ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης. Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

686. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ -ΣΕΦΙΛΝΤΓΙΟΥΝ.

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση ηΧάρτπουλπροέρχεται από 3 σερί ήττες, πρόσφατα έχασε 2-3 από τηνΚαρλάιλσε ένα παιχνίδι στο οποίο μάλιστα προηγήθηκε 2 φορές, 2-0-1 ο εντός έδρας απολογισμό της για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ2. Δυνατά την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα τηςΛιγκ1 έχει μπει ηΣέφιλντΓιουνάιτεντη οποία μετράει 4-0-1, στο τελευταίο της κέρδισε με ιδιαίτερη ευκολία τηνΣουίντονεντός έδρας 2-0. Πιθανόροτέισοντων φιλοξενούμενων μας αποτρέπει από το να τους στηρίξουμε.

690. ΛΟΥΤΟΝ-ΛΕΪΤΟΝΟΡΙΕΝΤ

Χωρίς νίκη μετά και από 4 αγωνιστικές ηΛούτονη οποία δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα, πρόσφατα δέχθηκε ακόμα μια σφαλιάρα από την Πόρτσμουθ καθώς ηττήθηκε εντός έδρας 1-2. Τρένο ηΛέιτονΌριεντστο πρωτάθλημα τηςΛιγκ2, οι φιλοξενούμενοι έχουν το απόλυτο με 5/5 νίκες, πρόσφατα επικράτησαν άνετα τηςΜπρίστολΡόβερςμε 2-0. Μπορεί η αναμέτρηση να είναι το πλαίσιο τουΛίγκΤρόφιαυτό όμως δεν αναιρεί την άσχημη αγωνιστική κατάσταση των γηπεδούχων, αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν ασταμάτητοι, διπλό.

687. ΚΕΜΠΡΙΤΖ -ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ&ΡΕΝΤ

Δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Κέμπριτζ η οποία μετά και την βαριά εντός έδρας ήττα από τηΚρόουλιμε 0-3 έμεινε στο 0-0 στην έδρα τηςΜπαρνέτ. Από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες προέρχεται ηΝτάγκεναμη οποία έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Στίβενεϊτζ. Αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα οι γηπεδούχοι οι οποίοι μάλιστα ίσως στερηθούν και τις υπηρεσίες του καλύτερου επιθετικού τουςΚορ(3αγών./5 γκολ), από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ίσως απόψε ψάξουν ένα αποτέλεσμα που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία, πάσο.

688. ΜΙΛΓΟΥΟΛ –ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Δεν έχει υποχρεώσεις την επόμενη αγωνιστική η Μίλγουολ και κατά συνέπεια θα αγωνιστεί με σοβαρότητα, έχει άλλωστε ισχυρό κίνητρο για την πρώτη εντός έδρας νίκη της, η οποία αν έρθει θα λειτουργήσει ευεργετικά, κυρίως για την ψυχολογία. Καταπονημένη η Πιτέρμπορο από τα συνεχή παιχνίδια (δύο κάθε βδομάδα), ίσως δεν δώσει τόση σημασία στην διοργάνωση, μιας δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα. Στο 2,25 ο άσος (Bet365), το κίνητρο για τη Μίλγουολ μοιάζει μεγαλύτερο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

689. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ –ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ

Επιτέλους βαθμός για την Νορθάμπτον η οποία απέσπασε την ισοπαλία στην έδρα της Άκρινγκτον με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, under 2,5 τα 4 από τα 5 φετινά της παιχνίδια για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ2. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα τηςΛιγκ2 ηΚόλτσεστερη οποία παρόλα αυτά προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα καθώς απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Σκάνθορπ (2-2). Κακές ομάδες αμφότερες, δεν θα ασχοληθούμε.

691. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ–ΠΛΙΜΟΥΘ

Επιτέλους εντός έδρας νίκη ύστερα και από 2 ήττες για τηνΓουίμπλεντονστο πρωτάθλημα τηςΛιγκ2 με τους «μπλε» να επικρατούν τηςΈξετερ2-1. Δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας πραγματοποιεί ηΠλίμουθη οποία μετά και την εντός έδρας νίκη επί της Νιούπορτ με 1-0 συμπλήρωσε 3 σερί επιτυχίες. Οι γηπεδούχοι φαίνεται πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην έδρα τους, αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι έχουν ψυχολογία και ίσως καταφέρουν να αποδράσουν με την πρόκριση.

692. ΕΞΕΤΕΡ– ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Από δίκαιη ήττα 2-1 στην έδρα τηςΓουίμπλεντονπροέρχεται ηΈξετερη οποία εμφάνισε σημάδια κούρασης μετά και το παιχνίδι κόντρα στηνΣάντερλαντ(ήττα 6-3) για τοΛιγκΚαπ, αήττητοι στην έδρα τους για το πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι έχοντας απολογισμό 1-1-0. Αήττητη στο πρωτάθλημα παρέμεινε η Πόρτσμουθ (3-2-0) μετά και την εκτός έδρας νίκη με 1-2 στην έδρα τηςΛούτον, αρκετά αγχωτικό παιχνίδι με το χρυσό γκολ για τους «Πομπέις» να επιτυγχάνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ποιοτικά οι φιλοξενούμενοι είναι ένα κλικ πάνω, οι γηπεδούχοι ενδεχομένως να προβούν σε αρκετές αλλαγές έτσι ώστε να ξεκουραστούν βασικοί παίκτες ενόψει πρωταθλήματος, διπλό.

693. ΓΕΟΒΙΛ–ΜΠΑΡΝΕΤ

Ομάδες οι οποίες αγωνίζονται αμφότερες στηνΛιγκ2. Άσχημο ξεκίνημα και για τις δύο στο νέο πρωτάθλημα, από κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα στην έδρα της Όξφορντ προέρχεται ηΓέοβιλη οποία πέρα της νίκης επί τηςΛούτονδεν έχει να επιδείξει τίποτα σαν ομάδα φέτος, μάλιστα στο τελευταίο της παιχνίδι θα μπορούσε να δεχθεί πολλά περισσότερα τέρματα. Από ισοπαλία συνοδευόμενη με καλήεμφάνισηπροέρχεται ηΜπαρνέτη οποία έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Κέμπριτζ. Κοιτάμε προς τα δεξιά καθώς οι γηπεδούχοι αποτελούν μια από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος.

694. ΝΙΟΥΠΟΡΤΚΑΟΥΝΤΙ–ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Μόλις έναν βαθμό στις πρώτες 5 αγωνιστικές μετράει η Νιούπορτ (0-1-4), πρόσφατα έχασε με κατεβασμένα χέρια και στην έδρα τηςΠλίμουθ1-0 για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ2,παράλληλαοι γηπεδούχοι διαθέτουν την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μόλις 4 γκολ ενεργητικό καθώς και την 2η χειρότερη άμυνα με 10παθητικό. Απότην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΣουίντονη οποία έχασε δίκαια με 2-0 στην έδρα τηςΣέφιλντΓιουνάιτεντ. Over.

695. ΝΟΤΣΚΑΟΥΝΤΙ– ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Παραδομένη στην κούραση ηΝοτςΚάουντιμετά και την υπερπροσπάθεια στην έδρα τηςΆστονΒίλα για τοΛιγκΚαπγνώρισεβαριάήττα 4-1 στην έδρα τηςΜόρκαμ, χωρίς νίκη ακόμα εντός έδρας οι γηπεδούχοι για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2. Από σπουδαία νίκη 1-2 στην έδρα της Γιορκ προέρχεται η Μάνσφιλντ η οποία παρέμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη. Ψάχνουν νίκη οι γηπεδούχοι, ίσως σήμερα την πάρουν ,πάντως δεν είμαστε και πολύ ζεστοί για να τους στηρήξουμε βάσει της αγωνιστικής κατάστασης στην οποία και βρίσκονται.

696. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

No Bet.

697. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ –ΜΠΕΡΤΟΝ

Ομάδες που αγωνίζονται αμφότερες στο πρωτάθλημα τηςΛιγκ1. Από σημαντική εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Φλίντγουντ προέρχεται η Ντονκάστερ, νίκη η οποία ήταν και πρώτη της φετινή. Μεγάλο διπλό για τηνΜπέρτονη οποία έστω και με αρκετή δόση τύχης πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σριούσμπερι επικρατώντας 0-1, 4-0-1 το φετινό ρεκόρ των φιλοξενούμενων. Έχουν κομβικές απουσίες οι γηπεδούχοι, η εικόνα τηςΜπέρτονόμως στο τελευταίο της παιχνίδι παρά το αποτέλεσμα δεν μας κάνει να βλέπουμε ζεστά το διπλό, καλές τύχες έχει η ισοπαλία.

698. ΜΟΡΚΑΜ– ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Μια κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες. Για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ2 ηΜόρκαμπέτυχε μεγάλη νίκη επί τηςΝοτς Κάουντιεντός έδρας, οι γηπεδούχοι πήραν το δεύτερο τρίποντο της χρονιάς επικρατώντας 4-1. Την έκπληξη τηςΛιγκ1 αποτελεί η Γουόλσολ η οποία παρέμεινε αήττητη φέτος μετά και το εμφατικό 4-0 εντός έδρας επί της Μπλάκπουλ. Να θυμίσουμε πως οι φιλοξενούμενοι πέρυσι έφτασαν μέχρι και τον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης ενώ για τον θεσμό τουΛιγκΚαπβρίσκονται ήδη στον 3ο γύρο. Γνωστή «ζημιάρα» ηΜόρκαμ, θα αποφύγουμε τις δίκαιες τιμές του διπλού και θα προτιμήσουμε τα γκολ.

699. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΟΛΝΤΑΜ

Άδικη εντός έδρας ήττα με 1-0 από τηνΜπέρτονγνώρισε η Σριούσμπερι, όντας καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ της αντίπαλης ομάδες να επιτυγχάνεται στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, μετά και από αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα τηςΛιγκ1. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία για την Όλνταμ η οποία αν και ήταν καλύτερη απέναντι στην Μπέρι αρκέστηκε στον βαθμό. Δεν πείθουν οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι παίζουν καλό ποδόσφαιρο και αξίζουν κάτι περισσότερο, ωστόσο η αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο τουΛιγκΤρόφικάτι το οποίο μας αποτρέπει από το να επιλέξουμε πλευρά, ίσως τα γκολ αποτελούν επιλογή.

700. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΜΠΕΡΙ

Τρεις ισοπαλίες με το καλημέρα για την Άκρινγκτον για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ2, πρόσφατα έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Νορθάμπτον, άδικο αποτέλεσμα με τους γηπεδούχους να είναι αρκετά καλύτεροι των αντιπάλων τους, παρόλα αυτά κατάφεραν να παραμείνουν αήττητοι για τρίτο σερί παιχνίδι (1-2-0). Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα τηςΛιγκ1 μετά και από 5 αγωνιστικές η Μπέρι (0-4-1), στο τελευταίο της παιχνίδι δεν μπόρεσε να καταβάλλει ούτε την αντίσταση της Όλνταμ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1, μάλιστα για τον συγκεκριμένο θεσμό έχει να πάρει νίκη μακριά από την έδρα της 8 χρόνια! Πάσο η κόντρα.

701. ΠΟΡΤΒΕΪΛ– ΚΑΡΛΑΪΛ

Από άδικη ήττα στην έδρα της Μπράντφορντ με 1-0 προέρχεται ηΠορτΒέιλη οποία πλήρωσε την υπερπροσπάθεια στην έδρα τηςΓουέστΜπρομγια τοΛιγκΚαπ, αήττητοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ1 έχοντας απολογισμό 1-1-0. Με την ψυχολογία στα ύψη ηΚαρλάιλμετά και την νίκη επί τηςΚΠΡγια τοΛιγκΚαπεπικράτησε και τηςΧαρτπουλεκτός έδρας 2-3 για τηνΛιγκ2. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζει μια κατηγορία όμως ο άσος δεν είναι για τόσο χαμηλές αποδόσεις, δεδομένου της επιθετική δεινότητας των φιλοξενουμένων θα πάμε με τα γκολ.

821. ΕΪΡ– ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ

4/4 over 2,5 μετράνε αμφότερες για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ1, μονόδρομος τα γκολ.

800. ΝΤΑΝΤΑΛΚ-ΣΑΜΡΟΚΡΟΒΕΡΣ

Μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντάνταλκ έστρεψε το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στη διατήρηση των σκήπτρων εντός συνόρων και με νίκη κόντρα στη Σάμροκ θα φτάσει πολύ κοντά στο δεύτερο διαδοχικό της πρωτάθλημα. Μόνο το διπλό έχουν στο μυαλό τους οι Ρόβερς, που αν θέλουν να μείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου, πρέπει να περάσουν νικηφόρα από τη δυσκολότερη έδρα της κατηγορίας. Δύσκολα θα το καταφέρουν, αφού παρότι είναι εξαιρετικοί μακριά από το σπίτι τους, αναμένεται να αγωνιστούν ανοικτά για να πάρουν το τρίποντο, με την Ντάνταλκ να είναι ικανότατη στο να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα τους. Επιλογή ο άσος στο 1,93 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ.

767. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ-ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Από ισοπαλία στην έδρα της Α Μπε ΣεΝατάλπροέρχεται ηΚρισιούμαμε τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν δύο γκολ τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ 2-0, 5-3-2 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων, οι οποίοι μάλιστα μετράνε μόλις μια ήττα στα τελευταία τους 14 παιχνίδια (5-8-1). Επέστρεψε άμεσα στις νίκες ηΝαούτικοκαθώς επιβλήθηκε-έστω και με γκολ στις καθυστερήσεις-εντός έδρας με 1-0 τηςΜπόα, 1-3-6 μετράνε εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι. Προβάδισμα στην έδρα, όχι όμως ζεστά, οι φιλοξενούμενοι έχουν καλό σύνολο και ψάχνουν βαθμούς μακριά από την έδρα τους έτσι ώστε να κρατήσουν επαφή με τις προνομιούχες θέσεις.

768. ΣΕΑΡΑ–ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Αδιανόητο να μας προσφέρεται η ουραγός Σεαρά (4-5-12) σε αποδόσεις καυτού φαβορί όταν υποδέχεται την 2η στη βαθμολογία Παϊσαντού (11-3-7) που προέρχεται και από τρεις απανωτές νίκες. Ξεκάθαρη επιλογήτο Χ2 στο 1,90 του Stoiximan που πόνταραν οι YoungGuns . ΗΣεαρά συν τις άλλοις μετράει μόλις μία νίκη στα εννέα τελευταία εντός έδρας της (1-4-4) ενώ διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 36 γκολ παθητικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

769. ΜΠΑΪΑ- ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Καλύτερη ομάδα ηΜπαΐαη οποία στην έδρα της αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο για κάθε αντίπαλο καθώς σε αυτή μετράει 7-3-0, μάλιστα οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι για 6 σερί αγώνες. Ανύπαρκτη μακριά από την έδρα της η Ρεγκάτας. Άσος, φυσικά στο live ίσως έχουμε την ευκαιρία να τον αγοράσουμε σε πολύ καλύτερες αποδόσεις.

770. ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ-ΒΙΤΟΡΙΑMΠΑΪΑ

Δυνατή εντός ηΜπραγκατνίνοδιατηρώντας ρεκόρ 7-0-3, πρόσφατα έχασε δίκαια 2-0 στην έδρα τηςΠαϊσαντού, πρωτοπόρος ηΒιτόριαη οποία εκτός έδρας έχει απολογισμό 4-2-4, στο τελευταίο της πέταξε βαθμούς εντός έδρας καθώς παραχώρησε ισοπαλία στηΟέστεμε τις ομάδες να μένουν στο 1-1. Καλές τύχες έχει η ισοπαλία, δεν θα «χαλάσει» καμία από τις δύο.

771. ΜΠΟΑ –ΠΑΡΑΝΑ

Αναπάντεχη ήττα 1-0 στις καθυστερήσεις στην έδρα τηςΝαούτικογνώρισε ηΜπόα, 3-4-3 εντός οι γηπεδούχοι, δεν κερδίζουν ούτε με αίτηση οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους καθώς διατηρούν ρεκόρ 1-2-7, πρόσφατα κέρδισαν εντός έδρας την ΣάνταΚρουζ 3-2. Η ανάγκη βαθμών που έχει ηΜπόασε συνδυασμό με τις εμφανίσεις τηςΠαρανάμακριά από την έδρα της μας οδηγούν στον άσο.

772. ΣΑΜΠΑΪΟΚΟΡΡΕΑ-ΜΟΤΖΙΜΙΡΙΜ

Ακαταμάχητες οι εντός έδρας επιδόσεις της Σαμπάιο, ανίκητη μέχρι στιγμής στο «Μαρανιάο» (8-2-0, 20-6 τέρματα) και αυτός είναι ο βασικός λόγος που βρίσκεται στην 5η θέση και στο -3 από την κορυφή. Η Μότζι Μιρίμ είναι η ομάδα με τις λιγότερες νίκες στην κατηγορία (3-9-9) και δικαίως βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού και πιο συγκεκριμένα στην προτελευταία θέση. Δύσκολα θα δούμε εδώ κάποια έκπληξη, σε πολύ χαμηλά επίπεδα κινείται ο άσος (1,47), καλύτερη σκέψη η νίκη της Σαμπάιο με 1 ή 2 γκολ διαφορά που δίνει συνδυαστικά απόδοση 1,90 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

773. ΣΑΝΤΑΚΡΟΥΖ- ΑΜΕΡΙΚΑΜΙΝΕΪΡΟ

No Bet.

774. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ - Α ΜΠΕ ΣΕΝΑΤΑΛ

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Λουβερντένσε, στο γήπεδο της τρέχει ρεκόρ 4-1-1 στα έξι τελευταία ενώ και οι τρεις τελευταίες ήττες της εδώ και 1,5 μήνα (5-4-3) ήρθαν με γκολ στα τελευταία λεπτά. Η Α Μπε Σε δεν σταυρώνει νίκη εδώ και 10 ματς (0-3-7) ενώ άρχισε να μην αποδίδει τόσο καλά ούτε εκτός έδρας (0-2-3 στα πέντε τελευταία) που το προηγούμενο διάστημα έκανε δυνατές εμφανίσεις. Δίνουμε ένα κλικ παραπάνω στη Λουβερντένσε, στο 2,05 προσφέρεται ο ασιατικός άσος -0,5 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

775. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟΓΚΟΪΝΙΕΝΣΕ

Στο γκρουπ ανόδου σταθερά η Μποταφόγκο που έρχεται όμως από δύο διαδοχικές αποτυχίες με την άμυνα της εσχάτως να κάνει… νερά (8 γκολ παθητικό στα πέντε τελευταία ματς). Η Ατλ. Γκοϊανιένσε είναι αήττητη εδώ και οκτώ αγωνιστικές (5-3-0), από τότε δηλαδή που έκατσε στον πάγκο ο υπηρεσιακός Ζιλμπέρο Περέιρα. Αν μη τι άλλο δείχνει πολύ μαχητική το τελευταίο διάστημα και σίγουρα μπορεί να βάλει δύσκολα στη «φογκάο», στο 1,825 προσφέρει το ασιατικό διπλό +1,25 ηBet365που βρίσκεται στις επιλογές των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

776. ΟΕΣΤΕ-ΜΑΚΑΕΕΣΠΟΡΤΕ

Σπουδαίο βαθμό στην έδρα τηςΒιτόριαΜπαΐαπανηγύρισε ηΟέστεμε τις δύο ομάδες νααναδεικνύονταιισόπαλες με 1-1, 5-3-2 ο εντός έδρας απολογισμός των γηπεδούχων. Χωρίς νίκη εδώ και 9 αγωνιστικές ηΜακάεη οποία παραχώρησε την ισοπαλία 1-1 στηνΣαμπάιο, μάλιστα απόψε θα έχει και αρκετές σημαντικές απουσίες, άσος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ