ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

103. ΡΕΑΛΜΑΔΡΙΤΗΣ –ΤΟΤΕΝΑΜ

Την αυλαία τουΆουντιΚαππου διεξάγεται στην Γερμανία και το«ΑλιανζΑρίνα»ανοίγει η αναμέτρηση ανάμεσα στηνΡεάλ Μαδρίτης και τηνΤότεναμ. Τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας έχουν δώσει μέχρι τώρα οι Ισπανοί, έχασαν μόνο στο ένα από τηνΡόμα(0-0 κανονική διάρκεια, 7-6 στα πέναλτι), στα υπόλοιπα τρία κέρδισαν τιςΙντερ(3-0), ΜάντσεστερΣίτι(4-1) καιΜίλαν(10-9 στα πέναλτι, 0-0 κανονική διάρκεια), όλα στοπλαίσιοτου ΙντερνασιοναλΤσάμπιονςΚαπ.Τελευταίο δυνατό τεστ πριν και τη σέντρα τηςΠρέμιερΛιγκγια τους «πετεινούς», οι τυπικά φιλοξενούμενοι στα πρόσφατα 3 φιλικά που έδωσαν κέρδισαν την Μαλαισία, το Σίδνεϊ και έχασαν από την μικτή τουMLS, σκόραραν σε όλα, ενώ τα δύο έληξαν και over 2,5. Χαμηλές οι αποδόσεις για τηνΡεάλ, μόνη διέξοδος τα γκολ.

104. ΧΙΜΝΑΣΙΑΜΕΝΤΟΖΑ-ΓΚΟΥΑΡΑΝΙΑ.Φ.

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση οι δύο ομάδες καθώς προέρχονται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Μόλις 1 νίκη (1-1-6) στα τελευταία της 8 παιχνίδια μετράει η Χιμνάσια η οποία πρόσφατα έχασε και στην έδρα της ΒίγιαΝταλμίν 2-1. Παρόλα αυτά εντός έδρας οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά καθώς μετράνε 8-2-3 (17-10 γκολ), 8 από τα 12 έληξαν under 2,5 και no goal. Από εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Μπόκα Ουνίδος προέρχεται η Γκουαρανί, εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με το ζόρι καθώς σε 13 αναμετρήσεις έχουν πετύχει μόλις 3 τέρματα, 2-2-9 ο απολογισμός τους μακριά από το σπίτι τους, 12 από τα 13 έληξαν under 2,5 και no goal! Προβάδισμα στην έδρα και στα λίγα γκολ.

105. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Έκτοφιλικόστο πλαίσιο προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό,μάλιστααποτελεί το 3ο με τούρκικη ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» σε συνολικά 5 αγώνες μέχρι στιγμής μετράνε 3-1-1,μοναδικήήττα από τηνΝτούκλαΠράγας, πρόσφατα με πολύκαληεμφάνησηκέρδισαν 3-1 την Φέγενορντ. Τρίτο φιλικό τηςΣίβασπορφέτος, καμία νίκη ακόμα (0-1-2),πρόσφαταέχασε 1-0 από τηνΒίλεμ.Λογικό φαβορί ο Ολυμπιακός, αν και σε τέτοιου είδους φιλικά καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε περαιτέρω.

452. ΑΠΟΕΛ–ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Επιτέλους νίκη για τονΑΠΟΕΛστη διοργάνωση τουΤσάμπιονςΛιγκκαθώς κατάφερε να κερδίσει στην έδρα τηςΜίντιλαντ1-2 και να αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Με δύο γρήγορα γκολ στην αρχή του αγώνα οι Κύπριοι πάγωσαν τους Δανούς, μάλιστα έχασαν σημαντικές ευκαιρίες ναδιευρύνουντο προβάδισμα τους και νατελειώσουνεκείτην πρόκριση κάτι το οποίο πλήρωσαν στο τέλος δεχόμενοι το γκολ στο 88ο λεπτό του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι πλέον έχουν πολύ δύσκολο έργο, επιπλέον πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι και ζέστη καθώς δεν έχουνσυνηθίσεινα αγωνίζονται σε τόσουψηλέςθερμοκρασίες. Τον πρώτο λόγο οΑΠΟΕΛόμως περιμένουμε τηνΜίντιλαντνα είναι πιο προσεκτική στα μετόπισθεν, ακόμα και η ισοπαλία στην απόδοση 3,50 στον Stoiximan που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα έχει καλές τύχες.

453. ΜΟΛΝΤΕ-ΝΤΙΝΑΜΟΖΑΓΚΡΕΜΠ

Πιο έτοιμη αγωνιστικά η Μόλντε αφού το πρωτάθλημα της βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αλλά είναι ομάδα ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Δεν εμπνέει αξιοπιστία όμως ούτε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που έχει σαφέστατα πιο ποιοτικές λύσεις και διαθέτει περισσότερη εμπειρία από τέτοιους ευρωπαϊκούς αγώνες. Περιμένουμε τη μία ομάδα να περιμένει την άλλη και να παίζουν αμφότερες συντηρητικά, καλή σκέψη αποτελεί το γεγονός να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’ στο 2,15 του Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ.

106. ΒΑΡΝΑΜΟ- ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Επιτέλους νίκη για τηνΒάρναμομετά και από 5 σερί (0-1-4) ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι γηπεδούχοι επικράτησαν εντός έδρας τηςΑσιρίσκα3-1. Στην έδρα τους έχουν απολογισμό 4-1-3 (10-12 γκολ), τα 5 από τα 8 έληξαν over 2,5 και goal-goal. Πρωτοπόρος και σε πολύ καλήαγωνιστικήκατάσταση η Γιόνσεπιγκκαθώςμετράει μόλις 1 ήττα στατελευταίατης 11 παιχνίδια (8-2-1), πρόσφατα πέρασε με το εμφατικό 1-5 από την έδρα τηςΒάσμπι.Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο. Στην ανεκτή απόδοση 1,95 βρίσκουμε το διπλό στον Stoiximan.

454. ΑΓΙΑΞ-ΡΑΠΙΝΤΒΙΕΝΝΗΣ

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ματς των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ στη Βιέννη. Η Ραπίντ κρατάει μόνο το γεγονός πως επέστρεψε στο ματς και ισοφάρισε σε 2-2 παρότι έπαιζε με 10 παίκτες ενώ ο Άγιαξ μετά από αυτό το αποτέλεσμα είναι το μεγάλο φαβορί να προκριθεί χάρη στα δύο εκτός έδρας γκολ που πέτυχε. Ανοιχτό ματς περιμένουμε και στη ρεβάνς, λογική σκέψη τοoverστο 1,80 του Stoiximan για δύο ομάδες που διαθέτουν πολλά επιθετικά όπλα.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

107. ΜΠΑΓΕΡΝ– ΜΙΛΑΝ

Πρώτο παιχνίδι για φέτος μπροστά στο κοινό της θα δώσει ηΜπάγερν Μονάχου στοπλαίσιοτουΆουντιΚαπ.Άρχισαν τα όργανα στο στρατόπεδο τωνΒαυαρώνμετά και τον πρώτο χαμένο τίτλο της χρονιάς, η ομάδα τουΠεπΓουαρδιόλαηττήθηκε στα πέναλτι από την Βόλφσμπουργκ, 1-1 η κανονική διάρκεια. Τρίτο αξιόλογο φιλικό για τηνΜίλανη οποία πρόσφατα έπαιξε με τηνΡεάλΜαδρίτης για τον ΙντερνάσιοναλΤσάμπιονςΚαπαπό την οποία και ηττήθηκε 10-9 στα πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια). Περιμένουμε αντίδραση από τους γηπεδούχους, έστω και σε φιλική αναμέτρηση.

455. ΜΟΝΑΚΟ - ΓΙΟΥΝΓΚΜΠΟΪΣ

Πολλά επιθετικά όπλα διαθέτει πλέον στην φαρέτρα του ο Ζαρντίμ μιας και προχώρησε σε γενναία μεταγραφική ενίσχυση ενώ μην ξεχνάμε πως ο Πορτογάλος κόουτς από πέρσι έχει τελειοποιήσει την αμυντική λειτουργία της Μονακό. Η Γιουνγκ Μπόις δεν έχει άλλη λύση από το να επιτεθεί αφού πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ.Μπορεί να νικήσει την άμυνα των Γάλλων τουλάχιστον μια φορά, στο 2,10 προσφέρει ηBet365το αμφίσκορο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

108. ΑΜΕΡΙΚΑΜΙΝΕΪΡΟ–ΠΑΡΑΝΑ

Δυο σερί παιχνίδια χωρίς νίκη μετράει η ΑμέρικαΜινέιροπου πρόσφατα με καλήεμφάνισηπήρε τον βαθμό από την δυνατή έδρα τηςΒιτόριαΜπαΐα(1-1). Εντός έδρας οι γηπεδούχοι είναι αρκετά αξιόπιστοι καθώς παραμένουν αήττητοι με ρεκόρ 7-1-0 (15-4 γκολ), τα 5 έληξαν under 2,5. Σε καλή κατάσταση ηΠαρανάη οποία παρέμεινε για 4ο σερί παιχνίδιαήττητη(2-2-0) καθώς αναδείχθηκε στην έδρα της ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας. Εκτός έδρας πάντως δεντα πηγαίνεικαι τόσο καλά, έχει απολογισμό 1-2-4 (7-10 γκολ), τα 4 έληξαν under 2,5 και τα 4 goal-goal. Χαμηλός ο άσος ο οποίος έχει το προβάδισμα, ίσως στο live μαςδοθείη ευκαιρία να τον αγοράσουμε σε ποιο ικανοποιητικές τιμές.

109. ΣΑΜΠΑΪΟΚΟΡΡΕΑ–ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Ομάδες που έχουν επιθετική ευχέρεια και αντίστοιχα σπάνια κρατούν το μηδέν παθητικό είναι τόσο η Σαμπάιο (αήττητη στο γήπεδο της, 5-2-0) όσο και η Μπραγκαντίνο που μετράει 4/5overστα τελευταία της παιχνίδια.Αξίζει η ενασχόληση με τα πολλά γκολ, στο 2,00 τοover στηνBet365και στο 1,88 βρίσκουμε τοGGστον Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ