ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(28/9). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης(28/9).

189. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

1-1 το πρώτο ματς στη Λεμεσό, λίγες οι ελπίδες πρόκρισης για τον Απόλλωνα, που πάει σε κακό κλίμα μετά την ήττα με 2-5 από τη ΑΕΚ Λάρνακας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Καλύτερη ομάδα η Λοκομοτίβ αλλά παραμένει… ρώσικη, στο πρώτο ματς είχε δύο αποβολές και παραλίγο να χάσει στο τέλος δικό της παιχνίδι. Ίσως μας απασχολήσει στο live αν στο τέλος η πρόκριση δεν έχει ακόμα κριθεί.

170. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Πολύ καλά στάθηκε στο πρώτο ματς η Κράσνονταρ , δεν κατάφερε όμως να αποφύγει την ήττα στο Σαν Σεμπαστιάν (1-0), που ήταν η πρώτη της για τη φετινή σεζόν. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ προβλημάτισε στην ήττα με 1-0 από την Εϊμπάρ για την πρεμιέρα της Λα Λίγκα, γενικά οι Ρώσοι είναι πιο έτοιμοι γι αυτά τα ματς και ο άσος τους σε τιμές φαβορί (2,40) φαντάζει σωστός, αν όχι δελεαστικός…

171. ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Τρελό το πρώτο μεταξύ τους ματς, 3-2 κέρδισε η Παρτιζάν γυρνώντας από 0-2 πίσω στο σκορ, θα μπορούσαν αμφότερες να πετύχουν ακόμα περισσότερα τέρματα. Λογικά και πάλι οι επιθέσεις θα μιλήσουν.

172. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ

Κλασσικά μόνη της έβγαλε τα μάτια της η Ντιναμό στο πρώτο παιχνίδι, τα τραγικά αμυντικά λάθη, η χαζή αποβολή του Κοκόριν και η αστοχία την αναγκάζουν να πάει για τη νίκη στη Λευκωσία μετά το 2-2 της Μόσχας. Πολύ ποιοτικότερο το σύνολο του Τσερτσέσοφ, παρά την καυτή ατμόσφαιρα που αναμένεται στο “ΓΣΠ” θα βγάλει πολλές φάσεις για γκολ, αν δεν προδοθούν ξανά από την άμυνα τους οι Ρώσοι θα βγάλουν το διπλό.

191. ΜΕΤΑΛΙΣΤ - ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ

0-0 το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο και οι δύο ομάδες ήταν αρκετά επιφυλακτικές, η φετινή Μέταλιστ δεν είναι η ομάδα του –πρόσφατου- παρελθόντος, έχει χάσει μεγάλο μέρος της δυναμικής της, οι μπουκ όμως εξακολουθούν να την πριμοδοτούν. Θα μείνουμε μακριά από τον χαμηλό σε απόδοση άσο (1,44), τα υπόλοιπα στο live.

173. ΠΑΟΚ - ΖΙΜΠΡΟΥ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥ

Αδύναμη ομάδα η Ζίμπρου που με πολύ τύχη και βατές κληρώσεις έφτασε μέχρι εδώ, στο πρώτο ματς έπαιξε μόνο άμυνα και σκόραρε από στημένο. Ο ΠΑΟΚ έμπειρος από ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορεί να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του μπροστά στο κοινό του που πιέζει αφόρητα για καλό αποτέλεσμα και γνωρίζει ότι αφού δεν σκοράρει εύκολα πρέπει να προσέξει να μη δεχθεί γκολ που ίσως αποδειχθεί καταλυτικό για την πρόκριση. Οι Βίτορ και Τζαβέλας επιστρέφουν, οι Μολδαβοί δεν θα έχουν πολλά περιθώρια να ασχοληθούν με την επίθεση όπως έδειξαν και στο πρώτο ματς και το να κερδίσει ο ΠΑΟΚ χωρίς να δεχθεί γκολ πληρώνει 1,95 στον Stoiximan , σημείο που πόνταραν οι YoungGuns όμως πλέον έχει πέσει στο 1,72. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

184. ΑΣΤΡΑ ΠΛΟΪΕΣΤΙ – ΛΥΩΝ

Δεν έχει το όνομα αλλά σίγουρα έχει τη χάρη η ρουμάνικη Άστρα, που αφού πρώτα άφησε εκτός τη Λίμπερετς με δύο νίκες 3-0 και 2-3 έβγαλε και παλικαρίσιο και δίκαιο διπλό με 1-2 με ανατροπή στο Ζερλάν, έχοντας φτάσει μια ανάσα από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τρεις σερί ήττες μετράει πλέον η Λυών των περασμένων μεγαλείων και των πάρα πολλών απουσιών, γρήγορα ανακλαστικά έδειξαν οι Young Guns που πρόλαβαν το 1Χ στο 1,85 στον Stoiximan , πριν κατρακυλήσει στο 1,55. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

174. ΡΟΣΤΟΦ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ

Ποιοτικότερη η Τράμπζονσπορ, φιλόδοξη τη φετινή σεζόν, κέρδισε καθαρά με 2-0 το πρώτο παιχνίδι και πλέον είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση. Λίγη ως τώρα η Ροστόφ (πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα την Κυριακή, με αίμα 2-1 τη Μορντόβια), ομάδα έδρας αλλά δείχνει πολύ πίσω από τους Τούρκους, θα πάμε με το +0,25 ασιατικό διπλό.

175. ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ – ΡΙΕΚΑ

Ανοιχτούς λογαριασμούς αφήνει το 1-0 του πρώτου ματς, στο οποίοι η Ριέκα θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα αλλά και η Σέριφ δικαιούταν ένα τουλάχιστον γκολ. Οι Κροάτες την Κυριακή έκαναν εκτεταμένο ροτέισον στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα την πρώτη τους ήττα μετά από 15 σερί νίκες σε επίσημα ματς, ενδεικτικό της δυναμικής τους. Σε τιμές φαβορί το διπλό, δεν μας αφήνει χώρο για παιχνίδι, η Ριέκα αν βρει χώρους δεν θα τους αφήσει ατιμώρητους.

Πάμε στοίχημα LIVE

176. ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Με μαζική άμυνα η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ κράτησε χαμηλά το σκορ στο πρώτο ματς (1-0), διατηρώντας ελπίδες πρόκρισης, και στη έδρα της θα παίξει αναγκαστικά συντηρητικά σε κάποιο βαθμό αφού θα είναι καθαρή αυτοκτονία να αφήσει χώρους στην ποιοτικότερη Αϊντχόφεν. Στοιχηματικά ίσως μας απασχολήσει στο τέλος, ειδικά αν το σκορ είναι 0-0.

177. ΧΑΪΝΤΟΥΚ – ΝΤΝΙΕΠΡ

Νίκη-ανατροπή με 2-1 στο πρώτο ματς για τους Ουκρανούς, που έχασαν ένα καράβι γκολ στη διάρκεια, σωστό φαβορί και στον επαναληπτικό, υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας.

178. ΤΒΕΝΤΕ – ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ

To 0-0 του πρώτου αγώνα άφησε ευχαριστημένη την Τβέντε, που δεν έκανε τίποτα για να κυνηγήσει κάποιο γκολ. 4/4 ισοπαλίες μετράνε φέτος οι Ολλανδοί, κανένας λόγος δεν υπάρχει να κυνηγήσουμε τον μικρό σε απόδοση άσο.

190. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στην Κύπρο το παιχνίδι, με υπηρεσιακό τεχνικό η Μακάμπι μετά τη φυγή του Όσκαρ Γκαρσία λόγω των γεγονότων στη Λωρίδα της Γάζας, ανεξήγητα χαμηλά ο άσος για μια ομάδα που δεν δείχνει σε καλή κατάσταση κόντρα στον συμπαγή Αστέρα. Το 2-0 του πρώτου αγώνα αφήνει περιθώριο για πρόκριση με ήττα στους Αρκάδες, αλλά το +0,75 ασιατικό διπλό στο 1,70-1,80 είναι πολύ μεγάλο για να προσπεραστεί χωρίς ποντάρισμα.

192. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το 4-1 του πρώτου αγώνα δίνει καθαρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, που όμως θα πρέπει να μάθει να ζει χωρίς τον Μπεργκ (3 μήνες εκτός). Έστω και χωρίς τον Σουηδό οι “πράσινοι” παίζουν στρωτό ποδόσφαιρο δημιουργώντας ευκαιρίες και περιμένουμε να το κάνουν και στη Δανία, ειδικά αν η Μίντιλαντ τους δώσει τόσους χώρους όσους και μετά το 2-1 στη Λεωφόρο (ειδικά πριν μείνει με 10 παίχτες η άμυνα της ήταν στη σέντρα). Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς αν θέλουν να κυνηγήσουν την πρόκριση, επίθεση από το πρώτο λεπτό, εξαιρετικό σενάριο για over (1,90), θα δοκιμάσουμε και το over του ημιχρόνου, στη λογική ότι αν προηγηθεί ο ΠΑΟ ίσως το ματς παγώσει.

196. ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΖΟΡΙΑ ΛΟΥΑΝΣΚ

1-1 το πρώτο ματς, ο άσος του 1,35 δεν παίζεται ούτε στα Διαβατά, η αποδυναμωμένη φέτος Φέγενορντ στα δύο εντός έδρας ματς που έχει δώσει δεν κατάφερε να κερδίσει τις πολύ πιο αδύναμες από τη Ζόρια Χέρενφεν και Ουτρέχτη.

179. ΖΥΡΙΧΗ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΤΡΝΑΒΑ

Τελειωμένη η πρόκριση μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα, προς τα γκολ κοιτάμε μόνο στοιχηματικά, η Ζυρίχη είναι παραγωγική ομάδα και η Σπάρτακ δεν έχει τίποτα να χάσει.

180. ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Και εδώ οι Ελβετοί είναι αδιαφιλονίκητο φαβορί, όχι τόσο για το σκορ του πρώτου ματς (3-1) όσο για το ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στης δύο ομάδες. 2,20 το διπλό, με καλές πιθανότητες και το over.

181. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Οι τολμηροί εδώ πάνε με την κόντρα, η Ελσίνκι ξεκούρασε παίχτες το Σαββατοκύριακο την ώρα που η Ραπίντ έπαιζε ντέρμπι με την Αούστρια (2-2), πέντε ματς χωρίς νίκη μετράνε οι Αυστριακοί, που δεν γεμίζουν με τίποτα το μάτι. Πάσο ή Χ2.

182. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΤΣΒΟΛΕ

Αδικεί το 1-1 του πρώτου αγώνα την Τσβόλε, όπως και το σετ των αποδόσεων, με το όριο στην ασία να βρίσκεται στο +1 για τους συμπαγείς και τακτικά άψογους Ολλανδούς. Κοιτάμε προς τα δεξιά, το αρνητικό, πέρα από τη δεδομένη απειρία, είναι ότι η Τσβόλε θα πρέπει να κυνηγήσει κάποια στιγμή.

Πάμε στοίχημα LIVE

183. ΤΟΡΙΝΟ – ΣΠΛΙΤ

Έφερε στα μέτρα του το πρώτο ματς το Τορίνο (0-0), στην Ιταλία θα είναι πιο επιθετικό, όμως η σκληροτράχηλη Σπλιτ (αήττητη στο θεσμό με 6/7 under 2,5 και τρια 0-0) μπορεί να προτάξει αμυντικά εμπόδια. Ιταλοί οι γηπεδούχοι, ακόμα και να προηγηθούν νωρίς θα κοιτάξουν να παγώσουν μετά το ρυθμό, πλούσιο το 2,00 του under 2,5.

194. ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ

Πολύ χαμηλή η απόδοση του άσου, σίγουρα η Σεντ Ετιέν είναι φαβορί αλλά οι Τούρκοι έβγαλαν τσαμπουκά στο πρώτο ματς.

185. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΑΣΤΑΝΑ

0-3 το πρώτο παιχνίδι, το παραμύθι της Αστάνα τελειώνει κάπου εδώ…

186. ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ

Εξαιρετικό πρώτο μεταξύ τους ματς (2-3), το Σαράγεβο δικαιούται να τα έχει με την τύχη του, άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Σε ανάλογο ρυθμό δύσκολα θα αντέξει στο “Μπορούσια Παρκ”, είναι αναγκασμένο όμως να παίξει ανοιχτά αφού και νίκη με ένα γκολ κατά πάσα πιθανότητα δεν του φτάνει.

187. ΙΝΤΕΡ - ΣΤΙΑΡΝΑΝ ΓΚΑΡΝΤΑΜΠΑΕΡ

0-3 το πρώτο ματς, αν κάτι μπορεί να παιχτεί είναι νέα νίκη των Ιταλών με μηδέν παθητικό.

193. ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ

Εξαιρετική αμυντικά η Ντιναμό Μινσκ, έχει κρατήσει το μηδέν σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της φέτος, με το αβαντάζ του 2-0 στοπ πρώτο ματς το μόνο που χρειάζεται να κάνει στην Πορτογαλία είναι να παίξει άμυνα. Η Νασιονάλ μετράει 3/3 ήττες τη φετινή σεζόν, δύσκολα βλέπουμε να ανατρέπει τα δεδομένα. Θα πάμε με το under 2,5, αν σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι οι Νασιονάλ θα απογοητευτεί, αν αντίθετα εκείνη φτάσει σε σκορ 2-0 λογικά θα μειώσει τα ρίσκα αφού υπάρχει και η παράταση, το ματς έχει πολλά blockers.

195. ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ

Άτυχη η ΑΕΛ, άντεξε πολύ καλά για 70 λεπτά, στο τέλος δέχθηκε δύο γκολ και ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης (1-2 σκορ). Με εναλλακτική 11άδα θα παρουσιαστούν και πάλι τα “σπιρούνια”, δεν θα ασχοληθούμε.

197. ΧΑΛ – ΛΟΚΕΡΕΝ

Πονηρό το 1-0 του πρώτου ματς, η Χαλ δεν έχει εμπειρία από ευρωπαϊκούς αγώνες και μπορεί να κολλήσει. 1,40+ ο άσος δεν παίζεται ποτέ.

188. ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ – ΑΚΤΟΜΠΕ

Καλύτερη η Λέγκια στο πρώτο ματς, δίκαιο 0-1 κόντρα σε μια ομάδα που ήθελε αλλά δεν μπορούσε, λογικά οι Πολωνοί θα φτάσουν σε δεύτερη νίκη.

198. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Η κυνικότητα της φετινής Κλαμπ Μπριζ φάνηκε στον πρώτο αγώνα, το τελικό 1-2 της δίνει σαφές προβάδισμα έναντι της Γκρασχόπερς, που φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά. Πολύ χαμηλά ο άσος, αλλά και κόντρα δεν θα πάμε.

199. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ ΠΛΟΕΣΤΙ

Με δύο γκολ στο τέλος η Ντιναμό επικράτησε 1-3 της Πετρολούλ και ουσιαστικά σφράγισε το εισιτήριο της για τους ομίλους. Πολλές οι επιθετικές αρετές και των δύο ομάδων, περιμένουμε ξανά γκολ εκατέρωθεν.

200. ΡΙΟ ΑΒΕ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Δύο γκολ δέχθηκε στη Σουηδία η εξαιρετική αμυντικά Ρίο Άβε, σκόραρε όμως και ένα κάτι που της επιτρέπει να διατηρεί βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση. Εντυπωσιακή στο κυριακάτικο 1-5 επί της Εστορίλ, άμα της δώσεις χώρο θα σε τιμωρήσει, το θέμα είναι ότι κόντρα στην Έλφσμποργκ οι ρόλοι θα αλλάξουν αφού εκείνη καλείται να κυνηγήσει το γκολ. Στο 1,72 ο άσος μοιάζει οριακός, αλλά μόνο προς τα εκεί κοιτάμε.

201. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΤΙΓΚΡΕ

Αντίδραση για τη Μπάνφιλντ το διπλό στη Σαν Λορέντζο (0-2), αντίδραση και για τη Τίγκρε το 4-0 επί της Ρασίνγκ, αμφότερες μετρούσαν μόνο ήττες τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μόνο τα over και GG μοιάζουν με στοιχηματικές λύσεις εδώ.

202. ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ – ΛΑΝΟΥΣ

3/3 νίκες η Βελέζ, οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος παίζοντας καλό ποδόσφαιρο (0-4 την Ιντεπεντιέντε στο πιο πρόσφατο), 2-0-1 μετράει η σκληροτράχηλη Λανούς, που πάντως εκτός έδρας έχει να αποδείξει πράγματα. Άσος.

203. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΣΑΝΤΟΣ

Θα δώσουμε πόντους στον άσο, η Γκρέμιο είναι πιο συγκροτημένη επί Σκολάρι και το μομέντουμ δείχνει έδρα.

204. ΟΥΝΙΟΝ ΕΣΠΑΝΙΟΛΑ - ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ

Ντέρμπι στο Σαντιάγο, 5-1-0 το ρεκόρ της Ουνιόν ντε Τσίλε, θα πάμε με την καλύτερη ομάδα, δύο γκολ σκοράρει μίνιμουμ μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της.

205. ΚΙΛΜΕΣ- ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Ακόμα μεθυσμένη από την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες είναι η Σαν Λορέντζο, 2/2 ήττες με σκορ 2-0 μετράει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η Κίλμες ήταν τυχερή που πήρε το βαθμό (δεύτερο σε τρία μας) κόντρα στη Ντιφένσα, όλα τα ματς της ως τώρα είναι Goal/Goal, μόνο το αμφίσκορο μπορούμε να κρατήσουμε στοιχηματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ