ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (31/5) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

2502. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΝΙΓΗΡΙΑ

Κακή η εικόνα του Λουξεμβούργου στα φιλικά με Βοσνία και Αλβανία, έχασε με κάτω τα χέρια (0-3 και 0-2 αντίστοιχα) και ουσιαστικά τώρα ξεκινάει την προετοιμασία του για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έχοντας πάντως αρκετές απουσίες στο φιλικό με τη Νιγηρία. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης στα τελικά του Κόπα Άφρικα και ουσιαστικά κοιτούν τα προκριματικά του Μουντιάλ, όπου θέλουν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη Ρωσία. Στο πρόσφατο φιλικό κέρδισαν με 1-0 το Μάλι στη Γαλλία, ενώ θα λείψουν τα αστέρια της ομάδας Μίκελ Μούσα. Αποδυναμωμένοι οι δύο αντίπαλοι, ψάχνονται κιόλας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε με τέτοιο ματς.

2503. ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος και έχει το πάνω χέρι στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Στη γεμάτη από κόσμο Τούμπα, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με την επικράτηση του επί του Πανιωνίου άφησε πίσω του την ΑΕΚ και θέλει μόνο νίκη για να συμμετάσχει στην προκριματική φάση της επερχόμενης κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, με τις δύο ομάδες να παίζουν για τον ίδιο σκοπό, ο «Δικέφαλος» συμβιβάζεται και με την ισοπαλία, δεν θα δώσει χώρους στους «πράσινους», το ενδεχόμενο να μην υπάρχει νικητής στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ

Μπορεί τα πλέι-οφ να μην εξελίχθηκαν ιδιαίτερα καλά για τον Πανιώνιο, ωστόσο αν μη τι άλλο η σεζόν κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, καθώς το καμάρι της «πλατείας» επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας. Με χαμόγελα κλείνει και η ΑΕΚ τη χρονιά, αφού στην πρώτη της παρουσία στη Σούπερ Λιγκ μετά τον Γολγοθά των μικρότερων κατηγοριών, κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος και έδειξε σε όλους πως είναι και πάλι εδώ. Η πρώτη θέση και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήρθε, αλλά επικρατεί ικανοποίηση στο στρατόπεδο της ομάδας. Σε γιορτινό κλίμα θα διεξαχθεί το παιχνίδι, οι «κυανέρυθροι» θα γιορτάσουν με τον κόσμο τους την επιστροφή στα ευρωπαϊκά σαλόνια και το ματς θα έχει χαρακτήρα φιέστας στη Νέα Σμύρνη, με το κίνητρο να απουσιάζει από τις δύο ομάδες. Χαλαρές αναμένεται να παρουσιαστούν αμφότερες μετά από μία εξοντωτική σεζόν, χαρίζοντας θέαμα στον κόσμο, με το over 2,5 σε απόδοση 2,25 στον Stoiximan να αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2504. ΣΕΡΒΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ

Την επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών αναζητά η Σερβία μετά την κάκιστη πορεία στα προκριματικά του EURO. Οι «πλάβι», με τον Σλάβολιουμπ Μούσλιν στο τιμόνι, επικράτησαν την περασμένη Τετάρτη της Κύπρου με 2-1 και έδειξαν να συνέρχονται σιγά-σιγά. Απογοήτευσε και το Ισραήλ στα προκριματικά, με τον Ελί Γκουτμάν να αποχωρεί από το τιμόνι της ομάδας και τον Ελίσα Λεβί να τον αντικαθιστά, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο ματς του Νόβι Σαντ. Αρκετές αλλαγές έχουν στην αποστολή οι φιλοξενούμενοι, βρίσκουν ψυχολογία οι Σέρβοι, ο άσος έχει το προβάδισμα.

2506. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Η πρώτη φιναλίστ του τελικού των πλέι-οφ ανόδου θα προκύψει έπειτα και από τη δεύτερη συνάντηση μεταξύ της Τράπανι και της Σπέτσια, με τους Σικελούς να βρίσκονται σε θέση ισχύος, χάρη στη νίκη τους με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Οι δυο ομάδες τα πήγαν εξαιρετικά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και δίκαια πλασαρίστηκαν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, πλέον οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα κάνουν τη διαφορά. Εξαιρετικά αμφίρροπη προμηνύεται η αναμέτρηση, θεωρούμε ότι δεν είναι πολλά αυτά που χωρίζουν τις δυο αντιπάλους, το πιθανότερο σημείο στα μάτια μας είναι το Χ στο 3,15 του Stoiximan , καθώς, εκτός των άλλων, έχουμε να κάνουμε με δυο σύνολα που έχασαν ελάχιστες φορές στο δεύτερο μισό της σεζόν . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΑΥΣΤΡΙΑ – ΜΑΛΤΑ

Ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των τελικών του Euro η Αυστρία, απομένουν δύο φιλικά ματς για καταλύσει έπειτα από μερικές μέρες στη Γαλλία. Επελέχθη εύκολος αντίπαλος πριν την πρόβα τζενεράλε με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας, η Μάλτα προσφέρεται για πολλούς πειραματισμούς ειδικά για την επιθετική γραμμή της ομάδας του Μάρσελ Κόλερ. Αποκλειστικά από τα κέφια των Αυστριακών εξαρτάται το εύρος της νίκης τους, θα επιλέξουμε το ευρωπαϊκό χάντικαπ -2 (θέλουμε δηλαδή νίκη με τρία γκολ και άνω) με απόδοση 1,87 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2507. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Σε αρκετά καλή κατάσταση φάνηκε να βρίσκεται η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας στην πρόσφατη φιλική αναμέτρησή της με την Ολλανδία, αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν το τέλος. Απομένει ακόμη ένα φιλικό ματς πριν την επιλογή της τελικής 23άδας από τον Μάρτιν Ο’ Νιλ, οι Λευκορώσοι που κάνουν τουρισμό στο νησί της Ιρλανδίας θα ταξιδέψουν στο Κορκ. Εύκολη νίκη αναμένεται για τους Ιρλανδούς, 1,90 πληρώνει ο ασιατικός άσος -1 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2508. ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Παρότι ήταν καλύτερη της Γκοϊανένσε, η Βίλα Νόβα δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη στο «κλάσικο», γνωρίζοντας την τρίτη διαδοχική της ήττα. Δεν έπεισε η Ρεγκάτας, αλλά έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά της και με τη βοήθεια της τύχης, επικράτησε της Κρισιούμα και επέστρεψε στα τρίποντα μετά από δύο «κολλητές» ήττες. Οι εμφανίσεις των γηπεδούχων είναι κόντρα στα αποτελέσματά τους, ενώ και οι φιλοξενούμενοι δεν πείθουν. Παρόλα αυτά, ο άσος κρίνεται μη αποδεκτός σε τιμές καθαρού φαβορί (1,87), με αποτέλεσμα να αποφύγουμε οποιαδήποτε ενασχόληση με το ματς.

2509. ΛΟΝΤΡΙΝΑ – ΠΑΡΑΝΑ

Αρχίζει να συνηθίζει στη Σέριε Β η Λοντρίνα, η οποία μετά την ήττα της πρεμιέρας, τρέχει σερί 1-2-0, με τελευταία της επιτυχία το 1-1 στην έδρα της Τζόινβιλ. Έπειτα από το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σαμπάιο, η Παρανά διπλασίασε τις νίκες της, επικρατώντας με 2-1 της Οέστε. Παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την ενασχόλησή μας με το ματς το γεγονός πως πρόκειται για τοπικό ντέρμπι με έντονη αντιπαλότητα. Δε θα μπλέξουμε.

2510. ΜΠΑΪΑ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Μετά το βαθμό κόντρα στην Παρανά και τη νίκη επί της Τζόινβιλ, πολλοί πίστεψαν πως η Μπαΐα θα έβρισκε σιγά-σιγά τα πατήματα της. Ωστόσο, η εικόνα της κόντρα στη Βάσκο ήταν αποκαρδιωτική και θεωρείται τυχερή που έχασε μόνο με 4-3. Ότι χάνει εκτός, το κερδίζει εντός έδρας η Ναούτικο. Μετά το 0-0-2 μακριά από το σπίτι της, μπροστά στο κοινό της έχει 2-0-0, με πιο πρόσφατο θύμα της τη Σαμπάιο Κορέα, την οποία και διέλυσε με 5-0. Αλλοπρόσαλλες οι δύο ομάδες, λόγω έδρας και μόνο σκεφτόμαστε τη στήριξη στον άσο, αλλά το 1,55 δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια για τους κινδύνους της αναμέτρησης.

2511. ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ – ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Το εξαιρετικό της πρώτο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε η Πελότας στην έδρα της Γκοϊάς και χάρις σε αυτό έφυγε αλώβητη, μένοντας στο 1-1, αφού στην επανάληψη κινδύνευσε σημαντικά με ανατροπή. Μετά το 0-2-1 των τριών πρώτων αγωνιστικών, η Παϊσαντού έσπασε το ρόδι με το 2-1 επί της Λουβερντένσε, ούσα σαφώς πιο ουσιαστική αυτή τη φορά. Καλύτερα τα έως τώρα δείγματα γραφής των γηπεδούχων (2-1-1), έχουν την ευκαιρία κόντρα στη φανερά κουρασμένη και γεμάτη απουσίες Παϊσαντού να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις, με τον άσο να έχει το προβάδισμα.

2512. ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΕΑ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Ούτε στο ντεμπούτο του Βάγκνερ Λόπες στον πάγκο της κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα η Σαμπάιο Κορέα. Διασύρθηκε με 5-0 από τη Ναούτικο και παρέμεινε η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (0-0-4). Αντίθετα, μετά από τις τρεις ήττες στο ξεκίνημα, η Μπραγκαντίνο έσπασε το ρόδι στο πρώτο ματς του Τονίνιο Σεσίλιο στο τιμόνι της, επικρατώντας με 2-1 της Τούπι, φτιάχνοντας ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Αργά ή γρήγορα θα βγάλει αντίδραση η Σαμπάιο, δεν ξέρουμε αν αυτό θα συμβεί σήμερα, αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως οι αποδόσεις αδικούν τη Μπραγκαντίνο και το +0,25 ασιατικό διπλό έχει το προβάδισμα.

2513. ΣΕΑΡΑ – ΓΚΟΪΑΣ

Μετά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα και το 1-1-0 των δύο πρώτων αγωνιστικών, η Σεαρά έχει απολογισμό 0-0-2 στη συνέχεια, παίζοντας κακό ποδόσφαιρο, με τελευταία της ήττα το αρκετά βαρύ 4-2 από την Αβάι. Η πρώτη και τελευταία φετινή νίκη της Γκοϊάς ήταν στην πρεμιέρα, μετρώντας έκτοτε ρεκόρ 0-2-1, με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Πελότας, όπου ήταν εξαιρετική στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν έφτασε στο τρίποντο. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στα 3/4 παιχνίδια τους, οι φιλοξενούμενοι και στα τέσσερα, ενώ έρχονται και από τρία διαδοχικά αμφίσκορα. Το GG μοιάζει ως η μόνη επιλογή από το ματς.

2514. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΑΒΑΪ

Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ξανά η Κρισιούμα, ωστόσο αυτή τη φορά έχασε με 2-1 από τη Ρεγκάτας, έχοντας φρικτά παράπονα από τη διαιτησία, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (2-1-1). Σαρωτική η Αβάι, διέλυσε με 4-2 τη Σεαρά και συνέχισε να βελτιώνεται, μετρώντας ρεκόρ 2-1-0 μετά την ήττα της πρεμιέρας. Πολύ καλά στοιχεία έδειξαν οι δύο ομάδες έως τώρα, λίγο καλύτερα οι γηπεδούχοι, αλλά το γεγονός πως πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, μας αποθαρρύνει από την ενασχόλησή μας με τον άσο.

2515. ΛΟΥΒΕΝΡΤΕΝΕΣΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚΟΪΝΕΝΣΕ

Την κούρσα του πρωταθλήματος οδηγεί η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε με συγκάτοικο τη Βάσκο αφού έχει το απόλυτο νικών (4-0-0). Βέβαια οι εμφανίσεις της δεν είναι τόσο πειστικές, στο πιο πρόσφατο νίκησε τη Βίλα Νόβα με γκολ στο 91’ και ενώ η αντίπαλος της στέκονταν καλύτερα στο γήπεδο. Στις άλλες δύο προηγούμενες επίσης πήρε το τρίποντο με γκολ στο 82ο και 83ο λεπτό. Ωστόσο είναι αρκετά δυσκολοκατάβλητη, δεν είναι τυχαίο πως στα 3/4 παιχνίδια της κράτησε ανέπαφη την εστία της. Η Λουβερντένσε δεν είναι η ομάδα φόβητρο, στα δύο εντός έδρας ματς της άλλωστε απέτυχε να κερδίσει φέρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες με Ζοϊνβίλ και Αβαΐ. Βρίσκουμε αξία στο ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) που παίζεται στο 1,75 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2516. ΟΕΣΤΕ – ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ

Διπρόσωπη εμφανίστηκε η Οέστε κόντρα στην Παρανά, όπου και έχασε με 2-1, επιστρέφοντας άμεσα στις ήττες, έχοντας απολογισμό 1-2-1 έως τώρα. Με το Νενέ να κάνει «παπάδες» εντός αγωνιστικού χώρου, η Βάσκο ντα Γκάμα οδεύει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα, μετράει ρεκόρ 4-0-0 στο ξεκίνημα και δείχνει πανέτοιμη για την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Τελευταίο της θύμα ήταν η Μπαΐα, της οποίας επιβλήθηκε με 4-3, ούσα σαφώς καλύτερη της αντιπάλου της, αφού έπρεπε να την κερδίσει πολύ πιο άνετα. Μας ξενίζει το διπλό σε αποδόσεις κάτω του 1,83, αλλά δε μπορούμε με τίποτα -για την ώρα- να κοντράρουμε τη Βάσκο και απλώς θα προτιμήσουμε είτε να απέχουμε, είτε το GG, επιλογή που βασίζεται κυρίως στα αμυντικά κενά που έδειξαν οι φιλοξενούμενοι στο τελευταίο τους παιχνίδι.

2517. ΤΟΥΠΙ – ΤΖΟΪΝΒΙΛ

Με πυροτέχνημα έμοιαζε το εντυπωσιακό 5-1 επί της Παϊσαντού για την Τούπι, αφού η ομάδα επέστρεψε άμεσα στις κακές εμφανίσεις και τις ήττες, χάνοντας με 2-1 από τη Μπραγκαντίνο, μετρώντας ρεκόρ 1-0-3 στο ξεκίνημα της Σέριε Β. Κατώτερη των περιστάσεων η Τζόινβιλ, θεωρείται τυχερή που δεν έχασε από τη Λοντρίνα, μένοντας στο 1-1 και εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στην έναρξη του πρωταθλήματος (0-3-1). Το κεφάλι του παίζει ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Έμερσον Μαρία και δύσκολα θα γλιτώσει, αφού δεν προλαβαίνει να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα του. Το πρόβλημα στο να κοντράρουμε την Τζόινβιλ, είναι πως δεν εμπιστευόμαστε την Τούπι, οπότε πάμε πάσο.

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

3312. ΟΥΛΜ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ (2-1)

Ήταν δεδομένο πως η Φρανκφούρτη θα ξυπνούσε κάποια στιγμή, στο 3ο και πιο κρίσιμο -μέχρι το επόμενο- παιχνίδι βέβαια αφυπνίστηκε για τα καλά και διέλυσε την Ουλμ με 85-54. Τα πάντα κρίθηκαν σε ένα ονειρικό 10λεπτο (18’-28’) για τους Σκαϊλάνερς που έτρεξαν σερί 30-1! Η Ουλμ στα 20 λεπτά της 2ης και 3ης περιόδου σκόραρε μόλις 15 πόντους και την ίδια ώρα δέχτηκε 43. Πολύ άστοχοι οι παίκτες της από όλες τις γραμμές του γηπέδου, σούταραν με 35,1% εντός πεδιάς έχοντας 12/33 δίποντα (36,4%), 8/24 τρίποντα (33,3%) και 6/14 βολές (42,9%). Ωστόσο η Ουλμ εξακολουθεί να προηγείται με 2-1 και με άλλη μία νίκη θα παίξει στον τελικό του πρωταθλήματος για 3η φορά στην ιστορία της. Η Φρανκφούρτη στοχεύει στο «break» για να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας και να τα παίξει όλα για όλα στον 5ο αγώνα που θα γίνει μπροστά στον κόσμο της. Πολύ αμφίρροπο, κάτι που αποτυπώνεται και από τις αποδόσεις που δίνονται στα ίσια. Ίσως με περισσότερο ρίσκο αξίζει να κυνηγήσουμε τις ανατροπές (1/2 & 2/1) που βγάζουν μέση απόδοση 3,25 στην Bet365.

3303. ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ – ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (1-1)

Ευθύς εξαρχής αποτελούσε το πιο αμφίρροπο ζευγάρι των πλέι-οφ στην Ισπανία και οι δύο ομάδες δεν βάλθηκαν να μας διαψεύσουν. Η Γκραν Κανάρια που προηγούνταν σταθερά σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα στη Λας Πάλμας ισοφάρισε σε 1-1 με το τελικό 93-87 να μας χαρίζει άλλο ένα χορταστικό ματς. Στις αρχές της 2ης περιόδου μάλιστα η διαφορά εκτοξεύτηκε και στο +19 για τους νησιώτες που είχαν 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, κανένας βέβαια δεν σκόραρε πάνω από 13. Για τη Μπασκόνια ξεχώρισαν τρεις παίκτες, πρώτος σκόρερ πάλι ο Άνταμς με 22, ο Ούγγρος Χανγκά πρόσθεσε 20 ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Μπουρούσης με 15 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Στα αξιοσημείωτα πως οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε έναν διαγωνισμό τριπόντων με αποτέλεσμα να καταγραφεί νέο ρεκόρ εύστοχων τριπόντων σε αγώνα πλέι-οφ. Στα 29 σταμάτησαν αφού αμφότερες σούταραν με εκπληκτικά ποσοστά από τα 6,75. 16/31 είχε η Μπασκόνια και 13/28 η Γκραν Κανάρια. 180, 157 και 183 και 144 πόντοι σημειώθηκαν στα τέσσερα φετινά μεταξύ τους, δύο για την κανονική διάρκεια και δύο στα πλέι-οφ. Θα δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στο over 172 αφού οι δύο ομάδες αρέσκονται στο Run n’ Gun και το ματς μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να μετατραπεί σε ροντέο.

3304. ΡΕΑΛ – ΜΟΥΡΘΙΑ (1-1)

Μετά την παρθενική της συμμετοχή στα πλέι-οφ η Μούρθια βρίσκεται κατάματα με την μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της, τον αποκλεισμό της Ρεάλ στην προημιτελική φάση. Άλλη μία ψυχωμένη εμφάνιση από τους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη με τη Ρεάλ να πληρώνει σε μεγάλο βαθμό και την αποβολή του Αγιόν. Ο Μεξικάνος Center 3 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα έριξε αγκωνιά σε αντίπαλο αντιδρώντας στο σκληρό φάουλ που του έκανε ο Φαβεράνι και οι διαιτητές τον απέβαλλαν με ντισκαλιφιέ. Έτσι βρήκε ελεύθερο πεδίο να δράσει ο Ρέγιες για να τελειώσει τον αγώνα με 21 πόντους και 8 ριμπάουντ ενώ από την πλευρά των νικητών ξεχώρισαν οι Καμπάτσο και Φαβεράνι που πέτυχαν έκαστος από 19 πόντους. Ως γνωστόν η Ρεάλ δεν δίνει βάση στην άμυνα και στα μαρκαρίσματα των αντιπάλων της, κάπως έτσι η Μούρθια στα τέσσερα φετινά ματς εναντίον των Μαδριλένων μετράει 93,2 πόντους μ.ο. Πιο συγκεκριμένα έχει σκοράρει 91, 80, 103, και 99, στα δύο τελευταία νούμερα συμπεριλαμβάνεται και το έξτρα 5λεπτο της παράτασης. Δε βάζουν μυαλό οι μπουκ που προσφέρουν πάλι υψηλότατο χάντικαπ (15,5) όταν η Μούρθια έχει κοιτάξει στα μάτια τη Ρεάλ και στα δύο μας μέχρι στιγμής και γενικά στα 3/4 φετινά μεταξύ τους που (ανεξαρτήτως νικητή) κρίθηκαν με 4 και 5 πόντους διαφορά. Αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι αυτό θα ήταν το +15,5 χάντικαπ στο 1,90 (Bet365), ενδιαφέρουσα περίπτωση και το over 81,5 πόντων της Μούρθια στο 1,83 του Stoiximan.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ