ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (26/4). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

506. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 - ΛΑΜΙΑ 1964

Με το αριστερό ξεκίνησε στον πάγκο του Πανσερραϊκού (7-3-4 εντός) ο Νικηφόρος Κάκογλου, με τα «λιοντάρια» να χάνουν στο Μενίδι 2-1 από τον Αχαρναϊκό. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας φαίνεται πως θα μείνει ως το τέλος της σεζόν στο τιμόνι των Σερραίων. Μετά από πέντε αγωνιστικές δίχως ήττα (2-3-0), η Λαμία (2-6-6 εκτός) ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από τα Τρίκαλα και είπε οριστικά αντίο στο όνειρο της ανόδου. Αδιάφορες βαθμολογικά οι δύο ομάδες, μπορούν να δώσουν βαρύτητα στο θέαμα και όχι στην ουσία, με τα πολλά γκολ να αποτελούν επιλογή.

---. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ

Το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ΑΕΚ, αλλά σίγουρα δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Η Ένωση καλείται να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ, προσέχοντας κυρίως τα νώτα της, ενώ ο Ατρόμητος γνωρίζει πως αν δεχθεί γκολ, τότε μάλλον θα αποχαιρετήσει το όνειρο της παρουσίας στον τελικό του κυπέλλου. Συντηρητικά θωρούμε πως θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες, σύμμαχος μας και τα στατιστικά τους, προκειμένου να επιβεβαιωθεί τοNGστο 1,80 του Stoiximan, ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

526. ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ - ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Με φουλ επιθετικές διαθέσεις έχουν ξεκινήσει τη σεζόν τόσο η Νόρκεπινγκ, όσο και η Χάμαρμπι. Αμφότερες σκοράρουν σε όλα τα παιχνίδια τους, διαθέτοντας τις δύο πιο παραγωγικές επιθέσεις της κατηγορίας, κάτι που όμως επιφέρει κενά στην άμυνα, με την εστία τους να παραβιάζεται επίσης σε όλα τα ματς. Συνέπεια αυτού, είναι το μεταξύ τους παιχνίδι να προσφέρεται για ενασχόληση με τα πολλά τέρματα και το συνδυασμόGGκαιover2,5 στο 2,05 του Stoiximan να αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

534. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δικαίωμα στο όνειρο έχει η Μαν. Σίτι που απέκλεισε την Παρί και βιώνει την πιο πετυχημένη πορεία της ιστορίας της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Σαφώς πιο έμπειρη στο θεσμό η Ρεάλ που εκτός έδρας όμως ήταν απογοητευτική στον προημιτελικό με τη Βόλφσμπουργκ σώζοντας τελικά τα προσχήματα στη ρεβάνς του «Μπερναμπέου». Θα κυνηγήσει το εκτός έδρας γκολ αλλά δεν θα χαλαστεί και με ισοπαλία αφού πάλι θα έχει το πλεονέκτημα. Οι «πολίτες» θα δώσουν ιδιαίτερα βαρύτητα στο μαρκάρισμα του Ρονάλντο. Στην επίθεση μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες αφού η άμυνα των Μαδριλένων δεν είναι και η πιο φερέγγυα. Ελαφρώς αουτσάιντερ προσφέρεται η Μαν. Σίτι, στο 1,80 παίζεται ο ασιατικός άσος +0,25 στην Bet365που προσφέρει και δωρεάν στοίχημα σε εξέλιξη μέχρι και 25 ευρώ. Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους της προσφοράς. Με 0% γκανιότα προσφέρει το παιχνίδι ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

535. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Βαριά ήττα γνώρισε η Γουόλσολ στο τελευταίο της παιχνίδι (4-0 από την Μπράντφορντ), με αποτέλεσμα η διαφορά της από τη δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο να αυξηθεί στους έξι πόντους. Τεράστιο διπλό για τη Σριούσμπερι στην έδρα της Τζίλιγχαμ (2-3), πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την επισημοποίηση της σωτηρίας της. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι, ενώ δεδομένα εντός έδρας έχουν προβλήματα, όπως δεδομένα και η Σριούμπερι εκτός έδρας αποδίδει πολύ καλύτερα. Λάθος κρίνουμε το σετ αποδόσεων, όλη η αξία στο ασιατικό διπλό +0,75 (1,875/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

536. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Σε φουλ φόρμα η Γουίμπλεντον με πέντε σερί νίκες, έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι-οφ της Λιγκ 2. Εκεί θα βρίσκεται και η Πόρτσμουθ που μόνο με κάποιο θαύμα προλαβαίνει την τρίτη θέση. Πάρα πολύ δύσκολα κοντράρονται αυτόν τον καιρό οι «Ντόνς», όμως οι «Πόμπεϊς» έχουν το εύκολο γκολ εκτός έδρας (17/21 GG) και μπορούν να τους ζορίσουν. Αποδεκτό το 1,75 του GG στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

537. ΧΑΛ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Χωρίς μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον η αναμέτρηση της Χαλ με τη Μπρέντφορντ αφού οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέι-οφ ανόδου και θα τερματίσουν είτε στην 4η είτε στην 5η θέση. Βαθμολογικά αδιάφοροι εδώ και λίγες αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι, έχουν κάνει ουκ ολίγες ζημιές το τελευταίο διάστημα αφού μετρούν αήττητο έξι αγωνιστικών (5-1-0) πετυχαίνοντας 16 γκολ. Τόσο η Χαλ (4 σερίGG&over2,5) όσο και η Μπρέντφορντ (12 συνεχόμεναoverεκτός έδρας) έχουν τάση προς τα πολλά γκολ στα παιχνίδια τους. Θα στραφούμε στοGG(1,80 /Bet365) που δείχνει αρκετά ασφαλής επιλογή σύμφωνα με τον ρυθμό και τη συχνότητα που σκοράρουν αμφότερες. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

542 ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες που γνώρισε η Λίβινγκστον (2-6-8 εντός), επιβεβαίωσαν και μαθηματικά πως θα δώσει το παρών στα πλέι-άουτ. Σε κακό φεγγάρι και η Ρέιντζερς (9-3-4 εκτός), έχει εξασφαλίσει προ πολλού την επιστροφή στη φυσική της θέση κι έχει το μυαλό αποκλειστικά στον τελικό κυπέλλου, μετρώντας 0-1-1 στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα. Τα πάντα εξαρτώντας από τα κέφια των φιλοξενούμενων, οι οποίοι θεωρούμε πως θα ψάξουν μία καλή εμφάνιση για να χτίσουν σιγά-σιγά ψυχολογία ενόψει τελικού. Πολλά τέρματα είχαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς των γηπεδούχων, 22/33 over 2,5 έχουν φέτος οι «Τζερς», με το συνδυασμό διπλού και over 3,5 να είναι ίσως η μόνη αξιόλογη επιλογή από το ματς.

543. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη κρίνεται η νίκη στην επερχόμενη αναμέτρηση για τη Χιμπέρνιαν, εφόσον θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες για κατάκτηση της 2θέσης στην κανονική περίοδο, ώστε να αποφύγει έτσι τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ ανόδου. Στον αντίποδα, η Νταμπάρτον θα αγωνιστεί δίχως άγχος, μιας κι εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, γεγονός που δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις για «ανοιχτό» παιχνίδι, ενώ παραδοσιακά τα ματς των δύο ομάδων έχουν πολλά γκολ (7/8over2,5). Περιμένουμε από τους «Χιμπς» να επιστρέψουν στις επιτυχίες, διατηρώντας έτσι ακέραιες τις ελπίδες τους για τη 2η θέση. Επιλογή μπορεί να αποτελέσει τοcombo1 &over2,5, συνδυασμός ο οποίος πληρώνει 1,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2760. ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ - ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ

Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Λουκένιο (4-1-3) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε δίκαιε 3-2 στην έδρα της Γκουαρανί. Επέστρεψε στις νίκες η Ρούμπιο Νου (5-1-2) η οποία επικράτησε 2-0 στην έδρα της Χενεράλ Ντίαζ σκαρφαλώνοντας έτσι στη τέταρτη θέση του ομίλου. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση οι γηπεδούχοι δεν είναι καλά και οι φιλοξενούμενοι βολεύονται αρκετά μακριά από το σπίτι τους, πάμε παρακάτω.

2822. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πρώτο παιχνίδι στη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίδιου σκορ στη ρεβάνς ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν μαζί και στον όμιλο, όπου η Νασιονάλ Μεντεγίν τερμάτισε στην κορυφή με ρεκόρ 5-1-0 και η Ουρακάν δεύτερη με απολογισμό 2-2-2. Οι Αργεντινοί δε βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, αφού αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης (0-2-2), ερχόμενοι από την ήττα στο «κλάσικο» με τη Σαν Λορέντζο με 1-0 για το πρωτάθλημα. Από ήττα έρχεται και η Νασιονάλ, η οποία έχασε με 2-0 από την Κορτουλούα, έχοντας αρκετές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, με αποτέλεσμα να απολέσει την ευκαιρία προσπέρασης στην κορυφή της βαθμολογίας. Με 0-2 κέρδισαν οι Κολομβιανοί για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου, είναι πιο ξεκούραστοι και με την εικόνα τους στην πρώτη φάση, φαντάζουν δικαίως το φαβορί. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, με το -0,25 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή.

2398. ΟΥΝ.ΤΣΙΛΕ - ΟΥΝΙΟΝ ΛΑ ΚΑΛΕΡΑ

Από δίκαιη ήττα 2-1 στην έδρα της Κατόλικα προέρχεται η Τσίλε (2-3-1) η οποία με μόλις μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-3-2) έχει βρεθεί στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, over 2,5 και goal-goal τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Δεύτερη σερί ήττα και τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (0-2-2) για την Ουνιόν (1-2-3) η οποία βρίσκεται κολλημένη στη τελευταία θέση, οver 2,5 και goal-goal τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Την παραμονή τους παίζουν οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν δείχνουν ικανοί να τα καταφέρουν, καλή επιλογή φαντάζουν τα γκολ.

547. ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ - ΟΥΝ. ΚΑΤΟΛΙΚΑ

Ήττα ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές για τη Σαν Λουίς (1-4-1) η οποία έχασε 4-3 στην έδρα της Ο Χίγκινς σε ένα παιχνίδι στο οποίο βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο το αγώνα, over 2,5 και goal-goal τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από νίκη στο ντέρμπι κόντρα στη Τσίλε με 2-1 προέρχεται η Κατόλικα η οποία με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδι της βρίσκεται σταθερά στο κυνήγι της πρώτης θέσης, παραπάνω από δύο γκολ είχαν τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Καίγονται για τη νίκη οι δύο ομάδες, σαφές προβάδισμα φυσικά έχουν οι καλύτεροι γηπεδούχοι, παρόλα αυτά τα γκολ αποτελούν ασφαλέστερη επιλογή.

2691. ΚΑΜΠΑΛΕΡΟ ΝΤΕ ΖΕΜΠΑΛΟΣ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Άμεση η επιστροφή στις ήττες για τους γηπεδούχους (1-2-5) οι οποίοι μετά και τη μεγάλη νίκη 2-0 στην έδρα της Λουκένιο έχασαν 3-2 εντός έδρας από τη Ρίβερ Πλέιτ Ασσουνσιόν παραμένοντας έτσι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τις πέντε σερί νίκες συμπλήρωσε η Γκουαρανί (3-3-2) η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, πιο πρόσφατο θύμα της η Λουκένιο την οποία και κέρδισε εντός έδρας με 3-2. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, δίκαια προσφέρονται φαβορί.

2761. ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ - ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

Πέντε συνεχόμενες ήττες συμπλήρωσε η Χενεράλ (4-2-2) η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε 4-1 στην έδρα της Ολίμπια, μόλις 2 γκολ έχουν πετύχει οι γηπεδούχοι στα πέντε τελευταία τους παιχνίδια. Σε πολύ καλό φεγγάρι η Σολ Ντε Αμέρικα η οποία προέρχεται από νίκη 3-2 επί της Καπιάτα παραμένοντας έτσι αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική (3-1-0) και παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Δεν βλέπονται οι ντεφορμέ γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για το τρίποντο.

2823. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ - ΠΟΥΜΑΣ

Πρώτο παιχνίδι στη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίδιου σκορ στη ρεβάνς ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν μαζί και στον όμιλο, με την Πούμας να τερματίζει πρώτη (5-0-1) και την Τατσίρα δεύτερη (3-0-3). Με όπλο την έδρα της η Ντεπορτίβο Τατσίρα κατάφερε να φτάσει στους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Μπροστά στο κοινό της είχε το απόλυτο των νικών (3-0-0), μαζεύοντας εκεί όλους τους βαθμούς της, αφού μακριά από το σπίτι της είχε μόνο ήττες (0-0-3). Όσον αφορά το πρωτάθλημα της Βενεζουέλας, τρέχει σερί 13 αγώνων δίχως ήττα (8-5-0). Η Πούμας με άνεση κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου, χάνοντας μόνο στη Βενεζουέλα από την Τατσίρα με σκορ 2-0, αλλά στο Μεξικό την κέρδισε εύκολα (4-1). Γενικά, βρίσκεται σε ανοδική τροχιά, αφού έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, βρισκόμενη για την ώρα οριακά εντός Λιγκίγια στο πρωτάθλημα. Η έδρα της Ντεπορτίβο Τατσίρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον όμιλο, το ίδιο θεωρούμε πως θα συμβεί και στα νοκ-άουτ, με τον +0,25 ασιατικό άσο να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς.

546. ΤΣΙΚΟ - ΕΝΒΙΓΚΑΔΟ

Αγνοώντας τη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (0-2-1), η Τσίκο (3-2-2 εντός) απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις θέσεις των πλέι-οφ, αλλά εντός έδρας τρέχει σερί 3-1-0 στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Στον πάτο της Απερτούρα βρίσκεται η Ενβιγκάδο (0-2-5 εκτός), χάνοντας και από την Όνσε Κάλντας την προηγούμενη αγωνιστική. Δυνατοί μπροστά στο κοινό τους οι γηπεδούχοι, μπορούν να δώσουν συνέχεια στο θετικό τους σερί εκεί, επικρατώντας της χειρότερης ομάδας της Λίγκας, με τον άσο να αποτελεί επιλογή.

550. ΟΝΣΕ ΚΑΛΝΤΑΣ - ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ

Στο -1 από τα πλέι-οφ βρίσκεται η Όνσε Κάλντας (2-3-2 εντός) μετά και το διπλό επί της Ενβιγκάδο, τρέχοντας ένα σερί τριών αγώνων δίχως ήττα (2-1-0). Τις τρεις διαδοχικές νίκες έφτασε η Κορτουλούα (1-3-3 εκτός) με το 2-0 επί της πρωταθλήτριας Κλαουσούρα, Νασιονάλ Μεντέγιν, κάνοντας σημαντικό βήμα για την είσοδο στα πλέι-οφ. Αδικούνται κάπως από τις αποδόσεις οι φιλοξενούμενοι, αλλά δε μπορούμε να τους εμπιστευτούμε εύκολα με μόλις ένα διπλό σε επτά εξόδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ