ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης (+μπάσκετ)

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης (+μπάσκετ)

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (23/4). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

---.ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Συγκινητική η προσπάθεια του Φωστήρα που με παίκτες πολύ μικρούς σε ηλικία έχει φτάσει μέχρι εδώ αλλά ο κόουτς Ματάισεν θα λείψει και πάλι από τον πάγκο και αυτό εκτός έδρας μπορεί να στοιχίσει, καθώς μακριά από τον Ταύρο σε πολλά κρίσιμα ματς γνώρισε την ήττα. Η Κασσιόπη αδικείται από την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της καθώς ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο ακόμα και στα ματς που ηττήθηκε και αυτή τη φορά θα είναι ψυλλιασμένη και δύσκολα θα στραβοπατήσει και πάλι. Δύσκολα θα ανοίξει το σκορ με τους γηπεδούχους να είναι δυνατοί πίσω (σε 10/15 εντός δεν δέχθηκαν γκολ) και τους φιλοξενούμενους να έχουν γίνει συνώνυμο των χαμηλών σκορ, στο 1,75 το 1 &under3,5 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Με νέο τεχνικό το Νίκο Παπαδόπουλο ο Ηρακλής, πολύ πίσω στο βαθμολογία των πλέι-οφ, αναγκασμένος να παίξει μόνο για τη νίκη κόντρα στον αήττητο (2-1-0) Αιγινιακό. Η λογική λέει γκολ εκατέρωθεν.

---. ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Αλλαγή και στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου, με τον Νίκο Παντελή να παίρνει τη θέση του Ντράγκαν Κοκότοβιτς μετά την ήττα από το Φωστήρα (1-0), σφιχτή ομάδα ι Ηρακλής Ψαχνών (2-1-0 στα πλέι-οφ) αλλά θα πάμε με το μεγάλο όνομα.

---. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΧΑΝΙΑ

Σε καλό μομέντουμ η Νίκη Βόλου μετά τις δύο σερί νίκες, τα Χανιά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Άσος.

107. ΓΙΑΡΟ – ΛΑΧΤΙ

Από μεγάλες νίκες έρχονται αμφότερες, εκείνη της Λάχτι κόντρα στην ισόβια πρωταθλήτρια Ελσίνκι (3-1) σίγουρα βαραίνει περισσότερο. -0,25 ασιατικό διπλό.

Πάμε στοίχημα LIVE

108. ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ – ΒΑΑΣΑ

Φουλ επίθεση παίζει η Μιλικόσκι του Μουούρινεν (3/3GG, 2/3over2,5), η Βάασα έχει 3/3underκαιNGμέχρι στιγμής αλλά περιμένουμε να παρασυρθεί από το ρυθμό των γηπεδούχων.Over.

109. ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Άσχημο ξεκίνημα (0-1-2) για τη Ροβανιέμι, 2/2 νίκες μετράει η Ίντερ Τούρκου, είναι παραδοσιακά δυνατοί εντός οι γηπεδούχοι αλλά σε μοιρασμένο σετ θα πάμε μετο διπλόDrawNoBet.

110. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΚΟΥΟΠΙΟ

Hφιλόδοξη νεοφώτιστη Σεϊναγιόεν (2μπάτζετ στην κατηγορία, κέρδισε το Λιγκ Καπ) σε δύο εκτός έδρας ματς μέχρι τώρα πήρε 1-1 στη σκληρή έδρα της Ροβανιέμι και έχασε με 2-1 (παρότι προηγήθηκε) από την αναγεννημένη φέτος Ίντερ Τούρκου. Πρώτο ματς μπροστά στο κοινό της, κόντρα σε μια Κουόπιο που μετράει 2/2 ήττες με 2-7 γκολ.Άσος.

111. ΤΟΥΡΚΟΥ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ

2/2 ήττες με 0-2 γκολ η Τούρκου, 2/2 νίκες με 3-0 γκολ η Μάριεχαμν. Δεν πάμε κόντρα στο φαβοριτισμό του διπλού.

112. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΕΒΙΑΝ

Η κατάκτηση του Λιγκ Καπ σήμανε και τη λήξη της σεζόν για την Παρί καθώς το πρωτάθλημα δεν χάνεται και οι υποχρεώσεις της για τους άλλους θεσμούς έλαβαν τέλος. Μάλιστα αρκετοί από τους παίκτες της θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ και αναμένεται να πάρουν ανάσες ενώ όποτε αγωνίζονται θα προσέχουν τα πόδια τους, ενώ οι υπόλοιποι σκέφτονται ήδη τις διακοπές τους. Η Εβιάν τα πηγαίνει μια χαρά εδώ και τρεις μήνες (4-5-2) ενώ έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και αυτό το ματς λιγότερο από τις υπόλοιπες ανταγωνίστριες, θα πάει στο Παρίσι για να διεκδικήσει χωρίς άγχος ότι καλύτερο μπορεί. Δύσκολα θα βρουν όρεξη για μια ευρείας έκτασης νίκη οι παίκτες της Παρί, με το ασιατικό +2 της Εβιάν να πληρώνει 1,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

113. ΤΟΥΛΟΥΖ – ΛΥΩΝ

Αδιάφορη για το υπόλοιπο της σεζόν η Τουλούζ, το κίνητρο όμως μιας καλής εμφάνισης απέναντι στη Λυών υπάρχει πάντα ενώ ο προπονητής της ζήτησε ένα καλό πλασάρισμα για οικονομικούς λόγους. Απέναντι στους "λυωνέ" εμφανίζεται πολύ δυνατή τα τελευταία χρόνια (5-2-0) ενώ αρέσκεται στα ανοιχτά ματς (4/5 τελευταία εντόςGG&over) πόσο μάλλον τώρα που είναι αδιάφορη. Η Λυών ηττήθηκε από την Παρί στον τελικό του Λιγκ Καπ και η έξοδος της μέσω πρωταθλήματος στην Ευρώπη είναι μονόδρομος. Εκτός έδρας τα πάει εξαιρετικά και συνήθως τα ταξίδια της έχουν πολλά γκολ (12/16overκαι 11/16GG). Αναμένεται ματς με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις, με τοGG&overνα πληρώνει 2,20 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

114. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Τεράστιο ματς, τεράστια τριπλή, μοναδική διέξοδος στοιχηματικά τα πολλά γκολ.

115. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Πρώτος αγώνας για τη φάση των “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες,επιτυχία για τη Νασιονάλ Ασουνσιόν η παρουσία της στα νοκ-άουτ, η Βελέζ έχει δείξει σημάδια ποιότητας φέτος αλλά στο πρωτάθλημα Αργεντινής μετράει τέσσερις σερί ήττες. Δεν θα κοντράραμε το διπλό.

Πάμε στοίχημα LIVE

116. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Με παράδοση (6-3-0) η Νέα Υόρκη, που την προηγούμενη Τετάρτη έφτασε στην πρώτη της νίκη στη φετινήMLS(1-4-2 ρεκόρ), το Χιούστον μετά από δύο σερί άσους στην αρχή μετράει 0-1-3. Προς τον άσο κοιτάμε μόνο.

117. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Δεύτερος τελικός τουConcachampions, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, 0-0 το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Κρουζ Αζούλ οπότε και πάλι η λογική δείχνει χαμηλό σκορ, η Τολούκα έχει ένα λόγο παραπάνω.

118. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Από τις πιο δυνατές ομάδες της φετινής διοργάνωσης η Ατλέτικο Νασιονάλ, αγωνίζεται ως σύνολο, ιδιαίτερα αθλητική, με ταλέντο σε άμυνα και επίθεση, προκρίθηκε από τον πιο αμφίρροπο όμιλο με επιβλητικό τρόπο (1-3 στη Νιούελς η οποία έπαιζε για δύο αποτελέσματα) και η ψυχολογία της είναι στα ύψη σε αντίθεση με την Ατλέτικο Μινέιρο που δεν μπορεί να πιάσει τα περσινά στάνταρ απόδοσης, ο τεχνικός Αουτουόρι δεν θα αργήσει να απολυθεί και οι σταρ της φαίνονται ντεφορμέ και απογοητευμένοι. Ούτε πέρσι που πήγαινε τρένο δεν φημιζόταν για τις εκτός έδρας επιδόσεις της η "Γκάλο", πόσο μάλλον τώρα, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα νίκης στην καυτή τους έδρα, με τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1) να πληρώνουν 2,14 στην Bet365και να αποτελούν καλύτερη επιλογή από τον απλό άσο καθώς οι δύο ομάδες συνηθίζουν χαμηλά σκορ ενώ έχουμε και την επιστροφή χρημάτων σε 0-0 ή 1-1.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

119. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Μετά τη Νιούελς που βρήκε στον όμιλο η Γκρέμιο θα αναμετρηθεί με άλλη μία ομάδα από την Αργεντινή αλλά αυτή τη φορά σε διπλά ματς με φόντο μία θέση στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Περίπατο έκανε στον όμιλο όπου τερμάτισε πρώτη και χωρίς ήττα (4-2-0 με τέρματα 7-1) όμως η και η Σαν Λορέντζο στο γήπεδο της δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Στις λεπτομέρειες αναμένεται να κριθεί με τα λίγα γκολ να έχουν το προβάδισμα, στο 1,90 προσφέρει το under 2 η Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

120. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ - ΛΑΝΟΥΣ

ΝοBet.

764. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Αυτή την φορά το μομέντουμ και η ψυχολογία νικητή έχει περάσει στον Παναθηναϊκό και η ΤΣΣΚΑ που αδυνατεί να σκοράρει με ευκολία θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο σε ένα ακόμη πιο καυτό και φανατισμένο ΟΑΚΑ. Ξεκάθαρη επιλογή η νίκη των πρασίνων στο 1,80 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

765. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΜΙΛΑΝΟ

Πολύ πειστική στο 75-63 της Δευτέρας κόντρα στους Ιταλούς η Μακάμπι, θέλει να τελειώσει τη σειρά στην έδρα της και έχει τα φόντα να το καταφέρει. Περιμένουμε μεγαλύτερη αντίσταση από τους φιλοξενούμενους, θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων με 1-10 πόντους διαφορά.

766. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Θα κάνει δεύτερη σερί ήττα η διαστημική φέτος Ρεάλ; Ο Ολυμπιακός έδειξε στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι ότι έχει τρόπους να την κοντράρει. Στο 1,70 το διπλό δεν λέει και πολλά, τοover154,5 έχει λογική βάσει ομάδων (154 πόντοι σημειώθηκαν μόνο στο τελευταίο, με σωρεία χαμένων βολών) αλλά λόγο κρισιμότητας της αναμέτρησης θα το αποφύγουμε, ό,τι δείξει τοlive.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ