ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (3/5) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

2048.ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ – ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Το γκολ του Μπαρμπαρούση στην Κορέα με την Σουγουόν (1-1) δίνει τη δυνατότητα στην Μελβούρνη (Αυστραλία) με νίκη στο φινάλε επί της ουραγού και αποκλεισμένης Γκάμπα Οσάκα (Ιαπωνία) να βρεθεί στη φάση των 16. Δυνατοί οι Αυστραλοί μπροστά στον κόσμο τους, εκεί άλλωστε «λύγισαν» την πανίσχυρη Σανγκάη, πέρσι νίκησαν και την κάτοχο του τροπαίου Γκουανζού Εβεργκράντε, ενώ γενικά τρέχουν εντός έδρας αήττητο οκτώ αγώνων στη διοργάνωση (5-3-0). Η Γκάμπα Οσάκα ακόμα ψάχνει την πρώτη νίκη της στον όμιλο (0-2-3) και όπως φαίνεται στο ψάξιμο θα μείνει. Δύσκολα θα χαλάσει ο άσος στο 1,50, η αναμονή στοliveίσως αποφέρει μεγαλύτερη απόδοση.

2049.ΣΟΥΓΟΝ – ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ

Η ισοπαλία με γκολ (1-1) που έφερε στην Κορέα με την Μελβούρνη ίσως αποδειχτεί καθοριστική για την Σουγουόν (Νότιος Κορέα) καθώς έτσι μειονεκτεί στην ισοβαθμία με τους Αυστραλούς. Αυτό σημαίνει πως δεν της αρκεί η δική της νίκη αφού πρέπει να ευνοήσει και το άλλο αποτέλεσμα. Στο φινάλε των ομίλων επίσης έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο αφού θα αντιμετωπίσει το μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης, Σανγκάη (Κίνα). Οι Κινέζοι που έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρωτιά του ομίλου έρχονται από 4 σερί νίκες. Επίσης με την ευκαιρία να αναφέρουμε πως διαθέτουν ένα από τα πιο ακριβά μπάτζετ στην Ασία αφού έχουν στις τάξεις τους παίκτες όπως οι Ασαμόα Γκιάν, Κόνκα και Έλκεσον και όλοι αυτοί υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Σουηδού τεχνικού, Σβεν Γκόραν Έρικσον. Τιμωρημένος για τους Κινέζους είναι ο Νοτιοκορεάτης αμυντικός Ζου Γιουνγκ Κιμ (7συμ.). Συνοψίζοντας, η Σουγουόν για να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της Ασίας χρειάζεται τη νίκη με την πρωτοπόρο του ομίλου και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Μελβούρνη την αποκλεισμένη Γκάμπα Οσάκα.Για γέλια ο άσος της Σουγουόν στο 1,30 όταν δεν εξαρτάται αποκλειστικά από το δικό της αποτέλεσμα.

2050.ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΕΒ. – ΣΙΔΝΕΪ

Η περσινή κάτοχος τουAFCκαι παντοδύναμη τα τελευταία χρόνια στην Κίνα, Γκουανζού Εβεργκράντε, απογοήτευσε φέτος στο θεσμό και μοιραία μένει πρόωρα εκτός. Λογικό όταν χρειάστηκε να φτάσουμε στην 5η αγωνιστική για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της (1-2-2). Το αποτέλεσμα όμως που την «πόνεσε» πιο πολύ ήταν η ήττα στην Ιαπωνία από την Ουράβα που σε συνδυασμό με την ισοπαλία που έφεραν οι δύο ομάδες στο πρώτο ματς στην Κίνα την στέλνει πρόωρα στο σπίτι της αφού υστερεί στην ισοβαθμία. Μιλάμε για μία ομάδα που ξόδεψε πακτωλό χρημάτων για να φέρει στους κόλπους της τον Τζάκσον Μαρτίνεζ από την Ατλέτικο ενώ έχει την πολυτέλεια να διαθέτει και δύο διεθνείς Βραζιλιάνους, τους μέσους Παουλίνιο και Ρικάρντο Γκουλάρ. Ο Παουλίνιο δεν θα δώσει το παρών λόγω τιμωρίας. Η Σίδνεϊ (Αυστραλία) φιγουράρει στην 1η θέση του ομίλου, αήττητη στα τέσσερα τελευταία (3-1-0) με μόλις ένα γκολ παθητικό. Ωστόσο σε περίπτωση που κερδίσει η Ουράβα μόνο με νίκη θα διατηρηθεί στην 1η θέση αφού είναι ναι μεν στο +2 αλλά υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Μοναδική απουσία ο έμπειρος (αναπληρωματικός) φορ, Σάιμον (290συμ. / 3 γκολ). Όταν ξεκίνησε να γράφεται το παρών κείμενο και στο άνοιγμα των αποδόσεων στην Ασία τοlineήταν στο +1, δυστυχώς μας πρόλαβαν και πλέον έχει χαθεί η όποια αξία σε στήριξη των Αυστραλών.

2051.ΟΥΡΑΒΑ – ΓΙΟΧΑΝΓΚ

Θετικό αποτέλεσμα κρίνεται η ισοπαλία που απέσπασε η Ουράβα από τη Σίδνεϊ στην Αυστραλία αφού είχε κερδίσει στο πρώτο ματς στην Ιαπωνία οπότε υπερτερεί στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας που μπορεί να προκύψει. Στη χειρότερη θα προκριθεί ως 2η αφού ευνοείται και σε ισοβαθμία με την Γκουανζού Εβεργκράντε. Με νίκη πάντως και αν την ίδια ώρα η Σίδνεϊ ηττηθεί στην Κίνα, κάτι που φαντάζει λογικό σενάριο θα προκριθεί και ως 1η στον όμιλο οπότε και θα παίξει στον επόμενο γύρο με τη Σαντόνγκ. Η Πόχανγκ παρά το πολύ ελπιδοφόρο και ενθαρρυντικό ξεκίνημα της με ισοπαλία στην έδρα της Γκουανζού και νίκη επί της Ουράβα δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Γνώρισε ισάριθμες ήττες στα τρία επόμενα χωρίς μάλιστα να σκοράρει σε κανένα. Έτσι βρέθηκε στην τελευταία θέση του ομίλου ούσα αποκλεισμένη από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Σφιχτές και οι δύο ομάδες, θα παραβλέψουμε το 1,50 του άσου και θα πάμε με το σενάριο της νίκης των γηπεδούχων με χαμηλό σκορ. Τα ακριβή σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 3-0 βγάζουν μέση απόδοση 2,15 στηνBet365, ακόμα καλύτερη επιλογή ο συνδυασμό ς 1 & under 3,5 στο 2,12 του Stoiximan .

2041.ΠΑΧΤΑΚΟΡ – ΤΑΣΚΕΝΔΗΣ – ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ

Η νίκη της Παχτακόρ(Ουζμπεκιστάν) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με την ουραγό Αλ Τζαζίρα σε συνδυασμό με την ήττα της Αλ Χιλάλ έβαλε τους Ουζμπέκους ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από το δικό τους αποτέλεσμα όμως αφού είναι στο -1 από την Αλ Χιλάλ. Το σενάριο που τους στέλνει στην επόμενη φάση είναι η δική τους νίκη και ταυτόχρονα να μην φύγει νικήτρια η Αλ Χιλάλ από την έδρα της πρωτοπόρου Τράκτορ Σάζι. Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα θα στερηθούν λόγω τιμωρίας, δύο μέρους, τον Ακχμέτοφ (7συμ.) και τον Σοκχίμποφ (6συμ.). Τελείως αδιάφορη και αποκλεισμένη η Αλ Τζαζίρα (Η.Α.Ε.) που έχει συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό σε αυτές τις πέντε αγωνιστικές (0-1-4). Καμία τύχη δεν έχει η ουραγός και πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου που επιπλέον θα παραταχθεί χωρίς τον 1ο σκόρερ της, Αχμέντ Μαμπκχουτ (22συμ. / 22 γκολ). Λογικό φαβορί η Παχτακόρ, ούτε λόγος για τον άσο στο 1,40, καλύτερη σκέψη η νίκη της από ημίχρονο (1/1) που πληρώνει 2,10 στηνBet365 και θα βοηθήσει στο να μεταφέρει το άγχος στην πλευρά της Αλ Χιλάλ.

---.ΤΡΑΚΤΟΡ ΣΑΖΙ – ΑΛ ΧΙΛΑΛ

Πρωτοπόρος του ομίλου η Τράκτορ Σάζι (Ιράν) που έχει προκριθεί ήδη και περιμένει την αντίπαλο της στη νοκ άουτ φάση. 12 βαθμοί ως τώρα ο απολογισμός της και μία ήττα, αυτή από την Παχτακόρ, στο μοναδικό ματς που δέχτηκε γκολ αφού όλες οι νίκες της ήρθαν με μηδέν παθητικό (4-0-1, 9-1 τέρματα). Άμεσα ενδιαφερόμενη είναι η Αλ-Χιλάλ (Σαουδική Αραβία) που βρίσκεται στην 2η προνομιούχο θέση του ομίλου και για να προκριθεί στη φάση των 16 θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Παχτακόρπου είναι πίσω της με έναν βαθμό διαφορά. Προκρίνεται και σε περίπτωση ήττας υπό την προϋπόθεση πως θα χάσει και η Παχτακόρ από την ουραγό Αλ Τζαζίρα, κάτι βέβαια που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε πάντως εντός έδρας από την πρωτοπόρο Τράκτορ Σάζι οπότε μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο της. Δε φημίζεται για τις εκτός έδρας επιδόσεις της η ομάδα του Γιώργου Δώνη, μόλις ένα διπλό έβγαλε στις 11 τελευταίες της εξόδους στη διοργάνωση (1-5-5). Οι αποδόσεις έχουν προσαρμοστεί σύμφωνα με το κίνητρο των φιλοξενούμενων εξ’ ου και το διπλό προσφέρεται στο «φτωχό» 1,66 που φυσικά και δεν πρόκειται να μας απασχολήσει παρά μόνο στο live αν ευνοήσει η εικόνα του αγώνα.

2042.ΑΛ ΑΪΝ – ΝΑΣΑΦ ΚΑΡΣΙ

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Αλ Αΐν(Η.Α.Ε.) που βρίσκεται στη 2η θέση έχοντας ένα παραπάνω βαθμό από την Αλ Αχλί της οποίας υπερτερεί και στην ισοβαθμία που μπορεί να προκύψει αφού την κέρδισε τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Μοναδικές ήττες της στον όμιλο έγιναν από την πρωτοπόρο Ελ Τζαΐς ενώ στο προηγούμενο αναδείχτηκε ισόπαλη στο Ουζμπεκιστάν με τη Νασάφ. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα σχεδόν καταδίκασε τη Νασάφ (Ουζμπεκιστάν) αφού για να προκριθεί πρέπει να κερδίσει την Αλ Αΐν κατά πρώτο λόγο ενώ παράλληλα να μην κερδίσει και η Αλ Αχλί την Ελ Τζαΐς. Επίσης σε πολύ χαμηλά επίπεδα (1,44) κινείται ο άσος αφού η Αλ Αΐν με νίκη προκρίνεται στη φάση των 16. Υπό προϋποθέσεις (μη νίκη της Αχλί) μπορεί να περάσει και αν δεν κερδίσει.

2043.ΑΛ ΑΧΛΙ (ΣΑ) – ΕΛ ΖΑΪΣ

Μονόπλευρο το κίνητρο εδώ αφού η Ελ Τζαΐς (Κατάρ) έχει προκριθεί ήδη και σαν 1η (υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Αλ Αΐν) ενώ η Αλ Αχλί (Σαουδική Αραβία) θέλει μόνο νίκη και ταυτόχρονα να χάσει βαθμούς η Αλ Αΐναφού υστερεί στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας. Από τη στιγμή λοιπόν που θα εξασφαλίσει η ίδια τη νίκη θα είναι με το ακουστικό στο χέρι για την εξέλιξη του άλλου αποτελέσματος. Ενδιαφέρον στοιχείο πως στην προηγούμενη αγωνιστική τον περασμένο μήνα η Αλ Αχλί πέρασε με εκκωφαντικό τρόπο (1-4) από την έδρα της Ελ Τζαΐς. Τιμωρημένοι για τους φιλοξενούμενους ο βασικός αμυντικός Γιασέρ Αμπουμπακέρ Έσα (24συμ.) και ο βασικός μέσος Αλ Ζερεΐκι (24συμ. / 1 γκολ). Περιμένουμε να κάνει το καθήκον της η Αλ Αχλί, δικαιολογημένα ο άσος προσφέρεται πολύ χαμηλά (1,44).

2034.ΜΠΟΥΜΑΛ. ΜΠΛ. ΕΪΣΙΣ – ΜΠΙΝΤΓΟΥΕΣΤ ΓΟΥΙΤΣ

Με το 0-0 κόντρα στην Πολοκβάνε, η Μπουμαλάνγκα (6-5-2 εντός) συνέχισε το αρνητικό της σερί, αφού στις τελευταίες 11 αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά (1-6-4), με αποτέλεσμα να βρίσκεται πια στο -3 από την πρώτη τριάδα. «Κόλλησε» στο 1-1 με την Τσίπα η Μπίντγουεστ (9-1-3 εκτός) και είδε τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μαμελόντι να αυξάνεται στους έξι πόντους. Αναγκασμένοι να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι αν θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για το πρωτάθλημα. Σε κακό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, το διπλό έχει το προβάδισμα.

2015.ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τη σκακιέρα τους θα στήσουν πάλι Γκουαρδιόλα και Σιμεόνε. Ρουά ματ έκανε ο «Τσόλο» στον Ισπανό στο πρώτο ματς όμως αυτή τη φορά το παιχνίδι των «ροχιμπλάνκος» θα είναι πιο προβλέψιμο αφού θα παίξουν λυσσαλέα άμυνα και θα βγάινουν μπροστά μόνο με αντεπιθέσεις ψάχνοντας το γκολ επίσης από στημένες φάσεις. Το ζητούμενο είναι αν θα καταφέρουν και για πόση ώρα να αντέξουν την πίεση και πολιορκία που θα δεχτούν στα καρέ τους από τους «Βαυαρούς» που στην «AllianzArena» είναι υπερηχητικοί (11 σερί νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ με 41-6 τέρματα). Δεδομένο είναι πως θα υπάρξει σκοπιμότητα από την πλευρά των Μαδριλένων με τη Μπάγερν να επιτίθεται σε οργανωμένη άμυνα αλλά να μην αφήνει ακάλυπτα τα νώτα της υπό το φόβο του εκτός έδρας γκολ που θα δυσκολέψει περισσότερο το έργο της. Το σενάριο των λίγων γκολ με τοunder2,5 πληρώνει 1,75 στον Stoiximan , ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---.ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΕΪΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Πρώτο παιχνίδι στα πλέι-οφ της Λιγκ1. Με το χειρότερο δυνατό τρόπο έκλεισε την κανονική διάρκεια της σεζόν η Πίτερχεντ, αφού έρχεται από έξι διαδοχικές ήττες, όπου σκόραρε μόλις μία φορά. Δεν έβγαζε μάτια στο φίνις η Έιρ, ωστόσο ήταν σαφώς καλύτερη και με ρεκόρ 2-0-1 στα τρία πιο πρόσφατα, κατέκτησε τη δεύτερη θέση έναντι της προσεχούς της αντιπάλου. Προκαλούν οι αποδόσεις, αφού με την αγνιστική κατάσταση των γηπεδούχων, απορούμε πως δίνονται ακόμα φαβορί. Η αξία βρίσκεται στην κόντρα του άσου.

---.ΚΛΑΪΝΤ – ΕΛΓΚΙΝ

Πρώτο παιχνίδι στα πλέι-οφ της Λιγκ2. Με το 3-1 επί της Στέρλινγκ Άλμπιον και την ήττα της Κουίνς Παρκ από την Άνναν, η Κλάιντ κατέλαβε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και απέφυγε την ομάδα από την Τσάμπιονσιπ στα πλέι-οφ. Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε και η Έλγκιν, αφού μετά το 0-3 επί της Ιστ Στέρλγινκ, ήρθε και το επιβλητικό 4-1 κόντρα στην Άρμπρουθ, το οποίο την έφερε στη δεύτερη θέση, παίζοντας με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Δε χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες, αμφότερες πραγματοποιούν μία πολύ καλή σεζόν. Δικαίως φαβορί οι γηπεδούχοι, λόγω έδρας, τίποτε περισσότερο όμως. Πάμε παρακάτω.

2053.ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ

Μετά το διπλό στην έδρα της Πατρονάτο, η Μπάνφιλντ (1-2-3 εντός) επέστρεψε στις ήττες, χάνοντας με 2-0 από τη Λανούς στο δικό της «κλάσικο» και παραμένει στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Από ήττα προέρχεται και η Σαρμιέντο (0-1-5 εκτός), αυτή τη φορά από την Τίγκρε με 2-0, εξακολουθώντας να απογοητεύει με την έως τώρα παρουσία της. Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν πατάνε καθόλου καλά, αλλά οι γηπεδούχοι λόγω έδρας, εμπειρίας και δεδομένα καλύτερης ποιότητας, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

---.ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Ένα από τα φαβορί για κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες θεωρείται η Ατλέτικο Νασιονάλ. Τερμάτισε με το καλύτερο ρεκόρ (5-1-0) στη φάση των ομίλων κάτι που την οδήγησε πάνω στην Ουρακάν με την οποία αναμετρήθηκε και στον όμιλο. Αποκρουστικό το θέαμα και η ποιότητα του παιχνιδιού στο πρώτο ματς στην Αργεντινή που έληξε χωρίς τέρματα (0-0) με τους Κολομβιανούς να γίνονται έτσι αυτομάτως το φαβορί λόγω και του χαρακτήρα που βγάζουν μπροστά στον κόσμο τους στο Μεντεγίν. Καλή σκέψη αποτελεί ο συνδυασμός νίκης τους μεunder3,5 στο 1,91 του Stoiximan . Οι Αργεντίνοι άλλωστε βγάζουν φάσεις με το σταγονόμετρο και σκοράρουν ακόμα πιο δύσκολα οπότε δεν αποκλείεται να μείνουν «άσφαιροι» για 7ο σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---.ΠΟΥΜΑΣ – ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ

Επαναληπτικός στη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Με 2-1 κέρδισε στο πρώτο ματς η Ντεπορτίβο Τάτσιρα. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίδιου σκορ με τον πρώτο αγώνα, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων, όπου η Τάτσιρα κέρδισε με 2-0 εντός έδρας, αλλά έχασε με 4-1 στο Μεξικό. Στη δεύτερη παρουσία της στο θεσμό, η Πούμας κατάφερε με άνεση να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου και με το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ που σημείωσε στην Κολομβία, αύξησε σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού. Εκμεταλλεύτηκε την πολύ δυνατή της έδρα στο πρώτο ματς η Ντεπορτίβο Τάτσιρα, αλλά μακριά από το σπίτι της έχει ρεκόρ 1-1-19 στη διοργάνωση και το έργο της θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολο στο Μεξικό. Άλλωστε, οι 17 από τις 19 εκτός έδρας ήττες της στο Κόπα Λιμπερταδόρες ήρθαν με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ. Πολύ χαμηλά προσφέρεται τόσο ο άσος, όσο και η πρόκριση της Πούμας, οπότε πάμε πάσο.

2019.ΤΟΣΟΥ – ΣΟΝΑΝ

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας, η Τόσου (1-2-1 εντός) μετρούσε ρεκόρ 0-2-4, αλλά με το διπλό στην έδρα της Σεντάι επέστρεψε στις νίκες και ξαναβρήκε ως ένα σημείο την ηρεμία της. Έσπασε το ρόδι επιτέλους η Σόναν (1-2-1 εκτός), η οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής, κερδίζοντας με 0-1 της Γιοκοχάμα Μαρίνος και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο. Φαβορί λόγω έδρα κυρίως η Τόσου, δε θα στηρίξουμε την άποψη των εταιριών, καθώς θέλουμε να δούμε πως θα αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι μετά την παρθενική φετινή τους νίκη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ