ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (18/8). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

100. ΑΣΤΑΝΑ–ΑΠΟΕΛ

Δείγματα εξαιρετικής ομάδας έδωσε η Αστάνα απέναντι σε Μάριμπορ και Ελσίνκι, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τη δύναμη της «Αστάνα Αρένα». Ο ΑΠΟΕΛ παρότι κατάφερε να φτάσει στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι φανερό πως ακόμα χρειάζεται χρόνο για να φθάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, με τον Ντομίνιγκος Πασιένσα να στερείται και των υπηρεσιών του ηγετικού χαφ Βινίσιους.Άμαθοι οι Κύπριοι στο συνθετικό χλοοτάπητα και σίγουρα αυτό δίνει ένα επιπλέον προβάδισμα στους ενθουσιώδεις Καζάκους. Επιλογή ο -0,25 ασιατικός άσος στο 1,80 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

106. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΣΕΦΙΛΝΤΓΙΟΥΝ.

Πρώτη νίκη της σεζόν για τηνΠιτέρμποροκαθώς επικράτησε με μέτρια εμφάνιση 2-1 τηςΚόλτσεστερ, μάλιστα το τρίποντο ήρθε με ανατροπή, την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στην έδρα της Ρότσντεϊλ 2-0. Μετά το στραπάτσο της πρώτης αγωνιστικής (εντός έδρας ήττα 0-4 από την Τζίλιγχαμ) ηΣέφιλντκατέκτησε την πρώτη της φετινή νίκη επικρατώντας 2-0 εντόςέδρας της Τσέστερφιλντ. Μπορούν οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους, πάμε με το διπλό.

107. ΚΟΥΙΝΣΠΑΡΚ –ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ

Από μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα τηςΛιγκ2 προέρχεται ηΚουίνςΠαρκ η οποία επικράτησε 0-2 στην έδρα τηςΚλαιντ, στον προηγούμενο γύρο του ΤσάλεντζKαπχρειάστηκε τα πέναλτι για να αποκλείσει τοΕνδιμβούργο(0-0 κανονική διάρκεια). Πολύ καλό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ ηΝταμπάρτονκαθώς έχει κάνει το απόλυτο με 2/2 νίκες, πρόσφατα οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα και από την έδρα της ΣεντΜίρενμε 1-2, στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου επικράτησαν τηςΜόρτον3-2. Δικαίως φαβορί οι φιλοξενούμενοι.

108. ΦΟΡΦΑΡ– ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ

Με το δεξί έχει μπει την νέα αγωνιστική περίοδο ηΦόρφαρκαθώς για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ1 μετράει 2/2 νίκες, πρόσφατα κέρδισε εύκολα 4-0 τηνΆλμπιονΡόβερς, για τον προηγούμενο γύρο του ΤσάλεντζΚαπαπέκλεισε τηνΜοντροουζεπικρατώντας 1-0. Να επιστρέψει άμεσα στην Τσάμπιονσιπ έχει θέσει στόχο φέτος η Ντανφέρμλιν η οποία έχει το απόλυτο στις 2 πρώτες αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι για το πρωτάθλημα διέλυσαν εντός έδρας με 7-1 τηνΚάουντεμπιθενώ για το ΤσάλεντζΚαπξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Αρμπρόουθ επικρατώντας 4-1. Τον πρώτο λόγο για την νίκη έχουν οι φιλοξενούμενοι, ασφαλέστερη επιλογή το over 2,5.

109. ΛΑΤΣΙΟ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που αποτυπώνεται και από τις προσφερόμενες αποδόσεις που είναι στα ίσια (2,70-3,25-2,70). Η Λάτσιο προβλημάτισε σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας καθώς και στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας με τη Γιουβέντους δείχνοντας πως ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Απεναντίας η Λεβερκούζεν μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα (2-1 Χόφενχαϊμ) και στα μάτια μας την θεωρούμε πιο έτοιμη αγωνιστικά για να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δίκαιο το 1,70 που προσφέρει ο Stoiximanγια την πρόκριση των Γερμανών, για το ματς της Ρώμης με ρίσκο η επιλογή ( Young Guns) του Χ σε απόδοση 3,40 (0% γκανιότα). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

110. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΚΛΑΜΠΜΠΡΙΖ

Πολύ σοβαρή δείχνει μέχρι στιγμής η Μαν. Γιουνάιτεντ, τουλάχιστον στην μεσοαμυντική της λειτουργία. Ξεκίνησε στην Πρέμιερ Λιγκ με 2/2 νίκες, αμφότερες με μηδέν παθητικό και κάπως έτσι περιμένουμε να κερδίσει εύκολα ή δύσκολα και την Κλαμπ Μπριζ που δεν διαθέτει ούτε την εμπειρία ούτε το ειδικό βάρος να ανταπεξέλθει στο «Ολντ Τράφορντ». Επιλογή των Young Gunsη νίκη της Γιουνάιτεντ με μηδέν παθητικό στο 2,02 τουStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

111. ΜΠΑΤΕΜΠΟΡΙΣΟΦ–ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Δύο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη μετράει ηΜπάτεγια το εγχώριο πρωτάθλημα καθώς μετά την ήττα της από τηνΝτιναμόΜινσκαπέτυχε να κερδίσει και τηνΓκόμελμε τη οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, στους προηγούμενους γύρους για τα προκριματικά ήταν τυχερή καθώς αντιμετώπισεαρκετάαδύναμες ομάδες. Ξεκούραστη ηΠαρτιζάνκαθώς δεν έδωσε παιχνίδι για το Πρωτάθλημα. Στον προηγούμενο γύρο κατάφερε και απέκλεισε τηνΣτέαουαπραγματοποιώντας πολύ καλήεμφάνιση. Δύσκολο παιχνίδια για πρόβλεψη, περιμένουμε τους φιλοξενούμενους να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους.

112. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΛΙΣ.-ΤΣΣΚΑΜΟΣΧΑΣ

Τρομερό ξεκίνημα στη Ρωσία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (5/5 νίκες με 8-1 τέρματα) που απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο τη Σπάρτα Πράγας χάρη στην εκτός έδρας νίκη της στη ρεβάνς (2-3 με τρελή ανατροπή). Χαρακτήρα αποκτάει η Σπόρτινγκ με την πρόσληψη του Ζορζ Ζέσους και τις μεταγραφές σπουδαίων παικτών όπως οι Ακουιλάνι, Τεόφιλο Γκουτιέρεζ, Νάλντο και Ρουίς. Θα δώσουμε το προβάδισμα στα «λιοντάρια», στο 1,95 ο άσος στον Stoiximan, καλή περίπτωση και η πρόκριση της στο 1,90(Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

113. ΙΠΣΟΥΙΤΣ–ΜΠΕΡΝΛΙ

Σεφτέ στο νέο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ έκανε ηΊπσουιτςη οποία μετά το 2-2 της πρεμιέρας στην έδρα της Μπρέντφορντ επικράτησε εντός με ανατροπή 2-1 τηςΣέφιλντΓούενσντεϊ πραγματοποιώντας παράλληλα αρκετά καλή εμφάνιση. Με δύο ισοπαλίες έχει ξεκινήσει στο νέο πρωτάθλημα ηΜπέρνλι, οι φιλοξενούμενοι πρόσφατα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Μπέρμιγχαμ, είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός από την συνέχεια τουΛιγκΚαπαπό τηνΠορτΒέιλ.Μοιάζουν πιο έτοιμοι οι γηπεδούχοι, οι φιλοξενούμενοι παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα βρίσκουν εύκολα δίχτυα, πάμε με το goal-goal.

114. ΜΙΛΤ.ΚΕΪΝΣΝΤΟΝΣ–ΜΠΟΛΤΟΝ

Από ήττα 1-0 στην έδρα τηςΠρέστονπροέρχεται ηΜίλτον, άδικο αποτέλεσμα καθώς οι οιΝτονςδημιούργησαν ευκαιρίες για κάποιο τέρμα με τους επιθετικούς όμως να τα χαλάν στη τελική προσπάθεια. Αναμενόμενη ήττα 3-0 στην έδρα της «Μπορο» γνώρισε η Μπόλτον,δίκαιο αποτέλεσμα με τα 3 γκολ να επιτυγχάνονται πριν τη συμπλήρωση 35 λεπτών παιχνιδιού. Πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ, η άσχημη εμφάνιση τηςΜπόλτονστο τελευταίο της παιχνίδι είναι και ο λόγος που θεωρείται αουτσάιντερ από τουςμπουκ, εμείς θα το αφήσουμε.

115. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΚΑΡΝΤΙΦ

Τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα της Χάντερσφιλντ απέσπασε η Μπλάκμπερν, τα «ρόδα» βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 10’ με την ισοφάριση να έρχεται ακριβώς με την συμπλήρωση μιας ώρα παιχνιδιού. Από ισοπαλία προέρχεται και η Κάρντιφ η οποία έμεινε στο 2-2 στην έδρα τηςΚΠΡ, βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0, μείωσε και με ένα γκολ στις καθυστερήσεις «έκλεψε» τον βαθμό. Αρκετά αλλοπρόσαλλες ομάδες και οι δύο, πάμε παρακάτω.

116. ΝΟΤΙΓΧΑΜ –ΤΣΑΡΛΤΟΝ

«Έσπασε» το ρόδι η Νότιγχαμ καθώς μετά από 9 σερί αγώνες (από πέρυσι) χωρίς νίκη επικράτησε εντός έδρας με ανατροπή 2-1 τηςΡόδεραμ. Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν με τη πλάτη στο τοίχο στο13΄ όμωςβρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και στην συνέχεια με 2 τέρματα πήραν το πρώτο τους φετινό τρίποντο. Αήττητη στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος ηΤσάρλτονκαθώς μετά την νίκη 2-0 επί τηςΚΠΡαναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Ντέρμπι. Παρά το δυνατό ξεκίνημα των φιλοξενουμένων στο πρωτάθλημα η Νότιγχαμ έχει τορόστεργια να καταβάλλει την αντίσταση τους και να πετύχει την 2η σερί νίκη, άσος.

117 ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ντέρμπι και την «Μπόρο». Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι (0-2-0), πρόσφατα παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία στηνΤσάρλτον, είχε προηγηθεί η ήττα/αποκλεισμός από την Πόρτσμουθ για τοΛιγκΚαπμε 2-1. Πρώτη νίκη της χρονιάς για την Μίντλεσμπρο η οποία επικράτησε εύκολα εντός έδρας 3-0 τηςΜπόλτον.Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, μπορεί να πάει παντού, πάμε παρακάτω.

118. ΡΟΔΕΡΑΜ–ΠΡΕΣΤΟΝ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα ηΡόδεραμη οποία πρόσφατα έχασε αρκετά δύσκολα 2-1 στην έδρα της Νότιγχαμ, είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας 4-1 από τηνΜίλτον.Θετικό ξεκίνημα για τηνΠρέστονη οποία προέρχεται από την δύσκολη εκτός έδρας επικράτηση με 0-1 επί τηςΜίλτον, εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα στην πρεμιέρα με την Μίντλεσμπρο. Δίκαια φαβορί οι φιλοξενούμενοι, όχι πολύ ζεστά πάντως καθώς ηΡόδεραμδίνει το πρώτο της παιχνίδι μπροστά στο κοινό της, περιμένουμε ψυχωμένη εμφάνιση από τους γηπεδούχους.

119. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ –ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Χάντερσφιλντ, πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της 1-1 με την Μπλάκμπερν, δεύτεροανεπιτυχήαποτέλεσμα μετά την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα τηςΧαλμε 2-0. Το απόλυτο με 2/2 στις νίκες έχει καταφέρει ηΜπράιτονκαθώς μετά το 1-0 επί της Νότιγχαμ στην πρεμιέρα πέρασε νικηφόρα και από την έδρα τηςΦούλαμεπικρατώντας 2-1. Δίκαιος ο φαβοριτισμός των φιλοξενουμένων, παρόλα αυτά είναι πολύ νωρίς για να αρχίσουμε να τους εμπιστευόμαστε μακριά από το σπίτι τους παρά το καλό ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει, no bet.

120. ΚΟΒΕΝΤΡΙ–ΚΡΟΥ

Το απόλυτο με 2/2 νίκες έχει πετύχει ηΚόβεντριστον νέο πρωτάθλημα τηςΛιγκ1, πρόσφατα κέρδισε εύκολα εκτός έδρας με 0-4 την Μίλγουολ πραγματοποιώντας μάλιστα φοβερή εμφάνιση, είχε προηγηθεί η εντός έδρας νίκη της πρεμιέρας επί τηςΓουίγκανμε 2-0. Δίκαιη ήττα 2-0 στην έδρα της Σκάνθορπ γνώρισε ηΚρουη οποία παρέμεινε χωρίς νίκη για φέτος, εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με τηνΠορτΒέιλστην πρεμιέρα. Άσος.

121. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ– ΟΛΝΤΑΜ

Με τρομερό αμυντικό πρόβλημα (4 γκολ παθητικό) ηΚόλτσεστερέχει ξεκινήσει με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα, πρόσφατα έχασε 2-1 στην έδρα τηςΠιτέρμπορο, είχε προηγηθεί η εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Μπλάκπουλ. Θετικό ξεκίνημα για την Όλνταμ η οποία παραμένει αήττητη μετά από 2 αγωνιστικές, στο τελευταίο της παιχνίδι κέρδισε εντός έδρας 1-0 με αρκετή δόση τύχης την Φλίντγουντ. Ικανοί για όλα οι φιλοξενούμενοι, πάμε παρακάτω.

122. ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Δεν κατάφερε να πάρει δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα η Μίλγουολ η οποία μετά την νίκη της πρεμιέρας στην έδρα της Σριούσμπερι με 1-2 έχασε με κατεβασμένα χέρια 4-0 στην έδρα τηςΚόβεντρι. Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μπάρνσλεϊ η οποία κατέβαλλε έστω και δύσκολα με 1-0 την αντίσταση τηςΜπέρτον. Προβάδισμα στους γηπεδούχους οι οποίοι θέλουν να εξιλεωθούν, δεν έχουν πείσει καθόλου οι φιλοξενούμενοι με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους.

123 ΜΠΕΡΙ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤΤΑΟΥΝ

Με δύο ισοπαλίες έχει ξεκινήσει την χρονιά η Μπέρι η οποία πρόσφατα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το πρώτο της τρίποντο καθώς αν και προηγήθηκε 2-0 εντός έδρας τηςΣουίντονκατάφερε να ισοφαριστεί, πολύ καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους οι οποίοι όμως χαλάρωσαν, κάτι το οποίο και πλήρωσαν. Άδικη ήττα στην έδρα της Όλνταμ με 1-0 γνώρισε η Φλίντγουντ καθώς με μόλις ένα σουτ των αντιπάλων κατάφερε να δεχθεί τέρμα, στην συνέχεια έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ με τους επιθετικούς της να βρίσκονται σε άσχημη μέρα. Κάποια στιγμή οι φιλοξενούμενοι θα επιβραβευτούν και με βαθμούς, παίζουν καλά και αδικούνται με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, πάσο η κόντρα.

124. ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ–ΜΠΕΡΤΟΝ

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και σε άσχημηεξωαγωνιστικήκατάσταση η Μπλάκπουλ η οποία πρόσφατα έχασε δίκαια 2-0 στην έδρα της Ρότσντεϊλ, το κλίμα δεν είναι καλό για τους γηπεδούχους με τους οπαδούς να έχουν ανοιχτό μέτωπο με τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Από ήττα 1-0 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ προέρχεται ηΜπέρτον, άδικο αποτέλεσμα με ένα πέναλτι να κρίνει την έκβαση του αγώνα. Μπορούν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα των γηπεδούχων οι φιλοξενούμενοι και να φύγουν με το διπλό.

125. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Σριούσμπερι προέρχεται η Μπράντφορντ η οποία συμπλήρωσε 3 παιχνίδια χωρίς νίκη, άδικο αποτέλεσμα, δημιούργησε πολλές φάσεις για περισσότερα τέρματα και μοιραία δέχθηκε την ισοφάριση. Αήττητη στο πρωτάθλημα η Τζίλιγχαμ, μετά το 4-0 επί τηςΣέφιλντπήρε και τον βαθμό στην έδρα τηςΠορτΒέιλμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Προβάδισμα στην έδρα, οι γηπεδούχοι αδικούνται με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

126. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

No bet.

127. ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΠΟΡΤΒΕΪΛ

Θετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα πραγματοποιεί ηΣουίντονη οποία μετά την νίκη της πρεμιέρας με 4-1 επί της Μπράντφορντ πήρε τον βαθμός από την έδρα της Μπέρι με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα μετράει ηΠορτΒέιλη οποία πρόσφατα έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με την Τζίλιγχαμ, θα μπορούσε μάλιστα να πάρει την πρώτη της νίκη αν οι επιθετικοί της ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Άσος.

128. ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Από θετικές εμφανίσεις δίχως όμως το ανάλογο βαθμολογικό απολογισμό προέρχεται η Σριούσμπερι η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπράντφορντ. Δίκαιη ήττα και πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα για την Τσέστερφιλντη η οποία έχασε 2-0 στην έδρα τηςΣέφιλντ. Προβάδισμα στους γηπεδούχους οι οποίοι αν εμφανιστούν λίγο πιο προσεκτικοί στα μετόπισθεν θα πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

129. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Καμία σιγουριά δεν βγάζει η Άκρινγκτον, με 1-0 έχασε το Σάββατο στηΜόρκαμ, ακόμα χωρίς νίκη στη σεζόν. Την πρώτη της έκανε η Μάνσφιλντ, με διπλό μάλιστα στηΝοτςΚάουντι(0-2), την προηγούμενη αγωνιστική, ο άσος δεν είναι ούτε οριακό φαβορί και λογικά κοντράρεται.

130. ΓΙΟΡΚ–ΓΕΟΒΙΛ

Στο ίδιο έργο θεατές και φέτος, πιέζεται από νωρίς ο άσος τηςΓιορκ, σενάριο της ημερησίας διάταξης την περασμένη σεζόν, την οποία και τελείωσε με πέντε νίκες σε 23 ματς στο σπίτι της. Το ίδιο έγινε και στο πρόσφατο ματς με τη Χάρτλπουλ, στο οποίο είχε υπεροχή, προηγήθηκε αλλά τελικά έφυγε με άδεια χέρια (1-2) από τη γήπεδο. Το κλίμα για τον Γουίλκοξ δύσκολα θα βελτιωθεί, ο άσος δεν έχει καμία αξία, αλλά και η στήριξη τηςΓέοβιλτου 0/3 ως τώρα δεν είναιεύκολη…

131. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ–ΚΕΪΜΠΡΙΤΖ

Λεπτές ισορροπίες, ηΓουίμπλεντονκέρδισε με ανατροπή (1-2) την αδύναμη φέτοςΚρόουλιτην προηγούμενη αγωνιστική, πάλεψε κόντρα στην Κάρντιφ στοΛιγκΚαπ(1-0), στην πρεμιέρα δεν άξιζε την ήττα από τηνΠλίμουθ(0-2). 4-4 στοΚαρλάιλη Κέμπριτζ, 1-0 από τηΡόδεραμκαι 3-0 τη Νιούπορτ στα αντίστοιχα δικά της παιχνίδια, αμφότερες δείχνουν αν μη τι άλλο όρεξη. Το έχουν το γκολ, πιθανό τοαμφίσκορο.

132. ΚΡΟΟΥΛΙ– ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Φαβορί η Πόρτσμουθ, δικαίως αφού μετράει 3/3 ως τώρα (3-0 Νταγκ &Ρεντ, 2-1 Ντέρμπι, 1-2Πλίμουθ), ηΚρόουλιδείχνει πολύ αδύναμη, από τύχη δεν έχει 0/3, αφού στην πρεμιέρα γλίτωσε από μπόρα στην Οξφόρδη, παίρνοντας βαθμό που δεν άξιζε. Διπλό.

133. ΛΕΪΤΟΝΟΡΙΕΝΤ– ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Φαβορί του 1,90 ο άσος στο άνοιγμα, περιμένουμε να πέσει κοντά στο 1,70, 2/2 νίκες στηΛιγκ2 για τηΛέιτονΌριεντ(2-0Μπαρνέτ, 1-3Ντάγκεναμ), ήττα με δύο γκολ στις καθυστερήσεις στοΛιγκΚαπκόντρα στηνΜΚΝτονς(2-1), 0-1-2 ο απολογισμός της Στίβενεϊτζ, ομάδας που και πέρσι χώλαινε ιδιαίτερα εκτός. Μόνο προς τα αριστερά κοιτάμε.

134. ΛΟΥΤΟΝ- ΜΠΡΙΣΤΟΛΡΟΒΕΡΣ

Πέταξε στα σκουπίδια το προβάδισμα με 2-0 που απέκτησε ηΛούτοναπέναντι στην Όξφορντ καθώς δέχθηκε 2 τέρματα στα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, είχε προηγηθεί το 1-1 της πρεμιέρας στην έδρα της Άκρινγκτον. Δίκαιη νίκη 1-0 στην έδρα τηςΓέοβιλπανηγύρισε ηΜπρίστολη οποία ρέφαρε την εντός έδρας ήττα 0-1 από την Νορθάμπτον. Ώρα νίκης για τους γηπεδούχους, τον ασιατικό άσο -0,25 στην απόδοση 1,85 της Bet365 επέλεξαν οι Young Guns.

135. ΜΟΡΚΑΜ–ΓΟΥΙΚΟΜ

Χωρίς να εντυπωσιάσει ηΜόρκαμπέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη καθώς επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Άκρινγκτον. Το απόλυτο με 2/2 νίκες έχει ηΓουίκομη οποία πρόσφατα κέρδισε 0-2 τηνΜπαρνέτ, κρατώντας ανέπαφη την εστία της για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι μετά και το 3-0 της πρεμιέρας επί τηςΓιορκ.Σε καλή κατάσταση φαίνεται να βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, πάσο η κόντρα.

136. ΜΠΑΡΝΕΤ– ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ

Μοιρασμένο το σετ, η νεοφώτιστηΜπαρνέτέχει 2/2 ήττες στο πρωτάθλημα (2-0ΛέιτονΌριεντ, 0-2Γουίκομ) αλλά προκρίθηκε επί της συμπολίτισσας Μίλγουολ στοΛιγκΚαπ(1-2 στην παράταση), 3/3 νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ (7-0 τέρματα) στο ξεκίνημα για τη Νορθάμπτον. Ένα κλικ προς τα δεξιά.

137. ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ&ΡΕΝΤ–ΕΞΕΤΕΡ

Δράμα ηΝτάγκεναμμέχρι στιγμής, 3-0 στο Πόρτσμουθ, 4-1 από τηνΤσάρλτον, 1-3 το Σάββατο κόντρα στηΛέιτονΌριεντ.ΗΈξετερέρχεται από βαρύ 3-0 στη Νορθάμπτον αλλά έχει φανέλα και έμπειρο τεχνικό ώστε να μην αποκλίνει από το σωστό δρόμο (3-2Γέοβιλ, 1-2Σουίντον) στον οποίο ξεκίνησε. Φαβορί ο άσος, η αξία στο διπλό, οι συντηρητικοί καλύπτουν την ισοπαλία.

138. ΟΞΦΟΡΝΤ -ΝΟΤΣΚΑΟΥΝΤΙ

No bet.

139. ΠΛΙΜΟΥΘ– ΚΑΡΛΑΪΛ

2/2 ήττες εντός ηΠλίμουθ(Τζίλιγχαμ, Πόρτσμουθ), αμφότερες με σκορ 1-2, γέλασε μόνο στην πρεμιέρα (0-2Γουίμπλεντον), ματς στο οποίο πήρε το μάξιμουμ που άξιζε. ΗΚαρλάιλείναι αήττητη στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια της τη φετινή σεζόν, έχοντας σκοράρει σε όλα, δεν είναι για 1,90 ο άσος.

140. ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ.

Διπλό-μαγκιά για τη Χάρτλπουλ στοΓιορκ, με ανατροπή στο τελευταίο εικοσάλεπτο (1-2) και ενώ γενικά πιέστηκε πολύ. 3/3 νίκες για την ομάδα τουΜουρ, πρώτος βαθμός φέτος για την αποδυναμωμένη Νιούπορτ το εντός έδρας 2-2 κόντρα στη Στίβενεϊτζ. Στιβαροί αμυντικά οι γηπεδούχοι, περιμένουμε να βρουν κενά στην ασθενή οπισθοφυλακή της Νιούπορτ. Άσος.

141. ΓΟΥΕΛΙΝΓΚΓ. – ΙΣΤΛΙΧ

Η νίκη της πρεμιέρας επί τηςΓκάισλιμε 1-0 δεν είχε την ανάλογη συνέχεια για τηνΓουέλινγκη οποία προέρχεται από δύο σερί ήττες, πρόσφατα έχασε στην έδρα της Μάκλσφιλντ 2-1. Θετικό ξεκίνημα για ακόμα μια σεζόν πραγματοποιεί η Ίστλιχ η οποία προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λίνκολν. Τον πρώτο λόγο οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν και κάποιες σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι.

142. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ –ΡΕΞΑΜ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Κίντερμίνστερ η οποία πρόσφατα έχασε 1-0 στην έδρα τηςΓκάισλι, μοναδικός βαθμός για τους γηπεδούχους φέτος αυτός της πρεμιέρας (2-2 με τηνΓκρίμσμπι). Μετά και την ήττα της πρεμιέρας από τηνΜπρόμλεϊηΡέξαμμετράει 2 σερί νίκες, τελευταία το εντός έδρας 3-0 επί της Όλντερσοτ. Δεν πείθουν οι γηπεδούχοι, πάμε με το διπλό το οποίο όμως θα προτιμούσαμε σε υψηλότερες αποδόσεις.

143. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Αήττητη μετά και από 3 αγωνιστικές (1-2-0) η Λίνκολν η οποία πρόσφατα απέσπασε τον βαθμό από την έδρα της Ίστλιχ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1, άδικο αποτέλεσμα καθώς πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και ήταν ανώτερη της αντιπάλου της στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μάκλσφιλντ η οποία κέρδισε εντός έδρας 2-1 τηνΓουέλινγκ, δίκαιο αποτέλεσμα, θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα. Σε καλύτερη κατάσταση η Λίνκολν μπορεί να πάρει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, άσος.

144. ΜΠΑΡΟΟΥ–ΓΚΑΪΣΛΙ

Οχτώ γκολ δέχθηκε στα τελευταία της 2 παιχνίδια ηΜπάροουγνωρίζοντας όπως είναι λογικό ισάριθμες ήττες, πρόσφατα έχασε 4-0 στην έδρα της ΦόρεστΓκριν, 3/3 οver 2,5 μετράνε με το καλημέρα οι γηπεδούχοι. Δύο σερί νίκες για τηνΓκάισλιη οποία πρόσφατα κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Κιντερμίνστερ. Βάσει εικόνας των γηπεδούχων το over 2,5 μοιάζει να έχει πολύ καλές τύχες.

145. ΜΠΟΡΕΧΑΜΓΟΥΝΤ- ΦΟΡΕΣΤΓΚΡΙΝ

Δενέιχεανάλογη συνέχεια η νίκη της πρεμιέρας επί τηςΧάλιφαξγια τηνΜπόρεχαμη οποία γνώρισε 2 σερί ήττες. Το απόλυτο με 3/3 νίκες έχει πετύχει η ΦόρεστΓκρινη οποία μάλιστα δεν έχει δεχθεί ακόμα τέρμα, πρόσφατα επικράτησε εύκολα με 4-0 τηςΜπάροου. Διπλό.

146. ΜΠΡΟΜΛΕΪΦΚ- ΜΠΡΕΪΝΤΡΙΤΑΟΥΝ

Δύο σερί ήττες για τηνΜπρόμλεϊη οποία πρόσφατα έχασε 4-1 στην έδρα τηςΓκρίμσμπι. Χωρίς νίκη παραμένει φέτος ηΜπρέιντριη οποία πρόσφατα πήρε τον πρώτο της βαθμό καθώς έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Τρανμίρ. Πάσο.

147. ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ -ΝΤΟΒΕΡΑΘΛΕΤΙΚ

Χωρίς (0-1-2) νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Όλντερσοτ η οποία πρόσφατα έχασε εύκολα 3-0 στην έδρα τηςΡέξαμ.Δεύτερο σερί αήττητη εντός ηΝτόβερκαθώς έμεινε στο 0-0 με τηνΤσέστερ. Δεν πιάνονται από πουθενά αμφότερες, πάμε παρακάτω.

148. ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ –ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ

Μια από τις ομάδες χωρίς βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα η Όλντριχαμ, μάλιστα δεν σκόραρε σε κανένα από τα 3, πρόσφατα έχασε και στην έδρα τηςΓουόκινγκ 2-0. Δυνατό ξεκίνημα για τηνΓκρίμσμπιφέτος καθώς μετράει 2 νίκες και 1 ισοπαλία, πρόσφατα διέλυσε εντός έδρας με 4-1 τηνΜπρόμλεϊ. Διπλό, οι φιλοξενούμενοι είναι 2 σκαλιά πάνω σε ποιότητα αλλά και φόρμα.

149. ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Χωρίς νίκη παραμένει φέτος η Σάουθπορτ η οποία μετράει 0-1-2, πρόσφατα έχασε 3-0 στην έδρα της Τσέλτεναμ, μάλιστα δεν έχει πετύχει ακόμα τέρμα με τα 2 από τα 4 να λήγουν over 2,5. Επέστρεψε στις νίκες η Γκέιχσεντ η οποία κέρδισε 2-1 τηνΜπόρεχαμ, 3/3 over 2,5 και goal-goal μετράνε οι φιλοξενούμενοι. Πάμε με τα γκολ.

150. ΤΟΡΚΙ–ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ

No bet.

151. ΤΡΑΝΜΙΡ –ΧΑΛΙΦΑΞ

Την άμεση επιστροφή της στηνΛιγκ2 θα ψάξει φέτος η Τρανμίρ η οποία ξεκίνησε δυνατά έχοντας απολογισμό 2-1-0, πρόσφατα έμεινε στο 0-0 στην έδρα τηςΜπρέιντρι. Με τρεις ήττες έχει μπει στο φετινό πρωτάθλημα ηΧάλιφαξκαι όπως φαίνεται θα τις κάνει 4, άσος.

152. ΤΣΕΣΤΕΡ– ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Πρώτη απώλειαβαθμώνγια τηνΤσέστερη οποία μετά από 2 σερί νίκες έμεινε στο 0-0 στην έδρα τηςΝτόβερ.Αήττητη στο πρωτάθλημα και η Τσέλτενναμ η οποία πρόσφαταπανηγύρισετην πρώτη της νίκη επικρατώντας εντός έδρας της Σάουθπορτ 3-0. Πάσο.

153. ΑΝΝΑΝΑΘΛΕΤΙΚ- ΣΕΝΤΜΙΡΕΝ

Με 1 νίκη και 1 ισοπαλία 1-1 με τηνΣτέρλινγκΆλμπιονμετράει στο πρωτάθλημα τηςΛιγκ2 ηΑννάνη οποία θα μπορούσε να έχει κάνει το απόλυτο με 2/2 νίκες αν ήταν λίγο πιο τυχερή, στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τηνΈλγκινεπικρατώντας3-1. Δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος η ΣεντΜίρενη οποία μετράει 3 σερί ήττες (2 για το πρωτάθλημα, 1 για τοΛιγκΚαπ), πρόσφατα έχασε εντός έδρας 1-2 από τηνΝταμπάρτονενώ για το ΤσάλεντζΚαπαπέκλεισε τηνΜπέργουικμε σκορ 2-1. Ψάχνουναντίδρασηοι φιλοξενούμενοι, σε χαμηλές όμως αποδόσεις, δεν θα το προτιμήσουμε.

154. ΚΟΥΙΝΟΦΣΑΟΥΘ– ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ

Με το δεξί έχει μπει την νέα αγωνιστική χρονιά ηΚουίνΟφΣάουθκαθώς μετράει το απόλυτο με 4/4 νίκες, πρόσφατα για το πρωτάθλημα επικράτησε 0-1 της Λίβινγκστον, στονπροηγούμενογύρο απέκλεισε την Στράνραερ επικρατώντας 2-0. Χωρίς νίκη και γκολ στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ η Λίβινγκστον, πρόσφατα έχασε εντός από την σημερινή της αντίπαλο με 0-1, μόνη νίκη φέτος για τους φιλοξενούμενος αυτή επί τηςΚλαιντ2-1 για το ΤσάλεντζΚαπ.Άσος.

155. ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ -ΡΕΪΘΡΟΒΕΡΣ

Από την πρώτης της νίκη στο πρωτάθλημα τηςΛιγκ1 προέρχεται η Στενχάουσμιουρ η οποία επικράτησε 2-1 της Έρντρι,στον προηγούμενο γύρο κέρδισε 2-3 τηνΙστΣτέρλινγκ. Πρώτη ήττα φέτος για τηνΡέιθΡόβερςη οποία έχασε αρκετά δύσκολα 1-0 στην έδρα της Φόλκερκ,στον προηγούμενο γύρο κέρδισε την 1-0 τηνΚάουντεμπιθ. Έχουν απουσίες οι φιλοξενούμενοιγι’ αυτόθα αποφύγουμε το διπλό αν και πολύ πιθανόν να επιβεβαιωθεί.

156. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Φόλκερκ καθώς επικράτησε δύσκολα 1-0 τηςΡειθΡόβερς,ένα γκολ τουΜακΚερ10 λεπτά πριν τα 90’ ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα του το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Από το εμφατικό 0-4 στην έδρα της Στράνραερ προέρχεται η Πίτερχεντ για το πρωτάθλημα τηςΛιγκ1, στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης επικράτησε 3-1 τηςΜπρέχιν. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι με το over 2,5 πάντως να έχει επίσης καλές τύχες.

157. ΡΕΑΛΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, τελευταίο τεστ για τηνΡεάλενόψειΠριμέρα, μόνο για μάτι.

158. ΜΕΛΓΚΑΡ-ΑΤΛΕΤΙΚΟΤΖΟΥΝΙΟΡ

5-0 το πρώτο παιχνίδι, κανένας λόγος ενασχόλησης.

159. ΜΠΟΛΙΒΑΡ- ΝΤΙΦΕΝΣΟΡΣΠ.

Αρκετά δύσκολα να ανατρέψει τη κατάσταση ηΜπολιβάρμετά και το 3-0 του πρώτου αγώνα, δίκαιο αποτέλεσμα, μάλλον τα τρία ήταν λίγα. Περιμένουμεανοιχτόπαιχνίδι καθώς οι γηπεδούχοι είναιαναγκασμένοινα παίξουν επιθετικά και να ψάξουν από νωρίς το γκολ, σίγουρα θαβρούνεχώρους οι φιλοξενούμενοι, επιλογή αποτελεί το over 2,5.

160. ΛΑΓΚΟΥΑΪΡΑ-ΟΥΝ.ΚΑΤΟΛΙΚΑ(ΕΚΟ)

Αρκετά θετικό αποτέλεσμα απέσπασε η ΛαΓκουάιρατην έδρα τηςΚατόλικααναναλογισθείκανείς τις δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει (υψόμετρο). Πλέον όλα θα κριθούν στο αποψινό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη. Τ ον ασιατικό άσο -0,25 επέλεξε ο Kyr_Lym στην απόδοση 1,975 στην Βet365.

161. ΛΙΜΠΕΡΤΑΔ - ΣΑΝΤΙΑΓΚΟΓΟΥΟΝ.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το πρώτο παιχνίδι στη Χιλή με τηνΛιμπερτάδ να κρατάει μεσχετικήάνεση το θετικό γι’ αυτή αποτέλεσμα. Αρκετά πιο έμπειρη ομάδα οι Παραγουανοί οι οποίοιμάλισταδιαθέτουν μια αρκετά δυνατή έδρα. Τον ασιατικό άσο -1 25 επέλεξε ο Kyr_Lym στην απόδοση 1,725 στην Βet365.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ