ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (5/4) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

1744. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΟΛΤΟΝ

Παρά την κακή πορεία που πραγματοποιεί στο 2016 η Μπρέντφορντ, φαίνεται πως τελικά δε θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία, αφού απέχει εννέα πόντους από την επικίνδυνη ζώνη και θα χρειαστεί μερικούς ακόμα για να καθαρίζει με την υπόθεση σωτηρία. Το παιχνίδι με τη Μπόλτον φαντάζει ως ιδανική ευκαιρία για να μπουν ακόμα τρεις βαθμοί στο σακούλι, αφού οι «Trotters» εκτός του ότι υπολείπονται πολύ ποιοτικά, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς διπλό έως τώρα και κυρίως, μοιάζουν να ετοιμάζονται ήδη για τη νέα σεζόν, που θα τους βρει στη Λιγκ 1. Δε θα μπορούσε να πληρώνει περισσότερο από 1,70 ο άσος στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1742. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Δεν ήταν αυτή που έπρεπε η Μπέρμιγχαμ (9-3-6 εντός) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσάρλτον, γνωρίζοντας την ήττα με γκολ στις καθυστερήσεις και έφτασε τις τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη (0-2-2), χάνοντας διαρκώς έδαφος στο κυνήγι της εξάδας. Αρκετά καλή εμφάνιση για τη Μπράιτον (6-11-2 εκτός) το Σάββατο κόντρα στην πρωτοπόρο Μπέρνλι, αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτη, δεχόμενη κι αυτή γκολ στην εκπνοή της αναμέτρησης. Η ήττα αγνοείται στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (4-3-0) και το όνειρο της απευθείας ανόδου παραμένει ζωντανό. Οι εκτός έδρας επιδόσεις των «γλάρων» και το γεγονός πως βρίσκονται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, μας ωθούν στο να τους στηρίξουμε.

1745. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΡΟΔΕΡΑΜ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην Τσάμπιονσιπ. Η Μπρίστολ Σίτι απέχει 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Ρόδεραμ 5. Οι φιλοξενούμενοι από τη στιγμή που ανέλαβε ο Νιλ Γουόρνοκ, έχουν βελτιωθεί αισθητά, αγνοώντας την ήττα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Αδικούνται κατάφορα για ακόμα μία φορά από τις αποδόσεις οι «μυλωνάδες», με το +0,5 ασιατικό διπλό (Χ2) να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1743. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΚΑΡΝΤΙΦ

Οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες κόντρα σε Γουλβς και Μπράιτον μείωσαν την απόσταση της πρωτοπόρου Μπέρνλι από τη δεύτερη θέση και η επιστροφή στις νίκες κρίνεται επιτακτική ανάγκη, ώστε να γίνει ακόμα ένα βήμα προς την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Η Κάρντιφ είναι σε καλή κατάσταση, κυνηγάει βάσιμα πια τα πλέι-οφ και άπαντες στο στρατόπεδό της κάνουν όνειρα μέχρι και για την Πρέμιερ Λιγκ. Παρόλα αυτά, θεωρούμε πως θα φύγει με σκυμμένο κεφάλι από το «Τερφ Μουρ», με τον -0,5 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,00 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1738. ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Δεν εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητά της η Ίπσουιτς (8-6-5 εντός), μένοντας στο 0-0 στην έδρα της Γουλβς και με ρεκόρ 1-2-2 στα πέντε τελευταία βλέπει την απόστασή της από τα πλέι-οφ να μεγαλώνει. Νίκη-χρυσάφι πανηγύρισε η Τσάρλτον (3-3-13 εκτός) επί της Μπέρμιγχαμ στις καθυστερήσεις του αγώνα και έχοντας απολογισμό 3-1-1 στα πέντε πιο πρόσφατα, διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για σωτηρία. Στηρίζει τους φιλοξενούμενους η αγορά κι εμείς δε θα διαφωνήσουμε με το +0,75 ασιατικό διπλό.

1746. ΝΤΕΡΜΠΙ – ΧΑΛ

Εντός πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ η Ντέρμπι Κάουντι, στόχος της να μονιμοποιηθεί μεταξύ τρίτης και έκτης θέσης, μιας και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να καλύψει τους εννέα πόντους που τη χωρίζουν από τη δεύτερη Μίντλεσμπρο. Επιστροφή στις νίκες μετά από αρκετό καιρό για τη Χαλ, τέταρτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και στο -4 από την απευθείας άνοδο . Ζόρικη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο σκληροτράχηλες ομάδες, διόλου απίθανος ένας ενδεχόμενος συμβιβασμός με ισοπαλία (3,25/Bet365), εξάλλου στατιστικά ίσως διορθωθεί το σερί των δέκα τελευταίων εκτός έδρας αγώνων της Χαλ χωρίς «Χ». Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1739. ΛΙΝΤΣ – ΚΠΡ

Παρά την καλή της εμφάνιση, η Λιντς (5-7-7 εντός) έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το Ρόδεραμ, χάνοντας από την ομώνυμη ομάδα, ήττα που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και παρότι η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη είναι ακόμα 10 βαθμοί, το μέλλον του Στιβ Έβανς στον πάγκο της μόνο ευοίωνο δεν είναι. Πάλεψε με τη Μίντλεσμπρο η ΚΠΡ (4-7-8 εκτός), ωστόσο έχασε δικαίως με 2-3, παραμένοντας κολλημένη στο μέσον της βαθμολογίας. Ουσιαστικά αδιάφορες οι δύο ομάδες, τελευταία παίζουν πιο απελευθερωμένα (4/5 over 2,5 οι γηπεδούχοι, 2/3 οι φιλοξενούμενοι), με τα πολλά τέρματα να έχουν λογική.

1740. ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΓΟΥΛΒΣ

Ήττα-μαχαιριά γνώρισε η Μίλτον Κέινς (7-3-9 εντός) το Σάββατο με 1-2 από τη Φούλαμ και πλέον η σωτηρία απέχει τέσσερις βαθμούς. Δεν είναι καλά εδώ και καιρό η Γουλβς (6-5-8 εκτός), έμεινε στο 0-0 με την Ίπσουιτς και συνεχίζει με ρεκόρ 4-6-5 στο 2016, όπου έχει απολογισμό 1-3-3 εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να αρκείται σε ένα απλό πλασάρισμα στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα. Το κίνητρο είναι αναμφίβολα με τους γηπεδούχους, αλλά η ήττα από τη Φούλαμ ίσως τους επηρέασε πολύ περισσότερο ψυχολογικά από οποιαδήποτε άλλη μέσα στη σεζόν, αφού χάθηκε η ευκαιρία να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Καλύτερη λύση η αποχή ή η αναμονή για το live.

1741. ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Κάτι άλλο πέρα από την άνοδο και παρουσία της στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν θα συνιστά αποτυχία για τη Μίντλεσμπρο που διατηρεί καλές πιθανότητες να πετύχει το στόχο της. Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στη 2η θέση και με ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Μπέρνλι από την οποία απέχει 3 βαθμούς. Μεγάλο της όπλο η αμυντική προσήλωση με τις επιδόσεις της στο γήπεδο της να είναι εντυπωσιακές (6 γκολ παθητικό σε 18 αγώνες). Θα στηρίξουμε την καλύτερη ομάδα του ζευγαριού σε μία επιλογή που έχει επαληθεύσει στην πλειοψηφία των αγώνων της (10/13). Στο 2,50 βρίσκουμε στον Stoiximan το win to nil των γηπεδούχων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1747. ΠΡΕΣΤΟΝ – ΦΟΥΛΑΜ

Απέδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση (2-2-1 στα πέντε πιο πρόσφατα) η Πρέστον (7-8-4 εντός), επικρατώντας με ανατροπή 1-2 της Μπλάκμπερν στο τελευταίο της παιχνίδι και διατήρησε ζωντανές τις –όχι πολλές είναι η αλήθεια- ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ. Βαθειά ανάσα πήρε η Φούλαμ (3-9-7 εκτός) με το διπλό στην έδρα των Ντονς (1-2), βάζοντας τέλος σε ένα σερί έξι αρνητικών αποτελεσμάτων (0-3-3) και ξέφυγε με 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.7 στροφές πριν τη λήξη της Τσάμπιονσιπ. Όπως σε κάθε ματς της Φούλαμ, έτσι κι εδώ το αμφίσκορο θα αποτελέσει επιλογή, με τους Λονδρέζους να έχουν τα περισσότερα της κατηγορίας (29/39).

1748. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, εφαρμόζει άριστα την τακτική του Κάρλος Καρβαχάλ στα τελευταία της παιχνίδια και κάνει δικαιολογημένα όνειρα ανόδου στην Πρέμιερ. Ή του ύψους ή του βάθους η φετινή Μπλάκμπερν, στερείται σταθερότητας, αλλά διατηρεί μία απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Έχουν κερδίσει και καλύτερες ομάδες στο «Χίλσμπορο» οι «κουκουβάγιες», θεωρούμε πως έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα κόντρα στα «ρόδα», με τον άσο να αποτελεί επιλογή στο 2,05 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1733. ΟΛΝΤΑΜ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Αρκετά βελτιωμένη στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της η Όλνταμ, μετράει 3-1-1 στα τελευταία πέντε, την ώρα που μάχεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Λιγκ 2 (μόλις στον έναν πόντο απόσταση η σωτηρία). Σε αντίθετα μονοπάτια η Σουίντον, 0-3-2 ανεξαρτήτως έδρας με αρκετά προβληματικές εμφανίσεις, ειδικότερα στα τρία πιο πρόσφατα . Δεν αποτελεί καμιά ευκαιρία το 2,05 του άσου (Bet365), ωστόσο κρίνουμε πως οι γηπεδούχοι -που έχουν και το μεγαλύτερο κίνητρο- είναι πιο κοντά στη νίκη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1734. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το Σάββατο η Φλίγουντ (7-6-6 εντός), αλλά «κόλλησε» στο 1-1 με τη Σουίντον, δημιουργώντας διπλάσιες τελικές από την αντίπαλο της και έχοντας τέσσερα δοκάρια. Κάπως έτσι, συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-3-3) και απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Με χαρακτηριστική άνεση, η Πιτέρμπορο (8-2-9 εκτός) έκαμψε την αντίσταση της Κρου με 3-0, πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική της νίκη και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία. Το κίνητρο είναι με τους βελτιωμένους γηπεδούχους, αλλά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι παίζουν πολύ ελεύθερα τελευταία, μας αποτρέπει από το να στηρίξουμε τη Φλίτγουντ.

1736. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΜΟΡΚΑΜ

Από τις 19 Μαρτίου έχει να αγωνιστεί για το πρωτάθλημα η Ντάγκεναμ (1-5-13 εντός), μετράει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς ήττα (0-1-3) και απέχει 13 βαθμούς από την παραμονή, με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεση επιστροφή στις νίκες. Τέλος στο κάκιστο σερί 1-2-10 έβαλε η Μόρκαμ (5-5-9 εκτός) με το άνετο 4-2 επί της Μπαρνέτ, ξεμπερδεύοντας μια και καλή με την υπόθεση παραμονή. Μόνο τους τρεις βαθμούς θέλουν οι γηπεδούχοι, με τον άσο πάντως να μη βασίζεται σε τίποτα άλλο πέρα από το κίνητρο. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο live.

1735. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Καρλάιλ (9-6-4 εντός), η οποία με την ήττα στην έδρα της Πόρτσμουθ έχει ρεκόρ 1-5-2 στα οκτώ τελευταία και βλέπει το τρένο των πλέι-οφ να απομακρύνεται. Δεν έπεισε η Χάρτλπουλ (5-3-10 εκτός), αλλά με το 2-1 επί της Μάνσφιλντ πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή. Έχουν το κίνητρο οι γηπεδούχοι, αλλά η φόρμα των δύο ομάδων είναι αποτρεπτικός παράγοντας από το να πάμε με την έδρα.

1737. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΓΕΟΒΙΛ

Μεγάλο διπλό έβγαλε στην έδρα της Λούτον η Στίβενεϊτζ (5-5-9 εντός), επέστρεψε στις νίκες έπειτα από έξι αγωνιστικές (0-1-5) και κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σφράγισε την παραμονή της στην κατηγορία. Λίγο ψηλότερα βρίσκεται η φορμαρισμένη (5-3-1 στα εννέα πιο πρόσφατα) Γέοβιλ (4-4-11 εκτός), η οποία επικράτησε με 1-0 της Νιούπορτ το Σάββατο. Λίγους βαθμούς ακόμα χρειάζονται οι δύο ομάδες για να ξεμπερδεύουν οριστικά με τη μάχη της ουράς και δεν αποκλείεται να τα βρουν στην ισοπαλία.

1755. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

«Λίγη» επιθετικά για ακόμα ένα ματς η Όλντερσοτ (7-4-9 εντός), έχασε με 0-1 από τη Μπάροου και συνεχίζει με ρεκόρ 1-2-4, σκοράροντας μόλις στα 2/7 τελευταία της ματς, παραμένοντας στη μέση της βαθμολογίας και στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σιγοσβήνουν οι ελπίδες της Γκρίμσπι (7-7-5 εκτός) για απευθείας άνοδο μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά από την Τσέλτεναμ με 3-1, με αποτέλεσμα η τρίτη θέση να απέχει πια 13 πόντους, με την ίδια να έχει 3 παιχνίδια λιγότερα. Το κίνητρο μας ωθεί στα δεξιά, αλλά τόσο οι αποδόσεις, όσο και η κακή κατάσταση των φιλοξενούμενων, είναι αποτρεπτικοί παράγοντες ενασχόλησης με το διπλό.

1756. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Με ήττα έμοιαζε την Όλτρινχαμ (7-8-5 εντός) το εκτός έδρας 1-1 με την ουραγό και σχεδόν καταδικασμένη Κιντερμίνστερ, δεχόμενη την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να παραμένει εντός επικίνδυνης ζώνης. Μετά το βαρύ 3-0 από τη Μπόρεχαμ, η Ντόβερ (8-4-7 εκτός) επέστρεψε στις νίκες με το φτωχό πλην τίμιο 1-0 της Χάλιφαξ, δίχως να εντυπωσιάσει και έκανε ακόμα ένα βήμα για την είσοδο στα πλέι-οφ. Με 25/40 αμφίσκορα πορεύονται οι φιλοξενούμενοι, 22/40 έχουν οι γηπεδούχοι, μόνο το GG μπορούμε να κοιτάξουμε, αφού δε βγαίνει εύκολα άκρη σε σημείο.

1754. ΜΠΑΡΟΟΥ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Τρίτη σερί νίκη και όγδοη διαδοχική αγωνιστική χωρίς ήττα (5-3-0) για τη Μπάροου (9-7-4 εντός) το 0-1 επί της Όλντερσοτ, ωστόσο φαντάζει αδύνατο να καλυφθεί η διαφορά των 12 πόντων από τα πλέι-οφ. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Μπρέιντρι (7-6-6 εκτός) το 3-1 από τη Μάκλσφιλντ και πλέον οι φιλοξενούμενοι απέχουν ένα βαθμό από την πέμπτη θέση. Αν είχαν ουσιαστικό κίνητρο οι γηπεδούχοι, θα τους στηρίζαμε, τώρα απλώς θα απέχουμε, αφού η Μπρέιντρι δεν πείθει με την εικόνα της τελευταία.

1757. ΤΟΡΚΙ – ΤΣΕΣΤΕΡ

Διπλό παραμονής πέτυχε η Τορκί (5-4-10 εντός) στην έδρα της Γκέιτσχεντ με ανατροπή (1-2) και αποσπάστηκε κατά ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Το 2-2 με τη Μπόρεχαμ δεν κρίνεται θετικό για την Τσέστερ (4-4-12 εκτός), εφόσον η νίκη αγνοείται εδώ και πέντε αγωνιστικές (0-2-3), με την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας να πλησιάζει στους πέντε πόντους. Πήραν ψυχολογία οι γηπεδούχοι από τη νίκη επί της Γκέιτσχεντ και το γεγονός πως βγήκαν εκτός επικίνδυνης ζώνης. Τους δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

1415. ΧΑΛΙΦΑΞ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Στάθηκε περίφημα στην έδρα της Ντόβερ η Χάλιφαξ (5-8-6 εντός), αλλά ηττήθηκε με 1-0 και παραμένει σταθερά εντός επικίνδυνης ζώνης. Στο τέλος γλίτωσε την ήττα από την Τσέστερ η Μπόρεχαμ (5-7-8 εκτός), αποσπώντας το βαθμό της ισοπαλίας με 2-2 και βρίσκεται πια στο +1 από την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας. Χαρακτήρα τελικού έχει το παιχνίδι, δε θα μπλέξουμε με κανένα σημείο.

1767. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.

Δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητη η Πάρτικ (5-3-7) η οποία μετά τη νίκη της με 1-2 επί της Χάμιλτον κατάφερε να κρατήσει στο 0-0 τη Κιλμάρνοκ με αποτέλεσμα να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρώτη εξάδα, over 2,5 και goal-goal τα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Από μεγάλη νίκη 0-1 στην έδρα της Σεντ Τζόνστον προέρχεται η Νταντί Γιουνάιτεντ (3-3-9) παραμένοντας ωστόσο στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Μόνο νίκη θέλουν οι φιλοξενούμενοι έτσι ώστε να μειώσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά τους από τη11η θέση, αναμέτρηση μόνο για live.

1766. ΝΤΑΝΤΙ – ΣΕΛΤΙΚ

Επιβλητική εντός έδρα νίκη 5-2 επί της Ρος Κάουντι για τη Νταντί (6-5-4) η οποία επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από πέντε αγωνιστικές (0-3-2) οριακά εντός πλέι-οφ οι γηπεδούχοι, στα 3 από τα 4 τελευταία τoυς παιχνίδια έκανε την εμφάνιση του ο συνδυασμός του over 2,5 με το goal-goal. Τέταρτη σερί νίκη για τη Σέλτικ (10-3-2) η οποία επικράτησε της Χαρτς με 3-1, over 2,5 και goal-goal τα 3 από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού. Αρκετά χαμηλό το διπλό για να μας απασχολήσει, τα γκολ ίσως έχουν καλές τύχες.

1726. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Σε τρομερή κατάσταση οι Βαυαροί οι οποίοι μέσα στο «Αllianz Αrena» δεν αστειεύονται, παραλίγο να την πατήσουν βέβαια από τη Γιουβέντους στον προηγούμενο γύρο ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά μεγέθη. Αρκετά καλή η μέχρι τώρα πορεία της Μπενφίκα, το Ευρωπαϊκό της ταξίδι όμως αναμένεται να λάβει τέλος, αρκετά πιθανό αυτό να συμβεί από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Στην απόδοση 1,95 ο ασιατικός άσος -2 στη Bet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1727. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ισπανικός εμφύλιος στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην πρωτοπόρο της Λα Λίγκα, Μπαρτσελόνα, και την 2η Ατλέτικο που είναι στο -6 πλέον από την κορυφή. Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως επηρεάστηκαν από τη διακοπή των Εθνικών ομάδων αφού στο κλάσικο με τη Ρεάλ σταμάτησε το αήττητο τους με το κοντέρ να τερματίζει στα 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Μετρ της τακτικής ο Σιμεόνε που θα έχει διαθέσιμο τον ογκόλιθο στην άμυνα, Γκοδίν, με στόχο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στη Μαδρίτη. Αν και έρχονται από εκ διαμέτρου αντίθετα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα περιμένουμε τη Μπαρτσελόνα να παίρνει προβάδισμα εκμεταλλευόμενη και τη δύναμη της έδρας της. Κρατάμε τον συνδυασμό 1 & under 3,5 στο 2,02 του Stoiximan, ο οποίος προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1769. ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Με τα χίλια ζόρια κατάφερε να αλώσει το «Μακρόν Στέιντιουμ» η Ρέντινγκ (7-9-3 εντός), επικρατώντας με 0-1 της Μπόλτον, σκοράροντας στις καθυστερήσεις. Τα τέσσερα ματς δίχως νίκη (0-1-3) έφτασε η Νότιγχαμ (4-7-8 εκτός), με τη Μπρέντφορντ να κάνει πάρτι στο «Σίτι Γκράουντ», νικώντας με 1-2. Στη μέση της βαθμολογίας και χωρίς κανένα στόχο πλέον οι δύο ομάδες, λογικά δε θα νοιαστούν ιδιαίτερα για τις ανασταλτικές τους επιδόσεις, με τα πολλά γκολ να αποτελούν επιλογή.

1771. ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ - ΣΠΟΡΤΙΒΟ ΛΟΥΚΕΝΙΟ

Από επιβλητική εντός έδρας νίκη 4-0 επί της Ρίβερ Πλέιτ προέρχεται η Σέρο Πορτένιο (2-1-3) παραμένοντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. Μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς ήττα μακριά από την έδρα της η Σπορτίβο η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1) επικρατώντας 2-0 εντός έδρας της Χενεράλ Ντίαζ. Δυνατοί στο σπίτι τους οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι σιγά-σιγά να σκαρφαλώσουν στο βαθμολογικό πίνακα και να υποχρεώσουν τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους φετινή ήττα, άσος.

1772. ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ - ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία τους παιχνίδι οι δύο ομάδες, αρκετά πιο άνετοι βαθμολογικά όμως οι γηπεδούχοι (2-2-1), καίγονται για βαθμούς οι φιλοξενούμενοι (0-1-4) οι οποίοι μακριά από το σπίτι τους δεν κερδίζουν ούτε με αίτηση, παιχνίδι μόνο για live.

1773. ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ – ΕΜΕΛΕΚ

ΜΕ απολογισμό 2-0-2 (5-7 γκολ) η Τατσίρα κρατιέται με νύχια και με δόντια στη δεύτερη θέση του έβδομου ομίλου, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της γνώρισε βαριά ήττα 4-1 στην έδρα της Πούμας, όσον αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα προέρχεται από τέσσερα σερί παιχνίδια ούσα αήττητη έχοντας σημειώσει τρεις νίκες, στο τελευταίο παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Ντεποτίβο Λάρα. Βαριά ήττα 4-2 από την Ολίμπια Ασουνσιόν γνώρισε η Έμελεκ (1-1-2) με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τελευταία θέση του ομίλου, για το πρωτάθλημα του Ισημερινού στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 2-1 της Αμαρίγια. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, ελαφρώς καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι ωστόσο δεν μας έχουν πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους.

1774. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ

Δεύτερη ήττα για την Ουρακάν (1-0-2) στο θεσμό του Κόπα Λιμπερταδόρες καθώς η ομάδα της Αργεντινής ηττήθηκε 3-2 στην έδρα της Σπόρτινγκ Κριστάλ, για το εγχώριο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρώτη τους ήττα ύστερα από επτά αγωνιστικές (5-2-0) καθώς έχασαν 2-1 στην έδρα της Τουκουμάν. Με μόλις έναν πόντο περισσότερο και ρεκόρ 1-1-1 η Σπόρτινγκ βρίσκεται οριακά στη δεύτερη θέση του ομίλου, για το πρωτάθλημα προέρχεται από εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ με αποτέλεσμα να πέσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι αν εξαιρέσει κανείς την τελευταία τους ήττα βρίσκονται σε πολύ καλό μομέντουμ.

1775. ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ ΑΣΣΟΥΝΣΙΟΝ - ΣΟΛ ΝΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑ

Με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα η Ρίβερ (1-4-7 παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα αγνοώντας το τρίποντο 10 σερί αγωνιστικές (0-4-6), στο πιο πρόσφατο γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 στην έδρα της Σέρο. Βαριά ήττα 6-0 στην έδρα της Ολίμπια για την Σολ (3-2-1) η οποία παρόλα αυτά παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο κατάλληλος αντίπαλος την κατάλληλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, διπλό.

1778. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Σε ισχύ ο κανονισμός τους εκτός έδρας γκολ μόνο για την κανονική διάρκεια, αν οι δύο ομάδες αναδειχθούν ισόπαλες με οποιοδήποτε άλλο σκορ στην παράταση τότε ακλουθούν πέναλτι. Ισόπαλο χωρίς τέρματα το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για ημιτελικά του θεσμού. Για το εγχώριο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι (6-3-2) αγνοούν τη νίκη τέσσερις σερί αγωνιστικές προερχόμενοι από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, πιο πρόσφατή το εντός έδρας 2-2 με αντίπαλο την Άτλας. Νίκη ύστερα από έξι άγονες αγωνιστικές (0-3-3) για τη Κερέταρο (1-1-4) η οποία επικράτησε 2-4 στην έδρα της Τιχουάνα παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα. Θεωρούμε πως η Τίγκρες θα εμφανιστεί σοβαρή και θα πάρει την πρόκριση, άσος.

1777. ΤΟΛΟΥΚΑ - ΛΙΓΚΑ ΝΤΕΠ. ΟΥΝ. ΚΙΤΟ

Πρωτοπόρος τους έκτου ομίλου η Τολούκα (2-1-0) η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι πέρασε νικηφόρα με σκορ 2-1 από την έδρα της σημερινής της αντιπάλου, για το πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί λευκές ισοπαλίες παραμένοντας έτσι στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα με συνολικό ρεκόρ 2-6-4. Με απολογισμό 1-0-2 η Κϊτο βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου και μόνο αν δεν ηττηθεί θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Καλύτερα να μείνουμε μακριά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς οι γηπεδούχοι ακόμα και με το βαθμό της ισοπαλίας θα είναι ευχαριστημένοι.

1780. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΤΡΟΥΧΙΓΙΑΝΟΣ

Ευκαιρία να πετύχει την πρώτη της νίκη στο θεσμό έτσι ώστε να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου έχει η Σάο Πάουλο (0-2-1) η οποία αντιμετωπίζει ίσως την πιο αδύναμη ομάδα του θεσμού Τρουχιγιάνος (0-1-2), αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα της δεύτερης οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1. Άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

1782. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ

Μονό παιχνίδι για τα ημιτελικά του κυπέλλου Μεξικού. Μια κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο τους καθώς με μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και ρεκόρ 1-7-4 βρίσκονται στην 16 θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε την ουραγό Ντοράδος παραχωρώντας εντός έδρας λευκή ισοπαλία. Σε ανάλογη κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας αγνοούν τη νίκη τρεις σερί αγωνιστικές (0-1-2), παραμένοντας έτσι στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 2-4-7. Φαβορί προσφέρονται οι γηπεδούχοι, ωστόσο το 1,70 της νίκης τους κρίνεται απαγορευτικό, πάμε παρακάτω.

1783. ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ

Σε ισχύ ο κανονισμός τους εκτός έδρας γκολ μόνο για την κανονική διάρκεια, αν οι δύο ομάδες αναδειχθούν ισόπαλες με οποιοδήποτε άλλο σκορ στην παράταση τότε ακλουθούν πέναλτι. Ισόπαλο χωρίς τέρματα το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες για ημιτελικά του θεσμού. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς για το εγχώριο πρωτάθλημα προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες, οι τρεις από αυτές over 2,5 και goal-goal, αξίζει να σημειωθεί πως ο συνδυασμός επιβεβαιώθηκε στα 5 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας. Με το μυαλό στο αποψινό παιχνίδι η Λαγκούνα έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Τολούκα παραμένοντας έτσι χωρίς νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Τον πρώτο λόγο έχουν οι γηπεδούχοι ωστόσο για τους φιλοξενούμενους ζουν και αναπνέουν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καλή περίπτωση για live.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ