ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

1921. ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ - ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ

Μόλις μια νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια (1-2-6) μετράει η Κορόνα (2-2-7), στο πιο πρόσφατο πάντως εμφανίστηκε βελτιωμένη αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας από την Πονσμπεσκίτζε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Βίσλα (3-4-5) η οποία αγνοεί τη νίκη 10 σερί αγωνιστικές (0-3-7), στο τελευταίο της κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλία απέναντι στην Πιάστ (1-1). Σε άσχημο φεγγάρι οι δύο ομάδες, δεν βγαίνει άκρη, πάμε παρακάτω.

1922. ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ - ΣΛΑΣΚ ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Τέσσερις σερί αγωνιστικές έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης (0-3-1) η Πιάστ (9-2-1) με αποτέλεσμα η διαφορά από την πρώτη Λέγκια να ανοίξει στους τέσσερις βαθμούς. Οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού η Σλασκ (2-3-7) η οποία προέρχεται από εντός έδρας 0-2 από τη Ζαγκμπέλιε αγνοώντας παράλληλα τη νίκη για τρίτο σερί ματς. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, άσος.

1928. ΧΑΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο μεγάλος φετινός στόχος της Χαλ δεν είναι άλλος από την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, με τη μάχη για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων στην Τσάμπιονσιπ να κορυφώνεται όσο περνάει ο καιρός. Για το λόγο αυτό, ο Στιβ Μπρους δεν ήθελε με τίποτα η πρόκριση με την Άρσεναλ να κριθεί στη ρεβάνς, αφού οι «τίγρεις» θα αναγκαστούν να δώσουν πολλά παιχνίδια πρωταθλήματος σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στον αντίποδα, οι «κανονιέρηδες» λένε σιγά-σιγά αντίο στο πρωτάθλημα, αφού απέχουν πια οκτώ βαθμούς από την κορυφή και δεν αποκλείεται να επιστρέψουν ξανά στην αγαπημένη τους τέταρτη θέση μόλις η Μάντσεστερ Σίτι δώσει το εξ’ αναβολής παιχνίδι της. Η μοναδική ελπίδα για να δουν τίτλο φέτος οι φίλοι της είναι το κύπελλο, κάτι που φαίνεται να γνωρίζει ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος θα ξεκουράσει μόνο τους Οζίλ και Σάντσες, προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Σαφώς ανώτεροι αγωνιστικά οι φιλοξενούμενοι, έχουν μεγάλη δίψα για το εισιτήριο των προημιτελικών και το διπλό αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,87 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1948. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Δεν κατάφερε να πάρει την τέταρτη νίκη της στους τελευταίους πέντε αγώνες η Μπλάκμπερν (ρεκόρ 9-13-12), στην έδρα της πρωτοπόρου Μπέρνλι τα πράγματα ήταν ούτως ή άλλως δύσκολα, ήρθε και το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων με πέναλτι (16’) για να ανεβάσει περαιτέρω τον πήχη της δυσκολίας. Παρόλα αυτά, οι «Ρόβερς» δεν το έβαλαν κάτω, κυνήγησαν την ισοφάριση όμως τελικά απέτυχαν να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση. Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως ξεπέρασε την ήττα από την ΚΠΡ (2-0) η Μπέρμιγχαμ (ρεκόρ 15-9-10), καθώς σημείωσε μεγάλη νίκη επί ενός εκ των φαβορί για άνοδο, τη Χαλ (1-0). Αυτή ήταν η έκτη εντός έδρας νίκη των «Μπλε» στα επτά πιο πρόσφατα (6-0-1) και πλέον, η πολυπόθητη 6θέση απέχει μόλις ένα βαθμό. Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, η μεν Μπλάκμπερν μετράει τρία διαδοχικά «τρίποντα» στο σπίτι της, η δε Μπέρμιγχαμ είναι ανεβασμένη εσχάτως αν και δεν εντυπωσιάζει στις εξόδους της (6-7-4, 1-5-3 στα πιο πρόσφατα). Πιθανό το ενδεχόμενο της αλληλοεξουδετέρωσης (3,40 /Bet365), ενώ στο 1,97 ( Stoiximan) σίγουρα έχει αξία τοGG, το οποίο βγήκε στα 11/13 τελευταία μεταξύ των δύο ομάδων.

1949. ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ.

Σκόνταψε στο Πρέστον η Μπράιτον, χάνοντας έδαφος στη μάχη της απευθείας ανόδου και θέλει να συνδυάσει την επιστροφή στο σπίτι της με τρίποντο, ώστε να παραμείνει ζωντανή για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων. Παρά τη γκέλα, οι «γλάροι» έδειξαν και πάλι εξαιρετικά στοιχεία στα μετόπισθεν, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική. Στον αντίποδα, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ δε βρίσκεται σε καθόλου καλό φεγγάρι, αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς, όπου σκόραρε μόλις μία φορά και θα παίξει ξανά δίχως τον πρώτο της σκόρερ Φορεστιέρι. Λίγο καλύτερες τιμές θα θέλαμε για τον -0,5 ασιατικό άσο, ο οποίος σε απόδοση 1,925 είναι οριακά αποδεκτός στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1951. ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Αναμέτρηση τεράστιας σημασίας για αμφότερες, ειδικά όμως για την Τσάρλτον η οποία βρίσκεται στο -7 από την προσεχή της αντίπαλό και τη σωτηρία. Οι γηπεδούχοι σε περίπτωση νίκης διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους, αλλά ενδεχόμενη ήττα θα δυσκολέψει υπερβολικά την υπόθεση-παραμονή. Θεωρούμε πως θα ψάξουν από νωρίς το γκολ που θα τους δώσει προβάδισμα καθώς δεν έχουν άλλη επιλογή, όμως έτσι θα υπάρξουν κενοί χώροι στα μετόπισθεν, κάτι που σίγουρα είναι ικανοί να εκμεταλλευθούν οι φιλοξενούμενοι. Με δεδομένο πως δεν πρόκειται και για αξιόλογες αμυντικά ομάδες, τύχη έχει τοGGτο οποίο πληρώνει 1,73 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1950. ΚΑΡΝΤΙΦ – ΛΙΝΤΣ

Σε ανοδική πορεία η Κάρντιφ, δύο σερί νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Μίντλεσμπρο, «αγγίζει» τα πλέι-οφ. Τίποτα το ιδιαίτερο η Λιντς, μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή στη νίκη της επί της ουραγού Μπόλτον. Στο χέρι των γηπεδούχων το τρίτο σερί τρίποντο, δεν μπορεί να τους φοβήσει η μέτρια φέτος Λιντ,ς εξάλλου έχουν και ισχυρότερο κίνητρο.1,85 πληρώνει ο άσος των Ουαλών και αποτελεί επιλογή. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1953. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Δεν πατάει καλά εσχάτως η Χάντερσφιλντ (ρεκόρ 10-9-16), η ήττα από την Ντέρμπι (2-0) σήμανε την τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη (0-1-2) και πλέον απέχει μόλις επτά βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Βραχνάς τα εκτός (4-5-9) όπου τρέχει ρεκόρ 1-1-3. Σε ένα ματς που είχε την υπεροχή, η Ρέντινγκ (ρεκόρ 11-11-12) είδε τη Φούλαμ να κλέβει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) και να την εμποδίζει από το να πετύχει την τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Όπως και να έχει, παρέμεινε για πέμπτη αγωνιστική αήττητη (2-3-0), εντελώς αντίθετη η εικόνα στα εκτός (1-2-8). Αμφίρροπη αναμέτρηση, σίγουρα οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή τους βαθμούς σε σχέση με τους αντιπάλους τους που έχει ξεμείνει από στόχους, όμως η διαφορά κινήτρου αντισταθμίζεται από τη φόρμα των δύο ομάδων. Πάσο.

1952. ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΕΡΝΛΙ

Σε περιπέτειες μπαίνει σιγά-σιγά η Φούλαμ, η οποία από την έναρξη της σεζόν στερείται σταθερότητας, κάτι που δεν άλλαξε ιδιαίτερα ούτε με την έλευση του Γιοκάνοβιτς. Οι Λονδρέζοι απέχουν πλέον μόλις πέντε βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα δε νιώθουν καμία ασφάλεια αναφορικά με το μέλλον τους στην Τσάμπιονσιπ. Στον αντίποδα, η Μπέρνλι βγάζει φωτιές το τελευταίο διάστημα, έφτασε τις 4 συνεχόμενες νίκες, αγνοεί την ήττα στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι πλέον σε θέση οδηγού στο βαθμολογικό πίνακα. Το -0,25 ασιατικό διπλό αποτελεί επιλογή σε απόδοση 2,05 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1955. ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΠΡΕΣΤΟΝ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Νότιγχαμ Φόρεστ (ρεκόρ 10-12-12), η οποία κόντρα στην Ίπσουιτς (1-0) γνώρισε την τέταρτη της ήττα στα ισάριθμα τελευταία. Τέλος στο σερί τεσσάρων νικών της Πρέστον (ρεκόρ 12-13-10) δόθηκε από την Κάρντιφ (2-1), η πρώτη με αντίπαλο την πάντα δυνατή Μπράιτον μπορεί να μην επέστρεψε στις νίκες (0-0) όμως κράτησε αλώβητη την έδρα της για τέταρτο σερί ματς (3-1-0). Άκρως αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων τον τελευταίο καιρό, περίοδο αγωνιστικής κρίσης διανύουν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι επιβεβαιώνουν συνεχώς την εξαιρετική τους κατάσταση. Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να στηρίξουμε την Πρέστον η οποία αν και παραδοσιακά δυσκολεύεται στη συγκεκριμένη έδρα (1-4-4), δείχνει πως έχει το μομέντουμ για να δραπετεύσει τουλάχιστον με το βαθμό. Στο 2,20 προσφέρει ηBet365 το διπλόDrawNoBet.

1956. ΚΠΡ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Μπορεί για τρεις σερί αγωνιστικές να αγνοούσε την ήττα (1-2-0), όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως αναμενόταν για την ΚΠΡ (ρεκόρ 10-14-11) στην έδρα της Μίλτον Κέινς Ντονς (2-0). Το καθήκον της έκανε εντός έδρας κόντρα στη ντεφορμέ εσχάτως Χάντερσφιλντ (2-0) η Ντέρμπι (ρεκόρ 16-12-7), η οποία εκμεταλλεύθηκε τα στραβοπατήματα των Χαλ και Μπράιτον για να τις πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν βρεθεί σχετικά νωρίς χωρίς ξεκάθαρους στόχους, καθώς δεν έχουν ελπίδες για το βήμα παραπάνω ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κινδυνεύσουν όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Αντίθετα η Ντέρμπι «καίγεται» για βαθμούς, ίσως έτσι να δικαιολογείται ο ξεκάθαρος φαβοριτισμός της. Σε τέτοια ματς η αλήθεια είναι πως το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο, ενώ παραδοσιακά το «Λόφτους Ρόουντ» δεν αποτελεί ιδιαίτερα αφιλόξενη έδρα γι’ αυτήν (3-3-1). Στο 2,37 (Bet365) παίζεται το διπλό.

1958. ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Δεν είχε ανάλογη συνέχεια η επικράτηση της Γουλβς (ρεκόρ 11-10-14) επί της Ντέρμπι (2-1), στην ομολογουμένως δύσκολη έδρα της Μίντλεσμπρο (2-1) γνώρισε την τέταρτή της ήττα στα πέντε τελευταία, ενώ παρέμεινε με μόλις ένα «τρίποντο» στις εννέα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της (1-4-4). Μάλλον έχει αρχίσει να αγχώνεται η Μπρίστολ Σίτυ (ρεκόρ 9-10-16), καθώς παρά τις τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία (4-0-1), η πρόσφατη εντός έδρας ήττα από την Κάρντιφ (0-2) σε συνδυασμό με τις νίκες των ομάδων που βρίσκονται από κάτω της στο βαθμολογικό πίνακα την έφερε μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν πατάει καλά στο σπίτι της η Γουλβς είναι η αλήθεια (5-6-6), όμως ούτε η φιλοξενούμενοι εντυπωσιάζουν στις εξόδους τους (5-4-8). Αμφίρροπη αναμέτρηση όπως άλλωστε δείχνει και το σωστά μοιρασμένο σετ αποδόσεων, δε θα ψάξουμε για σημείο στρεφόμενοι στην επιλογή του καλοπληρωμένου over2,5 (2,12 / Stoiximan ) , η οποία ενισχύεται τόσο από την προϊστορία (4/5over2,5 στα πιο πρόσφατα) όσο κι από τον τρόπο που αγωνίζονται εσχάτως οι δύο ομάδες (4/5over2,5 στα τελευταία η Γουλβς, 3/5 οι φιλοξενούμενοι).

1957. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Όλο το βάρος στην άμυνα ρίχνει ο Νιλ Γουόρνοκ, προκειμένου να διατηρήσει στην κατηγορία τη Ρόδεραμ, η οποία με τον 68χρονο τεχνικό μετράει ρεκόρ 2-1-2 και 4/5under2,5, έχοντας αυξημένες ελπίδες σωτηρίας. Σε τροχιά απευθείας ανόδου μπήκε ξανά η Μίντλεσμπρο, αφού επέστρεψε τη δεύτερη θέση και με όπλο την εξαιρετική ανασταλτική της λειτουργία (η καλύτερη της κατηγορίας) συνεχίζει να μάχεται για την επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Η άμυνα είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει τους Γουόρνοκ και Καράνκα, με αποτέλεσμα να στρεφόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη στα λίγα γκολ όταν κοντράρονται οι ομάδες τους. Δε θα μπορούσε να πληρώνει περισσότερο από 1,925 τοunder2,25 στηνBet365, το οποίο και αποτελεί επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1983. ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ - ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ

Σε καλή αγωνιστικής κατάσταση η Ρέιθ Ρόβερς η οποία μετά και την αναμενόμενη εκτός έδρας ήττα από τη Ρέιντζερς με 2-0 επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας 4-3 της Σεντ Μίρεν, 8-2-4 (22-13 γκολ) ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 7 έκανε την εμφάνιση του τοover2,5 και στα 8 τοnogoal. Νίκη ύστερα από 2 σερί ήττες για τη Κουίν Οφ Σάουθ η οποία επικράτησε 1-0 της Χιμπέρνιαν, 4-1-6 (9-11 γκολ) οι εκτός έδρας επιδόσεις της, στα 8 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 και στα 8 τοnogoal. Οριακή αναμέτρηση καθώς της δύο ομάδες χωρίζουν 4 βαθμούς, σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι κερδίσουν τότε αποκτούν αυτόματα και τον πρώτο λόγο για την τέταρτη προνομιούχο θέση, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους των οποίων σε περίπτωση ήττας οι ελπίδες θα μειωθούν αρκετά.

1721. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΑΛΟΑ

Άμεση η επιστροφή στις ήττες για τη Νταμπάρτον (5-1-6) η οποία έχασε 2-0 στην έδρα της Λίβινκγστον με αποτέλεσμα να παραμείνει μια ανάσα από την ένατη θέση. Ήδη υποβιβασμένη η Αλόα (3-1-10) θέλει μόνο ένα θαύμα προκειμένου να καλύψει τη διαφορά από την προτελευταία θέση, άσος.

1930 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΡΟΜΑ

Άλλη μία επιβλητική νίκη πέτυχε η Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» το Σάββατο. Διέλυσε τη Θέλτα με 7-1 δίνοντας συνέχεια στα άκρως παραγωγικά ματς μπροστά στο κοινό της. Η Ρόμα με τον Σπαλέτι είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, με το 4-1 επί της Φιορεντίνα μάλιστα συμπλήρωσε 7 διαδοχικές νίκες εντός συνόρων. Στη ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αφού έχασε στο πρώτο ματς με καθαρό σκορ (0-2). Δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί για να σκοράρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Θεωρούμε πως υπάρχουν καλές πιθανότητες να επαληθευτεί ο συνδυασμόςGG&over2,5 το 1,88 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1931. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΓΑΝΔΗ

Ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Βόλφσμπουργκ στο Βέλγιο, όμως θα μπορούσε να είχε απλοποιήσει τα πράγματα αν δε χαλάρωνε στο τέλος. Αναμφίβολα συνεχίζει να έχει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της, όμως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, καθώς οι τελευταίοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και αναμένεται να κυνηγήσουν το γκολ από νωρίς. Βέβαια, έτσι είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν κενά στα μετόπισθεν των «βουβαλιών», γεγονός που πιστεύουμε πως θα εκμεταλλευθούν οι εξαιρετικοί επιθετικά Γερμανοί. Περιμένουμε να δούμε ένα ανοιχτό ματς από δύο ομάδες που ούτως ή άλλως δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη αμυντικά (δέχθηκαν γκολ στα 11/13 και 7/8 τελευταία, αντίστοιχα), εξού και το υποψιασμένο 1,65 τουover2,5 που προσφέρει ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1941. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΕΡΤΟΝ

Την ήττα από την ουραγό Κόλτσεστερ (1-2) διαδέχθηκε η εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπέρι για την Μπράντφορντ (ρεκόρ 14-10-10), η οποία σε συνδυασμό με το εξαιρετικό σερί της Μπάρνσλεϊ βρίσκεται πλέον στο -3 από την εξάδα. Συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της προς την Τσάμπιονσιπ η Μπέρτον (ρεκόρ 21-5-8) αν και δεν είναι τόσο αποτελεσματική στα τελευταία (1-2-1). Πιο πρόσφατη η μοιρασιά στην έδρα της προτελευταίας, Κρου (1-1). Μπόλικο «Χ» φαίνεται πως έχει το ματς (3,25),αν μη τι άλλο υπερβολικές οι τιμές τουover2,5 (2,50) πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε πως βγήκε στα τρία τελευταία μεταξύ τους όμως θα προτιμήσουμε να μην ασχοληθούμε περαιτέρω.

1942. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην ντεφορμέ Τζίλιγχαμ (0-0) η Σκάνθορπ (ρεκόρ 13-8-13), παραμένοντας έτσι για τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη (0-3-1). Δεν τα πάει καλύτερα η Ντονκάστερ (ρεκόρ 9-10-15), η οποία βρίσκεται σε κατακόρυφη πτώση αγνοώντας τη χαρά της νίκης εδώ και εννέα αγωνιστικές (0-3-6). Βρίσκεται μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει σίγουρα η Σκάνθορπ, όμως δε χρειάζεται να κάνει κάτι τέτοιο ώστε να κερδίσει την παραπαίουσα Ντονκάστερ, αν και η τελευταία παραδοσιακά τα πηγαίνει καλά στη συγκεκριμένη έδρα (1-2-4). Όπως και να έχει, οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο (1,95 /Bet365).

1943. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Βίοι αντίθετοι για Σριούσμπερι και Κόβεντρι. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία το τελευταίο διάστημα, συμπληρώνοντας πέντε αγωνιστικές χωρίς ήττα και πλέον ανασαίνουν πολύ πιο ελεύθερα όσον αφορά τη μάχη της παραμονής. Δεν έχει σταματημό ο κατήφορος της Κόβεντρι, η οποία στο 2016 έχει ρεκόρ 2-2-6, με αποτέλεσμα να χάνει συνεχώς θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα, βρισκόμενη πλέον εκτός πλέι-οφ. Αναμφίβολα το μομέντουμ είναι με τη Σριούσμπερι και για το λόγο αυτό τη στηρίζουμεστον +0,25 ασιατικό άσο, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,875 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1944. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Σε μια αναμέτρηση που γρήγορα θα ξεχαστεί η Άκρινγκτον (ρεκόρ 16-9-8) κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Γουίμπλεντον (0-0), μένοντας έτσι για τρίτη αγωνιστική δίχως νίκη (0-2-1). Ανεβασμένη παρουσιάζεται εσχάτως η Πόρτσμουθ (ρεκόρ 14-14-6) που έκαμψε την αντίσταση της Στίβενεϊτζ (0-2) και πλησίασε στον ένα βαθμό την προσεχή της αντίπαλό. Ομάδα τουGGστο σπίτι της η γηπεδούχος, χαρακτηριστικό το γεγονός πως έχει βγάλει 14/15 στα πιο πρόσφατα εντός έδρας ανεξαρτήτως διοργάνωσης, δεν πάει πίσω η Πόρτσμπουθ που μετράει 12/15 στις εξόδους της. Με αυτά τα δεδομένα αρκετά τίμιο κρίνεται το 1,80 του αμφίσκορου ( Stoiximan).

1945. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Μπήκαν και δεν σκοπεύουν να βγουν από τα πλέι-οφ της Λιγκ 2 οι «πειρατές» του Μπρίστολ, έρχονται από δύο σερί τρίποντα. Με ισοπαλίες έβγαλε τα απαιτητικά ματς με Νορθάμπτον και Άκρινγκτον η Γουίμπλεντον, η οποία εκτός έδρας έχει καλύτερες επιδόσεις απ’ ότι στο γήπεδό της. Με μεγάλη άνεση σκοράρει εντός έδρας η Μπρίστολ Ρόβερς (βάζει γκολ για εννέα σερί, με 5/6 GG στα πιο πρόσφατα), το ίδιο εκτός έδρας και η Γουίμπλεντον (σκόραρε σε 9/10 πρόσφατα, με 7/10 GG), πολύ καλό δείχνει το 1,83 του αμφίσκορου στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1947. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΠΑΡΝΕΤ

Ένα μικρό διάλειμμα (4-1-1) φαίνεται πως ήταν η ήττα από την Κρόλεϊ για τη Νιούπορτ (ρεκόρ 9-10-14), η οποία κόντρα στη Γουίκομ (1-0) επέστρεψε στις νίκες κι απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Τέλος στο αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (2-1-0) για την Μπάρνετ (ρεκόρ 12-7-15) που λύγισε εντός έδρας από τη Χάρτπουλ (1-3). Προβάδισμα η έδρα αλλά μέχρι εκεί.

1946 ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ – ΚΑΡΛΑΪΛ

Πάνω που όλα έδειχναν πως τελικά θα έπεφτε αμαχητί, η Ντάγκεναμ (ρεκόρ 5-9-20) έπειτα από την ισοπαλία στην έδρα της Νοτς Κάουντι (0-0), πανηγύρισε επιτέλους νίκη (1-0 τη Γιορκ) μετά από εννέα αγώνες (1-2-6). Παρόλα αυτά, δεν παύει να παραμένει αουτσάιντερ όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Βαριά ήττα με 1-4 από την πρωτοπόρο Νορθάμπτον γνώρισε η Καρλάιλ (ρεκόρ 13-11-9), η οποία απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την επτάδα. Εξαιρετική προϊστορία διατηρεί η Ντάγκεναμ στην έδρα της με αντίπαλο τη συγκεκριμένη ομάδα (3-0-0), όμως δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η πρόσφατη νίκη της ήταν αφορμή αντεπίθεσης ή απλώς ένα ξέσπασμα. Πάσο.

1937. ΙΣΤΛΙΧ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

Τέλος σε μια μακρά περίοδο ντεφορμαρίσματος ήλπιζε πως έβαλε η Ίστλιχ (ρεκόρ 15-8-11) με την επικράτηση επί της Τσέλτενταμ (1-0), όμως κόντρα στην Μπρέιντρι (2-0) απλώς συνέχισε την κάκιστη πορεία της (1-4-5). Μία από τα ίδια και η Γουόκινγκ (ρεκόρ 14-7-15), η ήττα από την Ντόβερ (0-1) σήμανε την έβδομη διαδοχική αγωνιστική χωρίς «τρίποντο» (0-2-5). Αμφότερες έχουν αμυντικά προβλήματα ενώ σκοράρουν αρκετά, ενδεικτικά τα 19/34 και 20/36over2,5 ως τώρα στο πρωτάθλημα. Αναμένουμε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες με τις δύο ομάδες να σκοράρουν τουλάχιστον από μία φορά, αναμενόμενα χαμηλά το αμφίσκορο (1,66 /Bet365) που βγήκε στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους, λίγο καλύτερη η απόδοση τουover2,5 (1,75).

1933. ΜΠΑΡΟΟΥ - ΜΠΟΡΕΧΑΜ ΓΟΥΝΤ

Στοπ στο σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη (0-3-1) έβαλε η Μπάροου (ρεκόρ 11-9-14) στην έδρα της προσεχούς αντιπάλου της, Μπόρεχαμ (ρεκόρ 8-11-16) με δύο γκολ στο πρώτο μέρος (0-2). Έτσι, ξέφυγε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, αφήνοντας την άλλη να μάχεται με νύχια και με δόντια ώστε να παραμείνει εκτός ζώνης υποβιβασμού. Μέσα σε διάστημα τριών ημερών καλούνται να αντιμετωπίσουν ξανά η μία την άλλη, γεγονός που από μόνο του κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερη την αναμέτρηση. Ίσως η αήττητη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές εκτός έδρας Μπόρεχαμ (2-2-0) πάρει μια μικρή εκδίκηση από τους γηπεδούχους για την πρόσφατη επικράτησή τους, ενώ η αλήθεια είναι πως «καίγεται» περισσότερο για τους βαθμούς. Θα κάνουμε επιλογή ρίσκου με το διπλόDrawNoBetνα πληρώνει 2,50 ( Stoiximan ).

1936. ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ - ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ.

Διπλό επί της ντεφορμέ Γουόκινγκ (0-1) σημείωσε η ασταθής Ντόβερ (ρεκόρ 16-7-10), παραμένοντας έτσι σχετικά κοντά (-5) στην πεντάδα. Το άλλο άκρο η Γουέλινγκ (ρεκόρ 6-9-21) που ναι μεν υποχρέωσε την πρωτοπόρο Τσέλτεναμ σε στραβοπάτημα (1-1 εντός), όμως αγνοεί τη νίκη εδώ και 19 ολόκληρες αγωνιστικές (0-6-13). Μοιραία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με τις ελπίδες της για παραμονή ολοένα και να μειώνονται. Αναμενόμενα χαμηλά βρίσκεται ο άσσος (1,35), δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς βέβαια όταν οι γηπεδούχοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μία ομάδα που πέραν του ότι έχει τόσο καιρό να κερδίσει, τρέχει ρεκόρ 2-3-12 στις εξόδους της. Ευνοϊκή και η προϊστορία για τους γηπεδούχους που έχουν επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο, από τον οποίον έχουν ηττηθεί μόλις μία φορά (8-3-1). Έχει αξία το combo1 & over2,5 (2,05 / Stoiximan) , το οποίο βγήκε στις 3/4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

1932. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Μπορεί η Όλντριχαμ (ρεκόρ 8-11-15) να έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα τελευταία επτά (1-5-1), όμως παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης έστω και σε ισοβαθμία. Από ήττα στην έδρα της Τρανμίρ (3-1) προέρχεται η Γκέιτσχεντ (ρεκόρ 16-7-12), η οποία βλέπει σιγά-σιγά την πεντάδα να απομακρύνεται. Αμφότερες έχουν μεγάλο κίνητρο, η καθεμία για διαφορετικό λόγο. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους που με όπλο την έδρα τους θα τα δώσουν όλα για να ξεκολλήσουν από την ουρά αλλά μέχρι εκεί.

1940. ΤΟΡΚΙ - MΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ

Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα η Τορκί (ρεκόρ 8-8-17), κόντρα στην ουραγό και τελευταία της βαθμολογίας, Κιντερμίνστερ, πέτυχε την τέταρτη σερί της νίκη (3-2) και πρόσθεσε ακόμα τρεις βαθμούς στο σακούλι. Πλέον, μπορεί να αισθάνεται σαφώς πιο αισιόδοξη όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού. Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση της Ίστλιχ (2-0) η Μπρέιντρι (ρεκόρ 17-9-8) κι έτσι αύξησε τη διαφορά της από την 6θέση και τη Ρέξαμ στους τέσσερις βαθμούς. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, δεν πάνε πίσω οι φιλοξενούμενοι. Αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη, όπως άλλωστε δείχνει και το σωστά μοιρασμένο σετ αποδόσεων. Θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε.

1935. ΤΣΕΣΤΕΡ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη (0-2-1) για την Τσέστερ (ρεκόρ 10-10-15) που αυτή τη φορά αν και προηγήθηκε είδε την Μπρόμλεϊ να της κλέβει το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Σκούρα τα βρήκε στην έδρα της φορμαρισμένης Λίνκολν (2-0) η Όλντερσοτ (ρεκόρ 13-6-16), η οποία έχει ξεμείνει ήδη από στόχους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν αρχίσει να αγχώνονται. Θα δώσουμε ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα (2,38 / Stoiximan ).

1938. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Δείχνει να ανακάμπτει έπειτα από ένα μίνι ντεφορμάρισμα η Γκρίμσμπι (ρεκόρ 18-11-5), μετά τη Γουόκινγκ (3-1) θύμα της έπεσε η Φόρεστ Γκριν (0-1). Την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία γνώρισε η Σάουθπορτ (ρεκόρ 11-9-16), αυτή τη φορά από τη Χάλιφαξ (0-1). Ανάξιες οι αποδόσεις του άσσου, πιθανό τοover2,5 (1,75 /Bet365) όμως δε θα ασχοληθούμε.

1939. ΓΚΙΣΕΛΙ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη έμεινε η Γκίσελι (ρεκόρ 9-12-13), σίγουρα δε θα αποτελέσει εύκολη λεία για την Τρανμίρ (ρεκόρ 17-9-10) η οποία όμως αγνοεί την ήττα στις τελευταίες επτά εξόδους της (4-3-0). Περιμένουμε από τις δύο ομάδες να πάνε σε χαμηλό τέμπο το ματς με τοunder2,5 (1,72) να αποτελεί σκέψη.

1934. ΜΠΡΟΜΛΕΪ – ΧΑΛΙΦΑΞ

Ανεβασμένη παρουσιάζεται εσχάτως η Μπρόμλεϊ (ρεκόρ 14-6-15), έμεινε ισόπαλη με την Τσέστερ (1-1 εκτός) διευρύνοντας έτσι στο 3-1-0 το αήττητο σερί που τρέχει. Νίκη-ανάσα πήρε η Χάλιφαξ (ρεκόρ 9-9-16) στην έδρα της Σάουθπορτ (0-1) και πλέον βρίσκεται στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Βαθμολογικά αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, όμως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στις εξόδους της η Χάλιφαξ (5-1-10). Πάσο.

1984. ΠΑΡΤΙΚ ΘΙΣΤΛ – ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ

Μάχη σε διπλό ταμπλό δίνει η Πάτρικ Θιστλ, η οποία παλεύει από τη μία για την αποφυγή του υποβιβασμού και από την άλλη για την είσοδο στην πρώτη εξάδα της σκωτσέζικης Πρέμιερ. Παρόλα αυτά, παρουσιάζει αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή της, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως εδώ και τέσσερις αγωνιστικές εναλλάσσει νίκη με ήττα. Στον αντίποδα, η Αμπερντίν έδειξε χαρακτήρα στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ, επέστρεψε στις νίκες και φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τη Σέλτικ να ξεφύγει στη κούρσα του τίτλου. Δίνουμε προβάδισμα στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού, που δεν είναι άλλη από τη φιλοξενούμενη. Σε απόδοση 2,00 προσφέρει το διπλό ηBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1979. ΕΪΡ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

Από αναπάντεχη ήττα 1-0 στην έδρα της ουραγού Μπρέχιν προέρχεται η Έιρ (9-2-2) η οποία πλέον έχει πέσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, είχαν προηγηθεί τρεις σερί νίκες. Βαριά ήττα 5-0 στην έδρα της Ντανφέρμλιν για την Στενχάουσμιουρ (4-3-6) η οποία συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Δύσκολα να «γκελάρει» δεύτερη σερί αγωνιστική η Έιρ από έναν τόσο αδύναμο αντίπαλο, άσος.

1980. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ

Με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας η Ντανφέρμλιν (10-2-2) η οποία προέρχεται από 5 σερί νίκες, όλεςover2,5 οι 3 από αυτές καιgoal-goal. Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-2-1) συμπλήρωσε η Άλμπιον Ρόβερς (4-3-6) η οποία ισοβαθμεί στην τέταρτη προνομιούχο θέση με την Ερντριόνιανς, αμφίσκορα τα 3 από τα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Δύσκολα να ξεφύγει από τον άσο η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

1978. ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΦΟΡΦΑΡ

Ύστερα από τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-2) η Ερντριόνιανς (4-2-7) επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας 1-3 εκτός έδρας της Κάουντενμπιθ επιστρέφοντας στην τέταρτη προνομιούχο θέση. Στην προτελευταία θέση παραμένει η Φόρφαρ (3-5-6) η οποία επέστεψε στα αρνητικά αποτελέσματα καθώς μετά από δύο σερί νίκες ηττήθηκε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές στην πιο πρόσφατη έχασε 1-0 στην έδρα της Στρανράερ. Παρά τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων το χέρι δεν πάει στον άσο, οι γηπεδούχοι μέσα στο σπίτι τους είναι αρκετά αναξιόπιστοι, πάσο η κόντρα.

1981. ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ

Εξάποντο παιχνίδι παραμονής η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να μάχονται για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι (5-4-4, 8/13 οver2,5, 9/13GG) μετά και την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με αντίπαλο την Κουίνς Παρκ συμπλήρωσαν τρεις αγωνιστικές χωρίς ήττα (1-2-0), διατηρώντας έτσι τη διαφορά από τη τελευταία θέση στους τρεις βαθμούς. Τα έξι ματς χωρίς νίκη (0-1-4) συμπλήρωσε η Άρμπροουθ (5-2-6, 7/13over2,5, 9/13GG) η οποία παραμένει πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Ζόρικο παιχνίδι, αν επιλέγαμε κάτι αυτό θα ήταν τοover2,5.

1982. ΕΛΓΚΙΝ - ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ

Στη δεύτερη θέση έπεσε η Έλγκιν μετά και την εντός έδρας ήττα 1-3 από την Ιστ Φάιφ, 10-2-1 (26-9 γκολ) ο εντός έδρας απολογισμός της, διαθέτοντας την καλύτερη άμυναunder2,5 καιnogoalτα 8 από τα 13. Από εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Άρμπροουθ προέρχεται η Στέρλινγκ Άλμπιον (4-4-5) η οποία μείωσε στον πόντο τη διαφορά από την τέταρτη προνομιούχο θέση,under2,5 καιnogoalτα 8 από τα 13 εκτός έδρας παιχνίδια της. Δυνατοί εντός οι γηπεδούχοι μπορούν να επιστρέψουν στις νίκες, άσος σε οριακά ικανοποιητικές αποδόσεις.

1985. ΜΠΟΛΤΟΝ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Δεν έχει τέλος η κατηφόρα της Μπόλτον (ρεκόρ 4-13-18), η οποία με τη μέχρι τώρα πορεία της οδεύει ολοταχώς προς τη Λιγκ 1. Η Λιντς (2-1) την υποχρέωσε στην τέταρτη ήττα της στα πέντε τελευταία (0-1-4) και την τρίτη διαδοχική. Πλέον απέχει δέκα ολόκληρους βαθμούς από τη σωτηρία, το παλεύει εντός έδρας (4-9-4) όμως είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη (0-4-14). Φαίνεται πως ξεπέρασε το ντεφορμάρισμά της η Ίπσουιτς (ρεκόρ 15-9-10), το ρεκόρ 1-0-5 διαδέχθηκαν οι δύο απανωτές επικρατήσεις επί των Χάντερσφιλντ (0-1) και Νότιγχαμ (1-0) κατά σειρά. Έτσι, κρατήθηκε σε απόσταση αναπνοής από την πολυπόθητη 6θέση έχοντας μόλις ένα βαθμό λιγότερο. Κακά τα ψέματα είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανατρέψει την εις βάρους της κατάσταση η Μπόλτον, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα πέσει αμαχητί, πόσο μάλλον στο σπίτι της όπου έχει ηττηθεί μόλις τέσσερις φορές σε σύνολο 17 αγώνων. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι σε μια απέλπιδα προσπάθεια θα βάλουν δύσκολα στη φιλόδοξη Ίπσουιτς και συνεπώς θα πάμε με τον άσσοDrawNoBet(2,10 / Stoiximan ), ενώ για τους πιο τολμηρούς 3,20 πληρώνει ο απλός άσσος.

988. ΕΜΕΛΕΚ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ

Σε ουδέτερο γήπεδο θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση.Σε ανοδική πορεία η Έμελεκ η οποία προέρχεται από νίκες εντός και εκτός συνόρων, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 0-2 της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει και πάλι στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, για το Κόπα Λιμπερταδόρες επικράτησε 2-0 της Τατσίρα κάνοντας… σεφτέ στις νίκες. Νίκη ύστερα από 6 σερί ήττες για την Ολίμπια η οποία φέτος εντός συνόρων… παραπαίει, 0-0-2 ο απολογισμός της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι, στοliveίσως μας δοθεί η ευκαιρία να τους τιμήσουμε σε υψηλότερες αποδόσεις.

1991. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΡΙΣΤΑΛ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Από νίκη 2-1 επί της Κομέρσιο προέρχεται η Σπόρτινγκ στο πλαίσιο του εγχώριου πρωταθλήματος, χωρίς νίκη για το Κόπα Λιμπερταδόρες (0-1-1), στο πιο πρόσφατο γνώρισε βαριά ήττα 3-0 στην έδρα της Νασιονάλ. Σε καλό φεγγάρι η Ουρακάν η οποία μετά και το διπλό στην έδρα της Πενιαρόλ για το Κόπα Λιμπερταδόρες επικράτησε εκτός έδρας για το πρωτάθλημα Αργεντινής και της Εστουδιάντες με 0-1. Σωστά μοιρασμένο το σετ, τον πρώτο λόγο έχουν τα λίγα γκολ με την Ουρακάν να πηγαίνει το μας εκεί που θέλει.

1990. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΠΕΝΙΑΡΟΛ

Το απόλυτο με 2/2 έχει πραγματοποιήσει η Ατλέτικο, όσον αφορά το Κόπα Λιμπερταδόρες, για το πρωτάθλημα επικράτησε 2-0 της Τσίκο παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από τη κορυφή. Από το κακό στο χειρότερο η Πενιαρόλ η οποία προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Λιμπερταδόρες, μάλιστα στην έδρα της Νασιονάλ α ταξιδέψει με αρκετές κομβικές απουσίες, χωρίς πολλά-πολλά άσος.

1994. ΚΟΡΑΣ – ΜΟΥΡΤΣΙΕΛΑΓΚΟΣ

Πολύ καλή η πορεία της Κόρας (3-1-1) μέχρι στιγμής, οι γηπεδούχοι με δικιά τους νίκη και απώλεια βαθμών της Τιχουάνα μπορούν να κατακτήσουν ακόμα και την πρωτιά του ομίλου, πολλές οι ελπίδες τους για την πρόκριση ακόμα και με ισοπαλία καθώς διαθέτουν αρκετή καλή βαθμολογία. Αδιάφορη βαθμολογικά η ουραγός Μουρτσιελάγκος (1-0-4), τυπικά αδιάφορη, άσος.

1993. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Στην πρώτη θέση του ομίλου η Πατσούκα (3-1-1) η οποία με νίκη ή ισοπαλία κατοχυρώνει την πρωτιά και παράλληλα την πρόκριση. Στην Τρίτη θέση η Μόντερεϊ (2-1-2) η οποία θέλει νίκη με διαφορά δύο τερμάτων και συνάμα στραβοπάτημα της Σαν Λουίς . Παιχνίδι μόνο γιαlive.

1992. ΑΛΕΜΠΡΙΘΕΣ ΝΤΕ ΟΑΞΑΚΑ – ΛΟΜΠΟΣ

Αδιάφοροι και αποκλεισμένοι οι γηπεδούχοι (1-2-2), οι φιλοξενούμενοι με νίκη σε συνδυασμό με ήττα της Βέρακρουζ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου θα κατακτήσουν την πρόκριση, διπλό.

1995. ΒΕΝΑΝΤΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΕ

Νίκη με παραπάνω από δύο γκολ διαφορά θέλει η Βενάντος έτσι ώστε να κατακτήσει 4 βαθμούς επικρατώντας συνολικά της Ατλάντε στα μεταξύ τους παιχνίδια παράλληλα θέλει την Κρουζ Αζούλ να μην κερδίσει για να κατακτήσει την πρωτιά, φυσικά έχει πολλές ελπίδες για πρόκριση ως καλύτερη δεύτερη. Αδιάφορη βαθμολογικά η Ατλάντε η οποία πέτυχε την πρώτη της νίκη μόλις την προηγούμενη αγωνιστική.

1999. ΧΟΥΑΡΕΣ - ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι με νίκη θα κατακτήσουν συνολικά τέσσερις βαθμούς βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη με παραπάνω από δύο τέρματα διαφορά και παράλληλα στραβοπάτημα της Γουαδαλαχάρα. Ζόρικο ζευγάρι το οποίο ίσως βγάλει… «λαυράκι» στοlive.

2000. ΝΕΚΑΞΑ - ΜΙΝΕΡΟΣ ΝΤΕ ΖΑΚΑΤΕΚΑΣ

Με νίκη η ισοπαλία με σκορ 0-0 ή 1-1 η Νεκάξα (3-1-1) εξασφαλίζει την πρωτιά/ πρόκριση, Ισοπαλία με παραπάνω από δύο τέρματα η και νίκη θέλει η Μινέρος, φυσικά έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση σαν καλύτερη δεύτερη σε περίπτωση που αποτύχει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα,nobetpregame.

1997. ΑΤΛΑΣ – ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Αδιάφορη η ήδη αποκλεισμένη Άτλας, με νίκη η Τιχουάνα εξασφαλίζει 100% την πρωτιά και μαζί την πρόκριση, ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας/ήττας έχει αρκετές ελπίδες πρόκρισης έως καλύτερη δεύτερη.

1998. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ

Ουραγοί και αδιάφοροι οι γηπεδούχοι (0-2-3) οι οποίοι θα παραταχθούν και πάλι με πολλούς αναπληρωματικούς. Ακόμα και η ισοπαλία είναι αρκετή έτσι ώστε να πάρει την πρόκριση/πρωτιά η Βέρακρουζ (3-2-0) καθώς θα κατακτήσει 2 βαθμούς, έναν της ισοπαλίας και έναν ως νικήτρια των μεταξύ τους αναμετρήσεων, παιχνίδι για κομμένο και ραμμένο γιαlive.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ