ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (1/11). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου(1/11).

131. ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - Ι. ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ

Μοιρασμένο ακριβώς στη μέση το σετ, μέτρια πράγματα ως τώρα η Γκεντσλέρ (2-2-3 ρεκόρ, 1-1-1 εντός), η νεοφώτιστη Μπασακσεχίρ μετράει 3/3 0-0 εκτός έδρας, στη δική της είναι που σκοράρει, έρχεται από δύο 4-0, το πρώτο κόντρα στην Ακισάρ, το πιο πρόσφατο επί της Γαλατά! Λογικά θα είναι και οι δύο προσεκτικές σε πρώτη φάση, αλλά και το under είναι σωστά μοιρασμένο.

132. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ

Θέλει να αγιάσει αλλά δεν μπορεί η Νυρεμβέργη (3-0-2 εντός), μετά από μίνι-σερί 2-1-0 έχασε με 3-0 στο Ντάρμσταντ. Αφελής η Σεντ Πάουλι στο 0-4 από την Καρλσρούη, η ιστορία της ζωής της τη φετινή σεζόν, 0-1-4 μετράει εκτός, είχε και κύπελλο μεσοβδόμαδα (0-3 από Ντόρτμουντ). Δεν μπορούμε παρά να κοιτάμε προς τα αριστερά, με τον άσο να πληρώνει 1,85+.

133. ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ - ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ

Ντέρμπι νεοφώτιστων, όπως η Λειψία έτσι και Χάιντενχαϊμ & Ντάρμσταντ εντυπωσιάζουν μέχρι στιγμής. Ομάδες έδρας κατά κύριο λόγο, 4-2-0 εντός οι γηπεδούχοι, 0-4-1 εκτός οι φιλοξενούμενοι, με τον -0,25 ασιατικό άσο στο 1,95 θα στηρίξουμε τους πρώτους.

134. ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ - ΜΑΛΜΕ

Τελευταία αγωνιστική στη Σουηδία, κρίνονται παραμονή, μπαράζ παραμονής και η Ευρώπη. Πάντως το συγκεκριμένο είναι αδιάφορο, με την Ατβίνταμπεργκ (7-4-3 εντός) να μην κατεβαίνει κόντρα στην ΑΪΚ (4-1) την προηγούμενη αγωνιστική και την πρωταθλήτρια Μάλμε να έχει ευρωπαϊκό (Ατλέτικο εντός) την Τρίτη. Πάσο.

135. ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ - ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ

Εξασφάλισε την Ευρώπη η Γκέτεμποργκ (10-2-2 εντός με 33-14 γκολ) με το διπλό στη Χέλσινγκμποργκ (0-3), με ένα πόντο ουσιαστικά κλειδώνει και τη 2 θέση, η Χάλμσταντ είναι αδιάφορη αλλά σε πολύ καλή κατάσταση, ειδικά εκτός έδρας όπου κα μετράει 6 σερί διπλά (6-1-7 ρεκόρ)! Με αρκετό over μέσα.

136. ΓΚΕΦΛΕ - ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Με νίκη η Γκέφλε (5-3-6 εντός) εξασφαλίζει τα μπαράζ και θα περιμένει το αποτέλεσμα της Φάλκενμπεργκ (θέλει ήττα της) για να δει αν θα την προσπεράσει στη διαφορά τερμάτων ώστε να σωθεί από τώρα, η Χέλσινγκμποργκ (3-4-7 εκτός) έδειξε αδιαφορία στα δύο πιο πρόσφατα, χάνοντας καθαρά από ομάδες με βαθμολογικό κίνητρο. Ο άσος έχει λογική και φυσικά λόγω κινήτρου ποντάρεται.

137. ΕΡΕΜΠΡΟ - ΧΑΚΕΝ

Παιχνίδι για γκολ, η παραγωγικότατη τον τελευταίο καιρό Έρεμπρο (σε δέκα σερί ματς σκόραρε τουλάχιστον δύο φορές πριν το πρόσφατο 2-0 από τη Νόρκεπινγκ) δύσκολα θα μείνει ξανά στο μηδέν, ειδικά κόντρα στη Χάκεν (6-2-6 εκτός με 3,36 γκολ μ.ο.) που παίζει φουλ επιθετικά και θέλει τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για την 4 θέση.

138. ΚΑΛΜΑΡ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Κάλμαρ (6-5-3 εντός), αδιάφορη όμως ήταν και στο πρόσφατο 0-2 στη Μιάλμπι, πρώτη νίκη της μετά από επτά ματς (0-1-6). Η ΑΪΚ (6-4-4 εκτός) εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της Έλφσμποργκ και με το 4-1 επί της Ατβίνταμπεργκ εδραιώθηκε στην 3 θέση, ουσιαστικά με αν βαθμό την εξασφαλίζει, με νίκη ίσως κοιτάξει και παραπάνω.

140. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ - ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Αδιάφορο βαθμολογικά, αναγκαστικά μόνο τα γκολ κοιτάμε, 8/14 και 10/14 over 2,5 μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

141. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ - ΜΙΑΛΜΠΙ

Ο γύρος των μελλοθάνατων, η Μιάλμπι (2-2-10 εκτός) για να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό και να πάει στα μπαράζ θέλει μόνο νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Γκέφλε, η Φάλκενμπεργκ (6-3-5 εκτός) αν δεν χάσει παραμένει στην Αλσβένσκαν. Τραγικοί οι φιλοξενούμενοι στα πιο πρόσφατα, έχουν αυτοκτονήσει πολλάκις για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, αλλά η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία….

---. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Ο ορισμός του ό,τι να’ ναι (με άλλα λόγια μια τυπική σουηδική ομάδα…) η Έλφσμποργκ, κυνηγάει την έξοδο στο Γιουρόπα και στα τέσσερα τελευταία έχασε από τις αδιάφορες Έρεμπρο (5-1 εκτός) και Τζουργκάρντεν (0-1) έφερε 1-1 στην δυνατή έδρα της κόντρα στην ΑΪΚ, παίζοντας εντελώς μπλαζέ, η μόνη που κέρδισε ήταν η πρωταθλήτρια Μάλμε, με ανατροπή εκτός έδρας (1-2)! 4-4-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της, αν χάσει μπορεί να απολέσει και την 4 θέση, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο (αν δεν πάει σε ομάδα μέσω κυπέλλου), αν δεν κερδίσει δεν μπορεί να κοιτάει για ψηλότερα. Πεσμένη εδώ και μήνες η Μπρομαποϊκάρνα (1-4-9 εντός), από τα πόδια των φιλοξενούμενων προφανώς εξαρτάται η έκβαση της συνάντησης.

142. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ

Τελικός κυπέλλου Φινλανδίας, λαμβάνει χώρα στην έδρα της Ελσίνκι, περιμένουμε φυσικά η Ίντερ Τούρκου να τα δώσει όλα (παίζει εκτός από την κούπα και την ευρωπαϊκή της έξοδο) αλλά η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι χαώδης….

143. ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Μπορεί να μην έπεισε στο “Έλαντ Ρόουντ” η Γουλβς αλλά με ανατροπή έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της μετά το 2-0 επί της Μίντλεσμπρο. 5-1-1 το ρεκόρ των “λύκων” στο Μολινιού, δεν είναι ομάδα για να δίνονται στο -1 ασιατικό χάντικαπ, 5/7 νίκες τους φέτος ήρθαν στο γκολ, πόσο μάλλον κόντρα σε μια Μπέρμιγχαμ-ερωτηματικό μετά την αλλαγή προπονητή (ήρθε ο Ρόουετ από τη Μπέρτον).

144. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Από διπλό-πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Μάντσεστερ Σίτι (0-2) έρχεται η Νιούκαστλ, είχε προηγηθεί το 1-2 επί της Τότεναμ στο πρωτάθλημα, η ψυχολογία της ανέβηκε κατακόρυφα, ενώ εδώ και καιρό έχει τις λεπτομέρειες υπέρ της. Με αίμα πέρασε στο Λιγκ Καπ από το “Λίμπερτι” (1-2, ανατροπή με γκολ στο 86’ και 95’) η Λίβερπουλ, συνεχίζει να πηγαίνει ασθμαίνοντας, 2-0-2 μετράει εκτός. Υποχωρεί το 1Χ, πλέον το διπλό ανέβηκε πάνω από το 2,00.

145. ΝΙΟΡ - ΝΑΝΣΙ

3-3-0 εντός η Νιόρ, 2-2-1 εκτός η Νανσύ, αήττητη το τελευταίο δίμηνο με 4-3-0 ρεκόρ, θα έπρεπε το σετ να είναι πιο μοιρασμένο. Χ2, με έμφαση στο πρώτο.

146. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Απέναντι στην πρώην ομάδα του ο τεχνικός του Πλατανιά (1-0-3 εντός) Γιάννης Χριστόπουλος, 1-1-2 το εκτός έδρας ρεκόρ του ΠΑΣ, δεν βρίσκουμε κάποιο λόγο να μπλέξουμε, στις λεπτομέρειες θα κριθεί.

147. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΖΕΝΙΤ

Ντέρμπι κορυφής με φόντο το Τσάμπιονς Λιγκ, αμφότερες την προηγούμενη εβδομάδα είχαν από μια απογοήτευση, η ΤΣΣΚΑ (6-0-1 με 20-3 γκολ) το 3-3 με την ΟΥΦΑ στο πρωτάθλημα, η Ζενίτ (4-1-0 εκτός, 9-2-0 συνολικά) τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Άρσεναλ Τούλα. Καλύτερα δείγματα μέχρι στιγμής έχει δώσει η ομάδα του Βίλας Μπόας, αλλά η έδρα ίσως παίξει το ρόλο της. Φαβορί άνοιξε το διπλό, πλέον οι αποδόσεις έχουν ισορροπήσει.

148. ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΛΟΚΕΡΕΝ

Από αγωνιστική μεσοβδόμαδα έρχονται οι Βέλγοι, η Άντερλεχτ (4-1-1 με 8-5 γκολ) μετά από τρια επέστρεψε στις νίκες με το 2-3 στην Κόρτραϊκ, η Λόκερεν εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μια φορά την έδρα της κερδίζοντας εύκολα με 5-2 τη Σαρλερουά, μακριά από το “Ντάκναμ” μετράει 1-3-2. Οι αριθμοί μιλούν για under 2,5 (4/6 εντός και εκτός αντίστοιχα), γενικά πάντως δεν υπάρχει λόγος να λερώσουμε τα χέρια μας.

149. ΝΑΠΟΛΙ - ΡΟΜΑ

Ντέρμπι μίσους –είχαμε πρόσφατα δολοφονία οπαδού της Νάπολι από εκείνους της Ρόμα-, η Νάπολι καλή ήταν στην Αταλάντα αλλά και πάλι δεν κέρδισε (1-1), καθαρή τριπλή στα μάτια μας, ο άσος είναι κάπως χαμηλότερα από ότι θα έπρεπε, αφήνοντας μας περιθώρια για κόντρα. +0,25 ασιατικό διπλό.

150. ΑΒΕΛΙΝΟ - ΚΑΤΑΝΙΑ

Τρία ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Αβελίνο που ικανοποιεί με την εικόνα της (4-5-2) και στο γήπεδο της είναι ισχυρή (3-2-0, 5-2 γκολ), δεύτερη καλή εμφάνιση και νίκη για την Κατάνια (3-3-5) που δείχνει να συνέρχεται, σε αυτό το διάστημα σκόραρε οκτώ γκολ όμως εκτός δεν έχει δείξει ακόμα κάτι (0-1-4, 3-9 γκολ). Αν η Κατάνια βγάλει πάλι καλό πρόσωπο το ματς είναι τριπλή, προβάδισμα στην ισοπαλία.

151. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Από βαριά ήττα προέρχεται η Βίρτους Εντέλα που εντός έχει 2-0-2 με δύο κολλητές νίκες (4/4 under και NG), έβδομο αήττητη η Λαντσιάνο (3-4-0) που φιγουράρει στην πέμπτη θέση, εκτός δεν έχει χάσει ακόμα (1-4-0, 5/5 GG) όμως θα της λείψουν 12/20 γκολ της. Οι φιλοξενούμενοι βγάζουν πολύ θετική εικόνα όμως οι απουσίες της είναι σημαντικές, πάσο.

152. ΚΑΡΠΙ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Η Κάρπι για δεύτερο σερί ματς ευνοείται από κόκκινη του αντιπάλου, με τρεις σερί νίκες και τέσσερις στα τελευταία πέντε πάτησε κορυφή έχοντας 4-1-0 εντός (4/5 GG και over). Άλλη μια άσχημη εμφάνιση για τη Βιτσέντζα (2-4-5) που είναι ντεφορμέ (1-2-3), έφερε νέο προπονητή όμως εκτός έχει 0-2-3 και θα στερηθεί πάλι των υπηρεσιών των καλύτερων επιθετικών της. Η Κάρπι σκοράρει εύκολα εσχάτως και λογικά θα καθαρίσει εύκολα τους φιλοξενούμενους που βλέπουν το γκολ με κιάλια.

153. ΚΡΟΤΟΝΕ - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Η Κροτόνε επέστρεψε και πάλι στα γεμάτα γκολ και φάσεις ματς (τέσσερα σερί GG & over) όμως αυτό δεν την έχει βοηθήσει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση (1-4-7), εντός έχει 0-4-2 με 4/6 GG. Μεγάλη δυσκολία βγάζει στο σκοράρισμα η Περούτζια έχοντας σημειώσει ένα γκολ στα τελευταία πέντε, ακόμα και στις κακές εμφανίσεις της όμως δύσκολα χάνει (4-5-2). Δύο ομάδες με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, δύσκολο να προβλέψουμε πως θα κυλήσει η αναμέτρηση.

154. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο, σε καλή κατάσταση αμφότερες με τη Λιβόρνο να έχει 3-2-1 εντός και την Μπολόνια το ίδιο εκτός. Τριπλή.

155. ΠΕΣΚΑΡΑ - ΣΠΕΤΣΙΑ

Συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις η Πεσκάρα (2-4-5) που δεν κερδίζει στα τελευταία τρία διάστημα στο οποίο άξιζε περισσότερα, εντός έχει 1-2-2 με 3/5 over και υποδέχεται την Σπέτσια που βρίσκεται εντός οκτάδας όμως εκτός έχει 1-1-3 με 2-5 γκολ. Οι φιλοξενούμενοι εκτός παίζουν συντηρητικά και δεν παίρνουν ρίσκα, οι γηπεδούχοι θα ψάξουν τη νίκη με τον προπονητή να παίζει το κεφάλι του, πάσο.

156. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΜΠΑΡΙ

Xάνει έδαφος βαθμολογικά η Προ Βερτσέλι που στα τελευταία πέντε έχει 1-1-3 με μόλις δύο γκολ υπέρ, εντός έχει 3-2-0 με 9-3 γκολ. Η Μπάρι πλησίασε την οκτάδα όμως στα δύο τελευταία δεν ήταν καλή, εκτός έχει 2-2-2 ενώ προέρχεται από έξι συνεχόμενα αμφίσκορα. Καμία τους δεν πατάει καλά, έχει πολύ Χ μέσα.

157. ΤΕΡΝΑΝΑ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Δύο ομάδες που ξέχασαν πότε κέρδισαν τελευταία φορά (0-3-4 αμφότερες στα εφτά τελευταία), η Τερνάνα μάλιστα δεν έχει ακόμα εντός έδρας νίκη και η Τσιταντέλα (που παρατάσσεται αποδεκατισμένη) δεν έχει ακόμα διπλό. Κοινό χαρακτηριστικό τους τα πολλά γκολ, αφού πλέον άνοιξαν και τα ματς των γηπεδούχων, ενώ οι φιλοξενούμενοι κινούνται πάντα σε υψηλά σκορ (7/11 over, 9/11 goal-goal, δεν έχουν κρατήσει ακόμα το μηδέν στην άμυνα). Στο 2,05 προσφέρεται το over 2,25 στην Bet365, επιλογή και του DSuker , ο οποίος πόνταρε και στον συνδυασμό 1 & over στο 3,60 της ίδιας εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

158. ΤΡΑΠΑΝΙ - ΜΠΡΕΣΙΑ

Στην έκτη θέση η Τράπανι που σκοράρει εύκολα αλλά αμυντικά μπάζει, εντός είναι πολύ δυνατή έχοντας 4-1-0 και σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ σε 4/5. Η Μπρέσια είναι σε καλό φεγγάρι έχοντας 2-3-0 εσχάτως όμως αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες σε άμυνα και επίθεση που θα την επηρεάσουν πολύ. -0,25 άσος.

159. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Αλλοπρόσαλλες ομάδες, Μπούρσα, που φημίζεται για τη δύναμη της έδρας της μετράει φέτος 0-1-2 εντός και 3-0-1 εκτός, την προηγούμενη αγωνιστική σκόρπισε με 0-5 τη Μπαλικεσίρ, η Σίβας (0-1-2 εκτός) έχει παίξει καλύτερα από το 1-2-4 που γράφει μέχρι στιγμής ο έλεγχος της. 3/3 over 2,5 και GG εκτός οι γηπεδούχοι, που έχουν δεδομένα αμυντικά κενά, φουριόζα από την πεντάρα η Μπούρσασπορ, υπάρχει λογική στο over.

160. ΑΜΒΟΥΡΓΟ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Στο 2,00 το διπλό δεν είναι καμία ευκαιρία, αλλά και κόντρα δεν υπάρχει.

161. ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Με πολλά προβλήματα απουσιών και σκαμπανεβάσματα και οι δύο ομάδες, αμφότερες έρχονται από αρνητικά αποτελέσματα, το Αννόβερο είναι σφιχτή ομάδα και σκοράρει δύσκολα, αλλά απέναντι σε αυτήν την άμυνα δύσκολα να μην βρει δίχτυα τουλάχιστον μία φορά. Η Άιντραχτ είναι ντεφορμέ (τρεις σερί ήττες με 3-1, 4-5 και 1-2) και δεν σταματάει με τίποτα τα over, το over 3 πληρώνει 2,05 στην Bet365και δεν είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

162. ΜΑΪΝΤΖ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Κάποια στιγμή θα έχανε η Μάιντζ που γενικά μπροστά στον κόσμο της παίζει με αυτοπεποίθηση μεγάλης ομάδας, αήττητη στα οκτώ πρόσφατα εντός έδρας (6-2-0, 15-3 τέρματα) κερδίζοντας φέτος και τη Ντόρτμουντ. Μόνο η αλλαγή προπονητή δεν φτάνει στην Βέρντερ για να παρουσιάσει εικόνα συμμαζεμένης ομάδας ενώ απαραίτητη προϋπόθεση να βελτιώσει άμεσα τα κακώς κείμενα στην άμυνα καθώς δέχεται γκολ με το τσουβάλι (3,4 γκολ μ.ο.). όταν απομακρύνεται από τη Βρέμη. Καμία αξία στον χαμηλό άσο, καλύτερη επιλογή δείχνει το να φτάσει πρώτη στα 2 γκολ η Μάιντζ με τον Stoiximan να προσφέρει αυτό το ενδεχόμενο στο 1,93. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

163. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Βρίσκει και τα κάνει η Στουτγκάρδη (1-1-2 εντός, 2-3-4 συνολικό ρεκόρ), με ανατροπή στην ανατροπή κέρδισε 4-5 την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Φορτσάτη η Βόλφσμπουργκ (1-1-2 εκτός), έρχεται από τέσσερις σερί νίκες στη Μπουντεσλίγκα και 6-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις, σε ποιο μοιρασμένο σετ θα κοιτούσαμε το (Χ)2, τώρα θα προτιμήσουμε τα γκολ.

Πάμε στοίχημα LIVE

164. ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΕΡΝΛΙ

Η Άρσεναλ μπορεί να φτάσει σε μια πειστική νίκη που τόσο έχει ανάγκη κόντρα στην αδύναμη Μπέρνλι.

165. ΕΒΕΡΤΟΝ - ΣΟΥΟΝΣΙ

Σταθερά καλή η εικόνα της Έβερτον από την αρχή του πρωταθλήματος, πλέον αυτή συνδυάζεται και με νίκες, ξεκούραστη αφού δεν είχε υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, αντίθετα η Σουόνσι πάλεψε μέχρι τέλους κόντρα στη Λίβερπουλ (ηττήθηκε με 1-2, δεχόμενη γκολ στα 86’ και 95’). 15-5-1 δείχνει η προϊστορία, σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία τα “ζαχαρωτά”, περιμένουμε να φτάσουν στο τρίποντο. Από κοντά και τα γκολ, 4/4 over εντός η Έβερτον, 3/4 εκτός οι “κύκνοι”, 3/4 τα GG τους.

166. ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Αμφίρροπη αναμέτρηση, με το σετ πλέον να έχει εξισορροπηθεί αρκετά, 1-3-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Λέστερ, καθόλου απίθανη μια ακόμα ισοπαλία.

167. ΣΤΟΟΥΚ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Μέτρια και χωρίς φρεσκάδα η φετινή Στόουκ, που σκοράρει πολύ δύσκολα και θα έχει και καλές απουσίες, η Γουέστ Χαμ είναι εξαιρετική (κυρίως επιθετικά, γιατί δέχεται σχεδόν σε όλα και γκολ) και μετράει 5-1-3, έχοντας βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά από τη συμμετοχή ή όχι του Σακό(αμφίβολος), με τον Σενεγαλέζο να έχει σκοράρει και στα εφτά ματς που ξεκίνησε φέτος βασικός, αλλά ακόμα και χωρίς αυτόν η ομάδα του Big Sam δείχνει ικανή για ακόμα μία επιτυχία. Στο 2,20 το 0:0 ασιατικό διπλό στην Bet365, επιλογή και του B66 . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

168. ΤΣΕΛΣΙ - ΚΠΡ

Ματς έξω από τα νερά της ΚΠΡ, , που εκτός έδρας μέχρι στιγμής είναι σαν να μην κατεβαίνει (4/4 ήττες με 1-12 γκολ).πρόκειται για λονδρέζικο ντέρμπι, με την Τσέλσι να έχει Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα, δύσκολα όμως οι γηπεδούχοι δεν θα κερδίσουν καθαρά.

169. ΧΑΛ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Δεν γίνεται να πάμε κόντρα στην αύρα της Σαουθάμπτον (6-1-2 ρεκόρ), που πλέον ανέβηκε δεύτερη με το –αρκετά πιο εύκολο από ότι δείχνει το τελικό σκορ- 1-0 επί της Στόουκ, 2-0-2 μετράει εκτός χάνοντας οριακά σε Άνφιλντ και “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”, μεσοβδόμαδα κέρδισε ξανά τη Στόουκ στο Λιγκ Καπ με 2-3. Αξιόμαχη η Χαλ, γι’ αυτό και δεν πάμε ανερυθρίαστα στο διπλό που πληρώνει μόλις 2,00.

170. ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΦΟΥΛΑΜ

Καθεμιά στο συννεφάκι της, ικανές για το καλύτερο και το χειρότερο. Μπορεί να πάει παντού.

171. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Ποιότητα εναντίον καρδιάς, θα διαλέξουμε την πρώτη, 2 καλύτερη επίθεση της κατηγορίας η Γουότφορντ (4-3-0 εντός), 1-3-3 εκτός η Μίλγουολ, θα πρέπει να σκοράρει για να πάρει αποτέλεσμα. Άσος.

172. ΚΑΡΝΤΙΦ - ΛΙΝΤΣ

Ήττα στα σημεία για την Κάρντιφ στη Μίλγουολ (1-0), επιστρέφει στην έδρα της όπου επί Σλέιντ κέρδισε Φόρεστ (2-1) και Ίπσουιτς (3-1), ενώ μετράει ρεκόρ 5-0-2. Σε μόνιμη φουρτούνα από την αρχή της σεζόν η Λιντς (1-2-4 εκτός), τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, ο ιδιόρρυθμος Τσελίνο απέλυσε τον Μίλανιτς μόλις 32 μέρες από την πρόσληψη του, με τον Σλοβένο να φεύγει άσεφτος, ξανά στο τιμόνι ο προπονητής των ακαδημιών της ομάδας Ρεντφερν. 0-4-3 από την τελευταία τους νίκη μετράνε οι φιλοξενούμενοι, έχουν τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση. Άσος.

173. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Μεγάλο διπλό στο “Σίτι Γκράουντ” (1-3 τη Φόρεστ) έβγαλε την προηγούμενη αγωνιστική η Μπλάκμπερν (3-3-1 εντός με 4/7 over 2,5 και 3,00 γκολ μ.ο.), η Ρέντινγκ επέστρεψε στις νίκες μετά από σερί 0-2-4 με το 3-0 επί της αδύναμης Μπλάκπουλ, 1-2-4 το εκτός έδρας ρεκόρ της. Σωστό φαβορί ο άσος, πάντα στα ματς των “ρόδων” είναι υποψήφιο και το over.

174. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Μίνι-κοιλιά κάνει η Ίπσουιτς, ακόμα και έτσι πάντως δύσκολα χάνει (0-4-1 στα πέντε τελευταία), ο ρόλος του φαβορί δεν της πάει, πόσο μάλλον εκτός έδρας (1-4-2 ρεκόρ) και απέναντί σε μια ομάδα με νέο τεχνικό (ανέλαβε ο Κλαρκ, λίγες μέρες μετά την απόλυση του από τη Μπέρμιγχαμ). 1Χ ή πάσο.

175. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ - ΝΤΕΡΜΠΙ

Αποτελεσματική στην έδρα της η Μπρέντφορντ (3-3-1), η Ντέρμπι φέτος όμως έχει στόφα φαβορί, μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ ανέτρεψε προβάδισμα δύο γκολ της Φούλαμ για να περάσει στην επόμενη φάση, κερδίζοντας στο Λονδίνο με το εμφατικό 2-5. 4-2-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της ομάδας του ΜακΛάρεν στην Τσάμπιονσιπ, υπάρχει πάντως και ο παράγοντας κούραση λόγω του έξτρα ματς την Τρίτη, δεν θα πάμε στην κόντρα, αλλά δείχνει να έχει και αρκετό Χ μέσα.

176. ΡΟΔΕΡΑΜ - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Δε έπεισε στα δύο πιο πρόσφατα η Μίντλεσμπρο (4-1-2 εκτός), καθαρά έχασε στο Μολινιού (2-0 Γουλβς), με το ζόρι Χ εντός κόντρα στη Γουότφορντ (1-1) το περασμένο Σάββατο. 3-2-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Ρόδεραμ, 2-3-0 τρέχει αήττητο, με ισοπαλίες σε Νόριτς και Μπράιτον. +0,25 ασιατικός άσος.

177. ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Κάπου η ρέντα της Τσάρλτον αρχίζει να τελειώνει, καθαρή ήττα το περασμένο σαββατοκύριακο από τη Φούλαμ (3-0), στην έδρα της πάντως παραμένει αήττητη με ρεκόρ 4-3-0. Έξι ματς χωρίς νίκη η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, τέσσερα από αυτά όμως ήταν ισοπαλίες, τις οποίες και αγαπάει πολύ (4-7-3 ρεκόρ, 3-3-1 εκτός), αρκετά πιθανή η αλληλεξουδετέρωση, το σκορ δύσκολα θα πάει ψηλά.

178. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Σε ανοδική πορεία η Χάντερσφιλντ (2-3-2 εντός, 3-3-0 αήττητο), της χρωστάει κάτι η τύχη από τις δύο πρόσφατες ισοπαλίες, ειδικά από το 2-2 απέναντι στην Ίπσουιτς από την οποία και ισοφαρίστηκε με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Σε καμπή η Φόρεστ (2-4-1 εκτός), επτά ματς χωρίς νίκη (0-5-2), δύο ήττες στα τρία τελευταία. Άσος με κάλυψη στο Χ.

179. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ

Σε καλό φεγγάρι και οι δύο, θα αφήσουμε τα σημεία στην άκρη, προτιμώντας GG (5/7 εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα) και over 2,5.

180. ΚΡΟΟΥΛΙ - ΚΡΟΥ

Άσος για κόντρα, δεν στέκει το 1,90+ για τη δύσκολη στο γκολ Κρόουλι (4-0-3 εντός), η Κρου στις λεπτομέρειες έχασε από την πολυδιαφημισμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τρεις νίκες μετρούσε προηγουμένως. Χ2.

181. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Στα χαρτιά μόνο φαβορί Λέιτον Όριεντ των δύο σερί ήττων (3-0 Πορτ Βέιλ, 0-2 Πρέστον), δεν έχει νίκη στην έδρα της μετά από επτά παιχνίδια (0-2-5)! Η Κόβεντρι επέστρεψε στις νίκες με το 3-2 επί της Πιτέρμπορο, 0-2-5 μετράει και αυτή εκτός, πάσο πριν και πάνω απ' όλα.

182. ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Ομάδες με επιθετικό προφίλ, 3,50 γκολ μ.ο σημειώνονται στα εντός έδρας ματς της ΜΚ Ντονς (4-1-1 με 4/6 over 2,5), 5/7 over 2,5 εκτός για τη Σουίντον (4-2-1 ρεκόρ) που έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά ματς της πλην ενός. Over.

183. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ, 2-1-4 μετράει εντός έδρας η Μπράντφορντ, η αγορά κινείται ελαφρώς προς την κόντρα, εμείς θα μείνουμε αμέτοχοι.

184. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΟΛΝΤΑΜ

Over, πριν από οτιδήποτε άλλο, εξαιρετικές και οι δύο επιθετικά (επτά και έξι σερί αμφίσκορα), σε φοβερή κατάσταση (9-6-0 -5-2-0 εντός- ρεκόρ η Μπρίστολ Σίτι, 6-5-0 αήττητο η Όλνταμ), περιμένουμε αμφότερες να βρουν δίχτυα.

185. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Με τους σφιχτούς είναι σφιχτή η Νοτς Κάουντι (3-2-2 εντός), και η Γουόλσολ είναι τρομερά σφιχτή (0-3-4 εκτός, 3 γκολ μόλις ενεργητικό). Από πέντε σερί νίκες έρχονται οι γηπεδούχοι, και ο άσος προκρίνεται.

186. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Πιτέρμπορο, δεν θέλγει πάντως η απόδοση του άσου.

187. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Μοναδική ένσταση για το διπλό της Πρέστον (7 σερί νίκες με 6/7 “καθαρά δίχτυα”, 4-1-1 εκτός) είναι ότι αγωνίστηκε και την Τρίτη. Καλή-χρυσή η Ρότσντεϊλ (2-3-3 εντός) με τα δύο σερί διπλά της, αλλά εδώ μιλάει ο Γκρέισον….

188. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Παρά τις τρεις συνεχόμενες νίκες η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (4-1-1 εντός) δεν γεμίζει το μάτι. Ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ, έχει φανέλα η Μπάρνσλεϊ (2-3-2 εκτός), δεν αποκλείεται η ζημιά.

189. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ - ΓΕΟΒΙΛ

Σε κακή φάση και οι δύο, έρχονται από κακά σερί, θα προτιμήσουμε την αποχή.

190. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Ένας πόντος παραπάνω στην έδρα, 0-2-5 μετράει στις εξόδους της η Τζίλιγχαμ.

191. ΕΞΕΤΕΡ - ΛΟΥΤΟΝ

7 σερί νίκες και 8-1-0 αήττητο τρέχει η Λούτον (4-2-1 εκτός), πιάνοντας κορυφή στη Λιγκ 2, έχει δύσκολο έργο όμως κόντρα στην αναγεννημένη Έξετερ που τρέχει 6-1-1. Ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, φοβερή η αγάπη των γηπεδούχων για τα 2-3 γκολ, 7/7 μετράνε εντός και έρχονται από 10 σερί.

192. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Φαβορί η Σάουθεντ του 3-1-3 εκτός και των πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3), από τέσσερις σερί ισοπαλίες έρχεται η Μάνσφιλντ (4-1-2 εντός), έχει όλα τα εχέγγυα να πάρει θετικό αποτέλεσμα και εδώ.

193. ΜΠΕΡΙ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ

6-0-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Μπέρι, στο σπίτι της είναι καταφερτζού, περιμένουμε να φέρει το ματς στα μέτρα της.

194. ΜΠΕΡΤΟΝ - ΠΛΙΜΟΥΘ

Στα κρύα του λουτρού άφησε τη Μπέρτον (5-0-2 εντός) ο Ρόουετ, μετακομίζοντας στη Μπέρμιγχαμ, με υπηρεσιακό θα παραταχθεί κόντρα στην Πλίμουθ (2-1-4 εκτός), οπότε σκέψεις γίνονται για το Χ2, 5/7 under 2,5 και NO Goal μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

195. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Από τέσσερις σερί ήττες έρχεται η Νορθάμπτον (3-1-3 εντός), δεν βγάζει εμπιστοσύνη σαν φαβορί.

196. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Υπερπροσπάθεια μεσοβδόμαδα για τη Σριούσμπερι στο τιμητικό 1-2 από την Τσέλσι, πάλεψε μέχρι το τέλος το ματς. Από τέσσερις σερί νίκες έρχεται στη Λιγκ 2 αλλά είναι ομάδα έδρας, 1-2-4 μετράει εκτός. Φτωχό το 1,85 του διπλού.

197. ΟΞΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΙΚΟΜ

3-2-2 εντός η Όξφορντ, 4-2-1 εκτός η Γουίκομ, δεν μας κάνουν για αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι, πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα.

198. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΚΑΡΛΑΪΛ

Νο Bet.

199. ΤΡΑΝΜΙΡ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Σαν να έφτασε η ώρα για την επιστροφή της Τρανμίρ (1-3-3 εντός) στις νίκες, 2/2 Χ μετράει με τον Άνταμς στον πάγκο, μπόσικος αντίπαλος μοιάζει η Στίβενεϊτζ του 1-2-4 εκτός.

206. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΓΙΟΡΚ

3-3-1 εντός η Τσέλτεναμ, 1-3-3 εκτός η Γιορκ, 1-9-5 συνολικά, έχει πολλή ισοπαλία μέσα.

207. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ.

Νο Bet.

208. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Έφτιαξε λίγο ψυχολογία η Αούστρια με τις νίκες επί της Νόισταντ (2-0) και της Χάρτμπεργκ (6-0) για το κύπελλο, το χρειαζόταν καθώς κολλάει συνέχεια στην ισοπαλία (3-7-3). Οριακά εκτός τετράδας η Στουρμ (4-4-5), μέσα σε τέσσερις μέρες έχασε δις από τη Ραπίντ και εκτός έχει 2-2-2. Η Αούστρια είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά οι αποδόσεις έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένες.

209. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ

Ούτε μια ούτε δύο γκέλες μόνο σε ανάλογες περιπτώσεις και αποδόσεις έχει κάνει η Γκρίμσμπι (3-3-2 ρεκόρ εντός) φέτος….

210. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. - ΜΠΑΡΝΕΤ

ΟΚ καλύτερη ομάδα η Μπαρνέτ (6-2-1 εκτός), αλλά η Γουέλινγκ παραμένει αήττητη στην έδρα της (3-5-0). Πάσο.

211. ΙΣΤΛΙ - ΤΣΕΣΤΕΡ

Ομάδες έδρας κατά κύριο λόγο, 6-3-0 μετράει στο σπίτι της η Ίστλι, 2-1-5 εκτός η Τσέστερ. Άσος.

212. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΤΟΡΚΙ

Νο Bet.

213. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ - ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

No Βet.

214. ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ - ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της Νόνιτον (4-1-3 εντός), που κέρδισε τα δύο τελευταία στο σπίτι της κόντρα σε Λίνκολν και Ντόβερ. 2-3-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της πιο “κερδίζω στο όριο” ομάδας της Κόνφερενς Μάκλσφιλντ, κανένας λόγος το διπλό να είναι φαβορί. +0,25 ασιατικός άσος.

215. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Ένα μόλις πόντο παραπάνω δίνουμε στον άσο, η Γκέιτσχεντ έχει ικανότητες αλλά δεν της βγάζει μέχρι στιγμής στο χορτάρι.

216. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ

Με πολλές απουσίες ξανά –αλλά κανονικό τερματοφύλακα αυτή τη φορά- η Άλφρετον (1-0-8 με 4-21 γκολ εκτός), η Όλτρινχαμ έχει προβάδισμα για τον άσο του 1,85, που λογικά θα υποχωρήσει και άλλο μέχρι την έναρξη.

217. ΡΕΞΑΜ - ΧΑΛΙΦΑΞ

Ή του ύψους ή του βαθμούς η Ρέξαμ (4-1-3 εντός), δεν εμπιστευόμαστε τη Χάλιφαξ εκτός (3-2-3 ρεκόρ).

218. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Χωρίς τον βασικό σκόρερ της η Σάουθπορτ (3-1-5 εντός), δεν θα μπλέξουμε.

219. ΤΕΛΦΟΡΝΤ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Νο Bet.

220. ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ - ΛΙΝΚΟΛΝ

No Βet.

221. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Σίγουρα πιο φορμαρισμένη ομάδα στον πλανήτη η Ρεάλ που δεν κοντράρεται με τίποτα τον τελευταίο μήνα (10-0-0, 42-7 τέρματα), κέρδισε (με ανατροπή) και τη Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα ενώ δεν την απασχολεί και τόσο το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό ματς αφού είναι σχεδόν σίγουρα 1η στον όμιλο της. Η Γρανάδα δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στην ξέφρενη πορεία της αρμάδας του Αντσελότι, παίζονται τόσο το 2/2 ΗΤ στο 1,72 όσο και τοover2,5 γκολ της στο 1,87 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

222. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΛΟΥΓΚΟ

Ήταν να μη γίνει η αρχή, τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Μαγιόρκα (2-2-1, 3-2-5 συνολικά), ομάδα στα μέτρα της η Λούγκο (1-2-2 εκτός), πάμε με τον άσο.

223. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ - ΝΤΑΝΤΙ

Εντός προγράμματος ήττα μετά από 4-1-0 για την Κιλμάρνοκ (4-0-1 εντός) από τη Σέλτικ (2-0), η Νταντί μετράει 3-1-1 εκτός, ερχόμενη από δύο δυνατές νίκες. Τριπλή είναι, πάμε παρακάτω.

224. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ

4-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Νταντί Γιουνάιτεντ, 2-1-2 μετράει εκτός η Σεντ Μίρεν, 0-1-5 το εντός έδρας ρεκόρ της. ΟΚ επιλογή ο άσος στο 1,80.

225. ΣΕΛΤΙΚ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Έχει αρχίσει να ρολάρει η Σέλτικ, με τις επιθετικές προσθήκες να την ανεβάζουν επίπεδο, 6-0 καθάρισε την Πάρτικ Θιστλ μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ, δυσκολοκατάβλητη η Ινβερνές (7-2-2, 3-0-2 εκτός) αλλά αν οι “Κέλτες” συνεχίσουν σε ανάλογους ρυθμούς δεν θα γλιτώσει. Άσος στο χάντικαπ.

226. ΧΑΜΙΛΤΟΝ - ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ

Νο Bet.

Πάμε στοίχημα LIVE

227. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Κύπελλο Σκωτίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας υπάρχει επαναληπτικός. Δύο κατηγορίες πάνω η Λίβινγκστον, λογικά έχει προβάδισμα.

228. ΕΪΡ - ΑΛΟΑ

Νο Bet.

229. ΙΣΤ ΦΑΪΦ - ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

No Βet.

230. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ -ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Νο Bet.

231. ΜΟΡΤΟΝ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

4-0-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Μόρτον στο πρωτάθλημα, έχει βρει πατήματα στα τελευταία παιχνίδια της όμως η Έρντρι. Δεν βρίσκουμε αξία στον άσο.

232. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Εμφανές το προφανές.

233. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Καλές ομάδες αμφότερες, νωπό όμως το 5-0 (28/10) για το πρωτάθλημα στην έδρα της Στανράερ, υποχρεωμένοι να πάμε με το Χ2.

234. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΜΠΡΕΧΙΝ

Τριπλή μοιάζει, κανένας λόγος για να μπλέξουμε.

235. ΦΟΡΦΑΡ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Νο Bet.

236. ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Κλάσικο μίσους του Σαντιάγκο. Η "Ου" επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε το +2 από την Κόλο Κόλο, εντός έχει 6/6 νίκες όμως δεν κερδίζει την Κατόλικα στο γήπεδο της από το 2008. Μαύρα χάλια οι φιλοξενούμενοι φέτος (5-1-6), σίγουρα θα παρουσιαστούν βελτιωμένοι στο ντέρμπι όμως δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε ακόμα και αν ο άσος στο 1,57 είναι για κόντρα. Άσος χωρίς αξία.

237. ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν λέει απολύτως τίποτα η ήττα της Βέροιας στην Τούμπα, ήταν κάτι παραπάνω από εντός προγράμματος…. 4/4 νίκες μετράει στην έδρα της, 3/3 ήττες εκτός ο Πανιώνιος, που γενικά παίζει ανοιχτά, δεν αποκλείεται να δούμε κανένα 1-1 τελικό.Over 2, GG οι βασικές επιλογές μας.

238. ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ - ΟΣ

4-0-2 εντός η γενικά αποτελεσματική Ντεν Μπος, 1-3-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Ος, πόντος στο άσο.

239. ΛΟΡΙΑΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Αν μία ομάδα στη Γαλλία έχει το μέταλλο του νικητή αυτή είναι σίγουρα η Παρί που μπορεί να μην πείθει στα περισσότερα παιχνίδια της αλλά παραμένει αήττητη (5-6-0). Κοστίζει και η απουσία του Ιμπραΐμοβιτς αλλά με τον Καβάνι να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μπορεί να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Λοριάν, 1,90 μέση απόδοση δίνει η επιλογή νίκης της με 1 (3,40) η 2 γκολ (4,35) στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

240. ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ - ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Επέστρεψε στις νίκες η Βεστσάελαντ (3-2-0 εντός) με το 1-2 στη Σίλκεμποργκ, η Έσμπιεργκ (0-2-3 εκτός) ήταν καλή κόντρα στη Μπρόντμπι αλλά κόλλησε στο 0-0. Δεν υπάρχει λογική στον ακραίο φαβοριτισμό του άσου, θα προτιμήσουμε την κόντρα.

241. ΠΕΝΑΦΙΕΛ - ΕΣΤΟΡΙΛ

Συνήθως η έλλειψη γκολ στοίχιζε ως τώρα στην Πεναφιέλ όμως στο προηγούμενο σκόραρε δύο φορές και πάλι δεν κατάφερε να πάρει κάτι, 1-1-6 το ρεκόρ της με 5-16 γκολ. Για ακόμα ένα ματς απογοητευτική η Εστορίλ (1-3-4), συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις και τα GG (8/8). Προβάδισμα στο 1Χ λόγω αποδόσεων, από κοντά και το αμφίσκορο που είναι πάντα επιλογή όταν παίζει η Εστορίλ.

Πάμε στοίχημα LIVE

242. ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ

5-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της πρωτοπόρου Ζυρίχης, την προηγούμενη αγωνιστική κόλλησε στο 1-1 κόντρα στη φορμαρισμένη Σεντ Γκάλεν, τώρα υποδέχεται την ουραγό Λουκέρνη (0-6-6, 0-1-5 εκτός) που ψάχνει για ένα ξεκίνημα με τον Μπάμπελ στο τιμόνι, σε δύο παιχνίδια πάντως ως τώρα φάνηκε λίγη στην τελική προσπάθεια, μένοντας στο 0-0 κόντρα στη Βαντούζ και χάνοντας με 1-2 από την Ααράου στο κύπελλο, παρότι και στα δύο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δεν είναι και κανένα κελεπούρι ο άσος, δυνατά στατιστικά τα γκολ (4/7 over 2,5 και GG εντός οι γηπεδούχοι, 5/6 εκτός η Λουκέρνη) αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα παρατάξει την ομάδα του ο Μπάμπελ στο πρώτο εκτός έδρας ματς στα ηνία της.

243. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΜΑΛΙΝ

Δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα με τον υπηρεσιακό Βουκομάνιβιτς στο τιμόνι η Σταντάρ Λιέγης, μαζί με το 0-0 κόντρα στη Σεβίλλη δείχνει να ξυπνάει. 2-3-0 αήττητο τρέχει η Μαλίν (1-1-4 εκτός), το μομέντουμ δείχνει προς τα αριστερά, οι αποδόσεις όμως δεν θέλγουν. Αναμονή για το live.

244. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΚΟΡΔΟΒΑ

Δε κοντράρεται η Ατλέτικο, αλλά έχει και Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα, ενώ η Κόρδοβα είναι μαχητική (0-2-2 εκτός) και έχει φρέσκο προπονητή στον πάγκο.

245. ΑΛΑΒΕΣ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ

Νο Bet.

246. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Συνεχίζει αήττητη (5-5-0, 2-3-0 εκτός) η Σπόρτινγκ Χιχόν, κλασσικά επίθεση θα παίξει η Μπαρτσελόνα Β’, αν δεχθεί πρώτη γκολ πάντως θα έχει πρόβλημα….

247. ΕΜΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Δεν πατάει καλά η Γιουβέντους, στο 94’ έχασε με 1-0 στη Τζένοα, και πάλι σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες. Σημαντικό μεσοβδόμαδο (εντός με Ολυμπιακό) ακολουθεί για τους πρωταθλητές, πολύ πιθανή μια ακόμα επαγγελματική νίκη τους με 1 ή 2 γκολ διαφορά.

248. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΑΠΟΕΛ

Όχι και το πιο εύκολο ματς για το ΑΠΟΕΛ (2-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ του Εθνικού), που έχει και ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα. Μόνο για live.

249. ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ - ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

2-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Ακισάρ, η Τράμπζον φέτος έχει κολλήσει στις ισοπαλίες (1-5-1, 0-2-1 εκτός), στην αρχή τις έφερνε με μικρό σκορ, στο τελευταίο ήρθε 4-4 με τη Γκαζιαντέπ, σε ένα ματς που η άμυνα της ήταν για κλάματα. Λόγω ονόματος και δεδομένης ποιότητας ρόστερ των φιλοξενούμενους αρκετός κόσμος θα πάει στο διπλό, εμείς διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας.

250. ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Δέκα μας χωρίς νίκη (0-7-3) στην Τσάμπιονσιπ η Μπράιτον (1-3-3 εκτός), με έξτρα κούραση λόγω Λιγκ Καπ (ήττα 2-0 από την Τότεναμ), η Μπόρνμουθ (4-1-2 εντός) μετράει πέντε σερί νίκες, η πιο πρόσφατες το 0-8 στη Μπέρμιγχαμ και το 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ. Χαμηλά ο άσος, αλλά δεν γίνεται να κοιτάξουμε αλλού.

251. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ - ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Τριπλή, με αρκετό από under,θα κριθεί –αν κριθεί- στο πια θα σκοράρει πρώτη.

252. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Ήττα για το πρωτάθλημα, ήττα για το κύπελλο και η ζωή συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερη αισιοδοξία για τη Νόισταντ (2-2-9), στο τσακ έχασε τη μεγάλη νίκη επί της Σάλτσμπουργκ η Γκρόντινγκ που μεσοβδόμαδα με βασικούς προκρίθηκε στο κύπελλο. Πιθανό αμφίσκορο, δεν είναι τόσο αουτσάιντερ η Νόισταντ.

253. ΡΙΝΤ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

Επιστροφή στις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις για τη Ριντ (2-4-7) που εντός δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε (1-2-3) ενώ σε κανένα δεν κράτησε το μηδέν, ένας πόντος σε δύο κολλητά εντός για την Πέλετς που είδε τη Σάλτσμπουργκ να την πιάνει στην κορυφή όμως εκτός βολεύεται περισσότερο (5-0-1). Η Ριντ είναι πιο ξεκούραστη και η Πέλετς ίσως αρχίζει να κάνει κοιλιά, θα απέχουμε.

254. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ

Δεν είναι καλά η Σάλτσμπουργκ που προέρχεται από γκέλα στο πρωτάθλημα και πρόκριση στην παράταση στο κύπελλο με ομάδα Β' κατηγορίας, εντός έχει 5-0-2 με 7/7 over, κατά μ.ο. στην έδρα της σημειώνονται 5,85 γκολ. Σε 4/6 τελευταία δεν σκόραρε η Αντμίρα όμως σε άλλα τόσα κράτησε το μηδέν στην άμυνα, εκτός στέκεται καλά (2-2-2, 10-8 γκολ) όμως με τη δυσκολία που έχει στο γκολ δεν μπορούμε να σκεφτούμε την κόντρα.

255. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Το κλάσικο της Γερμανίας μας βάζει πολύ δύσκολα, η Ντόρτμουντ παίζει σταθερά αρκετά καλά, τουλάχιστον επιθετικά, μόνο όμως στα ματς πλην Μπουντεσλίγκα παίρνει αποτελέσματα (2-1-6 το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα). Τη Μπάγερν τη ζορίσει σταθερά εδώ και μια τετραετία, οπότε το +1,25 στο ασιατικό διπλό τουλάχιστον προκαλεί, είναι ματς στο οποίο μπορεί να αντιδράσει ώστε να αρχίσει την αντεπίθεση της. Από την άλλη είναι απολύτως πιθανό η ομάδα του Γκουαρντιόλα να κάνει μια εμφάνιση επιπέδου Ρόμα και να σκορπίζει τους φιλοξενούμενους. Μεγαλύτερες πιθανότητες δίνουμε στο ενδεχόμενο η ομάδα του Κλοπ να βάλει και πάλι δύσκολα στους Βαυαρούς, μεγάλης σημασίας το ποίος θα ανοίξει το σκορ και πότε.

256. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ματς της σεζόν μοιάζει για τον Ολυμπιακό το επερχόμενο στο Τορίνο, δεν θέλει όμως και στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ να απομακρυνθεί . Αήττητος φέτος ο Αστέρας στην έδρα του σε όλες τις διοργανώσεις, προφανώς και το +0,75 αβάντζο στον άσο κρίνεται μεγάλο, πόσο μάλλον όταν οι πρωταθλητές έχουν τόσο εμφανές πρόβλημα στο γκολ και Θα στερηθούν τις υπηρεσίες των δύο πιο δημιουργικών παιχτών τους Αφελάι και Ντομίνγκεζ, όμως το χέρι δεν πάει, ειδικά με Σπάθα να σφυρίζει. Επιλογή η ισοπαλία και η νίκη των “ερυθρόλευκων” στο γκολ, πιθανότερα σκορ τα 0-0/1-1/0-1/1-2.

257. ΑΓΙΑΞ - ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Μακριά από άσο, χάντικαπ άσου κτλ.

258. ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Γκιμαράες (5-2-1) που πήρε το τρίτο της διπλό, εντός είναι παραδοσιακά ισχυρή και το 2-2-0 δεν προκαλεί έκπληξη. Έχει χτυπήσει φόρμα η Σπόρτινγκ (4-4-0, 17-6 γκολ) που σημειώνει τουλάχιστον τρία γκολ στα τελευταία τέσσερα, δύο από αυτά ήταν στις έδρες των Πόρτο και Σάλκε. Σκοράρουν εύκολα αμφότερες, GG στο 1,90.

259. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Oύτε στην έδρα της Βάσκο έχασε η Πόντε Πρέτα διευρύνοντας το αήττητο σερί της σε 11 ματς (8-3-0) και διατηρώντας απόσταση 10 βαθμών από την πέμπτη θέση, εντός έχει 9-6-1 με έξι σερί αμφίσκορα. Από τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση προέρχεται η Σαμπάιο Κορέα που έμεινε στο -5 από την άνοδο με πολλές ομάδες να μεσολαβούν όμως. Εκτός έχει 5-5-6 έχοντας αποτύχει να σκοράρει μόνο σε 4/16. Με το over θα πάμε.

260. ΠΑΛΕΣΤΙΝΟ - ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ

Το πάλεψε στην έδρα της Ουνιβερσιτάδ η Παλεστίνο όμως έχασε, είναι στη μέση της βαθμολογίας και η απόδοση της παρουσιάζει μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Η Αντοφαγκάστα για ένα ακόμα ματς έβγαλε δυσκολία στο σκοράρισμα και δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπαρνετσέα, εκτός έχει 0-1-5 με 2-11 γκολ. Προβάδισμα στην έδρα ανάμεσα σε δύο αψυχολόγητες ομάδες.

261. ΤΒΕΝΤΕ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ

Ανάξιο φαβορί η Τβέντε (3-6-1, 2-3-0 εντός), η Χέρενφεν (4-4-2, 1-3-1 εκτός) είναι κάτι παραπάνω από ικανή για ζημιές.

262. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΤΣΒΟΛΕ

Και εδώ ο άσος είναι μόνο για κόντρα, αν και η Φέγενορντ έχει βρει ρυθμό μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Από την άλλη 2/3 ήττες της Τσβόλε (5-2-3 συνολικά, 1-1-3 εκτός) ήταν στο γκολ, ενώ πήρε 0-0 στην “Άμστερνταμ Αρίνα”, οπότε κάπως μας χαμογελάει το +1,5 ασιατικό διπλό.

263. ΒΑΛΒΑΪΚ - ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ

Στο 2,00+ θα δοκιμάσουμε τον άσο, δείχνει σιγά-σιγά να ξυπνάει η Βααλβάικ (1-0-4 εντός), η Αλμίρε δεν είναι αμελητέα ποσότητα αλλά εκτός μετράει 1-0-5.

264. ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ - ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

Με αρκετές απουσίες οι γηπεδούχοι (3-1-1 εντός), η Χελμόντ (1-4-6, 0-3-3 εκτός) μάτια δεν βγάζει αλλά είναι πιο ξεκούραστη (δεν είχε κύπελλο μεσοβδόμαδα). Πάσο.

265. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΟΣΤΑΝΔΗ

Τρεις σερί ήττες για τη Μπέβερεν (2-1-3 εντός), εμφατικό 4-0 κόντρα στη Βέστερλο για την Οστάνδη (3-0-3 εκτός) μεσοβδόμαδα, φαβορί το διπλό, δεν θα πάρουμε, 6/6 under 2,5 και 5/6 No Goal εντός οι γηπεδούχοι, 4/6 εκτός οι φιλοξενούμενοι, έχουν λογική τα λίγα γκολ.

266. ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Ντερμπάκι στη Φλάνδρα, με τις μέρες τους οι δύο ομάδες, φαβορί δεν είναι το διπλό, τριπλή στα μάτια ματς.

267. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ

Τέταρτη σερί νίκη για τη Σάντα Κρουζ που βρέθηκε στο -1 από την τετράδα, διάχυτος ο ενθουσιασμός στον κόσμο της που λογικά θα εξαντλήσει και τα 40.000 εισιτήρια, καμία έκπληξη καθώς πολλές φορές το έκανε για χαμηλότερες κατηγορίες. Εντός έχει συνολικά 10-5-1 με 10-1-1 στα τελευταία και πέντε σερί νίκες ενώ προπονητής της είναι ο Καντιντέ που οδήγησε την Αμέρικα σε μεγάλες επιτυχίες και βρισκόταν στον πάγκο της μέχρι πριν ένα μήνα περίπου. Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος της Αμέρικα Νατάλ, έχει βρεθεί στο -5 από τη σωτηρία με ένα ματς λιγότερο όμως, δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ σε 4/5 τελευταία ενώ εκτός έχει 3-3-10 με πέντε σερί ήττες. Καμίνι γήπεδο, προπονητής του ξέρει όλες τις αδυναμίες της, διαφορετικό μομέντουμ, όλα συνηγορούν στο ότι η Αμέρικα δεν γλιτώνει.

268. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ - ΜΠΑΣΤΙΑ

Νο Bet.

269. ΛΙΛ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

1-0 γκολ, αμφότερες παίζουν με βασικό γνώμονα το μηδέν πίσω.

270. ΜΕΤΣ - ΚΑΕΝ

Με τη δύναμη της έδρας της (3-2-0 φέτος το ρεκόρ της) η Μετς μπορεί να κερδίσει το εξάποντο με την Καέν που είναι πάντως πολύ απειλητική εκτός έδρας (1-3-1) αλλά σε όχι και τόσο καλή φόρμα με μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία στο πρωτάθλημα (1-3-4). Αξία βρίσκουν οι YoungGuns στον ασιατικό άσο 0:0 (1,80) στην Bet365που προσφέρει προκλητικές τιμές (11,00 για first και 4,75 για anytime) και για να σκοράρει ο Κρίβετς που θα αγωνιστεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ξανά στην κορυφή της επίθεσης μιας και ο 1σκόρερ της ομάδας Φαλκόν παραμένει τραυματίας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

271. ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΕΒΙΑΝ

Πολύ μικρός ο άσος, για κόντρα είναι μόνο αν και η Εβιάν είναι εντελώς αφερέγγυα.

272. ΝΙΣ - ΛΥΩΝ

Πολύ πιο σταθερή ομάδα η Λυών, τρέχει 5-2-0 αήττητο, όμως ακόμα δεν έχει διπλό (0-2-2), οπότε σε τιμές φαβορί δεν έχει ιδιαίτερη αξία. Η Νις τη μια κερδίζει 2-7 τη Γκινγκάμπ και την άλλη χάνει 0-3 από τη Μετς στο Λιγκ Καπ….

273. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Δεν βρίσκει ρυθμό με τίποτα φέτος η Γκρασχόπερς (1-2-4 εκτός), κάπου στα χαμένα τελευταία και η Βασιλεία (4-2-1 εντός), κέρδισε μόλις ένα στα τέσσερα πιο πρόσφατα, έρχεται από δύο ισοπαλίες εντός κόντρα σε Τουν και Σιόν, αμφότερες με σκορ 1-1. Handle with care….

274. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΘΕΛΤΑ

Σε όλα τα παιχνίδια της φέτος σκόραρε η Θέλτα, η εστία της Μπαρτσελόνα παραβιάστηκε για πρώτη φορά στο 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη αγωνιστική, περιμένουμε να συμβεί ξανά. GG.

275. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ

4-1-0 με 12-2 γκολ μετράει εντός η Λας Πάλμας, 1-1-3 εκτός η Αλμπαθέτε, εμφανές το προφανές.

276. ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΜΙΡΑΝΤΕΣ

Νο Bet.

277. ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ - ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Για πέμπτο σερί ματς η Γοδόι (3-5-5) σκόραρε και δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ, μετράει 7/8 GG, 10/13 over ενώ εντός έχει 2-2-2 με 5/6 over, αδυνατεί να κρατήσει προβάδισμα χάνοντας συνεχώς βαθμούς. Μετά από καιρό η Μπελγράνο επέστρεψε στις νίκες (3-4-6), εκτός έχει 0-2-4 και έχει να κερδίσει από τις αρχές του χρόνου. Μόνο με τα γκολ αξίζει να μπλέξουμε όποτε παίζει η Γοδόι, over 2,25.

278. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Μετά από τρεις σερί ήττες η Α Μπε Σε επέστρεψε στις νίκες στο ντεμπούτο Φονσέκα και ξέφυγε με τρεις πόντους από τη ζώνη, εντός έχει 8-3-5 με 10/16 under και NG. Σε μεγάλη φόρμα η Αμέρικα (6-3-0) προσπαθεί να καλύψει τους βαθμούς που έχασε στα δικαστήρια, είναι στο -4 από την άνοδο με ένα ματς λιγότερο ενώ εκτός έχει 5-5-6 όντας αήττητη στα τελευταία πέντε (3-2-0). Πολύ δύσκολο ματς που μπορεί να κάτσει οπουδήποτε, από έξι σερί GG προέρχεται η Αμέρικα και θα ακολουθήσουμε αυτή την τάση της.

---. ΙΚΑΣΑ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Μεγάλο διπλό για την Ικάσα (Πορτουγκέσα 1-2) που δεν ήταν όμως ικανό να τη βγάλει εκτός ζώνης (-3), εντός έχει 7-4-5 με 13/16 under, από ήττα που πόνεσε προέρχεται η Ναούτικο, έτσι έμεινε στο -7 από την άνοδο και παρ' ότι έχει και ένα ματς λιγότερο πολύ δύσκολα θα προλάβει καθώς μεσολαβούν πάρα πολλές ομάδες, εκτός έχει 4-5-7 με 11/16 under. Η Ναούτικο ή θα παρουσιαστεί αδιάφορη ή θα παίξει το τελευταίο της χαρτί, δύσκολη η πρόβλεψη και σε σημείο και στα γκολ, μπορεί να τείνουν προς το under ξεκάθαρα αμφότερες εντός και εκτός αντίστοιχα όμως η νίκη είναι μονόδρομος θεωρητικά για τις δύο και ίσως δούμε κάποια να ανοίγεται πολύ στο τέλος.

279. ΠΑΡΜΑ - ΙΝΤΕΡ

Νο Bet.

280. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Εύκολα ή δύσκολα η Αϊντχόφεν αναμένεται να κάνει το 6/6 εντός, 18-1 γκολ απολογισμό έχει στο σπίτι της.

281. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ

Πρώτος ημιτελικός, ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Με 8-1-2 ρεκόρ το Κολόμπους έκανε ένα εξαιρετικό φίνις στη χρονιά και βρέθηκε στην τρίτη θέση της Ανατολής γλιτώνοντας τα νοκ-άουτ, εντός έχει 9-4-4 με 12/17 2-3 γκολ. Δεύτερο στην Ανατολή το Νιου Ίνγκλαντ και αυτό είναι σε μεγάλη φόρμα έχοντας 9-1-1 στα τελευταία 11 με την ήττα να έρχεται από το Κολόμπους, εκτός έχει 6-2-9 με 11/17 over. Προβάδισμα στην έδρα, δεν πετάμε την σκούφια μας για αυτό το 1,95 όμως.

282. ΠΟΡΤΟ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Δεύτερη σερί καλή εμφάνιση για την Πόρτο (5-3-0, 15-3 γκολ) που μείωσε τη διαφορά από την Μπενφίκα στον ένα βαθμό, επιτέλους νίκη για τη Νασιονάλ (2-2-4) που σκοράρει με το σταγονόμετρο (6 γκολ σε 8 ματς). Καθαρίζουν οι "δράκοι", 1/1 ή -1,5 οι επιλογές μας.

283. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Λίγα πράγματα από τη Χιμνάσια φέτος (3-5-5, 2-2-2 εντός), ανύπαρκτη στο προηγούμενο ματς, συμπλήρωσε 11/13 under ενώ μετράει 12 σερί NG ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στο 1-1 έμεινε εκτός η Ράσινγκ με την Ολίμπο, είδε τη Ρίβερ να ξεφεύγει στους οκτώ ενώ εκτός έχει 4-1-2 με 6/7 over. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και διαθέτουν ανώτερη ομάδα, DNB διπλό στο 1,97.

284. ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΜΑΛΑΓΑ

Τρεις σερί νίκες για τη Μάλαγα, εύκολο 4-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο πιο πρόσφατο, ομάδα έδρας μέχρι στιγμής (4-3-2, 1-1-2 εκτός) αλλά βρίσκει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (1-3-5, 1-1-2 εντός) ευάλωτη και γεμάτη εσωστρέφεια. Το Χ2 υποχωρεί.

285. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΚΟΜΠΡΕΛΟΑ

Βυθίζεται η Ουατσιπάτο (5-2-5) που συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις με 12 γκολ παθητικό και θα αγωνιστεί χωρίς το δεκάρι και τον πρώτο της σκόρερ (10 γκολ). Ούτε τώρα έσπασε το ρόδι η Κομπρελόα εντός, σκόραρε τρεις φορές όμως έμεινε στο 3-3 με την Ικίκε, είναι τελευταία με 2-0-4 εκτός έχοντας δεχθεί 14 γκολ σε 6 ματς. Μυρίζει γκολ αλλά οι απουσίες της Ουατσιπάτο επιθετικά είναι σημαντικές, λογικά από το 1-1 ξεκινάει.

286. ΚΙΛΜΕΣ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Άσχημη εμφάνιση και σχετικά εύκολη ήττα για την Κίλμες (1-6-6) που παραμένει τελευταία, το κεφάλι του παίζει ο προπονητής της καθώς έχουν περάσει επτά ματς από την τελευταία και μοναδική νίκη (0-3-4). Πιστή στις συνήθειες της από την αρχή της χρονιάς η Βελέζ πήρε άλλη μια νίκη εντός όμως μακριά από το γήπεδο της μετράει 2-0-5 με πέντε σερί ήττες (5/7 NG). Δύσκολα θα χάσει πάλι η Βελέζ όμως δεν μπορούμε και να την εμπιστευτούμε με την εικόνα της εκτός.

287. ΓΚΟΪΑΣ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Η Γκοϊάς έβγαλε κούραση στο Σάο Πάουλο και γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από πέντε αγώνες (3-2-0), εντός έχει 8-4-3 (11/15 ΝG) κρατώντας το μηδέν στα τέσσερα τελευταία ενώ με οκτώ πόντους διαφορά από τη ζώνη νιώθει σχετικά άνετη. Τρίτη σερί νίκη για τη "Φλου" που κρατήθηκε κοντά στην τετράδα (-2), εκτός έχει 5-3-7 με 10/15 under. Η Γκοϊάς θα κοιτάξει να μη χάσει έχοντας καλή διαφορά από τη ζώνη, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να κλέψουν το ματς γνωρίζοντας ότι παίζουν σε μια πολύ σκληρή έδρα, under 2,25.

288. ΓΚΡΕΜΙΟ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Σε μέτρια κατάσταση (2-2-2) η Γκρέμιο που έχει μείνει και πάλι στο -2 από την τετράδα, εντός βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει (10-3-2) καθώς σε 10/15 δεν δέχθηκε γκολ, ταβάνι της όμως είναι τα δύο τέρματα και γι' αυτό συνήθως το κάνει οριακά. Η Βιτόρια βγάζει χαρακτήρα εντός τον τελευταίο 1,5 μήνα, σε αυτό το διάστημα στο "Μπαραντάο" έχει 5-1-1 (συνολικά 6-4-6) και εκεί στηρίζεται για να κρατιέται στο +1 από τη ζώνη, εκτός όμως τα βρίσκει σκούρα καθώς με 0-1-7 εσχάτως και 3-3-9 συνολικά χάνει με το που περάσει τα σύνορα του Σαλβαδόρ. Βλέπουμε μια οριακή νίκη για την Γκρέμιο, επιλογές το να κερδίσει με 1 ή 2 γκολ διαφορά και το under 2,25 καθώς 5/6 τελευταία εντός της ήταν 0-1 γκολ.

289. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ -ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Η Κορίνθιανς έβγαλε με επιτυχία δύσκολο πρόγραμμα τριών αγώνων (επτά πόντοι) και είναι εκτός τετράδας λόγω ισοβαθμίας, στο νέο της σπίτι μετράει σερί 11-5-0 ανεξαρτήτως διοργάνωσης και συνολικά έχει 9-5-1 εντός. Οι τέσσερις βαθμοί στα δύο κολλητά εντός δεν βοήθησαν την Κοριτίμπα να βγει εκτός ζώνης (-1), μακριά από την Κουριτίμπα τρέχει σερί 0-2-8 με μόλις πέντε γκολ ενεργητικό σε αυτό το διάστημα, συνολικά έχει ρεκόρ 1-4-10 με 11-27 τέρματα. Oι γηπεδούχοι έχουν κίνητρο, στο γήπεδο τους έχουν βρει τον τρόπο να σκοράρουν σταθερά 2+ γκολ και να κερδίζουν ενώ η Κοριτίμπα είναι ένα φάντασμα εκτός, άσος στο 1,75 ( Bet365), σημείο που επέλεξαν οι Young Guns .

290. ΜΠΟΑ - ΣΕΑΡΑ

Κακή εμφάνιση από την Μπόα στο προηγούμενο, είναι στο -5 από τη ζώνη με ένα ματς λιγότερο όμως ενώ εντός έχει 10-2-4 με 8-1-1 στα τελευταία 10, έχει 2-3 καλές απουσίες. Τρεις σερί ήττες για τη Σεαρά που στο πιο κρίσιμο σημείο δείχνει να έχει κλατάρει, είναι στο -2 από την άνοδο με ένα ματς λιγότερο και εκτός έχει 5-4-7, της λείπουν δύο βασικοί χαφ. Αμφότερες δεν πατάνε καλά, χρειάζονται βαθμούς, έχουν σημαντικές απουσίες, τριπλή.

291. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Κλάσικο μίσους, το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας. Γκέλαρε και πάλι η Αμέρικα που διατηρείται στην κορυφή πάντως (9-2-3), εντός έχει 5-0-1 με 4/6 2-3 γκολ, έξι ματς χωρίς νίκη η Γουαδαλαχάρα (0-2-4) που ισοφάρισε στο 90+ στο τελευταίο, κρίσιμο κάθε ματς για την παραμονή της ενώ εκτός έχει 1-1-3 με μόλις τρία γκολ υπέρ. Άμα παίξει η Αμέρικα το ματς είναι 3-0, δεν το έκανε πάντως σε κανένα από τα προηγούμενα κλάσικο.

292. ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Επτά ματς χωρίς νίκη η Πουέμπλα (0-5-2) που μόνο με ισοπαλίες δεν θα σωθεί, μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου, την Τετάρτη το πρώτο ματς όμως δύσκολα θα κάνει ροτέισον τώρα. Η Πατσούκα κόλλησε στο τελευταίο και έμεινε στο 0-0 με τη Λεόνες Νέγκρος, είναι στο +3 για τα πλέι-οφ και θα μπορούσε να έχει καθαρίσει ήδη ενώ εκτός έχει 3-1-3 με 5/7 2-3 γκολ. Τριπλή.

293. ΜΠΑΡΝΕΤΣΕΑ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Μπαρνετσέα που έχει επτά βαθμούς στα τελευταία τρία και 2-0-3 εντός, άλλη μια ήττα για την Εσπανιόλα (6-1-5) που δεν είναι καλά φέτος, έπαιξε με βασικούς για το κύπελλο μεσοβδόμαδα παίρνοντας τη νίκη στα πέναλτι ενώ εκτός έχει 2-0-4 αδυνατώντας να κρατήσει το μηδέν σε κάποιο. +0,75 άσος στο 1,80 για μια ομάδα που μάχεται μέχρι τέλους απέναντι σε μια κουρασμένη και με πολλά προβλήματα Ουνιόν.

294. ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ

Κακή εμφάνιση και ήττα για τη Ροζάριο (3-1-2) από την Μπελγράνο, δεν έχει στόχο πλην του κυπέλλου και άγνωστη παραμένει η όρεξη της. Την πρώτη της ήττα μετά από εννιά ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης για τη Ραφαέλα που παραλίγο να κόψει βαθμό από τη Ρίβερ, εκτός έχει 2-2-2 με 6/6 NG και όπως η Ροζάριο έχει το μυαλό της στο κύπελλο σε 20 μέρες. Πιθανό αμφίσκορο.

295. ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Το Σολτ Λέικ κατάφερε να κρατήσει την τρίτη θέση της Δύσης, μπαίνει στα πλέι-οφ με καλή φόρμα και έχοντας να δεχθεί γκολ τρία ματς, εντός έχει 11-5-1 με έξι σερί νίκες. Το Λος Άντζελες προ πολλού είχε κλειδώσει μια θέση στην τριάδα της Δύσης όμως δεν κατάφερε να κλέψει την πρωτιά από το Σιάτλ, εκτός έχει 5-6-6 ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη ομάδα και μπορούν να πάρουν την ισοπαλία, κάτι σε 1-1 μας κάνει.

296. ΤΙΓΚΡΕΣ - ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Tέταρτη η Τίγκρες και στο +6 για τη Λιγκίγια, είναι αήττητη για επτά (4-3-0) όμως έμειναν στο Χ με τη Μοντερέι (κλάσικο) αν και ήταν μπροστά με 2-0, τα ίδια και στα ημιτελικά κυπέλλου όπου από 2-0 έχασαν 2-4 και αποκλείστηκαν, πλήγμα για το ηθικό της. Μεγάλη νίκη για την Κερέταρο επί της Αμέρικα με 3-2, πλησίασε στο -1 τη Λιγκίγια, εκτός έχει 3-0-3 ενώ προέρχεται από επτά σερί αμφίσκορα. GG, από 1-1 ξεκινάει, από κοντά και το Χ2.

297. ΑΡΙΚΑ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

Ό,τι κάνει εντός η Σαν Μάρκος (4-1-1) που στην Αρίκα έχει πάρει 13/14 βαθμούς της, νίκη μετά από έξι (0-4-2) ματς για την Κονσεπσιόν, εκτός έχει 1-3-2. Από 4/6 under μετράνε εντός και εκτός αντίστοιχα, δύσκολα θα ανοίξει το σκορ μεταξύ τους οπότε under στο 1,77.

298. ΛΕΟΝ - ΑΤΛΑΣ

Στο -1 από τη Λιγκίγια η Λεόν που μετράει τρεις σερί νίκες, εντός έχει 4-0-3 ενώ over 11/14 (7/7 εντός) ματς της. Επέστρεψε στις νίκες η Άτλας που είναι δεύτερη και στο +9 για τη Λιγκίγια, εκτός έχει 3-1-2 με 4/6 under. Έχουν πάρει ψυχολογία οι γηπεδούχοι και αυτό φαίνεται, από κοντά και το over όπως πάντα όταν παίζει η Λεόν.

299. ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Μάχεται σε κάθε ματς της η Λεόνες Νέγκρος, έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς ήττα (1-3-0) ενώ εντός έχει 2-2-2 με 4/6 under. Έξι ματς χωρίς νίκη η Σάντος (0-3-3) που είναι στο -1 από τη Λιγκίγια, μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου με μεγάλη ανατροπή στην έδρα της Τίγκρες (2-4 από 2-0), την Τετάρτη το πρώτο ματς, εκτός έχει 2-3-2. Οι γηπεδούχοι πάντα παίζουν κλειστά, οι φιλοξενούμενοι κουρασμένοι και αποπροσανατολισμένοι από το κύπελλο, θα πάμε με το under.

300. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ

Δεύτερη κολλητή νίκη για την Τζαγκουάρες που είναι στο +3 για τη Λιγκίγια, χάνει πολύ δύσκολα (5-6-3) και αξίζει να βρεθεί εκεί, εντός έχει 3-3-0 ενώ 2-3 γκολ ήταν 8/10 τελευταία της ματς. Οριακά εντός Λιγκίγια η Κρουζ Αζούλ με το 3-1 επί της Μονάρκας, εντός μιλάει η φανέλα και ο κόσμος, εκτός όμως ζορίζεται πολύ (0-3-3) και έχει μόνο τρία γκολ σε έξι αγώνες. Τα πονταρίσματα πάνε δεξιά όμως εμείς πιστεύουμε ότι το διπλό είναι το τελευταίο σημείο, DNB άσος.

301. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΣΕΝΤΑΪ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος στη J-League, η Γκάμπα Οσάκα (10-1-4 εντός) επέστρεψε άμεσα στις νίκες με το οριακό 2-1 κόντρα στο Τόκιο και εκμεταλλευόμενη το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της πρωτοπόρου Ουράβα την πλησίασε στους τρεις βαθμούς. Μάχεται για την παραμονή η Σεντάι (+2 από τη ζώνη), το αήττητο σερί της χάλασε στο 92’ κόντρα στην Κασίβα (1-2), εκτός έδρας είναι παραδοσιακά αδύναμη (3-4-8 με 7-20 γκολ φέτος), για το 0-0 θα παραταχθεί αλλά δύσκολα βλέπουμε να τα καταφέρνει.

302. ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΤΟΚΥΟ

Σώθηκε ουσιαστικά η Ναγκόγια με το 0-2 κόντρα στην ουραγό Τοκουσίμα, στην έδρα της φέτος είναι τραγική (2-5-8 ρεκόρ) και υποδέχεται με αρκετές απουσίες το Τόκυο (4-5-6 εκτός), που σ τα τελευταία δεν σκίζει αλλά με νίκη θα διατηρήσει κάποιες ελπίδες για την τριάδα. Με το Χ να μην κάνει στους φιλοξενούμενους οι επιλογές είναι διπλό ή πάσο.

303. ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ - ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ

Εξάποντο στην ουρά και ο άσος της πολυδιαφημισμένης Τσερέζο Οσάκα (4-5-6 εντός) είναι στο 2,00, παρότι στο χορτάρι ιδρώνει για να κερδίσει και την πεσμένη Τοκουσίμα… Η Κόφου (1-7-7 εκτός με 7-18 γκολ, 13/15 under 2,5 και 11/15 ΝG) είναι στο +2 από τη ζώνη και θα παραταχθεί για το 0-0,κάτι που κατάφερε στις τρεις προηγούμενες εξόδους της, το under έχει τον πρώτο λόγο αλλά πληρώνει λίγο, καλοκοιτάμε το 1,75 του No Goal, ενώ σε σημείο υπάρχει μόνο το Χ2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ