ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Παρασκευής σε μπάσκετ.

3168. KOYΜΠΑΝ – ΖΙΕΛΟΝΑ ΓΚΟΡΑ

Mε κάτω τα χέρια έχασε η Ζιελόνα Γκόρα από την Μπαρτσελόνα με 64-93 και φυσικά αποδεικνύει ότι δικαίως θεωρήθηκε από πολλούς ως η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και ίσως η πιο αδύναμη της φετινής Ευρωλίγκα. Η Κουμπάν έχει κάνει πολύ μεστό τουρνουά, στο τελευταίο ματς διέλυσε με 80-50 τη Ζαλγκίρις παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου της και όπως φαίνεται θα παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα την πρωτιά του ομίλου. Υπερβολή και μόνο για να το συζητάμε το -15,5 που φυσικά αν έχουν όρεξη οι γηπεδούχοι βγαίνει.

3169. ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ – ΜΑΛΑΓΑ

Πολύ χαλαρή η Μάλαγα καθώς με ρεκόρ 6-1 έχει ήδη καθαρίσει με την πρόκριση και τη δεδομένη περίοδο προσπαθεί να περιορίσει τις γκέλες έχοντας ήδη χάσει από Σεβίλλη και Ανδόρρα στην ACB, δύο σίγουρα απρόσμενες ήττες εκτός προγράμματος. Η Ντάρου από την άλλη βρίσκεται σε οριακό σημείο καθώς μπορεί να έχει ρεκόρ 7-3 όμως η Μακάμπι πέρασε από την Σάσσαρι και την πλησίασε στον ένα πόντο έχοντας και το μεταξύ τους ματς την τελευταία αγωνιστική την ώρα που η ίδια έχει να πάει στη Ρωσία για να παίξει με την ΤΣΣΚΑ και οι Ισραηλινοί θα υποδέχονται την αδιάφορη Μπάμπεργκ. Οι Τούρκοι θέλουν τη νίκη ώστε τελευταία αγωνιστική να υπερασπίζονται το +11 κόντρα στη Μακάμπι και να μη χρειάζεται να κερδίσουν, κόντρα στο φανατισμένο τους κοινό μπορούν να κερδίσουν μία χαλαρή Μάλαγα που δεν σκίζει τελευταία. Άσος.

3165. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΙΜΚΙ

Μπάχαλο έχει γίνει αυτός ο όμιλος και φυσικά για αυτό ευθύνεται η Ρεάλ. Όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης και ταυτόχρονα ανάγκη για νίκες. Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε τρομερό μπάσκετ κόντρα στη Ρεάλ με τους παίκτες του να δείχνουν από το 1ο λεπτό τρομερό πάθος θέλοντας να πεθάνουν μέσα στο γήπεδο κόντρα σε μία ομάδα που δεν είχε ακόμη συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση ανάγκης βρίσκεται. Η Κίμκι είναι λίγο πιο άνετη αλλά μετά το τρομερό διπλό στη Μαδρίτη έχασε μέσα στο γήπεδό της από τη Μπάγερν και έμπλεξε λίγο τη θέση της καθώς στη συνέχεια έχει να δώσει ματς στο πάντα δύσκολο Στρασβούργο και τελευταία αγωνιστική εντός με τη Φενέρ. Σίγουρα καλύτερη ομάδα η Κίμκι αλλά ο Αστέρας εντός έδρας μεταμορφώνεται σε ΤΣΣΚΑ και το -5,5 είναι μεγάλο για τους Ρώσους.

3183. ΚΡΑΪΛΣΧΑΪΜ – ΜΠΡΕΜΕΡΧΑΒΕΝ

6 σερί ήττες η Κράιλ η οποία έχει ξεχάσει τι σημαίνει άμυνα. Αρκεί να δει κανείς τους πόντους που δέχεται κατά σειρά, 96 από Τούμπινγκεν, 91 από Μπράουν, 100 από Γκισέν, 97 από Μίτελ και 106 από Μπάγερν. Δυστυχώς η Μπρέμερ των 72,4 πόντων και της χειρότερης επίθεσης σε όλη την Μπουντεσλίγκα δεν αποτελεί τον ιδανικό αντίπαλο για να συνεχίσουμε να κοντράρουμε την Κράιλ. No BET καθώς δεν γίνεται να χάνει συνέχεια και παντού η κάποτε καλή στο γήπεδό της Κράιλ.

3166. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Αναμενόμενη ήττα με 81-64 στην έδρα της Φενέρ για το Στρασβούργο που εκτός έδρας δεν δείχνει ικανή να επαναλάβει τα θαύματα που κάνει στο γήπεδό της. Με ρεκόρ 3-4 είναι πάντα μέσα στο κόλπο της πρόκρισης και όπως φαίνεται όλο το μυστικό περνάει από τα εντός έδρας ματς, εκεί όπου φέτος έχει γονατίσει Ρεάλ, Φενέρ και Ερυθρό Αστέρα ενώ έχει να δώσει δύο σερί παιχνίδια καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχτεί και την Κίμκι. Όπως πάει το θέμα με 5/5 εντός έδρας πιθανότατα θα βρεθεί στο κόλπο της 4άδας, η Μπάγερν (όπως ακριβώς και η Κίμκι στο ματς του Αστέρα) είναι ποιοτικότερη ομάδα σε βάθος ρόστερ αλλά πλέον ποιος μπορεί να κοντράρει το Στρασβούργο μέσα στο γήπεδό του σε αποδόσεις outsider;

3167. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Tεράστια νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός μέσα στην Τουρκία σε ένα απρόσμενο ντέρμπι πρόκρισης κόντρα στην Καρσίγιακα. Από νωρίς έδειξε τη διαφορά ποιότητας και εμπειρίας παίρνοντας ακόμη και διψήφια διαφορά, έκανε όμως τα γνωστά του κενά διαστήματα αφήνοντας τους Τούρκους να πιστέψουν στην ανατροπή και χρειάστηκε τελικά ένα τρομερά κρίσιμο τρίποντο του Καλάθη για να καθαρίσει το διπλό με το οριακό 66-69. Πλέον με ρεκόρ 3-4 είναι στο +1 από τους Τούρκους έχοντας και 2/2 νίκες στα μεταξύ τους ματς αλλά και πολύ βατό πρόγραμμα με Ζιελόνα Γκόρα εντός και Ζαλγκίρις εκτός στα εναπομείναντα ματς. Η Μπαρτσελόνα είναι αδιάφορη και χαλαρή αλλά έχει τρομερή προϊστορία κόντρα στους πράσινους έχοντας κερδίσει και τα 9 τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτου έδρας από εκείνα τα τρομερά playoffs το 2013 (3-2). Το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, το ίδιο και η ελκυστικότατη απόδοση στο 2,20 με 0% γκανιότα στον Stoiximan και ίσως αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα.

Ακτινογραφία κουπονιού Παρασκευής

1618. ΡΟΣΤΟΦ – ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ

Ήττα ύστερα από πολύ καιρό για τη Ροστόφ (6-2-1 εντός) και μάλιστα με αρκετά επεισοδιακό τρόπο καθώς έχασε 2-1 στην έδρα της Κράσνονταρ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, κατάφερε να απαντήσει σχεδόν άμεσα και μάλιστα με παίκτη λιγότερο λυγίζοντας όμως τελικά στις καθυστερήσεις,over2,5 καιgoal-goalτα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων ανεξαρτήτως έδρας. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η Ρούμπιν (3-15 εκτός) η οποία μετράει 4 συνεχόμενους αγώνες ούσα αήττητη, πρόσφατα αναδείχθηκε εντός έδρας ισόπαλη 2-2 με την Σπαρτάκ Μόσχας. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι αποτελούν τη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος.

1616. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΥΡΑΛ

Δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Λοκομοτίβ Μόσχας (4-2-2 εντός) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι παραχώρησε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ντιναμό Μόσχας με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Από νίκη προέρχεται η Ουράλ (4-2-3 εκτός) η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Μορντόβια,over2,5 τα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Όλα συνηγορούν στον άσο όμως η οι φιλοξενούμενοι καταφέρνουν και παίρνουν αποτελέσματα με ευκολία μακριά από την έδρα τους, πάμε παρακάτω.

1615. ΚΟΥΜΠΑΝ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Από ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Ουφά προέρχεται η Κουμπάν (2-4-3 εντός),over2,5 καιgoal-goalτα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Τρίποντο με τη ψυχή στο στόμα για την Κράσνονταρ (3-3-3 εκτός) η οποία με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Ροστόφ,over2,5 τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Ομάδες οι οποίες αμφότερες δεν μας αφήνουν περιθώρια από το να ασχοληθούμε με τα γκολ.

1617. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΟΣΧΑΣ – ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Αρκετά αψυχολόγητες οι δύο ομάδες, η Ντιναμό (3-3-2 εντός) προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και 3over2,5 στα 5 τελευταία της παιχνίδια, η ουραγός Ανζί (2-2-4 εκτός) πρόσφατα κατάφερε να κόψει βαθμούς από την ΤΣΣΚΑ με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 μέσα στη Μόσχα. Καμία από τις δύο δεν πείθει, πάμε παρακάτω.

1619. ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ – ΚΡΙΛΙΑ

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη η Σπαρτάκ (3-2-4 εντός) η οποία απέσπασε τον εκτός έδρας βαθμό της ισοπαλίας από την Ρούμπιν με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2,over2,5 καιgoal-goalτα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Η νίκη 2-0 επί της ΤΣΣΚΑ είχε συνέχεια για την Κρίλια η οποία πήρε βαθμό και από την Άμκαρ (0-0),under2,5 καιnogoalτα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, σε αποδόσεις άνω του 1,80 ο άσος αποτελεί επιλογή.

1621. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Ακόμα μία κακή εμφάνιση πραγματοποίησε μακριά από το σπίτι της η Άαρχους (3-3-2 εντός), χάνοντας με 1-0 από τη Βίμποργκ. Πλέον έφτασε τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2), δείχνοντας πως δεν πατάει ιδιαίτερα καλά. Το ντέρμπι κορυφή με την Κοπεγχάγη αναβλήθηκε και έτσι η Μίντιλαντ (3-3-1 εκτός) πήρε σημαντικές ανάσες ενόψει της συνέχειας, ενώ την Πέμπτη φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, πιο ξεκούραστοι και ποιοτικοί οι φιλοξενούμενοι, όμως σίγουρα το μυαλό τους θα ταξιδεύει στο ματς με τη Μπριζ. Αν δεν υπήρχε το παιχνίδι της Πέμπτης, θα πηγαίναμε με το -0,25 ασιατικό διπλό, τώρα απλώς θα απέχουμε.

1624. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Άσχημη εμφάνιση και εντός έδρας ήττα 0-2 από τη Γιαγκελόνια για την Ζαγκμπέλιε η οποία εντός έδρας μετράει 3-3-3, τα 5 από τα 9under2,5. Τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Νιετσέτζα (2-2-4 εκτός) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Σλασκ,under2,5 τα 6 από τα 8 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια των φιλοξενούμενων οι οποίοι λογικά σε ακόμα ένα ματς αναμένεται να αγωνιστούν κλειστά, με τα λίγα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο.

1628. ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Ανεβασμένο το Μόναχο (2-3-2 εντός) τελευταία καθώς παραμένει αήττητο για 4 σερί αγωνιστικές (2-2-0), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους οι Βαυαροί απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας (4-4) στο Πάντερμπορν,under2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Ακόμα μια ήττα για την ΦΣΒ (2-4-1 εκτός) η οποία έχασε μέσα στο σπίτι της 1-2 από τη Φορτούνα παραμένοντα παράλληλα για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς τρίποντο (0-2-2). Το μομέντουμ δείχνει έδρα και σε αποδόσεις άνω του 2,00 ο άσος παίζεται.

1630. ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Από ήττες προέρχονται δύο ομάδες οι οποίες δεν πιάνονται από πουθενά. Οι γηπεδούχοι (3-3-1 εντός) έχασαν 3-0 από την ουραγό Ντούισμπουργκ σε ένα ματς στο οποίο ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ήττα και για την Γκρόιτερ (3-2-3 εκτός) η οποία έχασε 2-4 εντός έδρας από την Λάουτερν. Αψυχολόγητες ομάδες Σαντχάουζεν και Γκρόιτερ, καλύτερα να μην μπλέξουμε.

1629. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Νυρεμβέργη (4-4-0 εντός) η οποία προέρχεται από 2 σερί νίκες ούσα παράλληλα αήττητη για έξι διαδοχικές αναμετρήσεις (2-4-0),over2,5 τα 3 τελευταία της παιχνίδια. Από εντός έδρας ισοπαλία 4-4 με το Μόναχο 1860 προέρχεται η Πάντερμπορν η οποία μακριά από την έδρα της δυσκολεύεται αρκετά, 2-0-5 ο απολογισμός της,over2,5 καιgoal-goalτα τελευταία δύο παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Οι γηπεδούχοι είναι δυνατοί στην έδρα τους, αρκετά πιθανό όμως να δούμε τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν, επιλογή αποτελεί το αμφίσκορο.

1636. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ

Ούτε το ντεμπούτο του Ντενιζλί στον πάγκο της έφερε την αρχή της ανάκαμψης για τη Γαλατά (3-2-1 εντός), η οποία μετράει πέντε ματς δίχως νίκη ανεξαρτήτως διοργάνωσης (0-2-3), μένοντας στο 2-2 με την Κασίμπασα στο τελευταίο της παιχνίδι. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα επέφεραν την παραίτηση του Σαγκλάμ από την τεχνική ηγεσία της Μπούρσασπορ (2-0-4 εκτός), με το μέχρι πρότινος βοηθό του να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας και να κερδίζει στο ντεμπούτο του με 3-0 την αδύναμη Ούσακσπορ για το θεσμό του κυπέλλου την Τρίτη. Η «Τσιμ-Μπομ» θα ψάξει την αντίδραση μπροστά στο κοινό της, με τον άσο να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά οι αποδόσεις δε λένε την αλήθεια για τη δυσκολία που κρύβει η αναμέτρηση.

1631. ΣΟΝΕΧΟΦ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ

Το βαθμολογικό ντέρμπι της αγωνιστικής αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς η πρωτοπόρος και αήττητη μακριά από το σπίτι της Δρέσδη (5-4-0 εκτός) αγωνίζεται στην έδρα της δεύτερης Σόνενχοφ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Βέχεν, οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη τρεις σερί αγωνιστικές στις οποίες μετράνε ισάριθμες ισοπαλίες, περιμένουμε να επιστρέψουν στις νίκες, διπλό.

1632. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Φορτούνα (4-2-2 εντός) η οποία έχασε και στην έδρα της Άουε 2-0. Σε πολύ καλή κατάσταση η Όσναμπρικ (3-3-3 εκτός) η οποία παραμένει για 9 σερί παιχνίδια αήττητη προερχόμενη μάλιστα από τρεις συνεχόμενες νίκες, πιο πρόσφατο θύμα της η Τσέμνιτσερ τη οποία κέρδισε 2-0 εντός έδρας,under2,5 τα 6 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Οι φιλοξενούμενοι είναι φορμαρισμένοι και έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1635. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Αήττητη για έκτο σερί παιχνίδι παρέμεινε η Βίρτους Εντέλα (3-3-1 εντός) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι απέδρασε με το διπλό (0-1) από την έδρα της Μόντενα,goal-goalτα 3 από τα 4 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από νίκη προέρχεται και η Μπρέσια η οποία πραγματοποιώντας την έκπληξη της αγωνιστικής επικράτησε 4-0 εντός έδρας της Κάλιαρι,over2,5 τα 4 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, τοgoal-goalπάντως φαίνεται να έχει καλές τύχες.

1640. ΑΛΚΜΑΑΡ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ

Με την άμυνα της να βρίσκεται για ακόμα μία φορά εκτός τόπου και χρόνου, η Άλκμααρ (3-1-3 εντός) ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από την Αϊντχόφεν στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος, συνεχίζοντας τη μετριότατη πορεία της. Η Ντεν Χάαγκ (1-2-4 εκτός) έχει μόλις μία νίκη εδώ και δώδεκα αγωνιστικές (1-6-5), χάνοντας στο σπίτι της Γκρόνινγκεν με 2-1 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Πολύ δύσκολη η επιλογή σημείου, μοναδική διέξοδος τα πολλά τέρματα, αφού οι γηπεδούχοι με την άμυνα που έχουν μπορούν να δεχθούν γκολ από οποιαδήποτε ομάδα.

1645. ΕΜΕΝ – ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ

Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δίχως ήττα (2-1-0) για την Έμεν (4-1-2 εντός), η οποία στάθηκε περίφημα στο Αϊντχόφεν και ίσως άξιζε ακόμα και τη νίκη κόντρα στη ΦΚ, ισοφαριζόμενη στο φινάλε του ματς. Αγνοείται η επιτυχία στη Μάαστριχτ (3-1-3 εκτός) εδώ και τρία ματς (0-1-2), χάνοντας στο τελευταίο με 1-3 από τη Φορτούνα Σιτάρντ. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, ενώ δε γίνεται να αγνοήσουμε τα 10/15over2,5 που έχουν έως τώρα οι δύο ομάδες.

1642. ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Δείχνει ότι γυροφέρνει τη νίκη η Ακίλιζ (2-2-3 εντός), η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Χέλμοντ σε 2-2 και απέσπασε την τρίτη διαδοχική της ισοπαλία, αγνοώντας το τρίποντο εδώ και έντεκα αγωνιστικές (0-4-7). Η ΦΚ Αϊντχόφεν (4-1-3 εκτός) σκόνταψε κόντρα στην Έμεν τη Δευτέρα, μένοντας στο 1-1, με αποτέλεσμα να χάσει έδαφος στη μάχη της κορυφής. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν εδώ και καιρό τη νίκη που θα τους δώσει ψυχολογία και ίσως ήρθε η ώρα απέναντι σε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας. Προς τα αριστερά κοιτάμε.

1647. ΤΕΛΣΤΑΡ – ΟΣ

Εντός προγράμματος ήττα γνώρισε η Τέλσταρ (4-3-1 εντός) με 2-1 από τη Μπρέντα, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Η Ος (2-1-4 εκτός) διατήρησε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική ανέπαφη την εστία της, όμως αυτή τη φορά δεν πήρε τη νίκη, μένοντας στο 0-0 με τη Βάλβαϊκ. Φαβορί ο άσος, αλλά σε τέτοιες αποδόσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μας απασχολήσει.

1644. ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ – ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ

Τρεις σερί ήττες είναι πολλές για μία ομάδα όπως η Γκο Αχέντ (6-0-1 εντός), με την τελευταία να έρχεται από τη Φόλενταμ και να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα για πρώτη φορά στη σεζόν. Σε κακή κατάσταση και η Χέλμοντ (2-2-3 εκτός), αγνοεί τη νίκη εδώ και τρία ματς (0-2-1), ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις την Ακιλίζ στο πιο πρόσφατο. Η φόρμα των δύο ομάδων μας αποτρέπει από τον άσο, αλλά στοlive, όταν και θα έχουμε εικόνα, ίσως αποδειχθεί καλή επιλογή.

1641. ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Επιστροφή σταover2,5 (14/15) για την Αλμίρε (2-2-3 εντός) κόντρα στη Ντόρντρεχτ τη Δευτέρα, όπου η ήττα στοίχισε στον τεχνικό της ομάδας Στεκέλενμπουργκ και θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή. Η Ντεν Μπος (2-1-4 εκτός) έμεινε χωρίς γκολ για τρίτο συνεχόμενο ματς, αλλά αυτή τη φορά κράτησε ανέπαφη την εστία της, μένοντας στο 0-0 με τους νέους της Αϊντχόφεν. Χωρίς προπονητή οι γηπεδούχοι, σε κακή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, δε γίνεται να μπλέξουμε ούτε καν με τοover2,5.

1648. ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΣΙΤΑΡΝΤ – ΦΕΝΛΟ

Πήρε το ντέρμπι με τη Μάαστριχτ η Φορτούνα (1-1-5 εντός) και έφτιαξε ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Με την ίδια ομάδα έπαιζε η Φένλο (3-3-1 εκτός) στο τελευταίο της παιχνίδι, καθώς είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας με 3-0 χωρίς προβλήματα. Ωστόσο ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών λόγω χρεών πιθανότατα θα επηρεάσει και το αγωνιστικό κομμάτι. Όπως και να χει, το διπλό κινείται πολύ χαμηλά, με την αξία να βρίσκεται αναμφίβολα στα αριστερά.

1643. ΒΑΛΒΑΪΚ – ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ

Δείχνει να συνέρχεται η Βαλβάικ (3-1-3 εντός), παραμένοντας αήττητη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, διατηρώντας και το μηδέν στην άμυνα, στο 0-0 με την Ος. Πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3) συμπλήρωσε ο Άγιαξ (1-1-5 εκτός), ο οποίος στο τελευταίο του παιχνίδι υποχρέωσε σε γκέλα τη Σπάρτα Ρότερνταμ (1-1). Η Βαλβάικ φαίνεται πως βρίσκει τα πατήματα της έστω και αργά, ενώ από την άλλη τα πιτσιρίκια του «Αίαντα» δεν πείθουν τελευταία. Θα ρισκάρουμε στον άσο σε απόδοση γύρω στο 2,30.

1646. ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ

Πέντε ματς δίχως ήττα (4-1-0) για τη Σπάρτα (7-0-0), όμως στο τελευταίο κόλλησε με τους νέους του Άγιαξ σε 1-1, παραμένοντας πάντως στην κορυφή της βαθμολογίας. Στους τρεις βαθμούς πλησίασε η Φόλενταμ (4-2-1 εκτός) μετά τη σπουδαία νίκη της κόντρα στη Γκο Αχέντ με 1-0. Πρόκειται για το μεγάλο ματς της αγωνιστικής. Όσο εντυπωσιακή και αν είναι στο Ρότερνταμ η Σπάρτα, δε δικαιολογούνται με τίποτα οι τιμές του άσου.

1649. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΤΕΠΛΙΤΣΕ

Τέσσερις ήττες μετράει στην τελευταία πεντάδα αγώνων (0-1-4) της η Σλοβάτσκο (4-1-2 εντός), δείχνοντας πως βρίσκεται σε πτωτική πορεία, με τις εμφανίσεις της να είναι μετριότατες, ειδικά στο πιο πρόσφατο 2-0 από τη Σίγκμα. Μία από τα ίδια και η Τέπλιτσε (2-0-5 εκτός), η οποία έχασε με το βαρύ 4-0 στην Πράγα από τη Ντούκλα και τρέχει ρεκόρ 0-1-3 στα τέσσερα τελευταία. Τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες στα μετόπισθεν μας οδηγούν στο αμφίσκορο.

1654. ΣΑΛΚΕ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη για τη Σάλκε είναι πάρα πολλά, το Αννόβερο μπορεί να παίρνει φέτος αποτελέσματα μακριά από την έδρα του όμως το στυλ παιχνιδιού των γηπεδούχων πρόκειται να τους δυσκολέψει αρκετά. Για τους «βασιλικούς μπλε» η νίκη κρίνεται επιτακτική και ο συνδυασμός της τοunder3,5 πληρώνει 2,40 στονStoiximan. Ο τεχνικός των γηπεδούχων Μπράιτενραϊτερ δεν πρόκειται να κάνει τη χάρη στους φιλοξενούμενους και να παίξει ανοιχτά, παιχνίδι στο οποίο βολεύεται το Αννόβερο.

1652. ΝΙΣ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Την Τρίτη στην έδρα της Ανζέ διακόπηκε το τρελό σερί (9-0-0) της Παρί που ήταν και άτυχη αφού έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ. Μετά τη νεοφώτιστη μπορεί και η Νις να αντισταθεί και να αμφισβητήσει την κυριαρχία της, φέτος η ομάδα του Πυέλ παίζει απελευθερωμένα ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα έχει κανονικά στη διάθεση της τον πολυτιμότερο παίκτη της, Μπεν Αρφά. Δεν περιμένουμε τόσο εύκολη επικράτηση της Παρί με τον Μπλαν ίσως να κάνει καιrotation(5ο ματς σε 14 μέρες), στο 1,875 βρίσκουμε στην Bet365τον ασιατικό άσο +1,25. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1656. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΙΖΕ

Από δύο σερί νίκες προέρχεται η Γιαγκελόνια (4-1-4 εντός) η οποία έστω και αργά φαίνεται πως βρίσκει τα πατήματα της. Νίκη και για την Γκόρνικ (0-4-4 εκτός) η οποία επικράτησε 5-2 εντός έδρας της πρωτοπόρου Πιαστ παραμένοντας παράλληλα αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Οι επιδόσεις των φιλοξενούμενων μακριά από το σπίτι τους δεν μας αφήνουν και πολλές επιλογές, άσος.

1659. ΛΑΤΣΙΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες. Από τη μία η Λάτσιο δεν κερδίζει εδώ και επτά αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο μέσον της βαυμολογίας. Από την άλλη η Γιουβέντους δείχνει να συνέρχεται μετά το κάκιστο ξεκίνημά της, προερχόμενη από τέσσερις συνεχόμενες νίκες και συνεχίζει να σκαρφαλώνει στον πίνακα της Σέριε Α. Η «Μεγάλη Κυρία» έχει όλα τα φόντα να φύγει με το τρίποντο από το «Ολίμπικο», όμως είναι προτιμότερο να επιλέξουμε το - 0,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Ο Stoiximan προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1658. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Αήττητο σερί έξι αγωνιστικών (3-3-0) «τρέχει» στην Τσάμπιονσιπ η Ίπσουιτς, μια ανάσα πλέον από την είσοδό της στα πλέι-οφ. Αρκετές οι ισοπαλίες στην έδρα της, πέντε στα τελευταία έξι στο «Πόρτμαν Ρόουντ», συνολικά έχει ηττηθεί μόλις μία φορά εκεί. Κουρασμένη από τη μεσοβδόμαδη μονομαχία στο Λιγκ Καπ η Μίντλεσμπρο, δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα, λογικά θα πάει σε χαμηλό τέμπο το ματς, δεν θα πει όχι στον πόντο μέσα σε μια αρκετά δύσκολη έδρα. Αρκετές οι πιθανότητες αλληλεξουδετέρωσης, στο 3,30 βρίσκουμε την ισοπαλία στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1660. ΣΑΛΦΟΡΝΤ ΣΙΤΙ – ΧΑΡΛΤΠΟΥΛ

Η Σάλφορντ Σίτι απέκλεισε τη Νοτς Κάουντι τον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου και ελπίζει σε ακόμα μία έκπληξη στον ιστορικό θεσμό. Πρόκειται άλλωστε για την ομάδα που διοικείται από τους άλλοτε θρύλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκιγκς, Σκόουλς, Μπατ και τα αδέρφια Νέβιλ. Μόλις μία νίκη μετράει στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος (1-1-4) μετράει η Χάρτλπουλ, κάτι που φανερώνει το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά της. Παρά τη δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, οι γηπεδούχοι διψάνε για κάτι καλό στο κύπελλο και θα τους στηρίξουμε στο 1Χ.

1661. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Περούτζια (3-4-0 εντός) η οποία προέρχεται από δύο κολλητές νίκες, πιο πρόσφατη αυτή εκτός έδρας 1-2 επί της Αβελίνο. Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Μόντενα η οποία μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει ούτε με αίτηση καθώς μετράει 0-2-5. Δίκαια φαβορί οι αήττητοι εντός έδρας γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1662. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ

Η νίκη και η εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής στη δύσκολη έδρα της Μπράγκα, άλλαξαν το κλίμα στη Μπενφίκα (5-0-1 εντός), καθώς για πρώτη φορά φέτος έδειξε πως μπορεί να κυνηγήσει τον τίτλο. Αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές (1-4-0) η Ακαδέμικα (0-2-3 εκτός), φέρνοντας το δεύτερο συνεχόμενο 1-1, αυτή τη φορά κόντρα στην Αρούκα. Φυσικά δεν τίθεται ζήτημα για το νικητή της αναμέτρησης και το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν η Μπενφίκα θα κρατήσει και ανέπαφη την εστία της. Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα το καταφέρει, με το συνδυασμό άσου καιNGνα αποτελεί την καλύτερη επιλογή από το συγκεκριμένο ματς.

1666. ΜΠΟΥΣΑΝ – ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ

Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι-οφ ανόδου/υποβιβασμού. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίσιου αποτελέσματος με το πρώτο ματς ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η Σουόν κέρδισε με 1-0 το πρώτο παιχνίδι και απέκτησε προβάδισμα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, παρά το γεγονός πως αναγκάστηκε να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα σε όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο. Η Μπουσάν βρέθηκε στα πλέι-άουτ λόγω της πολύ κακής της πορείας στο φινάλε της σεζόν και η ρεβάνς μόνο εύκολη δε θα είναι για την ίδια. Συντηρητικά αναμένουμε να πάει το ματς, με τα λίγα τέρματα να έχουν τον πρώτο λόγο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ