ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (21/6). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

528. ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Απογοήτευσε στην πρεμιέρα η Βόρειος Ιρλανδία, αλλά κόντρα στην Ουκρανία έδειξε πως αξίζει να βρίσκεται στο EURO, πετώντας την εκτός συνέχειας, με την ίδια να κλειδώνει και μαθηματικά την τρίτη θέση του ομίλου, θέτοντας γερά τις βάσεις για την πρόκριση στους «16». Εκεί, θα βρεθεί -σχεδόν- σίγουρα η Γερμανία, η οποία ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό και πορεύεται στον αυτόματο πιλότο στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. Με ευκαιρία για ανάταση ηθικού μοιάζει το ματς για τα «πάντσερ», κάτι που σημαίνει πως δε θα κατεβάσουν ταχύτητα και θα ψάξουν τα γκολ, ώστε να σφραγίσουν και την πρωτιά στον όμιλο. Σε απόδοση 2,30 προσφέρει ο Stoiximan το ενδεχόμενο να φτάσουν πρώτοι στα δύο γκολ οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, ενώ θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να σπάσει το ρόδι σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Τόμας Μούλερ, με τον Stoiximan να δίνει σε απόδοση 2,00 την επιλογή του να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι ο άσος της Μπάγερν. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

529. ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ

Η μοναδική ομάδα του EURO που γνωρίζει από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική πως θα επιστρέψει τάχιστα στην πατρίδα της, ήταν η Ουκρανία. Οι παίκτες του Φομένκο απογοήτευσαν στο ματς με τη Βόρειο Ιρλανδία και θα παρουσιαστούν χωρίς κανένα απολύτως βαθμολογικό κίνητρο κόντρα στην Πολωνία. Από την άλλη, η ομάδα του Άνταμ Ναβάλκα βρίσκεται αγκαλιά με την παρθενική της πρόκριση σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θα κυνηγήσει την πρωτιά του ομίλου, ψάχνοντας μία όσο το δυνατόν πιο ευρεία νίκη. Για τον λόγο αυτόν, ο DSuker επέλεξε τον συνδυασμό διπλού και over 1,5 στο 2,63 του Stoiximan, ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

530. ΚΡΟΑΤΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ

Θετικότατα τα δείγματα της Κροατίας έως τώρα στο EURO, αλλά τα χάλασε αρκετά στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα με την Τσεχία, όταν το υπέρ της 2-0 έγινε 2-2. Βέβαια, δικαιολογία υπάρχει και αυτή δεν είναι άλλη από τον τραυματισμό του ηγέτη της «Χρβάτσκα», Λούκα Μόντριτς, ο οποίος -όπως και ο Μάτζουκιτς- δίνεται αμφίβολος για το παιχνίδι με την Ισπανία. Ουσιαστικά εξασφαλισμένη η πρόκριση για τους Κροάτες, αλλά θα προσπαθήσουν σίγουρα να μη χάσουν, ώστε να αποφύγουν το όποιο άγχος στη μάχη για να μπουν στην τετράδα με τις καλύτερες τρίτες όλων των ομίλων. Από την άλλη, οι «φούριας ρόχας» έδειξαν στο ματς με την Τουρκία πως και φέτος είναι φαβορί για τον τίτλο, κλείδωσαν την πρόκριση στους «16», αλλά χρειάζονται την πρώτη θέση, προκειμένου να έχουν θεωρητικά ευκολότερο έργο στις νοκ-άουτ φάσεις. Αν επιβεβαιωθεί η απώλεια του Μόντριτς, το διπλό στο 2,05 του Stoiximan, ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα, αποκτά αξία, παρότι οι πρωταθλητές Ευρώπης βγαίνουν πρώτοι ακόμα και με ισοπαλία. Παράλληλα , αν όντως λείψει το «μυαλό» της Κροατίας, αξίζει το ρίσκο στο να αναδειχθεί ξανά παίκτης του αγώνα ο Ινιέστα (το έκανε στα δύο πρώτα ματς), με το 5,00 του Stoiximan να είναι ικανοποιητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

531. ΤΣΕΧΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ

Τελικός για τις δυο ομάδες η μεταξύ τους συνάντηση, αφού γνωρίζουν ότι μόνο με νίκη θα έχουν ελπίδες για να συνεχίσουν στα νοκ-άουτ. Έδειξε σημάδια ζωής η Τσεχία απέναντι στην Κροατία, πήρε έναν πολύτιμο βαθμό από ένα ουσιαστικά χαμένο ματς και έφτιαξε κάπως την ψυχολογία της, μένει να δούμε πόσο θα την επηρεάσει η απώλεια του ηγέτη, Ροζίτσκι. Απογοητευτική η ως τώρα εικόνα της Τουρκίας, ήταν ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος και στα δυο πρώτα παιχνίδια της, παρόλα αυτά μπορεί με μια καλή εμφάνιση και νίκη στο φινάλε της πρώτης φάσης να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής από τις δυο αντιπάλους, δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στους Τσέχους, οι οποίοι δείχνουν να το πιστεύουν και να το θέλουν περισσότερο, με τον DSuker να επιλέγει τον ασιατικό άσο -0,25 στο 2,025 της Bet365. Έχει λογική κανείς να κυνηγήσει ακόμα και τον ξερό άσο στο 2,38 του Stoiximan, αφού όπως προείπαμε το Χ δεν κάνει σε καμία από τις δυο ομάδες και περιμένουμε από αμφότερες να παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη. Με βάση τις ασταθείς αμυντικές γραμμές που διαθέτουν οι δυο αντίπαλοι, δεν αποκλείουμε το σκορ να πάει ψηλά, ικανοποιητικό το 2,10 του Stoiximan για το over 2,5, με λίγο περισσότερο ρίσκο μπορούμε να κρατήσουμε και το συνδυαστικό 1 & over 2,5 στο 4,00 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1926. ΑΒΑΪ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Την κάτω βόλτα πήρε η Αβάι (3-0-1 εντός) και δε λέει να συνέλθει με τίποτα. Στο τελευταίο της ματς έχασε με 2-0 από τη Γκοϊάς, έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές ήττες χωρίς να σκοράρει και καλείται να συνέλθει άμεσα, με τον τεχνικό της ομάδας Σίλας Περέιρα να βρίσκεται σε δεινή θέση. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), η Ατλέτικο Γκοϊανένσε (2-2-1 εκτός) επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 1-2 από τη Ρεγάτας, κάτι που σίγουρα θεωρήθηκε πισωγύρισμα. Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι και έχουν το προβάδισμα για τη νίκη, παρότι θα θέλαμε σε αποδόσεις αουτσάιντερ το διπλό για να μας απασχολήσει.

1927. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΠΑΡΑΝΑ

Δεν «τρομάζει» σαν ομάδα η Παρανά, το Σάββατο μάλιστα ηττήθηκε στο γήπεδο της από τη Λουβερντένσε στο ντεμπούτο του νέου προπονητή της, Μαρσέλο Μαρτελότε. Απεναντίας, η Κλαμπ ντε Ρεγκάτας έρχεται από σπουδαίο διπλό με την Ατλ. Γκοϊανιένσε, με το οποίο «σκαρφάλωσε» στην 3η θέση της βαθμολογίας, αφού ευνόησαν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Σωστό φαβορί, βλέπουμε με καλό μάτι τον ασιατικό άσο -0,5 στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1928. ΛΟΝΤΡΙΝΑ - ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Αξιοθαύμαστη η πορεία της Λοντρίνα, που μετά από εννέα αγωνιστικές έχει κατορθώσει να διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (7 γκολ παθητικό) και να βρίσκεται μάλιστα σε απόσταση αναπνοής (-1) από την 4η προνομιούχο θέση. Σε καλό φεγγάρι η νεοφώτιστη, υπέστη μόλις μία ήττα στα οκτώ τελευταία (4-4-1), ενώ είναι και αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας (3-1-0). Αγνώριστη η Βάσκο το Σάββατο, ηττήθηκε μπροστά στον κόσμο της από την Παϊσαντού (0-2), πραγματοποιώντας άθλια εμφάνιση, ειδικά στην άμυνα όπου υπέπεσε σε αρκετά αβίαστα λάθη. Συντηρητική προσέγγιση περιμένουμε από τη Λοντρίνα, μετράει άλλωστε τα περισσότερα under στην κατηγορία (9/10). Μπορεί να επηρεαστεί από αυτό το χαμηλό τέμπο η Βάσκο και να επαληθευτεί το under στο 1,70 (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1929. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Η αλλαγή προπονητή στην Παϊσαντού έφερε και τα ανάλογα αποτελέσματα, μετά την πειστική εντός έδρας νίκη επί της Αβάι, ήρθε και μία ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στην έδρα της πρωτοπόρου Βάσκο (νίκη με 0-2). Με τίποτα δεν μπορεί να κερδίσει στην έδρα της η Τζόινβιλ, δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με το 1-1 εναντίον της Σεαρά, ενώ ανεξαρτήτως έδρας έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στις πέντε πρόσφατες αναμετρήσεις της. Σε καλύτερο μομέντουμ η Παϊσαντού, έχει βελτιωθεί αμυντικά και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στο 1,87 η απόδοση του άσου στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1930. ΣΕΑΡΑ - ΟΕΣΤΕ

Έσωσε την παρτίδα στη Σάντα Καταρίνα η Σεαρά (3-1-1 εντός), μένοντας όρθια στην έδρα της Τζόινβιλ την προηγούμενη αγωνιστική, συνεχίζοντας την καλή της πορεία. Η Οέστε (1-2-1 εκτός), γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Βίλα Νόβα με 1-3, δεχόμενη τα δύο γκολ που έκριναν το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης. Αγνοεί τη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (0-2-1) και θεωρούμε πως δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα στη Φορταλέζα, με τον άσο πάντως να κινείται αρκετά χαμηλά (κάτω από 1,70).

1931. ΤΟΥΠΙ - ΜΠΑΪΑ

Από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχεται η Τούπι και δείχνει πως σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό, απέχοντας ελάχιστα από την επιστροφή στις νίκες. Κακό το κλίμα στη Μπαΐα, μετράει δύο διαδοχικές ήττες, ο κόσμος «έκραξε» άσχημα την ομάδα και η διοίκηση αναγκάστηκε να απολύσει τον προπονητή Ντοριβά. Με ευκαιρία μοιάζει για τους γηπεδούχους το συγκεκριμένο ματς, καθώς μπορεί να υστερούν όσον αφορά την ποιότητα, αλλά ευνοούνται από το μομέντουμ και θα έχουν τη στήριξή μας στο 1Χ (1,72/Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1932. ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Σκέψεις και όνειρα για τον τίτλο κάνει η Παλμέιρας κα πώς να μη γίνει αυτό όταν δεν της λείπει τίποτα (καλός προπονητής, ποιοτικό ρόστερ, επιθετική ευχέρεια, «καυτή» έδρα). Μετά το πέρας της 9ης αγωνιστικής, όπου επικράτησε με 3-1 της Σάντα Κρουζ, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, λόγω της ήττας της Ιντερνασιονάλ από τη Φιγκεϊρένσε. Η «βερντάο» μπροστά στον κόσμο της παίζει με την αυτοπεποίθηση στα ύψη, δημιουργεί αμέτρητες ευκαιρίες και σκοράρει με αξιοζήλευτη ευκολία. Η Αμέρικα Μινέιρο δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί στο καβούκι της, τουλάχιστον αυτό δείχνει ως τώρα με τον τρόπο που αγωνίζεται (0-1-3 εκτός έδρας ρεκόρ με 4/4 GG). Καλή σκέψη αποτελεί ο συνδυασμός 1 & over 2,5 στο 2,17 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1933. ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ - ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Με διπλό από την έδρα της Οέστε πέρασε η Βίλα Νόβα στο ντεμπούτο του νέου της προπονητή, επικρατώντας με σκορ 1-3. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση με 3-1-1 στα τελευταία πέντε ματς, ενώ παράλληλα έχει δέσει αμυντικά με μόλις δύο γκολ παθητικό. Από την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών έρχεται η Κρισιούμα (2-2 με αντίπαλο την Τούπι), η οποία όσο αξιόπιστη είναι στο γήπεδό της, άλλο τόσο εξαφανίζεται μακριά απ’ αυτό (0-1-3). Παίζεται άνετα το 2,22 του άσου, η Βίλα Νόβα είχε καλή εικόνα στα πρόσφατα παιχνίδια της, ενώ η Κρισιούμα μπάζει αμυντικά στα δύο τελευταία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1934. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ

Τίποτα δεν δείχνει πως μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Σαμπάιο, τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται -βάση εμφάνισης- ακόμα και με τον βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μπραζίλ ντε Πελότας. Μόνο ήττες μετράει εκτός έδρας (0-0-4), διαθέτει επίσης τη χειρότερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας (6-20 τέρματα). Σε τιμές «καυτού» φαβορί προσφέρεται η Λουβερντένσε και δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση. Φυσικά καμία αξία στον άσο σε τόσο χαμηλές αποδόσεις (1,57), προτιμότερη η ενασχόληση με την έκταση της νίκης της. Το συνδυαστικό ποντάρισμα στη νίκη της με 1 ή 2 γκολ διαφορά, δίνει μέση απόδοση 1,97 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1935. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ - ΓΚΟΪΑΣ

Μία ανάσα από ένα σπουδαίο διπλό επί της Ναούτικο έφτασε η Μπραγκαντίνο, αλλά λύγισε στις καθυστερήσεις, αποσπώντας τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας και συνεχίζει με ρεκόρ 1-2-3 στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Από την άλλη, η Γκοϊάς με τον Λέο Κοντέ στο τιμόνι είναι σαφώς βελτιωμένη και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά την πρεμιέρα στο 2-0 επί της Αβάι. Δείχνει να παίρνει μπρος η «βερντάο» και εμείς απλώς οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ της, πηγαίνοντας με το Χ2 στο 1,75 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1936. ΜΠΡΑΖΙΛ ΝΤΕ ΠΕΛΟΤΑΣ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Έχασε την ευκαιρία να φύγει με το διπλό από την έδρα της Σαμπάιο Κορέα η Πελότας (4-1-0 εντός), μένοντας στο 1-1 και επιστρέφει στην πολύ δυνατή της έδρα, προκειμένου να τη διατηρήσει απόρθητη. Έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες, η Ναούτικο (1-1-3 εκτός) δείχνει να χωλαίνει τελευταία, αφού μετά την ήττα από την Παϊσαντού, ήρθε η ισοπαλία κόντρα στη Μπραγκαντίνο, ισοφαρίζοντας στο τέλος. Δίνουμε ένα κλικ παραπάνω στην έδρα και πηγαίνουμε με τον 0:0 ασιατικό άσο, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν στα πρόσφατα παιχνίδια τους και μακριά από το σπίτι τους χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους.

578. ΗΠΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Με αγριεμένες διαθέσεις συνεχίζει στο Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή, μιας και φέτος της παρουσιάζεται ιδανική ευκαιρία να κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο μετά από 23 χρόνια. Απέκλεισε εύκολα με 4-1 τη Βενεζουέλα και πλέον επόμενο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει είναι αυτό των ΗΠΑ, που θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους αλλά θα στερηθούν τις υπηρεσίες τριών βασικότατων ποδοσφαιριστών τους. Θεωρούμε πως η «αλμπισελέστε» θα αποδείξει και μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητα της και θα προκριθεί εύκολα ή δύσκολα στον τελικό. Ο συνδυασμός νίκης της με under 4,5 (1,75/Stoiximan) δείχνει μία ασφαλής και συνάμα δυνατή επιλογή, την οποία συμπεριέλαβαν στο παιχνίδι τους και οι Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ