ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

217. ΕΒΙΑΝ–ΚΛΕΡΜΟΝ

Xωρίς νίκη παραμένει στο πρωτάθλημα ηΕβιάνη οποία μετράει 4 ισοπαλίες στις πρώτες αγωνιστικές, πιο πρόσφατη το εντός έδρας 0-0 με τηνΝιόρ, άδικοαποτέλεσμαμε τους γηπεδούχους να έχουν δυο δοκάρια και χαμένο πέναλτι στιςκαθυστερήσειςτου αγώνα. Αήττητη στο πρωτάθλημα και ηΚλερμόνέχοντας απολογισμό 2-2-0, στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της δυνατής Χάβρης, στον προηγούμενο γύρο προσπέρασε το εμπόδιο τηςΒαλενσιένεπικρατώντας εκτός έδρας 1-3. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωπες την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην έδρα τηςΕβιάνμε το σκορ ναλήγει2-2. Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι χωρίς νίκη ακόμα φέτος, πάμε παρακάτω.

1205. ΚΟΤΜΠΟΥΣ– ΟΣΝΑΜΠΡΙΚ

Δίκαιη εκτός έδρας ήττα 3-0 από τηνΦορτούναΚολωνίαςγια τηνΚότμπους, οι φιλοξενούμενοι παρά την κατοχή στη οποία και επικράτησαν δεν είχαν ουσία επιθετικά κάτι το οποίο και πλήρωσαν. ΜευπηρεσιακόπροπονητήταξιδεύειστηνΚότμπουςη Όσναμπρικ με την διοίκηση της ομάδας μετά την εντός έδρας ήττα 1-0 από τηνΧάνσανα δείχνει την πόρτα της εξόδου στον προπονητή Βαλπούργκις. Άσος.

1206. ΒΕΧΕΝΒΕΡΝΤΕΡ - ΒΡΕΜΗΣΙΙ

Βαριά εκτός έδραςήτταμε 3-0 από τηνΧάλεσκεργνώρισε ηΒέχεν, θετικήεμφάνισηκαι πολύτιμος εκτός έδρας βαθμός για τηνΒέρντερη οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τοΜαδεμβούργο. No Bet.

1207. ΧΟΛΣΤΑΪΝΚΙΕΛ-ΦΟΡΤΟΥΝΑΚΟΛΩΝΙΑΣ

Νο bet.

1208. ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗΙΙ- ΚΙΚΕΡΣΒΟΥΡΖ.

Εντός έδρας ήττα 1-2 από τηνΆουεκαι μάλιστα με ανατροπή γνώρισε ηΣτουτγάρδη, 4/4 over 2,5 φέτος μετράνε οι γηπεδούχοι ανεξαρτήτως έδρας, από εντός έδρας ήττα προέρχεται και ηΚίκερςη οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στοσκοράρισμα, under 2,5 όλα της τα φετινά, σήμεραήρθεη ώρα να σκοράρει και ναβοηθήσεινα βγει το over 2,5.

218. ΤΟΥΡ–ΣΟΣΟ

Από την πρώτη της νίκη και μάλιστα με καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΤουρη οποία επικράτησε με καλή εντός έδρας με 3-1 τηςΟσέρ.Χωρίς νίκη παραμένει ηΣοσόη οποία δέχθηκε ακόμα μια κόκκινη κάρτα (4η για φέτος) στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στηνΠαρίμε τη οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Άκρως αψυχολόγητες οι δύο ομάδες, δεν θα ασχοληθούμε.

219. ΣΕΡΚΛΜΠΑΣΤΙΑ–ΟΣΕΡ

Μοναδική νίκη τηςΜπαστιάφέτος αυτή στην έδρα της Χάβρη με 1-2 και πάλι για τοΛιγκΚαπ, για το πρωτάθλημα της Γ’ Γαλλίας μετράει 0-1-2 και πρόσφατα έχασε με 1-0 στην έδρα τηςΕρμπιέ.Δεύτεροσυνεχόμενη ήττα για τηνΟσέρη οποία μάλιστα δέχθηκε και πάλι 3γκολαυτή τη φορά έχασεεύκολαστην έδρα τηςΤουρ3-1. Δεν είναι σε καλήκατάστασηοι φιλοξενούμενοι, όμως η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί ευκαιρία για νααποκτήσεικαι πάλι ψυχολογία η ομάδα.

220. ΑΖΑΞΙΟ–ΛΑΒΑΛ
Δεν ξεκίνησε καλά στο φετινό πρωτάθλημα ηΑζαξιόη οποία δεν έχειπανηγυρίσειακόμα την νίκη έχοντας απολογισμό 0-2-2, πρόσφατα με μέτριαεμφάνισηέχασε 1-0 στην έδρα τηςΜετς, στα θετικά η επιστροφή του πολύτιμου φορ Φοβέργκ ο οποίος αναμένεται να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι. Τρεις συνεχόμενες νίκες μετράει φέτος ηΛαβάλ, οι 2 για το πρωτάθλημα, πρόσφατα κέρδισε με ανατροπή 2-1 τον Ερυθρό Αστέρα, 2/2 over 2,5 και goal-goal μετράει στα τελευταία της. Αν οι γηπεδούχοι καταφέρουν να βγουν σωστά μπροστά τότε ίσως το παιχνίδια ανοίξει και δούμε γκολ εκατέρωθεν.

221. ΜΠΟΥΡΓΚΠΕΡΟΝΑΣ–ΝΑΝΣΙ
Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παρέμεινε αήττητη ηΜπουργκαφού μετά την νίκη της επί της Ντιζόν πήρε και τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα τηςΒαλενσιένμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Αήττητη στο πρωτάθλημα ηΝανσίέχοντας απολογισμό 2-2-0, πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Νιμ. Αμφότερες παρουσιάζουν κενά στην άμυνα με τις επιθέσεις τους τουλάχιστον να είναι αρκετά αποτελεσματικές, με ρίσκο πάμε στο over 2,5.

222. ΝΤΙΖΟΝ –ΜΕΤΣ

Δεύτερη εντός έδρας νίκη για της Ντιζόν η οποία επικράτησε 2-0 τηςΛανς, τα 3 από τα 5 φετινά της παιχνίδια έληξαν over 2,5 ενώ κατάφερε να βρει δίχτυα παραπάνω από μια φορά στα 4. Με το δεξί μπήκε την νέα σεζόν ηΜετςη οποία μετράει 3-1-0, στο τελευταίο της επικράτησε εκτός έδρας 1-2 τηςΚρετέιγ, μάλιστα μεανατροπή. Με βάσει τιςεπιθετικέςαρετές τωνγηπεδούχωναλλά και την αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων μακριά από την έδρα τους το goal-goal έχει αρκετά καλές τύχες.

103. ΝΤΙΝΑΜΟΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ

Tον πρώτο λόγο για την πρόκριση έχει ηΝτιναμόΖάγκρεμπ καθώς πήρε την νίκη με 1-2 στην Αλβανία στο πρώτο παιχνίδι των Πλέι-οφ. Μπορεί οιΣκερντεμπέουν να προη΄γηθηκε 1-0 όμως ηΝτιναμόμεαντεπίθεσηδιαρκείας πραγματοποίησε την ανατροπή.Δίκαιοαποτέλεσμα οι γηπεδούχοι πέρα του γκολ από απευθείαςεκτέλεσηφάουλ δεν είχαν να επιδείξουν τίποτα παραπάνω μεαποτέλεσμανα αρκεστούν σε έναν αρκετά παθητικό ρόλο. Δύσκολα θα πετάξουν στα σκουπίδια την πρόκριση οι Κροάτες, ίσως στο live προκύψει κάποια ευκαιρία.

100. ΜΑΚΑΜΠΙΤΕΛΑΒΙΒ– ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στο πρώτο ματς (2-2) η Μακάμπι έχοντας σύμμαχο και την τύχη και χάρη φυσικά στον επιθετικό οίστρο του ηγέτη της, Ζάχαβι, ο οποίος και ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα. Η Βασιλεία αν ήταν πιο αποτελεσματική στην Ελβετία τώρα δεν θα έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, το μόνο σίγουρο πως στη ρεβάνς θα κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, να επιτεθεί με στόχο τη νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για τους ομίλους. Αντί για το απλόoverστο 1,88 θα προτιμήσουμε τον συνδυασμόGG&over2,5που πληρώνει καλύτερα (2,20 στηνBet365) αφού το ματς θεωρούμε δύσκολο να λήξει 3-0 υπέρ της μιας ομάδας. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι δύο αν επαληθευτεί το σενάριο των πολλών τερμάτων.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

101. ΜΑΛΜΕ–ΣΕΛΤΙΚ

Το γκολ της Μάλμε στις καθυστερήσεις (3-2 τελικό) έδωσε νέα διάσταση και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη ρεβάνς της Σουηδίας. Η Σέλτικ έχασε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς αφού κέρδισε με 2-0 από το 10λεπτο. Η Μάλμε είναι δυνατή μπροστά στον κόσμο της, στον προηγούμενο γύρο άλλωστε απέκλεισε την Σάλτσμπουργκ ενώ είχε χάσει με 2-0 στην Αυστρία. Το 2,62 για πρόκριση των Σουηδών στον Stoiximan είναι υψηλότατο και δεν περνάει απαρατήρητο.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

104. ΣΑΧΤΑΡΝΤΟΝΕΤΣΚ-ΡΑΠΙΝΤΒΙΕΝΝΗΣ

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Σαχτάρ μετά την νίκη της στην Αυστρία (0-1). Η Ραπίντ ήδη έκανε μία έκπληξη με τον αποκλεισμό του Άγιαξ στον προηγούμενο γύρο χάρη στην εκτός έδρας νίκη της αλλά εδώ τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αφού οι Ουκρανοί είναι μία από τις παραδοσιακότερες δυνάμεις της Ανατολικής Ευρώπης με εμπειρία και συνεχή παρουσία στους ομίλους. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν σε πρώτη φάση ένα γκολ το οποίο όμως δεν τους εξασφαλίζει απόλυτα. Λογικά θα παίξουν επιθετικά και η Σαχτάρ είναι ικανή να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός, στο 2,27 προσφέρεται στηνBet365ο συνδυασμός 1 &over 2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

102. ΜΟΝΑΚΟ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Σε καμία περίπτωση η Μονακό με τα ως τώρα δείγματα γραφής δεν εμπνέει την ίδια αμυντική ασφάλεια και σταθερότητα που πέρσι της χάρισε την 3η θέση στο πρωτάθλημα και την οδήγησε μέχρι τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ασυνήθιστο φαινόμενο να παίζει με την πλάτη στον τοίχο σε νοκ άουτ ματς και να πρέπει να επιτεθεί (θέλει νίκη με 2-0 ή μεγαλύτερο σκορ). Η Βαλένθια διαθέτει τους παίκτες να εκμεταλλευτεί τα κενά που θα αφήσουν θέλοντας και μη οι Γάλλοι με τοGGνα αποτελεί μία λογική επιλογή στο 1,87 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

192. ΑΣΤΟΝΒΙΛΑ -ΝΟΤΣΚΑΟΥΝΤΙ

Δεύτερος γύρος τουΛιγκΚαπΑγγλίας, νοκ-άουτ αναμετρήσεις, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Δύσκολη σεζόν προμηνύεται –και- η φετινή για τηνΆστονΒίλα, που όλα δείχνουν ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού, λίγα πράγματα και από τηΝοτςΚάουντι(Λιγκ2) αλλά έχει βαριά φανέλα και στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός της Χάντερσφιλντ (Τσάμπιονσιπ) με διπλό (1-2). Φυσικά δεν υπάρχει καμία σκέψη για στήριξη των γηπεδούχων, οι τολμηροί πάνε στην κόντρα.

194. ΓΟΥΟΛΣΟΛ –ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Ενδιαφέρον σταύρωμα για κόντρα του “μεγάλου”, οιμπουκόμως δείχνουν προετοιμασμένοι, προσφέροντας μας ένα σετ μοιρασμένο σχεδόν στη μέση. 4-1-0 μετράνε αμφότερες στα μέχρις στιγμής επίσημα παιχνίδια τους, με τις νίκες τους να έρχονται στο όριο (3/4 και 4/4 αντίστοιχα στο γκολ). Ισορροπημένο αρκετά, αν ήταν μας πρωταθλήματος θα πηγαίναμε στο Χ, τώρα θα το αφήσουμε.

195. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Φρένο στο καλό ξεκίνημα τηςΧάρτπουλέβαλε η ήττα 2-0 από την Στίβενεϊτζ στο πλαίσιο τηςΛιγκ2, απόσπουδαίανίκη 3-4 στην έδρα τηςΓουέστΧαμπήρε η Μπόρνμουθ πραγματοποιώντας πολύ καλήεμφάνισησήμερα πάντως αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές στην αρχική της σύνθεση. Πάσο η κόντρα.

196. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ –ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Παραλίγο να την πατήσει η Πόρτσμουθ η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-3 από τηΜόρκαμκατάφερε αγωνιζόμενη έστω και με παίκτη λιγότερο να ισοφαρίσει και να πάρει έναν έναν ανέλπιστο βαθμό, στην προηγούμενη φάση τουΛιγκΚαπέκανε την έκπληξηαποκλείοντας2-1 της Ντέρμπι. Άδικο εντός έδρας 0-0 με τηνΜίλτονγια τηνΡέντινγκη οποία σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει το νικητήριο τέρμα. Υποψιασμένοι οιμπουκέχουν μοιράσει δίκαια το σετ,εμείςθα πάμε και πάλι με τους γηπεδούχους.

197. ΚΡΙΣΤΑΛΠΑΛΑΣ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Από την δεύτερη νίκη της στηνΠρέμιερπροέρχεται ηΚρίσταλΠάλας η οποία έστω και δύσκολα κατέβαλλε την αντίσταση τηςΆστονΒίλα επικρατώντας 2-1, 3/3 over 2,5 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μετράνε οι γηπεδούχοι. Χωρίς νίκη (0-2-2) ακόμα στο πρωτάθλημα τηςΛιγκ1 η Σριούσμπερι η οποία πρόσφατα πήρε τον βαθμό από την έδρα της Όλνταμ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Αν το θέλουν οι γηπεδούχοι θα το πάρουν, καλύτερη επιλογή πάντως τα γκολ.

198. ΣΕΦΙΛΝΤΓΟΥΕΝ.– ΟΞΦΟΡΝΤ

Από την εκτόςέδραςισοπαλία 1-1 στην έδρα τηςΛιντςπροέρχεται ηΣέφιλντΓουένσντεϊ, οι φιλοξενούμενοιπροηγήθηκανστο 36’ με το καταπληκτικό τέρμα τουΜατίαςόμως δεν κατάφερα νααποδράσουνμε τους τρεις βαθμούς της νίκης δεχόμενοι την ισοφάριση στο 61’, στονπροηγούμενογύρο τουΛιγκΚαπεπικράτησαν 4-1 εντός έδρας της Μάνσφιλντ. Χωρίς ήττα φέτος η Όξφορντ η οποία μετράει 1-0-3, πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μάνσφιλντ ενώ στηνπροηγούμενογύρο τουΛιγκΚαπεπικράτησε 4-1 της Μπρέντφορντ. Πάμε με το over 2,5.

199. ΦΟΥΛΑΜ-ΣΕΦΙΛΝΤΓΙΟΥΝ.

Μια -τουλάχιστον- μέτρια ομάδα της Τσάμπιονσιπ (0-2-2 στο πρωτάθλημα ηΦούλαμ, 4/4GG) υποδέχεται ένα από τα φαβορί για την άνοδο από τηΛιγκ1, που δείχνει να βρίσκει ρυθμό από νωρίς (τέσσερις σερί νίκες για τηΣέφιλντΓιουνάιτεντμετά το στραπάτσο της πρεμιέρας κόντρα στη Τζίλιγχαμ -4-0-), λογικά μοιρασμένο στη μέση το σετ, κοιτάμε προς τα δεξιά, οι “λεπίδες” πέρυσι έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
200. ΜΙΛΤΟΝΚΕΪΝΣΝΤΟΝΣ– ΚΑΡΝΤΙΦ

Θετικόπρόσημογια τηνΜίλτονστην Τσάμπιονσιπ καθώς μετράει 2-1-1, πρόσφατα πήρε την ισοπαλία από τηνΡέντινγκμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, στο προηγούμενο γύρο τουΛιγκΚαπέχοντας πολλές αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα απέκλεισε τηνΛέιτονΌριεντμε 2-1 μετά από ανατροπή. Από νίκη ψυχολογίας προέρχεται ηΚάρτνιφη οποία κέρδισε 2-0 τηνΓουλβςστοπλαίσιοτης Τσάμπιονσιμ. Περιμένουμε και πάλι αρκετές αλλαγές από τονΚαρλΡόμπινσον, με ρίσκο πάμε με τους φιλοξενούμενους.

201. ΧΑΛ– ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Δίκαιη ήττα στην έδρα τηςΤσάρλτονμε 2-1 γνώρισε ηΧαλη οποία δέχθηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 98’ του αγώνα, φυσικά θα μπορούσε να είχε νωρίτερα αν οι επιθετικοί τηςαντίπαληςομάδας ήταν πιοεύστοχοιστην τελική προσπάθεια, πρόκριση στα πέναλτι πήρε στον προηγούμενο γύρο από την Άκρινγκτον με την κανονική διάρκεια να λήγει 0-0 (παράταση 2-2!). Δίκαιη ισοπαλία χωρίς τέρματα στην έδρα της Τσέστερφιλντ απέσπασε η Ρότσντεϊλ για τηνΛιγκ1, στο προηγούμενο γύρο απέκλεισε τηνΚόβεντριστα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια). Καμία έκπληξη δεν θα είναι να δούμε τους γηπεδούχους να παίρνουν θετικό αποτέλεσμα.

202. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ–ΕΞΕΤΕΡ

Σε δεύτερη μοίρα αναμένεται να περάσει ο θεσμός τουΛιγκΚαπγια τηνΣάντερλαντη οποία φέτος έχει στόχο όπως όλα δείχνουν την παραμονή στηνΠρέμιερ, πρόσφατααγωνιζόμενηστην έδρα της απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τηνΣουόνσιμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, θετικό αποτέλεσμα αν αναλογισθείκανείςπωςMVPτης αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακάς της. Από εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με αντίπαλο τηνΓιορκπροέρχεται ηΈξετερ, πρώτη φορά για φέτος που κράτησε ανέπαφη την εστία της, στον προηγούμενο γύρο του θεσμού απέκλεισε την τηνΣουίντονεπικρατώντας εκτός 1-2. Πάσο η κόντρα.

203. ΜΠΕΡΙ –ΛΕΣΤΕΡ

Για να δούμε τι θα κάνει ηΛέστερστοΛιγκΚαπ, στο πρωτάθλημα πάντως έχει μπει δυναμικά, μετρώντας 2-1-0 (3/3GG, 2/3 over 2,5, 5/5GGκαι 4/5 over 2,5 στα φιλικά). Δεδομένου του παρελθόντος τουΡανιέρι, αλλά και της πρωταρχικής σημασίας που έχει για όλες τις μικρομεσαίες ομάδες τηςΠρέμιερη παραμονή, αναμένουμε αλλαγές στην 11άδα. Όσα φάμε και όσα βάλουμεωετώρα -και- η Μπέρι, μετράει 5/5GGκαι 4/5 over 2,5, τα γκολ ξεχωρίζουν εδώ.

204. ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ –ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Ακόμα και με αλλαγές, έχουν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση οι πρωτοπόροι της Τσάμπιονσιπ, οι εμφανίσεις των οποίων μέχρι στιγμής χαρακτηρίζονται με απόλυτη σοβαρότητα. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Ντόνκαστερ, αγνοεί τη νίκη στηΛιγκ1, δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματάτης. Θαδώσουμε το προβάδισμα στους ανώτερους ποιοτικά φιλοξενούμενους, 1,975 πληρώνει το ασιατικό διπλό -0,25 (Βet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

205. ΣΟΥΟΝΣΙ–ΓΙΟΡΚ

Δύσκολα να πετάξουν την ευκαιρίαοιγηπεδούχοι, άσος, φυσικά σε πολύ χαμηλές αποδόσεις.

206. ΡΟΔΕΡΑΜ– ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ

Βαριά ήττα 4-2 στο Λονδίνο από τηνΚΠΡγνώρισε ηΡόδεραμη οποία παραμένει χωρίς νίκη, μάλιστα 3 από τα 4 έληξαν over 2,5.Δεύτερηφετινή εντός έδρας ισοπαλία για τηνΝόριτςη οποία έμεινε στο 1-1 με τηνΣτόουκ, άδικο αποτέλεσμα δέχθηκε το γκολ νωρίς, ισοφάρισε άμεσα ενώ στη συνέχειασπατάλησεσημαντικές ευκαιρίες για νακατακτήσειτη νίκη. Διπλό.

207. ΚΠΡ– ΚΑΡΛΑΪΛ

Μυδράλιο ως τώρα ηΚΠΡ, μετά το 2-0 από τηνΤσάρλτονστην πρεμιέρα μετράει 3-1-0 με 12-6 τέρματα! 5/5GGέχει ηΚαρλάιλ, αρκετά ευάλωτη αμυντικά, το over ξεχωρίζει, μαζί με τον ασιατικό άσο, και τα δύο παίρνουν ποντάρισμα.

209. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ–ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Δεν τίθεται θέμα ποια είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή, αήττητη συνεχίζει ηΤσάρλτον(3-2-0, 2-2-0 στην Τσάμπιονσιπ) έχοντας βγάλει μάλιστα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, το Σάββατο κέρδισε 2-1 τηΧαλ, εκ των φαβορί για την άνοδο, τίποτα το εξαιρετικό ηΠιτέρμπορο(2-0-3, 1-0-3 στηνΛιγκ1), όλα δείχνουν ότι θα περάσει ακόμα μια σεζόν στη μετριότητα. Σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την 11άδα που θα παρατάξει οΛουζόν, στον προηγούμενο γύρο (4-1Ντάγκεναμ) δεν έκανε πολλές αλλαγές, όμως οι υποχρεώσεις αρχίζουν να γίνονται περισσότερες. Σε κάθε περίπτωση κοιτάμε μόνο προς τα δεξιά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

210. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ– ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Χωρίς νίκη παραμένει ηΝιουκάστλστηνΠρέμιερ, παρόλα αυτά προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα καθώς-με αρκετή δόση τύχης- πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της ΜάντσεστερΓιουνάιτεντμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Καλό ξεκίνημα στηνΛιγκ2πραγματοποιείη Νορθάμπτον η οποία όμως πρόσφατα έχασε εντός έδρας από τηνΠλίμουθ0-2, no goal όλα της τα φετινά. Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθούν οι γηπεδούχοι, πάσο.

211. ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Νο Bet.

212. ΜΠΕΡΤΟΝ– ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας (νεοφώτιστη στηΛιγκ1 ηΜπέρτον, από τα φαβορί για την άνοδο στηνΠρέμιερη Μίντλεσμπρο), δεδομένο όμως και το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας τουΚαράνκα, που δημιουργεί φάσεις αλλά δυσκολεύεται να τις τελειώσει. Το “Πιρέλι” είναι δυνατή έδρα, οι γηπεδούχοι μπήκαν στη σεζόν με 4-0-1, δεν συμμεριζόμαστε την κινητικότατα που υπάρχει προς το διπλό, άλλωστε για τη Μίντλεσμπρο η άνοδος φέτος είναι αυτοσκοπός και οι υπόλοιπες διοργανώσεις πολυτέλεια.

214. ΛΟΥΤΟΝ–ΣΤΟΟΥΚ

Δεν έχει μπει καλά τη νέασεζόνηΛούτονη οποία δεν έχειπανηγυρίσειακόμα τη νίκη για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ2 έχοντας απολογισμό 0-2-2, μοναδικήεπιτυχίατο εντός έδρας 3-1 επί τηςΜπρίστολΣίτικαι πάλι για τοΛιγκΚαπ, πρόσφατα για το πρωτάθλημακατάφερενα χάσει 3-2 στην έδρα τηςΓέοβιλπαράτο ότι προηγήθηκε 0-2 στο 19’. Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα τηςΠρέμιερκαι ηΣτόουκ(0-2-1) η οποία προέρχεται από το 1-1 κόντρα στηνΝόριτς. Υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες όμως μια έκπληξη εδώ δεν θα είναι καθόλου απίθανη.

215. ΓΟΥΛΒΣ–ΜΠΑΡΝΕΤ

Υπολογίσιμη δύναμη σίγουρα ηΓουλβς(Τσάμπιονσιπ), έχει γερές βάσεις και δυνατή έδρα, ηΜπαρνέτμέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Τσάμπιονσιπ, δεν ψηνόμαστε να κοντράρουμε τους “λύκους”.

216. ΠΡΕΣΤΟΝ– ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΠρέστονη οποία έχασε εντός έδρας 1-2 από τηνΊπσουιτς, άδικο αποτέλεσμα δέχθηκε και τα 2 τέρματα κόντρα στην ροή του αγώνα, στον προηγούμενο γύρο επικράτησε 3-1 τηςΚρουεκτός έδρας. Τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς μετράει η Γουότφορντ στο πλαίσιο τηςΠρέμιερΛιγκ, πρόσφατα έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με αντίπαλο με την Σαουθάμπτον. Δύσκολο παιχνίδι, μπορεί ναπάειπαντού, εμείς θα απέχουμε.

1000. IΣΤΦΑΪΦ– ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Τεράστια διαφορά δυναμικότηταςανάμεσαστις δύο ομάδες, μοναδική διέξοδος τα γκολ.

1001. ΠΑΡΤΙΚΘΙΣΤΛ– ΦΟΛΚΕΡΚ

No bet.

1002. ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ –ΝΤΑΝΤΙ

Κακιάεμφάνησηγια την Νταφέρμλιν και μη αναμενόμενη ήττα 2-1 στην έδρα της Πίτερχεντ, άδικη ήττα στην έδρα τηςΑμπερτνίνγια τηνΝταντίμε 2-0. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 2 κατηγορίες, τον πρώτολογοέχοπυνοιφιλοξενούμενοιόμωςοι επιθετικές αρετές των γηπεδούχων μας οδηγούν στο να κοιτάξουμε προς τα γκολ.

1003. ΚΟΥΙΝΟΦΣΑΟΥΘ–ΜΟΡΤΟΝ

Αήττητη με το απόλυτο 3/3 ηΚουίνη οποία πρόσφατα επικράτησε 2-0 τηςΝταμπάρτον. Χωρίς νίκη ακόμα το πρωτάθλημα ηΜόρτονη οποία μετράει 0-2-1. Αν το τοκυνηγήσουνοι γηπεδούχοι θα το πάρουν.

1004. ΡΕΪΘΡΟΒΕΡΣ–ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Από νίκη 3-0 επί τηςΑλόαπροέρχονται οιΡέιθΡόβερς, οι οποίοι εντός έδρας έχουν το απόλυτο με 3/3 νίκες, καλό ξεκίνημα στηνΠρέμιερπραγματοποιεί ηΧάμιλτονη οποία μετράει 2-1-1 έχοντας δεχθεί μονάχα 2 τέρματα, πρόσφατα κέρδισε και τηνΙνβερνές2-0. Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι, διπλό.

1005. ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ –ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Ένεση ψυχολογίας ψάχνει η Κιλμάρνοκ η οποία πρόσφατα έχασε 0-4 εντός έδρας από τηνΡοςΚάουντι, χάλιμαύροη άμυνα των γηπεδούχων. Από νίκη προέρχεται ηΜπεργουικη οποία επικράτησε 0-3 στην έδρα της ΣτέρλιμγκΆλμπιον. Κόντρα η πάσο.

1006. ΦΟΡΦΑΡ–ΧΑΡΤΣ

Πολύ χαμηλές οι τιμές του διπλού για ναασχοληθούμε, ίσως στο live προκύψει κάποια ευκαιρία.

1007. ΡΟΣΚΑΟΥΝΤΙ–ΕΪΡ

ΟμάδαΠρέμιερεναντίον ομάδαςΛιγκ1, η διαφορά είναι εμφανής, ίσως ταγκολ αποτελούν καλή ευκαιρία με τις δύο ομάδες να μη εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν.

1008. ΣΕΝΤΜΙΡΕΝ– ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ η ΣεντΜίρεν, πρόσφατα έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με αντίπαλο τηνΜόρτον.Μια από τα ίδια και για την Λίβινγκστον η οποία ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 και από την Φόλκερκ, πάσο.

213. ΓΟΥΕΣΤΜΠΡΟΜ-ΠΟΡΤΒΕΪΛ

Ευκαιρία νίκη για τονΠιούλιςκαι την ομάδα του η οποία ψάχνει ένεση ψυχολογίας, άσος.

1109. ΒΙΤΟΡΙΑMΠΑΪΑ–ΟΕΣΤΕ
Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, 7-2-1 ο εντός έδρας απολογισμός τους, τα 6 over 2,5, πρόσφατα όμως ηττήθηκε δύσκολα με 1-0 εκτός έδρας από την Κορέα. Δεν τα πάει καλά μακριά από την έδρα της ηΟέστεπου μετράει 2-1-7 διαθέτοντας παράλληλα την 2η χειρότερη άμυνα με 21 γκολ παθητικό, τα 7 μάλιστα έληξαν over 2,5. Καλή περίπτωση οσυνδυασμός1 & over 2,5.

1110. Α ΜΠΕ ΣΕΝΑΤΑΛ–ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ
No bet.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ