ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης 1/10. Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

142. ΖΕΝΙΤ – ΜΟΝΑΚΟ

Η αποδυνάμωση του ρόστερ της Μονακό είναι εμφανής και αποτυπώνεται πλήρως σε κάθε παιχνίδι της. Αγκομαχάει από το ξεκίνημα και είναι χαρακτηριστικό ότι σε κανένα επίσημο παιχνίδι της φέτος δεν έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ! Η Ζενίτ έρχεται από την πρώτη της ισοπαλία φέτος (0-0 με τη Σπαρτάκ), νωρίτερα όμως είχε κάνει 13 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και τουλάχιστον με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι σε άλλο επίπεδο. Το 1,70 του άσου στην Bet365δεν αποκλείεται να έχει και πτώση (στο 1,65 στην Ασία).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

143. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Η Ντόρτμουντ δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ η Άντερλεχτ χωρίς απαραίτητα να είναι εντυπωσιακή παραμένει αήττητη φέτος (7-5-0). Η ομάδα του Κλοπ, όμως, έχει και την ποιότητα (παρά τις απουσίες της) και την εμπειρία να βγει από την κρίση και να φύγει από το Βέλγιο με διπλό. Το 1,61 της νίκης της, φυσικά, δεν είναι κανένα κελεπούρι, ανεβαίνει όμως στο 2,30 εφόσον συνδυαστεί με το over ( B66 / Stoiximan ), αφού η ομάδα του Κλοπ δεν κρατάει εύκολα το μηδέν φέτος (δέχτηκε γκολ στα 7/9), ενώ η Άντερλεχτ στα τέσσερα τελευταία εντός στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε με 2-3, 0-5, 0-3 και 1-3. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

144. ΑΡΣΕΝΑΛ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Δεν είναι εύκολο παιχνίδι για την Άρσεναλ παρά το γεγονός ότι η Γαλατά δεν δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Οι κανονιέρηδες έχουν πολλές απουσίες και σε συνδυασμό με τα 8 σερί under στο Τσάμπιονς Λιγκ θα προτιμήσουμε τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στα 0-0/1-1 στο 2,07 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

145. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Απαραίτητη η νίκη για την Ατλέτικο μετά το στραβοπάτημα στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, η Γιουβέντους πιο άνετη αφού ενδεχόμενη ήττα δεν την βγάζει εκτός στόχων. Οι Ιταλοί θα παίξουν συντηρητικά και με τακτική μιας και δεν θα τους κακοπέσει ο βαθμός, έστω και δύσκολα όμως περιμένουμε να λυγίσει. Επιλογή ( Young Guns ) τα σκορ οριακής νίκης των «ροχιμπλάνκος» (1-0-2-0/2-1) καθώς και η ισοπαλία 1-1 που βγάζουν συνδυαστικά 1,86 απόδοση στον Stoiximan . Τον ασιατικό άσο -0,5 στο 2,10 της Bet365προτίμησε ο B66 . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

146. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ αναζητά σε κάθε ματς πλέον μία νίκη ξεσπάσματος για να ανακτήσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Σε αποδόσεις κοντά στο 2,10 δεν πρόκειται να μπλέξουμε ειδικά με την ευκολία που δέχεται γκολ φέτος. Το παιχνίδι ξεκινά από το GG του 1,57 και το 1-1 του 6,50. Στο 1,95 ο συνδυασμός GG και over στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

147. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Η Μπενφίκα δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία φέτος ενώ γενικότερα ακόμη και στις καλές της χρονιές έπαιρνε εκτός έδρας βαθμούς με το σταγονόμετρο στην Ευρώπη. Η Λεβερκούζεν αν δημιουργήσει ξανά τον αριθμό των ευκαιριών όπως και κόντρα σε Μονακό, Φράιμπουργκ δεν θα έχει πρόβλημα αλλά το 1,90 του άσου δεν αποτελεί καμία ευκαιρία. Πιο ελκυστικό το 1,80 του να σημειωθεί γκολ πριν το 28.00 κάτι που έχει επιβεβαιωθεί στα 6/7 φετινά επίσημα της Μπενφίκα.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

148. ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το πιο «Δαυίδ κόντρα σε Γολιάθ» παιχνίδι στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ όσον αφορά στα ονόματα, η Λουντογκόρετς (μόλις το 2001 ιδρύθηκε!) δίνει το ματς της ζωής της, η Ρεάλ μετά τις δύο σερί ήττες της στο πρωτάθλημα έχει συνέλθει και σημείωσε τέσσερις διαδοχικές νίκες με 20 γκολ ενεργητικό! Ο,τιδήποτε άλλο πλην του διπλού θα είναι τεράστια έκπληξη, στα καθαρά στοιχηματικά, διπλό (1,18), over (1,36) και διπλό από ημίχρονο (1,53) δεν αξίζουν, ενώ και το -2,25 δεν είναι και μικρό. Ξεχωρίζουμε το anytime Ρονάλντο στο αξιοπρεπέστατο 1,61 του Stoiximan (1,40/ Bet365), με τον Πορτογάλο να έχει σκοράρει 10 γκολ στα πέντε τελευταία ματς και το GG (1,95), ενδεχόμενο όμως που καλύτερα είναι να περιμένουμε στο live, για να δούμε τη διάθεση της Ρεάλ, η οποία και φέτος δεν είναι σταθερή στα μετόπισθεν. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε Στοίχημα LIVE

149. ΜΑΛΜΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άγνωστο κατά πόσο θα επηρεάσει τον Ολυμπιακό η ήττα από τον Ατρόμητο όμως είναι δεδομένο πως εκτός έδρας παρουσιάζει μέχρι στιγμής κακό πρόσωπο, άλλωστε δεν κέρδισε ούτε τον Παναιτωλικό στην άλλη έξοδο του στο πρωτάθλημα ενώ και την Παναχαϊκή στο κύπελλο την κέρδισε με τα ψέματα. Η Μάλμε είναι πολύ ισχυρή στη Σουηδία, αήττητη στα 12 τελευταία εντός έδρας (8-4-0) ενώ και στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει 4-2-0 στα έξι τελευταία, μεταξύ των οποίων και η σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Σάλτσμπουργκ. Λάθος να δίνεται τόσο φαβορί ο Ολυμπιακός σε εκτός έδρας αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, η αξία είναι στον ασιατικό άσο +0,5 (1Χ) στην Bet365που πόνταραν και οι YoungGuns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

150. ΓΟΥΛΒΣ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Εκτός λογικής Γουλβς το 3-3 στο Ρέντινγκ, δέχθηκε σε ένα ματς όσα τέρματα είχε δεχθεί τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές! 4/4 νίκες με 6-1 γκολ ο μέχρι στιγμής απολογισμός της στο “Μολινιού”, η Χάντερσφιλντ (1-0-3 εκτός) επέστρεψε στις νίκες (πρώτη επί Πάουελ) με το 2-1 επί της Μίλγουολ, περιμένουμε να τη δούμε με αμυντικούς προσανατολισμούς, ακλουθώντας το ρυθμό των γηπεδούχων. Τοunderμόνο θα κρατήσουμε.

151. ΛΙΝΤΣ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Το ντεμπούτο το Μίλανιτς στον πάγκο της Λιντς σταμάτησε το… θετικό σερί τηςUnited(3-1-0), καθαρή ήττα με 2-0 από τη Μπρέντφορντ και ξανά κατήφεια στο στρατόπεδο της. Μέσα σε αυτό το μπέρδεμα υποδέχεται τη Ρέντινγκ (1-1-2) που συνεχώς κάνει βήματα προόδου, το “Έλαντ Ρόουντ” ίσως παίξει και πάλι το ρόλο του (3-0-1 η Λιντς, ματς που πήρε στο όριο λόγο έδρας), το μοιρασμένο στη μέση σετ δεν αφήνει περιθώρια για παιχνίδι.

152. ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Πρώτη νίκη για τη Φούλαμ (1-1-7 ρεκόρ), με ανατροπή μάλιστα στο “Σεντ Άντριους” (1-2 τη Μπέρμιγχαμ), δεύτερη σερί μαζί με εκείνη στο Λιγκ Καπ, κάπου σαν να χτίζει μομέντουμ. Πιο μπόσικος αντίπαλος για να συνεχίζει το σερί της από τη Μπόλτον (1-2-6) δεν θα μπορούσε να βρεθεί, από το κακό στο χειρότερο πάει η ομάδα του Φρίντμαν, 4/4 ήττες μετράει εκτός, το 0-2 από τη Ντέρμπι την προηγούμενη αγωνιστική απέδειξε ότι αν δεν φύγει σωτηρία δεν υπάρχει. Άσος στο 1,95.

153. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΟΛΙΜΠΟ

Με πάτο και πούλμαν στην εστία τσιμπάει κανένα βαθμό εκτός έδρας (0-2-2) η Ολίμπο, όπως στο πρόσφατο 0-0 κόντρα στην Ατλέτικο Ραφαέλα, δεν είναι σε καλή κατάσταση η Σαν Λορέντζο (1-0-3 εντός), θα το αποφύγουμε.

154. ΜΠΑΪΑ - ΣΕΖΑΡ ΒΑΓΙΕΧΟ

Μεγάλη επιτυχία για την Σέζαρ Βαγιέχο - άλλο αδερφό δεν έχω – η παρουσία της τους “16” του Κόπα Σουνταμερικάνα, πρώτη φορά φτάνει σε τέτοιο σημείο σε διεθνή διοργάνωση, αήττητη στα τέσσερα ματς που έδωσε (2-2-0) σκοράροντας σε όλα τουλάχιστον από δύο φορές, τώρα όμως στο παραμύθι μπαίνει ο δράκος, που ακούει στο όνομα Μπαΐα. Η Βραζιλιάνικες ομάδες έχουν σε γενικές γραμμές απόσταση από τις υπόλοιπες της ηπείρου, και οι γηπεδούχοι δεν θα ξεκουράσουν παίχτες, ο άσος είναι δικαίως φαβορί.

Πάμε Στοίχημα LIVE

155. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Ματς για το κύπελλο Βραζιλίας, στους “8” βρισκόμαστε, διπλοί αγώνες στους οποίους ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ.Πρωτοπόρος του Μπραζιλεϊράο και η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα την τελευταία διετία η πρωταθλήτρια Κρουζέιρο, στο δεύτερο μισό της Σέριε Β η Α Μπε Σε Νατάλ, η διαφορά είναι χαώδης. Από το πρώτο παιχνίδι θα καθαρίσει την πρόκριση η “ραπόσα”.

156. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΣΑΝΤΟΣ

Μόνη διέξοδος για διάκριση το κύπελλο για τη Μποταφόγκο, στο πρωτάθλημα παραπαίει και βρίσκεται σε μπελάδες για την παραμονή, η Σάντος πολύ πιο άνετη αλλά κερδίζει μόνο εντός. Πρώτα underκαι μετά όλα τα υπόλοιπα.

157. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Παιχνίδι για το κύπελλο Αργεντινής, νοκ-άουτ αγώνας, ας κάνουν ό,τι θέλουν, δεν θα ασχοληθούμε.

158. ΠΟΥΕΜΠΛΑ – ΠΟΥΜΑΣ

ΝοBet.

159. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Υπολογίσιμη δύναμη η κολομβιανή Ατλέτικο Νασιονάλ, η Βιτόρια Μπαΐα ασχολείται μόνο με το Μπραζιλεϊράο, όπου παλεύει για την παραμονή. Με εναλλακτική 11άδα οι φιλοξενούμενο, ο άσος άνοιξε χαμηλά αλλά και πάλι παίρνει ποντάρισμα.

160. ΕΜΕΛΕΚ – ΓΚΟΪΑΣ

Και εδώ ποντάρεται ο άσος, έμπειρη από διεθνή ματς η Έμελεκ και δυνατή στην έδρα της, όμως εδώ θα ασπαστούμε το νόμο περί βραζιλιάνικων ομάδων στα διεθνή της Λατινικής Αμερικής και θα προτιμήσουμε το πάσο.

161. ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Φονέας των γιγάντων (Φλουμινένσε, Ατλ. Παραναένσε) στο κύπελλο η Αμέρικα Νατάλ, στο πρωτάθλημα όμως πλέον κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό. Μοναδική διέξοδος για διάκριση ο θεσμός για τη Φλαμένγκο, δεν θα την κοντράρουμε.

162. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Σε φόρμα δείχνει η Ατλέτικο Μινέιρο, δεν είναι φαβορί οι γηπεδούχοι.

163. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Oάσος δικαίως έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

164. ΜΟΝΑΡΚΑΣ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Από πέντε σερίGGέρχονται αμφότερες,Goal/Goalδείχνει και η προϊστορία, θα πάμε με το αμφίσκορο.

165. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ

Και εδώ προφανής μονόδρομος ο άσος.

166. ΤΙΧΟΥΑΝΑ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

ΝοBet.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ