ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (29/3) Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

507. ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Αδιάφορο βαθμολογικά ζευγάρι με τις δύο ομάδες εδώ και καιρό εκτός μάχης για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σωστά μοιρασμένο το σετ, πάμε παρακάτω.

508. ΙΑΠΩΝΙΑ – ΣΥΡΙΑ

Μάχη κορυφής η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους Ιάπωνες όμως να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Με 19 βαθμούς και ρεκόρ 6-1-0 οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση, μόλις ένα πόντο λιγότερο η Συρία με ρεκόρ 6-0-1. Λογικά θα κάνει την εμφάνιση του ο άσος ο οποίος φυσικά προσφέρεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις, η Ιαπωνία μάλιστα βολεύεται και με την ισοπαλία ενώ οι φιλοξενούμενοι ίσως και με ήττα πάρουν την πρόκριση σαν καλύτεροι δεύτεροι, πάσο.

510. Ν. ΚΟΡΕΑ – ΚΟΥΒΕΪΤ

Ξεκάθαρο το τοπίο όσον αφορά την πρωτιά στον 7 όμιλο με τη Ν.Κορέα να έχει πετύχει το 7/7, μηδαμινές οι ελπίδες πρόκρισης για το Κουβέιτ, άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

515. ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ - B. ΚΟΡΕΑ

Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι (2-1-4) βρίσκονται στην προτελευταία θέση του ομίλου σε αντίθεση με τη Βόρια Κορέα (5-1-1) η οποία θέλει μόνο νίκη έτσι ώστε να παραμείνει στη τέταρτη θέση (η να τερματίσει στην πρώτη θέση σε συνδυασμό ήττας του Ουζμπεκιστάν) της ειδικής βαθμολογίας και να πάρει την πρόκριση, αρκετά καλή αναμέτρηση για live.

511. ΚΙΝΑ – ΚΑΤΑΡ

Μόνο νίκη θα ψάξει η Κίνα (4-2-1) έτσι ώστε να παλέψει για την πρόκριση της στην επόμενη φάση, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα απέναντι στο πρώτο και αδιάφορο Κατάρ (7-0-0) θα σημάνει αυτόματα και τον αποκλεισμό της.

516. ΜΑΛΑΟΥΪ – ΓΟΥΪΝΕΑ

Οι δύο ουραγοί του ομίλου ισόβαθμοί στην τελευταία θέση του ομίλους με μόλις δύο πόντους έχοντας ρεκόρ 0-2-1. Πριν τρεις μέρες αγωνίστηκαν και πάλι με το αποτέλεσμα να τις βρίσκει ισόπαλες χωρίς τέρματα, κάτι ανάλογο βλέπουμε να συμβαίνει και σήμερα, τα λίγα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο.

517. ΔΑΝΙΑ U19 - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ U19

Τελευταία αγωνιστική της Elite Round. Όσες ελπίδες είχε για πρόκριση η Δανία μετά το 2-2 της πρεμιέρα με τη Σερβία, εξανεμίστηκαν στο ματς με τη Γαλλία, όπου και διασύρθηκε με 4-0. Μόνο ήττες έχει το Μαυροβούνιο, με τη Γαλλία να το κερδίζει 1-0 και τη Σερβία 4-1, παρότι ήταν η ομάδα που πήρε προβάδισμα. Αποκλεισμένες οι δύο ομάδες, θέλουν να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και ως εκ τούτου θεωρούμε πως το θέαμα θα κυριαρχήσει έναντι της ουσίας, με τα πολλά γκολ να έχουν το προβάδισμα.

518. ΣΕΡΒΙΑ U19 - ΓΑΛΛΙΑ U19

Παρότι μπήκε νωθρά στο ματς με το Μαυροβούνιο, η Σερβία γύρισε το εις βάρος της 0-1, επικρατώντας με 4-1 και θέλει μόνο νίκη κόντρα στη Γαλλία για να πάρει την πρόκριση. Για δύο αποτελέσματα θα παίξουν οι «τρικολόρ», αφού έχουν το απόλυτο των νικών έως τώρα (1-0 το Μαυροβούνιο και 4-0 τη Δανία). Σαφώς καλύτερη ομάδα η Γαλλία, αλλά το γεγονός πως βολεύεται και με την ισοπαλία, είναι ανασταλτικός παράγοντας στο να τη στηρίξουμε. Πάμε παρακάτω.

519. ΙΝΔΙΑ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να έχουν γνωρίσει ήδη τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση, πάμε παρακάτω.

520. ΛΕΣΟΘΟ – ΣΕΫΧΕΛΛΕΣ

Το απόλυτο στις ήττες έχει το Λεσόθο το οποίο πριν δύο μέρες γνώρισε ακόμα μια ήττα 2-0 στην έδρα της σημερινή του αντιπάλου, λογικά οι φιλοξενούμενοι θα επικρατήσουν για δεύτερη συνεχόμενη φορά, άσος.

521. ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ - ΚΙΡΓΙΖΣΤΑΝ

Ακόμα ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται εκτός μάχης πρόκρισης με τους φιλοξενούμενους όμως σε περίπτωση νίκης να αποφύγουν έναν προκριματικό γύρο από το επόμενο κύπελλο Εθνών Ασίας, διπλό.

522. ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ – ΜΠΑΧΡΕΪΝ

Με νίκη το Ουζμπεκιστάν (6-0-1) βρίσκεται στην επόμενη φάση, σε περίπτωση ισοπαλίας απέναντι στο αδιάφορο Μπαχρέιν (3-0-4) τότε θα πρέπει η Β. Κορέα να μην κερδίσει με παραπάνω από πέντε μηδέν, σενάριο αρκετά δύσκολο, πάσο.

523. ΡΟΥΑΝΤΑ – ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ

Έκανε την έκπληξη πριν δύο μέρες ο Μαυρίκιος ο οποίος επικράτησε 1-0 της Ρουάντα πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη νίκη του στον όμιλο σκαρφαλώνοντας παράλληλα στη δεύτερη θέση με έξι βαθμούς. Λογικά οι γηπεδούχοι δεν θα πέσουν θύμα τόσο μεγάλης έκπληξη δεύτερη συνεχόμενη φορά, άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

524. ΑΓΚΟΛΑ - Δ. ΚΟΝΓΚΟ

Ήττα 2-1 πριν τρεις μέρες στην έδρα της Δ.Κονγκό (2-0-1) γνώρισε η Αγκόλα (1-1-1) με αποτέλεσμα να εκτοπιστεί από τη σημερινή της αντίπαλο στην τρίτη θέση του ομίλου. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

525. ΑΙΘΙΟΠΙΑ – ΑΛΓΕΡΙΑ

Διπλό χωρίς απολύτως καμίας στοιχηματική αξία, την Παρασκευή η Αλγερία φιλοδώρησε με 7 γκολ την Αιθιοπία πραγματοποιώντας το 3/3 στον όμιλο.

526. ΝΙΓΗΡΑΣ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Το απόλυτο με 3-0-0 (7-1 γκολ) έχουν πετύχει οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι το Σάββατο επικράτησαν εντός έδρας του ουραγού Νίγηρα (1-0-2) με 2-0, λογικά δεν θα δυσκολευτούν να κάνουν ένα repeat, διπλό.

528. ΑΡΜΕΝΙΑ U21 - ΔΑΝΙΑ U21

Απογοητευτική η Αρμενία στα προκριματικά, βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, ισοβαθμώντας με το εξαιρετικά αδύναμο Λουξεμβούργο, συγκεντρώνοντας μόλις ένα βαθμό στις πρώτες έξι αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να αλλάξει προπονητή μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας του Οσεγιάν, ο οποίος αντικαταστάθηκε από το Μπαρσεγκάν. Δεν εντυπωσίασε, αλλά κέρδισε το Λουξεμβούργο η Δανία την Παρασκευή με το ισχνό 0-1 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του ομίλου. Ακόμα δεν έχουν δεχτεί γκολ οι φιλοξενούμενοι, λογική επιλογή ο συνδυασμός διπλού και NG.

547. ΙΡΑΚ – ΒΙΕΤΝΑΜ

Μονόδρομος η νίκη για το Ιράκ (2-3-0) το οποίο ελπίζει σε στραβοπάτημα μια εκ των Β.Κορέας, Ιορδανίας, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ή Συρίας έτσι ώστε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, αδιάφορο το προτελευταίο Βιετνάμ (2-1-2), άσος.

535. ΙΡΑΝ – ΟΜΑΝ

Σίγουρα πρώτο το Ιράν (5-2-0), μόνο νίκη ψάχνει το Ομάν (4-2-1) έτσι ώστε να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα της ειδικής βαθμολογίας, παιχνίδι κομμένο και ραμμένο για live, για τους πολύ τολμηρούς διπλό.

509. ΤΟΓΚΟ – ΤΥΝΗΣΙΑ

Ζορίστηκε απέναντι στο Τόγκο η Τυνησία την προηγούμενη Παρασκευή επικρατώντας τελικά 1-0, ισόβαθμες οι δύο ομάδες πλέον με έξι πόντους και ρεκόρ 2-0-1. Λογικό φαβορί και πάλι οι φιλοξενούμενοι ωστόσο η νίκη τους και πάλι αναμένεται να έρθει οριακά.

536. ΝΑΜΙΜΠΙΑ – ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ

Νικήτρια 3-1 πέρασε από το Μπουρουντί (1-0-2) η Ναμίμπια κατακτώντας έτσι το πρώτο της τρίποντο στον όμιλο. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι ύστερα από τέτοια εμφάνιση, λογικά θα διπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντι στους αδύναμους φιλοξενούμενους, άσος.

538. ΑΓΓΛΙΑ U19 - ΙΣΠΑΝΙΑ U19

Τελευταία αγωνιστική της Elite Round. Ούτε κόντρα στην Ελλάδα ήταν καλή η Αγγλία, μόνο που αυτή τη φορά το πλήρωσε, μένοντας στο 1-1, ενώ στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει της Γεωργίας με 2-1. Εύκολα η γηπεδούχος Ισπανία επικράτησε της εθνικής μας με 2-0 στο πρώτο ματς του ομίλου, ωστόσο το 1-1 με τη Γεωργία ήταν πισωγύρισμα. Ακόμα κι έτσι, θα παίξει για δύο αποτελέσματα κόντρα στην Αγγλία, η οποία θέλει μόνο νίκη σε ένα παιχνίδι που μοιάζει με τελικό. Μπόλικη τακτική αναμένουμε, με τα λίγα γκολ να έχουν το προβάδισμα.

539. ΓΕΩΡΓΙΑ U19 - ΕΛΛΑΔΑ U19

Έψαξε τη νίκη κόντρα στην Ισπανία για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης η Γεωργία, ωστόσο έμεινε στο 1-1 και κόντρα στην Ελλάδα θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση. Η εθνική μας κράτησε στο 1-1 την Αγγλία, αλλά κι αυτή ήθελε μόνο νίκη προκειμένου να ελπίζει την τελευταία αγωνιστική, με αποτέλεσμα το ματς κόντρα στη Γεωργία να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε σε ένα αδιάφορο παιχνίδι.

540. ΡΩΣΙΑ U19 - ΣΟΥΗΔΙΑ U19

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Πορτογαλία η Ρωσία, ωστόσο με γκολ στις καθυστερήσεις έσωσε το βαθμό και θέλει κόντρα στη Σουηδία να φύγει με ψηλά το κεφάλι από τη διοργάνωση. Οι Σκανδιναβοί απογοήτευσαν στον όμιλο, έχασαν από Σλοβενία και Πορτογαλία, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην τελευταία θέση. Θα ψάξουν την παρθενική τους νίκη οι δύο ομάδες, αλλά οι Ρώσοι μοιάζουν πιο κοντά στο να την κατακτήσουν και να κλείσουν με χαμόγελα τον όμιλο.

541. ΣΛΟΒΕΝΙΑ U19 - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U19

Εντυπωσιακή η Σλοβενία, έκανε το 2/2 κόντρα σε Ρωσία και Σουηδία, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μία ανάσα από την πρόκριση, αφού παίζει για δύο αποτελέσματα κόντρα στην Πορτογαλία. Οι Ίβηρες μετά το επιβλητικό 4-0 επί της Σουηδίας, σκόνταψαν κόντρα στη Ρωσία, όπου ισοφαρίστηκαν στο τέλος και είναι πλέον αναγκασμένοι να παίξουν μόνο για τη νίκη. Το ματς διεξάγεται επί πορτογαλικού εδάφους, όπως και όλος ο όμιλος, γεγονός που καθιστά ακόμα μεγαλύτερο φαβορί το διπλό. Ποιότητα, εμπειρία και έδρα είναι με τους τυπικά φιλοξενούμενους, αλλά οι αποδόσεις σίγουρα δε μας ικανοποιούν.

542. ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21 - ΟΥΑΛΙΑ U21

Το καλό ξεκίνημα (3-0-1) της Ρουμανίας έδωσε τη θέση του στο 0-1-1 της συνέχειας, με την ισοπαλία στην Ουαλία να κρίνεται θετικό αποτέλεσμα, αφού την κρατάει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. Αήττητη παραμένει η Ουαλία, ωστόσο μετά την ισοπαλία στη Βουλγαρία και τη νίκη της Δανίας, έπεσε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Καλύτερα τα δείγματα των φιλοξενούμενων, πηγαίνουμε προς τα δεξιά.

543. ΣΚΩΤΙΑ U21 - Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21

Πάλεψε με νύχια και με δόντια στη Γαλλία η Σκωτία, ωστόσο ηττήθηκε με 2-0 και το τρένο της πρόκρισης απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Σταθερά κολλημένη στο βυθό του ομίλου η Βόρειος Ιρλανδία, έχει εξελιχθεί σε σάκο του μποξ, μετρώντας ρεκόρ 0-1-4. Αν θέλει να διατηρήσει έστω και τις μαθηματικές της ελπίδες ζωντανές η Σκωτία, είναι υποχρεωμένη να φτάσει στη νίκη, με τον άσο πάντως να μην αποτελεί καμιά ευκαιρία.

544. HAE - ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Με νίκη ή ισοπαλία απέναντι στην αδιάφορη Σαουδική Αραβία τα ΗΑΕ θα είναι στην επόμενη φάση, σε περίπτωση ήττας η πρόκριση θα εξαρτηθεί σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων δεύτερων καλύτερων ομάδων.

546. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ U21 - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ U21

Το παλεύει τελευταία το Λουξεμβούργο, αφού μετά την οριακή ήττα από τη Ρουμανία και την ισοπαλία με την Αρμενία, ήρθε η –επίσης- οριακή ήττα από τη Δανία με 0-1 την Παρασκευή και συγκριτικά με την Αρμενία πείθει περισσότερο για την αποφυγή της τελευταίες θέσης. Τη νίκη ήθελε η Βουλγαρία κόντρα στην Ουαλία, ωστόσο αρκέστηκε στη «λευκή» ισοπαλία και παρέμεινε στο -2 από τη δεύτερη θέση. Αξιόπιστοι ανασταλτικά οι φιλοξενούμενοι, δέχτηκαν μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε ματς, σκληροτράχηλοι οι γηπεδούχοι, θα παίξουν για το 0-0, με τα λίγα γκολ να έχουν τον πρώτο λόγο.

550. ΣΛΟΒΑΚΙΑ U21 - ΤΟΥΡΚΙΑ U21

Οι δύο μεγάλες νίκες επί του φαβορί του ομίλου Ολλανδία, έφεραν τη Σλοβακία στην κορυφή του ομίλου, αυξάνοντας σημαντικά τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ήττα από την Ολλανδία στην πρεμιέρα ήταν αναμενόμενη για την Τουρκία, η οποία κέρδισε στη συνέχεια Λευκορωσία και Κύπρο σχετικά άνετα, με το ματς κόντρα στη Σλοβακία να κρίνει πολλά για την ίδια. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, το αφήνουμε.

512. ΟΥΓΚΑΝΤΑ - ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν το Σάββατο, με τη Μπουρκίνα Φάσο να κερδίζει 1-0 σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς. Η Ουγκάντα είχε ρεκόρ 2-0-0 πριν από το ματς αυτό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης, αφού ακολουθεί το δύσκολο ματς στην έδρα της πρωτοπόρου Μποτσουάνα. Η Μπουρκίνα Φάσο στερείται ποιότητας συγκριτικά με την αντίπαλό της και οι Young Guns θεωρούν πως θα λυγίσουν αυτή τη φορά, με τον άσο να βρίσκεται στο πινακάκι τους .

552. ΕΣΘΟΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Κάκιστο το παιχνίδι της Εσθονίας με τη Νορβηγία και δίκαιο 0-0 την Πέμπτη, με την ομάδα του Μάγκνους Πέρσον να απογοητεύει με την παρουσία της. Αρκετά ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα της Σερβίας μετά το κάζο των προκριματικών, ωστόσο δεν αποφεύχθηκε η ήττα στην Πολωνία, με το 1-0 πάντως να δείχνει ξεκάθαρα πως οι «πλάβι» το πάλεψαν. Αμυντικά στιβαρές έδειξαν οι δύο ομάδες στα πρόσφατα φιλικά, δεν περιμένουμε να «βγάλουν μάτια» επιθετικά, με τα λίγα γκολ να έχουν το προβάδισμα.

553. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Τίποτα το ιδιαίτερα δεν έδειξε το Μαυροβούνιο στο Φάληρο, χάνοντας δικαίως με 2-1 από την Ελλάδα στο ντεμπούτο του Τουμπάκοβιτς στον πάγκο του. Δεν ήθελε επ’ ουδενί να ηττηθεί η Λευκορωσία κόντρα στην Αρμενία, έμεινε στο 0-0 σε ένα κάκιστο ματς και κάτι αντίστοιχο θεωρούμε πως θα αναζητήσει στην Ποτγκόριτσα. Ακόμα ένα κακό παιχνίδι αναμένουμε, με τις επιθέσεις των δύο ομάδων να προβληματίζουν. Θα πάμε με τα λίγα γκολ.

554. ΑΥΣΤΡΙΑ U19 - ΤΣΕΧΙΑ U19

Τελευταία αγωνιστική της Elite Round. Μετά το εμφατικό 3-1 επί της Σλοβακίας, η Αυστρία διέσυρε με 4-0 τη Ρουμανία και έκανε το 2/2 στον όμιλο, με αποτέλεσμα να χρειάζεται πια ένα βαθμό για να πάρει την πρόκριση. Μαντάρα τα έκανε η Τσεχία κόντρα στη Σλοβακία, χάνοντας με 2-1 και θα πρέπει πλέον να αναζητήσει μόνο τη νίκη κόντρα στην Αυστρία, ώστε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Με δική της νίκη και νίκη της Σλοβακίας, θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή, με την πρώτη θέση να κρίνεται στη διαφορά τερμάτων, οπότε ίσως οι Τσέχοι θέλουν νίκη με τουλάχιστον τρία τέρματα διαφορά για να είναι όσο γίνεται πιο σίγουροι. Ματς αποκλειστικά για live.

555. ΣΛΟΒΑΚΙΑ U19 - ΡΟΥΜΑΝΙΑ U19

Μεγάλη νίκη κόντρα στην Τσεχία πανηγύρισε η Σλοβακία και πλέον θέλει νίκη με μεγάλη διαφορά κόντρα στη Ρουμανία και ήττα της Αυστρίας από την Τσεχία για να ελπίζει σε πρόκριση, με τις πιθανότητες πάντως να μην είναι υπέρ της. Αδιάφορη η Ρουμανία, έχει απογοητεύσει με την παρουσία της έως τώρα (2/2 ήττες με 0-7 γκολ) και θα παίξει απλά για την τιμή των όπλων. Φουριόζοι αναμένεται να μπουν οι τυπικά γηπεδούχοι, με τα πολλά γκολ να έχουν το προβάδισμα.

557. ΜΑΛΤΑ U21 - ΤΣΕΧΙΑ U21

Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της η Μάλτα, αλλά ηττήθηκε με 0-1 από το Μαυροβούνιο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της και το τρένο της πρόκρισης ουσιαστικά χάθηκε. Τρίτη σερί νίκη για την Τσεχία, αυτή τη φορά κόντρα στη Λετονία με 2-1, βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Σαφής η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, δε βλέπουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα σκοντάψουν.

560. ΓΚΑΜΠΙΑ – ΜΑΥΡΙΤΑΝΙΑ

Με 2-1 επικράτησε την Παρασκευή της Γκάμπια (0-1-2) η Μαυριτανία (2-0-1) η οποία σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Δεν βρίσκουμε λόγο να προσφέρονται φαβορί οι γηπεδούχοι ύστερα από συνεχόμενες τραγικές εμφανίσεις, προβάδισμα στο Χ2 και τα λίγα γκολ.

558. ΡΩΣΙΑ U21 - ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21

Το επίσημο ντεμπούτο του Νικολάει Πισάρεφ στον πάγκο της Ρωσίας δεν ήταν θετικό, αφού το 2-2 με το Αζερμπαϊτζάν δεν ικανοποίησε κανέναν, με αποτέλεσμα να παραμένει στην προτελευταία θέση του ομίλου με ρεκόρ 1-1-3 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Σε υγιεινό περίπατο έχει μετατρέψει την υπόθεση πρόκριση η Γερμανία, η οποία έχει το απόλυτο των νικών (6-0-0) και σκοράρει τουλάχιστον τρεις φορές σε κάθε ματς, κάτι που μπορεί χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα να πετύχει και στο Ροστόφ. Διπλό και over.

562. ΑΙΓΥΠΤΟΣ- ΝΙΓΗΡΙΑ

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η Νιγηρία ήταν κυρίαρχος οι δύο ομάδες αναδέχθηκαν ισόπαλες 1-1, αρκετά απογοητευτική η εμφάνιση των Αιγύπτιων οι οποίοι παρόλα αυτά τσίμπησαν πολύτιμο βαθμό παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου. Αν η εμφάνιση τους ήταν καλύτερη στο πρόσφατο παιχνίδι θα τους στηρίζαμε, τώρα θα απέχουμε.

563. ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Σκέτη απογοήτευση στα προκριματικά η Ν. Αφρική (0-2-1) η οποία παρόλα αυτά κατάφερε στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στο Καμερούν αν αποσπάσει την ισοπαλία με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Στην πρώτη θέση παραμένουν οι φιλοξενούμενοι ωστόσο οι γηπεδούχοι θέλουν μονάχα τη νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν, πάσο.

564. ΣΟΥΔΑΝ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ

Αν και δυσκολεύτηκε η Ακτή (1-2-0) επικράτησε 1-0 του Σουδάν (1-0-2) στην πρόσφατη αναμέτρηση τους για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου, στη δεύτερη θέση πλέον οι φιλοξενούμενοι έχουν βάλει πλώρη για την πρωτιά, διπλό.

567. ΠΓΔΜ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Χωρίς πάθος, φαντασία και συγκέντρωση εμφανίστηκαν τα Σκόπια στη Σλοβενία, χάνοντας μόνο με 1-0 στην επιστροφή του Γκόραν Πάντεφ, ο οποίος δίνεται αμφίβολος για το επικείμενο ματς. Με άψογη ανασταλτική λειτουργία και μπόλικη τύχη, η Βουλγαρία πήρε μεγάλο διπλό στην Πορτογαλία με 0-1 την Παρασκευή και αναθάρρησε ενόψει της συνέχειας. Καλύτερο το κλίμα στους φιλοξενούμενους, διαθέτουν ποιοτικότερο σύνολο και τους δίνουμε το προβάδισμα για τη νίκη.

2816. ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Αρκετά καλά τα δείγματα της Γεωργίας στο φιλικό με την Αλβανία το Νοέμβριο, όπου μέχρι το 89’ κέρδιζε με 0-2, δεχόμενη την ισοφάριση στο φινάλε της αναμέτρησης. Βήματα προόδου κάνει διαρκώς το Καζακστάν, το οποίο επικράτησε με 0-1 του Αζερμπαϊτζάν στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι. Δε μας λέει τίποτα ο χαμηλός άσος, η αξία είναι στην κόντρα, στηρίζοντας τους αξιόμαχους Καζάκους.

568. ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Θετικές εντυπώσεις έπειτα από αρκετό καιρό άφησε με την εμφάνισή της κόντρα στο Μαυροβούνιο η εθνική μας παίρνοντας δίκαιη νίκη με 2-1, όμως χρειάζεται σκληρή δουλειά για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Στον αντίποδα η Ισλανδία, μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της φάσης των προκριματικών, προβληματίζει στα τελευταία φιλικά της με πιο πρόσφατη την ήττα από τη Δανία (2-1). Με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα θα παραταχθεί η Ελλάδα, κάτι που λογικά θα αποδιοργανώσει την ομάδα, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην είναι αμελητέα ποσότητα όμως σίγουρα δεν τρομάζουν. Περιμένουμε ένα ισορροπημένο ματς με τις δύο πλευρές να αλληλοεξουδετερώνονται, 3,33 πληρώνει το ενδεχόμενο της ισοπαλίας στον Stoiximan ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

---. ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ – ΠΕΤΡΟΛΟΥΛ

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Τιμισοάρα, η οποία στην προσπάθεια της να αποφύγει τον υποβιβασμό, έφερε το Γκρίγκορας στον πάγκο, μετά την ήττα από την Κράιοβα με 1-0 και θα αναζητήσει τη νίκη κόντρα στην ουραγό Πετρολούλ. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 0-0 με την Κλουζ, αλλά θα πρέπει να κάνουν ένα σερί νικών αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Κυρίως μαθηματικές οι ελπίδες παραμονής της Πετρολούλ, το πιστεύει η Τιμισοάρα και με την αλλαγή προπονητή θεωρούμε πως θα βρει ξανά τη χαμένη της αυτοπεποίθηση. Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και στο live, αφού σε περίπτωση που το ματς είναι ισόπαλο προς το φινάλε, η Πετρολούλ θα ψάξει –θεωρητικά τουλάχιστον- μόνο τη νίκη.

569. ΒΟΡΕΙΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑ U19 - ΟΥΚΡΑΝΙΑ U19

Τελευταία αγωνιστική της Elite Round. Πάλεψε κόντρα στην Ολλανδία, αλλά έχασε με 1-0 και αποκλείστηκε οριστικά, έχοντας 2/2 ήττες. Κράτησε στο μηδέν την Πολωνία η Ουκρανία, ωστόσο η ίδια δεν κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και έμεινε εκτός συνέχειας. Περιμένουμε ματς δίχως σκοπιμότητες, με τα πολλά γκολ να έχουν αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

570. ΠΟΛΩΝΙΑ U19 - ΟΛΛΑΝΔΙΑ U19

Μετά το 2-1 επί της Βορείου Ιρλανδίας, η Πολωνία έμεινε στο 0-0 με την Ουκρανία και θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Στην κορυφή η Ολλανδία, κέρδισε σχετικά δύσκολα Ουκρανία και Βόρειο Ιρλανδία, με αποτέλεσμα να έχει το πάνω χέρι στη μάχη της πρόκρισης, αφού παίζει για δύο αποτελέσματα. Λογικό φαβορί οι «οράνιε», είναι και γηπεδούχοι, δε νομίζουμε να χάσουν την πρόκριση, αλλά το γεγονός πως παίζουν για δύο αποτελέσματα μας αναγκάζει να αποφύγουμε το –έτσι κι αλλιώς- χαμηλό διπλό.

572. ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΛΕΤΟΝΙΑ

Σε ένα ματς όπου κανείς δεν ήθελε να χάσει, το Γιβραλτάρ απέσπασε την ισοπαλία κόντρα στο Λιχτενστάιν, παίρνοντας το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα με τον Τζεφ Γουντ στο τιμόνι. Ενέργεια και πάθος έβγαλε η Λετονία κόντρα στη Σλοβακία την περασμένη εβδομάδα, μένοντας στο 0-0 και θα ψάξει την πρώτη της νίκη έπειτα από 13 ματς. Δεν είναι για τόσο χαμηλά το διπλό, ωστόσο σίγουρα έχει το προβάδισμα.

573. ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Στο πρώτο της ματς μετά την αποτυχία των προκριματικών, η Νορβηγία έμεινε στο 0-0 με την Εσθονία εκτός έδρας σε ένα ματς που δε διεκδικούσε δάφνες ποιότητας. Με 3-0 έχανε στο ημίωρο η Φινλανδία στην Πολωνία, δεχόμενη εν τέλει το διασυρμό με 5-0, απογοητεύοντας για ακόμα μία φορά με την εικόνα της. Πιο έτοιμη δείχνει η Νορβηγία, εύκολα ή δύσκολα αναμένουμε να πάρει τη νίκη.

574. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Άντεξε για 73’ το Λουξεμβούργο κόντρα στη Βοσνία, αλλά από τη στιγμή που έγινε το 0-1 κατέρρευσε, με το τελικό 0-3 να μοιάζει αρκετά βαρύ για την εικόνα του ματς. Στο παιχνίδι που σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει EURO, η Αλβανία έχασε με 2-1 στην Αυστρία, ούσα πάντως αρκετά καλή κατά διαστήματα. Ενθουσιασμός στους γείτονές μας, το διπλό ίσως αποκτήσει αξία στο live της αναμέτρησης.

575. ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ

Εξαιρετικό ντεμπούτο στο 2016 πραγματοποίησε η Αυστρία, η οποία μέχρι το 13’ προηγούταν 2-0 της Αλβανίας και όλα έδειχναν πως θα περάσει ένα ήρεμο βράδυ, αλλά όσο κυλούσε η ώρα, οπισθοχωρούσε όλο και περισσότερο, κερδίζοντας εν τέλει με 2-1. Θετικό ξεκίνημα στην προετοιμασία για το EURO είχε και η Τουρκία, η οποία με δύο τέρματα του Τοσούν επιβλήθηκε της Σουηδίας (2-1) την Πέμπτη και συμπλήρωσε δώδεκα ματς χωρίς ήττα (9-3-0). Σκόραρε στα τελευταία 21 της παιχνίδια η Αυστρία, μόνο με Βραζιλία και Ελλάδα δε βρήκε δίχτυα η Τουρκία στα 15 πιο πρόσφατα ματς, με το αμφίσκορο να έχει το προβάδισμα.

576. ΣΟΥΗΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

Με πολλές αλλαγές παρατάχθηκε στην Τουρκία η Σουηδία, χάνοντας με 2-1, ωστόσο σύμφωνα και με δηλώσεις του προπονητή της θα ψάξει τη νίκη στο επικείμενο ματς με τους Τσέχους, έχοντας και τον Ιμπραΐμοβιτς στα πλάνα. Σοκ για τους φιλοξενούμενους η εντός έδρας ήττα από τη Σκωτία με 0-1 την Πέμπτη, αφού η προετοιμασία για το EURO ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς. Δέχονται γκολ σε όλα τα παιχνίδια τους οι Τσέχοι, θέλουν τη νίκη οι πλήρεις –πλέον- Σουηδοί, ο άσος έχει το προβάδισμα.

577. ΕΛΒΕΤΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Ακόμα μία μετριότατη εμφάνιση πραγματοποίησε μακριά από το σπίτι της η Ελβετία, χάνοντας δίκαια με 1-0 στην Ιρλανδία και έδειξε πως ακόμα χρειάζεται αρκετή δουλειά για τα γήπεδα της Γαλλίας. Δε νίκησε όσο εύκολα δείχνει το 0-3 στο Λουξεμβούργο η Βοσνία, αφού μέχρι το 73’ το ματς δεν είχε γκολ. Ιδιαίτερο το φιλικό για το Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, αφού ο ομοσπονδιακός προπονητής των Ελβετών γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βοσνία. Θέλουν τη νίκη για λόγους γοήτρου και για ανύψωση ηθικού οι γηπεδούχοι, με την έδρα να έχει το προβάδισμα.

578. ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Παρά το γεγονός των 22 τελικών προσπαθειών της, η Κόβεντρι κατάφερε να ηττηθεί στην έδρα της Πιτέρμπορο με 3-1 και έμεινε έξι πόντους μακριά από τα πλέι-οφ. Καλείται άμεσα να συνέλθει αρχής γενομένης από το ματς με την Κόλτσεστερ, ώστε να προλάβει την έκτη θέση. Εξάλλου η ποιότητα του ρόστερ της -μεσοεπιθετικά ειδικότερα- δεν είναι για τόσο χαμηλά. Αν μη τι άλλο το παλεύει όσο μπορεί η Κόλτσεστερ, ψυχολογική «ντόπα» το 4-1 επί της Ντόνκαστερ, ωστόσο απέχει ακόμα δέκα πόντους από τη σωτηρία και θέλει συνεχόμενες νίκες για να ελπίζει στο θαύμα. Η ανάγκη των δύο ομάδων για τους τρεις πόντους λογικά θα φέρει φάσεις και γκολ, επιλογή μας o συνδυασμός GG & over 2,5 με απόδοση 1,97 στον Stoiximan. Καλό late goal αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο προς το τέλος. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

580. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Μέσα από τα χέρια της έχασε το φιλικό με την Αγγλία η Γερμανία, αφού παρά το υπέρ της 2-0, ηττήθηκε με 2-3 από τα «λιοντάρια» και έχει ρεκόρ 1-4-3 στα τελευταία 8 φιλικά ματς. Εξαιρετική κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία η Ιταλία, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει, πληρώνοντας τη μοναδική στιγμή αδράνειας στο ματς, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1. Σίγουρα θα ψάξουν αντίδραση οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, αλλά τα θετικά στοιχεία της «σκουάντρα ατζούρα», η κάκιστη παρουσία των «πάντσερ» στα φιλικά, η προϊστορία (0-3-4 στα επτά τελευταία) και οι αποδόσεις, μας ωθούν στο Χ2.

581. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ

Ικανοποίηση για την εμφάνιση, όχι όμως και για το αποτέλεσμα στην Πορτογαλία, αφού η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχασε με 0-1 από τη Βουλγαρία σε ένα ματς όπου σπατάλησε σωρεία ευκαιριών. Με τις απουσίες των Αζάρ, Κομπανί, Ντε Μπρούιν, Μπεντέκε και άλλων πρωτοκλασάτων ονομάτων του να είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές και το μυαλό ακόμα θολωμένο από την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες που είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή της έδρας στο φιλικό, το Βέλγιο θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Θεωρούμε πως οι Ίβηρες είναι πιο κοντά στη νίκη, σε ένα ματς το οποίο πάντως δεν προσφέρεται για στοιχηματισμό, αφού το κλίμα θα είναι πολύ βαρύ, με το ποδόσφαιρο να περνά σε δεύτερη μοίρα.

582. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Κλασική Ιρλανδία στο ματς με την Ελβετία. Προηγήθηκε από πολύ νωρίς (2’) και στη συνέχεια δίχως ιδιαίτερα προβλήματα κατέκτησε εύκολα τη νίκη με 1-0. Κακή η Σλοβακία στο 0-0 με τη Λετονία, της έλειπε η φαντασία για να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σύμφωνα με τον προπονητή της, ωστόσο οι Ιρλανδοί είναι ανώτεροι και προετοιμάζονται ενόψει EURO. Δίνουμε το προβάδισμα στην έδρα.

583. ΜΑΡΟΚΟ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ

Με σκορ 0-1 απέδρασε από το Πράσινο Ακρωτήρι το Μαρόκο σκαρφαλώνοντας έτσι στην πρώτη θέση του ομίλου με 9 πόντους και ρεκόρ 3-0-0 (5-0 γκολ). Στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς λιγότερους οι φιλοξενούμενοι και απολογισμό 2-0-1 (9-3 γκολ) διαθέτοντας την πιο παραγωγική επίθεση. Σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι, πολύ χαμηλές όμως οι αποδόσεις για να ασχοληθούμε.

584. ΑΓΓΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Χαρακτήρα έβγαλε στη Γερμανία η Αγγλία, αφού το εις βάρος της 2-0 κόντρα στους παγκόσμιους πρωταθλητές το έκανε 2-3, με τους Κέιν, Βάρντι και Ντάιερ να σκοράρουν, εκτοξεύοντας την αυτοπεποίθηση στο ταλαντούχο σύνολο του Ρόγι Χόντγκσον. Σε κλίμα συγκίνησης λόγω του θανάτου του αξεπέραστου Γιούργκεν Κρόιφ, η Ολλανδία ηττήθηκε με 2-3 από τη Γαλλία στο Άμστερνταμ και προσπαθεί ακόμα να μαζέψει τα κομμάτια της μετά το στραπάτσο των προκριματικών. Όλα είναι υπέρ των Άγγλων, αλλά οι αποδόσεις δε λένε όλη την αλήθεια για τη δυσκολία του ματς.

585. ΓΑΛΛΙΑ – ΡΩΣΙΑ

Μετά τη σπουδαία εκτός έδρας φιλική νίκη επί της Ολλανδία (2-3) η Γαλλία υποδέχεται την αξιόμαχη Ρωσία, η οποία δε δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της αδύναμης Λιθουανίας. Για ασφαλή συμπεράσματα προσφέρεται η αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες της τελικής φάσης του EURO, με τους Ρώσους ειδικά να τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Αισιόδοξα μηνύματα στέλνουν οι «τρικολόρ» με τις έως τώρα εμφανίσεις τους, περιμένουμε κάτι ανάλογο να κάνουν μπροστά στους συμπατριώτες τους κόντρα στη Ρωσία με το συνδυασμό 1 & over 1,5 να πληρώνει 2,05 στονStoiximan αυξάνοντας κατακόρυφα την απόδοση του χαμηλού άσσου. Για τους πιο τολμηρούς στο 2,80 προσφέρεται από την ίδια εταιρεία το combo 1 & over 2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

586. ΣΚΩΤΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Με όπλο την ανασταλτική της λειτουργία και τον εξαιρετικό ΜακΓκρέγκορ, η Σκωτία πήρε σπουδαίο διπλό στην Τσεχία την Πέμπτη με σκορ 0-1 και ξεκίνησε θετικότατα την προετοιμασία της για τα προκριματικά του επόμενου Μουντιάλ. Με το δεξί ξεκίνησε ο Χαρέιντε στο τιμόνι της Δανίας, αφού η ομάδα του επικράτησε πιο εύκολα απ’ ότι φανερώνει το τελικό 2-1 της Ισλανδίας. Αμφίρροπη η αναμέτρηση όπως δείχνουν και οι αποδόσεις, δε θα διαλέξουμε πλευρά.

571. ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Πρωτοπόρος ο Ισημερινός στον όμιλο των προκριματικών της Νοτίου Αμερικής και μοναδική αήττητη ομάδα (4-1-0). Έρχεται βέβαια από το πρώτο στραβοπάτημα, αν μπορεί να θεωρηθεί τέτοιο η εντός έδρας ισοπαλία με την Παραγουάη. Η Κολομβία αντίστοιχα με γκολ στις καθυστερήσεις έφυγε με πολύτιμο τρίποντο από το υψόμετρο της Λα Παζ με τη Βολιβία. Είναι ικανή να αξιοποιήσει τον δυνατή της έδρα και να ντουμπλάρει τις νίκες της για να ανεβεί και άλλα σκαλοπάτια στη βαθμολογία. Καλή περίπτωση θεωρούμε τον συνδυασμό 1 &under3,5 που πληρώνει 2,30 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

595. ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ – ΠΕΡΟΥ

Ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη η Ουρουγουάη η οποία έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου. Σε κάκιστη κατάσταση το Περού το οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Βενεζουέλα, μάλιστα στο Μοντεβιδέο αναμένεται να παραταχτεί με αρκετές και σημαντικές απουσίες. Αρκετά χαμηλός ο άσος για να ασχοληθούμε-pregameτουλάχιστον-προτιμότερο να καταφύγουμε στη λύση των γκολ καθώς οι δύο ομάδες δείχνουν μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, 1,80 τοover2,5 στηBet365 αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

556. ΗΠΑ – ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ

Θύμα έκπληξης οι ΗΠΑ οι οποίες ηττήθηκαν 2-0 στη Γουατεμάλα με αποτέλεσμα να κατρακυλήσουν στη τρίτη θέση του τρίτου ομίλου, ο Γερμανός τεχνικός Κλίνσμαν κάλεσε όλη την αφρόκρεμα του ΜLS έτσι ώστε η ομάδα του να μπει και πάλι στον σωστό δρόμο, άσος.

594. ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΧΙΛΗ

«Κομπάρσος» του ομίλου και φέτος η Βενεζουέλα για την οποία ο βαθμός απέναντι στο Περού μπορεί να θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία . Επιτακτική η νίκη για τη Χιλή η οποία με τον Βιδάλ και πάλι στην αρχική της σύνθεση θέλει και πάλι να μπει στην πρώτη πεντάδα, το διπλό στην απόδοση 1,90 τηςBet365 κρίνεται ικανοποιητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

596. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΟΛΙΒΙΑ

Μεγάλη νίκη για την Αργεντινή μέσα στη Χιλή με 1-2, παρά το γεγονός πως δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ανεβαίνει σιγά-σιγά στη βαθμολογία μετά το μετριότατο ξεκίνημα της. Πάλεψε πολύ η Βολιβία στην εντός έδρας αναμέτρησής της με την Κολομβία, όμως γνώρισε την ήττα με 2-3 στις καθυστερήσεις. Εξάλλου μακριά από το υψόμετρο της Λα Παζ είναι απλά ανύπαρκτη. Άσχημος ο αγωνιστικός χώρος του «Μάριο Κέμπες», δεν αναμένουμε από τους αστέρες της «Αλμπισελέστε» να φορτσάρουν, ώστε να αποφύγουν τυχόν τραυματισμούς. Πάντως για την νίκη δεν τίθεται θέμα, στο 50% να αγωνιστούν οι Αργεντινοί, θα έρθει εύκολα. Ως εκ τούτου θα ρισκάρουμε επιλέγοντας το συνδυαστικό στοίχημα για άσο & under 3,5 με απόδοση 2,15 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

597. ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Παραλίγο να κάνει τη ζημιά στον Ισημερινό η Παραγουάη (2-2-1) η οποία αν και προηγήθηκε-και μάλιστα με αντροπή-1-2 δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα, στην τέταρτη θέση του ομίλου πλέον οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν αμφίβολους τους Ρόχας και Ορτίς. Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την Ουρουγουάη για τη Βραζιλία η οποία παρέμεινε ωστόσο στην Τρίτη θέση του ομίλου με ρεκόρ 2-2-1.Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες με τη «Σελεσάο» να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ τις 2-0, στο δεύτερο μέρος ανέλαβαν δράση Σουάρεζ και Καβάνι ισοφαρίζοντας τα γκολ των Κόστα και Αγκούστο. Εκτός αποστολής ο αμυντικός Νταβίδ Λουίζ και ο φορ Νέιμαρ, αμφότεροι τιμωρημένοι. Αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι, αν οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τόσο κομβικές απουσίες θα τους στηρίζαμε, τώρα προτιμότερο να απέχουμε.

598. ΟΝΔΟΥΡΑ - ΕΛ ΣΑΛΒΑΔΟΡ

Ισόπαλες 2-2 οι δύο ομάδες πριν τέσσερα φεγγάρια με την Ονδούρα να είναι σαφέστατα καλύτερη και να αξίζει τη νίκη, πιθανότατα θα την κάνει απόψε, άλλωστε ακόμα και με ένα πόντο διατηρεί βάσιμες ελπίδες για πρόκριση, άσος.

561. ΠΑΝΑΜΑΣ – ΑΪΤΗ

Λευκή ισοπαλία για της δύο ομάδες την περασμένη Παρασκευή, στην δεύτερη θέση οι γηπεδούχοι με απολογισμό 1-1-, χωρίς νίκη ακόμα οι φιλοξενούμενοι (0-1-2), άσος.

579. ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Αήττητη και στη κορυφή του δεύτερου ομίλου η Κόστα Ρίκα η οποία στο παιχνίδι μέσα στη Τζαμάικα απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, στη τρίτη θέση με ρεκόρ 1-1-1 οι φιλοξενούμενοι. Χαμηλός ο άσος, pregame τουλάχιστον, πάμε παρακάτω.

599. ΜΕΞΙΚΟ – ΚΑΝΑΔΑΣ

Το απόλυτο με 3/3 νίκες έχει πετύχει το Μεξικό το οποίο επικράτησε 3-0 πριν μερικές μέρες του Καναδά ο οποίος παρόλα αυτά βρίσκεται στη δεύτερη θέση με ρεκόρ 1-1-1. Άκρως αντιπροσωπευτικές οι αποδόσεις της αναμέτρησης, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια.

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

3352. ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΤΡΕΝΤΟ

Ο πρώτος ημιτελικός του Γιούροκαπ είναι και αυτός των αουτσάιντερ και σίγουρα λιγότερο λαμπερός από το ζευγάρι της Γαλατάσαραϊ με την Γκραν Κανάρια. Η πρωτάρα στην Ευρώπη, Τρέντο, μετά τη Σαραγόσα απέκλεισε στον Ιταλικό εμφύλιο και την Αρμάνι Μιλάνο, πρωτοπόρο της Λέγκα. Το κατάφερε μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο αφού τη νίκησε και στη ρεβάνς με 79-92. Αξιοσημείωτα στατιστικά πως είναι η ομάδα με τα περισσότερα κλεψίματα μ.ο. (9,1) και αυτή που «κατεβάζει» τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ (12,3 μ.ο.). Στο πρωτάθλημα επιτέλους νίκησε μετά από έξι ανεπιτυχείς προσπάθειες, χρειάστηκε βέβαια την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Σάσαρι (93-81). Το Στρασβούργο κατέληξε στο Γιούροκαπ μετά τον αποκλεισμό του από την πρώτη φάση της Ευρωλίγκα. Διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία από τους Ιταλούς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά αυτή η παρουσία στον ημιτελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του. Στον επαναληπτικό της περασμένης εβδομάδας με τη Νίζνι ακολούθησε τον γρήγορο ρυθμό των Ρώσων δείχνοντας και πάλι πως μπορεί να προσαρμοστεί κατάλληλα στις απαιτήσεις και συνθήκες του εκάστοτε αγώνα. Η Τρέντο μετράει 6/8 νίκες στα τελευταία της ματς στη διοργάνωση (6-2), στα τέσσερα πιο πρόσφατα μάλιστα σκοράρει 84,2 πόντους μ.ο. Θεωρούμε ικανούς τους Ιταλούς να υπερασπιστούν το (+6,5) χάντικαπ (1,95 / Stoiximan). Το Στρασβούργο στο Γιούροκαπ έχει εντός έδρας ρεκόρ 4-1-4 κερδίζοντας μόνο δύο φορές (τη Νίμπουργκ και την Ούνιξ Καζάν) με πάνω από έξι πόντους διαφορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ