ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

683. ΑΓΓΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στα τελικά τουEURO2016, η Αγγλία έχει ως στόχο τη διατήρηση του απολύτου των νικών στον όμιλο και φυσικά την εξασφάλιση της πρωτιάς στο γκρουπ, κάτι που θεωρείται λίγο έως πολύ δεδομένο. Ωστόσο, υπάρχει και το μεγάλο ρεκόρ που ετοιμάζεται να σπάσειο Γουέιν Ρούνει, καθώς εάν πετύχει ακόμα ένα γκολ θα ξεπεράσει τον Μπόμπι Τσάρλτον και θα γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας, με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει τη χρυσή ευκαιρία να το πετύχει αυτό μπροστά στους συμπατριώτες του κόντρα στην Ελβετία. Η ομάδα του Πέτκοβιτς πήρε νίκη ψυχολογίας και ουσίας απέναντι στη Σλοβενία και με το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι να είναι απέναντι στο Σαν Μαρίνο, δε θα «σκιστεί» για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο, μιας και είναι πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση, ενώ φάνηκε και στον τελευταίο της αγώνα πως έχει αρκετά αμυντικά κενά.Επιλογή των Young Guns το να σκοράρει ο Ρούνει πρώτος στον αγώνα και οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (σε απόδοση 5,50 και 2,55 στον Stoiximan αντίστοιχα), κάτι που έχει πετύχει στα έξι τελευταία του επίσημα παιχνίδια με το εθνόσημο, ενώ είναι και ο παίκτης που εκτελεί τα πέναλτι για το συγκρότημα του Ρόι Χόντγσον.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

684. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

Σαφώς η δυναμικότητα των δύο ομάδων είναι μεγάλη, από την άλλη όμως δεδομένη είναι και η τρομερή δυσκολία των Λιθουανία να σκοράρουν, φαίνεται πως δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση αυτό τον καιρό, ώστε να «σκορπίσουν» τους ερασιτέχνες του Σαν Μαρίνο.Πιθανά σκοράκια τα 2-0, 3-0, θα προτιμήσουμε το συνδυαστικό στοίχημα του Stoiximan για νίκη των Λιθουανών μαζί με under 3,5 γκολ με απόδοση 1,75.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

687. ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ

Φουλ άμυνα θα παίξει η Εσθονία μήπως «κλέψει» αποτέλεσμα από την Ζίλινα με την σαφώς ανώτερη και πιο δυνατή Σλοβενία που ακόμα αναρωτιέται πως έχασε στην Ελβετία (0-2 μέχρι το 80’, 3-2 τελικό). Εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει,ο συνδυασμός 1 &under3,5 στο 1,97 του Stoiximan είναι η καλύτερη στοιχηματική πρόταση από το ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

688. ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Ομάδες χωρίς στόχο στον όμιλο οι δύο ομάδες, αμφότερες προέρχονται από συνεχόμενες ήττες. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τις αποδόσεις, πάμε παρακάτω.

689. ΠΓΔΜ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Καμία αντίσταση δεν αναμένεται να προβάλλει η ΠΓΔΜ που είναι ουραγός με 6/7 ήττες (1-0-6) και έρχεται από άλλη μία αποτυχία κόντρα στο Λουξεμβούργο. Η Ισπανία κάνει κουμάντο πλέον στον όμιλο μετά τη νίκη επί της Σλοβακίας, συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες όπου σε όλες κράτησε και το μηδέν παθητικό. Από 0-2 φαίνεται να ξεκινάει και να μην ξεφεύγει πολύ στο σκορ αφού οι Ισπανοί συνήθως όταν πάρουν αυτό που θέλουν αφήνουν το πόδι από το γκάζι.Τα ακριβή σκορ 0-2/0-3/0-4 βγάζουν μέση απόδοση 1,97 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

702. ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Αναμέτρηση που θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα ποια Εθνική ομάδα θα ακολουθήσει την Ισπανία στοEUROτης Γαλλίας με τον χαμένο να διεκδικεί την παρουσία του μέσω αγώνων μπαράζ. Η Σλοβακία που έρχεται από ήττα με την Ισπανία εξακολουθεί να έχει πλεονέκτημα +3 βαθμών από την Ουκρανία που θα κυνηγήσει αποκλειστικά τη νίκη αφού έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα στα δύο επόμενα (υποδέχεται στο φινάλε την Ισπανία).Στο 1,825 οασιατικός άσος 0:0 που είναι επιλογή των Young Guns , καλή σκέψη και το over 2 με απόδοση 1,90 στην ίδια εταιρία.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

703. ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ– ΡΩΣΙΑ

Πέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Σουηδίας η Ρωσία και πλέον βλέπει με άλλο μάτι την απευθείας πρόκριση της στην τελική φάση τουEUROτης Γαλλίας. Σε απόσταση αναπνοής (-1) από τη Σουηδία που θα υποδέχεται την πρωτοπόρο Αυστρία την ίδια ώρα που η ίδια θα φιλοξενείται στο Βαντούζ από το αδύναμο Λιχτενστάιν. Ακλόνητο φαβορί, δεν θα πετάξει άλλους βαθμούς ενώ εκτός από τη νίκη της περιμένουμε να κρατήσει και το μηδέν στην εστία της.Ωστόσο τοwintonilτης προσφέρεται σε πολύ χαμηλή απόδοση (1,47), τα σκοράκια 0-1/0-2/0-3 (κάλυψη στο 0-4) προτίμησαν οι YoungGuns , 1,78 μέση απόδοση βγάζει αυτή η συνδυαστική επιλογή σεBet365 και Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

704. ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Κάκιστη η πορεία της Μολδαβίας μέχρι στιγμής στα προκριματικά, καθώς βρίσκεται πίσω ακόμα και από το Λιχτενστάιν, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του ομίλου. Μέτρια τα πηγαίνει και το Μαυροβούνιο, όμως με νίκη στο Κισινάου θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάληψη της τρίτης θέσης και φυσικά έχει καλύτερη ομάδα, αλλά και πολύ μεγαλύτερο κίνητρο, ώστενα φύγει με το διπλό, το οποίο αποτελεί επιλογή στο 2,00 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

705. ΣΟΥΗΔΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ

Αγώνας κομβικής σημασίας για τη Σουηδία αφού νοιώθει την καυτή ανάσα της Ρωσίας μετά την ήττα της το Σάββατο στη Μόσχα. Υπάρχει κίνδυνος να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Ιμπραΐμοβιτς που αποχώρησε τραυματίας από εκείνο το ματς, η Αυστρία θα παίξει με λιγότερο άγχος αφού είναι στην κορυφή του ομίλου και με +7 βαθμούς από τη 2η θέση που βρίσκεται η αντίπαλος της. Μπορεί να επεκτείνει το αήττητο της (6-1-0) με το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,975 τηςBet365να δείχνει καλή περίπτωση.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1249. ΣΑΜΠΑΪΟΚΟΡΡΕΑ- ΑΜΕΡΙΚΑΜΙΝΕΪΡΟ

Σε αντίθετη πορεία Σαμπάιο Κορρέα και Αμέρικα Μινέιρο, από την μία οι γηπεδούχοι που άρχισαν να κάνουν καλές εμφανίσεις εκτός έδρας και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που πλέον χάνουν και στο σπίτι τους, βρισκόμενοι γενικά σε κακή κατάσταση. Εγγύηση οι επονομαζόμενοι «Βολιβιανοί» εντός έδρας, 9-2-0 ρεκόρ και επτά σερί νίκες.Αξιόλογες οι τιμές για τη Σαμπάιο, 1,925 πληρώνει το ασιατικό -0,25 (Bet365), 2,22 η απλή νίκη της ( Stoiximan ).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1250. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ–ΠΑΡΑΝΑ

Επέστεψε για τα καλά στις νίκες ηΜπταφόγκοκαθώς μετά το 4-0 επί της Γκοϊανιένσε κέρδισε εκτός έδρας και τηνΒιτόριαΜπαΐα1-2, εντός έδρας είναι αρκετά αξιόπιστη καθώς μετράει 7-3-1, στα 6 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Τρίτη σερί νίκη για τηνΠαρανάη οποία κέρδισε και τηνΜπαΐαεντός έδρας με 1-0, εκτός έδρας μετράει 2-2-7. Άσος.

1251. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ- Α ΜΠΕ ΣΕΝΑΤΑΛ

Από δεύτερη σερί νίκη προέρχεται ηΜπραγκαντίνοη οποία επικράτησε 1-2 της ΑμέρικαΜινέιροεκτός έδρας, 8-0-3 ο εντός έδρα απολογισμός της, στα 6 επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Τέταρτη σερί ισοπαλία για τηνΝατάλ, η ομάδα τουΝτοςΑνζόςπαρέμεινε χωρίς νίκη για 6ο συνεχόμενο παιχνίδι, αυτή τη φορά έμεινε στο 1-1 με την ΣάνταΚρουζ, 4-3-4 ο εκτός έδρας απολογισμός της. Πονηρό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν πως είναι ομάδα που μπορεί να χτίσει μεγάλο σερί.

1252. ΜΠΑΪΑ-ΜΑΚΑΕΕΣΠΟΡΤΕ

Πρώτη ήττα μετά και από 7 αγωνιστικές για τηνΜπαΐαη οποία έχασε 1-0 στην έδρα τηςΠαρανά, η έδρα της αποτελεί το όπλο της φέτος φέτος καθώς μετράει 8-3-0, στα 8 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Επέστρεψε στις ήττες ηΜακάεμετά και την νίκη επί τηςΟέστεμε 1-2, πρόσφατα έχασε εντός έδρας 1-3 από την Λουβερντένσε,3-3-5 το εκτός έδρας ρεκόρ της, τα 7 έχουν λήξει over 2,5. Θα περιμένουμε στο live για να πάρουμε τον άσο σε καλύτερες αποδόσεις.

1253. ΜΠΟΑ -ΜΟΤΖΙΜΙΡΙΜ

Αναμενόμενη ήττα και 3η σερί για τηνΜπόαη οποία έχασε 3-0 στην έδρα τηςΠαϊσαντού, μέτρια πράγματα εντός έδρας για τους γηπεδούχους καθώς μετράνε 3-4-4, τα 6 έληξαν under 2,5. Ακόμα μια ισοπαλία για τηνΜότζιΜίριμ, 4η στις τελευταίες 5 αγωνιστικές, πρόσφατα έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τηνΟέστε.Δεν είναι για τόσο χαμηλές αποδόσεις ο άσος, πάσο η κόντρα.

1254. ΣΑΝΤΑΚΡΟΥΖ–ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Με το ισόπαλο 1-1 απέδρασε από την έδρα τηςΝατάλη ΣάνταΚρουζ,εντοςέδρας παραμένει αήττητη για 9 σερί αγώνες και έχει απολογισμό 9-1-1, τα 6 έληξαν over 2,5. Για 5ο σερί παιχνίδι παρέμεινε αήττητη (4-1-0) ηΠαισαντούη οποία πρόσφατα κέρδισε εύκολα εντός έδρας τηνΜπόαμε 3-0, μακριά από την έδρα της όμως δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά αφού μετράει 3-2-6, τα 8 under 2,5. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, ένα κλικ δεξιά λόγω έδρας και μόνο.

1255. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ-ΒΙΤΟΡΙΑMΠΑΪΑ

Ξεκούραστη ηΚρισιούμακαθώς είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επικράτησε 1-0 εντός έδρας τηςΝαούτικο, 6-3-2 ο εντός έδρας απολογισμός της. Τρίτη ήττα στις τελευταίες 4 αγωνιστικές γνώρισε ηΒιτόριαη οποία διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, πρόσφατα έχασε 1-2 εντός έδρας από τηνΜποταφόγκο, 4-2-5 ο εκτός έδρα απολογισμός της, τα 7 έληξαν under 2,5. Ποιοτικότερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι όμως βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση, εξού και οι τιμές αουτσάιντερ, πάσο.

1256. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ -ΑΤΛΕΤΙΚΟΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Σπουδαία νίκη στην έδρα τηςΜακάεμε 1-3 πέτυχε η Λουβερντένσε η οποία παρέμεινε αήττητη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι (3-2-0), εντός έδρας μετράει 5-3-3, στα 6 επιβεβαιώθηκε το under 2,5. Ξεκούραστη ηΑτλέτικοκαθώς δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, στο πιο πρόσφατο της γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα τηςΜποταφόγκομε 4-0, μακριά από την έδρα της δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά καθώς μετράει 2-2-7, τα 7 έληξαν under 2,5.Ασος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ