ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (23/8). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.

143. ΣΙΜΙΖΟΥ – ΚΑΣΙΜΑ

4-1-4 το εντός έδρας ρεκόρ της Σιμίζου, 6-2-2 μετράει εκτός η φορμαρισμένη Κασίμα (τρεις σερί νίκες, 4-3-0 αήττητο), το διπλό έχει τον πρώτο λόγο αλλά στο 2,00 δεν αποτελεί και καμία ευκαιρία.

144. ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Γύρισε την πλάτη της στη Γκάμπα Οσάκα (4-2-4 εκτός) η Θεά Τύχη το περασμένο Σάββατο, παρότι καλύτερη της Ναγκόγια έχασε με 0-1 με αποτέλεσμα το εξαιρετικό σερί της (5/5 νίκες με 13-1 γκολ) να λάβει τέλος. Σκληροτράχηλη ομάδα η Κόφου (3-4-3 εντός 8/10 under 2,5, 9/10 ΝG) πρέπει να φτύσεις αίμα για να την κερδίσεις, αφήνουμε στην άκρη το διπλό, προτιμώντας το under.

145. ΤΟΚΥΟ – ΟΥΡΑΒΑ

Ντέρμπι με σχετική –για Ιαπωνία μιλάμε…- αντιπαλότητα, 5-3-0 αήττητο τρέχει το Τόκυο (5-2-3 εντός), στα πέντε πιο πρόσφατα δεν έχει δεχθεί γκολ (4-1-0 απολογισμός) έχοντας σκοράρει 10. Επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Χιροσίμα η πρωτοπόρος Ουράβα (5-1-3 εκτός), σφιχτή ομάδα που πάει τα ματς στο όριο, με αγάπη και οι δύο στα 2-3 γκολ (6/10, 5/9) θα προτιμήσουμε όμως το καθαρό under 2,5 (1,75), άλλωστε μιλάμε για τη σύγκρουση των δύο καλύτερων αμυντικών γραμμών στη J-League.

146. ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΣΕΝΤΑΪ

Και εδώ τα under/NG δεν μοιάζουν άσχημα, βάσει κυρίως της εκτός έδρας συμπεριφοράς της Σεντάι (3-2-5 με 4-14 γκολ, χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία, 7/10 under 2,5 και 10/10 ΝG), όμως από΄τη μία οι φιλοξενούμενοι έρχονται από το γεμάτο 3-2 επί της Σιμίζου, από την άλλη η Βίσσελ Κόμπε είναι δυνατή στην έδρα της (5-3-2). Πάσο μάλλον περισσότερο απ’ όλα.

147. ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ – ΚΑΒΑΣΑΚΙ

Ανάσταση, η Γιοκοχάμα κέρδισε μετά από πέντε, φυσικά την πεσμένη Τοκουσίμα (0-3). Στην έδρα της έχει 1-2-4 από τα τέλη Μαρτίου (3-2-4 συνολικά), πάει στο ντέρμπι με τη Καβασάκι για να της κόψει βαθμούς, οι φιλοξενούμενοι (5-1-3 εκτός) είναι δεύτεροι στη βαθμολογία και έρχονται από νίκη με 5-4 επί της Τσερέζο Οσάκα. Τελευταίο διπλό το 2006, το μόνο αρνητικό για το διπλό Draw No Bet.

148. ΝΑΓΚΟΓΙΑ – ΚΑΣΙΒΑ

Επιστροφή στις νίκες (0-4-3 προηγουμένως) για τη Ναγκόγια με το τυχερό 0-1 στην Οσάκα κόντρα στη Γκάμπα, 1-2-7 (8/10 over 2,5, 10/10 GG) μετράει στην έδρα της, η Κασίβα (2-3-4 εκτός με 5/9 over 2,5 και GG) έρχεται από 2-1-0 με 8-3 γκολ κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, περιμένουμε το γκολ της να το πετύχει. GG και over.

Πάμε στοίχημα LIVE

149. ΝΙΙΓΚΑΤΑ – ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ

Προφανώς άσος (4-4-2 εντός η Νιιγκάτα), η στιβαρή αμυντικά Νιιγκάτα αναμένεται να κρατήσει και το μηδέν πίσω, 4 καλύτερη άμυνα, 3 χειρότερη επίθεση της κατηγορίας οι γηπεδούχοι, δεν έχουν σκοράρει ποτέ φέτος πάνω από δύο φορές, 2,17 το win to Nil, 2,40+ τα σκορ 1-0/2-0/3-0.

150. ΟΜΙΓΙΑ – ΤΟΣΟΥ

Δύο κολλητές ήττες χωρίς να βρει δίχτυα έχει η Τόσου μετά την ακατανόητη απόλυση του Γιουν, αλλά θέλει τόλμη για να πας με το της Ομίγια (1-2-6 εντός) που έρχεται από 0-4-4, παρότι πληρώνει αρκετά καλά (1,90+).

151. ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Ξεμπούκωσε η Τσερέζο Οσάκα –τέσσερα ματς χωρίς γκολ- κόντρα στην Καβασάκι, σκόραρε τέσσερις φορές αλλά και πάλι ηττήθηκε! 0-3-6 από την τελευταία νίκη των φιλοξενούμενων (3-2-5 εκτός), λίγα πράγματα φέτος η πρωταθλήτρια Χιροσίμα (5-2-3 εντός), περιφερόμενος θίασος όμως δεν είναι…

155. ΟΥΦΑ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ

3-0-1 έχοντας κερδίσει Ρούμπιν Καζάν, Ντιναμό Μόσχας και ΤΣΣΚΑ η Σπαρτάκ, υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

156. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Μετά τη νίκη στη πρεμιέρα (1-0 Άουε) που έφερε χαμόγελα η ανανεωμένη εντελώς Νυρεμβέργη ηττήθηκε από τη μισητή Γκρόιτερ Φιρτ με 5-1 και στη συνέχεια έμεινε εκτός κυπέλλου από ομάδα κατώτερης κατηγορίας. 2/2 ήττες στο πρωτάθλημα η ΦΣΒ Φρανκφούρτης, μπόσικος αντίπαλος για αντίδραση αλλά δεν θα ρισκάρουμε τα λεφτά μας για να μάθουμε.

157. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ

Συμπαθητικό μπάσιμο έχουν κάνει αμφότερες, δείχνουν ικανές να πρωταγωνιστήσουν. Ελάχιστα ενόχλησε στην πραγματικότητα τη Φορτούνα ο αποκλεισμός στο κύπελλο, 2/2 ισοπαλίες μετράει στο πρωτάθλημα της Τσβάιτε Λίγκα, πολύ πιθανό να τις κάνει τρεις.

158. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Μετά από τρία κολλητά εκτός έδρας παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένου και του Λιγκ Καπ) η Ίπσουιτς επιστρέφει στο “Πόρτμαν Ρόουντ”, εκεί όπου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε τη Φούλαμ . Η Νόριτς στην πρεμιέρα αντίθετα ηττήθηκε με 1-0 στο Μολινιού από τη Γουλβς, στη συνέχεια όμως πήρα τα δύο εντός έδρας της κόντρα σε Γουότφορντ (3-0) και Μπλάκμπερν (3-1). Ελαφρώς φαβορί το διπλό, εμείς κοιτάμε περισσότερο προς τα αριστερά, είναι ιδιαίτερα σκληροτράχηλη ομάδα η Ίπσουιτς για να δίνεται αουτσάιντερ στην έδρα της.

159. ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΣΕΛΤΙΚ

Όπως έχουμε ξαναπεί η Σέλτικ όσο παίζει Τσάμπιονς Λιγκ είναι μόνο για κόντρα στη Σκωτία και αυτό ακριβώς θα ξανακάνουμε σε αυτό το ματς στηρίζοντας την έτσι κι αλλιώς πιο ζεστή ομάδα μέχρι τώρα. Επιλογές το +1 στο 1,95, το 1Χ στο 2,62 και κρυφά ο άσος του 6,00.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

160. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Η Άστον Βίλα δεν είναι ομάδα έδρας καθώς αρέσκεται να παίζει με αντεπιθέσεις, αν δεν σκοράρει νωρίς θα αντιμετωπίσει ξανά τα ίδια γνώριμα προβλήματα κόντρα στη Νιούκασλ που της έχει πάρει τον αέρα τελευταία. Στο 2,00 το DNΒ των φιλοξενούμενων στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

161. ΝΤΙΖΟN - ΟΣΕΡ

Ντερμπάκι είναι, λίγο καλύτερα τα δείγματα της Ντιζόν ως τώρα, ως εκεί…

162. ΖΕΝΙΤ – ΑΜΚΑΡ

Δεν σταματάει πουθενά η Ζενίτ φέτος, 6 σερί νίκες συμπλήρωσε, η Άμκαρ θα προσκυνήσει.

163. ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Πρεμιέρα στη Μπουντεσλίγκα, δεν μπαίνουν με άσχημες προϋποθέσεις οι δύο ομάδες στη σεζόν, με Σάαφ στον πάγκο η Άιντραχτ λογικά θα δούμε να κάνει αρκετά over φέτος.

164. ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΣΑΛΚΕ

Από το πόσο δυνατό θα είναι στην AWD Arena εξαρτάται η επιτυχία της φετινής σεζόν του Αννόβερου, η Σάλκε είναι σαφώς πιο ποιοτική αλλά στο κύπελλο την έπαθε (2-1 και αποκλεισμός από τη Ντιναμό Δρέσδης), θα περιμένουμε το live για να κόψουμε πρώτα κίνηση.

165. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Ενθουσιασμός για την επιστροφή στη Μπουντεσλίγκα θα υπάρχει σίγουρα στην “Ράιν Ένεργκι Αρίνα”, το Αμβούργο μπαίνει με τη μπάλα χαμηλά φέτος μετά την περσινή σχεδόν καταστροφική σεζόν, ο άσος ποντάρεται αρκετά.

166. ΧΕΡΤΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Πιο μπροστά από τη Βέρντερ δείχνει να βρίσκεται η Χέρτα στο ξεκίνημα, το μόνο σίγουρο είναι ότι Λουχουκάι και Ντουτ είναι από τους πλέον αμυντικογενείς προπονητές στη Μπουντεσλίγκα. Under 2,5.

167. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ

Run and Gun αναμένεται και φέτος η Χόφενχαϊμ, θα κυνηγήσουμε λογικά τα over της μέσα στη σεζόν. Με την Άουγκσμπουργκ κουμπώνει καλά για ματς με γκολ, αφού οι φιλοξενούμενοι πέρυσι έπαιζαν εξαιρετικά την κόντρα. Over.

168. ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το 2-2 της Στάμπαεκ (1-4-5 εκτός) στο Μόλντε, η Στρόμσγκοντσετ όμως στην έδρα της (7-2-1) δεν κοντράρεται.

169. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Λονδρέζικο ντέρμπι, η Κρίσταλ Πάλας συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή (τελευταίος υποψήφιος ο Λέννον), η Γουέστ Χαμ πάλεψε κόντρα στην Τότεναμ αλλά ηττήθηκε με γκολ στο 93’. Το +0,25 ασιατικό διπλό του 1,85 κοιτάμε.

170. ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Η Σαουθάμπτον έδειξε τρομερά δείγματα κόντρα στη Λίβερπουλ, μια εμφάνιση που σίγουρα τόνωσε το ηθικό αλλά και την αυτοπεποίθηση των παικτών του Κούμαν. Η Γουέστ Μπρομ συνεχίζει να έχει τρομερά προβλήματα στην άμυνα και απέναντι σε τέτοια εξτρέμ όπως οι Τάντιτς, Γουόρντ-Πρόουζ δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν παθητικό. Σίγουρα έχει αξία ο καλοπληρωμένος άσος του 1,85 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

171. ΣΟΥΟΝΣΙ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα η Σουόνσι (1-2 τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ), η Μπέρνλι προσπάθησε κόντρα στην Τσέλσι, προηγήθηκε αλλά δεν απέφυγε την ήττα, δείχνοντας χτυπητές αδυναμίες. Άσος.

172. ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ

Οι μπλε έκαναν πειστικό ντεμπούτο κόντρα στην Μπέρνλι και το παιχνίδι απέναντι στην έτερη νεοφώτιστη Λέστερ δεν έχει μεγάλες διαφορές αν εξαιρεθεί η αδυναμία που έδειξαν οι παίκτες του Πίρσον στην άμυνα κόντρα στην Έβερτον. Αν το πρώτο γκολ μπει σχετικά νωρίς θα έχουμε ένα άνετο πάρτι για τους παίκτες του Μουρίνιο, στο 1,93 στον Stoiximan το ενδεχόμενο η Τσέλσι να σκοράρει πρώτη τρία τέρματα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

173. ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Δείχνει να στρώνει κάπως η κατάσταση στη Μπλάκπουλ, ομαδάρα δεν έγινε αλλά γεμίζει σιγά-σιγά το ρόστερ της. Γκράντε φαβορί η Γουίγκαν του 0-1-2 ως τώρα, δεν θα πάρουμε…

174. ΓΟΥΛΒΣ - ΚΑΡΝΤΙΦ

2-0-1 με τις νίκες να έρχονται κόντρα σε Νόριτς και Φούλαμ μετράει η Γουλβς, 2-1-0 η Κάρντιφ, ο άσος παίρνει σχετικό ποντάρισμα αλλά στα μάτια μας είναι απόλυτα ισορροπημένο.

175. ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΛΙΝΤΣ

Σαφώς καλύτερα στοιχεία από τη Γουότφορντ μέχρι στιγμής, 2-0-1 το ρεκόρ της με την ήττα να έρχεται στη Νόριτς σε ματς που αγωνίστηκε σχεδόν από την αρχή με παίχτη λιγότερο, η Λιντς είναι τυχερή που έχει τρεις και όχι μηδέν βαθμούς, τη Μίντλεσμπρο την κέρδισε από σπόντα και με διαιτητική εύνοια. Άσος.

176. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Αήττητη (2-1-0, 3/3 under 2,5) συνεχίζει η Μίλγουολ, 1-0-2 μετράει η Ρόδεραμ, όλα under 2,5 και NG. Χαμηλός ο άσος, στο 1,80 θα προτιμήσουμε το under 2,5.

177. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Δυσκολοκατάβλητες και οι δύο, περιμένουμε παιχνίδι τακτικής και έμφαση στην άμυνα. Θα ρισκάρουμε στο Χ, και το under αποτελεί επιλογή.

178. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Από καθαρό φαβορί κόντρα στη Φόρεστ (εντελώς άδικο πάντως το τελικό 1-2, δικαιούταν τη νίκη αφού έφτιαξε πολλές φάσεις και οι αντίπαλοι της σκόραραν στις μοναδικές που δημιούργησαν) τώρα βλέπουμε αουτσάιντερ τη Μπόρνμουθ του Χάουι, την πιο καλοδουλεμένη ομάδα στην Τσάμπιονσιπ. 1-1-1 με 3/3 GG μετράει η Μπλάκμπερν, το “Ίγουντ Παρκ” της δίνει δύναμη, θα προτιμήσουμε πάντως το αμφίσκορο.

179. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Εντελώς ασταθείς μέχρι στιγμής, με τα αρνητικά να είναι περισσότερα από τα θετικά. Πάσο.

180. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Διπλό με ανατροπή στο Μπλάκπουλ για τη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ, πρώτη νίκη της στην κατηγορία (1-1-1 ρεκόρ), έχει περίσσιο ενθουσιασμό και κόντρα στη μέτρια Μπέρμιγχαμ (1-1-1 ρεκόρ) θα πάρουμε το μέρος της.

181. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Δείχνει να έχει άστρο η φετινή Φόρεστ, με αρκετή δόση τύχης πέρασε νικηφόρα από το Μπόρνμουθ (2-1) παραμένοντας αήττητη (2-1-0). Η Ρέντινγκ μετά από δύο καλές εμφανίσεις ήταν κατώτερη του αναμενομένου κόντρα στη Χάντερσφιλντ (1-2), δύσκολο πράγμα η σταθερότητα όταν παίζεις με τόσα νέα παιδιά… Σωστός ο άσος στο 1,90+.

182. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΦΟΥΛΑΜ

Εφιαλτικό ξεκίνημα πραγματοποιεί η Φούλαμ (3/3 ήττες), η Ντέρμπι δεν παίζει και καμία μπαλάρα αλλά στην έδρα της έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη.

183. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Ακόμα χωρίς μόνιμο μάνατζερ η Χάντερσφιλντ, πήρε πάντως την Τρίτη τους πρώτους βαθμούς της για φέτος, με διπλό μάλιστα στο Ρέντινγκ. Φαβορί τα “τεριέ” κόντρα στην πολύ δυνατή ως τώρα Τσάρλτον, που πήρε 1-1 στο Μπρέντφορντ και στην έδρα της κέρδισε Γουίγκαν και Ντέρμπι. Χ2.

184. ΓΕΟΒΙΛ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Πρώτοι βαθμοί για τη Γέοβιλ το 1-2 επί της Γουόλσολ, η Σκάνθορπ μετράει 3/3 ήττες με 1-9 γκολ. Δυνατοί παραδοσιακά στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, έχουν το χρίσμα μας.

185. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

3/3 GG και over 2,5 για την Κόλτσεστερ (0-1-2), 2/3 μετράει η Ντονκάστερ (1-1-1), προς τα γκολ κοιτάμε αλλά χωρίς μεγάλη ζέση.

186. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Μέτριο μπάσιμο στη σεζόν πραγματοποιεί η Λέιτον Όριεντ (1-1-1), η Γουόλσολ πάει τα ματς της στο όριο μετρώντας ως τώρα 0-2-1. Δεν βρίσκουμε αξία πουθενά.

187. ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Ομάδες που έχουν το εύκολο γκολ, το over 2,5 δεν πληρώνει άσχημα…

188. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Καμία δεν ξεχωρίζει, 1-1-1 το ρεκόρ τους ως τώρα, σκοράρουν πάντως με ευχέρεια οπότε κρατάμε μόνο το over 2,5.

189. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Αήττητη η Μπράντφορντ (2-1-0), δυνατή στην έδρα της, η Πιτέρμπορο (2-0-1) είναι εμφανές ότι ακόμα ψάχνεται. Ποιοτικοί οι φιλοξενούμενοι για να τους κοντράρουμε, σωστό στα μάτια μας το μοιρασμένο σετ.

190. ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Καλύτερα δείγματα γραφής έχει δώσει η Πορτ Βέιλ, ο άσος το προβάδισμα.

191. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΟΛΝΤΑΜ

Δεμένη ομάδα η Πρέστον, καμιά φορά όμως κολλάει επιθετικά, θα μπορούσε να έχει 3/3 νίκες αλλά το κοντέρ γράφει 1-2-0. 3/3 GG η Όλνταμ, γιατί να μην σκοράρει και στο “Ντιπντέιλ”; Χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε, τουλάχιστον pregame.

192. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Εντυπωσιακή στο 2-5 επί της Κρου η Ρότσντεϊλ (1-0-2), ξεμπούκωσε επιθετικά και αν πάει με ανάλογη λογική κόντρα στη Μπρίστολ Σίτι (2-1-0 με 2/3 over 2,5 & GG) θα δούμε πολλά γκολ.

193. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΚΡΟΟΥΛΙ

Ικανή να βάλει αναχώματα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που έχει ποιότητα αλλά ακόμα δείχνει να ψάχνεται, είναι η Κρόουλι, μικρός κρίνεται ο άσος του 1,70.

194. ΣΟΥΙΝΤΟΝ – ΚΡΟΥ

Ομάδες που παίζουν με στόχο το γκολ, 2/3 GG και over 3,5 η Σουίντον, 3/3 GG και over 2,5 η Κρου, over με αρκετό από άσο.

195. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Ντέρμπι νεοφώτιστων, η Φλίτγουντ οδηγεί την κούρσα της Λιγκ 1 με 3/3 νίκες, 2-0-1 για την Τσέστερφιλντ που αδικείται από το μεσοβδόμαδο 0-1 κόντρα στην ΜΚ Ντονς. Τριπλή.

196. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΛΟΥΤΟΝ

3/3 ήττες η Άκρινγκτον, η τελευταία βαριά (4-0 Σριούσμπερι), 1-1-1 ο απολογισμός της Λούτον, για πέταμα το διπλό σε τιμές φαβορί, οι γηπεδούχοι παραδοσιακά είναι δυνατοί στην έδρα τους.

197. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Δεύτερο κολλητό μαγκιόρικο διπλό για τη Γουίμπλεντον (2-1-0) το 0-1 στη Σάουθεντ, η Χάρτλπουλ ξεκίνησε με 3/3 ήττες χωρίς ακόμα να έχει βρει δίχτυα. Άσος.

198. ΕΞΕΤΕΡ – ΓΙΟΡΚ

Αδύναμη η Έξετερ, κράτησε στην πρεμιέρα το 1-1 κόντρα στην Πόρτσμουθ, στη συνέχεια ηττήθηκε καθαρά σε Πλίμουθ (3-0) και Μπέρτον (1-0). 3/3 ισοπαλίες με γκολ για τη Γιορκ, που εδώ τη βρίσκουμε σε αποδόσεις φαβορί, περιμένουμε να μη χάσει αλλά και το Χ παίζει δυνατά.

199. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Πρώτος βαθμός για την Καρλάιλ με το 0-0 στην Τσέλτεναμ, πρώτοι χαμένοι πόντοι και πρώτο γκολ κατά για τη Σάουθεντ στο 0-1 από τη Γουίμπλεντον. Και εδώ το διπλό-φαβορί δεν έχει αξία.

200. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΜΟΡΚΑΜ

Τρελαίνει κόσμο ως τώρα η Μόρκαμ, οδηγεί την κούρσα της Λιγκ 2 με 3/3 νίκες, κάποια στιγμή θα ξεφουσκώσει και η έδρα της Κέμπριτζ είναι δύσκολη πίστα, όμως μέχρι να δούμε κάτι τέτοιο δεν θα την κοντράρουμε.

201. ΜΠΕΡΙ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Πιο αμφίρροπο από ότι δείχνει το σετ των αποδόσεων, στο οποίο βλέπουμε τη Μπέρι καθαρό φαβορί, δυσκολοκατάβλητες ομάδες και οι δύο, περιμένουμε ματς που θα κριθεί στο πάθος και τη δύναμη. Πάσο ή Χ2.

202. ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ. – ΜΠΕΡΤΟΝ

3/3 ήττες η Νιούπορτ, 3/3 νίκες –όλες στο γκολ-η Μπέρτον. Διπλό στο γκολ με κάλυψη στο Χ, 0-1/1-2 πιθανότερα σκορ.

203. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Σε μοιρασμένο σετ κοιτάζουμε προς τα δεξιά, καλύτερα στοιχεία έχει δείξει η Σριούσμπερι (2-1-0) που έχει το εύκολο γκολ και έρχεται από εμφατικό 4-0 επί της Άκρινγκτον.

Πάμε στοίχημα LIVE

204. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Νο Bet.

205. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

3/3 ήττες στο όριο η Όξφορντ, 2-1-0 το ρεκόρ της Πόρτσμουθ, κέρδισε τα εντός, πήρε 1-1 στο Έξετερ. Σχεδόν μοιρασμένο το σετ, οπότε υπάρχει αξία στο 0:0 ασιατικό διπλό.

206. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΓΟΥΙΚΟΜ

Πισωγύρισμα για τη Γουίκομ το 0-2 από την Τρανμίρ (είχε ξεκινήσει με 2/2), η Στίβενεϊτζ (1-1-1) ήταν πολύ καλή κόντρα στην Πλίμουθ και αδικείται από το τελικό 1-1 (ισοφαρίστηκε στο 98’). Η αγορά πάει στο Χ2, εμείς απέχουμε.

207. ΤΡΑΝΜΙΡ – ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Πολύ σφιχτό μοιάζει, δεν ξεχωρίζουμε κάποια επιλογή.

208. ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΡΕΞΑΜ

3/3 ήττες στο ξεκίνημα για την Άλφρετον, 2-0-1 το ρεκόρ της Ρέξαμ, δεν παίζει πάντως καμία τρομερή μπάλα ως τώρα. Θυμόμαστε πέρυσι τους γηπεδούχους να είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, θα τους δώσουμε και εδώ το ελαφρυντικό της αμφιβολίας.

209. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Πολύ καλύτερη η εικόνα της Γκέιτσχεντ, 2-1-0 ο απολογισμός της κόντρα μάλιστα σε δυνατούς αντιπάλους (Τορκί εντός, Ρέξαμ εκτός, Ίστλι εκτός), με παλαίμαχους μοιάζουν οι ποδοσφαιριστές της Γκρίμσμπυ, 3/3 Χ έχουν φέρει μέχρι στιγμής με τόνους ιδρώτα, μάλιστα τα δύο ήταν εντός κόντρα σε Νόνιτον και Ντόβερ. Θα πάμε με το ποδόσφαιρο, άσος στο 1,90-2,00.

210. ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Καλύτερη ομάδα δείχνει η Γουόκινγκ, όχι όμως τίποτα τρομερό για να μπλέξουμε σε αυτές τις αποδόσεις, και το δείγμα γραφής είναι μικρό.

211. ΛΙΝΚΟΛΝ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μοιρασμένο, η Μπρέιντρι έχει δυνατότητες.

212. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ- ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

2-1-0 τα ρεκόρ τους, η Κιντερμίνστερ δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ, πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

213. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΤΕΛΦΟΡΝΤ

Γκράντε φαβορί χωρίς νίκη ακόμα η Μπρίστολ Ρόβερς (0-1-2), ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.

214. ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Μετά το 0-5 στο Τσέστερ και το 2-0 επί της ισχυρής Μπρίστολ Ρόβερς η Μπαρνέτ σκόνταψε εντός κόντρα στη Λίνκολν (1-2). Ιδανικός αντίπαλος για να ξανασηκωθείς τα πόδια της η Νόνιτον, 0-1-2 με 0-4 γκολ ο απολογισμός της μέχρι στιγμής.

215. ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ – ΤΟΡΚΙ

Δεν μας λέει τίποτα ο φαβοριτισμός του διπλού, η Τορκί ακόμα ψάχνεται.

216. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΙΣΤΛΙ

Ντέρμπι νεοφώτιστων που πάντως δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους, 0-1-2 το ρεκόρ της Ντόβερ, 2-1-0 εκείνο της φιλόδοξης Ίστλι, διπλό στο 2,00-2,10.

217. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Νο Bet.

218. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Σεφτέ με μεγάλο διπλό (1-3 Μπρέιντρι) έκανε η Τσέστερ, από την άλλη η Χάλιφαξ οδηγεί την κούρσα με 3/3 νίκες. Ομάδα έδρας οι φιλοξενούμενοι όπως μάθαμε από πέρσι, στην πρεμιέρα έκαναν διπλό στο Ντόβερ (0-1), αυτή ήταν η πιο δύσκολη από τις νίκες τους, στις άλλες έκαναν περίπατο (3-1 Σάουθπορτ, 3-1 Γουέλινγκ). Στο 2,10-2,20 το διπλό δεν μας τρελαίνει κιόλας…

219. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Αρχίζουν οι επιστροφές στη Μάδεργουελ και μαζί περιμένουμε να δούμε μια σχετική αγωνιστική βελτίωση. Όσο και αν προκαλεί το 2,50 του άσου δεν θα μπλέξουμε με το συγκεκριμένο ματς.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

220. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Μόνο καλό μπορεί να κάνει η βαριά ήττα στο Σέλτικ Παρκ για μια ομάδα που ίσως άρχιζε να υπερεκτιμά τις δυνατότητές της. Η Ρος Κάουντι μέχρι τώρα απλώς βλέπει να κουνιούνται τα δίχτυα της και κάτι τέτοιο θα γίνει και σε αυτό το ματς. Χαμηλός ο άσος του 1,44, αξίζει μόνο σε συνδυασμό με το over στο 2,00.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

221. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Αρχίζουν οι επιστροφές στη Μάδεργουελ και μαζί περιμένουμε να δούμε μια σχετική αγωνιστική βελτίωση. Όσο και αν προκαλεί το 2,50 του άσου δεν θα μπλέξουμε με το συγκεκριμένο ματς.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

222. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΝΤΑΝΤΙ

Το πιο δύσκολο ματς της αγωνιστικής, η Νταντί δεν χάνει αλλά δεν κερδίζει κιόλας ενώ η Σεντ Μίρεν που ήταν ο σάκος του μποξ μέχρι τώρα προέρχεται από αγωνιστικό ρεπό και σίγουρα θα παρουσιαστεί πιο καλά προετοιμασμένη. Πάσο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

223. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Η Σεντ Τζόνστον δεν μας τα λέει καλά μέχρι τώρα και η Αμπερντίν που είχε μια εβδομάδα ρεπό για να συνέλθει από την Ευρωπαϊκή της πορεία λογικά θα εμφανιστεί πιο έτοιμη και πιο συγκεντρωμένη στις εγχώριες υποχρεώσεις. Δίκαιο το DNB του 1,72 στο διπλό των Ντονςπου προσφέρει και επιστροφή πονταρίσματος σε περίπτωση ισοπαλίας.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

224. ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΑΛΟΑ

Νο Bet.

225. ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ – ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

2/2 νίκες με 6-0 τέρματα για την Κουίν Οφ Σάουθ, η Λίβινγκστον επιβλήθηκε μεσοβδόμαδα στο Τσάλεντζ Καπ της Χαρτς –έπαιξε με δεύτερα- με 4-1, στηρίζουμε άσσο αλλά το 1,70 πραγματικά είναι χαμηλό.

226. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ – ΧΑΡΤΣ

2/2 νίκες, και τι νίκες, 1-2 τη Ρέιντζερς, 2-1 τη Χιμπέρνιαν στο ντέρμπι του Εδιμβούργου μετράει η Χαρτς, 2/2 νίκες έχει και η Ρέιθ Ρόβερς αλλά κόντρα σε αντιπάλους στα μέτρα της. Διπλό.

227. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Εμφανές το προφανές.

228. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Δεν πατάει καλά η Χιμπέρνιαν, η Φόλκερκ μπορεί τη ζημιά.

229. ΕΪΡ – ΦΟΡΦΑΡ

Νο Bet.

230. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ – ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ

Ώρα για την πρώτη νίκη της Νταμφέρμλιν στο πρωτάθλημα.

231. ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΜΟΡΤΟΝ

Νο Bet.

232. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

No Βet.

233. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡΜΠΡΕΧΙΝ

Σκληροτράχηλη η Μπρέχιν, δεν έχει δεχθεί γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, σε τιμές αουτσάιντερ έχει τη στήριξη μας.

234. ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ - ΙΣΤ ΦΑΪΦ

Νο Bet.

235. ΕΛΓΚΙΝ – ΚΛΑΪΝΤ

Ένα πόντο παραπάνω τον έχει το διπλό.

236. ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Και εδώ σωστός ο φαβοριτισμός της Άρμπροουθ, αλλά στο 1,80 τα διπλά στην Σκωτία 2 τα εξετάζουμε μόνο ακαδημαϊκά.

237. ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

2/2 ήττες η Αννάν, 4-1 κέρδισε την Ιστ Στέρλινγκ στο μοναδικό της παιχνίδι για το πρωτάθλημα η Μοντρόουζ. Άσος.

238. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Είχαν Τσάλεντζ Καπ –έπαιξαν και παράταση- μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι, η κούραση ίσως παίξει το ρόλο της.

239. ΜΑΛΜΕ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Που να αφήσει το γάμο (βλέπε Τσάμπιονς Λιγκ, μεσοβδόμαδα η ρεβάνς με τη Σάλτσμπουργκ, πολλές ελπίδες μετά το 2-1 του πρώτου ματς, μείωσε στο 90’) για τα πουρνάρια η Μάλμε (6-3-1 εντός), ούτως η άλλως το πρωτάθλημα εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει (+7 από το δεύτερο ήδη). Αναμένεται ροτέισον, ακόμα και έτσι η Νόρκεπινγκ (1-4-5 εκτός) έχει και πάλι τον τρίτο λόγο στην αναμέτρηση, τέτοια είναι η διαφορά των πρωταθλητών από τους υπόλοιπους στη Σουηδία, απλά τα χάντικαπ τους είναι προς αποφυγή.

240. ΓΚΑΪΣ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Μαγκιόρικος βαθμός (0-0) για τη ΓΚΑΪΣ (4-2-4 εντός) στην έδρα της Λιουνγκσκίλε, δείχνει να φτιάχνει ψυχολογία, στο 2,30+ είμαστε διατεθειμένοι να ρισκάρουμε στον άσο της κόντρα στη Βάρμπεργκς (4-2-4 εκτός) που έχει χτυπήσει ταβάνι.

241. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ

5/5 νίκες η ΒΑΚ Πέλετς, 16-3 γκολ, έχει κερδίσει τους πάντες και με κάθε τρόπο. 1-2-2 μετράει η Στουρμ Γκρατς, αστείο που δίνεται φαβορί. Διπλό με κάλυψη στο Χ.

242. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Παιδική χαρά η άμυνα της Μαρσέιγ όμως αργά ή γρήγορα η δουλειά του Μπιέλσα περιμένουμε να αποδώσει και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στην άμυνα. Στην επιθετική λειτουργία υπάρχει μόνο θέμα αποτελεσματικότητας και ευστοχίας αφού φτάνει σχετικά εύκολα στην αντίπαλη εστία. Η Γκινγκάμπ έπαιξε κάτω του μετρίου και στα δύο παιχνίδια της και σίγουρα δεν τρομάζει, από τη στιγμή που μας προσφέρεται το ασιατικό διπλό 0:0σε καλή απόδοση (1,825) στην Bet365δεν γίνεται να το παραβλέψουμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

243. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Έχει τον επαναληπτικό με Ζενίτ (0-1 στο Βέλγιο, δύσκολο το έργο της) μεσοβδόμαδα η Στάνταρ Λιέγης, στο πρωτάθλημα έχει μείνει πίσω (δύο σερί ήττες). υπάρχει κόντρα προέδρου-οργανωμένων, όμως και πάλι περιμένουμε να κάνει ροτέισον ώστε να παίζει τη ζαριά της στην Αγία Πετρούπολη μ ε τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες. Αήττητη στο ξεκίνημα η Βέστερλο (2-2-0), με κακή παράδοση πάντως στο συγκεκριμένο γήπεδο, η αγορά πάει με την κόντρα, εμείς είμαστε ανάμεσα σε αυτή και το πάσο.

244. ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΜΠΡΑΝ

Ακόμα ένα δυνατό τεστ για τη Βαλερένγκα (5-4-0 εντός), έρχεται από ήττα με 2-1 στο ντέρμπι με τη Λίλεστρομ, στα τρια τελευταία δεν κέρδισε, αντίθετα η Μπραν (2-3-5 εκτός) δείχνει να ξυπνάει, εκμεταλλευόμενη την παραδοσιακά δυνατή έδρα της στα δύο πιο πρόσφατα (1-0 Άαλεσουντ, 3-1 Ρόζενμποργκ). Χ2 ή πάσο.

245. ΜΑΡΙΤΙΜΟ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

14-6-2 η προϊστορία, πέρα από αυτό το στατιστικό δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο που να μας οδηγεί κάπου.

246. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Πρώτη απώλεια βαθμών για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 0-1 στο ντέρμπι με τη Σπαρτάκ (άδικο αποτέλεσμα, άξιζε τη νίκη), η Ρούμπιν μετά το 0-4 στην πρεμιέρα από την ίδια ομάδα μετράει 3/3 Χ, γυρίζοντας δηλαδή στα κλασσικά οριακά και under στάνταρ που μας έχει μάθει όλα τα τελευταία χρόνια. Ξεπουλάνε πάντως οι γηπεδούχοι, ένα κλικ το δίνουμε στους Μοσχοβίτες.

247. Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Δείχνει να μπαίνει πιο μπροστά στην εκκίνηση ο Πανθρακικός, θα περιμέναμε το σετ πιο ισορροπημένο.

248. ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δεν γεμίζει το μάτι σαν φαβορί ο ΟΦΗ, το ρόστερ του δείχνει να έχει χτυπητές αδυναμίες και μόνο ο παράγοντας Γεντί Κουλέ (σε συνδυασμό με το 1-4-12 του Παναιτωλικού πέρυσι εκτός) μας αποτρέπει από την κόντρα.

249. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Μοιρασμένο στη μέση το σετ, οι μπουκ δίνουν στην Έβερτον το σεβασμό που την αξίζει, άλλωστε η Άρσεναλ έχει και μεσοβδόμαδα τη ρεβάνς με τη Μπεσίκτας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ματς περισσότερο για μάτι παρά για στοίχημα.

250. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Φουλ επιθετική αναμένεται η Λεβερκούζεν του Σμιντ, ξεκινάμε με το over 3 και κοιτάμε και προς τον άσο, η Ντόρτμουντ μόνο τη Μπάγερν φοβάται στη Γερμανία.

251. ΒΙΛΕΜ – ΑΛΚΜΑΑΡ

Λίγη ως τώρα η Βίλεμ, 2/2 ήττες στο ξεκίνημα, η Άλκμααρ ήταν εντυπωσιακή στο 0-3 επί της Χέρακλες αλλά την προηγούμενη εβδομάδα προσκύνησε τον πρωταθλητή Άγιαξ (1-3). Στο 1,80+ το διπλό Draw No Bet αποτελεί επιλογή.

294. ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ

Περιμένουμε η Ουν. Ντε Τσίλε να επιστρέψει στις νίκες (4-1-0 ρεκόρ), όπως συνηθίζει συνοδεία over, σε όλα τα ματς του στην Απερτούρα σκόραρε ως τώρα το Ουατσιπάτο (3-1-1). 1 & over.

253. ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ - ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ

Στους τυφλούς κυβερνά ο μονόφθαλμος, για αυτό και φαβορί το διπλό. Καμία αξία πουθενά.

254. ΡΙΝΤ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ

Εκτιμάμε τη Ριντ, αλλά τελευταία βγάζει τα μάτια της μόνη της, ενώ η Γκρόντινγκ έρχεται από το 3-0 επί της Νέουσταντ, ματς που έδειξε να βρίσκει το κοκαλάκι της νυχτερίδας που τη συντρόφευσε όλη την περσινή σεζόν.

255. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΛΤΑΧ

Έχει επαναληπτικό στο Τσάμπιονς Λιγκ –και δύσκολο, αφού έχασε 100 ευκαιρίες και δέχθηκε γκολ στο 90’ από τη Μάλμε για το 2-1- μεσοβδόμαδα η Σάλτσμπουργκ παίχτες θα ξεκουραστούν, μαχητική η Άλταχ, δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ εκτός έδρας , λογικά μεταξύ 2-0/3-0 θα λήξει.

256. ΜΑΛΑΓΑ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Πρεμιέρα στη Λα Λίγκα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο μεσοβδόμαδα έχει το ματς της χρονιάς, τον επαναληπτικό του 1-1 με τη Νάπολι, δύσκολα θα ενδιαφερθεί γι αυτό εδώ. Χωρισμένο στη μέση το σετ, δεν δείχνει τίποτα το τρομερό η Μάλαγα, πάμε παρακάτω.

257. ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Πρεμιέρα στη Σεκούντα Ντιβιζιόν, από τα πιο ταλαιπωρημένα πρωταθλήματα της Δυτικής Ευρώπης, με ομάδες τα οικονομικά των περισσότερων ομάδων να είναι χάλια. Η Βαγιαδολίδ υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Λα Λίγκα και θέλει να επανέλθει άμεσα, η Μαγιόρκα ακόμα ψάχνεται, δεκτός ο φαβοριτισμός του άσου.

258. ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β

Στην έδρα της θα βασιστεί για να επιστρέψει στη Λα Λίγκα η Οσασούνα, η Μπαρτσελόνα Β’ κάθε χρόνο βγάζει και νέα φυντάνια, ποντάρεται ο άσος, εμείς θα περιμένουμε τα συμπεράσματα.

259. ΟΥΕΛΒΑ – ΣΑΡΑΓΟΣΑ

Νο Bet.

260. ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΠΟΡΤΟ

Ικανοποίησε στα πρώτα της παιχνίδια η Πόρτο, μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα (2-0 τη Μαρίτιμο) ενώ βρίσκεται και ένα βήμα από την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το 0-1 στη Γαλλία με τη Λιλ. Η Πάσος Φερέιρα χάνει παραδοσιακά από την Πόρτο (0-5-18 τα 10 τελευταία χρόνια) όπου απέτυχε να σκοράρει απέναντι της και στα περισσότερα ματς. Προτιμότερη επιλογή από την απλή νίκη της Πόρτο που πληρώνει ελάχιστα (1,40) ο συνδυασμός της με τοunder3,5 με τη συγκεκριμένη επιλογή που επέλεξαν οι Young Guns να προσφέρεται στο 2,08 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

261. ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ

Καμία αξία στον χαμηλό άσο η Χέρενφεν περνάει περίοδο προσαρμογής, η νεοφώτιστη Εξέλσιορ έχει μπει πιο δυνατά στη σεζόν (1-1 στη Μπρέντα, 3-2 τους Γκόου Αχέντ Ιγκλς). +1,25 ασιατικό διπλό και GG.

262. ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ - ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ

2/2 ισοπαλίες με 1-1 κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους (Ρίβερ, Νιούελς) για τη Χιμνάσια, που θα αγωνιστεί στη φυσική της έδρα τελικά, η Ροζάριο έδειξε χτυπητές αδυναμίες στο τελευταίο παιχνίδι της στο “Μονουμεντάλ” (2-0 από τη Ρίβερ). -0,25 ασιατικός άσος.

263. ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ - ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ

Πιο ζωηρό μπάσιμο έχει κάνει η Μουσκρόν, αήττητη στα τρία τελευταία και νίκη με 5-2 την προηγούμενη εβδομάδα επί της Σταντάρ, θα κοντράρουμε τη μέτρια ως τώρα Ζούλτε.

264. ΚΟΡΤΡΑΪΚ – ΟΣΤΑΝΔΗ

Δύο σερί νίκες η Οστάνδη, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, δεν είναι τόσο εύκολο το έργο της Κόρτραϊκ όσο δείχνουν οι αποδόσεις.

265. ΛΙΡΣ – ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Νο Bet.

266. ΛΙΛ – ΛΟΡΙΑΝ

Εν μέσω πλέι-οφ Τσάμπιονς Λιγκ η Λιλ, η ήττα με 0-1 από την Πόρτο όμως της αφήνει λίγες ελπίδες πρόκρισης. Η Λοριάν παραμένει αήττητη (1-2 Μονακό, 0-0 Νις),

267. ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΕΤΣ

Μεγάλο διπλό στη Μασσαλία (0-2 Μαρσέιγ) έβγαλε την προηγούμενη αγωνιστική η Μονπελιέ, αποτέλεσμα που πάντως ήρθε με αρκετή δόση τύχης. Σφιχτή ομάδα η Μετς, με 2/2 ισοπαλίες ξεκίνησε, under 2,25 η πρώτη επιλογή μας, σε δεύτερο πλάνο το +0,75 ασιατικό διπλό.

268. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΤΟΥΛΟΥΖ

2/2 over 2,5 και GG η Τουλούζ, μπορεί να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς κόντρα στη Μπαστιά, που θα παίξει πιο ανοιχτά από ότι στο 2-0 από την Παρί, στην πρεμιέρα στην έδρα της έφερε 3-3 κόντρα στη Μαρσέιγ. Over και GG.

269. ΝΙΣ – ΜΠΟΡΝΤΟ

2/2 νίκες η Μπορντό, μία νίκη (3-2 Τουλούζ) και μια ισοπαλία (0-0 εκτός με Λοριάν) η Νις, θα παραταχθεί όμως ξανά με σημαντικές απουσίες. Σε τιμές φαβορί το διπλό, δεν θα πάρουμε…

270. ΡΕΜΣ – ΚΑΕΝ

Από ήττες έρχονται αμφότερες, βέβαια ηΡεμςστις πρώτες αγωνιστικές έπαιξε με Παρί (εντός) και Σεντ Ετιέν (εκτός) και η αναμέτρηση κόντρα στην Καέν δείχνει ιδανική ευκαιρία να πάρει την πρώτη νίκη μπροστά στον κόσμο της. Επιλογή των Young Guns αποτελούν τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1/0-0 που βγάζουν συνδυαστική απόδοση 2,55 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

271. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αφελής αμυντικά η Νίκη Βόλου στα φιλικά, ομάδα που ακόμα μοντάρεται αφού άλλαξε όλη το περσινό ρόστερ της, ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τη σεζόν στην έδρα του, κόντρα σε ομάδα που δεν είναι στο άρμα του… Άσος και over, άσος στο χάντικαπ, 3+ γκολ περιμένουμε από τους πρωταθλητές.

272. ΒΑΡΕΖΕ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Κύπελλο Ιταλίας, 3 γύρος, νοκ-άουτ αγώνες, κανείς δεν ασχολείται πραγματικά, περισσότερο με φιλικά προετοιμασίας μοιάζουν τα ματς. Καλύτερα δείχνει να μπαίνει στη σεζόν η Βίρτους Εντέλα, την κόντρα κοιτάμε.

273. ΠΑΛΕΡΜΟ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Έδρα το Παλέρμο, ομάδα έδρας και η Μόντενα, άσος.

274. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Περισσότερο πιστεύουμε θα το κυνηγήσει η Σπέτσια.

Πάμε στοίχημα LIVE

275. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

GG και over 2,5 τα ως τώρα παιχνίδια τους, και το μεταξύ τους δεν περιμένουμε να παρεκκλίνει, αξία υπάρχει και στον άσο της καλύτερης και πιο έμπειρης Γκόου Αχέντ Ιγκλς, που πέρυσι στην έδρα της καθάριζε ανάλογα ματς.

276. ΓΡΑΝΑΔΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ

Η σεζόν δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη Λα Κορούνια μιας και δεν έχει συμπληρώσει ακόμα το παζλ του ρόστερ της αφού ψάχνει εναγωνίως για έναν επιθετικό πρώτης γραμμής. Αντιθέτως η Γρανάδα δείχνει πανέτοιμη για την πρεμιέρα, πιο ενισχυμένη από πέρσι και με καλύτερο τεχνικό στον πάγκο της (Καπαρός αντί Αλκαράθ). Μπορεί να κάνει ποδαρικό στο γήπεδο της με τον άσο να πληρώνει 2,02 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

277. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Νο Βet.

278. ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Έδρα δυνατή έχει η Λας Πάλμας, νεοφώτιστη η Γιαγκοστέρα, λογικά κοιτάμε προς τα αριστερά.

279. ΚΑΛΙΑΡΙ – ΚΑΤΑΝΙΑ

Νο Bet.

280. ΜΠΑΡΙ – ΑΒΕΛΙΝΟ

No Βet.

361. ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ

Αποδυναμωμένη επιθετικά η Σπόρτινγκ Χιχόν, θα περιμένουμε να δούμε πώς θα μπουν στη σεζόν οι δύο ομάδες.

281. ΑΒΑΪ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

Δυσκολοκατάβλητες ομάδες που μπορεί να μην θαμπώνουν με το ποδόσφαιρο που παίζουν αλλά παίρνουν αποτελέσματα, 4-1-3 το εντός έδρας ρεκόρ της Αβαΐ, 2-4-2 εκτός η Σάντα Κρουζ, που έφερε ακόμα ένα Χ (5-8-3 συνολικό ρεκόρ) στην έδρα της Σαμπάιο Κορέια (0-0) την προηγούμενη αγωνιστική. Αποχή από τον άσο, κοιτάμε με συμπάθεια το under.

282. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ

5-2-1 εντός η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, 3-1-4 εκτός η Σαμπάιο Κορέια, περιμένουμε ανοιχτό ματς, το over 2,5 στο 2,00 μας κάνει κλικ.

283. ΝΑΟΥΤΙΚΟ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΑΤΑΛ

2/2 με τον Καβαλκάντι στον πάγκο η Ναούτικο (5-0-3 εντός), με τις μέρες της η Αμέρικα Νατάλ, αποτελεσματική εκτός έδρας (3-1-4), θα πάμε όμως με το μομέντουμ των γηπεδούχων.

284. ΠΑΡΑΝΑ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Από νίκη έρχονται αμφότερες, σε καλύτερο μομέντουμ δείχνει η Μπραγκαντίνο αλλά με 1-1-5 ρεκόρ εκτός δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά.

285. ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ – ΣΕΑΡΑ

Άμεση ανάγκη για νίκες έχει η Πορτουγκέσα (2-3-3 εντός), η Σεαρά (4-2-2 εκτός) παρά τις δύο σερί ήττες παραμένει πρώτη. Μόνο το Goal/Goal μπορούμε να κρατήσουμε στοιχηματικά.

286. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΑΡΟΥΚΑ

Εμφανές το προφανές.

305. ΝΙΟΥΜΠΛΕΝΣΕ - Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

5/5 over 2,5 μετράνε αμφότερες, πάρα ένα όλα τα ματς τους GG, προφανής επιλογή τα γκολ.

288. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ

Χωρίς Σκόκο (τραυματίστηκε) η Νιούελς, με δυσκολία φτάνει στο γκολ, 2/2 ήττες με σκορ 1-0 μετράει στο ξεκίνημα η Μπελγράνο , under και σκορ 1-0/0-0.

289. ΑΛΜΕΡΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

No Βet.

290. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Από ήττες έρχονται αμφότερες, 4-3-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Ατλέτικο Μινέιρο (5/8 under 2,5), 2-4-1 εκτός η Ιντερνασιονάλ (5/7 under 2,5) που έχοντας σφίξει πολύ επί Μπράγκα έρχεται από πέντε σερί under και έξι σερί GG. Και πάλι κλειστό ματς αναμένουμε, στο 1,65 το under 2,5, στο 1,80 το No Goal.

291. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Ακόμα πιο under αυτό, έχει πολύ 0-1 γκολ.

292. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Κακές ομάδες που σκοράρουν με το σταγονόμετρο, αγαπάει πολύ τα 0-0 η γηπεδούχος Βερακρούζ, δεν αποκλείεται να φέρει ακόμα ένα. Under 2,25.

293. ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

1-2-2 το ρεκόρ της Κρουζ Αζούλ, αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα η Κερέταρο (3-1-0). Άσος στο 1,50-1,60 δεν στέκει, πάσο ή Χ2.

395. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΟΥΝ. ΚΟΝΣΕΠΣΙΟΝ

2/2 νίκες εντός χωρίς να δεχθεί γκολ η Ουν. Εσπανιόλα, 5-1-0 η πρόσφατη παράδοση της εντός κόντρα στην Ουν. Κονσεπσιόν, στο 1,80 μια χαρά φαίνεται ο άσος.

295. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Πολλά ζόρια περνάει η Νέα Υόρκη (3-5-5 στα 13 τελευταία), υποδέχεται το αδύναμο εκτός έδρας Μόντρεαλ (0-3-8 ρεκόρ) που πάντως έρχεται από νίκη μετά από επτά σερί ήττες. Μακριά και αγαπημένοι…

296. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΣΙΚΑΓΟ

Επιστροφή Ντεφόε (5 αγ./11 γκολ) για το Τορόντο (5-1-4 εντός), το Σικάγο (2-5-4 εκτός) βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, καταλαβαίνουμε την αγορά που πάει στον άσο.

297. ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

4-3-0 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, 4-4-4 το εντός έδρας ρεκόρ του Κολόμπους (8/12 GG, από οκτώ σερί έρχεται), το Χιούστον κέρδισε με 2-0 τη Φιλαδέλφεια αλλά παραμένει τραγικό εκτός (1-1-9). Δεν υπάρχει κάποιο στοίχημα να τραβάει την προσοχή μας.

298. ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ - ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ

Τέσσερα ματς χωρίς γκολ η Σίβας ΗΠΑ (3-4-5 εκτός), 5-2-4 εντός η Νιού Ίνγκλαντ, δεν είναι και κανένα κελεπούρι ο άσος.

299. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Δυνατό μπάσιμο και οι δύο στη σεζόν, 3-0 την Ατλέτικο Ραφαέλα στη πρεμιέρα η Ιντεπεντιέντε, οριακή ήττα με 1-0 στην Εστουδιάντες, 2/2 τρίποντα για την πιο έμπειρη Βελέζ, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις μιλάμε για καθαρή τριπλή.

300. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Δεν έχει τέλος η κατηφόρα της Παλμέιρας, 0-2-8 τρέχει, έφτασε να είναι ουραγός, ο Γκαρέκα πάντως ακόμα να φύγει. Στο 2,00 δεν νοείται άσος, ακόμα και αν η Κορίτιμπα είναι κλασσικά ομάδα έδρας, 1-3-4 μετράει εκτός και έρχεται από νίκη. Πάσο ή Χ2.

301. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ - ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Δύο κολλητές νίκες για τη Βίλα Νόβα (1-0-7 εκτός), η τελευταία μάλιστα κόντρα στην πρωτοπόρο Βάσκο, ξαφνικά δείχνει να έχει παλμό πάνω που την είχαμε ξεγράψει τελείως. 4-2-2 με 9-5 γκολ μετράει εντός η Α Μπε Σε, που επίσης κέρδισε πρωτοπόρο μεσοβδόμαδα (1-2 τη Σεαρά), προς το under κοιτάμε.

302. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Ποντάρεται ο άσος της Λουβερντένσε, 6-0-2 μετράει στην έδρα της, 2-1-5 εκτός η Τζόινβιλ, συμφωνούμε αλλά δεν θα μπλέξουμε.

303. ΜΟΝΤΕΡΕΪ – ΠΟΥΕΜΠΛΑ

Σε καλύτερη κατάσταση η Μοντερέι (3-1-1), η Πουέμπλα έχει πρόβλημα στο γκολ (2 σε 5 ματς), 11-9-0 η προϊστορία από το 1993, άσος.

287. ΑΝΤΟΦΑΓΑΣΤΑ - ΙΚΙΚΕ

Σε κακή κατάσταση αμφότερες, χωρίς νίκη στην Απερτούρα, θα τις αφήσουμε να βγάλουν τα μάτια τους μόνες τους.

304. ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

6-3-0 η πρόσφατη παράδοση, 5-6-1 εντός το Κάνσας, 4-1-5 εκτός η Ουάσινγκτον, έχει πόντους παραπάνω ο άσος, σωστό φαβορί.

306. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΑΤΛΑΣ

4 σερί νίκες για την Άτλας, 4-1-0 το ρεκόρ της, η Πατσούκα είναι με τις μέρες της. Πάσο ή +0,25 ασιατικό διπλό.

307. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ - ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

Ματς για γκολ, 5/5 GG, 4/5 over 2,5 η Τζαγκουάρες τουλάχιστον δύο τέρματα σκοράρει σε κάθε παιχνίδι της η Κλαμπ Αμέρικα (5/5 νίκες, 4/5 over 2,5), over 2,5 σε απόδοση 2,00+.

308. ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Δεν είναι και κανένα κελεπούρι ο άσος, υπάρχουν σίγουρα καλύτερα σημεία στο κουπόνι παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ