ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (27/10). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (27/10)..

521. ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν για τη Ζάκυνθο (1-1-3), η οποία ηττήθηκε και από την Καλλιθέα με 1-2 το Σάββατο, απογοητεύοντας με την εμφάνισή της. Συζήτηση με τη διοίκηση ζήτησε ο Καλίντ Καραμά και δύσκολα θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας. Πύρρειος νίκη για τον Εργοτέλη (2-1-2), ο οποίος επικράτησε με 3-2 του Παναιγιάλειου στο Παγκρήτιο και το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας φαίνεται να αλλάζει, με το Στάυρο Λαμπράκη να παραμένει πρώτος προπονητής. Δίνουμε ένα κλικ παραπάνω στους Κρητικούς, αν και μιλάμε για αγώνα κυπέλλου, κάτι που σημαίνει πως ίσως αδιαφορήσουν οι ομάδες.

522. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη σχέση του Πανσερραϊκού (1-1-2) με το μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Κώστα Βασιλακάκη έπειτα από την κακή εμφάνιση και ήττα με 1-2 από την Παναχαϊκή. Στη θέση του ο Σερραίος και άριστος γνώστης της κατηγορίας Μάκης Κατσαβάκης. Στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Κισσαμικός (1-3-0) απέσπασε ισοπαλία (1-1) από τον Αχαρναϊκό, διατηρώντας το αήττητο του στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Δεν ενδιαφέρονται για το κύπελλο οι φιλοξενούμενοι, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν πολύ περισσότερα κίνητρα με νέο προπονητή, ώστε να ασχοληθούν με το θεσμό, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση. Τον άσο στο 1,72 τηςBet365επέλεξαν οι Young Guns.

533. ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ

Το πρώτο της διπλό πανηγύρισε η Καρδίτσα (2-1-2) στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 0-1 του Πανελευσινιακού, έχοντας ως σύμμαχο και την τύχη. Τέταρτο διαδοχικό ματς δίχως ήττα για τον Αχαρναϊκό (1-3-1), ο οποίος πήρε την ισοπαλία στο σπίτι του Κισσαμικού με 1-1, παραμένοντας αήττητος εκτός έδρας (1-2-0). Εξαιρετικά αμφίρροπη η αναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

664. ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, η Κέρκυρα (3-0-1) γνώρισε την πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα από τα Τρίκαλα με σκορ 3-2 και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Παναχαϊκή (2-1-1) στις Σέρρες, όπου επικράτησε με 1-2 του Πανσερραϊκού, μένοντας αήττητη για τρίτο συνεχόμενο ματς (2-1-0). Πιο έμπειροι οι γηπεδούχοι και με πολύ υψηλές βλέψεις φέτος. Ο DSukerθεωρεί πως θα ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο, επιλέγοντας τον άσο στο 2,00 τηςBet365.

541. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Απόλλων (1-3-1), ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τη Λάρισα στη Ριζούπολη και συμπλήρωσε πλέον τέσσερα ματς χωρίς γκολ και νίκη (0-3-1), με το μοναδικό του τρίποντο να έρχεται στην πρεμιέρα της Φούτμπολ Λιγκ. Σε ένα ματς με διακυμάνσεις στο σκορ και αρκετά καλό θέαμα, ο Παναιγιάλειος (1-1-3) λύγισε στην Κρήτη, χάνοντας με 3-2 από τον Εργοτέλη και παρέμεινε χωρίς βαθμό μακριά από το σπίτι του. Με αλλαγές θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι απέναντι σε μία ομάδα που είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας και σίγουρα θα ψάξει απαντήσεις στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Χαμηλός μεν, άσος δε.

542. ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΛΑΜΙΑ 1964

Έπειτα από το Φεβρουάριο του 2014 επιστρέφει στο «Ελ Πάσο» η Καλλιθέα (2-1-2), η οποία προέρχεται από σπουδαίο διπλό στη Ζάκυνθο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με 1-2. Τρεις αγώνες χωρίς ήττα ήταν η Λαμία (1-2-2), όμως έχασε με 1-0 στο Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό, σε ένα μετριότατο παιχνίδι. Με πολλές αλλαγές θα παραταχθούν και οι δύο ομάδες, αδιαφορώντας για το θεσμό του κυπέλλου. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε.

549. ΜΑΪΝΤΖ - ΜΟΝΑΧΟ 1860

Αρκετά μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα μετράνε 4-0-6 (13-16 γκολ), 7/10over2,5 και 5/10goal-goal, στο τελευταίο τους παιχνίδι ηττήθηκαν 1-3 εντός έδρας από τη Βέρντερ Βρέμης πραγματοποιώντας αρκετά άσχημη εμφάνιση. Χωρίς νίκη παραμένει το στο πρωτάθλημα της 2κατηγορίας το Μόναχο (0-6-6, 9/12under2,5), πρόσφατα γνώρισε ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά 1-0 εκτός έδρας από τη Γκρόιτερ Φιρτ. Στο προηγούμενο γύρο οι φιλοξενούμενοι «πέταξαν έξω» τη Χόφενχαϊμ, η τωρινής τους αγωνιστική κατάσταση όμως δεν μας εμπνέει να πάμε με την έκπληξη, άσος.

550. ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣ.

Λίγα πράγματα από τις δύο ομάδες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της 2κατηγορίας. Από ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα της Ντούισμπουργκ προέρχεται η Νυρεμβέργη η οποία εντός έδρας παραμένει αήττητη έχοντας απολογισμό 3-3-0 (11-7 γκολ), 3/6over2,5 και 4/6nogoal. Επέστρεψε άμεσα στις ήττες η Φορτούνα η οποία μετά τη νίκη της επί της Μπίλεφελντ έχασε εύκολα 2-1 στην έδρα της Λειψίας, 0-3-4 ο εκτός έδρας απολογισμός της, 5/7under2,5 και 4/7goal-goal. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για το πρωτάθλημα πριν μερικές εβδομάδες με το σκορ να τις βρίσκει ισόπαλες 1-1. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους δεν τα πηγαίνουν καλά, αντιθέτως οι γηπεδούχοι στο σπίτι τους τα καταφέρνουν περίφημα, γι’άυτό και τους δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

551. ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΧΕΡΤΑ

Νίκη μετά από 2 σερί ισοπαλίες για την ΦΣΒ η οποία επικράτησε εντός έδρας 3-2-και μάλιστα με ανατροπή-της Μπόχουμ. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 3-0-4 (8-14 γκολ), 5/7over2,5 και 4/7nogoal. Εντυπωσιάζει φέτος στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα η Χέρτα (2-1-3 εκτός) η οποία πέρασε νικηφόρα και από την έδρα Ίνγκολσταντ επικρατώντας 0-1. Οι γηπεδούχοι παίζουν αρκετά ανοιχτά στο σπίτι τους και τις περισσότερες φορές παρασέρνουν στο ρυθμό τους κάθε αντίπαλο, πολύ πιθανό κάτι τέτοιο να μην συμβεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση διότι πρόκειται για μoνό παιχνίδι κυπέλλου.

548. ΑΟΥΕ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ.

Μέτρια πράγματα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της 3κατηγορίας η Άουε (5-5-4) η οποία πρόσφατα έχασε 4-0 στην έδρα της ουραγού Βέρντερ, αξίζει να σημειωθεί πως φέτος μετράει 12/14 under2,5 καιnogoal. Επιτέλους νίκη για την Άιντραχτ (3-3-4) η οποία επικράτησε 1-2 εκτός έδρας του Αννόβερου. Δύσκολα να σκοντάψουν οι φιλοξενούμενοι απέναντι σε έναν αρκετά υποδεέστερο αντίπαλο όπως η Άουε, διπλό.

555. ΕΒΙΑΝ – ΛΑΒΑΛ

Αρκετά αλλοπρόσαλλες ομάδες, αμφότερες τα πηγαίνουν μέτρια στο πρωτάθλημα της 2κατηγορίας. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 2-2-2 (9-6 γκολ), 4/6over2,5 και 3/6goal-goal. Παίρνει αποτελέσματα μακριά από την έδρα της η Λαβάλ καθώς έχει απολογισμό 2-3-1 (6-6 γκολ), 5/6under2,5 και 3/6nogoal. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αψυχολόγητες ομάδες, πάμε παρακάτω.

556. ΤΟΥΡ – ΑΝΖΕ

Μια ολόκληρη κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους (6-4-1) μάλιστα να βρίσκονται να αποτελούν τη φετινή έκπληξη του «Σαμπιονά» όντας δεύτεροι στο βαθμολογικό πίνακα. Στη μετριότητα κινείται η Τουρ (3-7-2) στο πρωτάθλημα της 2κατηγορίας, παρόλα αυτά τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγώνων στους οποίους είναι αήττητη (0-3-1). Όλα ανοιχτά, το θέμα είναι πως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν γίνει ξαφνικά ομάδα που καθαρίζει εύκολα τέτοιου είδους παιχνίδια, πάσο ή κόντρα.

563. ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ

Προημιτελικά Λιγκ Καπ, μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Ινβερνές (2-1-3 εντός), αυτή τη φορά από τη Σεντ Τζόνστον με 0-1. Έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν μπορούσε με τίποτα να ξεκλειδώσει την άμυνα της αντιπάλου, δεχόμενη το γκολ στις καθυστερήσεις. Ήττα και για τη Ρος Κάουντι (1-3-2 εκτός) στο «Τάινκαστλ» από τη Χαρτς με 2-0. Έχανε με 1-0 στο ημίχρονο, η αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες στο 48’, αλλά ήταν εμφανές πως δεν μπορούσε να σκοράρει και μοιραία δέχτηκε το δεύτερο και καθοριστικό τέρμα. Φαβορί οι γηπεδούχοι, όμως αφενός μιλάμε για τοπικό ντέρμπι και αφετέρου έχουν πολλές απουσίες, με αποτέλεσμα να στρεφόμαστε στην κόντρα του άσου.

569. ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Οι δύο ομάδες πολύ πιθανόν να δώσουν μάχη για τη σωτηρία τους στο πρωτάθλημα. Το Αννόβερο βρίσκεται σε δυσχερέστερη βαθμολογική θέση και με το ποδόσφαιρο που αποδίδει δεν πρόκειται να δει φως. Οι γηπεδούχοι είναι ελαφρώς πιο άνετοι, εντός έδρας βγάζουν πάθος και ενθουσιαμό αλλά δυσκολεύονται να κερδίσουν, απέναντι όμως σε μια παραδοσιακά κακιά ομάδα (μακριά από το σπίτι της) όπως το Αννόβερο έχουν μεγάλη ευκαιρία. Δίκαια μοιρασμένο το σετ, θα προτιμήσουμε να στηρίξουμε τη Ντάρμσταντ και τον ασιατικό άσο -025 στην απόδοση 2,15 της Βet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

567. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ

Δείχνει να συνέρχεται η Βόλφσμπουργκ, η οποία μετράει τρεις διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και θέλει κόντρα στην Μπάγερν να συνεχίσει το σερί της, ώστε να πάρει και την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Από την άλλη οι Βαυαροί κάνουν πλάκα εντός των συνόρων και η μοναδική φετινή τους ήττα ήρθε στο Λονδίνο από την Άρσεναλ με 2-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παρότι μιλάμε για νοκ-άουτ παιχνίδι κυπέλλου, η επιθετική ποιότητα των δύο ομάδων είναι τέτοια που δε μας επιτρέπει να κοιτάξουμε οτιδήποτε άλλο πλην των πολλών γκολ. Αναμένουμε για ακόμα μία φορά (5/7 τελευταία) να επιβεβαιωθεί ο συνδυασμόςGGκαιover2,5, ο οποίος προσφέρεται στο 1,93 του Stoiximan, που προσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

568. ΜΠΟΧΟΥΜ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση με την οποία αξίζει να ασχοληθούμε μόνο στοlive.

570. ΟΥΝΤΕΡΧΑΚΙΝΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ

Εύκολα ή δύσκολα η Λειψία θα κατακτήσει τη νίκη, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι αρκετά μεγάλη, οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ρόστερ το οποίο θα μπορούσε να σταθεί ακόμα και στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα.

564. ΛΟΚΕΡΕΝ – ΓΑΝΔΗ

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Λόκερεν (1-1-4 εντός) κόντρα στην ουραγό Βέστερλο με 2-1, όμως δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει τη θέση του ο Πίτερς. Αντικαταστάτης του ο άλλοτ ομοσπονδιακός τεχνικός και πρώην προπονητής της ομάδας, Λέεκενς, ο οποίος αναμένεται να δώσει νέα πνοή στο σύλλογο, ανεβάζοντας ήδη κατακόρυφα την ψυχολογία στις τάξεις των παικτών και του κόσμου. Μαχαιριά στις καθυστερήσεις για τη Γάνδη (2-4-0 εκτός) κόντρα στην Οστάνδη το Σάββατο, καθώς ισοφαρίστηκε στο 92’ και έχασε την ευκαιρία να την προσπεράσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Παραμένει αήττητη, αλλά η έξοδος στην έδρα της Λόκερεν μόνο εύκολη δε θα είναι για τους περσινούς πρωταθλητές. Η ψυχολογία είναι με το μέρος των γηπεδούχων και δε θα μας προξενήσει καμία εντύπωση αν η Γάνδη γνωρίσει την πρώτη της ήττα. 1Χ.

565. ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡ. – ΒΕΣΤΕΡΛΟ

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Μουσκρόν (1-2-3 εντός), περνώντας σαν σίφουνας από την έδρα της Γκενκ με 0-4, πετυχαίνοντας τα δύο τελευταία της τέρματα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει το μεγάλο διπλό της Λιέγης κόντρα στη Σταντάρ (1-2) η Βέστερλο (1-2-3 εκτός), χάνοντας με 1-2 από τη Λόκερεν, με αποτέλεσμα να βρεθεί και πάλι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, όμως μετρούν αρκετές απουσίες σημαντικών παικτών, ενώ όπως προδίδουν και τα εντός έδρας αποτελέσματα τους, δυσκολεύονται στο κομμάτι της δημιουργίας. Αυτά από μόνα τους μας ωθούν στο +0,75 ασιατικό διπλό.

566. ΟΣΤΑΝΔΗ – ΓΚΕΝΚ

Χαρακτήρα έβγαλε η Οστάνδη (5-0-1 εντός) στην έδρα της πρωταθλήτριας Γάνδης, όπου ισοφάρισε δύο φορές στο σκορ, με την τελευταία να είναι στις καθυστερήσεις του αγώνα, παίρνοντας την ισοπαλία με 2-2, όμως είδε την Άντερλεχτ να την προσπερνάει στη βαθμολογία, με την ίδια να πέφτει στη δεύτερη θέση. Το απόλυτο των νικών (5/5) είχε μπροστά στον κόσμο της η Γκενκ (1-2-3 εκτός), όμως το έχασε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς ηττήθηκε με 0-4 από τη Μουσκρόν, σε μία εμφάνιση που προβλημάτισε τους πάντες στην ομάδα. Η Οστάνδη έχει αποδείξει πολλάκις πως φέτος είναι πολύ σοβαρή και κόντρα στην Γκενκ έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και –έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας. Επιλογή αποτελεί ο -0,25 ασιατικός άσος.

572. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Από ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα της Μπάρι προέρχεται η Βίρτους Εντέλα η οποία εντός έδρας μετράει 3-0-1 (5-4 γκολ), 2/4over2,5 και 2/4goal-goal. Περίφημα τα πηγαίνει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα η Λιβόρνο η οποία εκτός έδρας μετράει 2-0-2 (5-7 γκολ),3/4over2,5 και 2/4goal-goal, πρόσφατα οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν εύκολα με 2-0 εντός έδρας της Μόντενα. Ζόρικη αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι φαίνονται καλύτεροι φέτος αλλά τους λείπει ακόμα η σταθερότητα μακριά από το σπίτι τους, πάμε παρακάτω.

580. ΤΣΕΖΕΝΑ – ΚΟΜΟ

Χάρη στην εντός έδρας δυναμική της η Τσεζένα (4/4 νίκες με 10-1 τέρματα) βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης και έχει κάνει γνωστές τις διαθέσεις της από νωρίς. Φυσικά πρέπει να έχει διάρκεια και να αντέξει σε βάθος χρόνου στον μαραθώνιο τηςSerieB, κάτι που ισχύει και για την νεοφώτιστη Κόμο που με μόλις μία νίκη σε εννέα ματς (1-3-5) βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στήριγμα μπορεί να αποτελέσει ο άσος στο 1,73 ( Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

576. ΜΟΝΤΕΝΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ

Από δίκαιη ήττα 2-0 στην έδρα της Λιβόρνο προέρχεται η Μόντενα η οποία στην έδρα της δεν έχει κατακτήσει ακόμα νίκη καθώς μετράει 0-1-3 (2-8 γκολ), διαθέτοντας τη δεύτερη χειρότερη επίθεση, στα 4 από τα 5 επιβεβαιώθηκε τοunder2,5 καθώς και τοnogoal. Εξαιρετικά τα πηγαίνει μέχρι στιγμής η Σπέτσια η οποία κινείται και φέτος στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους μετράνε 2-1-2 (8-10 γκολ) 3/4over2,5 και 3/4goal-goal. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται «σφιχτοί» στα περισσότερα παιχνίδια τους, λογικό καθώς επιθετικά δεν είναι αρκετά αποτελεσματικοί, κάτι το οποίο υπολόγισεo DSukerπου επέλεξε το συνδυασμό τουunder2,5 με τοnogoalστην απόδοση 1,95 τουStoiximan.

578. ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΜΠΑΡΙ

Ακόμα μια ήττα γνώρισε μακριά από την έδρα της η Βερτσέλι η οποία έχασε 1-0 στην έδρα της Πεσκάρα. Μόνο στο σπίτι τους παίρνουν αποτελέσματα μέχρι στιγμής οι γηπεδούχοι όπου και μετράνε 2-1-2 (5-6 γκολ), 3/4under2,5 καιgoal-goal. Δεν μπόρεσε να καταβάλλει την αντίσταση της Βίρτους Εντέλα το Μπάρι με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, 1-1-2 (3-8 γκολ) ο εκτός έδρα απολογισμός των φιλοξενούμενων, τα 3 έληξανover2,5 και τα 2goal-goal. Αποκλειστικά στην έδρα τους στηρίζονται οι γηπεδούχοι, σωστά μοιρασμένο το σετ με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο λόγο.

574. ΚΡΟΤΟΝΕ – ΜΠΡΕΣΙΑ

Περίφημα τα πηγαίνει μέχρι στιγμής η Κροτόνε η οποία στην έδρα της έχει το απόλυτο με 4/4 νίκες, όλεςover2,5, στις δύο μάλιστα επιβεβαιώθηκε και τοgoal-goal. Πρόσφατα οι γηπεδούχοι πέρασαν νικηφόρα και από την έδρα της Άσκολι επικρατώντας 0-1. Από εντός έδρας νίκη 2-1 και μάλιστα με ανατροπή επί της Λαντσιάνο προέρχεται η Μπρέσια η οποία μακριά από την έδρα της 1-2-2 (7-9 γκολ), 3/5under2,5 και 3/5goal-goal. Με τα γκολ και τοover2,25 στην απόδοση 1,925 τηςBet365 πήγε ο DSuker.

571. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΑΣΚΟΛΙ

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την Αβελίνο (1-2-1 εντός) το 1-1 κόντρα στη Σπέτσια. Παραμένει κολλημένη στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, καθώς αγνοεί τη νίκη από τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Άσκολι (1-0-3 εκτός) στην έδρα της κόντρα στην πρωτοπόρο Κροτόνε, χάνοντας με 0-1. Πολύ χαμηλός ο άσος για μία ομάδα που δεν κερδίζει εδώ και επτά ματς. Από κοντά και τα γκολ, καθώς η Αβελίνο είναι η βασίλισσα του GG, ενώ και η Άσκολι μετράει 3/4 τελευταία over 2,5.

573. ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ - ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 9 βαθμούς στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, η Βίρτους Λαντσιάνο είναι ομάδα έδρας, αήττητη φέτος στο γήπεδο της (2-2-0) όπου συν τις άλλοις δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Η Σαλερνιτάνα εκτός έδρας είναι αδύναμη (0-2-2) ενώ στα 3/4 παιχνίδια της απέτυχε και να σκοράρει. Ένα κλικ παραπάνω δίνουμε στους γηπεδούχους, τα σκορ νίκης τους (1-0/2-0/2-1) με κάλυψη στο 1-1 δίνουν μέση απόδοση 2,14 στον Stoiximan και αποτελούν επιλογή του Dsuker . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

579. ΤΡΑΠΑΝΙ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Από βαριά ήττα 4-1 στην έδρα της Κάλιαρι προέρχεται η Τραπάνι η οποία στην έδρα της μετράει 2-2-1 (8-6 γκολ), 3/5over2,5 και 3/5nogoal. Άσχημο αποτέλεσμα και για την Βιτσέντζα η οποία την Παρασκευή έχασε εντός έδρας 0-2 από τη Νοβάρα, 2-1-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της, 2/4over2,5 καιgoal-goal. Μοναδική διέξοδος τα γκολ, οι δύο ομάδες είναι αρκετά αψυχολόγητες τη δεδομένη χρονική στιγμή.

575. ΛΑΤΙΝΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ

NoBet.

577. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Από σπουδαία νίκη 0-1 στην έδρα Τερνάνα προέρχεται η Περούτζια η οποία εντός έδρας παραμένει αήττητη έχοντας απολογισμό 1-3-0 (2-0 γκολ), διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα, όλα έληξανunder2,5 καιnogoal. Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Κάλιαρι η οποία κέρδισε εύκολα εντός έδρας 4-1 την Τραπάνι, 1-1-2 (4-4 γκολ) το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι μπορεί στο σπίτι τους να μην έχουν ακόμα ήττα όμως δεν αποδίδουν καλά και στηρίζονται κυρίως στην καλή τους αμυντική λειτουργία, η Κάλιαρι μπορεί να αποδράσει με το διπλό.

591. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Βρίσκει τον καλό της εαυτό σιγά-σιγά η Μίγλουολ (2-0-4 εντός), κάτι που απέδειξε και το Σάββατο, όπου επικράτησε με 1-2 της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, πραγματοποιώντας μία αρκετά πειστική εμφάνιση και έτσι συμπλήρωσε τρία παιχνίδια δίχως ήττα (2-1-0). Τραγική η Ντονκάστερ (1-1-5 εκτός), η οποία γνώρισε βαριά ήττα με 4-0 από την Πιτέρμπορο, σε ένα ματς όπου ουσιαστικά δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Δίχως αμφιβολία, η Μίλγουολ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όμως θα θέλαμε ψηλότερα τον άσο για να μας απασχολήσει.

603. ΣΤΟΟΥΚ – ΤΣΕΛΣΙ

Τρεις συνεχόμενες νίκες μετρούσε η Στόουκ (1-1-3 εντός), πριν έρθει η σφαλιάρα από τη νεοφώτιστη Γουότφορντ με 0-2 το Σάββατο. Προβλημάτισε και πάλι η Τσέλσι (1-1-3 εκτός), χάνοντας στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ και πλέον η γκρίνια και η απογοήτευση γίνονται όλο και πιο έντονες στο στρατόπεδο των «μπλε». Σε δύσκολη θέση και ο Μουρίνιο, ο οποίος αποβλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα. Με αλλαγές λογικά θα παραταχθεί η Στόουκ, ενώ η Τσέλσι θα ψάξει και εδώ τις απαντήσεις για τους επικριτές της. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι είναι ένα μεγάλοNoBet, καθώς οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν στο μυαλό τους και το επερχόμενο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.

601. ΕΒΕΡΤΟΝ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Φάση των «16» του Λιγκ Καπ. Μονά παιχνίδια, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.Το πάλεψε στο Λονδίνο, όμως έχασε με 2-1 από την Άρσεναλ η Έβερτον (1-2-2 εντός), γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα μακριά από το «Γκούντισον Παρκ», με τον τερματοφύλακα της, Χάουαρντ να φέρει ευθύνη και στα δύο γκολ των «κανονιέρηδων». Πλέον, η ομάδα του Μαρτίνεθ συμπλήρωσε τρία ματς δίχως νίκη (0-1-2) και στρέφει την προσοχή της στο Λιγκ Καπ, διοργάνωση η οποία ποτέ δεν ήταν αδιάφορη για τον Ισπανό προπονητή. Σε κακή κατάσταση βρίσκεται και η Νόριτς (1-2-2 εκτός), η οποία ηττήθηκε με 0-1 από τη Γουέστ Μπρομ και έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες, με πιο βαριά αυτή από τη Νιούκαστλ (6-2). Το θέλουν το ματς οι γηπεδούχοι, οι οποίοι θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι θα έχουν αλλαγές ενόψει του δύσκολου Σαββατιάτικου ματς κόντρα στη Σίτι. Στο 1,70 ο άσος, μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

604. ΧΑΛ – ΛΕΣΤΕΡ

Στη δεύτερη θέση της Τσάμπιονσιπ σκαρφάλωσε η Χαλ (5-2-0 εντός), επικρατώντας με 2-0 της Μπέρμινγχαμ το Σάββατο, σε ένα ματς όπου της ήταν αρκετό ένα δίλεπτο (36’ και 38’) για να πάρει το τρίποντο. Με τη νίκη αυτή επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς αγνοεί την ήττα εδώ και οκτώ ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης (5-3-0). Σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε και η Λέστερ (2-3-0 εκτός) κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας με σκορ 1-0 και παρέμεινε στα υψηλά στρώματα της Πρέμιερ Λιγκ. Μία κατηγορία χωρίζει τους δύο αντιπάλους, ωστόσο η Χαλ διαθέτει αρκετή ποιότητα στο ρόστερ της. Πιθανότατα θα υπάρχουν αλλαγές και στις δύο ομάδες, καθώς το Λιγκ Καπ δεν αποτελεί προτεραιότητα τους. Όταν όμως μιλάμε για τη Λέστερ, το αμφίσκορο έχει τον πρώτο λόγο, καθώς οι «αλεπούδες» μετρούν 9/10GGστο πρωτάθλημα.

602. ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΑΡΣΕΝΑΛ

Αναμφισβήτητα τέτοιου είδους παιχνίδια του Λιγκ Καπ κρύβουν παγίδες για τους μεγάλους της Πρέμιερ, πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος έχει τη φανέλα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Μάλιστα οι «κουκουβάγιες» είναι και σε καλό φεγγάρι με αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων (5-3-0). Από την άλλη η Άρσεναλ έρχεται με φουλ ψυχολογία, έπιασε κορυφή στην Πρέμιερ, ενώ γενικά μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίζεται σε εξαιρετική κατάσταση. Με ενθουσιασμό και με άγνοια κινδύνου θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι παρά της απουσίες τους μπορούν να σκοράρουν. Θα κάνει αλλαγές ο Βενγκέρ, αλλά παίκτες όπως οι Φλαμινί, Τσάμπερλεϊν και Κάμπελ έχουν την απαραίτητη ποιότητα. Περιμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδι, αρκετά πιθανό το GG (1,80 Βet365).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

615. ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΙΝΤΕΡ

Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων η Μπολόνια, μέχρι στιγμής φαίνεται και από τις επιδόσεις της όπου μετράει 7/9 ήττες (2-0-7). Η Ίντερ καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-3-1) και έχει όλα τα φόντα να το κάνει σε ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια συνήθως φέυγει νικήτρια (7-2-0 στα εννέα τελευταία στο «Νταλ’ Άρα). Το διπλό προσφέρεται στο 1,83 στον Stoiximan ,στο 2,07 (μ.ο.) η συνδυαστική επιλογή του Dsuker να κερδίσει με 1 ή 2 γκολ διαφορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

617. ΜΟΡΤΟΝ – ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

Προημιτελικά Λιγκ Καπ, μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.Πρώτη εντός έδρας νίκη για τη Μόρτον (1-3-1 εντός) το 1-0 επί της ουραγού της Τσάμπιονσιπ Αλόα, βάζοντας τέλος στο σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών, όπου σημείωσε μόλις ένα γκολ. Άλωσε το «Ελ Κεσόκο» η Σεντ Τζόνστον (2-0-4 εκτός), επικρατώντας της Ινβερνές με 0-1, σε ένα ματς όπου έπαιζε με παίκτη λιγότερο καθ’ όλη τη διάρκεια της επανάληψης και βρίσκοντας το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η νίκη αυτή επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, μετρώντας μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε ματς (4-0-1). Μία κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, ενώ τόσο η φόρμα τους, όσο και η παράδοση (0-4-7 τελευταία) μας οδηγούν αβίαστα προς το διπλό, το οποίο πάντως είναι ιδιαίτερα χαμηλό για να τιμηθεί σε νοκ-άουτ παιχνίδι.

623. ΜΠΑΣΤΙΑ – ΡΕΝ

Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Μπαστία (3-0-2 εντός) η οποία πρόσφατα έχασε και από την Μονπελιέ εκτός έδρας με 2-0. Μόλις μια ήττα (4-5-1) μετράει στα τελευταία 10 παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Ρεν η οποία πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Λοριάν. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να δώσουν βάρος στο πρωτάθλημα όπου τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα φέτος, με ρίσκο θα στηρίζαμε τους φιλοξενούμενους.

626. ΜΠΟΑ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Ακόμα μία πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μπόα (3-5-8 εντός), χάνοντας αυτή τη φορά από τη Σεαρά με σκορ 2-1. Μόνο μαθηματικές πλέον οι ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, αφού έχει να πάρει νίκη από το μήνα Αύγουστο (0-2-11 έκτοτε). Επέστρεψε στις νίκες η Αμέρικα Μινέιρο (4-5-7 εκτός), επικρατώντας με 2-1 της Οέστε. Πλέον μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία της παιχνίδια πρωταθλήματος (4-0-1) και παραμένει εντός της πρώτης τετράδας, η οποία οδηγεί και στα μεγάλα σαλόνια της Βραζιλίας. Αν δεν επρόκειτο για τοπικό ντέρμπι, θα ήμασταν πολύ πιο θετικοί για το διπλό. Όμως η Μπόα δε δείχνει ικανή να ανταγωνιστεί ούτε ομάδες στα μέτρα της, πόσο μάλλον την πολύ ανώτερη Αμέρικα Μινέιρο.

628. ΟΕΣΤΕ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Οι γηπεδούχοι (7-5-3 εντός) χρειάζονται ακόμα μερικούς βαθμούς έτσι ώστε να αποφύγουν τυχόν μπλεξίματα, η Λουβερντένσε (5-4-7) με ισοπαλία ουσιαστικά βγαίνει χαμένη, θέλει μόνο νίκη έτσι ώστε να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες για την τετράδα. Εξάποντο παιχνίδι μόνο γιαlive.

1875. ΠΑΡΑΝΑ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ

Μάχη ζωής και θανάτου δίνει η Α Μπε Σε που μετά τη νίκη επί της Αμέρικα Μινέιρο αναπτερώθηκε κάπως το ηθικό της με το κλίμα να είναι πιο ήρεμο μετά την αλλαγή προπονητή. Βρίσκεται στο -11 από τη σωτηρία της αλλά το βατό πρόγραμμα της μέχρι το τέλος (4/8 ματς είναι εξάποντα) της επιτρέπει να κάνει υπολογισμούς ακόμα και να ονειρεύεται πως θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Η Παρανά δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική της κατάσταση αφού στα οκτώ τελευταία κέρδισε μόνο την Μότζι Μιρίμ (1-4-3). Μόνο προς τα δεξιά σκεφτόμαστε, το 2,00 για Χ2 στην Bet365είναι κάπως επίφοβο αφού αν είναι το ματς ισόπαλο στο 70+ ίσως βγει μπροστά να διεκδικήσει και τη νίκη προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες της για σωτηρία, έτσι με διάθεση ρίσκου αξίζει να παιχτεί το 4,75 στο ξερό διπλό της Α Μπε Σε.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

630. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Μονόδρομος αποτελεί η νίκη για την Σάντα Κρουζ (12-1-3 εντός) η οποία βρίσκεται ακόμα κοντά στη πρώτη 4αδα καθώς απέχει 5 βαθμούς. Αδιάφορη η Κρισιούμα, ομάδα που εκτός έδρας παίρνει αποτέλεσμα με το σταγονόμετρο, άσος.

631. ΝΤΙΦ. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Επαναληπτικός προημιτελικός του Κόπα Σουνταμερικάνα. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Στο πρώτο παιχνίδι η Ουρακάν επικράτησε με 1-0 στην έδρα της.Για πέμπτο διαδοχικό ματς έμεινε χωρίς νίκη όσον αφορά το πρωτάθλημα η Ντεφενσόρ (2-1-2 εντός), καθώς κόλλησε στο 0-0 με την Πλάσα Κολόνια, χάνοντας πέναλτι στο 24’, σε ματς όπου προφυλάχθηκαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές, προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς του Σουνταμερικάνα. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο η Ουρακάν (0-6-8 εκτός), η οποία αφιέρωσε όλο το χρόνο της στην προετοιμασία για τον αγώνα του Μοντεβιδέο. Εάν καταφέρει να πάρει την πρόκριση και παράλληλα αποκλειστεί η Ιντεπετιέντε από τη Σάντα Φε, θα εξασφαλίσει την παρουσία της στο Κόπα Λιμπερταδόρερ, ως η ομάδα της Αργεντινής με την καλύτερη πορεία στο Σουνταμερικάνα. Η Ντεφενσόρ ξέρει πως για να έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να διαφυλάξει ανέπαφη την εστία της και για το λόγο αυτό, αναμένουμε παιχνίδι με χαμηλό τέμπο, όπου όλα τα ρίσκα θα παρθούν προς το τέλος της αναμέτρησης. Επιλογή τα λίγα γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ