ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (19/4/2016). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (19/4/2016).

1712. ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Πιάστ προέρχεται η Κρακόβια η οποία συνεχίζει να μην ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις της, παρόλα αυτά παραμένει στην τρίτη θέση η οποία αποτελεί και τον βασικό της στόχο. Εντός έδρας ήττα 1-2 με κατεβασμένα χέρια από τη Λέχια για την Ζαγκλέμπιε η οποία παρά το καλό finish στη κανονική διάρκεια δεν δείχνει διατεθειμένη με την πρόσφατη εμφάνιση της να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Βάσει έδρας και μόνο οι γηπεδούχοι έχουν ελαφρύ προβάδισμα νίκης.

1713. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Αρκετά καλή εμφάνιση για τη Λεχ παρά την ήττα με 1-0 στην έδρα της Λέγκια, οι γηπεδούχοι πλέον μονάχα με νίκη θα συνεχίσουν να ελπίζουν για την τρίτη θέση. Πισωγύρισμα για την Πιαστ η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Κρακόβια με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, στους τρεις βαθμούς πλέον η διαφορά από τους πρωτοπόρους. Η ισοπαλία είναι το τελευταίο αποτέλεσμα που θέλουν οι δύο ομάδες καθώς σε περίπτωση απώλειας βαθμών θα χάσουν αρκετό έδαφος.

1715. ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΡΟΝΤΑ

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι οι οποίοι προέρχονται από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Φέγενορντ παραμένοντας πέντε βαθμούς μακριά από την προνομιούχο επτάδα. Συνέχεια στα άσχημα αποτελέσματα έδωσε η Ρόντα η οποία έχασε εύκολα εντός έδρας 0-3 από την Αϊντχόφεν και πλέον ο κίνδυνος είναι κοντά με την απόσταση από τις τελευταίες θέσεις να είναι στους έξι βαθμούς. Δυνατή εντός η Γκρόνινγκεν θέλει να εξαντλήσει τις ελπίδες για την είσοδο της στα πλέι-οφ, άσος.

1721. ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ

Μεγάλο ντέρμπι της Στοκχόλμης. Η Τζουργκάρντεν (3-0-0) ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, αφού με το 1-2 επί της Γκέφλε έκανε το 3/3 και βρίσκεται από νωρίς στην κορυφή, έχοντας ένα ματς λιγότερο. Έσπασε το ρόδι με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο η Χάμαρμπι (1-1-1), διαλύοντας με 5-1 τη Χέλσινγκμποργκ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν τουλάχιστον δύο φορές σε κάθε τους παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν 3/3 αμφίσκορα. Θα κοιτούσαμε τον άσο, αλλά σε τέτοια ντέρμπι δεν είναι να μπλέκει κανείς, με το GG να έχει σημαντικές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

1724. ΖΥΡΙΧΗ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Εντός έδρα ήττα εκτός προγράμματος για τη Ζυρίχη (3-6-5) η οποία έχασε 0-1 από τη Λουκέρνη παραμένοντας έτσι αρκετά κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Αν συνεχίσει έτσι η Γκρασχόπερς τότε πολύ πιθανό να χάσει και μια θέση από την πρώτη τετράδα, οι φιλοξενούμενοι (4-4-6) αγνοούν τη νίκη τέσσερις αγωνιστικές, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έχασαν 1-0 στην έδρα της Σιόν κει πλέον η απόσταση από την πέμπτη Λουκέρνη μειώθηκε στους πέντε βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ίσως χρειαστούν ακόμα μερικού βαθμούς για τη σωτηρία, οι φιλοξενούμενοι το ίδιο για να εξασφαλίσουν την τετράδα, αμφότερες δεν βρίσκονται και στ καλύτερα τους με την ισοπαλία να αποτελεί το ιδανικότερο αποτέλεσμα.

1728. ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΘΕΛΤΑ

Νικήτρια έφυγε από τις μισές εξόδους της η Θέλτα (8-2-6), γεγονός που την κάνει ως μία από τις πιο επικίνδυνες και ικανές ομάδες μακριά από την έδρα της. Αρέσκεται στο να κρατάει την κατοχή μπάλας ενώ είναι κίνδυνος-θάνατος στις αντεπιθέσεις με τους παίκτες που διαθέτει στην μεσοεπιθετική γραμμή. Στόχος της να κρατηθεί εντός 6αδας σε αντίθεση με την Εσπανιόλ που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θα στηρίξουμε τους Γαλιθιάνους στο ασιατικό διπλό 0:0 στο 2,05 ( Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1598. ΟΣΤΑΝΔΗ - ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ

Πολύ άσχημα ξεκίνησε τα πλέι-οφ η Οστάνδη (10-2-4 εντός), μετρώντας 3/3 ήττες, χωρίς να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με πιο πρόσφατη το 2-0 στη Γάνδη. Επίσης κακή αρχή για τη Ζούλτε (5-4-7 εκτός), καθώς με ρεκόρ 0-1-2 στα πλέι-οφ, βρίσκεται στην τελευταία θέση αυτών και στο -7 από την τετράδα. Μόνο νίκη θα αναζητήσουν οι δύο ομάδες, αφού με ισοπαλία πιθανότατα αποχαιρετούν την τέταρτη θέση. Το κρατάμε για το live.

1622. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Ξεκάθαρο φαβορί η Μπάγερν Μονάχου η οποία αν πάρει την πρόκριση τότε θα έχει τη ευκαιρία να πραγματοποιήσει σίγουρα το νταμπλ. Παρά την πρόσφατη μεγάλη νίκη για το πρωτάθλημα επί της Βόλφσμπουργκ η Βέρντερ δεν πείθει, αμυντικά τουλάχιστον έχει μεγάλο θέμα, κάτι άλλωστε το οποίοι αποδεικνύουν και οι αριθμοί. Καλή επιλογή φαντάζει ο ασιατικός άσος -2,5 στην απόδοση 1,875 της Βet365, παρόλα αυτά καλό θα ήταν να δούμε πρώτα τη ενδεκάδα θα παρατάξει ο Γουαρδιόλα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1731. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Σε δαιμονιώδη φόρμα η Τραπάνι που το Σάββατο έφτασε τις πέντε σερί νίκες και συμπλήρωσε 10 αγωνιστικές αήττητη (8-2-0). Δείχνει τρομερή ευχέρεια στο σκοράρισμα (11 γκολ στα τρία τελευταία) και παίζει με αυτοπεποίθηση το τελευταίο 2μηνο. Πολύ ντεφορμέ η Αβελίνο, 0-1-4 ο απολογισμός της στα πέντε τελευταία, που βλέπει να μειώνεται η απόσταση της (+4) από τα πλέι-άουτ. Με φόρα έρχονται οι φιλοξενούμενοι, στο 2,08 προσφέρει ο Stoiximan το 2DNB(Στοίχημα χωρίς ισοπαλία). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2803. ΜΠΕΚΕΣΑΜΠΕ ΕΛΟΡΕ – ΒΑΑΣΑΣ

Εξάποντο παιχνίδι παραμονής η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόβαθμες με 25 πόντους στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι (3-3-8) προέρχονται από μεγάλη νίkη 1-0 στην έδρα της Πούσκας Ακάντεμι, ενώ οι φιλοξενούμενοι (2-3-10) από εντός έδρας ήττα 1-3 από τη Ντισγκιρί. Καμία περίπτωση να ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση pregame καθώς αποτελεί ιδανική για live.

1732. ΑΣΚΟΛΙ – ΜΠΑΡΙ

Επέστρεψε στις ήττες η Άσκολι η οποία ύστερα από δύο σερί νίκες έχασε 4-3 στην έδρα της Τραπάνι, over 2,5 και goal-goal τα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα η Μπάρι η οποία επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Κόμο παραμένοντας αήττητη για πέμπτο σερί παιχνίδι (4-1-0), over 2,5 τα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Σε πολύ καλό φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έχουν και τον πρώτο λόγο για τη νίκη, καλή επιλογή μοιάζουν και τα γκολ καθώς επιθετικά οι δύο ομάδες είναι αρκετά ικανές.

1733. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η Μπρέσια η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έχασε 6-0 στην έδρα της Κάλιαρι παραμένοντας χωρίς νίκη για Πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική (0-2-3). Δεύτερη σερί νίκη για την Εντέλα η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Μόντενα παραμένοντας αήττητη για 11 αγωνιστική (6-5-0) και μόλις έναν βαθμό εκτός πλέι-οφ. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

1734. ΚΟΜΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Μόνο με θαύμα φαίνεται πως θα γλιτώσει τον υποβιβασμό η Κόμο. Σταθερά ουραγός στηSerieBκαι με μόλις μία νίκη στα 14 τελευταία της ματς (1-8-5). Απεναντίας, η Κάλιαρι είναι στο -3 από την κορυφή και βρίσκεται αγκαλιά με την απευθείας άνοδο της στηSerieA. Πετυχαίνει γκολ για πλάκα και από τη στιγμή που και η Κόμο που είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τη νίκη και να παίξει ανοιχτά θεωρούμε καλή σκέψη τοoverστο 1,88 ( Stoiximan ). Στο 2,80 προσφέρεται επίσης στην ίδια εταιρία ο συνδυασμός 2 &over2,5 και στο 2,08 το να φτάσει η Κάλιαρι πρώτη στα 2 γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1735. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΝΟΒΑΡΑ

Τις τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-3) συμπλήρωσε η Λαντσιάνο η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Λατίνα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Νίκη ύστερα από αρκετό καιρό για τη Νοβάρα η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Λιβόρνο παραμένοντας οριακά εντός 8άδας. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με το κίνητρο να μην λείπει από καμία ομάδα, καλύτερα να μην μπλέξουμε, πάσο.

1736. ΛΙΒΟΡΝΟ – ΛΑΤΙΝΑ

Τα 11 παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-3-8) συμπλήρωσε η Λιβόρνο η οποία πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική κατάσταση με τον υποβιβασμό αν βρίσκεται προ των πυλών. Σε εξίσου άσχημη κατάσταση και η Λατίνα η οποία με μόλις μια νίκη στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-5-6) βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Παιχνίδι εξάποντου χαρακτήρα, ειδικά για τους φιλοξενούμενους αποτελεί τελικός, καλή περίπτωση για το live.

1737. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Μόλις έναν βαθμό στα έξι τελευταία της παιχνίδια μετράει η Μόντενα η οποία πλέον έχει μπει για τα καλά στο κόλπο του… υποβιβασμού, στο πιο πρόσφατο έχασε 1-0 στην έδρα της Εντέλα. Σε καλή κατάσταση η Περούτζια η οποία επανήλθε στις νίκες καθώς επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Αβελίνο, παράλληλα συνεχίζει να ελπίζει για μια θέση στα πλέι-οφ με τη διαφορά από την πρώτη 8άδα να βρίσκεται στους έξι βαθμούς. Καίγονται οι γηπεδούχοι καθώς έχουν μπλέξει, οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μονάχα με νίκη θα συνεχίσουν να ελπίζουν για την 8άδα, πάσο.

1738. ΣΠΕΤΣΙΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Σε καλή κατάσταση η Σπέτσια η οποία μετά και το πρόσφατο στείρο 0-0 στην έδρα της Κροτόνε παρέμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη (2-1-0). Τρεις σερί νίκες μετράει η Πεσκάρα η οποία παραμένει σταθερά στην πρώτη 8άδα και η αλήθεια είναι πως αν συνεχίσει τις τόσο καλές εμφανίσεις θα κατακτήσει και πλεονέκτημα ενόψει πλέι-οφ, στο τελευταίο θύμα της η Τσεζένα την οποία και κέρδισε εντός έδρας 1-0. Ζόρικο ζευγάρι καθώς οι δύο ομάδες ποιοτικά δεν απέχουν και πολύ μάλιστα αμφότερες βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, πάμε παρακάτω.

1739. ΤΕΡΝΑΝΑ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Από δύο σερί ήττες προέρχεται η Τερνάνα η οποία αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς τότε θα μπλέξει για τα καλά, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ηττήθηκε και στην έδρα της Βιτσέντζα 1-0 με αποτέλεσμα η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη να μειωθεί στους τέσσερις βαθμούς. Πέντε παιχνίδια αήττητη (1-4-0) συμπλήρωσε η Βερτσέλι η οποία προέρχεται από την τέταρτη ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της με σκορ 1-1 παραμένοντας οριακά εντός επικίνδυνης ζώνης. Βγάζουν πάθος στα τελευταία τους παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι, ακόμα και με τον βαθμό δεν πρόκειται να χαλαστούν.

1740. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Παρά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της η Σαλερνιτάνα παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από τη Βερτσέλι με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Τέσσερα σερί παιχνίδια αήττητη (3-1-0) συμπλήρωσε η Βιτσέντζα η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Τερνάνα παίρνοντας παράλληλα μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή. Εξάποντο παιχνίδι με φόντο την αποφυγή του υποβιβασμού, καλή περίπτωση για το live.

1741. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ

Νίκη μακριά από την έδρα της ύστερα από καιρό για τη Λέχια η οποία επικράτησε 2-1 της Ζαγκλέμπιε. Συνεχίζει να απογοητεύει η Πογκόν η οποία προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Χορζόφ παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη για έκτο επίσημο παιχνίδι, αυτή ήταν και η πέμπτη σερί ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1743. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Ουραγός του ομίλου η Ρουχ προέρχεται από ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Πογκόν συνεχίζοντας έτσι χωρίς νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Νίκη 1-0 επί της Λεχ πανηγύρισε η Λέγκια η οποία πήρε αέρα τριών βαθμών παραμένοντας μόνη πρώτη. Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, σε αποδόσεις άνω του 1,90 η νίκη τους αποτελεί επιλογή.

1617. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ζωντανή στη μάχη της ουράς έμεινε η Νιουκάστλ μετά το πρόσφατο 3-0 επί της Σουόνσι, ήταν η πρώτη της νίκη από τις αρχές Φεβρουαρίου και έπειτα. Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση η Μάντσεστερ Σίτι (0-3 εκτός έδρας την Τσέλσι στο τελευταίο και σκαρφάλωμα στην τρίτη θεση) και με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ημιτελικός του οποίου την επόμενη βδομάδα ίσως την αποπροσανατολίσει από τώρα και παρουσιαστεί λίγο πιο χαλαρή. Αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι «καρακάξες» του Ράφα Μπενίτεθ και έχουν την ποιότητα τουλάχιστον να σκοράρουν, χωρίς όμως την ίδια ώρα να δείχνουν ότι μπορούν να ανακόψουν τη φόρα του Αγουέρο και της παρέα του. Μέση λύση έρχεται να δώσει το GG, 1,75 πληρώνει στην Bet365. Με 0% γκανιότα προσφέρει το παιχνίδι ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1626. ΝΑΠΟΛΙ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Τέλος στα όνειρα του σκουντέτο για τη Νάπολι, αφού μετά το πέρας της 33αγωνιστικής η διαφορά από τη Γιουβέντους αυξήθηκε στους 9 πόντους και πλέον ο ρεαλιστικός στόχος είναι η διατήρηση της δεύτερης θέσης. Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Μπολόνια, είναι χωρίς νίκη εδώ και 8 ματς πρωταθλήματος, ενώ με το +7 από την επικίνδυνη ζώνη δε μπορεί να αισθάνεται ακόμα τελείως άνετα. Η άμυνα των «παρτενοπέι» μπάζει εδώ και καιρό, η εστία τους παραβιάστηκε στα 10/16 εντός έδρας παιχνίδια, με τους «ροσομπλού» να βρίσκουν δίχτυα στις 7/11 εξόδους τους επί Ντοναντόνι. Με τα δεδομένα αυτά, το αμφίσκορο σε απόδοση 2,20 του Stoiximan μοιάζει αρκετά υψηλό για να αγνοηθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1744. ΧΑΛΙΦΑΞ – ΙΣΤΛΙΧ

Επίσημος καλεσμένος στο πάρτι ανόδου της Τσέλντεναμ ήταν η Χάιλφαξ (6-8-7 εντός) και φυσικά δε χάλασε τη γιορτή, χάνοντας με 2-0. Δυσκολεύει πολύ η υπόθεση παραμονή, αφού η ομάδα του Χάρβεϊ επέστρεψε στην επικίνδυνη ζώνη μετά τη νίκη της Μπόρεχαμ και οι βαθμοί είναι απαραίτητοι κόντρα στην Ίστλι (8-6-7 εκτός). Οι φιλοξενούμενοι με το 2-0 επί της Όλτρινχαμ συμπλήρωσαν εννέα αγωνιστικές χωρίς ήττα (6-3-0), βρίσκονται στο -1 από τα πλέι-φ και με διπλό στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με τη Χάλιφαξ θα κάνουν το μεγάλο βήμα για είσοδο στην πρώτη πεντάδα. Ποιοτικότεροι και πιο φορμαρισμένοι οι φιλοξενούμενοι, έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά κανείς δε μπορεί να αγνοήσει το κίνητρο επιβίωσης των γηπεδούχων. Δε θα μπλέξουμε με το συγκεκριμένο ματς.

1745. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Έπειτα από 13 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-5-8), η Γουόκινγκ (8-7-6 εντός) χαμογέλασε, επικρατώντας με 1-2 της Φόρεστ Γκριν, αλλά παραμένει βαθμολογικά αδιάφορη. Σημαντικό βαθμό στην έδρα της Ντόβερ απέσπασε η Γκρίμσμπι (8-8-5 εκτός), η οποία τρέχει ρεκόρ 1-2-3 στα έξι τελευταία και θέλει λίγους ακόμα βαθμούς για να κλειδώσει τα πλέι-οφ, αφού η Ίστλι καταδιώκει. Δε χωράει γκέλα για τους φιλοξενούμενους, αλλά η εικόνα τους δεν είναι τέτοια ώστε να «σηκώσουν» αποδόσεις τόσο ξεκάθαρου φαβορί μακριά από την έδρα τους.

1746. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Περίφημα τα πήγε στην έδρα της δεύτερης Μπέρτον η Μπάρνσλεϊ (10-3-8 εντός), άξιζε ακόμα και τη νίκη, αλλά στο τέλος έφυγε μάλλον χαρούμενη με το βαθμό της ισοπαλίας, αφού μείωσε την απόστασή της από την έκτη θέση στους δύο βαθμούς. Το άγχος της Κόλτσεστερ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Πιτέρμπορο (9-2-10 εκτός), η οποία μετά από δύο «κολλητές» ήττες, επέστρεψε στα τρίποντα με το επιβλητικό 1-4. Το κίνητρο τέτοια εποχή παίζει καθοριστικό ρόλο και αυτό είναι αναμφίβολα με τους γηπεδούχους. Ως εκ τούτου, ο άσος έχει τον πρώτο λόγο.

1747. ΜΠΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Αυτοκτονικές τάσεις δείχνει η Μπέρτον (12-7-2 εντός), η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με τη Μπάρνσλεϊ, συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-2), σκοράροντας μόλις μία φορά σε αυτό το διάστημα και πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την τρίτη θέση, με την απευθείας άνοδο να κρίνεται στο φινάλε της σεζόν, από εκεί που έμοιαζε σφραγισμένη. Στο Ντονκάστερ έσπασε το σερί 20 αγωνιστικών δίχως ήττα (13-7-0) για τη Γουίγκαν (9-8-4 εκτός), όμως η κορυφή της βαθμολογίας παραμένει στα χέρια της, με την απευθείας άνοδο να βρίσκεται πολύ κοντά, αφού βρίσκεται στο +6 από την τρίτη θέση. Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη για το ντέρμπι κορυφής, αν έπρεπε με το ζόρι να μπλέξουμε, θα επιλέγαμε την ισοπαλία.

1748. ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Το μίνι σερί των δύο νικών έλαβε τέλος για την Τσέστερφιλντ (5-5-11 εντός) στο τοπικό ντέρμπι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου και διασύρθηκε με 0-3, βρισκόμενη πια στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός αυτής παραμένει η Ντονκάστερ (4-5-12 εκτός), η οποία μετά από 16 αγωνιστικές (0-4-12) επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-1 της πρωτοπόρου Γουίγκαν, όμως μάλλον ξύπνησε αργά, αφού η διαφορά της από την παραμονή είναι στο -6. Κομβικό παιχνίδι, το οποίο έχει και χαρακτήρα ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια για να ψάξουν δύο αποτελέσματα, οι γηπεδούχοι λογικά δε θα πουν όχι στο βαθμό, αλλά αυτό μένει να φανεί, με το ενδιαφέρον μας να στρέφεται στο live της αναμέτρησης.

1749. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-2-3) η Κόβεντρι (10-6-5 εντός) με τη νίκη-ανατροπή κόντρα στη Μίλγουολ (2-1) το Σάββατο, αλλά εδώ και καιρό έχει ξεμείνει από στόχους. Κυνική όσο δεν πάει η Μπράντφορντ (8-6-7 εκτός), μετά από 4 διαδοχικές νίκες με 1-0, όλα έδειχναν πως θα τις κάνει 5, αλλά η Σριούσμπερι την ισοφάρισε στο 84’ και έτσι χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την απευθείας άνοδο και να αποκτήσει σοβαρές ελπίδες για αυτή. Όπως και να έχει, το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, θέλουν το διπλό, αλλά δε θα έχουν εύκολο έργο. Το κρατάμε για το live.

1750. ΚΡΟΥ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Πάλεψε κόντρα στη Σκάνθορπ η Κρου (3-6-12 εντός), αλλά έχασε με 2-3, έφτασε τις επτά σερί ήττες και φυσιολογικά λέει αντίο στη Λιγκ1, από την οποία έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά έπειτα από τέσσερα χρόνια, με τον κόσμος της ομάδας να «βράζει» με παίκτες και τεχνική ηγεσία. Η λογική λέει πως θα την ακολουθήσει η Κόλτσεστερ (5-2-14 εκτός), αφού μετά το βαρύ 1-4 από την Πιτέρμπορο, βρέθηκε στο -9 από την παραμονή και με 4 αγωνιστικές να απομένουν, οι ελπίδες της είναι μόνο μαθηματικές. Αστείες οι αποδόσεις του διπλού, στο live θα δούμε κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν οι φιλοξενούμενοι και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ίσως προκύψει late goal σε περίπτωση ισοπαλίας.

1751. ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ

Προηγήθηκε στο Κόβεντρι η Μίλγουολ (11-3-7 εντός), αλλά έμεινε με δέκα στη συνέχεια και μοιραία γνώρισε την ήττα, η οποία της στέρησε τα όποια όνειρα για απευθείας άνοδο, με το στόχο πλέον να είναι ξεκάθαρα η παραμονή στα πλέι-οφ. Μαχητικότητα και πάθος βγάζει η Φλίτγουντ (3-7-11 εκτός) τελευταία, έχει πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα (1-4-0) και με το 1-1 κόντρα στην Όλνταμ, όπου ήταν ανώτερη, βρέθηκε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Όσο και να το παλεύουν οι φιλοξενούμενοι, στο «Ντεν» θα έχουν πολύ δύσκολο έργο, με τον άσο να αποτελεί επιλογή.

1752. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Ένα τέταρτο ήταν αρκετό για τη Ρότσντεϊλ (12-4-5 εντός), ώστε να επικρατήσει με 3-0 της Μπλάκπουλ και να βρεθεί στο -4 από την έκτη θέση και την είσοδο στα πλέι-οφ. Εκεί βρίσκεται η Τζίλιγχαμ (6-7-8 εκτός), η οποία μοιάζει να ξεφουσκώνει στο χειρότερο χρονικά σημείο, αφού έχει ρεκόρ 1-3-2 στα έξι τελευταία της παιχνίδια, με πιο πρόσφατο την ήττα με 0-2 από την Πορτ Βέιλ (δεύτερη συνεχόμενη). Το μομέντουμ είναι με τους γηπεδούχους, αλλά θα θέλαμε ψηλότερα τον άσο για να μας απασχολήσει.

1753. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΜΠΕΡΙ

Εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την αφέλεια και την αδιαφορία της Κρου, η Σκάνθορπ (10-6-5 εντός) πήρε το διπλό με σκορ 2-3 και παρέμεινε σε τροχιά πλέι-οφ, αν και βρισκόμενη στο -6, οι ελπίδες της δεν είναι πολλές, όμως είναι δεδομένο πως θα τις διεκδικήσει μέχρι τέλους. Ξεμπέρδεψε με την παραμονή η Μπέρι (6-4-11 εκτός) μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ντονκάστερ και Σουίντον, αφού βρίσκεται πια στο +10 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί με το κίνητρο στο συγκεκριμένο ζευγάρι, οπότε ο άσος (αν και χαμηλά) έχει τον πρώτο λόγο.

1754. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, η Σριούσμπερι (5-5-11 εντός) αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μπράντφορντ, συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα (0-4-2) και βρίσκεται πια στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Με το μεγάλο διπλό στην έδρα της Τσέστερφιλντ, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (6-8-7 εκτός) ξαναμπήκε στο κόλπο για τα πλέι-οφ, φτάνοντας τις τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-1-0), όπου δε δέχθηκε γκολ και βρίσκεται στο -6 από την εξάδα. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν για τη νίκη, οι γηπεδούχοι δε θα πουν όχι στην ισοπαλία, σε ένα ματς όπου οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Πάντως σε καμία περίπτωση το διπλό δεν είναι για αποδόσεις κάτω του 2,00.

1755. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΟΛΝΤΑΜ

Αδιάφορη εδώ και καιρό η Σάουθεντ (10-5-6 εντός), έχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (1-2-3) και φυσιολογικά περιμένει το τέλος της σεζόν. Πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Φλίτγουντ πήρε η Όλνταμ (4-13-4 εκτός) το Σάββατο, με το 1-1 να την κρατάει στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Με το κίνητρο να είναι μονόπλευρο, το 0:0 ασιατικό διπλό μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1756. ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Με γκολ στο 88’ η Γουόλσολ (9-5-6 εντός) έκαμψε την αντίσταση της Σάουθεντ, πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και βρίσκεται πια στο -3 από την απευθείας άνοδο. Σε πολύ κακό φεγγάρι η Σουίντον (6-5-10 εκτός), είναι χωρίς νίκη εδώ και οκτώ αγωνιστικές (0-3-5), μετρώντας τρεις διαδοχικές ήττες, με αποτέλεσμα ακόμα να μην έχει εξασφαλίσει την παραμονής της, αφού απέχει έξι πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. Κάτω από 1,60 προσφέρεται ο άσος, αλλά δε μπορεί κανείς να πει πως δεν είναι το απόλυτο φαβορί.

1757. ΜΠΑΡΝΕΤ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Με την ισοπαλία στο Γουίκομ συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Μπαρνέτ (12-3-6 εντός), μετράει ρεκόρ 2-2-1 στα πέντε τελευταία και φαίνεται πως θα κάνει καλό φίνις στη σεζόν. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-2-0), η Νοτς Κάουντι (4-5-12 εκτός) τα βρήκε μπαστούνια κόντρα στη Μάνσφιλντ, γνωρίζοντας το διασυρμό με 5-0. Αδιάφορες βαθμολογικά οι δύο ομάδες, δε βρίσκουμε το λόγο να παίξουν με σκοπιμότητες, με το over 2,5 να αποτελεί επιλογή.

1758. ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΜΟΡΚΑΜ

Πίεζε ασταμάτητα την Καρλάιλ η Κέμπριτζ (9-5-7 εντός), αλλά «κόλλησε» στο 0-0, με αποτέλεσμα, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τα πλέι-οφ, με την απόστασή της να είναι πια στους πέντε βαθμούς. Σωμένη και μαθηματικά η Μόρκαμ (5-6-10 εκτός) κατάφερε πάντως να είναι άκρως ανταγωνιστική στην έδρα της τρίτης Άκρινγκτον, αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας με 2-2, αλλά συνεχίζει με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-1-4). Ξεκάθαρα το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, ο άσος μπορεί να αποτελέσει επιλογή pregame, ενώ έντονο αναμένεται το ενδιαφέρον και στο live, ειδικά σε περίπτωση ισοπαλίας προς το φινάλε.

1759. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΛΟΥΤΟΝ

Άντεξε την πίεση της Κέμπριτζ η Καρλάιλ (10-6-5 εντός), μένοντας στο 0-0 το Σάββατο και πλέον απέχει τέσσερις πόντους από τα πλέι-οφ. Στο -6 από αυτά βρίσκεται η Λούτον (11-3-7 εκτός), η οποία δεν το βάζει κάτω και με τις δύο «κολλητές» νίκες κόντρα σε Ντάγκεναμ και Όξφορντ, μπήκε ξανά στο κόλπο της εξάδας. Οι αποδόσεις αδικούν κάπως τους φορμαρισμένους φιλοξενούμενους, ίσως θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο το σετ, σε ένα ματς όπου θεωρητικά η ισοπαλία δε βολεύει κανέναν.

1760. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Έσβησαν και μαθηματικά οι όποιες ελπίδες της Ντάγκεναμ (2-5-14 εντός) για παραμονή στην κατηγορία με την ήττα από τη Λέιτον Όριεντ (3-2). Τρίτη σερί νίκη για τη Γουίμπλεντον (9-7-5 εκτός), αυτή τη φορά κόντρα στην Κρόουλι, βρίσκεται πια μόνη της στην έβδομη θέση και κρατάει στα χέρια της τα πλέι-οφ. Θα μιλάμε για πολύ μεγάλη έκπληξη αν οι φιλοξενούμενοι γκελάρουν στην έδρα της ουραγού και υποβιβασμένης Ντάγκεναμ. Το διπλό πάντως στο 1,70 δε μας λέει απολύτως τίποτα pregame.

1761. ΕΞΕΤΕΡ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Πολύ καλύτερη της πρωτοπόρου Νορθάμπτον η Έξετερ (6-10-5 εντός) λόγω ατυχίας έμεινε στο 0-0, συμπληρώνοντας 10 αγωνιστικές χωρίς ήττα (6-4-0), με τα πλέι-οφ να απέχουν πλέον 2 βαθμούς. Δύο διαδοχικές νίκες πανηγύρισε η Μάνσφιλντ (9-3-9 εκτός), με την τελευταία κόντρα στη Νοτς Κάουντι να είναι εντυπωσιακή (5-0). Βρίσκεται στο -6 από τα πλέι-οφ και αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της, καλείται όχι απλώς να μη χάσει, αλλά να κερδίσει στο Έξετερ, όπως έκανε στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της εκεί. Δεν είναι για pregame το ματς, το ενδιαφέρον στο live, αφού η ισοπαλία πιθανότατα δε θα βολεύει καμία από τις δύο ομάδες, ειδικά αν η Γουίμπλεντον κερδίζει στην έδρα της υποβιβασμένης Ντάγκεναμ.

1762. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Με ανατροπή στο σκορ, η Χάρτλπουλ (9-3-9 εντός) έκαμψε την αντίσταση της προτελευταίας Γιορκ, αλλά συνεχίζει τη σεζόν χωρίς κανένα κίνητρο, αφού δεν κυνηγάει κανένα στόχο. Παρά το γεγονός πως συμπλήρωσε οκτώ αγωνιστικές χωρίς ήττα (5-3-0),η Άκρινγκτον (11-4-6 εκτός) δε μπορεί να είναι ευχαριστημένη με το 2-2 κόντρα στην αδιάφορη Μόρκαμ, αφού είδε τους Μπρίστολ Ρόβερς να κερδίζουν και να την πιάνουν στην τρίτη προνομιούχο θέση. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο για τους φιλοξενούμενους, αλλά η γκέλα με τη Μόρκαμ μας αποτρέπει από το να τους στηρίξουμε σε αποδόσεις κοντά στο 1,90 μακριά από το σπίτι τους.

1763. ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Μόνη της πήγε να βγάλει τα μάτια της η Λέιτον Όριεντ (10-4-7 εντός), αφού η εύκολη νίκη κόντρα στην ουραγό Ντάγκεναμ ήρθε τελικά με πολύ άγχος (2-0 στο ημίχρονο, 3-2 στο τέλος). Παρά την επιστροφή στα τρίποντα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές και τη διατήρηση των ελπίδων για είσοδο στα πλέι-οφ (-2 από την εξάδα), το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό, αφού η απόλυση του Νόλαν έγινε για να βοηθάει περισσότερο ως παίκτης, ο ίδιος δεν αγωνίστηκε με τη Ντάγκεναμ έπειτα από δική του –όπως λέγεται- επιλογή και τίποτα δε φαίνεται να κυλάει ομαλά στους γηπεδούχους. Μετά από δύο διαδοχικές ήττες, η Πλίμουθ (11-5-5 εκτός) πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Πόρτσμουθ με 1-2 και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την απευθείας άνοδο (στο -1 από την τρίτη θέση). Σπουδαίο ματς, με αμφίπλευρο κίνητρο, περιμέναμε πιο χαμηλά το διπλό, θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους.

1764. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Μετά από 11 χρόνια, η Νιούπορτ (4-7-10 εντός) τρέχει σερί 6 διαδοχικών ηττών, αλλά είναι πολύ τυχερή που οι Γιορκ και Ντάγκεναμ είναι ακόμα πιο απογοητευτικές από την ίδια και ουσιαστικά δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό (+11 από την επικίνδυνη ζώνη). Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της πραγματοποίησε η Όξφορντ (13-6-2 εκτός), χάνοντας με 2-3 από τη Λούτον και είδε τους διώκτες της να την πλησιάζουν στον πόντο, με τη μάχη της απευθείας ανόδου να παίρνει φωτιά. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους απέναντι σε μία κακή ομάδα, αλλά οι αποδόσεις του διπλού δε μας ικανοποιούν.

1765. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΚΡΟΟΥΛΙ

Δεν ασχολείται με το γεγονός πως έφερε την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία της η Νορθάμπτον (13-5-3 εντός), αφού με το 0-0 στο Έξετερ πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Λιγκ2. Σαφή βελτίωση επέδειξε η Κρόουλι (5-3-13 εκτός) κόντρα στη Γουίμπλεντον, αλλά δεν αποφεύχθηκε η τέταρτη διαδοχική ήττα. Το μυαλό στα πανηγύρια έχουν οι γηπεδούχοι, παντελώς αδιάφοροι κι οι φιλοξενούμενοι, πάμε παρακάτω.

1766. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Το 2-1 επί της Νιούπορτ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στη Στίβενεϊτζ (6-6-9 εντός) και οι τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές αποκτούν διαδικαστικό χαρακτήρα, κάτι που σίγουρα δεν ισχύει για τους Μπρίστολ Ρόβερς (10-4-7 εκτός). Με το αγχωτικό 2-1 επί της Γέοβιλ και τη γκέλα της Άκρινγκτον, οι φιλοξενούμενοι σκαρφάλωσαν στην τρίτη θέση και κρατούν στα χέρια τους την απευθείας άνοδο. Ως εκ τούτου, επιβάλλεται να περάσουν νικηφόρα από το «Μπρόουντχολ Γουέι», με το διπλό να αποτελεί επιλογή.

1767. ΓΟΥΙΚΟΜ – ΓΕΟΒΙΛ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Γουίκομ (9-5-7 εντός), αφού με μόλις μία νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (1-5-1), φυσιολογικά βρέθηκε στο -2 από τα πλέι-οφ. Αδιάφορη εδώ και καιρό η Γέοβιλ (4-5-12 εκτός), πήγε στο Μπρίστολ για να παίξει ποδόσφαιρο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τους Ρόβερς, έχοντας ρεκόρ 1-2-3 στα έξι τελευταία. Προφανώς το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, αλλά η εικόνα τους είναι άκρως αποθαρρυντική για να τους στηρίξουμε. Το αφήνουμε για το live.

1768. ΓΙΟΡΚ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η ήττα με ανατροπή από τη Χάρτλπουλ ουσιαστικά σφράγισε την καταδίκη της Γιορκ (5-7-9 εντός), αφού η απόσταση από την παραμονή βρίσκεται πια στους έντεκα βαθμούς. Οι τρεις σερί νίκες αποτελούν παρελθόν για την Πόρτσμουθ (9-8-3 εκτός), με τους «Πομπέις» να τα θαλασσώνουν στο ντέρμπι με την Πλίμουθ, χάνοντας με 1-2 και ενώ προηγούνταν ως το 85’. Πλέον, το όνειρο της απευθείας ανόδου σχεδόν έσβησε (-6) και στόχος είναι η επιστροφή στη Λιγκ1 μέσω των πλέι-οφ. Όσο και να επηρεάστηκαν ψυχολογικά οι φιλοξενούμενοι από το στραπάτσο του Σαββάτου, θα μας προξενήσει μεγάλη έκπληξη αν δεν αλώσουν το Γιοόρκσαϊρ, «ρίχνοντας» κατηγορία τη Γιορκ. Χαμηλά το διπλό, δεν αξίζει να ασχοληθούμε pregame.

1769. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΠΡΕΣΤΟΝ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που πραγματοποιούν παρόμοια πορεία. Η Μπέρμιγχαμ (9-3-9 εντός) βρίσκεται στο -10 από τα πλέι-οφ, ενώ η Πρέστον (7-6-8 εκτός) στο -12 και με 4 αγωνιστικές να απομένουν, οι ελπίδες τους για είσοδο στην πρώτη εξάδα είναι μόνο μαθηματικές. Ομάδες του under 2,5 αμφότερες, αλλά τελευταία αρέσκονται σε πιο ανοικτά παιχνίδια, μιας και δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο. Κατά συνέπεια, στρεφόμαστε στα πολλά γκολ.

1770. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Εξαιρετικό το κλίμα στη Μπρέντφορντ, μετά την επιστροφή του Χόγκαν στα γκολ, η ομάδα αγνοεί την ήττα εδώ και τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0), αλλά δυστυχώς για την ίδια δεν υπάρχει κανένας εμφανής στόχος στο πρωτάθλημα. Η Κάρντιφ από την άλλη, «καίγεται» για βαθμούς, αφού βρίσκεται στο -5 από τα πλέι-οφ και θα κυνηγήσει το 4/4 ως το φινάλε της σεζόν για να προσπεράσει στο φώτο-φίνις τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Ευνοϊκό πρόγραμμα έχουν οι φιλοξενούμενοι ως το τέλος, παρότι δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δείχνουν να το πιστεύουν. Θα στηρίξουμε την ομάδα με το κίνητρο και το διπλό σε απόδοση 2,80 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1771. ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΚΠΡ

Χρυσή ευκαιρία παρουσιάζεται στην τρίτη της βαθμολογίας Μπράιτον να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις δύο πρώτες θέσεις απευθείας ανόδου (ή ακόμα και να ανέβει στη δεύτερη θέση) με νίκη επί της αδιάφορης ΚΠΡ, την ίδια ώρα που η πρωτοπόρος Μίντλεσμπρο (στο +4 η διαφορά της από την Μπράιτον) και η δεύτερη Μπέρνλι (στο +2 η δική της) αγωνίζονται μεταξύ τους. Δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος το σύνολο του Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, όμως όλο το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους και μπορούν στην ισχυρή έδρα τους να πάρουν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς. Πολύ χαμηλά η απόδοση του άσου, αξιόλογη όμως αυτή του συνδυασμού του με under 3,5 γκολ στην αναμέτρηση (2,15/ Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1772. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Σε αρκετά καλή κατάσταση βρίσκεται η Μπρίστολ Σίτι, η οποία χάρις στο πρόσφατο 3-2-1 ρεκόρ της κλείδωσε ουσιαστικά την παραμονή στην Τσάμπιονσιπ. Η Ντέρμπι έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες, σφράγισε την είσοδο στα πλέι-οφ και δείχνει πανέτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Πατάνε πολύ καλά οι φιλοξενούμενοι, έχουν ως στόχο την επιστροφή στην Πρέμιερ και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν στάση στο Μπρίστολ. Σε απόδοση 2,37 προσφέρει το διπλό ηBet365, δε μπορούμε να το αγνοήσουμε. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1773. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Σε πολύ καλό φεγγάρι οι δύο ομάδες οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Βασικό τους όπλο φέτος η άμυνα στοιχείο το οποίο μας οδηγεί στα λίγα γκολ, φυσικά αναμενόμενα χαμηλό σε απόδοση στο συγκεκριμένο σημείο, προτιμότερο λοιπόν να πάμε με την ισοπαλία μιας και αμφότερες θέλουν να αποφύγουν την ήττα στο συγκεκριμένο σημείο του πρωταθλήματος, 3,25 η μοιρασιά στην Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1774. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΦΟΥΛΑΜ

Ούσα και πάλι κατώτερη των περιστάσεων, η Ίπσουιτς (8-7-6 εντός) δεν κατάφερε να κερδίσει το ματς της χρονιάς το Σάββατο. Έπαιζε όλη τη σεζόν στο Σέφιλντ κόντρα στη Γουένσντεϊ, πραγματοποίησε ελάχιστες ευκαιρίες, πήρε με αρκετή δόση τύχης την ισοπαλία (1-1), αλλά με σερί 0-3-2 στα πέντε τελευταία, μοιραία βρίσκεται στο -8 από τα πλέι-οφ και φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα κάνει την ανατροπή στις 4 αγωνιστικές που απομένουν. Το νικηφόρο σερί (3-0-0) της Φούλαμ (4-9-8 εκτός) διακόπηκε με σκληρό τρόπο στο Μπράιτον, όπου έχασε με 5-0 το Σάββατο. Βέβαια, η παραμονή έχει ουσιαστικά εξασφαλιστεί, αφού η απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη είναι 9 βαθμοί. Αν θέλει να παλέψει για τα πλέι-οφ η Ίπσουιτς, καλείται να πάρει το τρίποντο κόντρα στους Λονδρέζους. Λογική επιλογή βάσει κινήτρου ο άσος, αλλά η εικόνα των γηπεδούχων είναι αποκαρδιωτική το τελευταίο διάστημα.

1775. ΛΙΝΤΣ – ΓΟΥΛΒΣ

Δύο συνεχόμενες νίκες πανηγύρισε η Λιντς (6-8-7 εντός) κόντρα σε Μπέρμιγχαμ και Ρέντινγκ, με αποτέλεσμα να κλείνει κάπως χαρούμενη τη σεζόν. Φυσιολογική ήττα από τη Χαλ γνώρισε η Γουλβς (7-5-9 εκτός), συνεχίζοντας τη μετριότατη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα. Αδιάφορες βαθμολογικά οι δύο ομάδες, δεν κυνηγούν απολύτως τίποτα ως το φινάλε της σεζόν, πιθανό να δούμε ανοικτό ματς, χωρίς σκοπιμότητες, αλλά φυσικά δεν αξίζει να μπλέξουμε με τίποτα.

1776. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Με ρόστερ που θα μπορούσε να πετύχει πολύ περισσότερα πράγματα από μία απλή εξασφάλιση της παραμονής, τόσο η Νότιγχαμ (7-6-8 εντός), όσο και η Μπλάκμπερν (4-7-10 εκτός) αποτέλεσαν τις απογοητεύσεις της φετινής σεζόν. Βέβαια, ακόμα και η αποφυγή του υποβιβασμού δεν κρίθηκε μαθηματικά, αφού απέχουν εννέα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Αν είχαμε περισσότερες αγωνιστικές και δε μιλούσαμε για το αγγλικό πρωτάθλημα, θα κάναμε λόγο για βολική ισοπαλία, ωστόσο τώρα δεν υπάρχει κανένας λόγος ενασχόλησης με το συγκεκριμένο ματς ανάμεσα σε δύο πολύ ντεφορμέ ομάδες (0-2-5 οι γηπεδούχοι στα επτά τελευταία, 1-1-5 οι φιλοξενούμενοι στο ίδιο διάστημα).

1777. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Ένα ακόμα θαύμα είναι έτοιμος να προσθέσει στο πλούσιο βιογραφικό του ο Νιλ Γουόρνοκ, με τη σχεδόν καταδικασμένη από πολλούς Ρόδεραμ, να βρίσκεται προ των πυλών της εξασφάλισης της παραμονής, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν. Με τον έμπειρο τεχνικό έχασε μόλις δύο φορές (6-4-2), ενώ παραμένει αήττητη εντός έδρας (3-3-0). Αδιάφορη η Χάντερσφιλντ, ξεμπέρδεψε με το διπλό επί της Μπλάκμπερν το Σάββατο και στο ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ θεωρούμε πως θα λυγίσει από τους φουριόζους «μυλωνάδες», με τον 0:0 ασιατικό άσο να έχει τον πρώτο λόγο σε απόδοση 1,90 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1778. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Μόλις ένα βαθμό συγκέντρωσε στα δύο τελευταία της παιχνίδια (0-1-1) η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (12-7-2 εντός), με το 1-1 κόντρα στην Ίπσουιτς πάντως να έρχεται έπειτα από αρκετά καλή εμφάνιση. Παρά το μίνι αρνητικό σερί της, η απόσταση από την έβδομη θέση βρίσκεται στους πέντε βαθμούς και αναμφίβολα οι «κουκουβάγιες» κρατάνε την τύχη στα χέρια τους αναφορικά με τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ. Επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-4) συμπλήρωσαν οι Ντονς (2-8-11 εκτός), οι οποίοι έσωσαν με επικό τρόπο (που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε) το βαθμό στο Πρέστον, αλλά τελικά, είδαν τη διαφορά από την παραμονή να μένει στους 9 πόντους και με 4 ματς να απομένουν, οι ελπίδες για αποφυγή του υποβιβασμού είναι μόνο μαθηματικές. Θεωρητικά και πρακτικά οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τον «τρίτο» τους τερματοφύλακα, είναι αναγκασμένοι να ψάξουν το τρίποντο, ειδικά αν είναι θετικά τα νέα από Ρόδεραμ, Νότγχαμ ή/και Σέφιλντ. Δε θα μπλέξουμε pregame, με το ενδιαφέρον μας να στρέφεται στο live της αναμέτρησης.

1802. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΦΙΤΕΣΕ

Τρεις σερί νίκες μετράει η Αϊντχόφεν η οποία συνεχίζει ακάθεκτη στο κυνήγι του Αξιαξ λίγες στροφές πριν το τέλος. Οριακά εκτός επτάδας η Φίτεσε η οποία δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της αγνοώντας τη νίκη τρεις σερί αγωνιστικές. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι αν δεν κερδίσουν λογικά θα χάσουν και το πρωτάθλημα.

1806. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Παρότι έχασε εδώ και καιρό το τρένο της παραμονής, η Μπόλτον (4-10-7 εντός) πάλεψε με όσες δυνάμεις είχε κόντρα στη Μίντλεσμπρο το Σάββατο, αλλά δεν άντεξε στην πίεση της αντιπάλου, χάνοντας με 1-2, έφτασε τις 6 συνεχόμενες ήττες και συμπλήρωσε 12 αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-2-10). Οι ήττες από ΚΠΡ και Ντέρμπι φέρνουν την Τσάρλτον (3-4-14 εκτός) προ των πυλών της Λιγκ1, αφού η απόσταση από την παραμονή βρίσκεται πια στους 11 βαθμούς και οι ελπίδες σωτηρίας είναι μόνο μαθηματικές. Αν είχαν ουσιαστικό κίνητρο οι φιλοξενούμενοι θα τους στηρίζαμε, τώρα δεν ξέρουμε κατά πόσο θα κυνηγήσουν τη νίκη. Πάμε παρακάτω και βλέπουμε στο live.

1807. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΧΑΛ

Την αδιαφορία της πληρώνει η Ρέντινγκ (8-9-4 εντός), αφού μετράει τρεις διαδοχικές ήττες, ετοιμάζοντας ήδη τα πλάνα της για τη νέα σεζόν. «Χωλαίνει» τελευταία η Χαλ (8-4-9 εκτός), αφού στις δέκα πιο πρόσφατες αγωνιστικές έχει ρεκόρ 2-4-4, με τη σαββατιάτικη νίκη επί της Γουλβς να τη «ζωντανεύει» κάπως ενόψει των πλέι-οφ, αφού είναι φανερά ξενερωμένη μετά το αρνητικό σερί της και την αποτυχία εισόδου στην πρώτη δυάδα. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πασχίζουν να βρουν ρυθμό για την τελική ευθεία και κόντρα στους φανερά αδιάφορους «Royals», το διπλό μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

1808. ΛΟΡΙΑΝ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Με το μυαλό αποκλειστικά στο κύπελλο είναι η Λοριάν εδώ και καιρό, αφού στο πρωτάθλημα ξέμεινε από στόχους και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να κάνει την έκπληξη και να αφήσει εκτός της κορυφαία γαλλική ομάδα των τελευταίων χρόνων, την Παρί. Οι πρωτευουσιάνοι μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ ξέσπασαν στην Καέν και απέδειξαν πως θα τα δώσουν όλα για να σαρώσουν και φέτος τα πάντα εντός των συνόρων. Επιθετικά παίζει η Λοριάν, σκοράρει με συνέπεια, έχει τα περισσότεραGGτου Σαμπιονά. Αμφίσκορα ήταν και τα δύο φετινά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες για το πρωτάθλημα, θεωρούμε πως θα δούμε ακόμα ένα, με τη συγκεκριμένη επιλογή να προσφέρεται σε απόδοση 1,83 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1809. ΜΠΕΤΙΣ - ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Τρίβουμε τα μάτια μας με τη Λας Πάλμας του τελευταίου 2μήνου που μετράει 6/8 νίκες (6-1-1) με τέσσερα σερί διπλά. Χάρη σε αυτό το θετικό σερί της βρίσκεται ένα βήμα πριν την οριστικοποίηση της σωτηρίας της (+11). Η Μπέτις επίσης δύσκολα θα κινδυνεύσει ούσα στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ισορροπία δυνάμεων βλέπουμε, από κάποια ώρα και μετά οι δύο ομάδες ίσως συμβιβαστούν με τον ένα βαθμό, 3,45 πληρώνει η ισοπαλία στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1811. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Τελευταία αγωνιστική του 4 ομίλου για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην επόμενη φάση (5-0-0) από την προηγούμενη κιόλας αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι μονάχα με θαύμα πρόκειται να χάσουν τη δεύτερη θέση καθώς και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Σπόρτινγκ Κριστάλ υπερτερούν λόγω μεγάλης διαφορά τερμάτων, λογικό φαβορί οι ισχυροί στην έδρα τους φιλοξενούμενοι, άσος.

1812. ΠΕΝΙΑΡΟΛ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

Τελευταία αγωνιστική του 4 ομίλου για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι φιλοξενούμενοι (1-1-3) θέλουν μονάχα νίκη με παραπάνω από πέντε γκολ και παράλληλα ήττα της Ουρακάν, μονάχα έτσι θα κατακτήσουν τη δεύτερη θέση (αρκετά απίθανό σενάριο), αδιάφοροι οι ουραγοί γηπεδούχοι (0-2-3). Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, εκτός φυσικά αν δούμε κάποια… «μαγεία».

1815. ΓΚΡΕΜΙΟ – ΤΟΛΟΥΚΑ

Τελευταία αγωνιστική του 6 ομίλου για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τις θέσεις ένα και δύο να έχουν ήδη κριθεί μετά και τη νίκη 2-3 της Γκρέμιο μέσα στην έδρα της Κίτο, από την προηγούμενη αγωνιστική στην επόμενη φάση η Τολούκα η οποία επεκράτησε 2-1 της Σαν Λορέντζο. Κοιτάμε μονάχα προς τα γκολ καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικό κίνητρο από τις δύο πλευρές.

1816. ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ - ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ

Τελευταία αγωνιστική του 6 ομίλου για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η ήττα με 2-1 στο Μεξικό από την Τολούκα σήμανε αυτόματα και τον αποκλεισμό των «αγίων» από την επόμενη φάση του θεσμού. Χωρίς κίνητρο και η Κίτο η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα 2-3 από τη Γκρέμιο με αποτέλεσμα να γνωρίσει επίσης τον αποκλεισμό. Οι γηπεδούχοι ίσως ψάξουν κάποιο ξέσπασμα ωστόσο δεν βρίσκουμε καμία αξία, πάσο.

Ακτινογραφία Μπάσκετ Τρίτης

3049. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΥΤΣΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ

Σαφώς βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα, αλλά παρόλα αυτά δεν κατάφερε να αποτρέψει τη δεύτερη ήττα και πλέον, καλείται να κάνει το 3/3 ώστε να πάρει το εισιτήριο για το «FinalFour» του Βερολίνου. Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποίησαν οι Βάσκοι πετυχαίνοντας δύο σημαντικότατες νίκες, όμως τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, εκεί όπου το «τριφύλλι» μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Περιμένουμε από την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης, με την οριακή νίκη της (1-10 πόντοι) να βγάζει μέση απόδοση 2,25 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

3331. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Σημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε η καταιγιστική Μπαρτσελόνα στην έδρα της Λοκομοτίβ Κουμπάν (66-92), έχοντας πλέον την ευκαιρία να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το «FinalFour» με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο «Παλαού Μπλαουγκράνα». Σίγουρα η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει τον πρώτο λόγο, όμως θα προτιμήσουμε να μην ασχοληθούμε με το πονηρό -7,5 χάντικαπ, στρεφόμενοι στην επιλογή τουover145,5, η οποία ευνοείται από τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων (πετυχαίνουν 79,2 και 76,3 πόντους κατά μ.ο.) και πληρώνει 1,88 στον Stoiximan. Στα υπόψιν επίσης τοover68,5 πόντων των φιλοξενούμενων (1,83 / Stoiximan), καθώς θεωρούμε πολύ δύσκολο να περιοριστούν για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση κάτω από τον εν λόγω όριο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

3332. ΡΕΑΛ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Για λύπηση ήταν η Ρεάλ στο δεύτερο ματς στην Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε να την ισοπεδώνει με 100-78. Δεν είχαν αντίπαλο κάτω από τη ρακέτα οι Udoh (18 πόντοι) και Kalinic με τον δεύτερο μάλιστα να έρχεται από τον πάγκο και να προσφέρει 17 πόντους με 7/8 σουτ. Συνολικά οι Τούρκοι είχαν μια πεντάδα παικτών με διψήφιο αριθμό πόντων και τον Bogdanovic να έχει και πάλι ηγετικό ρόλο (16 πόντοι). Ένα ξέσπασμα με σερί 13-0 στα πρώτα λεπτά όπου μέσα σε 2,5 λεπτά το 8-8 έγινε 21-8 ήταν αρκετό για τη Φενέρ ώστε να πάρει φόρα και να μην κοιτάξει ξανά πίσω της. Η διαφορά έφτασε μέχρι και το +31 αφού οι παίκτες του Λάσο έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν και κυρίως να αμυνθούν αποτελεσματικά. Αυτή είναι η πρώτη 100αρα που δέχονται μετά από τρία χρόνια και το 100-88 τον Μάιο του 2013 από τον Ολυμπιακό. Μία νίκη μακριά λοιπόν από το Final-4 βρίσκεται η ομάδα του Ομπράντοβιτς με τη Ρεάλ που γνώρισε την 5η ήττα της στα έξι τελευταία ματς στην Ευρωλίγκα (1-5) να παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Δεν θα μας απασχολήσει ο νικητής παρά μόνο το σύνολο πόντων με το over 161,5 να έχει τον πρώτο λόγο. Οι «μερένχες» θα πάρουν ώθηση από το κοινό τους στη Μαδρίτη αλλά θα πρέπει να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα προκειμένου να μειώσουν το σκορ της σειράς. Χρήσιμο στατιστικό πως στα επτά εντός έδρας ματς της Ρεάλ στο «Top16» σημειώνονται 164,1 πόντοι μ.ο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ