ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (7/6/2016). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (7/6/2016).

601. ΔΑΝΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Μικρός τελικός για το φιλικό τουρνουά Κιρίν Καπ που διεξάγεται στην Ιαπωνία. Θετικά δείγματα για τη Δανία στον ημιτελικό με τη Βοσνία, προηγήθηκε με 2-0, αλλά έπαθε μπλακ-άουτ, ισοφαρίστηκε και έχασε στα πέναλτι. Άμυνα-παιδική χαρά είχε η Βουλγαρία κόντρα στην οικοδέσποινα Ιαπωνία, διασύρθηκε με 7-2 και θεωρούμε πως δεν υπάρχει ο χρόνος για να αλλάξει τα δεδομένα, με τα πολλά γκολ να είναι επιλογή στο ματς.

603. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Δικαίως επικράτησε στο φιλικό του Σίδνεϊ η Αυστραλία της Ελλάδος. Οι «socceroos» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, απείλησαν σε περισσότερες περιπτώσεις, με τον λόγο που σκόραραν στην εκπνοή και όχι νωρίτερα να ακούει στο όνομα Στέφανος Καπίνο. Η εθνική μας αντιμετώπισε πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών και δύσκολα θα δούμε διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι της Μελβούρνης. Σύμμαχος και τα στατιστικά, ώστε να επιβεβαιωθεί το NG, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan, ο οποίος έχει το ματς με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΙΡΑΝ – ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Σεπτεμβρίου έχει μπει το Ιράν, κέρδισε άνετα με 1-3 στα Σκόπια την Πέμπτη και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την τελευταία προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2018 το Κιργιστάν, το οποίο έπαιξε για τελευταία φορά τον Μάρτιο. Πολύ χαμηλά βρίσκεται ο άσος (1,15), λογικά θα επιβεβαιωθεί εύκολα.

667. ΙΑΠΩΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Τελικός για το φιλικό τουρνουά Κιρίν Καπ που διεξάγεται στην Ιαπωνία. Σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Ιαπωνία, όπως απέδειξε και στον ημιτελικό με τη Βουλγαρία, την οποία διέλυσε με 7-2. Γνωστή για τις επιθετικές της αρετές και η Βοσνία, παρότι έχανε με 2-0 από τη Δανία, κατάφερε να ισοφαρίσει και να προκριθεί μέσω της διαδικασίας των πέναλτι. Τα πολλά γκολ μοιάζουν η λύση και σε αυτό το παιχνίδι του Κιρίν Καπ.

694. ΚΙΝΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Με χαρακτηριστική άνεση επικράτησε του Τρινιντάντ και Τομπάγκο η Κίνα την Παρασκευή, βρίσκεται στον σωστό δρόμο και δείχνει έτοιμη για τα προκριματικά του Σεπτεμβρίου. Βελτιωμένο το Καζακστάν με τον Ταλιγκάτ Μπαϊσουφίνοφ στο τιμόνι κέρδισε με 0-1 το Αζερμπαϊτζάν και έμεινε στο 1-1 με τη Γεωργία στα δύο ματς του νέου τεχνικού τον Μάρτιο. Δε μπορούμε να κοντράρουμε τους Κινέζους τη δεδομένη στιγμή, έχουν το μομέντουμ και μπορούν να πετύχουν ακόμα μία φιλική νίκη.

695. ΚΑΝΑΔΑΣ – ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Φιλικό παιχνίδι που διεξάγεται στην Αυστρία. Στο 1-1 έμεινε με το Αζερμπαϊτζάν ο Καναδάς την Παρασκευή, με το μυαλό του να ταξιδεύει στο ματς-τελικός κόντρα στην Ονδούρα τον Σεπτέμβριο. Με ρεκόρ 7-0-1 το Ουζμπεκιστάν πήρε την πρόκριση για τον τρίτο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Μουντιάλ της Ρωσίας και απέδειξε πως σιγά-σιγά ανεβαίνει επίπεδο.

2501. ΒΑΡΝΑΜΟ – ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Δεν άντεξε στην έδρα της Ατβίνταμπεργκ η Βάρναμο (4-3-3), έχασε με1-0, παρότι πάλεψε με νύχια και με δόντια για να κρατήσει την ισοπαλία. Άργησε να αφυπνιστεί στο ματς με τη Χάλμσταντ η Έργκριτε (3-3-4), έχασε με 1-2 και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες. Τα 8/10 NG των γηπεδούχων και η κακή ψυχολογία των φιλοξενούμενων, μας ωθούν σε παιχνίδια για λίγα γκολ. Αρκετή τακτική περιμένουμε από τις δύο ομάδες, αφού το παιχνίδι τους αυτό είναι το τελευταίο τεστ ενόψει των κρισιμότατων επίσημων υποχρεώσεων τους, με τα λίγα γκολ να έχουν το προβάδισμα.

---. ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ

Επίδειξη δύναμης πραγματοποίησε η Ισπανία στην πρόσφατη επικράτηση της κόντρα στη Νότιο Κορέα. Από την άλλη, η Γεωργία συνέχισε το αρνητικό σερί της, γνωρίζοντας βαριά ήττα στην έδρα της Ρουμανίας. Πρόβα τζενεράλε ενόψει EURO για την ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, η οποία διαθέτει πολύ ποιοτική επιθετική γραμμή και δείχνει πανέτοιμη να υπερασπιστεί τον τίτλο της στα γήπεδα της Γαλλίας. Πολλά επίπεδα πάνω οι «φούριος ρόχας», δύσκολα θα τους συγκρατήσουν οι Γεωργιανοί, στο 2,22 προσφέρεται ο συνδυασμός άσσου και over 3,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

619. ΚΛΑΜΠΝ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ – ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ

Στις καθυστερήσεις έχασε το ματς με την Αβάι η Ρεγκάτας (3-0-3) και έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των δύο αγωνιστικών που είχε δημιουργήσει. Το πολύ κακό ξεκίνημα της Σαμπάιο Κορέα (0-1-5), κατέστησε επιτακτική την ανάγκη να ενισχυθεί η ομάδα, αλλά θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να δέσουν οι νεοφερμένοι παίκτες. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, αλλά σιγά-σιγά θα βρουν ρυθμό. Προς αποφυγή η στήριξη στους γηπεδούχους.

620. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΜΠΡΑΖΙΛ ΝΤΕ ΠΕΛΟΤΑΣ

Στην έδρα της στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό η Κρισιούμα. Μετράει το απόλυτο φέτος (3-0-0) κερδίζοντας Ναούτικο, Αβαΐ και Γκοΐας ενώ αν λάβουμε υπόψη και τα τελευταία περσινά της ματς τότε μετράει επτά διαδοχικές επιτυχίες (7-0-0) μπροστά στον κόσμο της. Θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα και τον άσο στο 1,85 ( Bet365) παρότι η νεοφώτιστη Μπραζίλ ντε Πελότας δεν έχει δώσει δικαίωμα για να σκεφτούμε την κόντρα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

621. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΑΒΑΪ

Έχοντας αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, η Μπραγκαντίνο (1-1-4) έχασε στην έδρα της Γκοϊανένσε με 1-0, αδυνατώντας να σκοράρει για τέταρτη φορά στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Άξιζε τη νίκη κόντρα στη Ρεγκάτας η Αβάι (3-1-2) και την πήρε με σκορ 2-1, πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε το ματς στις καθυστερήσεις του αγώνα. Με το πρόβλημα που εμφανίζει στο γκολ η Μπραγκαντίνο, κοιτάμε μόνο τα λίγα τέρματα, αφού θεωρούμε πως δύσκολα θα ανοίξει το ματς, ενώ και η Αβάι δε νομίζουμε να πει όχι στην ισοπαλία, παίζοντας για το 0-0.

622. ΠΑΡΑΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Με παίκτη λιγότερο για 80’, η Παρανά (2-3-1) άντεξε στην έδρα της Βίλα Νόβα και εκτός από τον πολύτιμο βαθμό, πήρε ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία, καθώς αγνοεί την ήττα από την πρεμιέρα (2-3-0 έκτοτε). Έδειξε χαρακτήρα η Ατλέτικο Γκοϊανένσε (5-0-1), η οποία δε φάνηκε επηρεασμένη από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και με το 1-0 επί της Μπραγκαντίνο επέστρεψε στα τρίποντα, συνεχίζοντας να τα πηγαίνει περίφημα στο ξεκίνημα της Σέριε Β. Μας κάνει εντύπωση που δίνονται φαβορί οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θα έχουν και σημαντικές απουσίες. Πηγαίνουμε με το +0,25 ασιατικό διπλό.

623. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει το τελικό 3-0 στην έδρα της Μπαΐα η Παϊσαντού (1-2-3), αλλά η ουσία είναι πως ηττήθηκε και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Σοβαρή και πειθαρχημένη η Ναούτικο (3-1-2), κράτησε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική ανέπαφη την εστία της και αυτή τη φορά επικράτησε με 2-0 της Τζόινβιλ, μένοντας στις πρώτες θέσεις. Οι έδρες παίζουν κομβικό ρόλο στη Βραζιλίας, αλλά όπως και στο ματς της Παρανά με την Ατλέτικο Γκοϊανένσε, έτσι κι εδώ, δε βρίσκουμε τον λόγο να δίνονται φαβορί οι γηπεδούχοι, με το +0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή.

624. ΤΟΥΠΙ – ΟΕΣΤΕ

Δύσκολο το έργο της Τούπι όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού που έχει θέσει ως στόχο η νεοφώτιστη. Με εξαίρεση την ηχηρή νίκη κόντρα στην Παϊσαντού (5-1) δεν έχει καταφέρει να πάρει άλλον βαθμό έπειτα από έξι αγωνιστικές. Η Οέστε έρχεται από οριακή νίκη με την Κρισιούμα σε άλλο ένα ματς που βρήκε δίχτυα. Γενικά φαίνεται πως έχει καλή σχέση με το γκολ και δεν αποκλείεται να οδηγήσει άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι της στο αμφίσκορο. Στο 2,00 βρίσκουμε το GG ( Stoiximan ) της Οέστε που αν το επαληθεύσει θα το κάνει για 10η σερί φορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

558. ΗΠΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Πολύ αμυντικά και με πρώτο μέλημα το μηδέν παθητικό έπαιξε η Κόστα Ρίκα απέναντι στην Παραγουάη με την οποία μοιράστηκε τους βαθμούς (0-0). Κατώτερη των περιστάσεων στάθηκαν οι ΗΠΑ στο ματς της πρεμιέρας με την Κολομβία από την οποία έχασαν καθαρά. Με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Κλίνσμαν που αναμένεται βελτιωμένη. Τον ασιατικό άσο στο 1,925 επέλεξε ο Kyr_Lim (Bet365), με περισσότερο ρίσκο και υψηλότερη απόδοση (2,25) υπάρχει και ο συνδυασμός 1 & under 3,5 αφού κυρίως από πλευράς Κόστα Ρίκας περιμένουμε συντηρητικό παιχνίδι. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

627. ΓΚΟΪΑΣ – ΜΠΑΪΑ

Από την πρεμιέρα έχει να κερδίσει η Γκοϊάς (1-2-3), όμως κόντρα στην πρωτοπόρο Βάσκο, εμφάνισε σημάδια βελτίωσης, χάνοντας πάντως με 1-0. Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Μπαΐα (3-2-1) επιβλήθηκε της Παϊσαντού με 3-0, διατήρησε για τέταρτη φορά ανέπαφη την εστία της και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα μετά από τις πρώτες έξι αγωνιστικές. Επιστρέφει στο σπίτι της η Γκοϊάς, όπου αντλεί δύναμη από το κοινό της και μπορεί να κερδίσει μία Μπαΐα, η οποία ναι μεν παίρνει αποτελέσματα, αλλά δεν πείθει με την εικόνα της. Δίνουμε το προβάδισμα στον 0:0 ασιατικό άσο.

628. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Παρότι κράτησε για πρώτη φορά απαραβίαστη την εστία της η Βίλα Νόβα δεν κατάφερε να πάρει τη χαρά της νίκης που έχει να γευτεί από την πρεμιέρα. Μάλιστα είχε το πλεονέκτημα να αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω σχεδόν σε όλο τον αγώνα με την Παρανά αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ. Συμπλήρωσε έτσι πέντε αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-1-4) και πλέον ζητείται ένα «ηλεκτροσόκ» για να ξεπεράσει τη μίνι αγωνιστική κρίση που διάγει. Η Λουβερντένσε παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι στιγμής και γενικά δημιουργεί με ευκολία επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Καλή σκέψη αποτελεί το over 2,25 στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

629. ΣΕΑΡΑ – ΛΟΝΤΡΙΝΑ

Αντιστρόφως ανάλογη η φιλοσοφία των δύο ομάδων αφού η Σεαρά παίζει πιο ανέμελα και ελεύθερα και αδιάψευστος μάρτυρας είναι τα στατιστικά της (5/6 over). Απεναντίας η Λοντρίνα παίζει πάντα σφιχτά, καθόλου τυχαίο πως μετράει 6/6 under με τα 3/6 να λήγουν και under 1,5. Δεν θα βρουν πολλούς χώρους ανοιχτούς μπροστά τους οι γηπεδούχοι, ενδιαφέρουσα περίπτωση το under 2,5 στο 1,70 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

630. ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Καταπονημένη από τα συνεχή παιχνίδια η Τζόινβιλ (1-3-2), έχασε και στην έδρα της Ναούτιο (2-0), ψάχνοντας ακόμα να βρει τα πατήματά της. Η μοναδική αήττητη ομάδα είναι η Βάσκο (5-1-0), μετά την πρώτη της γκέλα (1-1 με την Οέστε), έδειξε χαρακτήρα κερδίζοντας τη Γκοϊάς με 1-0 και έχει όλα τα φόντα για να περάσει νικηφόρα από τη Σάντα Καταρίνα, με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή.

559. ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Ανήσυχοι όλοι στο στρατόπεδο της Κολομβίας για τον τραυματισμό (στον ώμο) του Χάμες Ροντρίγκεζ που τον αφήνει σίγουρα εκτός από την αναμέτρηση με την Παραγουάη ενώ υπάρχουν φόβοι μήπως χάσει και άλλα ματς στο τουρνουά. Έχει ιατρικό ιστορικό άλλωστε στο συγκεκριμένο σημείο ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ αφού τραυματίστηκε εκεί ξανά φέτος. Η Παραγουάη πήρε τον βαθμό με την Κόστα Ρίκα και στόχος της είναι να διατηρηθεί αήττητη για να διεκδικήσει την πρόκριση στο φινάλε με τις ΗΠΑ. Τη θεωρούμε ικανή να μην ηττηθεί από τους «καφετέρος» που όπως προαναφέρθηκε δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του καλύτερου τους παίκτη. Επιλογή των Young Guns το Χ2 με απόδοση 2,05 στην Bet365. Με 0% γκανιότα προσφέρει το παιχνίδι ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Ακτινογραφία Μπάσκετ Τρίτης

3101. ΡΕΤΖΙΑΝΑ ΕΜΙΛΙΑ – ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (0-2)

Με ένα ξέσπασμα στην 4η περίοδο (25-11 επιμέρους σκορ) η Μιλάνο έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Ιταλίας και πλησίασε δύο νίκες μακριά από την στέψη της ως πρωταθλήτρια. Είχε 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων με πρώτο και καλύτερο τον Gentile (23 πόντοι με 8/9 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 4/4 βολές). Γενικά ήταν πολύ εύστοχη αφού σούταρε με 64,9% στα δίποντα (24/37) έχοντας και 8/17 τρίποντα. Αξιοσημείωτο πως οι 94 πόντοι που πέτυχαν οι παίκτες του Ρέπεσα ισοφάρισαν την 2η καλύτερη επιθετική τους παρουσία φέτος στο πρωτάθλημα (πιο παραγωγική βραδιά οι 101 πόντοι απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια). Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως τα 13 κλεψίματα που έκανε αποτελούν αριθμό ρεκόρ. Η Ρέτζιο Εμίλια κατέρρευσε στο τελευταίο 10λεπτο με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 21 πόντους διαφορά (94-73). Στερήθηκε και έναν από τους καλύτερους της παίκτες, τον Aradori (10,5 πόντοι μ.ο.), που θα απουσιάσει εκ νέου λόγω τραυματισμού. Θα αποφύγουμε την ενασχόληση με το νικητή αφού η έδρα της Εμίλια θα εξισορροπήσει κάπως την κατάσταση. Καλή περίπτωση δείχνει το over 157,5 (1,90 / Stoiximan) με τα δύο πρώτα μεταξύ τους ματς να παράγουν 167 πόντους.

3102. ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΡΕΑΛ (0-2)

Πιο ισορροπημένο ήταν το δεύτερο παιχνίδι τους στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ όμως πάλι να φορτσάρει στην 4η περίοδο όπου έτρεξε επιμέρους σκορ 35-25. Έχει πλέον τρία match ball για να περάσει στον τελικό του πρωταθλήματος. Σύμφωνα μάλιστα με την προϊστορία δείχνει σχεδόν σίγουρη η πρόκριση της αφού ποτέ στο παρελθόν (σε 32 περιπτώσεις στα ημιτελικά) δεν κατάφερε καμία ομάδα να επιστρέψει από το 2-0. Στις μισές περιπτώσεις μάλιστα (16/32) είδαμε και «σκούπα». Η Βαλένθια «λύγισε» πάλι στο κρίσιμο σημείο και όταν η μπάλα «έκαιγε». Κορυφαίος για τη «βασίλισσα» ήταν ο αλάνθαστος Ayon που δεν έχασε σουτ (15 πόντοι με 7/7 δίποντα και 1/1 βολή) μαζεύοντας και 6 ριμπάουντ, πρώτος σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε ο Llull με 19 πόντους και 5/9 τρίποντα ενώ από την πλευρά των «νυχτερίδων» ξεχώρισε πάλι ο Dubljevic με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ. Την περιμένουμε πιο ανταγωνιστική τη Βαλένθια στο τρίτο παιχνίδι στην έδρα της. Για να κερδίσει βέβαια θα πρέπει να περιορίσει πολύ την αντίπαλο της και την ρίξει από τον μέσο όρο παραγωγικότητας της αφού η ίδια δεν δείχνει ικανή να ακολουθήσει τόσο υψηλά νούμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ