ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (14/6). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

1300. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ. - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Ξεπέρασε για τα καλά το σοκ της πρεμιέρας η Γκουανζού Εβεργκράντε και δείχνει σε όλους πως είναι το απόλυτο αφεντικό στην Κίνα. Η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι τρέχει ένα σερί έντεκα αγωνιστικών χωρίς ήττα (9-2-0), αλλά προέρχεται από δύο «κολλητές» ισοπαλίες και θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα κόντρα στην Τιανγίν Τέντα. Δε θα έχει εύκολο έργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα (4-2-0 στα έξι πιο πρόσφατα), σκοράροντας με σχετική ευκολία. Θεωρούμε πως μπορούν να συνεισφέρουν σε ένα ανοικτό και γεμάτο θέαμα παιχνίδι, με τον συνδυασμό GG και over 2,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,25 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

510. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Με φόρα από τις εντυπωσιακές της επιδόσεις στα προκριματικά έρχεται η εθνική ομάδα της Αυστρίας, διαθέτει νιάτα και ταλέντο για να προχωρήσει στη διοργάνωση, όμως δεν έχει παραστάσεις κατά το παρελθόν σε τέτοιο υψηλό επίπεδο. Αντίπαλος η Ουγγαρία που εμφανίζεται στο προσκήνιο έπειτα από παρά πολλά χρόνια, χωρίς πάντως να έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό στο ρόστερ της. Το πιο βατό ματς για τους Αυστριακούς είναι το ματς με τoυς Ούγγρους, αν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση οφείλουν να κερδίσουν. Από νωρίς πόνταρε το 1,75 του άσου ο Κ. Plestis στον Stoiximan (1,73 τώρα). Στα στοιχήματα των σκόρερ, υψηλό φαντάζει το 3,85 του Stoiximan για το anytime του Μάρκο Αρναούτοβιτς, μην ξεχνάμε πως ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής της Στόουκ σκόραρε έντεκα τέρματα στην Πρέμιερ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

511. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Έχει φτάσει ως την πηγή ή κοντά σε αυτήν αρκετές φορές κατά το παρελθόν η Πορτογαλία, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πιεί νερό. Φέτος, οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές, με την εικόνα της ομάδας επί Φερνάντο Σάντος να αποτελεί έναν σοβαρό λόγο αισιοδοξίας στις τάξεις των Ιβήρων. Αντίπαλος στην πρεμιέρα του EURO είναι η Ισλανδία, η οποία μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης, ούσα μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των προκριματικών. Αρχικά, θεωρούμε πως οι Πορτογάλοι θα φτάσουν στη νίκη αλά Σάντος, δηλαδή συνοδευόμενη από under 3,5 (2,08/Stoiximan). Στη συνέχεια, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυνηγάει όλα τα ρεκόρ και ψάχνει ένα γκολ στο EURO, ώστε να σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το ενδεχόμενο να το βρει στο ματς όπου πιάνει τον Λουίς Φίγκο στην πρώτη θέση των συμμετοχών με το εθνόσημο, πληρώνει 2,00 στον Stoiximan, επιλογή που ευνοείται και από το γεγονός πως ο άσος της Ρεάλ αποτελεί και τον εκτελεστή όλων των στημένων φάσεων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1313. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Κάποτε θα έχανε η Βάσκο (3-0-0 εντός) και αυτό συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ατλέτικο Γκοϊανένσε, αλλά παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ναούτικο (1-1-2 εκτός), μετά το μέτριο ξεκίνημα (1-0-2), πήρε μπρος για τα καλά και με ρεκόρ 4-1-0 στη συνέχεια, πάτησε τετράδα, δείχνοντας πως μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο φέτος. Η αλήθεια είναι πως δε βλέπουμε τη Βάσκο να κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα ποντάρουμε και στο χαμηλό 1,53 του άσου.

1314. ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ

Ούτε στην έδρα της Λοντρίνα κατάφερε να σπάσει το ρόδι μακριά από το σπίτι της η Βίλα Νόβα (1-1-2 εντός), χάνοντας με 1-0. Καθόλου καλά δεν εξελισσόταν η σεζόν για τη Σαμπάιο Κορέα (0-0-3 εκτός), ωστόσο η Κρισιούμα αποτέλεσε το πρώτο της θύμα για φέτος και το κλίμα δείχνει να αλλάζει στην ομάδα από το Μαρανάο. Γενικότερα, καμία από τις δύο δεν πείθει, αλλά οι αποδόσεις του άσου (1,66) είναι τουλάχιστον αστείες και για τον λόγο αυτόν, στρεφόμαστε στην κόντρα.

1315. ΟΕΣΤΕ - ΛΟΝΤΡΙΝΑ

Ισοδύναμες μοιάζουν οι δύο ομάδες, μοιράζονται άλλωστε με 12 βαθμούς μία θέση στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Αρκετά τα κοινά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού τους, τόσο η Οέστε όσο και η Λοντρίνα προσέχουν ιδιαίτερα στα μετόπισθεν και παίζουν με τακτική. Δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ασφαλής επιλογή το under 2,25 στο 1,75 (Bet365). Καλές πιθανότητες επαλήθευσης δίνουμε και στο under 0,5 ημιχρόνου, που πληρώνει 2,50 στον Stoiximan. Η Λοντρίνα άλλωστε εκτός από τα περισσότερα under στην κατηγορία (8/8) έχει εμφανίσει και 6/8 λευκές ισοπαλίες στο πρώτο 45λεπτο των αγώνων της. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1316. ΤΟΥΠΙ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Σίγουρα αλλιώς θα περίμενε την πρώτη της χρονιά στη Σέριε Β η Τούπι (1-0-3 εντός), αλλά στο ξεκίνημα αυτής, βρίσκεται κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-0-7! Πάντως, στο τελευταίο της ματς, το οποίο ήταν και το πρώτο με τον Εστάβαμ Σοάρες στο τιμόνι, πάλεψε με νύχια και με δόντια, αλλά λύγισε στις καθυστερήσεις κόντρα στην Πελότας. Πιθανότατα την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Λουβερντένσε (1-1-1 εκτός), επικρατώντας με 2-0 της Σεαρά και καλείται να βρει σταθερές όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Οριακά αουτσάιντερ προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, θα έχουν τη στήριξή μας.

1317. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Μετά τις δύο «κολλητές» ήττες, η Τζόινβιλ (0-2-1 εντός), είχε ανάγκη από την επιστροφή στις νίκες και αυτή ήρθε με τον πλέον κατάλληλο και εκκωφαντικό τρόπο, επικρατώντας στην έδρα της μισητής Αβάι με 0-1. Σούπερ η ψυχολογία και στην Ατλέτικο Γκοϊανένσε (2-1-1 εκτός), αφού έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε τη Βάσκο, έφτασε τις τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-1-0) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Βγάζει μπόλικο άγχος στο σπίτι της η Τζόινβιλ, αλλά πήρε ψυχολογία από το διπλό στο «κλάσικο» και για αυτό δε θα την κοντράρουμε.

1318. ΠΑΡΑΝΑ - ΓΚΟΪΑΣ

Έπειτα από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες και 6 αγωνιστικές δίχως ήττα (2-4-0), η Παρανά (1-2-0 εντός) όχι απλώς έχασε από τη Ναούτικο, αλλά διασύρθηκε με 5-1, πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Από την πρεμιέρα έχει να κερδίσει η Γκοϊάς (1-0-3 εκτός), μετράει ρεκόρ 0-3-4 έκτοτε και συνεχίζει τον κατήφορό της. Στο τελευταίο, έμεινε στο 1-1 με την Οέστε, έχοντας υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της, με τον Λέο Καντέ να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Παρανά. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων, μας ωθεί κάπως προς τα δεξιά, αλλά καλύτερη λύση μοιάζει η αποχή.

572. ΧΙΛΗ - ΠΑΝΑΜΑΣ

Σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε και έπεισε με την απόδοση της η Χιλή ούτε στο δεύτερο ματς. Η νίκη επί της Βολιβίας (2-1) ήρθε με γκολ του Βιδάλ από ανύπαρκτο πέναλτι στο…100’. Έχει όμως το πάνω χέρι για τη 2η προνομιούχο θέση που θα την οδηγήσει στα προημιτελικά (μάλλον πάνω στο Μεξικό) της διοργάνωσης. Αυτό γιατί ευνοείται στην ισοβαθμία (λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων), οπότε και με ισοπαλία θα επιτευχθεί ο στόχος της. Αναγκασμένος να κυνηγήσει μόνο τη νίκη είναι ο Παναμάς, με τον Γκόμεζ να πονοκεφαλιάζει για τις 5 βασικές απουσίες που προέκυψαν. Αποδεκατισμένος λοιπόν θα παρουσιαστεί κόντρα στη «Ρόχα», που είναι ικανή να συνδυάσει τη νίκη της και με over 2,5 (στο 2,02 αυτή η επιλογή στον Stoiximan) αφού δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στην άμυνα και λογικά θα βρει περισσότερους χώρους μπροστά της σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στη Βολιβία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1319. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Όσο άντεχε ο τερματοφύλακας Ζουλιάνο, άντεχε και η Ρεγκάτας (2-0-1 εντός) κόντρα στη Μπαΐα, με το τελικό 3-0 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα. «Κόλλησε» κόντρα στην Παϊσαντού η Μπραγκαντίνο (0-1-3 εκτός), έμεινε στο 0-0 και παρέμεινε με μόλις ένα γκολ ενεργητικό μακριά από το σπίτι της. Το στοιχείο αυτό, συνοδευόμενο και από τα 6/8 under 2,5 των φιλοξενούμενων, είναι αρκετά ώστε να μας πείσουν για τα λίγα τέρματα.

1320. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΜΠΑΪΑ

Ότι κερδίζει εντός (4-0-0), το χάνει εκτός έδρας (0-1-3) η Κρισιούμα. Το ίδιο συνέβη και κόντρα στη Σαμπάιο Κορέα, όπου ηττήθηκε με 1-0, πληρώνοντας την επιθετική της δυστοκία που έχει σε κάθε της έξοδο. Έχει πάρει φόρα και σκορπάει τον τρόμο η Μπαΐα (1-1-1 εκτός). Κέρδισε με 3-0 τη Ρεγκάτας, έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες και διατήρησε ανέπαφη την εστία της για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική. (3-1-0). Η φόρμα των φιλοξενούμενων εξισορροπείται από τη δυνατή έδρα της Κρισιούμα. Δε θα μπλέξουμε.

1321. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΑΒΑΪ

Μπορεί να μην έκανε το ντεμπούτο του ο Ζιλμάρ νταλ Πάζο στον πάγκο της Παϊσαντού (1-1-1 εντός), αλλά η ομάδα του έσπασε το σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, μένοντας όρθια στην έδρα της Μπραγκαντίνο (0-0). Ήταν υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες η Αβάι (0-1-3 εκτός), αλλά το άγχος ήταν έντονο στο «κλάσικο» με την Τζόινβιλ και φυσιολογικά έχασε με 0-1, συνεχίζοντας τη μέτρια παρουσία της στο ξεκίνημα της σεζόν. Η αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους και η ψυχολογική-αγωνιστική πτώση των φιλοξενούμενων καθιστούν φαβορί τον άσο, αλλά στα μάτια μας, δεν έχει καμία αξία γύρω στο 1,70.

1322. ΣΕΑΡΑ - ΜΠΡΑΖΙΛ ΝΤΕ ΠΕΛΟΤΑΣ

Έσπασε το σερί των τριών συνεχόμενων νικών για τη Σεαρά (2-1-1 εντός) στην έδρα της Λουβερντένσε, ούσα κατώτερη του αναμενομένου. Μπαστούνια τα βρήκε η Πελότας (0-1-2 εκτός) κόντρα στην Τούπι, αλλά έκανε το χρέος της, έστω και με γκολ στις καθυστερήσεις (1-0). Πλέον, οφείλει να βελτιώσει το εκτός έδρας ρεκόρ της αν θέλει να παραμείνει για καιρό στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Όσο μέτρια και αν είναι η παρουσία της Πελότας μακριά από το σπίτι της, θεωρούμε πως οι αποδόσεις του άσου (1,65), δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση τη δυσκολία της αναμέτρησης, με την αξία να βρίσκεται στην κόντρα.

573. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΟΛΙΒΙΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά στην ουσία το ματς, η Αργεντινή βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχει κλειδώσει και την πρωτιά του ομίλου της, σε αντίθεση με τη Βολιβία που έχει ήδη μείνει εκτός συνέχειας. Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα από τους δυο προπονητές, ωστόσο σε κάθε περίπτωση περιμένουμε ένα ματς χωρίς πολλές σκοπιμότητες, από την στιγμή που οι δυο αντίπαλοι δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να παίξουν κλειστά. Πολλή ανώτερη ποιοτικά η Αργεντινή, αν παρουσιαστεί σοβαρή δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στη νίκη και να πετύχει πολλά τέρματα, με το ομαδικό over 2,5 γκολ στο 1,70 του Stoiximan να δείχνει αξιόλογη επιλογή, αφού μας φαίνεται δύσκολο η άμυνα της Βολιβίας να μπορέσει να κρατήσει τους Αργεντινούς μακριά από την εστία της. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

1300. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ. - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Ξεπέρασε για τα καλά το σοκ της πρεμιέρας η Γκουανζού Εβεργκράντε και δείχνει σε όλους πως είναι το απόλυτο αφεντικό στην Κίνα. Η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι τρέχει ένα σερί έντεκα αγωνιστικών χωρίς ήττα (9-2-0), αλλά προέρχεται από δύο «κολλητές» ισοπαλίες και θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα κόντρα στην Τιανγίν Τέντα. Δε θα έχει εύκολο έργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα (4-2-0 στα έξι πιο πρόσφατα), σκοράροντας με σχετική ευκολία. Θεωρούμε πως μπορούν να συνεισφέρουν σε ένα ανοικτό και γεμάτο θέαμα παιχνίδι, με τον συνδυασμό GG και over 2,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,25 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

510. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Με φόρα από τις εντυπωσιακές της επιδόσεις στα προκριματικά έρχεται η εθνική ομάδα της Αυστρίας, διαθέτει νιάτα και ταλέντο για να προχωρήσει στη διοργάνωση, όμως δεν έχει παραστάσεις κατά το παρελθόν σε τέτοιο υψηλό επίπεδο. Αντίπαλος η Ουγγαρία που εμφανίζεται στο προσκήνιο έπειτα από παρά πολλά χρόνια, χωρίς πάντως να έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό στο ρόστερ της. Το πιο βατό ματς για τους Αυστριακούς είναι το ματς με τoυς Ούγγρους, αν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση οφείλουν να κερδίσουν. Από νωρίς πόνταρε το 1,75 του άσου ο Κ. Plestis στον Stoiximan (1,73 τώρα). Στα στοιχήματα των σκόρερ, υψηλό φαντάζει το 3,85 του Stoiximan για το anytime του Μάρκο Αρναούτοβιτς, μην ξεχνάμε πως ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής της Στόουκ σκόραρε έντεκα τέρματα στην Πρέμιερ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

511. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Έχει φτάσει ως την πηγή ή κοντά σε αυτήν αρκετές φορές κατά το παρελθόν η Πορτογαλία, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πιεί νερό. Φέτος, οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές, με την εικόνα της ομάδας επί Φερνάντο Σάντος να αποτελεί έναν σοβαρό λόγο αισιοδοξίας στις τάξεις των Ιβήρων. Αντίπαλος στην πρεμιέρα του EURO είναι η Ισλανδία, η οποία μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης, ούσα μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των προκριματικών. Αρχικά, θεωρούμε πως οι Πορτογάλοι θα φτάσουν στη νίκη αλά Σάντος, δηλαδή συνοδευόμενη από under 3,5 (2,08/Stoiximan). Στη συνέχεια, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυνηγάει όλα τα ρεκόρ και ψάχνει ένα γκολ στο EURO, ώστε να σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το ενδεχόμενο να το βρει στο ματς όπου πιάνει τον Λουίς Φίγκο στην πρώτη θέση των συμμετοχών με το εθνόσημο, πληρώνει 2,00 στον Stoiximan, επιλογή που ευνοείται και από το γεγονός πως ο άσος της Ρεάλ αποτελεί και τον εκτελεστή όλων των στημένων φάσεων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1313. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Κάποτε θα έχανε η Βάσκο (3-0-0 εντός) και αυτό συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ατλέτικο Γκοϊανένσε, αλλά παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ναούτικο (1-1-2 εκτός), μετά το μέτριο ξεκίνημα (1-0-2), πήρε μπρος για τα καλά και με ρεκόρ 4-1-0 στη συνέχεια, πάτησε τετράδα, δείχνοντας πως μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο φέτος. Η αλήθεια είναι πως δε βλέπουμε τη Βάσκο να κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα ποντάρουμε και στο χαμηλό 1,53 του άσου.

1314. ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ

Ούτε στην έδρα της Λοντρίνα κατάφερε να σπάσει το ρόδι μακριά από το σπίτι της η Βίλα Νόβα (1-1-2 εντός), χάνοντας με 1-0. Καθόλου καλά δεν εξελισσόταν η σεζόν για τη Σαμπάιο Κορέα (0-0-3 εκτός), ωστόσο η Κρισιούμα αποτέλεσε το πρώτο της θύμα για φέτος και το κλίμα δείχνει να αλλάζει στην ομάδα από το Μαρανάο. Γενικότερα, καμία από τις δύο δεν πείθει, αλλά οι αποδόσεις του άσου (1,66) είναι τουλάχιστον αστείες και για τον λόγο αυτόν, στρεφόμαστε στην κόντρα.

1315. ΟΕΣΤΕ - ΛΟΝΤΡΙΝΑ

Ισοδύναμες μοιάζουν οι δύο ομάδες, μοιράζονται άλλωστε με 12 βαθμούς μία θέση στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Αρκετά τα κοινά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού τους, τόσο η Οέστε όσο και η Λοντρίνα προσέχουν ιδιαίτερα στα μετόπισθεν και παίζουν με τακτική. Δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ασφαλής επιλογή το under 2,25 στο 1,75 (Bet365). Καλές πιθανότητες επαλήθευσης δίνουμε και στο under 0,5 ημιχρόνου, που πληρώνει 2,50 στον Stoiximan. Η Λοντρίνα άλλωστε εκτός από τα περισσότερα under στην κατηγορία (8/8) έχει εμφανίσει και 6/8 λευκές ισοπαλίες στο πρώτο 45λεπτο των αγώνων της. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1316. ΤΟΥΠΙ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Σίγουρα αλλιώς θα περίμενε την πρώτη της χρονιά στη Σέριε Β η Τούπι (1-0-3 εντός), αλλά στο ξεκίνημα αυτής, βρίσκεται κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-0-7! Πάντως, στο τελευταίο της ματς, το οποίο ήταν και το πρώτο με τον Εστάβαμ Σοάρες στο τιμόνι, πάλεψε με νύχια και με δόντια, αλλά λύγισε στις καθυστερήσεις κόντρα στην Πελότας. Πιθανότατα την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Λουβερντένσε (1-1-1 εκτός), επικρατώντας με 2-0 της Σεαρά και καλείται να βρει σταθερές όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Οριακά αουτσάιντερ προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, θα έχουν τη στήριξή μας.

1317. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Μετά τις δύο «κολλητές» ήττες, η Τζόινβιλ (0-2-1 εντός), είχε ανάγκη από την επιστροφή στις νίκες και αυτή ήρθε με τον πλέον κατάλληλο και εκκωφαντικό τρόπο, επικρατώντας στην έδρα της μισητής Αβάι με 0-1. Σούπερ η ψυχολογία και στην Ατλέτικο Γκοϊανένσε (2-1-1 εκτός), αφού έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε τη Βάσκο, έφτασε τις τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-1-0) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Βγάζει μπόλικο άγχος στο σπίτι της η Τζόινβιλ, αλλά πήρε ψυχολογία από το διπλό στο «κλάσικο» και για αυτό δε θα την κοντράρουμε.

1318. ΠΑΡΑΝΑ - ΓΚΟΪΑΣ

Έπειτα από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες και 6 αγωνιστικές δίχως ήττα (2-4-0), η Παρανά (1-2-0 εντός) όχι απλώς έχασε από τη Ναούτικο, αλλά διασύρθηκε με 5-1, πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Από την πρεμιέρα έχει να κερδίσει η Γκοϊάς (1-0-3 εκτός), μετράει ρεκόρ 0-3-4 έκτοτε και συνεχίζει τον κατήφορό της. Στο τελευταίο, έμεινε στο 1-1 με την Οέστε, έχοντας υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της, με τον Λέο Καντέ να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Παρανά. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων, μας ωθεί κάπως προς τα δεξιά, αλλά καλύτερη λύση μοιάζει η αποχή.

572. ΧΙΛΗ - ΠΑΝΑΜΑΣ

Σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε και έπεισε με την απόδοση της η Χιλή ούτε στο δεύτερο ματς. Η νίκη επί της Βολιβίας (2-1) ήρθε με γκολ του Βιδάλ από ανύπαρκτο πέναλτι στο…100’. Έχει όμως το πάνω χέρι για τη 2η προνομιούχο θέση που θα την οδηγήσει στα προημιτελικά (μάλλον πάνω στο Μεξικό) της διοργάνωσης. Αυτό γιατί ευνοείται στην ισοβαθμία (λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων), οπότε και με ισοπαλία θα επιτευχθεί ο στόχος της. Αναγκασμένος να κυνηγήσει μόνο τη νίκη είναι ο Παναμάς, με τον Γκόμεζ να πονοκεφαλιάζει για τις 5 βασικές απουσίες που προέκυψαν. Αποδεκατισμένος λοιπόν θα παρουσιαστεί κόντρα στη «Ρόχα», που είναι ικανή να συνδυάσει τη νίκη της και με over 2,5 (στο 2,02 αυτή η επιλογή στον Stoiximan) αφού δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στην άμυνα και λογικά θα βρει περισσότερους χώρους μπροστά της σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στη Βολιβία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1319. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Όσο άντεχε ο τερματοφύλακας Ζουλιάνο, άντεχε και η Ρεγκάτας (2-0-1 εντός) κόντρα στη Μπαΐα, με το τελικό 3-0 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα. «Κόλλησε» κόντρα στην Παϊσαντού η Μπραγκαντίνο (0-1-3 εκτός), έμεινε στο 0-0 και παρέμεινε με μόλις ένα γκολ ενεργητικό μακριά από το σπίτι της. Το στοιχείο αυτό, συνοδευόμενο και από τα 6/8 under 2,5 των φιλοξενούμενων, είναι αρκετά ώστε να μας πείσουν για τα λίγα τέρματα.

1320. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΜΠΑΪΑ

Ότι κερδίζει εντός (4-0-0), το χάνει εκτός έδρας (0-1-3) η Κρισιούμα. Το ίδιο συνέβη και κόντρα στη Σαμπάιο Κορέα, όπου ηττήθηκε με 1-0, πληρώνοντας την επιθετική της δυστοκία που έχει σε κάθε της έξοδο. Έχει πάρει φόρα και σκορπάει τον τρόμο η Μπαΐα (1-1-1 εκτός). Κέρδισε με 3-0 τη Ρεγκάτας, έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες και διατήρησε ανέπαφη την εστία της για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική. (3-1-0). Η φόρμα των φιλοξενούμενων εξισορροπείται από τη δυνατή έδρα της Κρισιούμα. Δε θα μπλέξουμε.

1321. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΑΒΑΪ

Μπορεί να μην έκανε το ντεμπούτο του ο Ζιλμάρ νταλ Πάζο στον πάγκο της Παϊσαντού (1-1-1 εντός), αλλά η ομάδα του έσπασε το σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, μένοντας όρθια στην έδρα της Μπραγκαντίνο (0-0). Ήταν υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες η Αβάι (0-1-3 εκτός), αλλά το άγχος ήταν έντονο στο «κλάσικο» με την Τζόινβιλ και φυσιολογικά έχασε με 0-1, συνεχίζοντας τη μέτρια παρουσία της στο ξεκίνημα της σεζόν. Η αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους και η ψυχολογική-αγωνιστική πτώση των φιλοξενούμενων καθιστούν φαβορί τον άσο, αλλά στα μάτια μας, δεν έχει καμία αξία γύρω στο 1,70.

1322. ΣΕΑΡΑ - ΜΠΡΑΖΙΛ ΝΤΕ ΠΕΛΟΤΑΣ

Έσπασε το σερί των τριών συνεχόμενων νικών για τη Σεαρά (2-1-1 εντός) στην έδρα της Λουβερντένσε, ούσα κατώτερη του αναμενομένου. Μπαστούνια τα βρήκε η Πελότας (0-1-2 εκτός) κόντρα στην Τούπι, αλλά έκανε το χρέος της, έστω και με γκολ στις καθυστερήσεις (1-0). Πλέον, οφείλει να βελτιώσει το εκτός έδρας ρεκόρ της αν θέλει να παραμείνει για καιρό στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Όσο μέτρια και αν είναι η παρουσία της Πελότας μακριά από το σπίτι της, θεωρούμε πως οι αποδόσεις του άσου (1,65), δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση τη δυσκολία της αναμέτρησης, με την αξία να βρίσκεται στην κόντρα.

573. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΟΛΙΒΙΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά στην ουσία το ματς, η Αργεντινή βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχει κλειδώσει και την πρωτιά του ομίλου της, σε αντίθεση με τη Βολιβία που έχει ήδη μείνει εκτός συνέχειας. Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα από τους δυο προπονητές, ωστόσο σε κάθε περίπτωση περιμένουμε ένα ματς χωρίς πολλές σκοπιμότητες, από την στιγμή που οι δυο αντίπαλοι δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να παίξουν κλειστά. Πολλή ανώτερη ποιοτικά η Αργεντινή, αν παρουσιαστεί σοβαρή δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στη νίκη και να πετύχει πολλά τέρματα, με το ομαδικό over 2,5 γκολ στο 1,70 του Stoiximan να δείχνει αξιόλογη επιλογή, αφού μας φαίνεται δύσκολο η άμυνα της Βολιβίας να μπορέσει να κρατήσει τους Αργεντινούς μακριά από την εστία της. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

1300. ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ. - ΤΙΑΝΤΖΙΝ ΤΕΝΤΑ

Ξεπέρασε για τα καλά το σοκ της πρεμιέρας η Γκουανζού Εβεργκράντε και δείχνει σε όλους πως είναι το απόλυτο αφεντικό στην Κίνα. Η ομάδα του Λουίς Φελίπε Σκολάρι τρέχει ένα σερί έντεκα αγωνιστικών χωρίς ήττα (9-2-0), αλλά προέρχεται από δύο «κολλητές» ισοπαλίες και θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα κόντρα στην Τιανγίν Τέντα. Δε θα έχει εύκολο έργο, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα (4-2-0 στα έξι πιο πρόσφατα), σκοράροντας με σχετική ευκολία. Θεωρούμε πως μπορούν να συνεισφέρουν σε ένα ανοικτό και γεμάτο θέαμα παιχνίδι, με τον συνδυασμό GG και over 2,5 να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,25 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

510. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Με φόρα από τις εντυπωσιακές της επιδόσεις στα προκριματικά έρχεται η εθνική ομάδα της Αυστρίας, διαθέτει νιάτα και ταλέντο για να προχωρήσει στη διοργάνωση, όμως δεν έχει παραστάσεις κατά το παρελθόν σε τέτοιο υψηλό επίπεδο. Αντίπαλος η Ουγγαρία που εμφανίζεται στο προσκήνιο έπειτα από παρά πολλά χρόνια, χωρίς πάντως να έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό στο ρόστερ της. Το πιο βατό ματς για τους Αυστριακούς είναι το ματς με τoυς Ούγγρους, αν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση οφείλουν να κερδίσουν. Από νωρίς πόνταρε το 1,75 του άσου ο Κ. Plestis στον Stoiximan (1,73 τώρα). Στα στοιχήματα των σκόρερ, υψηλό φαντάζει το 3,85 του Stoiximan για το anytime του Μάρκο Αρναούτοβιτς, μην ξεχνάμε πως ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής της Στόουκ σκόραρε έντεκα τέρματα στην Πρέμιερ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

511. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Έχει φτάσει ως την πηγή ή κοντά σε αυτήν αρκετές φορές κατά το παρελθόν η Πορτογαλία, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πιεί νερό. Φέτος, οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές, με την εικόνα της ομάδας επί Φερνάντο Σάντος να αποτελεί έναν σοβαρό λόγο αισιοδοξίας στις τάξεις των Ιβήρων. Αντίπαλος στην πρεμιέρα του EURO είναι η Ισλανδία, η οποία μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης, ούσα μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των προκριματικών. Αρχικά, θεωρούμε πως οι Πορτογάλοι θα φτάσουν στη νίκη αλά Σάντος, δηλαδή συνοδευόμενη από under 3,5 (2,08/Stoiximan). Στη συνέχεια, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυνηγάει όλα τα ρεκόρ και ψάχνει ένα γκολ στο EURO, ώστε να σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το ενδεχόμενο να το βρει στο ματς όπου πιάνει τον Λουίς Φίγκο στην πρώτη θέση των συμμετοχών με το εθνόσημο, πληρώνει 2,00 στον Stoiximan, επιλογή που ευνοείται και από το γεγονός πως ο άσος της Ρεάλ αποτελεί και τον εκτελεστή όλων των στημένων φάσεων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1313. ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Κάποτε θα έχανε η Βάσκο (3-0-0 εντός) και αυτό συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ατλέτικο Γκοϊανένσε, αλλά παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ναούτικο (1-1-2 εκτός), μετά το μέτριο ξεκίνημα (1-0-2), πήρε μπρος για τα καλά και με ρεκόρ 4-1-0 στη συνέχεια, πάτησε τετράδα, δείχνοντας πως μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο φέτος. Η αλήθεια είναι πως δε βλέπουμε τη Βάσκο να κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα ποντάρουμε και στο χαμηλό 1,53 του άσου.

1314. ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ - ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ

Ούτε στην έδρα της Λοντρίνα κατάφερε να σπάσει το ρόδι μακριά από το σπίτι της η Βίλα Νόβα (1-1-2 εντός), χάνοντας με 1-0. Καθόλου καλά δεν εξελισσόταν η σεζόν για τη Σαμπάιο Κορέα (0-0-3 εκτός), ωστόσο η Κρισιούμα αποτέλεσε το πρώτο της θύμα για φέτος και το κλίμα δείχνει να αλλάζει στην ομάδα από το Μαρανάο. Γενικότερα, καμία από τις δύο δεν πείθει, αλλά οι αποδόσεις του άσου (1,66) είναι τουλάχιστον αστείες και για τον λόγο αυτόν, στρεφόμαστε στην κόντρα.

1315. ΟΕΣΤΕ - ΛΟΝΤΡΙΝΑ

Ισοδύναμες μοιάζουν οι δύο ομάδες, μοιράζονται άλλωστε με 12 βαθμούς μία θέση στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα. Αρκετά τα κοινά στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού τους, τόσο η Οέστε όσο και η Λοντρίνα προσέχουν ιδιαίτερα στα μετόπισθεν και παίζουν με τακτική. Δύσκολα θα δούμε πολλά γκολ στη μεταξύ τους αναμέτρηση, ασφαλής επιλογή το under 2,25 στο 1,75 (Bet365). Καλές πιθανότητες επαλήθευσης δίνουμε και στο under 0,5 ημιχρόνου, που πληρώνει 2,50 στον Stoiximan. Η Λοντρίνα άλλωστε εκτός από τα περισσότερα under στην κατηγορία (8/8) έχει εμφανίσει και 6/8 λευκές ισοπαλίες στο πρώτο 45λεπτο των αγώνων της. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1316. ΤΟΥΠΙ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Σίγουρα αλλιώς θα περίμενε την πρώτη της χρονιά στη Σέριε Β η Τούπι (1-0-3 εντός), αλλά στο ξεκίνημα αυτής, βρίσκεται κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας με ρεκόρ 1-0-7! Πάντως, στο τελευταίο της ματς, το οποίο ήταν και το πρώτο με τον Εστάβαμ Σοάρες στο τιμόνι, πάλεψε με νύχια και με δόντια, αλλά λύγισε στις καθυστερήσεις κόντρα στην Πελότας. Πιθανότατα την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Λουβερντένσε (1-1-1 εκτός), επικρατώντας με 2-0 της Σεαρά και καλείται να βρει σταθερές όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Οριακά αουτσάιντερ προσφέρονται οι φιλοξενούμενοι, θα έχουν τη στήριξή μας.

1317. ΤΖΟΪΝΒΙΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Μετά τις δύο «κολλητές» ήττες, η Τζόινβιλ (0-2-1 εντός), είχε ανάγκη από την επιστροφή στις νίκες και αυτή ήρθε με τον πλέον κατάλληλο και εκκωφαντικό τρόπο, επικρατώντας στην έδρα της μισητής Αβάι με 0-1. Σούπερ η ψυχολογία και στην Ατλέτικο Γκοϊανένσε (2-1-1 εκτός), αφού έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε τη Βάσκο, έφτασε τις τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-1-0) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Βγάζει μπόλικο άγχος στο σπίτι της η Τζόινβιλ, αλλά πήρε ψυχολογία από το διπλό στο «κλάσικο» και για αυτό δε θα την κοντράρουμε.

1318. ΠΑΡΑΝΑ - ΓΚΟΪΑΣ

Έπειτα από 3 συνεχόμενες ισοπαλίες και 6 αγωνιστικές δίχως ήττα (2-4-0), η Παρανά (1-2-0 εντός) όχι απλώς έχασε από τη Ναούτικο, αλλά διασύρθηκε με 5-1, πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση. Από την πρεμιέρα έχει να κερδίσει η Γκοϊάς (1-0-3 εκτός), μετράει ρεκόρ 0-3-4 έκτοτε και συνεχίζει τον κατήφορό της. Στο τελευταίο, έμεινε στο 1-1 με την Οέστε, έχοντας υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο της, με τον Λέο Καντέ να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Παρανά. Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων, μας ωθεί κάπως προς τα δεξιά, αλλά καλύτερη λύση μοιάζει η αποχή.

572. ΧΙΛΗ - ΠΑΝΑΜΑΣ

Σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε και έπεισε με την απόδοση της η Χιλή ούτε στο δεύτερο ματς. Η νίκη επί της Βολιβίας (2-1) ήρθε με γκολ του Βιδάλ από ανύπαρκτο πέναλτι στο…100’. Έχει όμως το πάνω χέρι για τη 2η προνομιούχο θέση που θα την οδηγήσει στα προημιτελικά (μάλλον πάνω στο Μεξικό) της διοργάνωσης. Αυτό γιατί ευνοείται στην ισοβαθμία (λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων), οπότε και με ισοπαλία θα επιτευχθεί ο στόχος της. Αναγκασμένος να κυνηγήσει μόνο τη νίκη είναι ο Παναμάς, με τον Γκόμεζ να πονοκεφαλιάζει για τις 5 βασικές απουσίες που προέκυψαν. Αποδεκατισμένος λοιπόν θα παρουσιαστεί κόντρα στη «Ρόχα», που είναι ικανή να συνδυάσει τη νίκη της και με over 2,5 (στο 2,02 αυτή η επιλογή στον Stoiximan) αφού δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στην άμυνα και λογικά θα βρει περισσότερους χώρους μπροστά της σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στη Βολιβία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1319. ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Όσο άντεχε ο τερματοφύλακας Ζουλιάνο, άντεχε και η Ρεγκάτας (2-0-1 εντός) κόντρα στη Μπαΐα, με το τελικό 3-0 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα. «Κόλλησε» κόντρα στην Παϊσαντού η Μπραγκαντίνο (0-1-3 εκτός), έμεινε στο 0-0 και παρέμεινε με μόλις ένα γκολ ενεργητικό μακριά από το σπίτι της. Το στοιχείο αυτό, συνοδευόμενο και από τα 6/8 under 2,5 των φιλοξενούμενων, είναι αρκετά ώστε να μας πείσουν για τα λίγα τέρματα.

1320. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΜΠΑΪΑ

Ότι κερδίζει εντός (4-0-0), το χάνει εκτός έδρας (0-1-3) η Κρισιούμα. Το ίδιο συνέβη και κόντρα στη Σαμπάιο Κορέα, όπου ηττήθηκε με 1-0, πληρώνοντας την επιθετική της δυστοκία που έχει σε κάθε της έξοδο. Έχει πάρει φόρα και σκορπάει τον τρόμο η Μπαΐα (1-1-1 εκτός). Κέρδισε με 3-0 τη Ρεγκάτας, έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες και διατήρησε ανέπαφη την εστία της για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική. (3-1-0). Η φόρμα των φιλοξενούμενων εξισορροπείται από τη δυνατή έδρα της Κρισιούμα. Δε θα μπλέξουμε.

1321. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΑΒΑΪ

Μπορεί να μην έκανε το ντεμπούτο του ο Ζιλμάρ νταλ Πάζο στον πάγκο της Παϊσαντού (1-1-1 εντός), αλλά η ομάδα του έσπασε το σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, μένοντας όρθια στην έδρα της Μπραγκαντίνο (0-0). Ήταν υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες η Αβάι (0-1-3 εκτός), αλλά το άγχος ήταν έντονο στο «κλάσικο» με την Τζόινβιλ και φυσιολογικά έχασε με 0-1, συνεχίζοντας τη μέτρια παρουσία της στο ξεκίνημα της σεζόν. Η αλλαγή προπονητή στους γηπεδούχους και η ψυχολογική-αγωνιστική πτώση των φιλοξενούμενων καθιστούν φαβορί τον άσο, αλλά στα μάτια μας, δεν έχει καμία αξία γύρω στο 1,70.

1322. ΣΕΑΡΑ - ΜΠΡΑΖΙΛ ΝΤΕ ΠΕΛΟΤΑΣ

Έσπασε το σερί των τριών συνεχόμενων νικών για τη Σεαρά (2-1-1 εντός) στην έδρα της Λουβερντένσε, ούσα κατώτερη του αναμενομένου. Μπαστούνια τα βρήκε η Πελότας (0-1-2 εκτός) κόντρα στην Τούπι, αλλά έκανε το χρέος της, έστω και με γκολ στις καθυστερήσεις (1-0). Πλέον, οφείλει να βελτιώσει το εκτός έδρας ρεκόρ της αν θέλει να παραμείνει για καιρό στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Όσο μέτρια και αν είναι η παρουσία της Πελότας μακριά από το σπίτι της, θεωρούμε πως οι αποδόσεις του άσου (1,65), δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση τη δυσκολία της αναμέτρησης, με την αξία να βρίσκεται στην κόντρα.

573. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΒΟΛΙΒΙΑ

Αδιάφορο βαθμολογικά στην ουσία το ματς, η Αργεντινή βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, έχει κλειδώσει και την πρωτιά του ομίλου της, σε αντίθεση με τη Βολιβία που έχει ήδη μείνει εκτός συνέχειας. Είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα από τους δυο προπονητές, ωστόσο σε κάθε περίπτωση περιμένουμε ένα ματς χωρίς πολλές σκοπιμότητες, από την στιγμή που οι δυο αντίπαλοι δεν έχουν ιδιαίτερο λόγο να παίξουν κλειστά. Πολλή ανώτερη ποιοτικά η Αργεντινή, αν παρουσιαστεί σοβαρή δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στη νίκη και να πετύχει πολλά τέρματα, με το ομαδικό over 2,5 γκολ στο 1,70 του Stoiximan να δείχνει αξιόλογη επιλογή, αφού μας φαίνεται δύσκολο η άμυνα της Βολιβίας να μπορέσει να κρατήσει τους Αργεντινούς μακριά από την εστία της. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ