ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (30/7). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

107.AΚΤΟΜΠΕ - ΣΤΕΑΟΥΑ

Και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν από τον προηγούμενο προκριματικό με δύο νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ, η Ακτόμπε με 0-1 και 3-0 επί της Ντιναμό Τιφλίδας και η Στεάουα με 0-1 και 2-0 επί της Στρομσγκόντσετ. Και τα τέσσερα αυτά ματς ήταν και 0-0 στο ημίχρονο, οι Καζάκοι είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, οι Ρουμάνοι πιο ποιοτικοί, περιμένουμε ένα ακόμα ματς από τις δύο ομάδες χωρίς πολλά ρίσκα, με το no-goal (1,72/ Stoiximan ) και το under 2 (2,00/ Bet365) να έχουν το προβάδισμα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

108. ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Καραμπάγκ έχει κάνει βήματα ανόδου τα τελευταία χρόνια όμως χωρίς επίσημα ματς στα πόδια της πολύ δύσκολα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο φαινόμενο Σάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί σκοράρουν κατά ριπάς και αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος του συγκεκριμένου ματς ώστε να ξεμπερδεύουν από νωρίς με την υπόθεση πρόκριση. Δικαιολογημένο το διπλό του 1,33 όμως η αξία είναι στα γκολ με το over 2,5 τέρματα των φιλοξενούμενων να πληρώνει 2,25 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

109. ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΖΕΝΙΤ

Πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο η ΑΕΛ, πέρσυ έπαιξε στους ομίλους τους Γιουρόπα ενώ έχασε το πρωτάθλημα με δραματικό τρόπο στο τέλος. Έχασε πολλούς από τους παίκτες που αποτελούσαν τον κορμό της, φαίνεται να μην ενισχύθηκε στον ίδιο βαθμό, παρέμεινε ο επιτυχημένος Βούλγαρος προπονητής της. Στον πόντο έχασε το πρωτάθλημα η Ζενίτ αυτοκτονώντας στο δεύτερο γύρο, με τύχη βρέθηκε στους 16 στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά εκεί διασύρθηκε από την Ντόρτμουντ. Ομάδα που έχει ξοδέψει πακτωλό χρημάτων αλλά πάντα αποδίδει χειρότερα από τις δυνατότητες της. Πιστή στο στυλ της η ΑΕΛ πάντα αντιμετωπίζει τα ματς της με προσοχή στην άμυνα, ανέτοιμη η Ζενίτ καθώς το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της συμμετείχε στο Μουντιάλ και ενσωματώθηκε αργά στην προετοιμασία. Under 2,5.

110. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΑΠΟΕΛ

Αν και εμφανώς ανώτερη η Ελσίνκι ζορίστηκε να αφήσει εκτός τη Ραμποτνίτσκι (0-0, 2-1), είναι σε φουλ ρυθμό έχοντας παίξει 21 ματς πρωταθλήματος και είναι πρώτη με άνεση (+7), 12-7-0 το ρεκόρ της στα προηγούμενα 19 ματς με όπλο την άμυνα (κράτησε το μηδέν σε 15/19!). Αν και για μεγάλο μέρος της σεζόν το ΑΠΟΕΛ έπαιζε πολύ άσχημα με ένα ντεμαράζ στο δεύτερο μισό κατάφερε να κάνει το νταμπλ. Ενισχύθηκε αμυντικά, έχει αποκτήσει αρκετές ευρωπαϊκές εμπειρίες τα τελευταία χρόνια ενώ έχει 8/9underστα τελευταία της ταξίδια για το θεσμό. Πρώτη επιλογή το under, από κοντά και το +0,25των γηπεδούχων που έχουν καλή ομάδα φέτος, παίζουν σε πλαστικό, είναι πιο έτοιμοι, με τα σκορ 1-0/2-0/2-1/1-1/0-0πήγαν οι Young Guns ,συνδυάζοντας ουσιαστικά τις δύο προηγούμενες επιλογές.

111. ΝΤΝΙΕΠΡ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Στο Κίεβο το ματς, 400 χλμ μακριά τη φυσική έδρα της Ντνιέπρ, χάνει το πλεονέκτημα της έδρας καθώς δεν αναμένεται να ξεπεράσουν τους 10.000 οι φίλοι σε ένα αχανές γήπεδο (70.000). Έχει αλλάξει επίπεδο πλέον η Ντνιέπρ, τα τελευταία δύο χρόνια περνάει από τη φάση των ομίλων στο Γιουρόπα βάζοντας κάτω μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ενώ πέρσυ πάλεψε μέχρι τέλους για τον τίτλο. Ίδιο παρέμεινε το ρόστερ της, έφυγε μετά από χρόνια ο Χουάντε Ράμος, στη θέση του ο επιτυχημένος προπονητής της Μέταλιστ. Σε κάμψη η αυτοκρατορία της Κοπεγχάγης, έχει πάρει ένα πρωτάθλημα τα τελευταία τρία χρόνια, πέρσυ κατάφερε να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ στο 90'. Ενισχύθηκε μεταγραφικά όμως ακόμα δεν πατάει καλά (1-1-0 στο πρωτάθλημα), τεράστια η εμπειρία της σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κάθε χρόνο αγωνίζεται σε ομίλους. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα, όμως οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα και η αλλαγή έδρας μας κάνουν διστακτικούς προς τον άσο.

Πάμε στοίχημα LIVE

112. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ - ΛΙΛ

Αρκετά άτυχη στις κληρώσεις η Γκρασχόπερς, τελευταία χρόνια πέφτει πάνω σε ομάδες από καλύτερο πρωτάθλημα και αποτυγχάνει. Δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, ήττα στα πρώτα δύο ματς, το ένα ήταν το ντέρμπι με Ζυρίχη, το άλλο με την αδύναμη εκτός Τουν, έδειξε ότι θέλει δουλειά στην άμυνα. Τρίτη πέρσυ η Λιλ, στηρίχθηκε στην άμυνα και με αγαπημένο σκορ το 1-0 πήρε πολλές νίκες χωρίς να είναι καλύτερη. Ίδιο παρέμεινε το ρόστερ, θα απουσιάσουν όμως αρκετοί παίκτες λόγω του Μουντιάλ. Φοβισμένη θα είναι η Γκρασχόπερς, απέναντι σε δυνατότερες ομάδες δεν τα πάει καλά και θα κοιτάξει να διαφυλάξει την άμυνα της που δεν έδειξε καλά μέχρι τώρα, πάντα αμυντικά η Λιλ που θα προσέξει αρχικά να μην ηττηθεί και να χτυπήσει στην έδρα της με όλα τα αστέρια μέσα, under.

113. ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Δεν έχει πάνω από τέσσερα χρόνια που εμφανίστηκε στο προσκήνιο η Λουντογκόρετς, έκτοτε έχει στήσει μια αυτοκρατορία στη Βουλγαρία ενώ πέρσυ κατάφερε να φτάσει στους "16" του Γιουρόπα. Ενισχύθηκε λίγο φέτος αν και ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα (0-1-1), σε ευρωπαϊκούς αγώνες έχει 5-3-2 εντός παίζοντας επί το πλείστον με μεγάλες ομάδες όμως. Χωρίς να πείσει η Παρτιζάν άφησε εκτός της Τορσάβν, βρέθηκε εδώ λόγω αποκλεισμού του Ερυθρού Αστέρα, πέρσυ έχασε για πρώτη φορά μετά από χρόνια το πρωτάθλημα ενώ το ρόστερ της δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Έχει χάσει τον ευρωπαϊκό της αέρα, στα τελευταία εννιά εκτός συνόρων έχει 1-2-6. Έχουν το προβάδισμα οι Βούλγαροι που είναι καλύτερη και πιο έτοιμη ομάδα, για μεγαλύτερη ασφάλεια και εφόσον το σκορ αναμένεται χαμηλό παίζονται τα 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 (υπάρχει επιστροφή χρημάτων στο 0-0).

114. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Σταντάρ κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τη Σαρλερουά, ωστόσο παραμένει μια ομάδα εμφανώς αποδυναμωμένη συγκριτικά με πέρσι, με γκρίνια και μουρμούρες στο εσωτερικό της. Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Λιέγη για το πρώτο του επίσημο ματς φέτος με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή πολύ καλή του πορεία και ουσιαστικά είναι ίδια ομάδα. Υπερεκτιμάται η Σταντάρ, με τη νίκη της να πληρώνει 1,70-1,78, σε αυτές τις τιμές η αξία είναι στο Χ2, που αποδίδει 2,26 συνδυαστικά με 0% γκανιότα στον Stoiximan , όταν στην Bet365είναι μόλις στο 2,15. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

115. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Ανέτοιμες και οι δύο ομάδες, η Μπεσίκτας θα πάει για να μη δεχτεί γκολ στην Ολλανδία περιμένοντας το αποτέλεσμα των προκριματικών για να κάνει μεταγραφές την ώρα που και η Φέγενορντ ξεπούλησε όλο τον βασικό κορμό της ομάδας. Δεν περιμένουμε ανοιχτό ματς και πολλές φάσεις στην αναμέτρηση, ξεκάθαρη επιλογή το underτου 1,80 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

116. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Το νταμπλ έκανε πέρσυ στη Δανία η Άαλμποργκ, το καλοκαίρι κράτησε τον κορμό της και ενισχύθηκε επιθετικα ενώ στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες, παίζοντας εξαιρετικά στο προηγούμενο. Δεν συμμετέχει συχνά τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, την τελευταία δεκαετία έχει 6-7-2 εντός. Πάντα πιστή στα ευρωπαϊκά ραντεβού η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κάθε χρόνο καταφέρνει να βρίσκει μια θέση είτε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε του Γιουρόπα, τα τελευταία δύο χρόνια όμως αποτυγχάνει παταγωδώς εκεί, μεταγραφικά ενισχύθηκε πολύ. Τρίτο σημείο το διπλό, αν φύγει από την ισοπαλία παίζεται 1DNB.

117. ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Έχει αποκτήσει αρκετή ευρωπαϊκή εμπειρία πλέον η Μάριμπορ και ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς δεν την προβληματίζουν, άφησε εκτός τη Ζρίνσκι χωρίς να δεχθεί γκολ (0-0, 2-0), στο τελευταίο εντός ήταν καλύτερη σε όλο το ματς και δεν απειλήθηκε, ενώ στο πρωτάθλημα ξεκίνησε κάνοντας το 2/2. Τα τελευταία τρία χρόνια έφτασε ισάριθμες φορές στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ όμως σε καμία δεν τα κατάφερε καταλήγοντας στους ομίλους του Γιουρόπα. Δεν δυσκολεύτηκε η Μακάμπι απέναντι στη Σάντα Κολόμα, πέρασε με συνολικό σκορ 3-0 όμως προβλημάτισε με τη λειτουργία της απέναντι σε τόσο κλειστή άμυνα. Με συνέπεια βρίσκεται σε ευρωπαϊκούς θεσμούς τα τελευταία χρόνια, έφτασε στους "32" του Γιουρόπα πέρσυ. Ομάδες που προσέχουν την άμυνα τους και δεν ανοίγουν τα σκορ στα ματς που αγωνίζονται, η Μάριμπορ φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση ενώ έχει και το πλεονέκτημα της έδρας, οπότε θα πάμε με τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(1-1).

Πάμε στοίχημα LIVE

118. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΣΕΛΤΙΚ

Η Λέγκια Βαρσοβίας δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ψυχολογία την ώρα που και η Σέλτικ προσπαθεί να περάσει χωρίς απώλειες το μεταβατικό διάστημα της αποχώρησης του Λένον. Σίγουρα οι Καθολικοί δεν θα πουν όχι στο Χ έχοντας την ρεβάνς στο γήπεδό τους, ένα αποτέλεσμα που κατάφερε να εξασφαλίσει μέχρι και η Σεντ Πάτρικς. Ελκυστικότερη πάντως η επιλογή του NGπου έχει επιβεβαιωθεί στα 11/13 παιχνίδια της Σέλτικ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πληρώνει 1,85 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

119. ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - ΤΟΡΟΝΤΟ

Tρίτη σερί νίκη για την Ουάσινγκτον που δύσκολα θα χάσει τη θέση της στα πλέι-οφ, εντός έχει 6-3-2 με 7/11NGκαι ισάριθμαunder. Το Τορόντο παίζει σταθερά καλά τον τελευταίο καιρό αλλά δεν έχει τα αποτελέσματα που θα έπρεπε λόγω της αδύναμης του άμυνας, χαρακτηριστικό είναι ότι μετράει επτά σερίGG. Εκτός έχει 2-4-2 με 6/8overκαι άλλα τόσα αμφίσκορα, επιστρέφει ο γκολτζής Ντεφόε, παραμένουν όμως εκτός δύο βασικοί αμυντικοί,GG.

120. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Oλική κατάρρευση για το Νιου Ίνγκλαντ, έχει φτάσει τις οκτώ σερί ήττες αν και πάλι στο προηγούμενο ήταν καλύτερη από την αντίπαλο, εντός έχει 4-1-4. Φάνηκε από το προηγούμενο ότι το Κολοράντο θα επιστρέψεις στις νίκες, διέλυσε τη Σίβας όμως εκτός δεν λέει και πολλά (2-3-4) ενώ συνεχίζει να έχει απουσίες. Πλησιάζει η ώρα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα το Νιου Ίνγκλαντ, λογικά δεν χάνει αλλά δεν μπορούμε να το στηρίξουμε στον άσο. 1Χ, για τους πιο γενναίους 1DNB.

121. ΜΠΟΛΙΒΑΡ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Τυπική υπόθεση ο επαναληπτικός, 5-0 το πρώτο ματς με τους Αργεντίνους να σκοράρουν μόλις στο 5' και να μην πατάνε φρένο, αντίθετα με τους Βολιβιανούς που κατέρρευσαν και κάποια στιγμή τα παράτησαν. Τέλος το όνειρο για την Μπολίβαρ, έφτασε πολύ μακριά για τα δεδομένα της, εντός είναι πολύ ισχυρή χάρη στο υψόμετρο. Μετά από πολλά δύσκολα χρόνια ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τη Σαν Λορέντζο, απόλυτα άξια έχει βρεθεί μέχρι εδώ και στους τελικούς θα είναι το φαβορί. Οι γηπεδούχοι οφείλουν να ανοιχτούν, οι φιλοξενούμενοι έχοντας τη ψυχολογία με το μέρος τους θα βρουν χώρους,over2,25.

122. ΣΙΚΑΓΟ - ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Παραπαίει το Σικάγο, έχει μια νίκη στα τελευταία οκτώ (1-5-2) ενώ δέχθηκε πέντε γκολ από το Σαν Χοσέ που μέχρι τότε είχε τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Εντός έδρας έχει 1-6-2 με 9/9GG. Τρίτη σερί ισοπαλία για το Βανκούβερ παρά το γεγονός ότι έπαιξε καλά, έχει και αυτό μια νίκη στα τελευταία οκτώ (1-5-2), ενώ εκτός έχει 2-6-2. Όλα συνηγορούν στην ισοπαλία.

Stoiximan.gr: Περιβάλλον σχεδιασμένο (όχι μεταφρασμένο) αποκλειστικά για τις ανάγκες του Έλληνα παίχτη. Live streaming. μπόνους 100% και παιχνίδια με 0% γκανιότα!

123. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Φαίνεται να συνήλθε το Σολτ Λέικ που πήρε τη δεύτερη του νίκη στα τελευταία εννιά (2-3-4), δέχεται γκολ για οκτώ σερί. Κρατιέται ψηλά παρά το ντεφορμάρισμα της, εντός έχει 5-4-1 με 7/10GG. Ξεκούραστη η Νέα Υόρκη που είχε το ρεπό της κάθεται 10 μέρες, την κατάλληλη στιγμή ήρθε καθώς είχε 2-4-4 στα τελευταία 10. Χρειάζεται ακόμα βαθμούς για τα πλέι-οφ, εκτός έχει 2-5-4 με 7/11GGκαθώς σκοράρει εύκολα όμως έχει κρατήσει το μηδέν μόνο σε 3/20! Πήρε ανάσες η Νέα Υόρκη και μπορεί να σκοράρει, ένα γκολ το δέχεται πάντα,GG.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ