ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (12/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

1665. ΜΤΚ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ – ΠΑΞΙ

Από λευκή εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Ντισγκίρι προέρχεται η ΜΤΚ (11-2-10 η οποία παρόλα αυτά παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις δύο πόντους από την τρίτη Ντέμπρετσεν και τρεις από την Ουίπεστ, στοιχείο το οποίο δεν της αφήνει περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών, ειδικά μέσα στην έδρα της. Ουσιαστικά αδιάφορη η Πάξι η οποία βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και μόνο με θαύμα μπορεί να προλάβει την τρίτη θέση. Οι γηπεδούχοι στο σπίτι τους είναι δυνατοί και έχουν ισχυρό κίνητρο, άσος.

543. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Από πριν ήταν το πιο αμφίρροπο ζευγάρι που έβγαλε η κληρωτίδα αλλά μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Παρίσι (2-2) η Μαν. Σίτι απέκτησε ένα ελαφρύ προβάδισμα για να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Παρί δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα τόσο εύκολα και με εμφανίσεις όπως η φετινή στους ομίλους με τη Ρεαλ στην Ισπανία έδειξε ικανή για να πετύχει μεγάλα πράγματα. Το ματς είναι ιδανικό γιαliveαναλόγως και την εικόνα του αγώνα, το 2Χ/2Χ στο 1,70 του Stoiximan , ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι και με 0% γκανιότα,πάντως θεωρούμε δύσκολο να σπάσει. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

544. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

«Κατήφορος» αναμένεται στο «Μπερναμπέου» με τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά και την ήττα με 2-0 στη Γερμάνια να είναι αναγκασμένη να πιέσει από το πρώτο κιόλας λεπτό. Οι γηπεδούχοι με τη δύναμη της έδρας τη βαριά φανέλα αλλά και την εμπειρία τους μπορούν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να σπάσουν επιτέλους την αρνητική παράδοση που τους θέλει να γνωρίζουν τον αποκλεισμό ύστερα από ήττα στο πρώτο παιχνίδι στη συγκεκριμένη φάση. Άπειρη και με τραγικές εκτός έδρας επιδόσεις φέτος η Βόλφσμπουργκ σίγουρα μπορεί να λυγίσει μέσα στην Ισπανία, τον ασιατικό άσο -2 στην απόδοση 1,80 τηςBet365 επέλεξε ο Βetol. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

545. ΙΣΤΛΙΧ – ΜΠΑΡΟΟΥ

Φτάνοντας τις 7 αγωνιστικές χωρίς ήττα (4-3-0 εντός), η Ίστλι (11-5-4 εντός) πλησίασε στους 4 βαθμούς τα πλέι-οφ, έχοντας όμως δύο παιχνίδια λιγότερα. «Κόλλησε» κόντρα στη Μάκλσφιλντ η Μπάροου (6-4-10 εκτός), μένοντας στο 0-0 και έφτασε τα 10 παιχνίδια αήττητη (6-4-0). Σε καλό φεγγάρι αμφότερες οι ομάδες, το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους, αλλά με την εικόνα που παρουσιάζουν και οι δύο, τα πολλά γκολ έχουν το προβάδισμα (25/41 GG η Ίστλι, 29/42 η Μπάροου).

546. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Πολύ καλή η εμφάνιση της Γκρίμσμπι (13-6-2 εντός) κόντρα στην Ίστλι, αλλά η νίκη δεν ήρθε, με το 0-0 να την αφήνει απογοητευμένη. Πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τα πλέι-οφ χάνει τελευταία η Μπρέιντρι (7-6-7 εκτός), αφού αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς (0-1-3), με αποτέλεσμα να απέχει πλέον μόλις ένα τρίποντο από την πέμπτη θέση. Ο άσος είναι σωστά το φαβορί, αλλά οι αποδόσεις δε λένε όλη την αλήθεια για τη δυσκολία της αναμέτρησης.

547. ΓΚΙΣΕΛΙ – ΡΕΞΑΜ

Σε όλο και περισσότερες περιπέτειες μπαίνει η Γκίσλεϊ (6-7-8 εντός), η οποία στα τελευταία έντεκα παιχνίδια της αγνοεί τη νίκη (0-6-5), βρισκόμενη πια μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Έχασε σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της πεντάδας η Ρέξαμ (6-5-9 εκτός) μετά την ήττα με 0-1 από τη Ντόβερ, απέχοντας έξι βαθμούς από τις θέσεις των πλέι-οφ. Καίγονται για το τρίποντο οι δύο ομάδες, η φόρμα και η εμπειρία των φιλοξενούμενων μας ωθούν στο διπλό.

548. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Την ολική ανατροπή πέτυχε η Κιντερμίνστερ (4-5-11 εντός) στην έδρα της Γουέλινγκ το Σάββατο και ουσιαστικά την πήρε μαζί της στον υποβιβασμό, αφού και η ίδια δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία, ωστόσο παλεύει τα τελευταία της παιχνίδια (2-2-1 στα πέντε πιο πρόσφατα). Δεν έδωσε συνέχεια στις νίκες η Χάλιφαξ (5-2-13 εκτός), αφού μετά το 3-2 επί της Μπόρεχαμ ήρθε η εντός έδρας ήττα με 0-2 από την Όλντερσοτ, με την επικίνδυνη ζώνη να βρίσκεται πλέον σε απόσταση δύο πόντων. Το ουσιαστικό κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, αλλά η μαχητικότητα των γηπεδούχων και οι εκτός έδρας επιδόσεις της Χάλιφαξ, μας αποτρέπουν από την ενασχόλησή μας με το διπλό.

549. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Με το 1-1 κόντρα στη Μπάροου, η Μάκλσφιλντ (9-4-7 εντός) έφτασε τις επτά αγωνιστικές χωρίς ήττα (3-4-0), αλλά τα πλέι-οφ απέχουν ακόμα έντεκα βαθμούς, με το υπόλοιπο της σεζόν να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για την ίδια. Μεγάλο διπλό στην έδρα της Ρέξαμ πήρε η Ντόβερ (10-4-7 εκτός), έφτασε τις τρεις διαδοχικές νίκες και αν κερδίσει στο «Μος Ρόουζ» θα μειώσει στους έξι πόντους την απόστασή της από την απευθείας άνοδο. Το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους, διαθέτουν δεδομένο ποιότητα και μπορούν να προσθέσουν ακόμα ένα τρίποντο στο σακούλι τους.

550. ΤΟΡΚΙ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, η Τορκί (6-4-11 εντός) ηττήθηκε με 0-1 από την Τρανμίρ, αλλά παρέμεινε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός αυτής βρίσκεται σταθερά η Όλτρινχαμ (2-5-13 εκτός), καθώς με ρεκόρ 0-3-2 στα πέντε τελευταία δυσκολεύεται αρκετά στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Πατάει καλύτερα η Τορκί, αλλά ο άσος θα έπρεπε να πληρώνει παραπάνω για να μας απασχολήσει.

551. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΟΛΝΤΑΜ

Η κατάκτηση του Λιγκ Τρόφι αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία για τη Μπάρνσλεϊ (9-3-8 εντός), αλλά στη συνέχεια ακολούθησε η ήττα με 1-2 από την Τσέστερφιλντ, που την έφερε σε δεινή θέση αναφορικά με τη συμμετοχή της στα πλέι-οφ. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Όλνταμ (4-12-3 εκτός), μετράει τρεις διαδοχικές νίκες και πλέον βρίσκεται στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι φιλοξενούμενοι, η αξία βρίσκεται στα δεξιά.

552. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Ακόμα πιο κοντά στα πλέι-οφ βρίσκεται η Τζίλιγχαμ (13-4-2 εντός) μετά το 0-0 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όπου συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα (2-4-0). «Λίγη» επιθετικά για δεύτερο συνεχόμενο ματς η Γουόλσολ (11-6-3 εκτός), έχασε με 1-0 από την Όλνταμ και πλέον ισοβαθμεί με την επικείμενη αντίπαλό της στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, αλλά δε μπορούμε να αγνοήσουμε την ποιότητα των φιλοξενούμενων. Ο άσος έχει το προβάδισμα λόγω φόρμας, ωστόσο θα προτιμήσουμε να απέχουμε.

553. ΛΟΥΤΟΝ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ

Όνειρο ήταν και πάει η συμμετοχή στα πλέι-οφ για τη Λούτον (5-5-10 εντός), η οποία με μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές (1-0-4) δε θα μπορούσε να ελπίζει σε πολλά περισσότερα. Δεν έδωσε συνέχεια στις νίκες η ουραγός Ντάγκεναμ (4-5-10 εκτός), καθώς μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μόρκαμ με 2-1, γνώρισε το διασυρμό από την Πόρτσμουθ και φαίνεται πως δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, με την παραμονή να απέχει πλέον έντεκα βαθμούς. Το όποιο κίνητρο υπάρχει στο ζευγάρι είναι με τους φιλοξενούμενους, αλλά δε γίνεται σε καμία περίπτωση να τους εμπιστευθούμε.

554. ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Χρειάστηκε να περάσουν δέκα ολόκληρες αγωνιστικές (0-3-7) για να γευτεί τη χαρά της νίκης η Νοτς Κάουντι (8-4-8 εντός), με το 1-0 επί της Στίβενεϊτζν αποτελεί και το παρθενικό της τρίποντο με τον Κούπερ στο τιμόνι. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Χάρτλπουλ (6-3-11 εκτός), η οποία με το επιβλητικό 2-5 επί της Μόρκαμ την προηγούμενη αγωνιστική έφτασε στο 6-2-1 στα τελευταία εννέα παιχνίδια της. Αδιάφορες βαθμολογικά οι δύο ομάδες, κατάφεραν εδώ και καιρό να εξασφαλίσουν την παραμονή τους. Λόγω φόρμας και μόνο, στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους.

555. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΛΙΝΤΣ

Επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές (0-2-3) η Μπέρμιγχαμ (9-3-7 εντός) με το εύκολο 2-0 επί της Ρέντινγκ και διατήρησε ζωντανές τις λίγες ελπίδες της για είσοδο στα πλέι-οφ. Τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη (0-1-3) για τη Λιντς (6-7-7 εκτός) αυτό με την πρωτοπόρο Μπέρνλι, όπου και ηττήθηκε με 0-1. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο οι φιλοξενούμενοι, αν θέλουν να διατηρηθούν στο κόλπο για την έκτη θέση οι γηπεδούχοι, είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν. Μοναδική επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι ο άσος.

556. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Συνέχεια στις επιτυχίες της τον τελευταίο μήνα έδωσε η Μίντλεσμπρο με το εντός έδρας 1-0 επί της Πρέστον, στις τέσσερις οι συνεχόμενες νίκες της. Με νίκη επί της Ρέντινγκ περνάει πρώτη στη βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ, εξάλλου στο «Ρίβερσαϊντ» είναι πολύ δυνατή με 15/20 νίκες (13/15 συνδυάστηκαν με under 3,5). Παντελώς αδιάφορη η Ρέντινγκ που εκτός έδρας είναι μετριότατη, απλά περιμένει το φινάλε της σεζόν μιας και έχει ξεμείνει από στόχους εδώ και καιρό. Μια χαρά το 2,25 του Stoiximan στο συνδυασμό του άσου με under 3,5 γκολ στην αναμέτρηση, βρίσκεται στο πινακάκι των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

578. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-2) για τη Νταμπάρτον (6-3-6) την έχουν φέρει σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη με το σημερινό ματς να αποτελεί τελικό. Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση η σχετικά αδιάφορη Κουίν Οφ Σάουθ (4-1-10) η οποία όπως φαίνεται έχει ξεμείνει από στόχους. Αν οι γηπεδούχοι βρίσκονταν σε καλύτερο φεγγάρι τότε θα τους στηρίζαμε, τώρα καλύτερα να απέχουμε.

579. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΦΟΛΚΕΡΚ

Θύμα έκπληξης έπεσε την προηγούμενη αγωνιστική η Χιμπέρνιαν 11-2-1 η οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της ουραγού Αλόα βλέποντας παράλληλα τη σημερινή της αντίπαλο Φόλκερκ (6-8-2) να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο με τη διαφορά τους πλέον να βρίσκεται στους έξι βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι για τη νίκη, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν θα πουν όχι στο βαθμό, πάσο.

580. ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΧΑΡΤΣ

Από σημαντική επικράτηση επί της ουραγού Νταντί Γιουνάιτεντ (0-2) προέρχεται η Ινβερνές εμφανίζοντας θετικά σημάδια στο παιχνίδι της, στον αντίποδα η Χαρτς ελάττωσε δραματικά τις ελπίδες τίτλου της Αμπερντίν (2-1) και σε περίπτωση νίκης στην επερχόμενη αναμέτρηση θα έχει βάσιμες ελπίδες για τη 2ηθέση. Βέβαια το έργο της κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι σε μια έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται αρκετά αγνοώντας την επιτυχία στα επτά τελευταία (3-4-0), με τις ισοπαλίες να έχουν διαχρονικά την τιμητική τους (4-7-4). Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι δε θα αποτελέσουν εύκολη λεία με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται και την ισοπαλία να πληρώνει 3,30 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

581. ΟΥΡΑΚΑΝ – ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Η Ουρακάν (2-0-2) με νίκη θα κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της καθώς ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Σπόρτινγκ Κρίσταλ τότε θα έχει τον πρώτο λόγο (καλύτερη διαφορά τερμάτων), φυσικά αυτό μέχρι την και την επόμενη αγωνιστική μπορεί να αλλάξει. Αδιάφοροι οι ήδη αποκλεισμένοι φιλοξενούμενοι, σε αποδόσεις άνω του 1,75 ο άσος αποτελεί επιλογή.

584. ΤΡΟΥΧΙΓΙΑΝΟΣ - ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ

Μηδαμινές οι ελπίδες πρόκρισης για τη Τρουχιγιάνος η οποία με απολογισμό 0-1-3 βρίσκεται στον πάτο του ομίλου, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της μάλιστα γνώρισε βαριά ήττα με 6-0 στη Βραζιλία από τη Σάο Πάουλο. Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Δε Στρόνγκεστ (2-1-1) η οποία με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης, σε περίπτωση μάλιστα που η Σάο Πάουλο δεν κερδίσει τη Ρίβερ τότε θα βρίσκεται σίγουρα στην επόμενη φάση πριν καν ολοκληρωθεί η τελευταία αγωνιστική.

587. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Αρκετά δύσκολα να μην πάρει την πρόκριση η Τολούκα η οποία με απολογισμό 3-1-0 βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Για τη Σαν Λορέντζο (0-3-1) η νίκη αποτελεί μονόδρομο αν θεωρήσουμε πως η Γκρέμιο θα κερδίσει στην έδρα της Κίτο. Οι γηπεδούχοι είναι δεδομένο πως ακόμα και με την ισοπαλία θα είναι ευχαριστημένοι, γεγονός το οποίο μας απωθεί από το να ασχοληθούμε, πάσο.

588. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αν η Ουρακάν κερδίσει την Πενιαρόλ (παιχνίδι το οποίο διεξάγεται νωρίτερα) τότε η Σπόρτινγκ Κρίσταλ (1-1-2) θα είναι αναγκασμένη να παίξει μονάχα για τη νίκη καθώς ακόμα και με ισοπαλία οι ελπίδες της για πρόκριση θα είναι ελάχιστες. Από τώρα στην επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι, ακόμα και με δύο ήττες μπορεί να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου. Προφανώς και αξίζει να δούμε τη θα γίνει στο ματς της Ουρακάν, αν κερδίσουν οι Αργεντίνοι και το παιχνίδι της Σπόρτινγκ είναι ισοπαλία στα τελευταία λεπτά θα απολέσει ένα αρκετά καλό live bet.

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

3431. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Πρώτο ματς των προημιτελικών της Ευρωλίγκα, όποια ομάδα κάνει πρώτη τρεις νίκες είναι αυτή που θα βρεθεί στο Final-4. Το μοναδικό ζευγάρι των προημιτελικών που έχει ξεκάθαρο φαβορί αφού κάτι άλλο πέρα του 3-0 για τη ΤΣΣΚΑ θα μας προξενήσει μεγάλη έκπληξη. Αυτή είναι και η παρθενική εμφάνιση του Ερυθρού Αστέρα στα πλέι-οφ. Έκανε την υπέρβαση όντας και τυχερός αφού κληρώθηκε σε εύκολο όμιλο. Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την «καυτή» έδρα του, 9-3 το συνολικό ρεκόρ του φέτος στην Ευρωλίγκα μπροστά στο κοινό του. Πιο αδύναμος εκτός έδρας με 9/12 ήττες (3-9), στα τρία πιο πρόσφατα επίσης γνώρισε ισάριθμες ήττες από την Κούμπαν με 24 πόντους διαφορά, από την Νταρουσάφακα στο Βελιγράδι με 19 πόντους διαφορά και από την Τσεντέβιτα με 21 πόντους διαφορά. Στα δύο τελευταία πάντως έπαιξε με αλλαγές αφού είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση της. Η ΤΣΣΚΑ προβάρει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκα και όχι άδικα αν δούμε τα νούμερα και την πορεία της ως τώρα στη διοργάνωση. Τερμάτισε πρώτη στον «όμιλο του θανάτου» με ρεκόρ 10-4 και την πιο παραγωγική επίθεση του τουρνουά με 92,7 πόντους μ.ο. Στη Μόσχα είχε το απόλυτο στο «Top16» (7-0 ρεκόρ) όπου σε όλα πέτυχε από 90 πόντους και άνω, συνολικά στο γήπεδο της στη διοργάνωση μετράει 11/12 νίκες (11-1). Περιμένουμε τη Ρώσικη «αρκούδα» από το πρώτο κιόλας ματς να δείξει τις άγριες διαθέσεις της, προς αποφυγήν όμως το -17,5 αφού είναι μεγάλο σαν χάντικαπ. Δεν βρίσκουμε αξία ούτε στα σύνολα πόντων των δύο ομάδων αφού οι Σέρβοι δεν ξέρουμε αν προσαρμοστούν στο γρήγορο ρυθμό που θα επιβάλλει η ΤΣΣΚΑ ή θα προτιμήσουν πιο physical game ρίχνοντας το βάρος στην άμυνα.

3432. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΡΕΑΛ

Πρώτο ματς των προημιτελικών της Ευρωλίγκα, όποια ομάδα κάνει πρώτη τρεις νίκες είναι αυτή που θα βρεθεί στο Final-4. Η Φενέρμπαχτσε αφού σφράγισε σχετικά εύκολα την πρωτιά στον όμιλο της έκανε δύο ήττες από Τσεντέβιτα (89-59) και Μάλαγα (71-67) ενώ στο ενδιάμεσο αν και βαθμολογικά αδιάφορη επικράτησε της Εφές διατηρώντας το εντός έδρας αήττητο της στη διοργάνωση. Μόνο νίκες έχει φέτος μπροστά στο ένθερμο κοινό της (12-0 ρεκόρ), συνολικά μετράει 19 συνεχόμενες επιτυχίες αφού τελευταία της ήττα χρονολογείται τον Ιανουάριο του 2015. Όσον αφορά τις επιδόσεις της στο «Top16» είχε την 2η πιο παραγωγική επίθεση με 83,8 πόντους μ.ο. αλλά και την 3η καλύτερη άμυνα με 73,7 πόντους μ.ο. Λύνονται τα χέρια του Ομπράντοβιτς με την αποθεραπεία του Σλούκα και του Άντιτς, πλήγμα ωστόσο αποτελεί ο τραυματισμός του βασικού Center, Vesely. Η Ρεάλ τα βρήκε σκούρα παίζοντας βέβαια και σε δύσκολο όμιλο, έστω και στο παρά πέντε πάντως χάρη στη νίκη της επί της Κίμκι πέρασε στα πλέι-οφ. Εκτός έδρας στο «Top16» κέρδισε Μπάμπεργκ, Ζαλγκίρις και Κίμκι αλλά ηττήθηκε από ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Λαμποράλ (3-4 ρεκόρ). Παλιά καραβάνα σε τέτοια ματς ο Ομπράντοβιτς, αντιθέτως ο Λάσο δεν πείθει πως μπορεί να διαχειριστεί τόσο σημαντικούς αγώνες με τη Ρεάλ να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και να στηρίζεται κυρίως στην παραγωγικότητα που δείχνει στην επίθεση (83,7 πόντοι μ.ο.). Αν έπαιζε ο Vesely θα πηγαίναμε ασυζητητί στο -3,5 χάντικαπ, τώρα έχουμε κάποιους ενδοιασμούς αλλά και πάλι το θεωρούμε ως την επικρατέστερη επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ