ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (29/9). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

624. ΛΙΛ–ΝΑΝΤ

Να εκμεταλλευτεί επιτέλους την έδρα της θέλει η Λιλ μετά από τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, βέβαια δυσκολεύεται απίστευτα μέχρι τώρα από την επιθετική της δυστοκία, έχοντας μόλις δύο γκολ ενεργητικό. Τουλάχιστον θα έχει σύμμαχο την πρόσφατη προϊστορία, η οποία λέει πως έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ από τη Ναντ στην έδρα της εδώ και 13 χρόνια, παραμένοντας ταυτόχρονα αήττητη (5-2-0). Σε ελεύθερη πτώση η Ναντ, τέσσερις συνεχόμενες ήττες, επίσης αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα (μόλις ένα γκολ εδώ και ένα μήνα).Ήρθε η ώρα για τη Λιλ να επιστρέψει στις επιτυχίες, μας «σπρώχνουν» προς τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(κάλυψη 1-1) τα λιγοστά γκολ που μπαίνουν στα παιχνίδια της, τα οποία δίνουν απόδοση περίπου όσο ο σκέτος άσος (1,89 έναντι 1,85 στην Βet365), με τη διαφορά πως έχουμε στο χέρι την κάλυψη σε ενδεχόμενα 0-0 & 1-1.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

985. ΜΠΑΓΕΡΝ-ΝΤΙΝΑΜΟΖΑΓΚΡΕΜΠ

Μονόλογος της Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να είναι η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρά το θετικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στον θεσμό δεν φαίνεται ικανή να κοντράρει τους πρωταθλητές Γερμανίας οι οποίοι μάλιστα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστοί για το… fairplay που τηρούν απέναντι σε αδύναμες ομάδες. Στη απόδοση 2,675 ο ασιατικός άσος -3,5 της Bet365, ο οποίος επιλέχθηκε και από τους Young Guns, για τους πιο συντηρητικούς στο 1,75 το -2,5 των γηπεδούχων στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

986. ΑΡΣΕΝΑΛ– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναγκασμένη να κυνηγήσει μονάχα τη νίκη η Άρσεναλ καθώς η ήττα από την Ντιναμό στην Κροατία ήταν εκτός προγράμματος. Από την άλλη ο Ολυμπιακός φαίνεται πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να έχει παθητικό ρόλο. Στην απόδοση 2,00 ο συνδυασμός 1 & οver 2,5 στην Βet365 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

987. ΜΠΑΤΕΜΠΟΡΙΣΟΦ–ΡΟΜΑ

Η ΜΠΑΤΕ εντός συνόρων μπορεί να είναι ανίκητη και να μην έχει αντίπαλο (πολύ κοντά στον 10ο σερί τίτλο της) αλλά όταν βγαίνει στην Ευρώπη να μετρήσει τις δυνάμεις της συνήθως δεν τα καταφέρνει. Η Ρόμα αν θέλει να ελπίζει βάσιμα σε πρόκριση στους 16 θα πρέπει να πάρει το διπλό στη Λευκορωσία. Με τις απουσίες όμως που έχουν προκύψει ίσως το εναλλακτικό ποντάρισμα για να σκοράρουν πρώτοι στον αγώνα πάντα για λογαριασμό της Ρόμα, οι φορμαρισμένοι Ζερβίνιο (4,00) και Σάλαχ (4,00), 2,00 μέση απόδοση στην Bet365, δείχνει καλή σκέψη και ίσως προτιμότερη επιλογή από το διπλό στο 1,80.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

989. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ–ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Σοκ στη Μπαρτσελόνα με τον σοβαρό τραυματισμό του Μέσι (2 μήνες υπολογίζεται η απουσία του), σίγουρα μπορεί να αντεπεξέλθει και χωρίς τον Αργεντίνο όμως δεν παύει να είμαι μία κομβική απουσία που κακά τα ψέματα θα την επηρεάσει. Ασταθής παρουσιάζεται στα αμυντικά της καθήκοντα, δέχτηκε γκολ και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της (5 σερίGG) ενώ και με τον Τερ-Στέγκεν, ο Γερμανός έχει δεχτεί 16 γκολ σε επτά ματς, δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής κάτω από το τέρμα. Η Λεβερκούζεν μπορεί να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη της άμυνας των Καταλανών, καλή σκέψη αποτελεί το να σκοράρουν αμφότερες με τον Stoiximan να προσφέρει τοGGστο 1,85.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

990. ΜΑΚΑΜΠΙΤΕΛΑΒΙΒ-ΝΤΙΝΑΜΟΚΙΕΒΟΥ

Μακάμπι και Ντιναμό αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα, ρεαλιστικός στόχος των δύο ομάδων αποτελεί η τρίτη θέση η οποία και οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Περιμένουμε συντηρητικό ποδόσφαιρο κυρίως από τους φιλοξενούμενους καθώς αν αποσπάσουν έστω και το βαθμό τότε θα έχουν τον πρώτο λόγο για την 3η προνομιούχο θέση. Χαμηλό το under 2,5, θα προτιμήσουμε με ρίσκο τον συνδυασμό under 2,5 & no goal στην απόδοση 2,00 της Bet365, για τους πιο τολμηρούς ακόμα και η ισοπαλία έχει καλές τύχες.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

991. ΠΟΡΤΟ –ΤΣΕΛΣΙ

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να ξανασυναντηθούν Πόρτο και Τσέλσι στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Πόρτο δεν κοντράρεται στο «Ντραγκάο» που σχεδόν πάντα βγάζει το καλύτερο αγωνιστικό της πρόσωπο, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πέρσι επικράτησε μέχρι και της Μπάγερν (3-1) και γενικά μετράει μόλις δύο ήττες στα 16 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση. Επιπλέον είναι αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (4-3-0), η Τσέλσι απεναντίας πραγματοποιεί κάκιστο ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ με 2-2-3 ρεκόρ και 14 τέρματα παθητικό σε επτά αγωνιστικές. Ο Μουρίνιο σίγουρα το φοβάται το ματς αφού η ομάδα του δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή φόρμα, εκτίμηση μας πως θα παίξει με τακτική και μάλλον δεν θα του κακοπέσει ο ένας βαθμός. Η ισοπαλία δείχνει το πιθανότερο αποτέλεσμα (επιλογή Young Guns ) και πληρώνει καλά (3,35) στον Stoiximan πουπροσφέρει το παιχνίδι με 0% γκανιότα.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

992. ΛΥΩΝ– ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση αμφότερες και με προβληματικό ξεκίνημα στα πρωταθλήματα τους. Η Λυών έρχεται από ήττα με τη Μπορντό (3-1) ενώ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το τρίποντο με τη Γάνδη σε ένα ματς που αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω από το 41’ και είχε μοιραίο τον Λακαζέτ που αστόχησε σε πέναλτι στο 88’. Η Βαλένθια δεν έπεισε αλλά κέρδισε τη Γρανάδα την Παρασκευή στο πρωτάθλημα ενώ στην Ευρώπη ξεκίνησε με ανάποδο αποτέλεσμα αφού ηττήθηκε μπροστά στον κόσμο της από την Ζενίτ. Αμφότερες θα επιδιώξουν να ρεφάρουν και θα παίξουν για τη νίκη, τοGGστο 1,75 του Stoiximan είναι μια λογική επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

993. ΖΕΝΙΤ–ΓΑΝΔΗ

Αν και απογοητεύει το τελευταίο διάστημα εντός συνόρων (1-3-2 στα έξι τελευταία μας πρωταθλήματος), η Ζενίτ ξεκίνησε φουριόζα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλώνοντας το «Μεστάγια» με 2-3 και κόντρα στην πρωτάρα Γάνδη θέλει να κάνει το 2/2, ώστε να μπει από πολύ νωρίς σε θέση ισχύος. Στην αντίπερα όχθη, η πρωταθλήτρια Βελγίου παραμένει αήττητη φέτος (6-6-0) και στην πρεμιέρα της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (1-1 με τη Λυών) έδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Παρότι ταξίδεψε με βασικές απουσίες στη Ρωσία, η Γάνδη δε θα καταθέσει ούτε τώρα εύκολα τα όπλα και η αξία βρίσκεται στην κόντρα της προβληματικής Ζενίτ, που ίσως στερηθεί και τις υπηρεσίες του Χουλκ. Επιλογή το +1,25 ασιατικό διπλό σε απόδοση 1,925 στηνBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1459. ΦΟΥΛΑΜ–ΓΟΥΛΒΣ

Επέστρεψε άμεσα στις νίκες ηΦούλαμκαθώς επικράτησε εντός έδρας τηςΚΠΡμε το επιβλητικό 4-0, over 2,5 τα 4 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας. Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση ηΓουλβςκαθώς μετράει μόλις μια νίκη στατελευταίατης 6 παιχνίδια, πρόσφατα πήρε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία καθώς έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τηνΠρέστον, 1-1-2 ο εκτός έδρας απολογισμός της, τα 2 έληξαν over 2,5. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι, καλύτερη επιλογή όμως φαντάζει το over 2,5 καθώς και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλή επαφή με το σκοράρισμα.

1460. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπρέντφορντ αποτέλεσε οπροπονητήςΝτιικχούιζεν μετά και την τελευταία εντός έδρας ήττα της ομάδας από τηςΣέφιλντΓουένσντεϊ, 1-1-2 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, over 2,5 τα 4 από τα 5 τελευταία της, μάλιστα έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ στις 6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενοπαιχνίδιέμεινε η Μπέρμιγχαμ καθώς έχασε και από τηνΡόδεραμεντός έδρας 0-2, παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους παραμένουν αήττητοι έχοντας απολογισμό 1-2-0, στα 2 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, οι γηπεδούχοιψάχνουναντίδραση όμως το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό, πάμε παρακάτω.

541. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ– ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Ακόμα μια ήττα γνώρισε η Μπλάκπουλ η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, οι γηπεδούχοι πρόσφατα έχασαν και από τη Σριούσμπερι εκτός έδρα 2-0, εντός έδρας δεν έχουν σημειώσει ακόμα νίκη καθώς μετράνε 0-1-3, τα 2 over 2,5. Από δεύτερη σερί ήττα προέρχεται και η Τσέστερφιλντ η οποία επίσης δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο καθώς μετράει μόλις μια νίκη στα 6τελευταίατης παιχνίδια, πρόσφατα έχασε εντός έδρας από τηνΜπέρτον1-2. Το σετ θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο παρά την μικρή βαθμολογική συγκομιδή των γηπεδούχων μέχρι τώρα, πάσο η κόντρα.

542. ΜΠΕΡΤΟΝ-ΣΕΦΙΛΝΤΓΙΟΥΝ.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αποτελεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες συγκαταλέγονται στα πρώτα φαβορί για την άνοδο, δεν θα μπλέξουμε.

543 ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ– ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Δίκαια μοιρασμένο το σετ καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3 συνεχόμενες νίκες παραμένοντας μάλιστα αήττητοι για 5 σερί αγώνες, σε όλους μάλιστα επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Πρώτη ήττα μετά από 5παιχνίδιαγνώρισε η Μπράντφορντ καθώς έχασε 0-2 εντός έδρας από τηνΠιτέρμπορο, 1-2-1 ο εκτός έδρα απολογισμός της, τα 2 έληξαν over 2,5. Παιχνίδι για γκολ καθώς οιγηπεδούχοιπαίζουν ανοιχτά παρασέρνοντας στο συγκεκριμένοστιλπαιχνιδιού κάθε τους αντίπαλο.

546 ΚΡΟΥ–ΣΑΟΥΘΕΝΤ

ΤοπαλεύειηΚρουκαθώς κατάφερε να μείνει αήττητη για 2ο σερί παιχνίδια αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Γουόλσολ στο τελευταίο της παιχνίδι, παρόλα αυτά δεν έχει νίκη ακόμα στο σπίτι τηςόπουκαι μετράει 0-2-2, τα 3 μάλιστα είχαν παραπάνω από 2 γκολ. Αήττητη παραμένει ηΣάουθεντμακριά από την έδρα της καθώς μετράει 1-3-0, τα 3 έληξαν under 2,5, πρόσφατα πέτυχε 2η σερί νίκη επικρατώντας εντός έδρας της Σκάνθορπ 2-1. Αρκετά αμφίρροπηαναμέτρηση, πάμε παρακάτω.

552. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ –ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Συνεχίζει νααπογοητεύειη Ντοκάστερ καθώς μετά και την αλλαγή προπονητή δεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικάαποτελέσματα, πρόσφατα γνώρισε την τέταρτη της ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια καθώς έχασε εκτός έδρας 2-1 από τηνΣέφιλντΓιουνάιτεντ. Από συνεχόμενες ήττες προέρχεται και ηΣουίντονκαθώς στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε εντός έδρας 1-2 από τηνΚόλτσεστερ, αυτό ήταν και το τρίτο σερίανεπιτυχήαποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μακριά από την έδρα τους μετράνε 2-1-1, τα 3 μάλιστα έληξαν over 2,5. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, μοναδική διέξοδος τα γκολ.

556. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤΤΑΟΥΝ

Από δύοσυνεχόμενεςεκτός έδρας ήττες προέρχεται η Τζίλιγχαμ, πλέον επιστρέφει στην έδρα της όπου και έχει το απόλυτο με 4/4 νίκες. Χωρίς νίκη εδώ και 5 αγώνες (0-2-3) παρέμεινε η Φλιντγουντ καθώς έχασε και από τηνΠορτΒειλ εντός έδρας 1-2, 1-0-3 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι καθώς εντός έδρας είναι αρκετά αξιόπιστοι, άσος.

557. ΠΟΡΤΒΕΪΛ– ΟΛΝΤΑΜ

Επέστρεψε στις νίκες ηΠορτΒέιλμετά και από 2 σερί ήττες καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 1-2 της Φλίντγουντ, εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 2-1-1 με το οver 2,5 να εμφανίζεται 2 φορές. Χωρίς νίκη εδώ και αρκετό καιρό η Όλνταμ η οποία εκτός έδρας παραδόξως είναιαήττητηέχοντας 4/4 ισοπαλίες, σε όλεςμάλισταεπιβεβαιώθηκετο under 2,5. Οιγηπεδούχοιβρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και μπορούν έστω και δύσκολα να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο, άσος και μετά under.

560. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

No Bet.

561. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ– ΜΠΕΡΙ

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες, ηΠιτέρμποροπρόσφατα επικράτησε εκτός έδρας 0-2 της Μπράντφορντσυμπληρώνονταςέτσι 3 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα (2-1-0), εντός έδρας μετράει 1-2-1, τα 2 είχαν παραπάνω από 2 τέρματα. Τρένο ηΜπέρτονμέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα καθώς προέρχεται από 4 σερί νίκες, πρόσφατα κέρδισε και τηνΚόβεντριεντός έδρας 2-1, 4-0-1 ο εκτός έδρας απολογισμός της, στα 3 μάλιστα επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Προβάδισμα στους φιλοξενούμενους σε αρκετά καλή απόδοση καθώς οιμπουκδίνουν φαβορί τους γηπεδούχους.

564. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Δεύτερη σερί ήττα για την Σκάνθορπ η οποία έχασε εκτός έδρας 2-1 από τηνΣάουθεντ, μόλις μια ήττα στατελευταίατης έξι παιχνίδια (3-1-2) μετράει η Γουόλσολ. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουναρκετάπιο αξιόλογορόστερ, φτάνει μόνο να τοαποδείξουνκαι στον αγωνιστικό χώρο.

565. ΓΟΥΙΓΚΑΝ– ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Όλνταμ προέρχεται ηΓουίγκανπραγματοποιώνταςμιααρκετάαξιόλογη εμφάνιση, εντός έδρας οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι καθώς μετράνε 3-1-0, στα 2επιβεβαιώθηκετο over 2,5. Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Μίλγουολ καθώς επικράτησεεύκολαεντός έδρας της Ρότσντεϊλ με 3-1, αρκετά καλοί φέτος οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι έχουν απολογισμό 3-1-0, under 2,5 τα 4 από τα 6τελευταίατους παιχνίδια. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, τον πρώτο λόγο έχει ισοπαλία.

567. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ– ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Πρώτη ήττα μετά από 5σερίαήττητη γνώρισε ηΓουίμπλεντονκαθώς έχασε 2-0 στην έδρα τηςΛούτον, αποτέλεσμα το οποίο κρίθηκε από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε νωρίς στο αγώνα (35’). 2-0-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, στα 3 επιβεβαιώθηκε το over 2,5.Τρίαπαιχνίδιααήττητη η Νορθάμπτον καθώς έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με τηνΛέιτονΌριεντ, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι μετράνε 2-1-1, τα 3 under 2,5. Ελαφρύ προβάδισμα στην έδρα.

571. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ&ΡΕΝΤ-ΝΟΤΣΚΑΟΥΝΤΙ

Νο Bet.

572. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΜΠΡΙΣΤΟΛΡΟΒΕΡΣ

Σε άσχημηαγωνιστικήκατάστασηη οι δύο ομάδες καθώς μετράνε μόλις μια νίκη στα τελευταία τους 6 παιχνίδια, παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι προέρχονται από θετικό αποτέλεσμα καθώςεπικράτησαν1-2 στην έδρα τηςΓέοβιλ, νίκη που τους δίνει ψυχολογίαενόψειΜπρίστολ. Πάμε παρακάτω.

580. ΛΕΪΤΟΝΟΡΙΕΝΤ– ΚΑΡΛΑΪΛ

Από τρίτη σερί ισοπαλίαπροέρχεταιηΛέιτονΌριεντκαιμάλιστα με το ίδιο σκορ καθώς έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με την Νορθάμπτον, εντός έδρας οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι έχοντας απολογισμό 3-1-0, τα 3 έληξαν under 2,5. Από την πρώτη της ήττα μετά και από 5 σερί θετικά (3-2-0)αποτελέσματαπροέρχεται ηΚαρλάιλκαθώς έχασε εντός έδρας από την Νιούπορτ 1-0, over 2,5 τα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Παιχνίδι για γκολ η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

581. ΜΟΡΚΑΜ–ΛΟΥΤΟΝ

Over 2,5 τα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξαρτήτωςέδρας, πολύπιθανόν να βγάλουν ακόμα ένα καθώς επιθετικά είναι αρκετά παραγωγικές ενώ στα μετόπισθεν έχουν αρκετά προβλήματα.

582. ΝΙΟΥΠΟΡΤΚΑΟΥΝΤΙ–ΚΡΟΟΥΛΙ

Νίκη μετά και από 5 αγώνες χωρίς τρίποντο (0-1-4) για την Νιούπορτ η οποία επικράτησε εκτός έδρας τηςΚαρλάιλμε 0-1. Τέσσερις συνεχόμενες ήττεςσυμπλήρωσεηΚρόουλι, over 2,5 τα 4 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, πάμε παρακάτω.

587. ΠΛΙΜΟΥΘ–ΜΠΑΡΝΕΤ

Δεύτερησερί ισοπαλία για τηνΠλίμουθκαθώς πρόσφαταέμεινεστο 0-0 εκτός έδρας με την Μάνσφιλντ, εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 2-1-1, στα 2 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Από 2 σερί νίκεςπροσέχεταιηΜπαρνέτκαθώς στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε 1-0 εντός έδρας τηςΝτάγκεναμ, over 2,5 οι 4 πιο πρόσφατοι αγώνες της ανεξαρτήτως έδρας. Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι καθώς παραδοσιακά στην έδρα τους είναι δυνατοί.

593. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ –ΕΞΕΤΕΡ

Σε καλή αγωνιστικήκατάσταςη Πόρτσμουθ καθώς παραμένει αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα έχοντα απολογισμό 5-4-0, πρόσφαταεπικράτησε1-2 εκτός έδρας τηςΜπίστολΡόβερς, over 2,5 τα 6 από τα 9 φετινά της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας. Από την άλλη ηΈξετερυπέστηδεύτερη σερί ήττα καθώς έχασε εντός έδρας από τηνΓουίκομ0-2, εκτός έδρας μετράει 1-0-3 και δικαίως αποτελεί το αουτσάιντερτηςαναμέτρησης, άσος.

597. ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα γνώρισε η Στίβενεϊτζ καθώς έχασε 1-0 από την Κέμπριτζ,πλέονθέλει νασυνοδέψειμε νίκη την επιστροφή στην έδρα τηςόπουκαι μετράει 2-1-1, στα 3 μάλιστα επιβεβαιώθηκε το over 2,5.Από εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα προέρχεται η Μάνσφιλντ η οποία μακριά από την έδρα της μετράει 2-0-2, τα 3 έληξαν under 2,5. Περιμένουμε τους γηπεδούχους να πάρουν το τρίποντο.

609. ΓΟΥΙΚΟΜ– ΚΕΜΠΡΙΤΖ

Επέστρεψε στις νίκες ηΓουίκομκαθώς επικράτησε 2-0 εκτός έδρα τηςΈξετερ, εντός έδραςοι γηπεδούχοιμετράνε 2-1-1, στα 3 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Νίκη και για την Κέμπριτζ καθώς επικράτησεεντόςέδρας της Στίβενεϊτζ 1-0, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι καθώς μετράνε 1-3-0. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, προβάδισμα στα λίγα γκολ, οι δύο ομάδες μετράνε 4 under 2,5 στα τελευταία 6 παιχνίδια τουςανεξαρτήτωςέδρας

610. ΓΙΟΡΚ– ΟΞΦΟΡΝΤ

No Bet.

765. ΣΠΟΡΤΙΒΟΛΟΥΚΕΝΙΟ-ΝΤΕΠΟΡΤΕΣΤΟΛΙΜΑ

Ανοιχτούς λογαριασμούς έχουν αφήσει οι δύο ομάδες καθώς στο πρώτο παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1,αρκετάδίκαιοαποτέλεσμα καθώς αμφότερες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, νασημειωθείπως ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ μετά από απόλυτηισορροπίαακολουθούν απευθείας πέναλτι.

759. ΣΕΑΡΑ– ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Παλεύεινα ξεφύγει από την ζώνη τουυποβιβασμούηΣεάραη οποία μετράει 4χωρίςνίκη (0-2-2), στο τελευταίο της παιχνίδιπαραχώρησεεντός έδρας ισοπαλία 1-1 στηνΟέστε.Σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Λουβερντένσε η οποία μετράει μόλις μια ήττα στατελευταία6 παιχνίδια τηςανεξαρτήτωςέδρας, μακριά από το σπίτι της έχει απολογισμό 4-4-6, στα 10 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Αρκετά αμφίρροπο ζευγάρι, πάμε παρακάτω.

763. ΣΑΝΤΑΚΡΟΥΖ–ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

«Φρούριο» η έδρα της ΣάνταΚρουζόπου και μετράει 11-1-2, μάλιστα οιγηπεδούχοιβρίσκονταισε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς μετράνε 4 σερίχωρίςήττα, πρόσφαταμάλιστααπέσπασαν την ισοπαλίαχωρίςτέρματα από τη δυνατή έδρα τηςΣαμπάιο. Σεκαλήαγωνιστική κατάσταση και ηΜπραγκαντίνοη οποία όμως μακριά από την έδρα τηςχάνεταικαθώςμετράειμόλις 3 νίκες σε συνολικά 14 αγώνες (3-2-9), αξίζει να σημειωθεί πως οι 5 από τους 6 πιο πρόσφατους αγώνες που έδωσε έληξαν over 2,5 και goal-goal. Προβάδισμα στον άσο και μετά στα γκολ

766. ΙΝΤΕΠ.ΣΑΝΤΑ ΦΕ –ΕΜΕΛΕΚ

Προβάδισμα πρόκρισης για τηνΈμελεκη οποία στον πρώτο αγώνα επικράτησε 2-1. Η ομάδα του Εκουαδόρπάντωςμακριά από την έδρα της δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά φέτος, ηΙντεπεντιέντεδιαθέτει αρκετά δυνατή έδρα και δείχνειικανήνα κάνει την ανατροπή. Τον ασιατικό άσο -0,5 επέλεξαν οι Young Guns στην απόδοση 1,875 της Βετ365.

779. ΤΟΛΟΥΚΑ–ΤΙΧΟΥΑΝΑ

Over 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια των δύοομάδωνανεξαρτήτως έδρας, οι δύο ομάδες σκοράρουν ακατάπαυστα και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία, επιλογή των Young Guns στην απόδοση 1,80 της Βet365 αποτελεί το να σημειωθούν παραπάνω από 2 τέρματα σε ακόμα μια αναμέτρηση τους.

780. ΛΕΟΝ- ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ

No Bet.

781. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ –ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Over 2,5 & goal-goal τα 5 από τα 6 τελευταίαπαιχνίδιατης Γουαδαλαχάρα, 4/6 over 2,5 και goal-goal μετράει η Μόντερεϊ. Οι δύο ομάδεςέχουνόλα τα εχέγγυα να επιβεβαιώσουν σε ακόμα έναπαιχνίδιτο over 2,5, σημείοτο οποίο αποτελεί και επιλογή των Young Guns στην απόδοση 1,95 της Bet365.

809. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣΤΣΙΑΠΑΣ–ΚΕΡΕΤΑΡΟ

Το απόλυτο με 4/4 over 2,5 μετράει εντός έδρας ηΤσιάπας,μάλισταστα τελευταία 6 παιχνίδια της οσυνδυασμόςgoal-goal και over 2,5 επιβεβαιώθηκε 4 φορές. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τηνΚερέταροτης οποία τα τελευταία 6 παιχνίδια είχαν αρκετά γκολ, πιο συγκεκριμένα 5 από τα 6 έληξαν over 2,5 και goal-goal. Tον συνδυασμό over 2,5 και goal-goalεπέλεξανοι Young Guns στην απόδοση 2,10 της Bet365.

812. ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ –ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Βέρακρουζ καθώςπροέρχεταιαπό 2 σερί νίκες, μάλιστα στα 5 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Από εντός έδρας ισοπαλία χωρίςτέρματαμε αντίπαλο τηνΣάντος Λαγκούναπροέρχεται ηΠατσούκα, over 2,5 και goal-goal τα 4 από τα έξι τελευταία της ανεξαρτήτως έδρας. Προβάδισμα στον άσος και μετά στα γκολ.

819. ΣΑΝΤΟΣΛΑΓΚΟΥΝΑ–ΝΤΟΡΑΔΟΣ

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες καθώς μετράνε μόλις μια νίκη στους τελευταίους 6 αγώνες που έδωσαν, no bet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ