ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης (+μπάσκετ)

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης (+μπάσκετ)

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(24/4). Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(24/4)

121. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Μπενφίκα και η Γιουβέντους δεν είναι μόνο τα δύο πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ και δύο ομάδες με εξαιρετικές φέτος πορείες, αλλά και δύο από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη. Συγκρούονται στη Λισσαβόνα στον πρώτο ημιτελικό του θεσμού και γνωρίζουν ότι αν προκριθούν θα είναι και τα μεγάλα φαβορί για το τρόπαιο. Περιμένουμε πολύ κλειστό ματς και παιχνίδι τακτικής, στο 1,70 προσφέρεται το under στον Stoiximan, έτσι άλλωστε έληξαν και τα 14/16 τελευταία ματς της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις.

122. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Η Σεβίλλη είναι πολύ πιο σταθερή εδώ και δύο μήνες, διάστημα στο οποίο «τρέχει» ρεκόρ 12-0-3, με τις 2/3 ήττες να μην επηρεάζουν αφού ακολούθησαν προκρίσεις με νίκες στους επαναληπτικούς. Υποδέχεται τη Βαλένθια στον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ, με τις «νυχτερίδες» να έχουν μείνει εκτός Ευρώπης στο πρωτάθλημα και να διανύουν μια μάλλον μέτρια χρονιά με μοναδικό θετικό την πορεία τους στην Ευρώπη και πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Προβάδισμα στον ισπανικό εμφύλιο έχουν οι γηπεδούχοι, με τον άσο τους να προσφέρεται στο 1,85 στην Bet365, στην ίδια εταιρεία ο Bethunter προτίμησε την πρόκρισή τους σε απόδοση 1,80.

123. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ

Πρώτος αγώνας για τη φάση των “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες, από νίκη στο ντεμπούτο του Μάρτιν Παλέρμο στον πάγκο της έρχεται η Άρσεναλ Σαραντί, η Ουνιόν Εσπανιόλα όμως είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και με εξαιρετικά αποτελέσματα φέτος στο θεσμό. Πάσο.

770. ΑΡΗΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Προτελευταία αγωνιστική στην Α1, o Άρης θέλει νίκη για να διατηρηθεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τα Τρίκαλα (1-11 εκτός) δεν κυνηγάνε τίποτα. Μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ (-8,5) τους οι κιτρινόμαυροι, από κοντά και το over 143,5.

Πάμε στοίχημα LIVE

771. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Με τους γηπεδούχους το κίνητρο εδώ, ο ΠΑΟΚ πολύ δύσκολα θα χάσει την 4η θέση, ο Ηλυσιακός θα πρέπει να κάνει το 2/2 για να σώσει την κατηγορία. Υποψιασμένες οι τιμές του άσου (2,60+) αλλά θα πάμε με τη βαθμολογική ανάγκη.

772. ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Στο ίδιο καζάνι με τον Ηλυσιακό βράζει και ο Ίκαρος, απέναντι του βρίσκει όμως τον εντελώς αδιάφορο Κολοσσό. Στο 1,61 ο άσος, λογικό και επόμενο.

773. ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

O Πανελευσινιακός θέλει μια νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για να είναι εξασφαλισμένος όσον αφορά την παραμονή, όμως οι διώκτες του οφείλουν να κάνουν το 2/2. Ο ΚΑΟΔ θα προσπαθήσει να αποφύγει την 7η και 8η θέση που θα τον φέρει στα πλέι-οφ απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, θα το χτυπήσει το ματς και αναμένεται να το πάρει.

774. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ

Με τους φιλοξενούμενους το βαθμολογικό κίνητρο (θέλουν επίσης να αποφύγουν τις θέσεις 7 & 8), ο σίγουρα τρίτος Πανιώνιος όμως δεν προσφέρεται για μαγκιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ