ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

111. ΡΙΝΤ– ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα αμφότερες, 0-2-3 ο απολογισμός τους, από εκτός έδρας ήττα 4-1 στην έδρα της Μάτερσμπουργκ προέρχεται ηΡιντ, 2-2 στην έδρα τηςΑντμίραη Σάλτσμπουργκ. Μάλλον ήρθε η ώρα για να πετύχουντην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι, αρκετά χαμηλή όμως η απόδοση του διπλού.

112. ΛΑΝΣ–ΑΖΑΞΙΟ

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα οι δύο ομάδες, 2 ισοπαλίες μετράει ηΛανς, 0-0 στην έδρα τηςΜετς, 1-1 πιο πρόσφατα στην έδρα της με τηνΡεντΣταρ. Από δίκαιη ήττα με 1-0 στην έδρα της Χάβρη προέρχεται ηΑζαξιό, τον πρώτο λόγο η έδρα.

113. ΝΤΕΝΧΑΑΓΚ– ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Πολύ χαμηλό το διπλό για να ασχοληθούμε, pregame τουλάχιστον.

120. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ–ΚΛΕΡΜΟΝ

Αήττητη ακόμα στο πρωτάθλημα ηΒαλενσιέν(1-1-0) η οποία πρόσφατα αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της χωρίς τέρματα με τηνΟσέρ, καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δεν μπόρεσε όμως να βρε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Με δύο συνεχόμενες ισοπαλίεςξεκίνησεη σεζόν για τηνΚλερμόν, 0-0 εντός με τηνΣοσόκαι πιο πρόσφατα 2-2 εκτός με τηνΕβιάνσε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με τους βαθμούς. Καλύτερα στοιχεία μέχρι τώρα ηΒαλενσιέν, αν το κυνηγήσει θα το πάρει, άσος.

121. ΛΑΒΑΛ– ΝΙΜ

Από ήττες προέρχονται οι δύο ομάδες, εντός έδρας ήττα 0-1 από τηνΝανσίγνώρισε ηΛαβάλ, άδικο αποτέλεσμα καθώς δέχθηκε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μάλιστα λίγο μετά από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε. Ήττα και για την Νιμ στην έδρα τηςΜπρεστ, δίκαιο αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι. Δύσκολο παιχνίδι με την ισοπαλία να μοιάζει το πιο πιθανό σημείο.

122. ΜΠΡΕΣΤ-ΜΠΟΥΡΓΚΠΕΡΟΝΑΖ

Αρκετά καλά έχει ξεκινήσει τη σεζόν ηΜπρεστπου για ακόμα μια χρονιά έχει ως στόχο την άνοδο. Αήττητη στα πρώτα 2, πρόσφατα κέρδισε με καλή εμφάνιση στην έδρα της 2-0 την Νιμ. Τα έχουμε πει για τηνΜπουργκ, η ομάδα είναι ανέτοιμη για την κατηγορία, δεν έγιναν σοβαρές προσθήκες και αναμένεται να πορευτεί και φέτος σχεδόν με το ίδιορόστερπου είχε πέρυσι, πρόσφατα μάλιστα έχασε και στην έδρα τηςΚρετέιγγια το πρωτάθλημα 2-1. Μπορεί η αναμέτρηση να είναι στο πλαίσιο τουΛιγκΚαπόμως δεν περνάει απαρατήρητη η διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τον ασιατικό άσο -0,5 στην απόδοση 1,825 στην Bet365 επέλεξαν οι Young guns .

123. ΝΑΝΣΙ–ΣΑΤΟΡΟΥ

Από την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται ηΝανσίη οποία επικράτησε 0-1 στην έδρα της Νιμ, πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία. Με ήττα ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις στην 3η κατηγορία της Γαλλίας ηΣατορούκαθώς έχασε 1-0 στην έδρα της ΣεντΡαφαέλ.Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, χαμηλός όμως ο άσος, πάμε παρακάτω.

124. ΝΤΙΖΟΝ – ΚΡΕΤΕΪΓ

Θετικά έχουν μπει στην νέα χρονιά οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα, εύκολη εντός έδρας νίκη 3-0 επί τηςΝιόρπέτυχε η Ντιζόν, πρώτη της για φέτος. Το απόλυτο με 2/2 νίκες έχει ηΚρετέιγ, πρόσφατα επικράτησε εντός έδρας της Μπουργκ Περοννάς 2-1. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, μεγάλο ρόλο θα παίξει ποια ομάδα από τις δύο το θέλει περισσότερο.

125. ΟΣΕΡ- ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 93

Χωρίς νίκη παραμένουν οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα, κλασικήΟσέρόπως τελείωσε πέρυσι την χρονιά έτσι ξεκίνησε και φέτος, 2 ισοπαλίες χωρίς τέρματα μετράνε οι γηπεδούχοι, 0-0 εντός μεΜπρεστκαι 0-0 στην έδρα τηςΒαλενσιένκαι οι δύο αναμετρήσεις με δυνατούς αντιπάλους. Τον πρώτο της βαθμό στην 2η κατηγορία της Γαλλίας κατέκτησε η ιστορικήΡεντΣταρ καθώς απέσπασε την ισοπαλία 1-1 στην έδρα τηςΛάνς, μάλιστα θα μπορούσε να αποδράσει και με την νίκη αν δεν ισοφαρίζονταν στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Περιμένουμε τους γηπεδούχους να κάνουν την πρώτη τους νίκη για φέτος, έστω και αν δεν είναι για το πρωτάθλημα, άσος.

126. ΠΑΡΙ –ΜΕΤΣ

Από δύο ισοπαλίες προέρχεται η νεοφώτιστηΠαρί, πρόσφατα πήρε τον βαθμό στην έδρα τηςΤουρμε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Πρώτη νίκη για το φαβορί της ανόδουΜετς, οι «κόκκινη» επικράτησαν 0-1 στην έδρα τηςΣοσόπαραμένοντας αήττητοι φέτος, 0-0 την πρώτη αγωνιστική εντός έδρας με την Λανς. Αν οι φιλοξενούμενοι δεν βάλουν σε δεύτερη μοίρα τον θεσμό τότε μπορούν να πάρουν την πρόκριση.

127. ΣΟΣΟ–ΝΙΟΡ

Δεν ξεκίνησε την χρονιά όπως θα ήθελε ηΣοσόη οποία έχει έναν βαθμό τις 2 πρώτες αγωνιστικές, την εντός έδρας ήττα 0-1 από τηνΜετςγνώρισε το τελευταίο της παιχνίδι. Χωρίς νίκη ακόμα ηΝιόρ, βαριά ήττα 3-0 στην έδρα της Ντιζόν την Παρασκευή που μας πέρασε, προβάδισμα στην έδρα.

128. ΧΑΒΡΗ -ΣΕΡΚΛΜΠΑΣΤΙΑ

Δυνατή φέτος η Χάβρη, θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να διεκδικήσει ακόμα και την άνοδο, 2/2 νίκες οι γηπεδούχοι στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, πρόσφατα κέρδισαν 1-0 εντός έδρας τηνΑζαξιό.Ομάδα 3ης κατηγορίας ηΣερλκπρόσφατα έχασε στην έδρα τηςΟρλεάν2-0 για το πρωτάθλημα. Άσος.

129. ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ –ΧΑΛ

Δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες, με εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στηνΛούτονξεκίνησε τις υποχρεώσεις της φέτος η Άκρινγκντον, νίκη 2-0 επί της Χάντερσφιλντ για τηνΧαλστην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ, τον πρώτο λόγο οι φιλοξενούμενοι με τις αποδόσεις όμως του διπλού να μη αποτελούν και καμιά ευκαιρία.

130. ΓΕΟΒΙΛ–ΚΠΡ

Αρκετά μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες καθώς τις χωρίζουν δύο κατηγορίες. Ισοπαλία 2-2 στην έδρα τηςΈξετερπήρε ηΓέοβιλγια την πρώτη αγωνιστική τηςΛιγκ2, ήττα 2-0 στην έδρα τηςΤσάρλτονγνώρισε ηΚΠΡ.Διπλό.

131. ΓΙΟΡΚ– ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ

Με το αριστερό ξεκίνησαν οι δύο ομάδες τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις τους. Ήττα 3-0 στην έδρα τηςΓουίκομγια τηνΓιορκ, ήττα και για την Μπράντφορντ στην έδρα τηςΣουίντονμε 4-1. Τις ομάδες χωρίζει μια κατηγορία με τους φιλοξενούμενους να δίνονται ελαφρώς φαβορί, όλα είναι πιθανά.

132. ΓΟΥΙΓΚΑΝ– ΜΠΕΡΙ

Άρχισαν τα ζόρια και φέτος για τηνΓουίγκανη οποία πέρυσι υποβιβάστηκε στηνΛιγκ1, στην πρεμιέρα μάλιστα γνώρισε εκτός έδρας ήττα 2-0 από τηνΚόβεντρι. Θετικό ξεκίνημα για την νεοφώτιστη Μπέρι στηνΛιγκ1 η οποία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Ντονκάστερ. Προβάδισμα στην έδρα, φυσικά μόνο με φανέλα δεν κερδίζονται τα ματς οπότε δεν το βλέπουμε και τόσο ζεστά.

133. ΓΟΥΙΚΟΜ–ΦΟΥΛΑΜ

Πέρυσι ηΓουίκομέχασε στο τσακ την άνοδο αφού στον τελικό των πλέι- οφ ηττήθηκε από τηνΣάουθεντστα πέναλτι, προηγήθηκε στο 95’ ισοφαρίστηκε στο 123’. Φέτος για το πρωτάθλημα θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο, πρόσφατα μάλιστα επικράτησε εντός έδρας τηςΓιορκ3-0. Με πιτσιρικάδες θα την βγάλει φέτος ηΦούλαμκαθώς ομ.ο.ηλικίας τουρόστερείναι στα 24, στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ πήρε το βαθμό στην έδρα της Κάρντιφ. Οι γηπεδούχοι πικραμένοι από πέρυσι, έρχονται όμως με φόρα και θα ψάξουν κάθε πιθανό τρόπο για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους, κόντρα η απέχουμε.

134. ΓΟΥΛΒΣ- ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ.

Τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, πάμε παρακάτω.

135. ΙΠΣΟΥΙΤΣ– ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ

Ακόμα ένα ζευγάρι που η διαφορά σταρόστερείναι εμφανής, στόχος των γηπεδούχων η άνοδος στηνΠρέμιερ, 2-2 στην πρεμιέρα στην έδρα της Μπρέντφορντ. Με το αριστερό μπήκε η χρονιά για την Στίβενειτζ η οποία έχασε εντός έδρας από τηΝοτςΚάνουντι0-2. Άσος.

136. ΚΑΡΛΑΪΛ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Μια κατηγορία χωρίζει τις δύο ομάδες, πήρε τον βαθμό (1-1) στην έδρας της Μάσνφιλντ ηΚαρλάιλγια τηνΛιγκ2, με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Τσέστερφιλντ καθώς επικράτησε εντός έδρας 3-1 της Μπάρνσλεϊ. Ένα κλικ δεξιά.

137. ΚΑΡΝΤΙΦ –ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Αν η Κάρντιφ κατέβει δεν θέσει σε 2η μοίρα τοΛιγκκαπτότε θα κερδίσει, δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες. Δεν θα ασχοληθούμε.

138. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ–ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Λογικό φαβορί οι φιλοξενούμενοι που φέτος θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω, παρόλα αυτά έχασαν στη πρεμιέρα 2-1 στην έδρα της Μπέρμιγχαμ. Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο την Μπλάκπουλ για την Κόλτσεστερ στην πρεμιέρα τηςΛιγκ2, ίσως στο live πάρουμε το διπλό σε καλύτερες τιμές.

140. ΛΟΥΤΟΝ- ΜΠΡΙΣΤΟΛΣΙΤΙ

Για ακόμα μια χρονιά ηΛούτονθέλει να παλέψει για την άνοδο, βασικό της όπλο η έδρα, 1-1 στην πρεμιέρα τηςΛιγκ2 στην έδρα της Άγκρινγκτον. Με το αριστερό μπήκε η χρονιά για τηνΜπρίστολη Τσάμπιονσιπ καθώς στη πρεμιέρα ηττήθηκε 2-0 στην έδρα τηςΣέφιλντΓουένσντεϊ, ερωτηματικό αν οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν βάρος στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες.

141. ΜΙΛΓΟΥΟΛ –ΜΠΑΡΝΕΤ

Θέλουν να επιστρέψουν στην Τσάμπιονσιπ οι γηπεδούχοι οι οποίοι κέρδισαν 1-2 στην έδρα της Σριουσμπερι για την 1η αγωνιστική τηςΛιγκ1. Ήττα στην πρεμιέρα τηςΛιγκ2 για τηνΜπαρνέτ, οι φιλοξενούμενοι έχασαν 2-0 στην έδρα τηςΛέιτονΌριεντ, άσος.

142. ΜΙΛΤ.ΚΕΪΝΣΝΤΟΝΣ-ΛΕΪΤΟΝΟΡΙΕΝΤ

Με φόρα έρχεται ηΜίλτονη οποία στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ σαν νεοφώτιστη επικράτησε 1-4 εκτός έδρας τηςΡόδεραμ. Νίκη 2-0 επί τηςΜπαρνέτστην 1η αγωνιστική τηςΛιγκ2 για τηνΛέιτον.Άσος και over.

143. ΜΟΡΚΑΜ-ΣΕΦΙΛΝΤΓΙΟΥΝ.

Με ήττες ξεκίνησαν αμφότερες στα πρωταθλήματα τους, με 2-0 στην έδρα τηςΧάρτπουλέχασε ηΜόρκαμ, 4-0 ηΣέφιλνταπό την Τζίλγχαμ, καμία από τις δύο δεν φαίνεται να είναι καλά, πάμε παρακάτω.

144. ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Εντός έδρας ήττα 1-2 από τηνΓούβλςγνώρισε η Μπλάκμπερν στην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ, εντός έδρας ήττα με το ίδιο σκορ και για την Σριούσμπερι από την Μίλγουολ για τηνΛιγκ1. Δεν μας ψήνει ο άσος.

145. ΜΠΟΛΤΟΝ–ΜΠΕΡΤΟΝ

Ακόμα μια δύσκολη χρονιά προμηνύεται για τηνΜπόλτονη οποία θα παλέψει και φέτος για την παραμονή της, 0-0 εντός έδρας στην πρεμιέρα με την Ντέρμπι. Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στηνΛιγκ1 οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι επικράτησαν 2-1 εντός έδραςτης Σκάνθορπ, κόντρα ή τίποτα.

146. ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι που υπερτερούν αρκετά σε θέμαρόστερτων αποψινών τους αντιπάλων.

147. ΜΠΡΙΣΤΟΛΡΟΒΕΡΣ– ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ

Επέστρεψε με ήττα στηνΛιγκ2 ηΜπρίστολΡόβερςκαθώς έχασε 0-1 στην έδρα της από την Νορθάμπτον. Εντός έδρας νίκη 2-1 επί τηςΡέντινγκπέτυχε στην πρεμιέρα η Μπέρμιγχαμ η οποία μάλλον και φέτος θα παλέψει για να σώσει τη χρονιά, με ρίσκο διπλό.

148. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ –ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στηνΛιγκ2 η Νορθάμπτον η οποία επικράτησε 1-0 στην έδρα τηςΜπρίστολ Ρόβερς. Ισοπαλία 2-2 στην έδρα τηςΚόλτσεστεργια την Μπλάκμπουλ στην πρεμιέρα τηςΛιγκ1, αμφίρροπη αναμέτρηση, έχει καλές τύχες η ισοπαλία.

149. ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις θέλουν οι γηπεδούχοι που γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα 1-0 από τηνΜπράιτονστην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ. Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Όλνταμ για την Γουόλσολ, προβάδισμα στους γηπεδούχους.

151. ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ–ΚΡΟΟΥΛΙ

Ήττα στην πρεμιέρα τηςΛιγκ1 για τηνΠιτέρμπορο, οι «μπλε» έχασαν 2-0 στην έδρα της Ρόντσεϊλ. Ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Όξφορντ απέσπασε ηΚρόουλιγια τηνΛιγκ2. Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι.

152. ΠΛΙΜΟΥΘ– ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Ομάδες που τις χωρίζει μια κατηγορία, ηΠλίμουθγια την 1η αγωνιστική της Λιψκ 2 επικράτησε 0-2 στην έδρα τηςΓουίμπλεντον, εμφατική εντός έδρας νίκη 4-0 επί τηςΣέφιλντΓιουνάιτεντπέτυχε η Τζίλγχαμ, αμφίρροπο ζευγάρι, ίσως το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ αποτελεί διέξοδος.

153. ΠΟΡΤΒΕΪΛ–ΜΠΕΡΝΛΙ

Ομάδα τηςΛιγκ1 ηΠορτΒείλ, επέστρεψε στην Τσάμπιονσιπ ηΜπερνλιη οποία δεν τα κατάφερε να παραμείνει στα σαλόνια τηςΠρέμιερ, αμφότερες ξεκίνησαν με ισοπαλίες τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ένα κλικ δεξιά.

154. ΡΟΔΕΡΑΜ- ΚΕΜΠΡΙΤΖΣΙΤΙ

Οι τιμές που κυκλοφορούν στον άσο είναι άξιον απορίας καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν 2 ολόκληρες κατηγορίες, φυσικά δεν μπoρούμε να γνωρίζουμε τις προθέσεις τηςΡόδεραμ, αν το το κυνηγήσουν θα το πάρουν.

155. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ –ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Νo bet.

156. ΣΑΟΥΘΕΝΤ–ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Νεοφώτιστη στηνΛιγκ1 ηΣάουθεντ πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Φίντγουντ στην πρεμιέρα, με καλή εντός έδρας εμφάνιση ηΜπράιτονεπικράτησε 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ για την Τσάμπιονσιπ, πάμε παρακάτω.

157. ΣΕΦΙΛΝΤΓΟΥΕΝ.– ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ

Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, φυσικά σε χαμηλές αποδόσεις, το αφήνουμε, ίσως προκύψει κάτι στο live.

158. ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Νο bet.

159. ΣΟΥΙΝΤΟΝ–ΕΞΕΤΕΡ

Δυνατό ξεκίνημα στην πραγματοποίησε στην πρεμιέρα τηςΛιγκ1 ηΣουίντονη οποία διέλυσε εντός έδρας την Μπράντφορντ με 4-1, εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τηΓέοβιληΈξετερ, προβάδισμα στην έδρα.

160. ΤΣΑΡΛΤΟΝ-ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ&ΡΕΝΤ

Διαφορά 2 κατηγοριών ανάμεσα στις δύο ομάδες, 2-0 επί τηςΚΠΡστην πρεμιέρα της Τσάμπιονσιπ ηΤσάρλτον, 3-0 εκτός έδρας ήττα από την Πόρτσμουθ γνώρισε ηΝτάγκεναμγια τηνΛιγκ2, το θέμα είναι πόσο θέλουν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι.

161. ΦΛΙΤΓΟΥΝΤΤΑΟΥΝ– ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ

Φαβορί οιγηπεδούχοιελέω διαφοράς της μια κατηγορίας, στηνΛιγκ1 η Φίντγουντ ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τηΣάουθεντστην πρεμιέρα, εντός έδρας νίκη 2-0 για τηνΧάρτπουλεπί τηςΜόρκαμστην 1η αγωνιστική τηςΛιγκ2, πάσο η κόντρα.

162. ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ -ΝΟΤΣΚΑΟΥΝΤΙ

Ομάδα Τσάμπιονσιπ η Χάντερσφιλντ έχασε στην πρώτη αγωνιστική 2-0 στην έδρα τηςΧαλ.Νίκη 0-2 στην έδρα της Στίβενεϊτζ πήρε ηΝοτςΚάουντιστην πρώτη αγωνιστική τηςΛιγκ2, όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις της γηπεδούχου.

163. ΓΚΑΪΣΛΙ– ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ

Με ήττα ξεκίνησαν τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις τους οι δύο ομάδες, 1-0 ήττα στην έδρα τηςΓουέλινγκη νεοφώτιστηΓκάισλι, εντός έδρας ήττα 0-1 από την ΦόρεστΓκρινγια την Όλντριχαμ, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να δίνεται φαβορί η γηπεδούχος, πάμε παρακάτω.

164. ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ – ΤΡΑΝΜΙΡ

Νο Bet.

165. ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ–ΜΠΑΡΟΟΥ

Με ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Κίντερμινστερ ξεκίνησε η χρονιά για τηνΓκρίσμπι, με το δεξί ξεκίνησε ηΜπάρου, σαφώς πιο έμπειρη ομάδα οι γηπεδούχοι αν και ακόμα βρισκόμαστε στην 2η αγωνιστική έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.

166. ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ-ΜΠΡΟΜΛΕΪΦΚ

Ήττα 1-0 στην έδρα της Τρανμίρ για τηνΓούκινγκστην πρεμιέρα, την έκπληξη με εντός έδρας νίκη επί τηςΡέξαμμε 3-1 πραγματοποίησε την 1η αγωνιστική ηΜπρόμλεϊ, ενθουσιασμένοι ξεκίνησαν την χρονιά οι φιλοξενούμενοι, θα το αφήσουμε.

167. ΙΣΤΛΙΧ -ΜΠΟΡΕΧΑΜΓΟΥΝΤ

Τα χάλασε στο τέλος της περσινής χρονιάς η Ίστλιχ που έφτασε κοντά στην άνοδο, φέτος και πάλι αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, απέναντι στην νεοφώτιστηΜπάροουέχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες για για φέτος. Άσος.

168. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ

Με ήττες ξεκίνησαν αμφότερες τις φετινές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας ήττα 1-0 από τηνΤορκίγνώρισε η Μάκλσφιλντ, ντροπιαστική εντός έδρας ήττα 0-4 από την Ίστλιχ η Σάουθπορτ, λογικό να δίνεται φαβορί η γηπεδούχος μετά και την άσχημη εμφάνιση των φιλοξενουμένων την 1η αγωνιστική, πάσο.

169. ΜΠΡΕΪΝΤΡΙΤΑΟΥΝ– ΛΙΝΚΟΛΝ

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήττα 1-0 στην έδρα τηςΤσέστεργια τηνΜπρέιντριστην πρεμιέρα, εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Τσέλτεναμ η Λίνκολν, σωστά μοιρασμένο το σετ, ίσως η ισοπαλία επαληθευτεί.

170. ΝΤΟΒΕΡΑΘΛΕΤΙΚ– ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ

Αλλοπρόσαλλες οι δύο ομάδες οι οποίες δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο την 1η αγωνιστική, ήττα στην έδρα τηςΜπάροουγια τηνΝτόβερ, εντός έδρας ισοπαλία με τηνΓκρίσμπιη Κίντερμινστερ, ένα κλικ δεξιά, οι φιλοξενούμενο ανέκαθεν μακριά από την έδρα τους δυσκολεύονται.

171. ΡΕΞΑΜ–ΤΟΡΚΙ

Παρά τον φαβοριτισμό τηςΡέξαμη αναμέτρηση είναι αρκετά αμφίρροπη, κακό πρόσωπο έδειξαν οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα καθώς ηττήθηκαν στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρόμπλεϊ 3-1, εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Μάκλφιλντ πέτυχε ηΤορκί, πάμε με την κόντρα και το Χ2.

172. ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Θετικά ξεκίνησε τη χρονιά η Τσέλτεναμ η οποία μπορεί να μην κέρδισε στην πρεμιέρα όμως πήρε βαθμό από μια δύσκολη έδρα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Λίνκολν, εντός έδρας ήττα 1-2 από την Γκέιχσεϊντ γνώρισε η Όλντερσοτ η οποία και φέτος πρόκειται να μας παιδέψει. Πάμε παρακάτω.

173. ΦΟΡΕΣΤΓΚΡΙΝ-ΓΟΥΕΛΙΝΓΚΓ.

Δίκαια φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι θα δώσουν μάχη ακόμα μια χρονιά για την άνοδο, άσος, φυσικά σε πολύ χαμηλές τιμές, ίσως προλάβουμε στο live να τον αγοράσουμε σε καλύτερες τιμές.

174. ΧΑΛΙΦΑΞ–ΤΣΕΣΤΕΡ

Αμφίροπηαναμέτρηση, πρώτο εντός φέτος για τηνΧάλιφαξη οποία πρόσφατα ηττήθηκε 3-1 στην έδρα της νεοφώτιστηςΜπόρεχαμ. Με το δεξί ξεκίνησε τη χρονιά ηΤσέστερη οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Μπρέιντρι.Θα απέχουμε.

175. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ– ΣΕΒΙΛΛΗ

Τελικός του Ευρωπαϊκού ΣούπερΚαππου θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα της Γεωργίας ανάμεσα στην κάτοχο τουΤσάμπιονςΛιγκ(Μπαρτσελόνα) και την κάτοχο τουΓιουρόπαΛιγκ(Σεβίλλη) σε έναν Ισπανικό εμφύλιο. Ικανή να σκοράρει και η Σεβίλλη, το έχει καταφέρει άλλωστε και στα έξι πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις όπου επαληθεύτηκε τόσο τοGGόσο και το over, αυτός ο συνδυασμός στον Stoiximan δίνει απόδοση 1,91. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

176. ΧΕΡΕΝΦΕΝ- ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΤΣΑΠ

Αν και αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι και με 3 απουσίες ηΧέρενφενέχει την ομάδα για να καταβάλλει τη αντίσταση της Ντε Γκράαφστσαπ. Άσος αλλά όχι πολύ ζεστά καθώς η αναμέτρηση αποτελεί πρεμιέρα και για τις δύο ομάδες.

177. ΝΤΑΝΤΙΓΙΟΥΝ.–ΝΤΑΝΤΙ

Ντέρμπι μίσους μόλις στην 3η αγωνιστική ανάμεσα στις δύο ομάδες. Νίκη 0-2 στην έδρα της Μάδεργουελ πέτυχε ηΓιουνάιτεντ, την πρώτη αγωνιστική έχασε 0-1 εντός από τηνΑμπερντίν. Με το δεξί ξεκίνησε την χρονιά ηΝταντίκαθώς πέρασε με το επιβλητικό 0-4 από την έδρα της Κιλμάρνοκ, ανώμαλη προσγείωση και επιστροφή στην πραγματικότητα η εντός έδρας ήττα 1-2 από τηνΧαρτςτο Σάββατο. Πιθανή η ισοπαλία.

178. ΣΕΝΤΤΖΟΝΣΤΟΝ-ΡΟΣΚΑΟΥΝΤΙ

Ελαφρώς φαβορί οι γηπεδούχοι αν και με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους δεν έχουν πείσει, 1-1 πρόσφατα εντός έδρας με αντίπαλο τηνΙνβερνές, την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ηΡοςΚάουντικαθώς επικράτησε 2-0 εντός έδρα τηςΧάμιλτον, δεν μας πείθουν οι γηπεδούχοι, κόντρα η πάσο.

180. ΟΥΝ.ΚΑΤΟΛΙΚΑ(ΕΚΟ) - ΛΑΓΚΟΥΑΪΡΑ

Δεν έχουν μπει καλά στα πρωταθλήματα τους αμφότερες, πάντως οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερη ομάδα και μπορούν να πάρουν ένα σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

181. ΟΥΝ.ΚΑΤΟΛΙΚΑ–ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ

Με φόρα ξεκίνησε τη σεζόν ηΚατόλικαη οποία επικράτησε 5-1 στην πρεμιέρα τηςΜπαρνετσέα, παραπαίει στο πρωτάθλημα της ηΝτανούμπιο, άσος.

182. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ–ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, 4-2-2 εντός, μάλιστα προέρχονται και από την δύσκολη νίκη 3-2 επί τηςΟέστε, ντεφορμέ ηΠαϊσαντούμε μόλις μια νίκη στα τελευταία 6, μάλιστα εκτός έδρας δεν πατάει καλά μετρώντας 2-1-5. Προβάδισμα στην έδρα.

183. ΜΠΑΪΑ–ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Δυνατοί και αήττητοι εντός έδρας οι γηπεδούχοι καθώς μετράνε 7-1-0, «πονάει» ηΝαούτικοεκτός. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι γηπεδούχοι μετά και την εντός έδρας νίκη με 4-1 επί τηςΜπόα,ήττα και από την Ρεγκάτας 1-0 ηΝαούτικο, άσος.

184. ΟΕΣΤΕ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΚ.

Μόνο στο γήπεδο της ότι κάνει η Οεστέ (5 σερί νίκες) που την Παρασκευή ηττήθηκε από την Κρισιούμα εκτός έδρας με γκολ στο 94’. Πολύ βελτιωμένη υπό τις οδηγίες του Ζιλμπέρτο Περέιρα η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, μετράει 4/4 νίκες με μόλις ένα γκολ παθητικό έχοντας αποδράσει από δύσκολες έδρες (Μπραγκαντίνο, Μακάε). Το μομέντουμ είναι με το μέρος των φιλοξενούμενων αλλά και η Οεστέ στο γήπεδο της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Στατιστικά βγαίνει τοNG(1,88/ Stoiximan ) με την Οεστέ να μετράει 6/8 εντός έδρας και την Γκοϊανιένσε να το έχει επαληθεύσει σε 7/8 εξόδους της. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

192. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ -ΒΙΤΟΡΙΑΜΠΑΪΑ

Στο 2,08 στο διπλό δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα για τηΒιτόριαΜπαΐαπου είναι ναι μεν πρωτοπόρος και με την καλύτερη επίθεση αλλά αναμένεται να έχει 3-4 αλλαγές στην ενδεκάδα της. Η Λουβερντένσε βρίσκεται μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας είναι αήττητη (3-1-0), ωστόσο το αποψινό ματς θα το δώσει στην πρωτεύουσαΚουιάμπα(ΑρέναΠαντενάλ) και όχι στη φυσική της έδρα αφού η διοίκηση αποσκοπεί σε περισσότερα έσοδα από τα εισιτήρια. Δεν πρόκειται να παραδοθούν εύκολα οι γηπεδούχοι, στο 1,75 προσφέρει το1Χο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

199. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ- Α ΜΠΕ ΣΕΝΑΤΑΛ

Εμφανές το επιθετικό πρόβλημα στηνΜποταφόγκο, που με αντίπαλο την Α Μπε Σε θα ψάξει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να διατηρηθεί στην προνομιούχο τετράδα. Επτά σερί ματς με λίγα γκολ μετράνε οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από καλή εμφάνιση, αλλά και από επτά παιχνίδια δίχως νίκη. Δεν αναμένεται να ανοιχτεί η Α Μπε Σε σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας, μιας και ξέρει πως για να πάρει αποτέλεσμα θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ δυνατή στα μετόπισθεν, εκμεταλλευόμενη την επιθετική δυστοκία που διακρίνει τηνΜποταφόγκο. Επιλογή το under 2,5 σε απόδοση 1,85 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ