ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης. Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

2312. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Με αρκετές απουσίες για ακόμα μία φορά στα μετόπισθεν η Αβελίνο (3-2-2 εντός) γνώρισε την τρίτη διαδοχική της ήττα, αυτή τη φορά από την Τραπάνι με σκορ 2-1, έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα από το 35΄. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, η Προ Βερτσέλι (2-1-4 εκτός) λύγισε στις καθυστερήσεις από την Τερνάνα. Ομάδα τουover2,5 οι γηπεδούχοι (12/16), τουunder2,5 οι φιλοξενούμενοι (12/16). Ούτε σε σημείο προκύπτει κάτι αξιόλογο, πάμε παρακάτω.

2313. ΑΣΚΟΛΙ – ΤΕΡΝΑΝΑ

Πέμπτη σερί εκτός έδρας ήττα, με τις τέσσερις τελευταίες να έρχονται με σκορ 3-0, γνώρισε η Άσκολι (3-2-3 εντός) στο Μπάρι από την ομώνυμη ομάδα και συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Δείχνει να συνέρχεται η Τερνάνα (3-0-5 εκτός), η οποία κέρδισε με γκολ στις καθυστερήσεις την Προ Βερτσέλι και πανηγύρισε τη δεύτερη «κολλητή» της νίκη, ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη θέση. Σε μοιρασμένο σετ δε μπορούμε παρά να κοιτάξουμε προς τα δεξιά, αφού η εικόνα των γηπεδούχων είναι άκρως απογοητευτική το τελευταίο διάστημα.

2314. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΛΑΤΙΝΑ

Έντεκα συνεχόμενα παιχνίδια δίχως ήττα (4-7-0), με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό στο διάστημα αυτό συμπλήρωσε η μετρ των ισοπαλιών Βίρτους Εντέλα (3-4-1 εντός), η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με τη Μπρέσια την προηγούμενη αγωνιστική, ούσα και πάλι εξαιρετική στα αμυντικά της καθήκοντα. Επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές η Λατίνα (1-3-4 εκτός), επικρατώντας δίχως ιδιαίτερα προβλήματα της Λιβόρνο με 3-1. Δίνουμε ένα κλικ παραπάνω στους γηπεδούχους, όμως δεν είμαστε ιδιαίτερα ζεστοί για να τους στηρίξουμε.

2315. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΜΠΑΡΙ

Μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς (1-2-5) έχει η Μόντενα (4-1-3), η οποία ηττήθηκε από την Περούτζια με 1-0 το Σάββατο, πραγματοποιώντας ακόμα μία κακή εμφάνιση. Πλέον ο τεχνικός της ομάδας Ερνάν Κρέσπο αντιμετωπίζει έντονα το φάσμα της απόλυσης, αφού το παιχνίδι με τη Μπάρι (3-2-2 εκτός) ίσως αποτελέσει το κύκνειο άσμα του στον πάγκο της Μόντενα. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν τα οκτώ ματς δίχως ήττα (5-3-0) με το εντυπωσιακό και άνετο 3-0 επί της Άσκολι. Θα στηρίζαμε τη Μπάρι, αλλά συνηθίζει σε εμβόλιμες αγωνιστικές να παρατάσσεται με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ από την άλλη δεν ξέρουμε και πως θα διαχειριστεί η Μόντενα το συγχωροχάρτι στον Κρέσπο. Καλύτερη επιλογή η αποχή από το συγκεκριμένο ζευγάρι.

2316. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΝΟΒΑΡΑ

Τις τρεις συνεχόμενες νίκες έφτασε η αήττητη μπροστά στο κοινό της Περούτζια (4-4-0), επικρατώντας πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 της Μόντενα. Τρεις σερί νίκες και για τη Νοβάρα (3-2-3 εκτός), η οποία επικράτησε με 4-1 της Βίρτους Λαντσιάνο. Δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές οι δύο ομάδες. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το σετ αποδόσεων, κοιτάμε αναγκαστικά προς τα δεξιά, παρότι η Περούτζια δεν έχει δώσει δικαιώματα, ειδικά μπροστά στο κοινό της.

2317. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ

Βούλιαξε σε ακόμα μία έξοδο της η Τσεζένα (7-0-1 εντός), χάνοντας με 2-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Κροτόνε και απέδειξε πως διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, καθώς μετράει μόλις μία νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Σοβαρή μπροστά στο κοινό της η Τραπάνι (1-3-3 εκτός), το απέδειξε και στο παιχνίδι με την Αβελίνο, της οποίας επικράτησε με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι χάνονται μακριά από το σπίτι τους και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη δύναμη που αντλεί από τον κόσμο της η Τσεζένα, μας οδηγούν στον άσος σε αποδόσεις άνω του 1,90.

2325. ΜΠΡΕΣΙΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ

Μετά από τέσσερα διαδοχικάover2,5, η Μπρέσια (5-2-0 εντός) «κόλλησε» στο 0-0 με αντίπαλο τη Βίρτους Εντέλα. Η Πεσκάρα (2-2-4 εκτός) προηγήθηκε με 2-0 της Σπέτσια, είχε συνολικά δύο δοκάρια, όμως έμεινε στο 2-2, εμφανίζοντας αυτοκτονικές τάσεις. Εξαιρετική μπροστά στο κοινό της η Μπρέσια, τους δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως προτιμότερο είναι να στραφούμε στα πολλά γκολ, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μποσκάλια να μετράει 5/7over2,5 στο γήπεδό της.

2037. ΦΟΡΦΑΡ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Νίκη ύστερα από τρεις σερί ισοπαλίες για την Φόρφαρ (2-1-4 εντός) η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Κουίνς Παρκ παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Σκωτίας. Από ήττα-αποκλεισμό προέρχεται η Πίτερχεντ η οποία έχασε 1-3 εντός έδρας από την Λίβινγκστον, για το πρωτάθλημα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της διέλυσε 7-0 την Κάουντεμπιθ, 1-3-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Αρκετά πιθανό να δούμε κλειστό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, άλλωστε και οι κλιματολογικές συνθήκες οι οποίες επικρατούν αυτή τη στιγμή στη Σκωτία δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για ποιοτικό ποδόσφαιρο.

2326. ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΑΛΟΑ

Σε άσχημη αγωνιστική οι δύο ομάδες καθώς προέρχονται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πριν τέσσερις μέρες αναμετρήθηκαν για το πρωτάθλημα με τη Νταμπάρτον (2-1-5 εντός) να φεύγει νικήτρια από την έδρα της Αλόα (1-1-5 εκτός) με σκορ 0-2, πάμε παρακάτω.

2038. IΣΤ ΦΑΪΦ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ

Ήττα 4-2 στην έδρα της Έλγκιν για την Ιστ Φάιφ (4-1-2 εντός),over2,5 καιgoal-goalτα 2 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από ανεπιτυχή αποτέλεσμα προέρχεται και η Κουίνς Παρκ (4-0-3 εκτός) η οποία για το θεσμό του κυπέλλου έχασε 2-1 στην έδρα της Φόρφαρ, για το πρωτάθλημα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 1-0 της Στέρλινγκ Άλμπιον. Σωστά μοιρασμένο το σετ, αν παίζαμε κάτι θα ήταν το διπλό.

2327. ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.Δύναμη για την Αϊντχόφεν το «Φίλιπς Αρένα» (9-1-0 φέτος), εκεί θα στηριχτεί και στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλει μόνο το τρίποντο για να τα καταφέρει, εκτός κι αν η Γιουνάιτεντ την ίδια ώρα χάνει στη Γερμανία (τότε θα της αρκεί και η ισοπαλία). Όπως και να ‘χει, θα ψάξει τη νίκη για να ξεμπερδεύει, ενώ αν το σκορ της δίνει ασφάλεια (πχ. ένα 2-0), τότε ίσως κυνηγήσει κι άλλο γκολ, ώστε να έχει και την ισοβαθμία με τη Βόλφσμπουργκ (για την πρωτιά, σε περίπτωση που το ματς στη Γερμανία λήξει Χ). Από την άλλη μεριά τα πράγματα είναι απλά για την ΤΣΣΚΑ, θέλει κι αυτή μόνο τη νίκη για να συνεχίσει στο Γιουρόπα και να αφήσει τέταρτη την PSV. Βέβαια είναι τέτοια η αγωνιστική της εικόνα, αλλά και η άμυνά της (για 25 σερί παιχνίδια δέχεται γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ), που μοιάζει «χλωμό» να τα καταφέρει. Δίκαιος μοιάζει ο άσος στο 1,80 της Bet365, ο οποίος αποτελεί και επιλογή του Maudit, ενώ μεγάλο late goal θα προκύψει αν το ματς είναι ισόπαλο προς το τέλος. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2329. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.

Ένα βαθμό θέλει η Βόλφσμπουργκ για να «σφραγίσει» την πρόκριση στους «16» για πρώτη φορά στην ιστορία της, αν τον κατακτήσει έχει και πάρα πολλές ελπίδες να τερματίσει και πρώτη στον όμιλο. Μόνο τη νίκη χρειάζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να περάσει στην επόμενη φάση, σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα είναι άμεσα εξαρτώμενη από το ματς της PSV με την ΤΣΣΚΑ. Μεγάλο ενδιαφέρον λογικά θα προκύψει στο live, για pregame παιχνίδι μόνο τα λίγα γκολ μπορούμε να κοιτάξουμε, από τη μία η Βόλφσμπουργκ που θα παίξει συντηρητικά και από την άλλη η Γιουνάιτεντ που έχει δύσκολο το γκολ, αλλά ταυτόχρονα και «σκληρή» άμυνα. Under 2,5 λοιπόν με απόδοση 1,75 στον Stoiximan, στον οποίο βρίσκουμε το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Τη γνωστή προσφορά με τα 25€ δωρεάν στο live προσφέρει η Bet365. Οι όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς εδώ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2329. ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΑΣΤΑΝΑ

Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός με την Γαλατασαράι να βρίσκεται στην τρίτη θέση του ομίλου, επιτακτική λοιπόν κρίνεται η νίκη για την Αστάνα, φυσικά μπορεί να την πετύχει απέναντι σε μια ομάδα η οποία αμυντικά τουλάχιστον αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Οι Τούρκοι φέτος αποτελούν τον ορισμό της αναξιοπιστίας, προτιμότερο να πάμε με τη κόντρα και τοX2, φυσικά με το ανάλογο ρίσκο, επιλογή την οποία βρίσκουμε στο 2,60 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2330. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Αρκετά μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον από τις δύο ομάδες καθώς παίζεται η πρωτιά αλλά και η θέση του Γιουρόπα Λιγκ, φυσικά θα πρέπει να έχουμε εικόνα έτσι ώστε να δούμε αν η Γκλάντμπαχ «θέλει» όντως να συνεχίσει στη Ευρώπη. Άκρως επιθετικές οι δύο ομάδες, περιμένουμε τις άμυνες τους να παίξουν δευτερεύοντα ρόλο, τα γκολ έχουν το προβάδισμα και ο συνδυασμός τουoverμε τοgoal-goalπληρώνει 1,80 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2331. ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Φινάλε των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ με τις Μπενφίκα και Ατλέτικο να είναι ισόβαθμες στους 10 βαθμούς και να μάχονται για την 1η θέση που θα τους εξασφαλίσει (θεωρητικά) καλύτερη κλήρωση στη φάση των 16. Η Ατλέτικο από την ήττα της στο «Βιθέντε Καλντερόν» και μετά τρέχει ένα αήττητο σερί 12 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις (9-3-0) όπου επιπλέον στα 8/12 κράτησε και το μηδέν παθητικό. Ωστόσο στη Λισαβόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη ενώ η Μπενφίκα αρκείται και με την ισοπαλία αφού ευνοείται στην ισοβαθμία. Περιμένουμε ματς σκοπιμότητας στα πρώτα λεπτά και για αυτό το να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’ (2,08/ Stoiximan) αποτελεί καλή σκέψη. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2332. ΠΑΡΙ ΣΕΖ ΖΕΡΜΕΝ – ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ

Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, η Παρί φιλοξενεί τη Σαχτάρ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση ως δεύτεροι, όμως δεν είναι ομάδα που θα αδιαφορήσει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Από την άλλη, οι Ουκρανοί χρειάζονται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σαχτάρ προκειμένου να καταλάβουν την τρίτη θέση του ομίλου και να συνεχίσουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν διαθέτει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης και η Σαχτάρ αναμένεται να τα βρει μπαστούνια στο Παρίσι, παρότι είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα. Στο 1,44 προσφέρεται ο άσος, όμως ο συνδυασμός του μεNGεκτοξεύει την απόδοση στο 2,63 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2333. ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΛΜΕ

Το ένα θέμα μετά το άλλο ξεσπάει στη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «Μερένχες» μετά το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Καρίμ Μπενζεμά, την τεσσάρα από τη Μπάρτσα και τον αποκλεισμό-σοκ στο κύπελλο λόγω χρησιμοποίησης τιμωρημένου παίκτη, θα πρέπει σε κάθε ευκαιρία να προσφέρουν γκολ και θέαμα στο απαιτητικό κοινό τους, όπως συνέβη και το Σάββατο κόντρα στη Χετάφε. Η Μάλμε χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σαχτάρ για να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως θεωρούμε πως θα παραδοθεί στις ορέξεις της «Βασίλισσας», ειδικά εάν τελικά αγωνιστούν με τον τρίτο τους τερματοφύλακα. Με αυτά τα δεδομένα μοιάζει πιθανό οι Σουηδοί να… προσλάβουν και λογιστή στην ισπανική πρωτεύουσα για να μετράει πόσα γκολ θα δεχτεί η ομάδα του Χαρέιντε. Επιλογή αποτελεί τοover3,5 γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στο 1,95 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2334. ΣΕΒΙΛΛΗ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Να σώσει την παρτίδα έστω και στο παρά πέντε θέλει η Σεβίλλη που χρειάζεται μόνο νίκη με τη Γιουβέντους και παράλληλα να μην κερδίσει η Γκλάντμπαχ στο Μάντσεστερ για να «κλέψει» την 3η θέση και να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη η Γιουβέντους εξυπηρετεί τα συμφέροντα της και με έναν βαθμό αφού υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Μαν. Σίτι. Αναγκασμένη να ανοιχτεί η Σεβίλλη, τελευταία φορά που το έκανε αυτό δέχτηκε 4 γκολ από την Μαν. Σίτι. Η Γιουβέντους έρχεται από ένα σερί θετικών εμφανίσεων και πέντε διαδοχικές νίκες (5-0-0) και περιμένουμε να μην χάσει ούτε στην Ανδαλουσία, στο 1,775 βρίσκουμε το ασιατικό διπλό +0,25 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2343. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Από σπουδαία νίκη 0-1 στην έδρα της Κιντερμίνστερ προέρχεται η Γκέιχσεντ η οποία στην έδρα της μετράει 4-3-4, στα 7 από τα 11 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και στα 9 τοgoal-goal. Από νίκη προέρχεται και η Σάουθπορτ η οποία επικράτησε 3-1 εντός έδρας της Μάκλσφιλντ, 3-3-5 ο εκτός έδρας απολογισμός της, τα 7 από τα 11under2,5 και τα 7nogoal. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους είναι αρκετά επικίνδυνοι, δεν θα μας φανεί περίεργο ακόμα αν πάρουν και τη νίκη, πάσο.

2344. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΙΣΤΛΙΧ

Ήττα μετά από τέσσερις σερί νίκες για την Μάκλσφιλντ η οποία έχασε 3-1 στην έδρα της Σάουθπορτ, δυνατοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, 7-2-2 ο απολογισμός τους, στα 7 από τα 11 έκανε την εμφάνιση του τοover2,5 και στα 6 το αμφίσκορο. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Ίστλιχ η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες, πιο πρόσφατη αυτή για τοFAcupόπου κέρδισε 0-2 στην έδρα της Στούμπριτζ, 6-3-2 ο εκτός έδρας απολογισμός της,over2,5 τα 7,goal-goalτα 8. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, τα γκολ εκατέρωθεν ίσως αποτελούν επιλογή.

2348. ΟΞΦΟΡΝΤ – ΓΕΟΒΙΛ

Ομάδες της ίδια κατηγορίας Όξφορντ και Γέοβιλ, φυσικά η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα τους αρκετά μεγάλη κάτι το οποίο αποδεικνύει και η βαθμολογική τους θέση. Άσος χωρίς καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

2349. ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Σάουθεντ (5-2-3 εντός) η οποία προέρχεται από 2 σερί νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, πιο πρόσφατη αυτή με 1-0 επί της Μπρίστολ Ρόβερς. Από εντός έδρας ήττα 1-2 από την Γουίκομ έρχεται η Μίλγουολ (4-3-3 εκτός) η οποία αποκλείστηκε από τη συνέχεια τουFAcup. Ομάδες οι οποίες βράζουν στο ίδιο καζάνι αμφότερες, πολύ πιθανό η ισοπαλία να κάνει την εμφάνιση της στην κανονική διάρκεια.

2350. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ – ΜΟΡΚΑΜ

Τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, η Φλίντγουντ για την Λιγκ 1 πρόσφατα γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Μπλάκπουλ ύστερα από δύο σερί νίκες, 4-3-3 ο εντός έδρα απολογισμός της, στα 5 επιβεβαιώθηκε τοover2,5 και τα 6 τοgoal-goal. Νίκη μετά από αρκετό καιρό για τη Μόρκαμ στο πλαίσιο της Λιγκ 2 καθώς επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Ντάγκεναμ, 4-3-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 6 από τα 10 έκανε την εμφάνιση του τοover2,5 καθώς και τοgoal-goal. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, γνωστή «ζημιάρα» όμως η Μόρκαμ, καλύτερα να ασχοληθούμε μόνο με τα γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ