ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης 2/10. Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.

167. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Με τον τρόπο που αγωνίζεται η Ντιναμό Μόσχας και τα κενά που παρουσιάζει στα μετόπισθεν το over2,5εδώ είναι μονόδρομος. Στο 2,00 άνοιξε, πλέον κάτω από 1,90, περιμένουμε η εξαιρετική στην κόντρα Αϊντχόφεν να βοηθήσει.

168. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Ήδη ο άσος υποχωρεί, η Κράσνονταρ είναι εξαιρετική ομάδα και ψάχνει τη διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, από την άλλη η Έβερτον μετά το 4-1 επί της Βόλφσμπουργκ έχει την ευχέρεια να αφήσει το ματς σε δεύτερη μοίρα, από τη στιγμή μάλιστα που την Κυριακή αγωνίζεται κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με αλλαγές θα παραταχθούν τα “ζαχαρωτά”, συμφωνούμε ότι ο άσος έχει προβάδισμα.

169. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΡΙΟ ΑΒΕ

Δεν γεμίζει με τίποτα το μάτι φέτος η Άαλμποργκ, 2-5-2 το ρεκόρ της στο δανέζικο πρωτάθλημα, στα δύο τελευταία ευρωπαϊκά της έχασε με 4-0 από το ΑΠΟΕΛ και 6-0 κόντρα στη Στεάουα. Από την άλλη η Ρίο Άβε μετά το δυναμικό της ξεκίνημα τρέχει 0-2-3 στα πέντε πιο πρόσφατα, θα το αφήσουμε στην ησυχία του.

170. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΙΛ

Επίθεση εναντίον άμυνας, 13/13underέχει η Λιλ στα φετινά επίσημα παιχνίδια της! Ποντάρεται ο άσος, εμείς όμως κρατάμε τις επιφυλάξεις μας, ειδικά στις τιμές που βρίσκεται τώρα.

171. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ- ΠΑΟΚ

Με συνολικό ρεκόρ 2-0-8 σε δέκα επίσημα ματς η Ευρώπη είναι πλέον πολυτέλεια για την Γκινγκάμπ, που είναι ουραγός στο πρωτάθλημα και δίνει σε τρεις μέρες το πολύ σημαντικό (γειτονικό) ματς με τη Ναντ. Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε με ακριβώς αντίθετη ψυχολογία, αφού παίζοντας με βασικούς μετράει έξι σερί νίκες με γκολ 22-1! Στα θετικά για τον Δικέφαλο και το γεγονός ότι το επόμενο παιχνίδι του θα είναι σε 17 (!) μέρες, οπότε μπορεί να παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει. Από 1,80 στο 1,775 το +0,25 ασιατικό διπλό (επιλογή του Maudit στην Bet365), δεν αποκλείεται να έχει και περαιτέρω πτώση. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

172. ΛΟΚΕΡΕΝ – ΜΕΤΑΛΙΣΤ

Μία φυσιολογική ποδοσφαιρική σεζόν διανύει η Λόκερεν που βρίσκεται στην 4η θέση στο Βέλγιο και μετράει 5-1-0 στα έξι εντός έδρας επίσημα ματς της, πολλά τα προβλήματα στη Μέταλιστ λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία(παίζει τα περισσότερα εντός έδρας σε απόσταση 1.000 χλμ., αποψίλωση του ρόστερ της, δεν υπάρχει εδώ και μήνες ο εμβληματικός τεχνικός Μάρκεβιτς), σε 12 επίσημα ματς φέτος μετράει 2-6-4 κερδίζοντας για τελευταία φορά στις… 16 Αυγούστου! Στο 1,825 ο 0:0 ασιατικός άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

173. ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ – ΣΤΕΑΟΥΑ

Δεν μας γεμίζει το μάτι η Ντιναμό Κιέβου, ανάμεσα σε πάσο καιoverείμαστε, το δεύτερο θα κριθεί από την εικόνα των δύο ομάδων στοLive.

Πάμε Στοίχημα LIVE

174. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Κάπου έχασε το δρόμο της η εξαιρετική αμυντικά Ντιναμό Μινσκ, στην Τούμπα παρουσίασε σημάδια διάλυσης (6-1 από τον ΠΑΟΚ) όμως επέστρεψε στο γνωστό της μοτίβο άμεσα, παίρνοντας 0-0 στη ΜΠΑΤΕ και παραχωρώντας 1-1 στην Τορπέντο σε αγώνες για τα πλέι-οφ του λευκορώσικου πρωταθλήματος. Τεράστιο πρόβλημα στο γκολ έχει η Φιορεντίνα, στο Καμπιονάτο μετράει 5/5under2,5 με γκολ 2-3, μοναδικόoverτης αυτό στην πρεμιέρα του Γιουρόπα επί της Γκινγκάμπ (3-0). Ξανά με πολλές απουσίες μπροστά (Βάργκας, Ρόσι, Γκόμεζ), με τον Κουαρδάδο λογικά να ξεκουράζεται και τη γνωστή τακτική των ιταλικών ομάδων στο Γιουρόπα, δεν βλέπουμε να σκίζεται, το under2,5αποτελεί μονόδρομο και ποντάρεται αρκετά ήδη.

175. ΡΙΕΚΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Είναι καλή ομάδα η Σεβίλλη, το ίδιο όμως ισχύει –για τα κυνικά της τουλάχιστον- και για τι Ριέκα, που φέτος απειλεί την παντοδυναμία της Ντιναμό στην Κροατία ενώ στη Λιέγη στην πρεμιέρα έχασε άδικα και με γκολ στο τέλος. Δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα του Έμερι μετά την τεσσάρα από την Ατλέτικο, θα αποφύγουμε το διπλό.

176. ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤ. – ΝΑΠΟΛΙ

Ομάδες σε βαθειά κρίση, δεν θα μπλέξουμε.

177. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Επιθετικογενείς ομάδες, περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν. Τοover 2,5στο 1,80+ ξεχωρίζει.

178. ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Στο 1,90 ο άσος, δεν αμφισβητούμε το γεγονός ότι η Τράμπζον έχει ενισχυθεί ποιοτικά και ότι το “Αβνί Ακέρ” είναι καυτή έδρα, όμως προτιμάμε να την ποντάρουμε όταν είναι αουτσάιντερ, δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι μπορεί να επιβάλει το ρυθμό της, 4/4 ισοπαλίες (όλεςunder, 2-2 γκολ) μετράει στην Τουρκία, 2-1-0 στο Γιουρόπα κερδίζοντας στο όριο τις μέτριες φέτος Ροστόφ και Μέταλιστ. Η Λέγκια από την άλλη οδηγεί την κούρσα στην Πολωνία και στην Ευρώπη μετράει 6-1-0 (τη Σέλτικ την κέρδισε δύο φορές μέσα στο γήπεδο, στο Τσάμπιονς Λιγκ θα έπρεπε να βρίσκεται τώρα…) έχοντας δεχθεί μόλις δύο τέρματα, πέρα από το αμυντικό κομμάτι είναι εξαιρετική και στο ανοιχτό γήπεδο. Απορρίπτουμε τον άσο, οι τολμηροί πάνε στο διπλόDrawNoBet.

179. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Απορρίπτεται με συνοπτικές διαδικασίες ο άσος σε αποδόσεις καθαρού φαβορί, δεν είναι σε καλή κατάσταση και η Σταντάρ για να πάμε στην κόντρα. Προχωράμε.

180. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Αστέρας με τα φετινά του κατορθώματα αξίζει σεβασμού και οι μπουκ του τον δίνουν, φαβορί ο άσος του απέναντι στην Παρτιζάν, οι Αρκάδες μετράνε 5/5 νίκες στην έδρα τους και έρχονται από τη μεγάλη ισοπαλία στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Μπεσίκτας. Δεν φοβίζει η Παρτιζάν, όμως δεν είναι και αμελητέα ποσότητα, ο άσος χρειάζεται και κάλυψη στο Χ.

181. ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Σε φουρτούνα η Άστρα, οι παίχτες τα έχουν με τη διοίκηση της ομάδος, η διοίκηση με τον προπονητή, αγωνιστικά την είχε πάρει η κατηφόρα πριν το πρόσφατο 0-0 κόντρα στη Στεάουα, που έσωσε το κεφάλι του Ισάιλα. Η Σάλτσμπουργκ ίσως έκανε το χειρότερο παιχνίδι της φέτος αλλά αυτή τη φορά κέρδισε, το 1-2 επί της Ραπίντ αναμένεται να επαναφέρει την ηρεμία στο στρατόπεδο της. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, οι Αυστριακοί έχουν και επιστροφές, το διπλό έχει πάρει την κατιούσα.

182. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Μπορεί να έχει αφήσει υποσχέσεις ο Απόλλωνας με τις ως τώρα εμφανίσεις του σε Κύπρο και Ευρώπη, όμως η Βιγιαρεάλ είναι έξω από τα κυβικά του. Η άνεση που βγάζουν στο σκοράρισμα πάντως οι Κύπριοι δίνουν πόντους στα γκολ.

183. ΕΛΣΙΝΚΙ - ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ

Πρωταθλήτρια και επίσημα η Ελσίνκι με το 1-4 στο Τούρκου, εδώ και καιρό δίνει “φιλικά” στο πρωτάθλημα (αγωνίζεται με αρκετές αλλαγές), περιμένοντας τα ματς του Γιουρόπα στα οποία ρίχνει όλο το βάρος της. Στην Κοπεγχάγη δεν ήταν καλή (ήττα με 2-0), όμως απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ (3-5-1 στο Βέλγιο) για καθαρό αουτσάιντερ του 3,75 δεν μας κάνει. Έχει και πολύ ισοπαλία μέσα, ίσως πάνε σε ροτέισον οι φιλοξενούμενοι, ακόμα και να μη συμβεί αυτό η αξία βρίσκεται στο 1,85 του 1Χ.

184. ΕΣΤΟΡΙΛ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Εστορίλ δεν έχει ξεκινήσει καλά ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στην Ευρώπη μετρώντας 1-2-4, κυρίως επειδή δεν έχει κρατήσει ακόμα το μηδέν στην άμυνα (6/7 goal-goal, 5/7 over). Ούτε ο Παναθηναϊκός, φυσικά, είναι σταθερός αμυντικά (7/11 goal-goal), αλλά παρά την απουσία ξανά του ηγέτη Μπεργκ ένα γκολ το έχει. Δεν λέμε όχι στο +0,25 διπλό στο 1,80 ( Bet365), πολύ καλύτερο δείχνει όμως το goal-goal στο 1,95 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

185. ΖΥΡΙΧΗ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Καμία δεν έμεινε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της στην πρεμιέρα, η Ζυρίχη έχασε με 3-2 στη Λεμεσό, η Γκλάντμπαχ παραχώρησε 1-1 στη Βιγιαρεάλ. Φουλ επιθετική ομάδα οι Ελβετοί, η Γκλάντμπαχ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (αήττητο φέτος) και έχει δείξει ότι το έχει το γκολ, ειδικά απέναντι σε άμυνες που παίζουν ψηλά, θα στήσουμε καραούλι στοliveγια κάποιοover.

Πάμε Στοίχημα LIVE

186. ΙΝΤΕΡ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ

Εκτός συζήτησης ο άσος, μιλάμε άλλωστε για ιταλική ομάδα. Η εικόνα της Καραμπάγκ ως τώρα στο θεσμό δίνει αξία στο +1,75 ασιατικό διπλό.

187. ΣΕΛΤΙΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Καταρχήν απορρίπτουμε τον άσο του 2,10, αλλά πριν την κόντρα θα ξεχωρίσουμε overκαιGG, 3/3 μετράνε στο θεσμό οι ταλαντούχοι Κροάτες, που περιμένουμε να σκοράρουν στη Γλασκώβη, η κακή φέτος Σέλτικ δέχεται γκολ απ’ όλους, έχει αποδεχθεί ότι οι επιτυχίες θα επιστρέψουν μέσω της επίθεσης, άλλωστε και οι μεταγραφές της όλες προς αυτή την κατεύθυνση ήταν.

188. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΝΤΝΙΕΠΡ

Πολλάκις έχουμε κοντράρει τη φετινή Σεντ Ετιέν όταν αγωνίζεται εκτός, λόγω του προβλήματος που έχει στη δημιουργία, στο “Ζοφρουά Γκισάρ” όμως αντλεί δύναμη από τον κόσμο της και παρουσιάζεται πολύ καλύτερη. Δεν θα πάρουμε θέση, σωστό μοιάζει το σετ.

189. ΤΟΡΙΝΟ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Δεν έχει δεχθεί γκολ στα πέντε ματς της στο θεσμό η Τορίνο, 4/5under2,5 μετράει στο Καμπιονάτο, πολύ σφιχτή ομάδα ενώ στο γκολ δυσκολεύεται. Σε δεύτερη μοίρα – όπως συνηθίζουν άλλωστε οι ιταλικές ομάδες – το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ έχει και απουσίες, από την άλλη η Κοπεγχάγη για ακόμα μια σεζόν βρίσκεται σε χαμηλά στάνταρ (-9 από την κορυφή στο πρωτάθλημα ήδη). Με το under2,5θα πάμε, περιμένουμε κακό παιχνίδι στο οποίο θα επικρατήσει η σκοπιμότητα.

Πάμε Στοίχημα LIVE

190. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ, η Τότεναμ κατά την προσφιλή τακτική του Ποκετίνο αναμένεται να κατέβει με αρκετές αλλαγές, η Μπεσίκτας του Μπίλιτς μπορεί να μην κερδίζει στην έδρα της βατούς αντιπάλους (Ριζεσπόρ, Αστέρας, Εσκισεχίρ, 1-1 όλα) όμως εκτός έδρας βγάζει διπλά, τακτικά είναι εξαιρετική ομάδα, ειδικά όταν δεν έχει τον ρόλο του φαβορί και βρει ελεύθερους χώρους, θυμίζουμε ότι ζόρισε πολύ την Άρσεναλ (0-0 Κων/πολη, 1-0 Λονδίνο), απέναντι στην οποία γνώρισε και τη μοναδική ήττα της ως τώρα. Δεν θα δίναμε ποτέ στο διπλό αβάντζο ένα γκολ, 1,80+ πληρώνει το +1 ασιατικό διπλό.

191. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

ΝοBet.

192. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. – ΣΙΚΑΓΟ

Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, οι γηπεδούχοι (5-7-2 εντός) κυνηγάνε τα πλέι-οφ, το Σικάγο (2-6-6 εκτός) δείχνει να τα έχει παρατήσει. Λογικό φαβορί ο άσος.

193. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

4-1-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Τολούκα, πάντα ισχυρή στο σπίτι της, η Γουαδαλαχάρα (1-1-1 εκτός με 1-3 γκολ) έχει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα (βρήκε δίχτυα μόλις σε ένα από τα επτά τελευταία), αρκετές σημαντικές απουσίες και ένας προπονητή λίγο πριν την πόρτα της εξόδου. Άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ