ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Ακτινογραφία κουπονιού Δευτέρας

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας (24/11). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.

373. ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Ντέρμπι ουραγών στην Τουρκία, αδύναμη η νεοφώτιστη Μπαλικεσίρ, δεν δείχνει να έχει τα φόντα να παραμένει στα μεγάλα σαλόνια, από την άλλη Σίβασπορ βρίσκεται πολύ χαμηλά για τις δυνατότητες της, 0-1-3 μετράει εκτός αλλά έχει παίξει σε πολύ δύσκολες έδρες (ήττες σε Μπεσίκτας, Γαλατά, Μπούρσα, πήρε Χ στην Ακισάρ). Υπάρχει στήριξη στον Ρομπέρτο Κάρλος, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Διπλό με κάλυψη στην ισοπαλία.

417. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανεβλήθη.

374. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

2-2-0 αήττητο έτρεχε πριν τη διακοπή η Μπούρσα (1-1-2 εντός), 1-1-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Φενέρ, που γενικά πρωταγωνιστεί αλλά δεν είναι πειστική φέτος, θα το περιμέναμε πιο μοιρασμένο το σετ.

Πάμε στοίχημα LIVE

375. ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ – ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Όχι και η ευκολότερη έξοδος για τη Ναϊμέγκεν (11-1-1 ρεκόρ, 4-1-1 εκτός), 3-1-1 μετράνε εντός οι μικροί του Άγιαξ, οι φιλοξενούμενοι πάντως έχουν δικαίως τον πρώτο λόγο, καθώς και πιο έμπειρη ομάδα είναι αλλά έχουν και εμφανή στόχο την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. 1,80-1.90 το διπλό, πιο συνετή επιλογή η αναμονή για το live ώστε να πάρουμε καλύτερη απόδοση.

376. ΓΙΟΝΓΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΒΑΛΒΑΪΚ

Περιμένουμε κάποια στιγμή η Βααλβάικ να ξυπνήσει, δεν γίνεται μια ομάδα που υποβιβάστηκε πέρυσι και ξεκίνησε με στόχο την άνοδο να βρίσκεται τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα της Β’ Ολλανδίας, όμως οι εμφανίσεις της ως τώρα είναι πραγματικά αποκαρδιωτικές. Η διακοπή μόνο καλό μπορεί να της έκανε, εκτός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα από ότι εντός (1-2-3 έναντι 1-0-6), 3-2-2 μετράνε οι μικροί της Αϊντχόφεν στην έδρα τους, οι αριθμοί δείχνουν κλειστό ματς (under 3 δεν μοιάζει κακό), με το αβάντζο στους φιλοξενούμενους να είναι +0,75 μας μπαίνουν ιδέες…

377. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Η διακοπή το μπερδεύει αρκετά, όπως και όλα τα ματς από πρωταθλήματα ρυθμού όπως είναι κατεξοχήν τα γερμανικά, πριν από αυτή η Φορτούνα Ντίσελντορφ έτρεχε σερί 6-4-0 (2-3-1 εντός) δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση, αντίθετα η Γκρόιτερ Φιρτ (1-2-3 εκτός) έκανε νερά. Ακόμα και τώρα ο άσος στο -0,25 ασιατικό στέκει, προτιμότερη όμως η αναμονή για το live ώστε να δούμε πρώτα διαθέσεις.

378. ΤΡΟΥΑ – ΝΑΝΣΙ

Ντέρμπι κορυφής είναι το ματς, η Τρουά είναι κατά βάση σφιχτή και αρκετά καλή εντός έδρας, η Νανσί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με νίκη πιάνει ξανά την πρώτη θέση. Σπάνια δεν σκοράρουν εντός έδρας οι γηπεδούχοι, εξαιρετικοί επιθετικά αλλά με προβλήματα στην άμυνα οι φιλοξενούμενοι (10/14 αμφίσκορα μέχρι τώρα), μια χαρά δείχνει το 1,90 για το goal-goal στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

379. ΓΡΑΝΑΔΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ

Από νωρίς εξάποντο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που δύσκολα θα αποχωριστούν για πολύ τις τελευταίες θέσεις. Και οι δύο τρέχουν σερί χωρίς νίκη, ειδικά οι γηπεδούχοι δεν σκοράρουν ούτε με αίτηση και κατ' επέκταση περιμένουμε ένα παιχνίδι αναμονής με το πολύ ένα γκολ, δεν είναι κακή η επιλογή του NG που πληρώνει 1,75 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

380. ΤΖΕΝΟΑ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Δύο ομάδες που δεν ήθελαν τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, καθώς αμφότερες ήταν σε ανοδική πορεία. Η Τζένοα δεν χάνει στα έξι τελευταία (4-2-0) και απέκτησε και έναν επιπλέον λόγο για να κερδίσει, καθώς με νέο τρίποντο θα ανέβει στην τρίτη θέση μαζί με τη Νάπολι, ξεπερνώντας τη μισητή Σαμπντόρια. Το Παλέρμο πήρε δέκα βαθμούς στα πέντε τελευταία (3-1-1), αλλά το ρεκόρ του εκτός έδρας είναι 1-1-3 (με δύσκολο, πάντως, πρόγραμμα), στο 2,20 ο άσος στον Stoiximan , έχει λογική και ο συνδυασμός 1 & GG στο 5,25 της ίδιας εταιρείας, αφού και οι δύο ομάδες σπάνια δεν σκοράρουν τελευταία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

381. ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Από ομάδα που σκοράρει 1 γκολ σε 7 ματς προφανώς δεν μπορείς να περιμένεις πολλά, ωστόσο και η εκπληκτική Σαουθάμπτον ενδέχεται να είναι επηρεασμένη από τη διακοπή κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στην επιλογή του ΝG στο 1,80 του Stoiximanσε ένα ματς στο οποίο σίγουρα δεν περιμένει κανείς πανδαισία τερμάτων, η ίδια εταιρίαπροσφέρει το ματς με 0% γκανιότα και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς ( 5,40-3,85-1,79). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

382. ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ

Αδιάφορο βαθμολογικά, 3-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Νιούελς, πάνω που έβρισκε ρυθμό ήρθε η ήττα από τη Ντεφένσα & Χουστίσια να τη φρενάρει, 0-1-6 το εκτός έδρας ρεκόρ της Άρσεναλ Σαραντί, στα έξι τελευταία έχασε μόνο από τη Λανούς με 3-2 (πιθανώς να θυμάστε και με τι τρόπο…) μετρώντας 1-4-1. Πάσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ