ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (10/5) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

1748. ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΤΟΥΝ

Αδιάφορη βαθμολογικά μιας και έχει πανηγυρίσει εδώ και καιρό τον τίτλο η Βασιλεία (14-1-1 εντός), κάνει επίδειξη ισχύος σε κάθε ματς πρωταθλήματος, μη σταματώντας να παίζει στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Αυτό έγινε και στη Ζυρίχη, όπου επικράτησε με 2-3 της ομώνυμης ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική. Χωρίς κίνητρο και η Τουν (4-4-8 εκτός) έμεινε στο 2-2 με τη Σεν Γκάλεν σε ένα γεμάτο παιχνίδι. Τα περισσότερα over 2,5 της κατηγορίας έχουν οι γηπεδούχοι (24/32), από επτά διαδοχικά έρχονται οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας ανοικτά σε όλα τα παιχνίδια τους. Η έλλειψη κινήτρου, αναμένεται να μας προσφέρει ένα ματς γεμάτο γκολ και θέαμα, με το συνδυασμό GG και over 2,5 να αποτελεί επιλογή.

1750. ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ – ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Προτελευταία αγωνιστική στα πλέι-άουτ της Εξτράκλασα. Επέστρεψε στις νίκες η Βίσλα (5-9-4 εντός) με το 1-0 επί της Γιαγκελόνια, σφραγίζοντας και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Με τη βοήθεια της τύχης, η Σλασκ (4-5-9 εκτός) έκαμψε την αντίσταση της Νιετσιέτζα και «κλείδωσε» τη σωτηρία της. Αδιάφορο το παιχνίδι, ανοικτό ματς αναμένουμε, με τα πολλά γκολ να αποτελούν επιλογή. Άλλωστε, οι δύο ομάδες μετρούν από 4/5 over 2,5 στη διαδικασία των πλέι-άουτ.

1751. ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ – ΝΙΕΤΣΙΕΤΖΑ

Ίσως άξιζε κάτι καλύτερο στην έδρα της Βίσλα η Γιαγκελόνια (6-3-8 εντός), ωστόσο ηττήθηκε με 1-0 και ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τη σωτηρία της, κάτι που θα πετύχει σίγουρα αν κερδίσει τη Νιετσιέτζα (4-6-8 εκτός). Οι φιλοξενούμενοι έχασαν με 2-1 στο Βρότσλαβ από τη Σλασκ και βρίσκονται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούν τη Γκόρνικ Ζάμπρζε σε έναν τελικό παραμονής. Να τελειώνουν θέλουν οι γηπεδούχοι, θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι,. Ανώτερη ομάδα η Γιαγκελόνια, θεωρούμε πως θα ξεμπερδέψει από τώρα με τους μπελάδες κι ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

1752. ΓΚΟΡΝΙΚ ΖΑΜΠΡΖΕ – ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ

Στις τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0) διευρύνθηκε το αήττητο της Γκόρνικ Ζάμπρζε (4-8-5 εντός) με το 0-0 κόντρα στη Λέτζνα, το οποίο τη διατηρεί ισόβαθμη με την αντίπαλό της και εντός επικίνδυνης ζώνης. Δεν κέρδισε την Πονμπεσκίτζιε η Κορόνα (6-7-4 εκτός), ωστόσο την ευνόησαν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, σφραγίζοντας και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Αδιάφοροι οι φιλοξενούμενοι, μπαίνουν σε ακόμα μεγαλύτερες περιπέτεις οι γηπεδούχοι αν δεν κερδίσουν. Είναι σε καλή κατάσταση η Ζάμπρζε, έχει το κίνητρο με το μέρος της και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στο τρίποντο, με τον άσο πάντως να είναι για καλύτερες αποδόσεις.

1753. ΓΚΟΡΝΙΚ ΛΕΤΖΝΑ – ΠΟΝΜΠΕΣΚΙΤΖΙΕ

Μία ημέρα πριν το παιχνίδι με τη Γκόρνικ Ζάμπρζε, ο τεχνικός της Λέτζνα (6-2-9 εντός), Σατάλοφ, αποχώρησε ξαφνικά από την ομάδα, με τους παίκτες να είναι ψυχολογικά επηρεασμένους, αλλά παρόλα αυτά έμειναν στο 0-0, παραμένοντας οριακά (υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Ζάμπρζε) εκτός επικίνδυνης ζώνης. Άλλη μία μετριότατη εμφάνιση πραγματοποίησε η Πονμπεσκίτζιε (6-4-7 εκτός), ωστόσο αυτή τη φορά έσωσε την ισοπαλία στις καθυστερήσεις κόντρα στην Κορόνα, παίρνοντας τον πρώτο της βαθμό στη διαδικασία των πλέι-άουτ (0-1-4). Ντέρμπι παραμονής, με τις ομάδες να βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του πίνακα και όποιος χάσει πιθανότατα θα πει αντίο στα μεγάλα σαλόνια. Ελάχιστα ρίσκα αναμένουμε, ειδικά στο πρώτο μέρος, η ισοπαλία στο ημίχρονο μοιάζει καλή επιλογή.

1764. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. – ΠΑΤΡΙΚ ΘΙΣΤΛ

Προτελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ της Σκωτίας. Και μαθηματικά υποβιβασμένη η Νταντί Γιουνάιτεντ (3-3-12 εντός), εμφανίστηκε απελευθερωμένη από το άγχος κόντρα στην Ινβερνές, της οποίας επικράτησε με 2-3, δίνοντας τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών. Τα πλάνα για την Τσάμπιονσιπ συνεχίζονται, με κύριο μέλημα την επιλογή προπονητή, ενώ ο υπηρεσιακός Γιανγκ, θα παραμείνει ως το φινάλε της σεζόν. Με το διπλό στην έδρα της Κιλμάρνοκ (0-2), η Πάτρικ Θιστλ (6-5-7 εκτός) εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια, ούσα αδιάφορη στις δύο τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος. Χωρίς σκοπιμότητες αναμένεται να παραταχθούν οι δύο ομάδες, αφού λείπει το κίνητρο, με τα πολλά γκολ να είναι η λύση στο συγκεκριμένο ματς.

2056. ΚΛΑΪΝΤ – ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Τελικός πλέι-οφ ανόδου στη Λιγκ 1. Διπλά ματς, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ στο δεύτερο παιχνίδι, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Τι κι αν η απέκλεισε εύκολα, με δύο νίκες την Έλγκιν; Η Κλάιντ (9-3-6 εντός) έχει κάκιστη ψυχολογία, αφού η πρόκριση επισκιάστηκε από τον ξαφνικό θάνατο του πρώην παίκτη της, Μίτσελ, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα τον Ιανουάριο. Παρότι κέρδισε στο νήμα το εισιτήριο για τα πλέι-οφ ανόδου, η Κουίνς Παρκ (8-6-4 εκτός) κατάφερε να αποκλείσει την Κάουντενμπιθ της Λιγκ 1 και να βρεθεί στον τελικό ανόδου. Καλύτερο σύνολο οι γηπεδούχοι, θεωρούμε πως θα παίξουν και για το Μίτσελ, με την έδρα να έχει τον πρώτο λόγο.

2058. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Ημιτελικά πλέι-οφ ανόδου στην Πρέμιερ. Διπλά ματς, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου σκορ στο δεύτερο παιχνίδι, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι, με την ομάδα που θα προκριθεί να αντιμετωπίζει την Κιλμάρνοκ σε διπλούς αγώνες με φόντο τα μεγάλα σαλόνια. Μπαστούνια τα βρήκε η Χιμπέρνιαν (15-3-1 εντός) κόντρα στη Ρέιθ Ρόβερς, αλλά κατάφερε να ανατρέχει το 1-0 του πρώτου ματς, επικρατώντας με 2-0 στη ρεβάνς, πανηγυρίζοντας την πρόκριση. Ζορίστηκε, ωστόσο κατάφερε να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας η Φόλκερκ (6-10-2 εκτός), αποφεύγοντας τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, ούσα πιο ξεκούραστη από την αντίπαλό της. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο ξεκάθαρο φαβορί ο άσος. Καλό το όνομα των «Χιμπς», αλλά η Φόλκερκ έδειξε πιο σταθερή μέσα στη σεζόν και ξεκάθαρα αδικείται από τις αποδόσεις. Κόντρα ή τίποτα.

1758. ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Η ήττα από τη Σουόνσι και κυρίως το βαρύ 1-4, πλήγωσαν ανεπανόρθωτα τη Γουέστ Χαμ, όμως δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα, αφού ακόμα μπορεί να αποκτήσει το πάνω χέρι στη μάχη για την έκτη θέση, αρκεί να κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ θα τα δώσει όλα, ώστε να πάρει προβάδισμα στην κόντρα της με τη συμπολίτισσα Σίτι ενόψει της τελευταίας στροφής και να δώσει το παρών στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα «σφυριά» έχουν ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη, αφού το παιχνίδι αυτό είναι το τελευταίο τους στο ιστορικό «Μπόλεϊν Γκράουντ», σπίτι τους για 112 χρόνια, με την ομάδα να μετακομίζει από τη νέα σεζόν στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Λονδίνου, όπου έχουν εξαντληθεί από τώρα τα 52000 διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας. Κίνητρο έχουν και οι δύο ομάδες, με αυτό των γηπεδούχων να είναι ακόμα μεγαλύτερο, ενώ ο +0,25 ασιατικός άσος (1,80/Bet365), ευνοείται και από το γεγονός πως η πρωταθλήτρια Λέστερ είναι η μοναδική ομάδα της πρώτης δεκάδας, που έφυγε με διπλό από το ιστορικό σπίτι της Γουέστ Χαμ (4-3-1 με αντιπάλους από το πρώτο μισό της Πρέμιερ). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1760. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ – ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ

Πολύ καλά στάθηκε στην έδρα της πρωταθλήτριας Ντάνταλκ η Γκάλγουεϊ (3-2-0 εντός), χάνοντας με 2-1 και επέστρεψε στις ήττες έπειτα από τέσσερα ματς πρωταθλήματος (2-2-0). Τεράστιο πρόβλημα στο σκοράρισμα εμφανίζει η Σεντ Πάτρικς (3-0-2 εκτός), έμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στο μηδέν, χάνοντας με 0-1 από τη Ντέρι και έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 4/5 under 2,5 μακριά από το σπίτι τους και αν κρίνουμε από την επιθετική τους δυστοκία, μάλλον θα πρέπει να προστατεύσουν τα μετόπισθεν προκειμένου να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Τα λίγα γκολ αποτελούν επιλογή.

1761. ΜΠΟΕΜΙΑΝ – ΚΟΡΚ ΣΙΤΙ

«Κόλλησε» στο 0-0 με τη νεοφώτιστη Φιν Χαρπς η Μποέμιαν(2-1-2 εντός), παίζοντας και πάλι κακό ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς γκολ και νίκη για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική (0-1-3). Τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες έφτασε η Κορκ (2-2-1 εκτός), με το διπλό επί της Μπρέι (0-2) και συνεχίζει την καταδίωξη της Ντάνταλκ, δείχνοντας πως φέτος θα κυνηγήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα. Λογικό φαβορί βάσει φόρμας η Κορκ, αλλά η ιστορική Μποέμιαν ψάχνει κάτι τέτοια ματς για να αφυπνιστεί και ως εκ τούτου, δε μπορούμε να στηρίξουμε το διπλό σε τόσο χαμηλές αποδόσεις, οπότε είτε στηρίζουμε την έδρα, είτε πάμε πάσο.

1762. ΝΤΑΝΤΑΛΚ – ΜΠΡΕΪ

Δύσκολα θα χάσει την πρωτοκαθεδρία της τα τελευταία χρόνια η Ντάνταλκ. Πολύ σοβαρή και φέτος από την έναρξη του πρωταθλήματος, βρίσκεται στην κορυφή με +4 βαθμούς από τους διώκτες της έχοντας ρεκόρ 9-1-1 με την πιο παραγωγική επίθεση και την πιο αποτελεσματική άμυνα (24-5 τέρματα). Η Μπρέι θα παλέψει για άλλη μία χρονιά για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αρκετά αδύναμη εκτός έδρας, 0-1-4 το φετινό ρεκόρ της, χωρίς διπλό στις 11 προηγούμενες εξόδους της (0-1-10) και με την επίθεση να είναι το μελανό σημείο της. Στέκεται ως επιλογή το win to nil (νίκη με μηδέν παθητικό) της Ντάνταλκ στο 1,80 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1763. ΝΤΕΡΙ – ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ

Με το 0-1 επί της Σεντ Πάτρικς, η Ντέρι (4-0-1 εντός) έδειξε πως η ήττα από τη Σλίγκο ήταν μία κακή παρένθεση, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα άμεσα. Θετικός κρίνεται ο βαθμός της ισοπαλίας που απέσπασε η νεοφώτιστη Φιν Χαρπς (0-2-3 εκτός) κόντρα στη Μποέμιαν, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλο ντέρμπι στη βορειοδυτική Ιρλανδία, κάτι που μας κάνει επιφυλακτικούς για το χαμηλό άσο, ο οποίος πάντως με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια δεν κοντράρεται, αλλά η έννοια του ντέρμπι, δίνει άλλο τόνο στο ματς και για το λόγο αυτό θα απέχουμε.

1765. ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΕΞΦΟΡΝΤ ΓΙΟΥΘΣ

Μάχη στην ουρά της βαθμολογίας. Απογοητευτική η Λόνγκφορντ (0-2-3 εντός), έχασε και από τη Σάμροκ με 0-2, συνεχίζοντας την κάκιστη πορεία της. Η νεοφώτιστη Γουέξφορντ (0-2-3 εκτός) διασύρθηκε από τη Σλίγκο με 4-1 και παρέμεινε συγκάτοικος της Λόνγκφορντ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δύο κακές ομάδες αναμετρώνται, θα τις αφήσουμε να βγάλουν μόνες τους τα μάτια τους.

1766. ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ – ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ

Βελτιωμένη το τελευταίο 15ημερο η Σλίγκο Ρόβερς, στα τρία τελευταία παιχνίδια της συγκεκριμένα πήρε ισάριθμες νίκες (3-0-0) και ως εκ τούτου σε αυτό το διάστημα συγκέντρωσε τους 9 από τους συνολικούς 13 βαθμούς της και πέτυχε τα 9 από τα 12 γκολ της. Η Σάμροκ ακολουθεί κατά πόδας τις τρεις προπορευόμενες ομάδες (Ντάνταλκ, Κορκ, Ντέρι) από τις οποίες βέβαια ηττήθηκε πρόσφατα. Χαρακτηριστικό όλων των αγώνων της μέχρι στιγμής είναι πως δεν σκόραραν και οι δύο ομάδες (11/11 NG). Καλή περίπτωση δείχνει το NG στο 1,83 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

---. ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (0-2)

Η ομάδα που θα βρεθεί στον τελικό είναι αυτή που θα κάνει 3 νίκες σε σειρά αγώνων 2+2+1. Προηγείται με 2-0 σκορ στη σειρά ο Ολυμπιακός.Ηλεκτρισμένο το κλίμα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς πέραν των αγωνιστικών ζητημάτων που αναζητούν λύση, ήρθε το επεισόδιο ανάμεσα στον προπονητή της ομάδας, Γιούρι Ζντοβτς και τον Τορίν Γκριν, για να δημιουργήσει έντονο προβληματισμό. Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός έχει ήδη μπει σε κλίμα τελικών και προσπαθεί να βρει τα πατήματα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αποδίδοντας όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ. Σίγουρα η «Ένωση» στην καλή της ημέρα μπορεί να βάλει δύσκολα στους «ερυθρόλευκους», όπως άλλωστε έκανε και στην κανονική διάρκεια, όμως δεν πείθει πως μπορεί να το επαναλάβει, με τις τελευταίες εξελίξεις να έχουν αναμφίβολα αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία των παικτών. Πονηρό το -7,5 χάντικαπ, όμως αδυνατούμε να κλείσουμε τα μάτια στο διπλό, όταν αυτό προσφέρεται σχεδόν σε αποδόσεις διπλασιασμού (1,97) στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

3003. ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ (0-1)

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ στη BBL της Γερμανίας. Προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες. Παρά το μέτριο ξεκίνημα της η Μπάγερν όπου έχανε με 21-27 στο τέλος της 1ης περιόδου επέβαλλε το ρυθμό της στη συνέχεια για να επιβληθεί σχετικά εύκολα με 97-80 στον πρώτο αγώνα της Λούντβιγκσμπουργκ. Οι Βαυαροί είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, πρώτος σκόρερ ο Djedovic με 22 πόντους ενώ και ο Bryant κέρδισε όλες τις μάχες που έδωσε κάτω από τη ρακέτα με αποτέλεσμα να πετύχει 19 πόντους. Σίγουρα βοήθησε και το εκπληκτικό ποσοστό που είχαν από τη γραμμή των 6,75 με τα 12/20 εύστοχα τρίποντα. Η Λούντβιγκσμπουργκ αν και έκανε πολύ ελπιδοφόρο ξεκίνημα κατέρρευσε στην 3η περίοδο (34-31) χάνοντας την επαφή της με το σκορ. Εύκολα βγήκε το over στην προηγούμενη αναμέτρηση, αν και υψηλό το όριο των 171,5 πόντων δείχνει πιθανό αφού όλα τα μεταξύ τους ματς φέτος ήταν άκρως παραγωγικά (97-80, 71-100, 95-92 ).

3013. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΜΟΥΡΘΙΑ

Πολύ μαχητική στη Γκραν Κανάρια με την ομώνυμη ομάδα η Εστουδιάντες αλλά δεν απέφυγε την ήττα (82-80) αν και έκανε την αντεπίθεση της στο δεύτερο ημίχρονο (43-54 επιμέρους σκορ). Σε συνδυασμό με τη νίκη της Ομπραντόιρο βρέθηκε ουσιαστικά στις -2 νίκες για την παραμονή της αφού υστερεί και στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας με τη συγκεκριμένη ομάδα. Ψάχνει ένα θαύμα για να σωθεί αφού στα δύο επόμενα υποδέχεται τη Μούρθια που παλεύει για την είσοδο της στα πλέι-οφ και την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα ενώ στο φινάλε δίνει το θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι της με την υποβιβασμένη Χιπουσκόα (εκτός έδρας). Η ήττα της Μπιλμπάο από την Ομπραντόριο ευνόησε όμως πολύ τη Μούρθια που πάτησε έτσι 8αδα και ευνοείται κιόλας στην ισοβαθμία με τους Βάσκους. Το τελευταίο της χαρτί ουσιαστικά για τη σωτηρία παίζει η Εστουδιάντες, μόνο νίκη αναζητά και η Μούρθια για να συνεχίσει να έχει το πάνω χέρι για την συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Δε βγαίνει άκρη,το μόνο που έχει λογική είναι το over 158.

3014. ΜΙΛΑΝΟ – ΤΡΕΝΤΟ (1-0)

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ στη Lega της Ιταλίας, ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες σε σειρά αγώνων 2+2+1. Επικράτησε το φαβορί και σε αυτόν τον προημιτελικό με τη Μιλάνο να κάνει το πρώτο από τα τρία βήματα προκειμένου να βρεθεί στα ημιτελικά. Πολύ ανώτερη στην 2η (25-14 επιμέρους σκορ) και 4η περίοδο (21-15 επιμέρους σκορ) η ομάδα του Ρέπεσα για να επικρατήσει τελικά με 86-74. Πολυτιμότερος όλων ο Σάντερς με 21 πόντους και 5 ριμπάουντ, επιβλητικός κάτω από το καλάθι και ο Μπατίστα (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ) με τον Μάντα Καλνιέτις (14 πόντοι) επίσης να δίνει πολλές λύσεις στην επίθεση. Από την πλευρά των ηττημένων ξεχώρισε ο Πασκόλο που έκανε γεμάτο double double με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ αλλά και ο νεοφερμένος Κάμινγκς με 13 πόντους. Οριακά βλέπουμε να κρίνεται πάλι το χάντικαπ που οριοθετείται στους 10,5 πόντους, ίσως αυτή τη φορά η Τρέντο αποδειχτεί πιο σκληρό καρύδι με το over 156 επίσης να είναι μία αξιόλογη επιλογή. Άλλωστε στα 4/5 φετινά μεταξύ τους σε πρωτάθλημα και Γιούροκαπ είχαμε 156+ πόντους, για την ακρίβεια σημειώθηκαν 160, 171, 156, 162 και 153 πόντοι αντίστοιχα.

3015. ΚΡΕΜΟΝΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (0-1)

Πρώτος γύρος των πλέι-οφ στη Lega της Ιταλίας, ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες σε σειρά αγώνων 2+2+1. Με το καλημέρα έσπασε την έδρα η Βενέτσια (73-79) και έγινε έτσι αυτομάτως το φαβορί για να βρεθεί στα ημιτελικά. Πολύ ισορροπημένη η πρώτη τους αναμέτρηση, καλύτερη η Κρεμόνα μέχρι το ημίχρονο όπου προηγούνταν με 5 πόντους διαφορά. Της κόστισαν όμως τα υπερβολικά πολλά λάθη (21) με αποτέλεσμα να πέσει θύμα ανατροπής αφού και η Βενέτσια ανέβασε τη δική της απόδοση. Στα αξιοσημείωτα η κάκιστη εμφάνιση του Πάργκο, σημείωσε μόλις 2 πόντους με 1/7 σουτ. Πρώτοι σκόρερ των νικητών ήταν οι Γκριν (21 πόντοι) και Όρτνερ (17 πόντοι). Τα λέγαμε και στο πρώτο ματς, θεωρούμε ικανή τη Βενέτσια να προκριθεί στα ημιτελικά παρά το μειονέκτημα έδρας. Ωστόσο περιμένουμε αντίδραση της Κρεμόνα, ούτε λόγος όμως για το -3,5 αφού αν νικήσει θα είναι οριακά. Η συνδυαστική νίκη των γηπεδούχων με 1-10 πόντους βγάζει μέση απόδοση 2,28 στην Bet365.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ