ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (25/10). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου(25/10)

148. ΑΜΚΑΡ - ΡΟΣΤΟΦ

Εξάποντο παραμονής, 2-0-2 εντός η Άμκαρ, 0-2-4 εκτός η Ροστόφ, τα γκολ ίσως αποτελούν διέξοδο, 5/6 GG και over 2,5 μετράνε εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, από τρία σερί έρχεται η Άμκαρ, αλλά ο χαρακτήρας του αγώνα και το κρύο που αρχίζει να παραλύει τη Ρωσία είναι ανασταλτικοί παράγοντες.

149. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.

Ντέρμπι κορυφής στην Τσβάιτε Λίγκα, με την Καϊζερσλάουτερν των 5/5 νικών εντός (9-3 γκολ) να υποδέχεται την εξαιρετικά φορμαρισμένη (5-2-0) Φορτούνα Ντίσελντορφ που παραμένει αήττητη εκτός (3-2-0, 11-3 τέρματα). Ποντάρεται δυνατά ο άσος, σε σημείο το +0,75 ασιατικό τον φιλοξενούμενων να πληρώνει 1,90+, εμείς κόντρα στο ρεύμα θα προτιμήσουμε το δεύτερο, η ομάδα του Ρεκ παίζει πολύ καλύτερα έχοντας την ταμπέλα του αουτσάιντερ, την ώρα που οι γηπεδούχοι δεν έχουν την επιθετική ευχέρεια που να δικαιολογεί τέτοιες τιμές.

150. ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Επιστροφή στις ήττες για τη Σεντ Πάουλι, λύγισε στην καυτή έδρα της Φορτούνα Ντίσελντορφ (1-0), στο “Μίλερντορ” μετράει 3-1-1 κερδίζοντας στα πιο πρόσφατα Μπραουνσβάιγκ και Ουνιόν Βερολίνου. Αποτυχία για την Καρλσρούη το εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Άαλεν, πριν τη διακοπή ερχόταν από τρεις σερί ήττες αλλά σε αυτό το ματς τη βρίσκουμε για κάποιο λόγο σε αποδόσεις φαβορί, παρότι εκτός έδρας έχει ως τώρα ένα μέτριο 2-1-2. +0,25 ασιατικός άσος.

151. ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ - ΓΙΑΡΟ

Τελευταία αγωνιστική στην Φινλανδία, αδιάφορες βαθμολογικά Ίντερ Τούρκου και Γιάρο, με το μυαλό των γηπεδούχων να είναι στο τελικό κυπέλλου που ακολουθεί. Τα γκολ μοναδική λύση.

152. ΚΟΥΟΠΙΟ - ΒΑΑΣΑ

Το παιχνίδι της αγωνιστικής, και αυτό που πιθανότατα θα μας απασχολήσει περισσότερο στοιχηματικά, αφού απέτυχε να κερδίσει την αδιάφορη ουσιαστικά Χόνκα (2-2) η Κουόπιο (8-4-3 εντός) θέλει μόνο νίκη μη νίκη της Μάριεχαμν για να βγει εκείνη 4 - θέση που δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα αν η Ίντερ Τούρκου χάσει το κύπελλο από την Ελσίνκι, που είναι και το λογικό -, με απλή νίκη η τώρα 4 Βάασα (5-5-5 εκτός, 4-4-0 αήττητο) διατηρεί τη θέση της. Δεδομένου ότι η Μάριεχαμν θα κερδίσει την πεσμένη Τούρκου οι γηπεδούχοι πολύ πιθανόν να χάσουν κάθε ελπίδα πριν το τελευταίο σφύριγμα, οπότε θα περιμένουμε με το χέρι στη σκανδάλη για διπλό και late goal . Pregame οι τολμηροί ρίχνουν μια πιστολιά στο διπλό του 3,00+, οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν και χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους.

153. ΛΑΧΤΙ - ΧΟΝΚΑ

Θα κυνηγήσει τις ελπίδες της για τη 2 θέση η Λάχτι, θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σεϊναγιόεν, μπορεί να καθαρίσει την αδύναμη εκτός έδρας Χόνκα (1-5-9), που πλέον έχει σωθεί και μαθηματικά.

155. ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ - ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ

Με νίκη στην ισχυρή έδρα της (9-4-2 ρεκόρ εντός) η Σεϊναγιόεν είναι σίγουρα 2, δεν θα λαθέψει κόντρα στην τραγική εκτός Μιλικόσκι (2-2-11 με 6-28 γκολ).

---. ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ - ΤΟΥΡΚΟΥ

Έτσι που τα έκανε η Μάριεχαμν (ήττα 1-0 από τη Γιάρο την προηγούμενη αγωνιστική) για να καταλάβει την 4 θέση θα πρέπει να κερδίσει την πεσμένη Τούρκου (6 σερί ήττες) και να μην κερδίσει η Βάασα στην έδρα της Κουόπιο, που είναι η τρίτη ομάδα που ερίζει για τη θέση. Το πρώτο θα το κάνει, για το δεύτερο θα περιμένει με αγωνία στο ραδιοφωνάκι της….

156. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Σκληρό καρύδι η Μίλγουολ (2-2-2 εντός), στα τρία τελευταία πήρε Χ σε Ντέρμπι, Γουίγκαν και εντός με 3-3 (από 0-3) απέναντι στη Γουλβς, όμως φαβορί –έστω και ελαφρύ- κόντρα στην Κάρντιφ των δύο σερί νικών; Οκτώ ματς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης η ομάδα του Χόλογουεϊ, 0-4-2 μετράει εκτός εκείνη του Σλέιντ αλλά έρχεται με φόρα και έχει σαφώς ποιοτικότερο υλικό, πάμε με το 0:0 ασιατικό διπλό.

157. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Πρέμιερ Λιγκ η Γουέστ Χαμ που φέτος παίζει στρωτό και ωραίο ποδόσφαιρο σκοράροντας και με μεγάλη ευχέρεια. Αναμένεται να είναι ανταγωνιστική και κόντρα στη Σίτι η οποία έρχεται από κοπιαστικό ταξίδι στη Ρωσία που της άφησε πικρή γεύση στο τέλος. Προκλητικό το ασιατικό +1 των γηπεδούχων στο 2,075 της Bet365. Με τις επιθετικές επιδόσεις των δύο ομάδων επίσης δεν αποκλείεται να ανοίξει το ματς, στο 1,95 ο συνδυασμός GG & over και στο 1,925 το over 3 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

158. ΤΡΟΥΑ - ΝΤΙΖΟΝ

Ντέρμπι ανόδου, 2-2-1 εντός η Τρουά, 2-2-2 εκτός η πρωτοπόρος Ντιζόν, σωστά μοιρασμένο το σετ, προχωράμε παρακάτω.

159. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Από νίκη έρχονται αμφότερες, η Καλλονή μετράει 4-1-1 με νίκες εντός, Χ στην Τούμπα και οριακό 1-0 στην Τρίπολη, ο ΠΑΣ είναι όπως πάντα ισχυρός στους Ζωσιμάδες, έχει πολύ ισοπαλία μέσα.

160. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ - ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ

Προτελευταία αγωνιστική στη Σουπερέταν, άνετη σχετικά στους 36 βαθμούς (+5 από τη ζώνη) η Ντέγκερφορς (6-4-4 εντός), η ουραγός Χουσκβάρνα (2-2-10 εκτός) είναι αναγκασμένη να ψάξει για βαθμούς, βρίσκεται στο -3 από τη Λαντσκρόνα που κυνηγάει, η οποία θα παίξει τη Δευτέρα. Χαμηλά ο άσος, οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν να κερδίσουν από τις 26 Ιουλίου (0-3-8). Καλό spot για late goal στο τέλος αν οι γηπεδούχοι κερδίζουν στο γκολ, αφού και με ισοπαλία σώζονται.

161. ΕΜΠΟΛΙ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Τζέμαν είσαι, over θα φέρεις. 2/3 μετράει εντός η Έμπολι, που γενικά το έχει το γκολ.

162. ΑΒΕΛΙΝΟ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

H Aβελίνο έχασε με 4-2 στο Μπάρι και έπεσε από την κορυφή, με 3-1-0 όμως εντός διαθέτει από τις ισχυρότερες έδρες στην κατηγορία, πέντε ματς αήττητη και έχοντας μόνο μια ήττα συνολικά (3-5-1) η Λαντσιάνο παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και εκτός δεν έχει ήττα ακόμα (1-3-0). Στο GG ο πρώτος λόγος.

163. ΒΑΡΕΖΕ - ΜΠΑΡΙ

Η Βαρέζε επέστρεψε για τα καλά στις άσχημες εμφανίσεις που την κρατάνε χαμηλά στη βαθμολογία (2-3-4), εντός έδρας πάντως έχει 2-2-0 με 4/4 GG και η φορμαρισμένη Μπάρι που προέρχεται από δύο νίκες με 2-3 και 4-2 θα βοηθήσει και αυτή σε ένα ανοιχτό ματς, over 2,25 στο 1,925.

164. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Από το πρώτο της φετινό διπλό προέρχεται η Εντέλα (2-2-4) που εντός δεν ανοίγει το ρυθμό (1-0-2 με 3/3 under), η Φροζινόνε πήρε άλλη μια εντός έδρας νίκη, συνεχίζει πρωτοπόρος και δεν θα πει όχι στο βαθμό.

165. ΚΑΤΑΝΙΑ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Τρίτη σερί ήττα για την Κατάνια που βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση καθώς πέρα από το κάκιστο ξεκίνημα της (1-3-5) αντιμετωπίζει και πολλές απουσίες, η Βιτσέντζα σκόραρε μετά από τρεις αγώνες και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα (2-4-3) όμως εκτός τα βρίσκει σκούρα (0-2-2). Αστείο το 1,66 του άσου, δεν θα μπλέξουμε ούτε με τα γκολ αν και οι δύο ομάδες έχουν 3/4 over εντός και εκτός αντίστοιχα καθώς περισσότερο δεχόντουσαν παρά σκόραραν οι ίδιες σε αυτά.

166. ΚΡΟΤΟΝΕ - ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ

Τελευταία η Κροτόνε (1-3-5) που δεν έχει εκμεταλλευτεί ακόμα την έδρα της (0-3-2), δεν είναι καλύτερα τα πράγματα στην Τσιταντέλα (2-2-5) που εκτός δεν έχει νίκη ακόμα (0-2-2). Ίσως ήρθε η ώρα των γηπεδούχων, δεν θα δοκιμάσουμε όμως την τύχη μας pregame.

167. ΛΑΤΙΝA - ΜΠΡΕΣΙΑ

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Λατίνα που παίζει πολύ άσχημα (1-4-4) παρά την επιστροφή του περσινού επιτυχημένου τεχνικού της, επιτέλους νίκη για την Μπρέσια που εκτός παίζει για την ισοπαλία (1-1-2) έχοντας 4/4 under. Ματς που θα κριθεί στο γκολ, διαβασμένες οι αποδόσεις των μπουκ στα γκολ.

168. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΣΠΕΤΣΙΑ

Φαίνεται να ρολάρει η Λιβόρνο που με δύο σερί νίκες με γκολ 10-0 έφτασε στο -1 από την κορυφή, σπουδαία νίκη για την Σπέτσια εντός όμως μακριά από το γήπεδο της δεν είναι για πολλά (0-1-3, 1-5 γκολ). Καλή επιλογή ο άσος στο 2,05.

169. ΠΕΣΚΑΡΑ - ΚΑΡΠΙ

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις δύο σερί νίκες η Πεσκάρα που έχασε στη Βιτσέντζα (6/9 over, τουλάχιστον δύο γκολ σε 8/9), άλλη μια εντός έδρας νίκη για την Κάρπι (4-3-2) που το παλεύει εκτός (1-2-2, 4/5 under). Προβάδισμα στην έδρα αλλά μέχρι εκεί.

170. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Σε κάμψη αμφότερες, αν φύγει από το Χ το πιθανότερο είναι να πάει στον άσο καθώς οι γηπεδούχοι έχουν 3-1-0 εντός και η Περούτζια έχει ακόμα πολλές απουσίες στο κέντρο.

171. ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΜΟΣΧΑΣ - ΚΟΥΜΠΑΝ

Με κρότο έσπασε το αήττητο της Κούμπαν (6-0 στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ), στο 1,90 διπλό δεν θα πάρουμε, άλλωστε εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 1-3-1.

172. ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ

Κάπως πάει να στρίψει η Σίβασπορ (1-1-1 εντός), στα δύο τελευταία κέρδισε 1-0 την Γκεντσλέρ και έχασε με 3-2 στην έδρα της Μπεσίκτας. Τίποτα το ιδιαίτερο η Ριζεσπόρ, έχει ένα πόντο παραπάνω ο άσος.

173. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Δυνατά ποντάρεται το over, λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι η Άιντραχτ (2-1-1 εντός) έρχεται από πέντε σερί (όλα και GG), ενώ τα τελευταία δύο της Λεβερκούζεν (0-2-2 εκτός) ήταν το 3-2 στο Βερολίνο από τη Χέρτα και το 3-3 (από 0-3) εντός απέναντι στη Λεβερκούζεν.

174. ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Θα κοντράρουμε τον άσο, 2-0-1 μετράει στην παραδοσιακά ισχυρή έδρα της η Άουγκσμπουργκ αλλά η μαχητική Φράιμπουργκ έχει ρεκόρ 0-5-3 (0-2-2 εκτός) και τέτοια ματς μπορεί να τα φέρει στα μέτρα της. Χ2.

175. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Ούτε με αίτηση δεν σκοράρει το Αννόβερο εκτός έδρας που παίζει πολύ κλειστά και μόνο με αντεπιθέσεις. Η Ντόρτμουντ κάποια στιγμή θα σοβαρευτεί και στη Γερμανία και θα δείξει τις πραγματικές δυνατότητες της, κάτι που κάνει μέχρι στιγμής μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η νίκη της με μηδέν παθητικό πληρώνει 2,02 στον Stoiximan αλλά θα κρατήσουμε από την ίδια εταιρία το under0,5 γκολ του Αννόβεροστο 1,90. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

176. ΧΕΡΤΑ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Μπλέξιμο, κάτι πάει να κάνει η Χέρτα εντός (δύο σερί νίκες κόντρα σε Βόλφσμπουργκ και Στουτγάρδη, 2-1-1 ρεκόρ), ανεβασμένο το Αμβούργο στα τελευταία, 1-1-2 μετράει εκτός, θα το προσπεράσουμε.

177. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Η Χόφενχαϊμ είναι στην τρίτη θέση και η μία από τις τέσσερις αήττητες ομάδες (3-5-0). Συγκριτικά με πέρσι είναι πολύ πιο προσεκτική στην άμυνα, μετράει όμως 5/8 goal-goal (3/4 εντός έδρας), έχοντας σκοράρει στα 7/8 ματς. Δεν είναι δύσκολο να δεχτεί γκολ από την Πάντερμπορν που παίζει με άγνοια κινδύνου κι έχει ψυχολογία, είναι όμως σίγουρα το φαβορί για τη νίκη. Στο 1,61 ο άσος, ανεβαίνει στο 3,00 αν συνδυαστεί με το GG στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

178. ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ - ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος στην Α’ Νορβηγίας, με το διπλό στην πρωτοπόρο Μόλντε (1-2) η Χάουγκεσουντ (5-4-4 εντός) έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή (+6 από τη ζώνη), παρομοίως και η Στρόμσγκοντσετ (5-3-5 εκτός) για την τετράδα και το Γιουρόπα Λιγκ με το 2-1 επί της Λίλεστρομ (+7 από την 5 θέση). Ένας βαθμός δεν θα χαλάσει καμία.

179. ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Με τον Μπεραΐνο αιχμή του δόρατος η Γουέστ Μπρομ (2-3-3, 1-2-1 εντός) εντυπωσιάζει τον τελευταίο καιρό (2-1-1, η ήττα με 2-1 στο Άνφιλντ), τη μοναδική ομάδα στα μέτρα της αυτό το διάστημα –τη Μπέρνλι- την διέλυσε με 4-0. Από δύο σερί ήττες έρχεται η Κρίσταλ Πάλας, δικαίως της δίνεται ο τρίτος λόγος στην αναμέτρηση.

Πάμε στοίχημα LIVE

180. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΧΑΛ

Είναι φανερό πως η «αχίλλειος πτέρνα» της Λίβερπουλ είναι η άμυνα που νικήθηκε σε όλα τα φετινά εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις (7) και στα 7/8 συνολικά στο πρωτάθλημα. Η Χαλ παίζοντας με άγνοια κινδύνου και με οδηγό το ματς με την Άρσεναλ (2-2) την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να κάνει τη ζημιά, το να σκοράρει πριν το 77’ (12/13 γκολ της σημειώθηκαν πριν από αυτό το χρονικό όριο) πληρώνει 1,83 στην Bet365και είναι επιλογή των YoungGuns . Αν δεν είχαν βασικές απουσίες οι φιλοξενούμενοι θα υπήρχε και σκέψη για το ασιατικό διπλό +1,25 (1,95 Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

181. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ

Για κόντρες είναι η Άρσεναλ, με θαύμα (ανατροπή στο 89’, 91) επέστρεψε στις νίκες μεσοβδόμαδα κόντρα στην αδύναμη για τα δεδομένα του αγγλικού πρωταθλήματος Άντερλεχτ, όμως η Σάντερλαντ (1-3-0 εντός) προέρχεται από μια από τις βαρύτερες ήττες στην ιστορία της, το 8-0 στο Σαουθάμπτον. Στο +0,75 η γραμμή, η αλήθεια είναι ότι πιθανότερο βρίσκουμε οι φωνές του Πογέτ να φέρουν ξανά την σπίθα στα μάτια των παιχτών των γηπεδούχων (άλλωστε έχει μόλις δύο ήττες σε οκτώ ματς) παρά η Άρσεναλ να μπορέσει να παίξει το ποδόσφαιρο κατοχής της στο “Στάδιο του Φωτός”. +0,75 ασιατικός άσος ή πάσο.

182. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΣΤΟΟΥΚ

Στην κατάσταση που βρίσκεται η Σαουθάμπτον (3-1-0 εντός με 14-1 γκολ, 8-0 κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική τη Σάντερλαντ ) ο άσος στο 1,60 μας κάνει μια χαρά, τίποτα το ιδιαίτερο ως τώρα η Στόουκ (3-2-3 , 1-2-1 εκτός) που την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε από συγκυρία (2-1 Σουόνσι).

183. ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ - ΛΙΝΚΟΛΝ

4 προκριματικός γύρος για το Κύπελλο Αγγλίας, δεν είναι φαβορί το διπλό, όχι ότι θα μπλέξουμε, απλά ακαδημαϊκά….

185. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ - ΤΟΡΚΙ

Νο Bet.

186. ΣΤΟΚΠΟΡΤ - ΤΣΕΣΤΕΡ

No Βet.

187. ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

No Bet.

188. ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Θέλει προσοχή, παρά την εκτίμηση που τρέφουμε στην Ίπσουιτς, ειδικά όταν αυτή αγωνίζεται στο “Πόρτμαν Ρόουντ” (4-1-1 ρεκόρ εντός), έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-3-1), την ώρα που η Χάντερσφιλντ (2-1-3 εκτός) επί Πάουελ τρέχει 3-2-0 αήττητο.

189. ΛΙΝΤΣ - ΓΟΥΛΒΣ

Φαβορί η Γουλβς στο Έλαντ Ρόουντ, εκεί που η Λιντς μετράει 3-2-1, την ώρα που εκείνη έχει 1-4-1 ρεκόρ εκτός, κερδίζοντας μόνο την Φούλαμ της εποχής Μάγκατ… Οι “λύκοι” μπορεί να επέστρεψαν στις νίκες με το 2-0 επί της Μίντλεσμπρο, όμως και η Λιντς δεν τα πήγε άσχημα μεσοβδόμαδα, αποσπώντας ισοπαλία στην καυτή έδρα της Νόριτς. +0,25 ασιατικός άσος.

190. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Ματσάρα, μετά από σερί 5-2-0 η Μίντλεσμπρο (3-1-2 εντός) έχασε με 2-0 στο “Μολινιού” από τη Γουλβς, την ίδια ώρα που η Γουότφορντ (4-1-2 εκτός) παραχωρούσε 2-2 στη Φόρεστ, σε ματς που πάντως άξιζε όλους τους πόντους. Προς τον άσο πάει η αγορά, εμείς το βλέπουμε μοιρασμένο πολύ.

191. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Σε αναζήτηση προπονητή η Μπέρμιγχαμ (1-2-3 εντός), υποδέχεται μια φορμαρισμένη ομάδα (3 σερί νίκες) που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Το 2,00 στο διπλό λέγεται ξεφτίλα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, δεν μπορούμε να στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

192. ΜΠΟΛΤΟΝ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Πρώτο ματς στο “Ρίμποκ” για τον Λένον, βατός αντίπαλος δεν είναι η Μπρέντφορντ (2-1-3 εκτός) αλλά περιμένουμε κάπου τη Μπόλτον (1-2-3 εντός) να ξυπνήσει.

193. ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Χ2 χωρίς φόβο και πάθος, παρά το 1-2-3 που μετράει εκτός η Ρόδεραμ, 2-2-0 αήττητο τρέχουν οι φιλοξενούμενοι, η δυσκοίλια επιθετικά Μπράιτον έχει να κερδίσει εννέα ματς (0-6-3).

194. ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Πιο ανοιχτά παίζει στο “Σίτι Γκράουντ” η Φόρεστ (3-3-0 εντός με 3/6 over 2,5 και GG), ο άσος απορρίπτεται λόγο του 0-5-1 που τρέχουν οι γηπεδούχοι, η Μπλάκμπερν έχει σκοράρει σε όλα πλην ενός τα φετινά παιχνίδια της. GG ή πάσο.

195. ΝΤΕΡΜΠΙ - ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Ακόμα μια επαγγελματική νίκη για τη Ντέρμπι στο Μπλάκπουλ (0-1), πέμπτο σερί ματς στο οποίο κράτησε το μηδέν πίσω, πέρασε πρώτη στη βαθμολογία, έχοντας την καλύτερη άμυνα και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Τέσσερα σερί Χ μετράει η Γουίγκαν, 0-5-3 από την τελευταία νίκη της, δεν κατάφερε να κερδίσει μεσοβδόμαδα τη Μίλγουολ εντός, δείχνοντάς για ακόμα ένα ματς πρόβλημα στη δημιουργία. 0-2-4 μετράνε εκτός έδρας οι γηπεδούχοι, ο άσος περιμένουμε να κάνει την εμφάνιση του.

196. ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Καμία εμπιστοσύνη στη Ρέντινγκ (3-1-2 εντός), 0-2-4 με 4-13 γκολ μετράει στα έξι πιο πρόσφατα.

197. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2) είναι πολλά για τη Νόριτς (4-0-2 εκτός), άλλωστε και στο τελευταίο διάστημα μια χαρά ποδόσφαιρο παίζει, απλά δεν μπορεί να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Διπλό με κάλυψη στο Χ.

198. ΓΕΟΒΙΛ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

No Bet.

199. ΓΟΥΟΛΣΟΛ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Νο Bet.

200. ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Σε τραγική κατάσταση η Κόβεντρι (3-2-2 εντός), 0-1-6 μετράει στα πιο πρόσφατα, ευκαιρία έχει η ποιοτική Πιτέρμπορο (4-0-3 εκτός) να επιστρέψει στις νίκες.

201. ΚΡΟΥ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Αποδόσεις βάσει φανέλας, αν δεν είναι για κόντρα η γενικώς μέτρια Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-1-3) απέναντι στην Κρου (3-0-4) των τριών σερί νικών τότε ποια είναι; Οι τολμηροί πάνε στον ξερό άσο, οι υπόλοιποι στο 1Χ.

202. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Συνέχεια στο αήττητο (9-5-0, 4-3-0 εκτός) αλλά και τα over (10/14 over 2,5 και GG) έδωσε η πρωτοπόρος της Λιγκ 1 Μπρίστολ Σίτι κόντρα στη Μπράντφορντ (2-2), η Μπάρνσλεϊ (2-0-4 εντός) έρχεται από τρια σερί over & GG, στην έδρα της τα πέντε τελευταία ήρθαν over, 4,33 ο μ.ο. γκολ στο σπίτι της. Οver 2,5 και Goal/Goal.

203. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

2,00 πληρώνει το -0,25 ασιατικό των φιλοξενούμενων, εκεί πάει αμέσως το μάτι, η ΜΚ Ντονς έχει δεδομένη ποιότητα, και άνεση στο σκοράρισμα, μεσοβδόμαδα κέρδισε με ανατροπή τη Φλίτγουντ (2-1), εκτός έδρας μετράει 3-1-2 χάνοντας μόνο στις έδρες των δύο πρωτοπόρων Μπρίστολ Σίτι και Πιτέρμπορο. Απέναντι της η Ντονκάστερ του 1-2-3 εντός, που έρχεται από δύο κολλητές ήττες, κοιτάμε μόνο προς τα δεξιά.

204. ΟΛΝΤΑΜ - ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Σε εξαιρετική κατάσταση η Όλνταμ (4-2-1 εντός, 4/7 over 2,5, 5/7 GG), με το καθαρό 4-1 επί της Κόβεντρι συμπλήρωσε 10 ματς χωρίς ήττα (5-5-0), 4-1-0 μετράει στα πέντε πιο πρόσφατα εντός. Οι σκέψεις για τον άσο περνάνε σε δεύτερη μοίρα λόγω αντιπάλου, αφού η Μπράντφορντ μετράει 3-3-1 εκτός (4/7 over 2,5), μεσοβδόμαδα στάθηκε εξαιρετικά στην έδρα της πρωτοπόρου Μπρίστολ Σίτι, επιστρέφοντας δύο φορές από πίσω στο σκορ για να φύγει με το βαθμό. Συνηθίζει να δέχεται γκολ η Όλνταμ (πέντε σερί GG), θα προτιμήσουμε το over 2,5 από τον άσο, πληρώνει και λίγο παραπάνω.

205. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ

Νο Bet.

206. ΠΡΕΣΤΟΝ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Μετρονόμος η απόδοση της Πρέστον, με ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση έφτασε τις πέντε σερί νίκες μεσοβδόμαδα επικρατώντας της Τζίλιγχαμ με 0-1, στην έδρα της παραμένει αήττητη (4-3-0). Η Φλίτγουντ δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της εκτός, μετά από δύο νίκες στην αρχή μετράει πέντε σερί ήττες, την Τρίτη παρότι προηγήθηκε στο 51’ κόντρα στην ΜΚ Ντονς έφυγε ξανά με άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο. Άσος.

207. ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Τέσσερις σερί νίκες για τη φορμαρισμένη Νοτς Κάουντι (3-3-0 εκτός), τελευταία σκοράρει μάλιστα με άνεση, η ουραγός Σκάνθορπ (2-1-4 εντός με 5/7 over 2,5 και GG) μετράει 1-2-0 στα πιο πρόσφατα, έχει το εύκολο γκολ αλλά και πολλά κενά πίσω. 0:0 ασιατικό διπλό, και το over στα υπ’ όψιν.

208. ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Τέλος έλαβε το αήττητο σερί (5-4-0) της Σουίντον από το 2-3 κόντρα στη Ρότσντεϊλ, έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς με ανατροπές που κρίθηκε στο τέλος (92’ το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων). 3-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ των “robins”, σαφέστατα ανεβασμένη η Κόλτσεστερ (2-2-3 εκτός, 4/7 over 2,5 και GG) με μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία, έχει σκοράρει σε 6/7 εξόδους της. Σε δεύτερη μοίρα ο άσος, σε πρώτη τα γκολ.

209. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΚΡΟΟΥΛΙ

Υπερτυχερό 1-0 κόντρα στη Γουόλσολ την Τρίτη για την Κρόουλι (1-2-4 εκτός), σφυροκοπήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, σκόραρε κόντρα στη ροή στο 89’, ευχαριστημένος ο προπονητής της για το μηδέν πίσω (11 γκολ είχε δεχθεί στα τρία προηγούμενα), όμως και πάλι δέχθηκε πολλές φάσεις. 0-2-4 από την τελευταία νίκη της Τζίλιγχαμ, μέχρι στιγμής στην έδρα της τα πηγαίνει καλύτερα (3-2-2). Δεν βγαίνει άκρη, προχωράμε.

210. ΓΙΟΡΚ - ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

0-5-2 εντός η Γιορκ, στο τρίτο του Γουίλκοξ στον πάγκο ψάχνει τη νίκη που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά. 0-3-2 με 1-5 γκολ στα πιο πρόσφατα για τη Μάνσφιλντ (1-2-4 εκτός), η αγορά πάει δυνατά στον άσο.

211. ΓΟΥΙΚΟΜ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Τέλος το αήττητο σερί της Γουίκομ (6-4-0) στο Έξετερ, προηγήθηκε μόλις στο 7’ αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει (2-1 τελικό), παραμένει πάντως στην κορυφή της Λιγκ 2. 3 χειρότερη άμυνα της κατηγορίας η Ντάγκεναμ (2-2-3 εκτός), η πιο πραγματίστρια γηπεδούχος έχει τον πρώτο λόγο.

212. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΤΡΑΝΜΙΡ

Νο Bet.

213. ΚΑΡΛΑΪΛ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Από δύο νίκες έρχεται η Όξφορντ (1-2-4 εκτός), από δύο ήττες η Καρλάιλ (2-2-3 εντός), το διπλό από αουτσάιντερ πέρασε φαβορί.

214. ΚΕΜΠΡΙΤΖ - ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Ή του ύψους ή του βάθους ως τώρα η Κέμπριτζ, φαίνεται και από τα αποτελέσματα της (3-0-4 εντός, 5/7 over 2,5), αρκετά αδύναμη η Χάρτλπουλ (2-0-5 εκτός, 4/7 over 2,5) αλλά τουλάχιστον στα πιο πρόσφατα βρίσκει δίχτυα. Τα γκολ θα κρατήσουμε μόνο.

215. ΛΟΥΤΟΝ - ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Με οδηγό τον Κάλεν (χατ-τρικ κόντρα στη Ντάγκεναμ, 8 γκολ σε 14 συμμετοχές) η Λούτον έπιασε τις θέσεις της απευθείας ανόδου, συμπληρώνοντας έξι σερί νίκες και 7-1-0 αήττητο, μόλις τρια τέρματα έχει δεχθεί σε αυτό το διάστημα. Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε η Νορθάμπτον (2-2-3 εκτός) με το 1-3 από την Όξφορντ, ο -0,25 άσος στο 1,90+ αποτελεί επιλογή.

217. ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ. - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσε η Νιούπορτ (4-2-1 εντός), η Άκρινγκτον παρουσιάζεται και φέτος ομάδα έδρας, 2-0-5 μετράει εκτός. Ο άσος ποντάρεται και υποχωρεί σε απόδοση.

218. ΠΛΙΜΟΥΘ - ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Προβάδισμα στον άσο, αλλά χωρίς μεγάλη ζέση.

219. ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΜΠΕΡΙ

Νο Bet.

220. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Χαμόγελα στο Πόρτσμουθ για την επιστροφή στις νίκες (0-4-1 έτρεχαν οι Pompeys), έστω και με το περιπετειώδες 3-2 επί της Στίβενεϊτζ. Εκτός έδρας η ομάδα του Όφροντ παίζει ακόμα πιο κλειστά από ότι συνήθως, χωρίς πάντως ιδιαίτερη επιτυχία, 1-3-3 το εκτός έδρας ρεκόρ της (2-8 γκολ, 6/7 under 2,5 και NG), τρια ματς έδωσε κόντρα σε ομάδες της πρώτη δεκάδας, σε όλα έχασε καθαρά και χωρίς να σκοράρει. 100% ομάδα έδρας η Σριούσμπερι, εντός επιβάλει το νόμο της (6-1-0 με 17-2 γκολ), όπως στο πρόσφατο 5-0 επί της ποιοτικής Μπέρι, ενώ στην τελευταία έξοδο της κέρδισε τη Γιορκ, δημιουργώντας ένα μίνι-σερί (3 νίκες). Μόνο προς τα αριστερά γίνεται να κοιτάξουμε.

221. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΜΠΕΡΤΟΝ

5/7 over 2,5 μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, 4-0-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Στίβενεϊτζ, 4-1-2 το εκτός της Μπέρτον, που ξεκίνησε σαν την “under” ομάδα που γνωρίσαμε πέρυσι αλλά στα επτά πιο πρόσφατα μετράει πέντε over, ενώ έρχεται από το μεσοβδόμαδο 3-4 επί της Καρλάιλ. Σημείο δεν διαλέγουμε, μοναδική διέξοδος τα γκολ.

222. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Τέσσερα ματς αήττητη η Στουρμ που έφερε σε απόλυτη ισορροπία το ρεκόρ της (4-4-4, 15-15 γκολ, 2-2-2 εντός 9-9 τέρματα) όμως δεν θα έχει τον πρώτο της σκόρερ, τρεις βαθμούς πιο πάνω η Ραπίντ (5-4-3) που στέκεται καλά εκτός (2-2-1) μετρώντας μόνο αμφίσκορα στα ταξίδια της. Πιθανή ισοπαλία.

223. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Ποντάρεται το διπλό, προφανώς στη λογική ότι πέρσι η Αθλέτικ “χαρίστηκε” στην Αλμερία που με εντός έδρας 0-0 έσωσε την κατηγορία. Φέτος πάντως οι Βάσκοι μετράνε 0-0-4 εκτός με τέρματα 1-10….

224. ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ

Ομάδες για γκολ, 3/4 GG μετράνε εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, από τις δύο πρώτες νίκες της τη φετινή σεζόν έρχεται η Μαγιόρκα, μπορεί το 3/3 κόντρα στην αφελή εκτός έδρας (1-1-2) Σαμπαντέλ. Πρώτα over/GG, μετά άσος.

225. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Εξάποντο κορυφής ανάμεσα σε δύο ομάδες με σταθερές στο παιχνίδι τους, 3-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Ινβερνές, 3-0-2 το εντός της Νταντί Γιουνάιτεντ, μοιρασμένο σωστά στη μέση το σετ, έχει πολύ Χ μέσα.

226. ΝΤΑΝΤΙ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Σε σχεδόν μοιρασμένο σετ δεν μπορούμε παρά να πάμε με το 0:0 ασιατικό διπλό της πρωτοπόρου Χάμιλτον (4-1-0 εκτός, 7-2-1 συνολικά), που στα δύο πιο πρόσφατα κέρδισε τις δύο ποιοτικότερες ομάδες της χώρας Σέλτικ (0-1) και Αμπερντίν (3-0). Για την ιστορία, 0-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων.

227. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

No Βet.

228. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Ποντάρεται ο άσος, με την αγορά να περιμένει την ανάκαμψη της Σεντ Μίρεν, δεν διαφωνούμε ιδιαίτερα -0-1-4 με 2-14 γκολ μετράει εκτός η Ρος Κάουντι που την προηγούμενη αγωνιστική διαλύθηκε με 0-5 από τη Σέλτικ- αλλά δεν πάει το χέρι εύκολα σε μια ομάδα με 5/5 ήττες (1-9 γκολ) εντός.

229. ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

0-1-4 με 0-11 γκολ στα τελευταία πέντε για τη Λίβινγκστον (2-0-3 εντός), από δύο σερί νίκες έρχεται η Κουίν Οφ Σάουθ (2-1-2 εκτός) που σκοράρει με ευχέρεια, το διπλό έχει τον πρώτο λόγο.

230. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Εμφανές το προφανές.

231. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΑΛΟΑ

Νο Bet.

232. ΦΟΛΚΕΡΚ - ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Εφόσον δεν σκοράρει δεν κερδίζει η Φόλκερκ (1-3-1 εντός), τι να κάνουμε…. Πάσο ή Χ2.

233. ΕΪΡ - ΜΠΡΕΧΙΝ

Νο Bet.

234. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΜΟΡΤΟΝ

3-2-0 με 8-0 γκολ μετράει εντός έδρας η Νταμφέρμλιν, 1-0-4 με 6-10 γκολ εκτός η Μόρτον. Άσος.

235. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Όχι στο διπλό σε αποδόσεις φαβορί.

236. ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ - ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

0-1-4 μετράει εντός η ουραγός της Λιγκ 1 Στέρλινγκ Άλμπιον, ανεβασμένη στα τελευταία δείχνει η Έρντρι, διπλό με κάλυψη στο Χ.

237. ΦΟΡΦΑΡ - ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ

Σε καλή κατάσταση αμφότερες, μοναδική διέξοδος τα γκολ.

238. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Νο Bet.

239. ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Ο άσος ποντάρεται και υποχωρεί ραγδαία σε απόδοση, καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι.

240. ΚΛΑΪΝΤ - ΕΛΓΚΙΝ

Ευκαιρία για νίκη έχει η Κλάιντ κόντρα στην ουραγό Έλγκιν.

Πάμε στοίχημα LIVE

241. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ - ΙΣΤ ΦΑΪΦ

Νο Bet.

242. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

8-0-1 με 19-6 γκολ μετράει η πρωτοπόρος Άρμπροουθ, enough said….

243. ΧΑΚΕΝ - ΓΚΕΦΛΕ

Προτελευταία αγωνιστική στην Αλσβένσκαν, μαθηματικές οι ελπίδες της Χάκεν (6-5-3 εντός) για την τετράδα, η Γκέφλε (2-5-7 εκτός) παλεύει για την παραμονή, στη ζώνη των μπαράζ αυτή την ώρα, -3 από τη σωτηρία, +1 από τον απευθείας υποβιβασμό. Δεν νομίζουμε να πούνε όχι στο βαθμό οι φιλοξενούμενοι, γι’ αυτόν περιμένουμε να παίξουν. 10/14 GG εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα μετράνε οι δύο ομάδες.

244. ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ - ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Αδιάφορη βαθμολογικά η Έστερσουντ (6-6-2 εντός), η Ασιρίσκα είναι που θέλει τους βαθμούς για να σωθεί, την προηγούμενη αγωνιστική εντός με την Λαντσκρόνα πάντως πούλησε πολύ κόσμο, 4-4-6 μετράει εκτός αλλά στα 14 τελευταία κέρδισε μόνο τη Συριάνσκα, σε εκείνο το όχι και τόσο καθαρό παιχνίδι… Μόνο για κανένα Late goal στο live.

245. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Λεβαδειακός ήταν βελτιωμένος στο πρόσφατο παιχνίδι του, αλλά και πάλι νίκη δεν πήρε, παραμένοντας ουραγός και η μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν ακόμα τρίποντο. Σε πτωτική πορεία ο Πανιώνιος, που έχει δύο σημαντικά προβλήματα (Μητρόπουλος, Κολοβός), φυσιολογική εξέλιξη για την ελληνική Σούπερ Λιγκ, η πτώση του άσου από 1,90 ( Young Guns ) στο 1,61 στην Bet365, συνηγορεί απόλυτα και η παράδοση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

246. ΦΕΝΛΟ - ΒΑΛΒΑΪΚ

Επιτέλους νίκη για τη Βααλβάικ (2-0 την Τέλσταρ) μετά από πέντε σερί ήττες, η διακοπή φαίνεται να της έκανε καλό. 4-0-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Φένλο, δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

247. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ

Χωρίς Καβάνι και Ιμπραΐμοβιτς η Παρί, αυτό….

248. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Από 1-1 δείχνει να ξεκινάει (4/5 GG εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα για τις δύο ομάδες), δεν αποκλείεται να μείνει εκεί (2-7-2 το ρεκόρ της Σοντερίσκε, 6/7 Χ με 1-1), δεν διαφωνούμε ότι η πρωτοπόρος Μίντιλαντ έχει τον πρώτο λόγο.

249. ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ - ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ

Εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητη η Μορεϊρένσε (1-4-2) που δεν σκοράρει όμως για να πάρει νίκες (3-7 γκολ), σε τρία εντός μόνο στο ένα μπήκαν γκολ (1-1). Χωρίς βαθμό ακόμα η Ζιλ Βιθέντε (0-2-5) που έσπασε το ρόδι στο κύπελλο όμως εκτός είναι πολύ αδύναμη (0-1-2 φέτος, 1-3-10 μαζί με περσινά). Σωστά φαβορί η Μορεϊρένσε, επειδή δεν σκοράρει πολύ όμως θα πάμε με τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(1-1) που πληρώνουν 1,98 και είναι επιλογή των Young Guns.

250. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ

Τέσσερα γκολ δέχθηκε στο κύπελλο από ομάδα δεύτερης κατηγορίας η Μποαβίστα (2-1-4, 4-13 γκολ) που στο γήπεδο της είναι ανταγωνιστική (2-0-1), από δύο κολλητές νίκες προέρχεται η Πάκος (3-2-2) που έχει χάσει μόνο από Πόρτο και Μπενφίκα, στην ισοπαλία ο πρώτος λόγος.

251. ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ - ΚΟΜΠΡΕΣΑΛ

Τέταρτη σερί ήττα για την Κονσεπσιόν (2-4-5) που δεν σκοράρει εύκολα τον τελευταίο καιρό, ακόμα χειρότερα τα πράγματα για την Κομπρεσάλ (1-5-5) που στα τελευταία δικαιούται παραπάνω βαθμούς όμως πάει με υπηρεσιακό καθώς ο Καντιγιάνα αποχώρησε. ΝΟ ΒΕΤ.

252. ΤΟΥΝ - ΑΑΡΑΟΥ

Περιμένουμε να επιστρέψει σε GG (5/6 εντός, 4/5 εκτός η φιλοξενούμενη) και over η Τουν κόντρα στην σαφώς πιο επιθετική από τη Σιόν Ααράου.

253. ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΓΚΕΝΚ

Η αγορά κινείται προς το διπλό (-0,25 ασιατικό), περιμένοντας συνέχεια από την ομάδα του ΜακΛις μετά το 3-1 επί της Βέστερλο. 1-3-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της Γκενκ, 3-7-0 μετράει μετά την πρεμιέρα, δεν θα διαφωνήσουμε.

254. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Όλα τα βλέμματα της υφηλίου θα είναι στραμμένα στους τηλεοπτικούς δέκτες για την παρακολούθηση του κλάσικο στην Ισπανία ανάμεσα στις πολύ φορμαρισμένες Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Την πολυτέλεια να παίξει και για την ισοπαλία έχουν οι «μπλαουγκράνα» με μια απόσταση 4 βαθμών στη βαθμολογία από τη Ρεάλ, πολύ υψηλή απόδοση (3,75) για ενδεχόμενη ισοπαλία ανάμεσα στους δύο γίγαντες τους Ισπανικού ποδοσφαίρου. Αν συνδυαστεί με το σενάριο να σκοράρουν αμφότερες (στα 16 τελευταία ντέρμπι βλέπουμε GG) η απόδοση πηγαίνει στο 4,00 ενώ μέση απόδοση 4,60 βγάζει η επιλογή των ακριβές σκορ 1-1 (7,50/ Bet365) και 2-2 (11,75/ Stoiximan ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

255. ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΑΛΑΒΕΣ

Ένα πόντο παραπάνω τον έχε η έδρα.

256. ΠΑΡΜΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ

Ντέρμπι ουραγών, από μακριά και αγαπημένοι….

257. ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

No Βet.

258. ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

No Βet.

259. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ

11 σερί άσους δείχνει η προϊστορία, 9/10- την τελευταία δεκαετία με συνοδεία over. Δεν σκίζει ως τώρα η Φενέρ, έρχεται και από άδικη ήττα στο ντέρμπι με τη Γαλατά (2-1), αλλά στην έδρα της μετράει 3/3 νίκες.

260. ΜΠΕΤΙΣ - ΟΥΕΛΒΑ

Τρία ματς χωρίς γκολ η Μπέτις (2-1-1 εντός), ο τεχνικός της Χούλιο Βελάθκεθ παίζει το κεφάλι του κόντρα στην Ουέλβα (2-1-1 εκτός), τη 2 καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Καλή τύχη του ευχόμαστε….

261. ΣΟΥΟΝΣΙ - ΛΕΣΤΕΡ

2-1-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Σουόνσι, η Λέστερ (1-0-3 εκτός) φαίνεται να έχει χάσει τον ενθουσιασμό των πρώτων ημερών, στα τρία πιο πρόσφατα απέναντι σε βατούς αντιπάλους ο απολογισμός της ήταν 0-1-2 (2-0 Πάλας, 2-2 Μπέρνλι, 1-0 Νιούκαστλ). Παίρνει σχετικό ποντάρισμα το over, εμείς θα απέχουμε.

262. ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ

Τρία ματς χωρίς νίκη η κολλημένη με τις ισοπαλίες Αούστρια (2-7-3), τελευταία η Νόισταντ που έβαλε τέλος σε σερί τεσσάρων ηττών όμως εκτός έχει 1-0-5. Oι γηπεδούχοι δεν κερδίζουν εύκολα, οι φιλοξενούμενοι δεν είναι όσο κακοί φαίνονται, πολύ μεγάλο το +1,75 της Νόισταντ και οι Young Guns το πόνταραν στο 1,80.

263. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ - ΑΛΤΑΧ

Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στο προηγούμενο εντός έδρας (4-0-2) και είδαν τη Σάλτσμπουργκ να τους πιάνει, πάτησε τετράδα η Άλταχ που σκοράρει πολύ εσχάτως και έχει 2-4-0 ρεκόρ στα τελευταία ματς. Πρώτη επιλογή το αμφίσκορο.

264. ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ - ΡΙΝΤ

Μόνο σε 1/4 τελευταία σκόραρε η Αντμίρα που στο προηγούμενο μέχρι και διπλό θα μπορούσε να έχει βγάλει στη Ραπίντ, εντός έχει 1-2-3 με 4-11 γκολ. Η Ριντ το πάλεψε με τη Σάλτσμπουργκ (2-4) και παρά την άσχημη σεζόν που διανύει (2-3-7) μπορεί να μη χάσει σε μια έδρα που δεν χάνει για 14 ματς!

265. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΣΑΛΚΕ

Και αν έχει χάσει βαθμούς από winning positions φέτος η Λεβερκούζεν (3-4-1, 2-2-0 εντός), αλλά το 3-3 από 0-3 στη Στουτγκάρδη ήταν πραγματικός άθλος… Η νίκη επί της Ζενίτ (2-0) μεσοβδόμαδα σίγουρα έφτιαξε την ψυχολογία στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, κόντρα στη Σάλκε ίσως παρουσιαστούν πιο προσεκτικοί. Με 2/2 ξεκίνησε ο Ντι Ματέο στον πάγκο των “βασιλικών μπλε”, περιμένουμε να παρατάξει την ομάδα του σχετικά αμυντικά. Θα αποφεύγαμε pregame το over, το ματς έχει ιδιαιτερότητες.

266. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Εντυπωσίασε με τον Ολυμπιακό ο Εργοτέλης (1-1-4, 1-0-2 εκτός), είναι ομάδα που δείχνει επιθετικές αρετές, μπορεί να ζορίσει τον Ατρόμητο, που ακόμα ψάχνεται, κυρίως επιθετικά. Χαμηλό και χωρίς αξία ο άσος.

Πάμε στοίχημα LIVE

267. ΦΙΤΕΣΕ - ΜΠΡΕΝΤΑ

Έχει πάρει μπρος η Φίτεσε (2-2-0 εντός), 4-1-0 μετράει στα πέντε τελευταία με τέρματα 20-6 (όλα GG), 2-6, 6-1, 4-1 οι πιο πρόσφατες νίκες της. Σε κακό φεγγάρι η Μπρέντα (1-0-3 εκτός με 4-14 γκολ), παρά την αλλαγή προπονητή η εικόνα της δεν άλλαξε, στο 1-1 έμεινε εντός κόντρα στη Ντεν Χάαγκ την προηγουμένη αγνωστική. Σε όλα τα φετινά παιχνίδια τους έχουν σκοράρει οι φιλοξενούμενοι, κάτι που δίνει έξτρα αξία στα γκολ, άσος & over 2,5 (1,66), άσος & over 3,5 (2,40), άσος και GG (2,50), Φίτεσε πρώτη στα τρία γκολ (1,95), όλα μπορούν αν παιχτούν.

268. ΑΛΚΜΑΑΡ - ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ

Εντός προγράμματος ήττα από την Αϊντχόφεν (3-0) γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Άλκμααρ (1-1-2 εντός), η αδύναμη εκτός έδρας (1-0-4 ρεκόρ με 3-13 γκολ) Γκρόνινγκεν είναι ομάδα στα μέτρα της. Άσος.

269. ΧΕΡΑΚΛΕΣ - ΒΙΛΕΜ

Ντέρμπι παραμονής στο “Πόλμαν”, εκεί όπου δύο αγωνιστικές πριν η Χέρακλες πήρε τους πρώτους φετινούς βαθμούς της με το 6-1 επί της Μπρέντα. Ένα κλικ παραπάνω στον άσο.

270. ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ - ΑΚΙΛΙΖ 29

Αν δεν κερδίσει και την ερασιτεχνική Ακίλιζ (2-1-7) η Μάαστριχτ (έξι ματς χωρίς γκολ) δεν θα σηκώσει κεφάλι πότε.

271. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΤΙΓΚΡΕ

Μεγάλο διπλό στη Σαν Λορέντζο για την Ιντεπεντιέντε που κρατήθηκε στο -5 από την κορυφή, εντός έχει 4-1-1 όμως ήταν κακή στο τελευταίο. Η Τίγκρε δεν ήταν καλή στο 1-1 με την Άρσεναλ εντός, μακριά από τη Βικτόρια έχει 1-0-4 όντας παραδοσιακά αδύναμη. Δίκαιος ο άσος στο 2,00, εξαρτάται από τη διάθεση των γηπεδούχων.

272. ΒΕΣΤΕΡΛΟ - ΚΟΡΤΡΑΪΚ

Σαν να αρχίζει το ξεφούσκωμα της Βέστερλο (2-3-0 εντός), ήταν κακή στο 3-1 από τη Γκενκ, η Κόρτραϊκ (3-0-2 εκτός) έρχεται από τρεις σερί νίκες. +0,25 ασιατικό διπλό αν και εφόσον αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων Σαντινί (11 αγ./6 γκολ) που είναι αμφίβολος.

273. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ

Ματς για Goal/Goal, από διπλό στη Λιέγη έρχεται η Ζούλτε, έχει ένα πόντο παραπάνω για τη νίκη.

274. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ - ΟΣΤΑΝΔΗ

Νο Bet.

275. ΕΒΙΑΝ - ΝΑΝΤ

Τριπλή, έχει πολύ Χ μέσα.

276. ΚΑΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ

Θα δώσουμε προβάδισμα στην Καέν παρά το 0-0-4 εντός, έχει ευκαιρία κόντρα στη “μελάτη” φέτος Λοριάν (2-0-3 εκτός) να φτάσει στην πρώτη εντός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα.

277. ΜΠΑΣΤΙΑ - ΜΟΝΑΚΟ

Under από εδώ μέχρι την Κορσική.

278. ΡΕΜΣ - ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Νο Bet.

279. ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΙΟΝ

Θα το παλέψει για το 0-0 η Σιόν, δύσκολα όμως θα τα καταφέρει, Χαμηλά ο άσος, φέτος η Βασιλεία (8-1-3, 4-1-1 εντός) είναι τρωτή, ενώ έρχεται και από ευρωπαϊκό.

280. ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΕΛΤΣΕ

Αναμένεται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα η Βαλένθια.

281. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

4/4 νίκες εντός με 7-1 γκολ για την Πονφεραδίνα, 1-2-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της Λας Πάλμας, που επίσης είναι ομάδα έδρας. Πολύ under και Χ έχει μέσα.

282. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ

Κλάσικο μεγάλους μίσους στο Σάο Πάουλο. Στο +4 από τη ζώνη η Παλμέιρας (7-2-6 εντός) που παραλίγο να βγάλει διπλό στην έδρα της Κρουζέιρο αποδεικνύοντας ότι είναι σε καλό φεγγάρι (3-1-1), σε άνοδο και η Κορίνθιανς (5-5-5 εκτός) που ανέβηκε τρίτη και στο -8 από την κορυφή με ένα καλό ντεμαράζ (4-0-1). Δύσκολα θα ανοίξει το σκορ, under 2,25 στο 1,80 κάτι που ενισχύεται από την απουσία του πρώτου σκόρερ της Κορίνθιανς.

283. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Στο +4 από τη ζώνη η Φιγκεϊρένσε που έχει χάσει σε 4/5 τελευταία της όμως στο πιο πρόσφατο εντός διέλυσε με 4-0 την Κοριτίμπα και γενικά τα πάει καλά έχοντας 5-4-1 στα τελευταία 10 εντός. Συνεχόμενες γκέλες (2-2-2) από την Κρουζέιρο, κανείς όμως δεν τις εκμεταλλεύεται και συνεχίζει στο +7 από τη δεύτερη. Τριπλή, άγνωστο το τι πρόσωπο θα παρουσιάσουν οι πρωταθλητές.

284. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Με δύο σερί νίκες η Φλουμινένσε πλησίασε και πάλι την τετράδα στο -3, εντός έχει 8-6-1 και υποδέχεται τώρα την Ατλέτικο Παραναένσε που με τρεις σερί νίκες ξέφυγε στο +9 από τη ζώνη όμως εκτός έχει 3-3-9, έχει σκοράρει μόνο σε 1/6 πιο πρόσφατα και δεν θα έχει τον μόνιμο της σκόρερ τις τελευταίες αγωνιστικές Κλέο. Η νίκη είναι μονόδρομος για τη "Φλου" και πιστεύουμε ότι θα την πάρει χωρίς να πετάμε την σκούφια μας για το 1,70.

285. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ

Επιστρέφει στο Ρίο η Βάσκο μετά από δύο σερί ήττες στο βραζιλιάνικο βορρά, έχει μαξιλαράκι τεσσάρων βαθμών από την πέμπτη ομάδα ενώ εντός έχει 9-5-1. Με ρεκόρ 8-2-0 η Πόντε Πρέτα είναι μόνη πρώτη και στο +10 για την άνοδο, δύσκολα θα αυτοκτονήσει ενώ εκτός έχει έξι σερί διπλά με μηδέν παθητικό. Δύσκολα θα προκύψει νικητής, προβάδισμα στην ισοπαλία.

286. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΜΠΟΑ

Αν και έχασε σε 4/5 τελευταία η Μπραγκαντίνο παραμένει στο +3 από τη ζώνη, εντός έχει 7-3-5 όμως έχασε τον προπονητή της που πήγε στη Σεαρά. Η Μπόα έδωσε τέλος στο σερί ηττών και με δύο κολλητές νίκες με μηδέν παθητικό πλησίασε στο -5 την τετράδα και ονειρεύεται και πάλι άνοδο, εκτός έχει 4-3-8. Οι συγκυρίες ευνοούν την Μπόα, το Χ2 στο 1,775 αποτελεί επιλογή των Young Guns.

287. ΣΙΑΤΛ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας στην MLS, Ντέρμπι κορυφής στο Σιάτλ με 1Χ οι γηπεδούχοι βγαίνουν πρώτοι στη γενική βαθμολογία (Supporters’ Shield), το Λος Άντζελες θέλει μόνο νίκη. Ομάδες που σκοράρουν με άνεση, το σκορ μπορεί να πάει ψηλά.

288. ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΓΟΥΟΝΤΕΡΕΡΣ - ΑΡΙΚΑ

Τέταρτη σερί νίκη για τους Γουόντερερς που πλησίασαν στο -3 από την κορυφή, έχουν το μέταλλο και κερδίζουν ακόμα και ματς που δεν το αξίζουν όπως στο προηγούμενο. Mόνο στο σπίτι της παίρνει νίκες η Αρίκα (4-1-1), εκτός έχει 0-1-4 με 1-7 γκολ. Άσος, στο χέρι των γηπεδούχων αν θα καλύψουν ή όχι το χάντικαπ.

289. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΡΟΜΑ

Aήττητη η Σαμπντόρια (4-3-0) και έχοντας κάνει ως τώρα το 3/3 εντός, η Ρόμα έρχεται από… βιασμό (1-7 από τη Μπάγερν), δεν είναι το κατάλληλο ματς για να σηκώσει κεφάλι. 1X ή πάσο.

290. ΑΓΙΑΞ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Μια έχουμε καμία κηδεία εδώ, τραγικός ως τώρα ο Αίαντας, τιμητική και η 2η θέση που κατέχει βάσει της εικόνας που έχει δείξει….

291. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Σταθερά κακή (1-1-4) η Βελέζ με εξαίρεση το 4-1 επί της Ολίμπο πριν δυο βδομάδες, εντός είναι δύναμη πάντως (3-2-0). Η Μπάνφιλντ σκοράρει εύκολα όμως δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν και αυτό πλήρωσε για ακόμα μια φορά, έχει και 3-4 βασικές απουσίες που θα της κοστίσουν, με ρίσκο θα πάμε στον άσο (2,10) ποντάροντας στην αντίδραση της Βελέζ και στην αμυντική αστάθεια και τις απουσίες των φιλοξενούμενων.

292. ΑΡΟΥΚΑ - ΠΟΡΤΟ

Πολύ θετικό το πρόσωπο της Αρούκα ως τώρα, έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με σχετικά θετικό πρόσημο (2-1-4) όμως τώρα παίζει πάλι με την Πόρτο που κέρδισε με καλή εμφάνιση την Μπιλμπάο και όντας στο -4 από την Μπενφίκα δεν δικαιούται άλλη γκέλα. Αστάθεια εμφανίζει η Πόρτο και η δυσκολοκατάβλητη Αρούκα μπορεί να υπερασπιστεί το +1,5.

293. ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Έχοντας μόνο μια νίκη στα τελευταία τέσσερα η Ναούτικο (9-1-5 εντός) δείχνει να έχει ξεμείνει από στόχους, είναι στο -7 από την άνοδο όμως μεσολαβούν πολλές ομάδες. Με 4-2-0 φόρμα και τις δύο τελευταίες νίκες να έρχονται με 5-0 αθροιστικό σκορ η Ατλέτικο έχει πλησιάσει στο -6 από την άνοδο, εκτός δεν φημίζεται για τις επιδόσεις της πάντως (4-3-8). Τριπλή, θεωρητικά σε καμία δεν κάνει ο βαθμός.

294. ΜΟΝΤΡΕΑΛ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

Αδιάφορο βαθμολογικά, ουραγός εναντίον πρωτοπόρου στην Ανατολή, το Μόντρεαλ δεν έχασε στα πέντε τελευταία εντός (3-2-0), οι φιλοξενούμενοι πιθανότατα θα κάνουν ροτέισον. Τελευταίο ματς του Ντι Βάιο με τη φανέλα Μόντρεαλ, οι Καναδοί τον λατρεύουν σαν θεό, στα τρία τελευταία εντός έδρας που ξεκίνησε βρήκε δίχτυα, σίγουρα οι συμπαίχτες του θα τον ψάχνουν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, 2,75 πληρώνει το anytime του.

295. ΕΪΜΠΑΡ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Νο Bet.

296. ΚΟΡΔΟΒΑ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Mε νέο τεχνικό στον πάγκο (Τζούκιτς) η Κόρδοβα (0-4-4, 0-2-2 εντός) μετά την ήττα από τη Μάλαγα με 1-2, η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετράει 0-1-3 εκτός. Δυνατή έδρα το “Αρκάνχελ” , θα πάμε με το 1Χ.

297. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Η Ατλέτικο είναι σε καλή κατάσταση και από δικό της λάθος έχασε τη νίκη στο προηγούμενο, κρατάει έστω και οριακά την τέταρτη θέση και λάθη από δω και πέρα στην ισχυρή της έδρα (10-4-1) δεν συγχωρούνται. Πολύ ντεφορμέ η Σπορτ (0-2-4) που πλέον χάνει και στο Ρεσίφε, έχει πλησιάσει στο +6 τη ζώνη και εκτός έχει ρεκόρ 2-3-11 χάνοντας τις περισσότερες φορές χωρίς καν να σκοράρει. Στήριγμα ο άσος στο 1,53, παίζεται και το ασιατικό -1.

298. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Στο -1 από τη σωτηρία η Βιτόρια που προέρχεται από δύο σερί ήττες απέναντι σε ομάδες της κορυφής όμως εντός έχει 4-1-1 στα τελευταία (5-4-6 συνολικά), ένα βαθμό λιγότερο έχει η Κρισιούμα που δεν θα έχει το δεκάρι της και εκτός ζορίζεται πολύ στο γκολ (0-5-10, 5-27). Προβάδισμα στον άσο, δεν μας καλύπτει η απόδοση για τέτοιο εξάποντο.

299. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ - ΓΚΡΕΜΙΟ

Στην έδρα της στηρίζεται η Κοριτίμπα (5-0-1 εσχάτως) για να σωθεί, στο γκρουπ ομάδων που πόντο-πόντο παλεύουν για την τετράδα ανήκει η Γκρέμιο που εκτός έδρας παίζει σφιχτά μέχρι αηδίας με αποτέλεσμα να έχει 12/15 under και άλλα τόσα NG. Mατς που λογικά θα κριθεί στο γκολ, αδικείται η Γκρέμιο από τις αποδόσεις.

300. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ - ΣΑΝΤΟΣ

Πόντο-πόντο γεμίζει το σακούλι της η Σαπεκοένσε που είναι στο +4 από τη ζώνη και στηρίζεται στην έδρα της (7-5-3) για να σωθεί, να πλησιάσει την τετράδα προσπαθεί η Σάντος (-6) όμως δεν τα καταφέρνει καθώς ώρες ώρες παρουσιάζεται αγνώριστη ενώ εκτός έχει πολλές αδυναμίες (4-3-8). Τελευταίο σημείο το διπλό, η Σάντος έχει τις ικανότητες αλλά μέχρι και τρία γκολ μπορεί να δεχθεί αν δεν της βγει το ματς.

301. ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ - ΑΟΥΝΤΑΞ ΙΤΑΛΙΑΝΟ

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος της Κατόλικα (4-1-6), είναι σταθερή κακή και ο Φαλσιόνι μένει μέχρι να φύγει, δεύτερο σερί τρίποντο για την Άουνταξ (4-3-4) που δείχνει να βολεύεται πιο πολύ εκτός (2-2-1) στη μάχη που δίνει για να μαζέψει πόντους για την ειδική. ΝΟ ΒΕΤ, έχει και χαρακτήρα μίνι τοπικού ντέρμπι.

302. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ

Xωρίς στόχους πλέον η Νιούελς, έχασε εύκολα στο κλάσικο με 2-0 από τη Ροζάριο κάτι που δεν προκάλεσε έκπληξη καθώς είναι καιρό τώρα ντεφορμέ (0-2-3). Όσα φάμε και όσα βάλουμε η Γοδόι που στα τελευταία τέσσερα έχει σκορ 2-2, 3-3, 4-3, 2-3, θα πάμε με το GG στο 2,10 που ενισχύεται από την παράδοση (επτά σερί αμφίσκορα στο συγκεκριμένο γήπεδο).

303. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ

Σημαντικό διπλό για τη Βερακρούζ στη Μονάρκας, μόλις δεύτερη νίκη στα τελευταία εννιά ενώ εντός έχει 2-2-2 και τρέχει σερί τεσσάρων NG και under. Eπέστρεψε στις νίκες και στην οκτάδα η Τζαγκουάρες που έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία οκτώ (2-5-1), εκτός έχει 1-3-3 με 5/7 GG. Τριπλή.

304. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ - ΜΟΝΑΡΚΑΣ

Στο -1 από τη λιγκίγια η Κρουζ Αζούλ, έκανε το θρίαμβο με την Αμέρικα να ξεχαστεί γρήγορα χάνοντας 1-0 από την Τίγκρες και γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στο Concachampions. Τελευταία η Μονάρκας (1-4-8) που έχει βελτιωθεί με το νυν τεχνικό της, με αυτόν στον πάγκο έχει 1-2-0 εκτός. Ματς που οφείλει να κερδίσει η "μάκινα", άσος στο 1,75.

305. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΜΠΑΪΑ

Η Ιντερνασιονάλ έχει χάσει 4/5 τελευταία της ματς στο διάστημα που η Κρουζέιρο κάνει συνεχώς δώρα και έτσι δεν μπορεί να τα εκμεταλλευτεί, μάλιστα είδε τρεις ομάδες να τη βάζουν από κάτω σε αυτό το διάστημα. Πολύ ντεφορμέ και η Μπαΐα, δύσκολα θα καταφέρει να πατήσει πάνω στο άγχος των γηπεδούχων που αν όμως δεν προηγηθούν σχετικά νωρίς θα πιεστούν πολύ από τους οπαδούς τους.

306. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

Κλάσικο μίσους, για εισπρακτικούς λόγους θα διεξαχθεί στον Αμαζόνιο, 4.000+ χλμ μακριά από το Ρίο, κάτι που ακυρώνει το πλεονέκτημα έδρας καθώς η Φλαμένγκο έχει τεράστια οπαδική βάση σε όλη τη Βραζιλία σε αντίθεση με τους τυπικά γηπεδούχους που έχουν κόσμο μόνο στο Ρίο. Εντός επικίνδυνης ζώνης η Μποταφόγκο που παίζει άσχημα αλλά στα μεγάλα ματς πάντα εμφανίζεται βελτιωμένη, τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα για τη Φλαμένγκο που ξέφυγε στο +9 από τη ζώνη και θα κάνει ροτέισον γιατί μεσοβδόμαδα έχει τον ημιτελικό κυπέλλου. Μπορούν να μη χάσουν οι τυπικά γηπεδούχοι, έχουν μεγάλο κίνητρο και θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια, +0,25 άσος χωρίς να είναι κελεπούρι πάντως.

307. ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

Eπτά σερί ήττες για τη Βίλα Νόβα που μόνο με θαύμα θα σωθεί όντας στο -12, έκαναν αποχή οι παίκτες της από δύο προπονήσεις μέσα στη βδομάδα. Σε καλό φεγγάρι η Σαμπάιο που σπάνια χάνει αλλά έχει εμμονή με τις ισοπαλίες (11-14-6), είναι στο -5 από την άνοδο και με μια σοβαρή εμφάνιση θα πάρει το διπλό, ασιατικό -0,25.

308. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ - ΟΕΣΤΕ

Ντεφορμέ (2-0-4) και κουρασμένη η Λουβερντένσε που είναι στο +7 από τον υποβιβασμό και χρειάζεται μερικούς ακόμα βαθμούς στη δυνατή της έδρα (9-1-5) για να καθαρίσει, το τελευταίο διάστημα εκεί ή θα βάλει δύο γκολ και θα κερδίσει ή θα μείνει στο μηδέν και θα χάσει. Άρχισε να χάνει και εντός η Οέστε και αυτό δείχνει την άσχημη της φόρμα, είναι στο +2 από τη ζώνη και εκτός έχει 2-4-9. Ο πρώτος λόγος στο under (1,775).

309. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΤΟΡΟΝΤΟ

Αδιάφορο βαθμολογικά, σίγουρα 2 στην Ανατολή η Νιού Ίνγκλαντ, εκτός πλέι-οφ το Τορόντο, από 7/8 GG και over έρχονται οι γηπεδούχοι, τα γκολ αποτελούν επιλογή.

310. ΟΛΙΜΠΟ - ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ

Τελευταία η Ολίμπο (2-3-7) που σκοράρει δύσκολα, κατεβαίνει στα περισσότερα ματς για να χαλάσει το ρυθμό και παίζει πολύ αμυντικά, η έδρα της (2-0-3) έχει πολλές ιδιαιτερότητες όμως δεν την έχει αξιοποιήσει επαρκώς φέτος. Εξαιρετικά αποδίδει η Ράσινγκ που με το Μιλίτο μέσα έχει πάρει τα πάνω της, ανέβηκε τέταρτη έχοντας 4-0-2 εκτός με 6/6 over. Έντονη διαφορά ποιότητας και φόρμας, στο 1,70 το DNB διπλό.

311. Ο ΧΙΓΚΙΝΣ - ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Η Ο' Χίγκινς έχει ανοίξει πόλεμο με την ομοσπονδία όπως έχουμε ξαναπεί και είχε ακυρωθέν γκολ με την Ικίκε σε ένα ματς που θα μπορούσε να κάτσει οπουδήποτε, εκτός (3-3-0) τα πάει καλύτερα απ' ότι εντός (1-1-3). Τρεις σερί ήττες συμπλήρωσε μαζί με το Σουνταμερικάνα η Ουατσιπάτο, είναι σε άσχημο φεγγάρι όμως εκτός (2-2-1) αποδίδει καλύτερα. Προβάδισμα στην έδρα, χαμηλός ο άσος (1,90) για τη δυσκολία της αναμέτρησης.

312. ΜΟΝΤΕΡΕΪ - ΤΙΓΚΡΕΣ

Κλάσικο του Μοντερέι. Οπισθοχώρησε πέμπτη η Μοντερέι με την ήττα από την Αμέρικα (2-0), έχει ένα ματς λιγότερο πάντως και αν το πάρει μπορεί να ανέβει δεύτερη, η παρουσία της στη λιγκίγια δεν τίθεται σε κίνδυνο πάντως, εντός έχει 4-2-0. Χωρίς να εντυπωσιάζει με την απόδοση της η Τίγκρες έχει 4-2-0 στα τελευταία έξι και έχει ανέβει τέταρτη, εκτός δεν έχει ήττα σε επτά ματς (3-4-0), με τα GG να έχουν την τιμητική τους (5/7). Ντέρμπι με τα όλα του, έχει καλές τύχες η ισοπαλία.

313. ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ

Μπορούσε και νίκη η Πατσούκα στην Πούμας όμως έμεινε στο 1-1, είναι στο +4 για τη λιγκίγια και εντός έχει 3-1-2. Η Λεόνες (2-5-6) ήταν κακή με την Πουέμπλα όμως πήρε το βαθμό (1-1) που ήταν ο πέμπτος της στα τελευταία τρία, εκτός έχει 0-3-4. Δεν μπορεί να έχει συνεχώς την εύνοια της τύχης η Λεόνες, άσος ο οποίος δεν μας ικανοποιεί σαν απόδοση.

314. ΝΤΑΛΑΣ - ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Το Ντάλας (12-1-3 εντός) με νίκη τερματίζει 3 στη Δύση και αποφεύγει ένα γύρο στα πλέι-οφ, το Πόρτλαντ (6-4-6 εκτός) θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από το Βανκούβερ –του οποίου το ματς ξεκινάει μισή ώρα αργότερα- για να μπει σε αυτά, πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει αν δεν κερδίσει. Το Χ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εξυπηρετήσει καμία από τις δύο ομάδες, οι ξενύχτηδες να το έχουν στο νου τους για late goal.

315. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ - ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ

Αδιάφορο το Κολοράντο, αδύναμο εκτός (2-3-11) και ερχόμενο από 0-2-11 σερί, το Βανκούβερ (8-5-3 εντός) με νίκη είναι σίγουρα στα πλέι-οφ, διαφορετικά δεν θέλει νίκη του Πόρτλαντ (παίζει μισή ώρα νωρίτερα). Πολύ πιθανό να το καθαρίσουν οι γηπεδούχοι από νωρίς, ο άσος όμως είναι χαμηλά.

316. ΑΤΛΑΣ - ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Παρά την καλή της εμφάνιση η Άτλας γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα (4-2-1) με 0-2 από την Τολούκα η οποία την άφησε τρίτη, μέτρια ομάδα η Πουέμπλα αρέσκεται στις ισοπαλίες και δεν χάνει εύκολα (2-7-4). Μεσοβδόμαδα έπαιξαν μαζί για το κύπελλο, με βασικούς οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση στα πέναλτι. Δεν χάνει εύκολα η Πουέμπλα όμως η Άτλας είναι άλλη κλάση, άσος όχι όμως για ανοίγματα.

317. ΣΕΝΤΑΪ - ΚΑΣΙΒΑ

Τα δίνει όλα για τη σωτηρία η Σεντάι, στα τέσσερα τελευταία είναι αήττητη, κερδίζοντας τα ματς στην ισχυρή έδρα της (φέτος 5-5-4 το ρεκόρ της εκεί) και παίρνοντας Χ εκτός. Η Κασίβα με τις δύο πρόσφατες νίκες στο 90’ κόντρα σε Κασίμα (2-3) και Γκάμπα Οσάκα (1-0) απέκτησε αμυδρές ελπίδες για την τριάδα (στο -6 πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος), όμως θα πρέπει να κάνει νίκες εκτός, κάτι που δεν είναι το φόρτε της (3-4-7 ρεκόρ). Χ και μετά κοιτάμε προς τα αριστερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ