ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης. Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης

453. ΤΣΣΚΑΜΟΣΧΑΣ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Αρκετά σημαντική διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με τηνΤΣΣΚΑνα αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη 2-0 επί τηςΚρίλιαγια το εγχώριο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας έτσι το απόλυτο στις 2 πρώτες αγωνιστικές, μάλιστα η ομάδα του Σλούτσκι κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Σταθερά στα προκριματικά για ακόμα μια χρονιά η Σπάρτα η οποία όμως σπάνια καταφέρνει και φτάνει μέχρι τους ομίλους. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν καθώς στην πρώτη αγωνιστική έμειναν στο 0-0 στην έδρας τηςΖιχλάβα, πέρυσι αποκλείστηκαν στον ίδιο γύρο από την ΣουηδικήΜάλμεμε συνολικό σκορ 4-4 (4-2 εντός, 2-0 εκτός.). Χαμηλός ο άσος, ίσως μπορέσουμε να τον αγοράσουμε υψηλότερα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

100. ΜΙΛΣΑΜΙ - ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ

Πρώτη συμμετοχή τηςΜιλσάμιστοΤσάμπιονςΛιγκκαι έχει την ευκαιρία απέναντι στην Σκερντεμπέου να πάρει την ιστορική για αυτήν πρόκριση στα πλέι-οφ. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο καθώς απέκλεισαν την Λουντογκόρετς με συνολικό σκορ 3-1 (1-0 εκτός, 2-1 εντός), τυχεροί στην Βουλγαρία, έβγαλαν πάθος στον επαναληπτικό και παίζοντας έξυπνα πήραν την πρόκριση. Με την δύναμη της έδρας η Σκερτεμπέου πήρε το εισιτήριο για την 3η προκριματική φάση απέναντι στη Κρουσάντερς. Η αλβανική ομάδα επικράτησε εντός έδρας 4-1 των Ιρλανδών, παρουσιαστηκε χαλαρή στον επαναληπτικό όπου και ηττήθηκε 3-2. Αν κρίνουμε από τις εμφανίσεις αλλά και τορόστερτων δύο ομάδων τότε το σετ είναι σωστά μοιρασμένο, υπάρχει αρκετή ισοπαλία μέσα, πάντως πολύ πιθανό φαντάζει και το under 2.5 το οποίο όμως έχει πάρει την κατηφόρα.

101. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΑΠΟΕΛ

Αρκετά κλειστό παιχνίδια αναμένεται από τις δύο ομάδες, με όπλο την άμυνα ηΜίντιλαντγια ακόμα μια χρονιά θα προσπαθήσει να φτάσει μέχρι τους ομίλους, πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων αντιμετωπίζει οΑΠΟΕΛ.Με συνοπτικέςδιαδικασίεςκαι συνολικό σκορ 4-0 (2-0,2-0) οι πρωταθλητές Δανίας απέκλεισαν την Λίνκολν στην 2η φάση, για το πρωτάθλημα ξεκίνησαν με το δεξί καθώς επικράτησαν εντός έδρας της Βίμποργκ 2-0 και πιο πρόσφατα εκτός έδρας 1-2 τηςΣοντερίσκε. Με ισάριθμες ισοπαλίες (1-1 εκτός, 0-0 εντός) οΑΠΟΕΛξεπέρασε το εμπόδιο τηςΒαρντάρΣκοπίων όντας όμως καλύτερος και στα δύο παιχνίδια. Περιμένουμε μια αρκετά αμυντική προσέγγιση από τους γηπεδούχους καθώς παίζουν την μισή χρονιά, δεν έχουν λύσεις μπροστά οι Κύπριοι κάτι το οποίο μπορεί να τους στοιχίσει, προβάδισμα στην έδρα, καλές τύχες έχει και το under 2,25 στην ανεκτή απόδοση 1,70 στην Bet365.

102. ΦΟΛΟ - ΜΠΡΑΝ

Σε κακό φεγγάρι ηΦόλοπου μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια της, τα 4 έληξαν over 2,5 και goal-goal, στο τελευταίο ηττήθηκε 2-1 στην έδρα τηςΧοντ, εντός έδρας οι γηπεδούχοι μετράνε 2-2-3 (12-12 γκολ). Σε καλή κατάσταση ηΜπρανπου μετράει 3 νίκες στα τελευταία 5 (3-1-1), τα 4 έληξαν goal-goal. Ντεφορμέ οι γηπεδούχοι, παίρνουν αποτελέσματα εκτός οι φιλοξενούμενοι που μετράνε 2-4-2 (9-13 γκολ), ένα κλικ δεξιά.

103. ΜΑΚΑΜΠΙΤΕΛΑΒΙΒ - ΒΙΚΤΟΡΙΑΠΛΖΕΝ

Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε στην 3η προκριματική φάση ηΜακάμπιπου παρά την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Χιμπέρνιανς φρόντισε στον επαναληπτικό να βάλει τα πράγματα τη θέση τους και με μια εμφατική νίκη 5-1 να πάρει το εισιτήριο. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο εγχώριο πρωτάθλημα ηΠλζενκαθώς επικράτησε 2-1 εντός έδρας της ΣλάβιαΠράγας. Σωστά μοιρασμένο το σετ, θα απέχουμε.

451. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΛΑΜΠΜΠΡΙΖ

Ευκαιρία πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό καθώς πετυχαίνει μια αρκετά ανέτοιμη και με απουσίεςΜπριζ.Δύσκολο να μην σκοράρουν οι «πράσινοι» απέναντι σε μια άμυνα η οποία είναι αρκετά ασταθής, από την άλλη πλευρά οι Βέλγοι θα παίξουν με στόχο να πετύχουν ένα γκολ το οποίο μπορεί κάλλιστα να κρίνει και την πρόκριση. Δεν θα διαλέξουμε πλευρά αξίζει στο ρίσκο στα γκολ, θα προτιμήσουμε το αμίφσκορο. Στην απόδοση τους 1,91 το goal-goal στον Stoiximan που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

454. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΣΑΧΤΑΡΝΤΟΝΕΤΣΚ

Το πλέον αμφίρροπο ζευγάρι της συγκεκριμένης φάσης, πολλά εκατομμύρια δαπανήθηκαν από τους Τούρκους με αποκλειστικό στόχο την συμμετοχή στους ομίλους αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι απέκτησαν τους Φαν Πέρσι,Κιέρ, Νάνι,ΦερναντάοκαιΝτεσόουζαπραγματοποιώντας το καλοκαιρινό μπαμ. Έτοιμοι σε μεγάλο βαθμό οι Τούρκοι κάτι το οποίο φάνηκε από τα αποτελέσματα στα φιλικά, καθώς σε 8 αγώνες γνώρισαν μόνο μια ήττα (Ντνιπρο1-0) και πέτυχαν 7 νίκες με 22-7 γκολ. Πολύ καλό ξεκίνημα για τηνΣαχτάρη οποίαμετάκαι την κατάκτηση του ΣούπερΚαπστην χώρα της κέρδισε και τις 2 πρώτες αγωνιστικές στο εγχώριο πρωτάθλημα, στα μεταγραφικά η ομάδα του Λουτσέσκου αποδυναμώθηκε αρκετά και σίγουρα δεν θυμίζει την περσινή ομάδα. Προβάδισμα στους φιλόδοξους γηπεδούχους. Στην απόδοση 2,00 ο ασιατικός άσος -0,25 στην Βετ365.

104. ΒΑΡΝΑΜΟ - ΑΣΙΡΙΣΚΑ

Επιτέλους βαθμός για τηνΒάρναμοη οποία μετά από 4 σερί ήττες απέσπασε την ισοπαλία στην έδρα της Ντέγκερφορς, οι γηπεδούχοι αγνοούν την νίκη στην έδρα τους 5 συνεχόμενους αγώνες. Με σκορ 7-1 διέλυσε εντός έδρας ηΑσιρίσκατηνΟύτσικτενς, οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας τα καταφέρνουν μια χαρά καθώς μετράνε 4-1-3 (8-7 γκολ), διαθέτοντας παράλληλα την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Δεν θα ασχοληθούμε.

450. ΓΙΟΥΝΓΚΜΠΟΪΣ - ΜΟΝΑΚΟ

Μετά από 5 χρόνια απουσίας η ΓιουνγκΜπόιςεπέστρεψε στα προκριματικά τουΤσάμπιονςΛιγκόμως φάνηκε άτυχη καθώς θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Μονακό. Δεν ξεκίνησαν καλά στο εγχώριο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι που σε δύο αναμετρήσεις μετράνε ισάριθμες ισοπαλίες (1-1 με Ζυρίχη και Λουκέρνη). Πρεμιέρα στα επίσημα παιχνίδια για την Μονακό η οποία κατά την μεταγραφική περίοδο προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στορόστερ.Αποχώρισαν οιΚαράσκο,ΜπερμπάτοφκαιΚοντόμπια, αποκτήθηκαν οιΚαρίγιοαπόΕστουδιάντες,Πάσαλιτςαπό τηνΤσέλσι,Μπαλουλίαπό τη Λιόν ΑντάμαΤραορέαπό τηΛιλ,ΕλΣαράουιαπό τηΜίλανκαιΧέλντερΚόστα από τηνΜπενφίκα. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, άλλωστε οι Μονεγάσκοι αρέσκονται στα χαμηλά σκορ, πολύ πιθανό να δούμε κάποιο του τύπου 0-1, 0-0.

105. ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίσσεται η σεζόν για την αποδυναμωμένη φέτος Βιντεότον, που φαίνεται πως δεν μπορεί με τίποτα να βρει ρυθμό, αφού απέκλεισε με το… ζόρι την εξαιρετικά αδύναμη ΤΝΣ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στο πρωτάθλημα απογοητεύει ξεκινώντας με δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και δείχνει πως χρειάζεται πολύ χρόνο ακόμα για να δέσει και να αφομοιώσουν οι παίκτες τις τακτικές του –υπό αμφισβήτηση- νέου προπονητή της ομάδας. Στον αντίποδα, η ΜΠΑΤΕ κάνει και πάλι πλάκα στο πρωτάθλημα Λευκορωσίας και μετά από 14 αγωνιστικές μοιάζει ασταμάτητη, καθώς αγνοεί την ήττα. Πιο έτοιμοι οι φιλοξενούμενοι, που έχουν περισσότερες εμπειρίες σε αυτό το επίπεδο, ενώ βρίσκονται και σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τους Ούγγρους. Δε γίνεται να αγνοηθεί το 0:0 ασιατικό διπλό, το οποίο επελέγη και από τους Young Guns στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

111. ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΜΟΛΝΤΕ

Πολύ κρίσιμο ραντεβού για τις δυο ομάδες, η πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης είναι από τους μεγάλους στόχους της χρονιάς και όλη τους η προσοχή είναι στραμμένη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Φαβορί του ζευγαριού είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που έχει την ποιότητα και την εμπειρία με το μέρος της, ωστόσο δείχνει να είναι ακόμα ασύνδετη στην άμυνα. Η Μόλντε είχε μια ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστεί και θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα εν’ όψει της ρεβάνς. Οι Νορβηγοί είναι ομάδα με επιθετικά χαρίσματα και μπορούν να βρουν ένα γκολ στο Ζάγκρεμπ, το GG στο 2,00 του Stoiximan δείχνει ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

113. Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ - ΣΕΑΡΑ

Τρεις συνεχόμενες ήττες συνοδευόμενες με over 2,5 για την Νατάλ που πρόσφατα έχασε εκτός έδρας από την Σαμπάιο 3-2, εντός έδρας οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμα νίκη και μετράνε 0-4-3 (7-13 γκολ). Ακόμη μια ήττα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Σεάρα που έχασε 2-3 εντός έδρας από την Μοζι Μίριμ , 12 παιχνίδια χωρίς τρίποντο (0-5-7) οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα, πάμε παρακάτω.

114. ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ - ΜΑΚΑΕ

Ήττα 2-1 στην έδρα της Ναούτικο γνώρισε η Βιτόρια η οποία έχασε μετά από 4 παιχνίδια (3-1-0), δυνατοί εντός οι γηπεδούχοι που μετράνε 6-0-1 (18-7 γκολ) διαθέτοντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση, over 2,5 και goal-goal τα 3 από τα 5 τελευταία της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Από εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Παρανά προέρχεται η Μακάε, 4 από τα 5 τελευταία της έληξαν goal-goal και over 2,5. Άσος.

115. ΜΟΤΖΙ ΜΙΡΙΜ - ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Συνεχίζει τις καλές εμφανήσεις η Μότζι Μίριμ που παρέμεινε αήττητη για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι (3-1-0), πρόσφατα επικράτησε 2-3 στην έδρα της Σεάρα, goal-goal τα τελευταία της 5 παιχνίδια, τα 4 over 2,5. Αναπάντεχη ήττα 0-1 εντός έδρας από την Γκοϊανιένσε γνώρισε η Μπραγκαντίνο συνεχίζοντας έτσι τις κακές εμφανίσεις. Μόλις μια νίκη μετράνε οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία 6 (1-0-5), ενώ μακριά από την έδρα τους έχουν απολογισμό 1-1-5 (8-15 γκολ) διαθέτοντας παράλληλα την 2η χειρότερη άμυνα. Με ρίσκο θα πάμε προς την έδρα.

116. ΜΠΟΑ - ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Μπόα η οποία έχασε δίκαια στην έδρα της Αμέρικα Μινέιρο 2-0, 0-2-3 ο απολογισμός της στα τελευταία 5, 1-3-4 μετράει εντός έδρας, στα 5 επιβεβαιώθηκε το no goal. Έχασε ευκαιρία να χτίσει σερί η Λουβερνένσε καθώς παραχώρησε στην Οέστε την εντός έδρας ισοπαλία 1-1. Δεν τα πηγαίνουν καλά οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους καθώς έχουν απολογισμό 1-2-4 (3-7 γκολ), μάλιστα σκοράρουν με το σταγονόμετρο διαθέτοντας μια από τις χειρότερες επιθέσεις. Περιμένουμε λίγα γκολ, φυσικά σε πολύ χαμηλές αποδόσεις.

118. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Συνεχίζει την καθοδική πορεία η Παϊσαντού η οποία γνώρισε την ήττα με 3-0 στην έδρα της Ρεγκάτας, έιχε προηγηθεί ήττα 2-0 από την Μπαΐα για το κύπελλο. Μόλις μια νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια (1-1-4) ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράνε οι γηπεδούχοι τα 4 no goal. Επέστρεψε στις νίκες η Αμέρικα Μινέιρο που επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Μπόα με 2-0, οι φιλοξενούμενοι με μόλις μια ήττα στα τελευταία τους 8 παιχνίδια (5-2-1) βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σαφώς σε καλύτερη κατάσταση η Μινέιρο, δύσκολα θα ηττηθεί από την ντεφορμέ Παϊσαντού.

119. ΠΑΡΑΝΑ - ΝΑΟΥΤΙΚΟ

Απέσπασε τον βαθμό (0-0) στην έδρα της Μακάε η Παρανά η οποία με μόλις 1 νίκη στις τελευταίες της 6 αναμετρήσεις έχει βρεθεί κάτω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα, 5 από τα 6 έληξαν under, η έδρα της αποτελεί το δυνατό της σημείο φέτος καθώς μετράει 3-2-2. Νίκη με 2-1 στο ντέρμπι επί της Βιτόρια Μπαΐα πέτυχε η Ναούτικα διακόπτοντας έτσι σερί 2 συνεχόμενων ηττών. Δεν πατάνε καλά μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι που έχουν απολογισμό 1-2-3 (6-9 γκολ), μάλιστα δυσκολεύονται αρκετά στο γκολ . Τον πρώτο λόγο η ισοπαλία.

121. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΤΣΕΛΣΙ

Ήττα με 3-1 για την Μπάρτσα από την ανανεωμένη Μάντσεστερ για τον θεσμό του Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ. Στα πέναλτι επικράτησε η Τσέλσι της Παρί (1-1) για τον ίδιο θεσμό, παιχνίδι μόνο για μάτι για τους νυχτερινούς τύπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ