ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (22/3).Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

2002. ΝΟΒΙ ΠΑΖΑΡ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στο 2016 η Νόβι Παζάρ (5-4-2 εντός),η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι ματς (0-4-2) και παλεύει για μία καλύτερη θέση ενόψει του δεύτερου σκέλους του πρωταθλήματος. Ονειρεμένη η σεζόν εντός των συνόρων για τον Ερυθρό Αστέρα (10-1-0 εκτός), ο οποίος κάνει πλάκα στο πρωτάθλημα, όπου και προπορεύεται με 19 βαθμούς της δεύτερης Παρτιζάν και φυσικά απέχει ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου. Δε γίνεται να κοντράρουμε τους φιλοξενούμενους, ακόμα και αν έχουν και κάποιες σημαντικές απουσίες λόγω εθνικών, καθώς ούτε και οι γηπεδούχου μας πείθουν ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις τους. Κρατάμε μόνο τα λίγα γκολ, με τη Νόβι Παζάρ να σκοράρει με το σταγονόμετρο (14/22 under 2,5) και τον Ερυθρό λογικά να ζορίζεται στη δημιουργία χωρίς κάποια χρήσιμα γρανάζια του.

2027. ΚΛΑΪΝΤ – ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ

Σε θέση να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο έχει βρεθεί η Κλάιντ χάρις στην εξαιρετική πορεία που διαγράφει τον τελευταίο μήνα (6-1-1), έχοντας μάλιστα σε περίπτωση νίκης την ευκαιρία να πλησιάσει στον ένα βαθμό την πρωτοπόρο Φάιφ. Από την πλευρά της η Άνναν δείχνει σημάδια ανάκαμψης εσχάτως στην προσπάθεια κατάληψης μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, όμως της λείπει η απαιτούμενη σταθερότητα. Με έξι αγωνιστικές να απομένουν το οποιοδήποτε στραβοπάτημα θα ήταν καταστροφικό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι τελευταία έχουν τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν όπως άλλωστε απέδειξαν και στο ντέρμπυ με την Έλγκιν (1-0). Θεωρούμε πως θα κάνουν ακόμα ένα σημαντικό βήμα με το combo 1 & under 3,5 (2,85 / Stoiximan) να εκτοξεύει την απόδοση του άσσου. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2028. ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες οι οποίες προέρχονται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι πως καμία από τις δύο δεν καίγεται ουσιαστικά για το τρίποντο καθώς βαθμολογικά είναι σχετικά άνετες με την ισοπαλία να αποτελεί το καταλληλότερο αποτέλεσμα για αυτές, στην απόδοση 3,30 προσφέρεται η «μοιρασιά» στη Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης


3000. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση της στους «4» πήρε η Μπάγερν με το 99-89 στο πρώτο ματς. Οι άμυνες ήταν απούσες ειδικά αυτή της Γαλατάσαραϊ που δεν μπορούσε να έχει πολλές ελπίδες όταν δέχτηκε παρά έναν πόντο 100αρα. Με την πλάτη στον τοίχο οι Τούρκοι αλλά στην καυτή τους έδρα είναι ικανοί να κερδίσουν οποιοδήποτε ματς και με μεγάλη διαφορά. Κάπως έτσι διέλυσαν στον επαναληπτικό την Καρσίγιακα (93-65), 8-1 μέχρι στιγμής το εντός έδρας ρεκόρ τους στο Γιούροκαπ. Στις πέντε πιο πρόσφατες επιτυχίες της επικράτησε πολύ άνετα και με μεγάλες διαφορές πόντων (+27, +35, +28, +18, +28). Επιπλέον είναι και ξεκούραστη αφού το ματς με την Νταρουσάφακα αναβλήθηκε προκειμένου να συγκεντρωθεί και να προετοιμαστεί καλύτερα για αυτό το κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς. Η Μπάγερν ευτύχησε να έχει σε σεληνιασμένη μέρα τους Thompson, Renfroe και Savanovicπου πέτυχαν 20, 17 και 19 πόντους αντίστοιχα. Πολύ εύστοχοι και από τη γραμμή των 6,75με 10/16 εύστοχα τρίποντα με τους Βαυαρούς να μαζεύουν επιπλέον και 14 επιθετικά ριμπάουντ. Έδωσε συνέχεια στις παραγωγικές της εμφανίσεις, season high οι 99 πόντοιστην Ευρώπη ενώ και στον προηγούμενο γύρο με την Άλμπα πέτυχε84 και 82 πόντους. Πολύ έντονος ο φαβοριτισμός των Τούρκων, παίζεται το -7 χάντικαπ αλλά είναι η αλήθεια πως το θέλαμε ελαφρώς χαμηλότερα για να ασχοληθούμε. Λογική σκέψη και το over 159 τη στιγμή που ο ρυθμός θα είναι πάλι γρήγορος και η Γαλατά κυνηγάει και τη διαφορά (11+ πόντοι) για να αποκλείσει την αντίπαλο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ