ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία μπάσκετ Μ. Τετάρτης

Ακτινογραφία μπάσκετ Μ. Τετάρτης

Η καθημερινή σας ενημέρωση για τα σημαντικότερα μπασκετικά παιχνίδια, απόψε το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ (16/4). Πηγή: Betblog.gr

Η καθημερινή σας ενημέρωση για τα σημαντικότερα μπασκετικά παιχνίδια, απόψε το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ (16/4).

705. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Τεόντοσιτς η ΤΣΣΚΑ, η πιο κλειστή ομάδα της Ευρωλίγκα είναι ο Παναθηναϊκός, περιμένουμε αργό τέμπο με γεμάτες επιθέσεις και λίγες προσπάθειες στοtransition, τοunder142,5 είναι η επιλογή μας.

707. ΜΙΛΑΝΟ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση τη νέα χρονιά το Μιλάνο, το αντίθετο ισχύει για τη Μακάμπι. Παρότι οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον Τζεντίλε ο άσος στα μάτια μας είναι καθαρό φαβορί.

708. ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ - ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ

Με τα δεύτερα πάλι οι Πέισερς στο παιχνίδι αφού έχουν καθαρίσει με την 1η θέση. Με αποδόσεις φαβορί υπέρ του Ορλάντο δεν πρόκειται να μπλέξουμε.

709. ΣΑΡΛΟΤ ΜΠΟΜΠΚΑΤΣ - ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ

Οι Bulls ακόμη δεν έχουν καθαρίσει με τις εκκρεμότητες της κανονικής περιόδου, σίγουρα θα έχουν προβάδισμα έδρας αλλά σήμερα θα ξεκαθαρίσει ποιος από τους ίδιους και το Τορόντο θα κατακτήσει τις θέσεις 3 και 4 στην Ανατολή. Αν δεν έχουμε έξτρα απουσίες θα πάμε με τους Bulls.

710. ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ ΚΑΒΣ - ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ

Απλά και μόνο για το σενάριο (που θέλει τους Nets ενδεχομένως να επιλέγουν με ήττα τον δρόμο Τορόντο-Μαϊάμι αντί για Σικάγο-Ιντιάνα) ίσως αξίζει μια δυάδα στις νίκες Cavs και Wizards που στέλνουν στην 6η θέση την ομάδα των Nets.

Πάμε στοίχημα LIVE

711. ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΙΞΕΡΣ

Νίκη των Heat, όχι όμως με γιγάντια διαφορά καθώς δεν θα παίξουν Bosh, Lebron.

712. ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ - ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ


Θα πηγαίναμε με το under αν το έπαθλο ήταν η είσοδος στα playoffs, τώρα για απλώς την 7η θέση μάλλον πάσο.

713. ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ - ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ


Ισχύει ότι και στο ματς του Ορλάντο, οι Χοκς αλλάζουν όλους τους βασικούς αλλά το χάντικαπ δεν σηκώνει παιχνίδι υπέρ της χειρότερης ομάδας στο ΝΒΑ.

714. ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΓΟΥΛΒΣ - ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ


Δίνουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους που και καλύτερη ομάδα είναι και έχουν το ψευτοκίνητρο για να τερματίσουν στο 41-41 έχοντας ήδη 3/3 νίκες φέτος κόντρα στη Γιούτα.

715. ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ - ΟΥΑΣ. ΟΥΙΖΑΡΝΤΣ


Δεν έχουν πολυτέλεια για σενάρια οι Wizards που θα παίξουν για τη νίκη καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν στην 7η θέση με ήττα και να αντιμετωπίσουν τους Heat που αν και τους κέρδισαν προχτές σίγουρα δεν αποτελούν τον επιθυμητό αντίπαλο.

716. Ν.Γ. ΝΙΚΣ - ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ

Μικρό προβάδισμα στους Raptors που και καλύτερη ομάδα είναι και έχουν το κίνητρο για την 3η θέση.

Πάμε στοίχημα LIVE

717. Ν. ΟΡΛΕΑΝ ΠΕΛΙΚΑΝΣ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ

Χωρίς ενδιαφέρον το ματς, υποτιμούνται οι Pelicans που παρά την απουσία του Davis θέλουν να κλείσουν θετικά την σεζόν και προέρχονται από νίκη επί των Thunder.

718. ΟΚΛ. ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ - ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΠΙΣΤΟΝΣ

Δεν περιμένουμε τίποτα διαφορετικό από μια πειστική νίκη των Thunder που θα καθαρίσουν έτσι την 2η θέση στην Δύση.

719. ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ - ΛΑ ΛΕΪΚΕΡΣ

Χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον, η έλλειψη βασικών παικτών από τα σπιρούνια και η γενική χαλαρότητα του ματς ίσως φέρει ένα πιο άνετο over απ' ότι φανερώνουν τα όρια.

720. ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ - ΓΚ. ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Με μοναδική σκέψη στο over λόγω αδιαφορίας και πολλών αλλαγών και από τους δύο.

721. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ - Λ.Α. ΚΛΙΠΕΡΣ

Και οι δύο ομάδες θα ξεκουράσουν παίκτες, χωρίς να έχουμε όρεξη για μεγάλα μπετ θα πάμε με τους πιο φομαρισμένους και ισχυρούς στην έδρα τους Blazers.

722. ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ - ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ

Αδιάφορο εντελώς ματς, μοναδική επιλογή αναγκαστικά το over.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ