ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία Παρασκευής

Ακτινογραφία Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής.

03. ΒΙΜΠΟΡΓΚ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Χωρίς νίκη ακόμα οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα Δανίας μετά και από την ολοκλήρωση των δύο πρώτων αγωνιστικών. Από μέτριαεμφάνισηκαι εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με τηνΑάρχουςπροέρχεται η Βίμποργκ, στην πρώτη αγωνιστική γνώρισεαναμενόμενηήττα 2-0 στην έδρα της Μίντιλαντ. Καλήεμφάνισηπου όμως δενσυνοδεύτηκεμε βαθμό/ους για την Έσμπιεργκ που ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 από την Κοπεγχάγη, δυνατό και το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την Άαλμπργκ από την οποία και απέσπασετον βαθμό(1-1). Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι περιμένουμε νακάνουντην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι σε έναν βατό αντίπαλο.

107. ΠΙΑΣΤΓΚΛΙΒΙΤΣΕ -ΓΚΟΡΝΙΚΖΑΜΠΡΖΕ

Από εκτός έδρας ήττες προέρχονται οι δύο ομάδες. Πάλεψε ηΠιάσταλλά δεν τα κατάφερε στην έδρα τηςΡουχ όπου και έχασε 2-0, είχε πάντωςευκαιρίεςνα πετύχει κάποιο τέρμα και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, στην πρεμιέρα επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Νιετσιέζα. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι που μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στην έδρα της ΒίσλαΚρακοβίαςέχασαν 2-1 από τηνΓκόρνικΛέζνα2-1 αγωνιζόμενοι για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός.Δύσκολοπαιχνίδι για πρόβλεψη, ηΓκόρνικείναι ικανή για όλα, θα απέχουμε.

197. ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ -ΦΣΒΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Με ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα τηςΣανκτΠαουλίσυνοδεύτηκεη επιστροφή της Μπίλεφελντ στηνΤσβάιτελίγκα. Οι «μπλε» σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις για γκολ κατάφεραν να πάρουν τονπολύτιμοβαθμόπερνώνταςαλώβητοιαπό μια καυτή έδρα. Αναμενόμενη ήττα στην πρεμιέρα για την Φρανκφούρτη η οποία παρόλα αυτά έχασε δύσκολα εντός έδρας 0-1 από τηνΛειψίασε ένα παιχνίδι που ίσως η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν περιμένουμε τις δύοομάδεςνα ρισκάρουν καθώς μοναδικός τους στόχος φέτος είναι η παραμονή μεαποτέλεσμακάθε βαθμός να είναιπολύτιμος. Τα λίγα γκολ αποτελούνεπιλογή, οριακά στο 1,75 το under 2,5 στην Bet365.

198. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ

Συντριβή στην πρεμιέρα για την Νυρεμβέργη η οποία ξεκίνησε τη χρονιά με μεγάλες φιλοδοξίες. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν την βαριά ήττα 6-3 στην έδρα της Φράιμπουργκ, πιάστηκαν στον ύπνο και με 3 γκολ στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα βρέθηκαν με τηνπλάτηστον τοίχο, στο 40΄το σκορ ήταν 4-0, μετά το 44’ η ομάδα τουΒάιλερξύπνησε, μείωσε αρχικά στο 44’ και στην επανάληψη με 2 γρήγορα τέρματα ξαναμπήκε στο παιχνίδι, κάπου εκεί έσβησαν και πάλι οι μηχανές με αποτέλεσμα να δεχθούν ακόμα 2 γκολ και να γνωρίσουν την αναπάντεχη ήττα. Με το δεξί ξεκίνησε την χρονιά η Χάιντεχαϊμ η οποία επικράτησε εντός έδρας αρκετά δύσκολα 1-0 της 1860. Περιμένουμε άμεση αντίδραση από τουςγηπεδούχουςπου παρά την ήττα έδειξαν ότι αν είναι σοβαροί μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να σκοράρουν με ευκολία. Στο 2,00 ο ασιατικός άσος -0,25 στην Bet365 αποτελεί επιλογή.

110. ΒΙΚΙΝΓΚ – ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ

Σε πολύ καλή κατάσταση εσχάτως η Βίκινγκ (4-0-1), αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και φτάνει σε νίκες με μεγάλα σκορ. Στο γήπεδό της είναι αρκετά αξιόπιστη και θα υποδεχθεί τη Χάουγκεσουντ που αντιμετωπίζει δυσκολίες στο σκοράρισμα μακριά από τα σπίτι της. Πρώτο σημείο της αναμέτρησης οάσος, ο οποίος όμως κινείται σε χαμηλά επίπεδα, θα προτιμήσουμε το να φτάσει η Βίκινγκ πρώτη στα δύο γκολ στο 1,75 του Stoiximan, θεωρώντας ότι βάση του ρυθμού που έχει πιάσει στην επίθεση στα τελευταία παιχνίδια της, θα καταφέρει να βρει δίχτυα τουλάχιστον δυο φορές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

112. ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ –ΚΑΛΜΑΡ

Η Χέλσινγκμποργκ μετρούσε δύο συνεχόμενες ήττες μετά τη διακοπή, ωστόσο ακόμα και τότε έπαιζε αρκετά καλό ποδόσφαιρο και φαινόταν πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, τα οποία θα κρατούσαν στον πάγκο τοΛάρσον.Έτσι και έγινε, καθώς οι νίκες κόντρα σεΑΪΚκαι Ατβίνταμπεργκ έδωσαν νέα πνοή στην ομάδα και αποτέλεσαν ψυχολογική ένεση στους πρωταθλητές του 2011. Από την άλλη, ηΚάλμαρδυσκολεύεται να βρει ρυθμό μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχοντας σκοράρει μόνο σε ένα από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, ενώ συνεχίζει να απογοητεύει μακριά από την έδρα της (1-1-6), δεχόμενη γκολ σε όλες τις εξόδους της. Επιλογή των Young Guns αποτελεί ο -0,25 ασιατικός άσος σε απόδοση 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

199. ΑΖΑΞΙΟ– ΝΤΙΖΟΝ

Καινούργια διοίκηση για τηνΑζαξιόθα προσπαθήσει να μαζέψει ταασυμμάζευτατης προηγούμενης που παραλίγο να ρίξει την ομάδα στην 3η κατηγορία. Πολλές αλλαγές στορόστερ,παραπάνωαπό 10 παίκτες αποχώρησαν από τον σύλλογο, άλλοι τόσοι αποκτήθηκαν. Πέρυσι ηΑζαξιόσώθηκε κυριολεκτικά τηντελευταίααγωνιστική, 7-5-7 ο εντός έδρας απολογισμός της. Ενισχυμένηκυρίωςεπιθετικά η Ντιζόν θα προσπαθήσει για ακόμα μιαχρονιάνα πλασαριστεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και γιατί όχι ναδιεκδικήσεικαι την άνοδο,σημαντικέςαπώλειεςυπήρξαν μόνο στην άμυνα με την αποχώρηση 3 σημαντικώνποδοσφαιριστών, σε αναζήτηση αντικαταστάτων ηδιοίκησητης ομάδας. Δύσκολο παιχνίδι, πρώτο για τις δύο ομάδες, όλα ξεκινάνε από την ισοπαλία.

200. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93 – ΚΡΕΤΕΪΓ

Αποκλειστικά για τηνπαραμονήτης στην κατηγορία θα αγωνισθεί φέτος η ιστορική ομάδα του Ερυθρού Αστέρα η οποία μάλιστα θαχρησιμοποιήσεισαν έδρα το γήπεδο τηςΜπουλόν(85χιλιόμετραμακριά) καθώς το δικό της κρίθηκε ακατάλληλο. Στα μεταγραφικά οι γηπεδούχοι απέκτησαν μερικούς έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν καλά την κατηγορία ενώ παρέμεινε οΜπελιόν, γνωστός σεόλουςμας από τηθητείατου στην ΜάντσεστερΓιουνάιτεντ. Παρέμεινε ακόμα μια χρονιά άνετα στην κατηγορία ηΚρετέιγη οποία όμως φέτος θα έχει αρκετά πιο δύσκολο έργομετά καιτην αποχώρηση σημαντικών ποδοσφαιριστών,ερωτηματικόοιαντικαταστάτεςτους οι οποίοι λογικά δύσκολα θα μπορέσουν να τουςαναπληρώσουνεπάξια.

201. ΚΛΕΡΜΟΝ–ΣΟΣΟ

Για 2η συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι τηςΚλερμόνπαρέμεινε ηγυναίκατεχνικόςΝτιάκρη οποία πέρυσι κατάφερε να σώσει την χρονιά με μεγάλη ευκολία.Έφυγανπαίκτες οι οποίοιαντικαταστάθηκανεπάξια,περιμένουμεανάλογημε τηνπερσινή χρονιά για τους γηπεδούχους. Μετά και από 88 χρόνια ηΣοσόαποχωρίστηκε την Πεζό από την οποία μάλιστα ιδρύθηκε το 1928, νέα σελίδα στην ιστορία των γηπεδούχων τους οποίους ανέλαβε κινέζικη τεχνολογική εταιρία. Στα μεταγραφικά δενενισχύθηκεσημαντικά, αποχώρησαν κάποιοσημαντικοίπαίκτεςμε τηνδιοίκησηνα ψάχνει απεγνωσμένααντικαταστάτεςτους.

202. ΜΠΟΥΡΓΚΠΕΡΟΝΑΖ– ΧΑΒΡΗ

Από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό ηΜπουργκη οποία αποτελεί την πιο άπειρη ομάδα της κατηγορίας, ανέβηκε με ευκολία στην 2η κατηγορία όμως δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά, παρέμειναν οι περισσότεροι παίκτες οι οποίοι όμως δύσκολα θα αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, ένα ακόμα μείον για τους γηπεδούχους αποτελεί πως τα πρώτα - τουλάχιστον - εντός έδρα παιχνίδια θα τα δώσει στο γήπεδο τηςΓκενιόν. Νέασελίδαστην ιστορία της Χάβρης η οποία πουλήθηκε σε Αμερικάνο επιχειρηματία ο οποίος έθεσε την άνοδο ως βασικό στόχο, κάτι το οποίο φαίνεται και από τις μεταγραφές στις οποίες προχώρησε. Τοροστερτων φιλοξενούμενων ενισχύθηκε σημαντικά με έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να κάνουν τη διαφορά. Ευκαιρία για την Χάβρη απέναντι σε μια άπειρη ομάδα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον νέο πρωτάθλημα. Επιλογή των Young Guns το ασιατικό διπλό +0,25 στην απόδοση 1,70 στην Bet365.

203. ΝΙΜ –ΕΒΙΑΝ

Με -8 βαθμούς θαξεκινήσειτην φετινή χρονιά η Νιμ η οποία τηνγλίτωσεφθηνάαποφεύγονταςτοναπευθείαςυποβιβασμό λόγωστημένων. Σε ρηχά νερά κινήθηκαν μεταγραφικά οι γηπεδούχοι που θα στηριχθούν κυρίως στονπερσινόκορμό. Μετά από 4 χρόνιαπαρουσίαςστα μεγάλα σαλόνια ηΕβιάνεπέστρεψε στην 2η κατηγορία κάτι το οποίο σηματοδότησε αρκετές αλλαγές, σημαντικότερη αυτή η αποχώρηση τουέμπειρουπροπονητήΝτυπράο οποίος αντικαταστάθηκε από τονΣούσιτς. Συνολικά 16παίκτεςαποχώρισαν, αποκτήθηκαν άλλοι τόσοι που αποτελούνερωτηματικό.

204. ΝΙΟΡ–ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ

Για ακόμα μια χρονιά θαστηριχθείστην καλή της αμυντική λειτουργία ηΝιόρη οποία μπορεί να πονάει επιθετικάαλλαμε τις μεταγραφικές κινήσεις πουπραγματοποιήθηκανθωράκισε ακόμαπερισσότεροτα μετόπισθεν. Την τελευταία αγωνιστική σώθηκε από τον υποβιβασμό ηβαλενσιέντηνχρονιάπου μας πέρασε, επιβραβεύθηκε για την επίτευξη του στόχου ο τεχνικός της ομάδαςΛεΦραπέρο οποίος θα συνεχίσει και φέτος στο τιμόνι της ομάδας. Στα μεταγραφικά οι φιλοξενούμενοιπροχώρησανσεμετρημένεςκινήσεις ενώ αποχώρησαν σημαντικές μονάδες, όλα αυτά λόγωοικονομικώνπροβλημάτων που αντιμετωπίζει. Προβάδισμα στηνεδρα.

205. ΟΣΕΡ–ΜΠΡΕΣΤ

Στηριζόμενη για ακόμα μια χρονιά σε νέουςπαίκτεςηΟσέρθα παλέψει για την άνοδο, στόχος πουφαντάζειαρκετά δύσκολος μετάκαιτιςαποχωρήσεις σημαντικώνμονάδων,κυρίωςστηνεπίθεση. Τομαχαίριστο λαιμό έβαλε ο πρόεδρος της ομάδας σε προπονητή και παίκτες καθώςτόνισεπως θα είναι η τελευταία χρονιά που η ομάδα έχει ως στόχο τις πρώτες θέσεις, το θέμα είναι πως με αυτόν τοντρόπο…αυγά δεν βάφονται και αναμένεται να δούμε μιαπορείαανάλογη με τηνπερσινή, αν όχιχειρότερη. Σε μεγάλες αλλαγέςρόστερπροχώρησεηΜπρεστη οποία έχει ως στόχο για ακόμα μιαχρονιατην άνοδο, στο τιμόνι της παρέμεινε ο έμπειροςτεχνικόςΝτυλόνο οποίοςμάλισταέχει ανοιχτό μέτωπο μεμερίδαοργανωμένων. Ξεκινάει όπωςτελείωσεεντόςέδραςηΟσερ, με ισοπαλία.

115. ΓΑΝΔΗ–ΓΚΕΝΚ

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περυσινή σεζόν ηΓάνδη, επικράτησε τηςΜπριζγια το ΣούπερΚαπαλλάγκέλαρεστην πρεμιέρα κόντρα στηνΒέστερλο(1-1). ΗΓκενκεντυπωσίασε στα φιλικά ματς (4/4 νίκες) αλλά πέταξε και τρία τέρματα στην πρεμιέρα στηΛέουβενδείχνοντας φανερά ενισχυμένη. Για ένα ζευγάρι που έχει επιβεβαιώσει 6/7GGκαι over στα μεταξύ τους ματς είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε το 1,85 τουGGστον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

116. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ–ΟΝΤΕΝΣΕ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ηΜίντιλαντμετά και την εντός έδρας ήττα 1-2 από τονΑΠΟΕΛγια τον 3ο προκριματικό γύρο τουΤσάμπιονςΛιγκ.Οι πρωταθλητές δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα ενόψει ρεβάνς με αποτέλεσμα να βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός διοργάνωσης. Όσον αφορά το πρωτάθλημα η ομάδα τουΘορούπέχει κάνειτο απόλυτοστις 2 πρώτες αγωνιστικές (2-0 εντόςΒίμποργκ, 1-2 εκτόςΣοντερίσκε). Δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει κάνει και ηΟντένσεη οποία πρόσφατα πήρε μεγάληνίκη 1-2 στην έδρα της Μπρόντμπι.Ερωτηματικόπαραμένει για τι ενδεκάδαπρόκειταινακατεβάσειτεχνικός τηςΜίντιλαντκαθώς είναιαπολύτωςλογικό να ξεκουράσει παίκτες, σε καλή κατάσταση η Οντένσε μπορεί να βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές. Στην απόδοση 1,975 το ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365.

117. ΛΕΧΙΑΓΚΝΤΑΝΣΚ -ΠΟΓΚΟΝΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Δύο ήττες σε ισάριθμα δύσκολα παιχνίδια μετράει ηΛέχιαπου μετά την εντός έδρας ήττα 0-1 από τηνΚρακόβιαέχασε με αναπάντεχο γκολ στις καθυστερήσεις στην έδρα τηςΛεχΠόζναν 2-1, καλή σχετικάεμφάνισηη οποία όμως δενσυνοδεύτηκεμε θετικό αποτέλεσμα. Αρκετά καλά έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα ηΠογκόνπου παραμένειαήττητη, στηνπρεμιέραέκανε την μεγάληέκπληξηκερδίζοντας εκτός έδρας τηνΛεχ 1-2, πρόσφατα αναδείχθηκεισόπαλη1-1 εντός έδρας με τηνΣλασκ.ΗΛέχιαδεν έχει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα, όμως έχει δώσει δυο πολύ δυνατά παιχνίδια, οι φιλοξενούμενοι αποτελούν ομάδα στα μέτρα της και ίσως είναι η ευκαιρία της για να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Ένα κλικ αριστερά.

207. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

Παρά την φυγή πολλών και σημαντικών ποδοσφαιριστών η Καϊζερσλάουτερν ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επικρατώνταςεύκολαεκτός έδρας 1-3 της Ντούισμπουργκ. Ήττα εκτός προγράμματος για την Μπράουνσβαϊγκ η οποία έχασε 1-3 εντός έδρας από τηνΣαντχάουζεν. Αναποτελεσματικοί και φλύαροι οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν ναμετατρέψουνσε γκολ ευκαιρίες που δημιούργησαν με αποτέλεσμα να το πληρώσουν. Άγριες διαθέσεις ηΛάουτερνπου αποτελεί και το λογικό φαβορί, ένα κλικ δεξιά, όχι όμως πολύ ζεστά.

118. ΚΟΡΚ–ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Λογικό φαβορί τηςαναμέτρησης ηΚορκπουδείχνειη μόνη ικανή νακυνηγήσειτηνΝτάνταλκμέχρι τέλους, πρόσφατα απέσπασε τον βαθμό (1-1) στην έδρα των πρωτοπόρων, 7-1-1 εντός οι γηπεδούχοι, 3 under στα 5τελευταίατους ανεξαρτήτως έδρας.Επέστρεψανστις νίκες οιφιλοξενούμενοιχτίζοντας μάλιστα σερί 2 συνεχόμενων επιτυχιών, πρόσφατα επικράτησαν εντός έδρας τηςΝτέρι4-2, 5/5 over 2,5 μετράνε στα τελευταία τους παιχνίδιαανεξαρτήτωςέδρας. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι,ίσωςδούμε καιαρκετάγκολ.

119. ΜΠΡΕΪ–ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Σε πολύ καλή κατάσταση ηΜπέιπου μετράει 4 σερί νίκες, πρόσφατα κέρδισε εκτός έδρας και την Γκάλγουεϊ 0-1. 4-0-6 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, 4/5 under 2,5 και no goal τα τελευταία τους. Επηρεασμένη από τοναποκλεισμόαπό την συνέχεια τουΤσάμπιονςΛιγκηΝτάντακαναδείχθηκεισόπαληεντός έδρας 1-1 με τηνΚορκ.Αήττητοι εκτός έδρας οιφιλοξενούμενοι με ρεκόρ 8-2-0, 4 από τα 5 τελευταία τουςέληξανgoal-goal και οver 2,5. Δύσκολα ναστραβοπατήσει2ο συνεχόμενο παιχνίδι ηΝτάνταλκ.

120. ΝΤΕΡΙ– ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ

Δεν μπορεί με τίποτα να βρει λύση στο αγωνιστικό της τέλμα ηΝτέρι,αγνοεί τη νίκη για πάρα πολύ καιρό, τρομερό μάλιστα το επιθετικό πρόβλημα μπροστά στο κοινό της. Χωρίς το άγχος και την πίεση των αντιπάλων θα αγωνιστεί η Λόνγκφορντ, η οποία έχει αποδείξει πως έχει τη δυνατότητα σε τέτοιες έδρες να παίρνει αποτελέσματα. Ξεκάθαρη αξία στοΧ2, 1,83 η απόδοση αυτή την στιγμή στον Stoiximan.

121. ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ-ΣΑΜΡΟΚΡΟΒΕΡΣ

Από πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Λόνγκφορντ προέρχεται ηΝτροχέντα(3-2-5 εντός), η οποία τελευταία δείχνει να έχει βρει ρυθμό στο σκοράρισμα, μιας και βρήκε δίχτυα στα 6/7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Εντυπωσιακή ηΣάμροκ(4-4-1 εκτός), που έχει μόλις μία ήττα τη φετινή σεζόν για το πρωτάθλημα και μετά τον αποκλεισμό της από τοΓιουρόπαΛιγκ, στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά και μόνο στην ιρλανδικήΠρέμιερ. Από πέντε συνεχόμενααμφίσκοραπροέρχονται οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι δε θα έχουν στη διάθεση τους τέσσερις παίκτες που αγωνίζονται στον άξονα, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο ευάλωτοι αμυντικά, ενώ επιθετικά δύσκολα θα μείνουν στο μηδέν. Επιλογή των Young Guns αποτελεί τοGGστο υψηλότατο 2,20 του Stoiximan .

122. ΣΕΝΤΠΑΤΡΙΚΣ– ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ

Σε τρομερή φόρμα η ΣεντΠάτρικςπου μετράει 6 σερί νίκες, πρόσφατα επικράτησε 0-3 εκτός έδρας τηςΣίγκοΡόβερς πιάνοντας τηνΣάμορκστην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 6-3-1 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, 4 από τα 5 τελευταία τους έληξαν over 2,5 ανεξαρτήτως έδρας. Από εντός έδρας ήττα 0-1 από τηνΜπρέιΠροέρχεται η Γκάλγουεϊ η οποία όμως εκτός έδρας παίρνειαποτελέσματα, 4-1-5 ο απολογισμός της, 3 από τα 5 τελευταία under 2,5 και no goal. Θα απέχουμε.

123. ΦΟΛΚΕΡΚ -ΙΣΤΣΤΕΡΛΙΝΓΚ

Πολλά με λίγα προμηνύεται το ματς για την ισχυρή Φόλκερκ της Τσάμπιονσιπ και την χειρότερη ομάδα των τεσσάρων κατηγοριών τηςΣκωτίας,ΙστΣτέρλινγκ. Η Φόλκερκ έβαλε 3 στηνΙστΦάιφ, δύσκολα θα βάλει λιγότερα στηνΣτέρλινγκμε το over 3,5 ομαδικό να πληρώνει 1,75 στον Stoiximan και τον συνδυασμό άσου και over 3,5 στο 2,30 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

125. ΜΠΟΑ -ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Επιτέλους νίκη για τηνΜπόαη οποία μετά από 5 παιχνίδια χωρίς τρίποντο επικράτησε εντός έδρας και μάλιστα με ανατροπή της Λουβερντένσε με 2-1. 2-2-3 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων που παραμένουν 4 συνεχόμενα αήττητοι (2-2-0), τα 4 από τα 5 τελευταία έληξαν no goal. Οχτώ παιχνίδια (3-5-0) χωρίς ήττασυμπλήρωσεηΚρισιούμαπου αρχίζει καιανεβαίνειστονβαθμολογικόπίνακα. Οι φιλοξενούμενοι πρόσφατα απέσπασανπολύτιμοβαθμό από την έδρα τηςΜποταφόγκοκαθώς οι δύοομάδεςαναδείχθηκανισόπαλες χωρίς τέρματα, 2-2-3 ο εκτός έδρας απολογισμό της, τον πρώτο λόγο δίνουμε στην ισοπαλία.

128. ΑΤΛΕΤΙΚΟΤΕΜΠΕΡΛΕΪ -ΒΕΛΕΖΣΑΡΣΦΙΛΝΤ

Χωρίςνίκη στα τελευταία τους 4 παιχνίδια οι δύο ομάδες, εντελώς αλλοπρόσαλλες ικανές για όλα. 1-4-3 μετράνε εντός οι γηπεδούχοι, 1-3-4 οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους, το αφήνουμε.

129. Α ΜΠΕ ΣΕΝΑΤΑΛ–ΜΠΑΪΑ

Σε κακήαγωνιστικήκατάσταση οι δύο ομάδες, 4 συνεχόμενες ήττεςσυμπλήρωσεηΝατάλπου πρόσφαταέχασεεντός από τηνΣεάραμε 0-1, χωρίς νίκη παραμένουν στοσπίτιτους οιγηπεδούχοι, 0-4-4 ο εντός έδρας απολογισμό τους, 3/3 over 2,5 και goal-goal τα πιο πρόσφατα ανεξαρτήτωςέδρας. Για6ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι παρέμεινε χωρίς βαθμό ηΜπαΐακαθώς την Τετάρτηηττήθηκε3-1 απότηνΡεσίφε.Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι έχουν απολογισμό 1-3-4, over και goal-goal τατελευταίατους 3 ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στο ελκυστικό 2,10 το over 2,5 στην Bet365αποτελείεπιλογή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ