ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (21/7). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

101. ΡΟΜΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην Μελβούρνη για το Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ με τις δύο ομάδες να δίνουν το δεύτερο τους παιχνίδι για τον συγκεκριμένο θεσμό. Στα πέναλτι με 6-7 επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης η Ρόμα στον πρώτο αγώνα σε ένα ματς με αρκετές φάσεις για γκολ. Με 1-0 κέρδισε την Μέλμπουρν Σίτι η Μάντσεστερ Σίτι με τον τεχνικό της ομάδας Πελεγκρίνι να δοκιμάζει αρκετά νέα πρόσωπα. Παρά τον τίτλο της διοργάνωσης πρόκειται στην ουσία για ακόμα ένα φιλικό, παιχνίδι μόνο για μάτι.

102. ΜΠΑΓΕΡΝ – ΙΝΤΕΡ

Συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Κίνα οι δύο ομάδες με τους Βαυαρούς να δίνουν το δεύτερο παιχνίδι τους στην Ασία. Περίεργο το κλίμα στις τάξεις τον Γερμανών μετά και τις φήμες περί πώλησης και του Τόμας Μούλερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο παιχνίδι που έδωσαν επικράτησαν 4-1 της Βαλένθια με σχετική άνεση. Πρώτο ματς για την Ίντερ επί κινέζικου εδάφους, πριν λίγο καιρό αντιμετώπισαν σε φιλικό την Κάρπι στην Ιταλία την οποία και κέρδισαν με 4-2. Λογικό φαβορί οι τυπικά γηπεδούχοι που μπορούν και πάλι να πετύχουν μια ευρεία νίκη.Στο 2,10 βρίσκουμε την νίκη της Μπάγερν με παραπάνω από 1 γκολ διαφορά στην Bet365.

103. ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Σίγουρα πιο ποιοτική ομάδα είναι η Παρτιζάν που είναι πιο έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, βρίσκεται σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας (την Παρασκευή ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα) όμως στο πρώτο ματς στο Βελιγράδι κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των Γεωργιανών μόλις μια φορά και αυτή από στημένη φάση στα τελευταία λεπτά. Η Ντίλα Γκόρι παρότι άσημη είναι αρκετά φιλόδοξη και τις δύο προηγούμενες φορές που αγωνίστηκε στην Ευρώπη έκανε ζημιές αποκλείοντας 4 ομάδες θεωρητικά καλύτερες από αυτήν (Άαρχους, Ανόρθωση, Άαλμποργκ και Χάιντουκ).Ο ασιατικός άσος +0,75 στο 1,875 της Bet365 δεν περνάει απαρατήρητος, περιμένουμε κλειστό ματς ξανά ενώ μην ξεχνάμε πως η Παρτιζάν προκρίνεται και με ισοπαλία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

104. ΠΙΟΥΝΙΚ ΥΕΡΕΒΑΝ - ΜΟΛΝΤΕ

Τελειωμένη υπόθεση η πρόκριση για την Μόλντε μετά και το 5-0 του πρώτου αγώνα. Οι Νορβηγοί σαφώς καλύτερη ομάδα δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Αρμένους και στον επαναληπτικό αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές καθώς το εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη. Ίσως τα γκολ αποτελούν επιλογή,οριακά στο 1,70 το over 2,5 στην Βet365.

105. ΜΙΛΣΑΜΙ – ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ

Με την πλάτη στον τοίχο η Λουντογκόρετς που έπεσε θύμα έκπληξης στο πρώτο ματς (0-1). Καλείται να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα (ήττα με 1-0) στη Μολδαβία και απέναντι στην Μιλσάμι που της έβαλε δύσκολα στην Βουλγαρία. Ωστόσο εκτίμηση μας είναι πως θα επικρατήσει το φαβορί εύκολα ή δύσκολα και θα πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο 1,75 παίζεται η πρόκριση των Βουλγάρων στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

106. ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΡΑΝΤΕΡΣ

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και πολύ δύναμη Ράντερς και Έλσφμποργκ έμειναν στο 0-0. Ελαφρώς καλύτερη η Ράντερς είχε μερικές ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, σημαντικότερη ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Οι Σουηδοί αρκέστηκαν σε έναν πιο παθητικό ρόλο, προτιμήσαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και να πάνε στη ρεβάνς με το επικίνδυνο 0-0 στις πλάτες τους. Ξεκούραστες και οι δύο ομάδες αφού δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι περιμένουμε με τα λίγα γκολ και πάλι να έχουν το προβάδισμα, αξίζει να σημειωθεί πως η Έλφσμποργκ στο σπίτι της παρουσιάζεται αρκετά αξιόμαχη αν επιλέγαμε πλευρά αυτή θα ήταν η έδρα.

107. ΕΛΣΙΝΚΙ – ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ

Αναγκασμένη να κυνηγήσει από νωρίς το γκολ είναι η Βέντσπιλς που δεν έχει λόγο να παίξει με σκοπιμότητα από τη στιγμή που καλείται να ανατρέψει το 1-3 του πρώτου αγώνα. Η Ελσίνκι μπορεί να ντουμπλάρει τις νίκες της και να πάρει με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο.Λογική επιλογή το over στο 1,85 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

111. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΖΥΡΙΧΗ

Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο προετοιμασίας που πραγματοποιούν. Τρίτο παιχνίδι που δίνουν οι γηπεδούχοι μετά και το τέλος της Μπουντεσλίγκα, πρόσφατα αναδείχθηκαν 1-1 με τον Άγιαξ στην Ολλανδία. Με εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Γκρασχόπες ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της η Ζυρίχη για το πρωτάθλημα της Ελβετίας. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 69’ μετά από γκολ του Χοαρού με τον Κοχ στο 82’ να σώνει την παρτίδα και να χαρίζει τον βαθμό στην ομάδα του. Αρκετές αλλαγές αναμένεται από τις δύο ομάδες, λογικά το over 2,5 θα επιβεβαιωθεί.

114. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ

Άλλο ένα φαβορί με την πλάτη στον τοίχο στη ρεβάνς, την ήττα με 2-1 γνώρισε λοιπόν στη Μάλτα η Μακάμπι Τελ-Αβίβ που πρέπει να είναι πολύ σοβαρή προκειμένου να μην διακινδυνεύσει να χαρακτηριστεί αποτυχημένη η σεζόν πριν καν αρχίσει. Η Χιμπέρνιανς ξέρει πως αν παίξει στα ίσια δεν θα έχει ελπίδες να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ. Δύσκολα θα σκοράρουν οι Μαλτέζοι και για αυτό το σενάριο νίκης των Ισραηλινών σε συνδυασμό με το μηδέν παθητικό είναι καλή σκέψη.2,15 μέση απόδοση δίνουν τα ακριβή σκορ 1-0/2-0/3-0/4-0 όταν η κανονική επιλογή win to nil αποδίδει μόλις 1,61 στον Stoiximan και ενώ πριν λίγες ώρες βρίσκονταν στο 2,00. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

115. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Από εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Σιόν προέρχεται η Λουκέρνη στη πρεμιέρα του Ελβετικού πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ 0-2 όμως με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κατάφεραν και έκλεψαν τον βαθμό σε ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι. Σε στάδιο προετοιμασίας βρίσκεται ακόμα η Ντόρτμουντ η οποία στο πιο πρόσφατο φιλικό της ηττήθηκε από την Μπόχουμ 2-1. Πάμε παρακάτω.

Πάμε στοίχημα LIVE

116. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παιχνίδι για το Αφιό Καπ ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας τους, θα ακολουθήσει και δεύτερο φιλικό για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Αντάλιασπορ. Πριν από 3 μέρες οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν ακόμα μια τούρκικη ομάδα, την Ριζεσπόρ την οποία και κέρδισαν με 1-0. Πανηγυρικό κλίμα στις τάξεις της Φενέρ μετά και την έλευση του Φαν Πέρσι στην ομάδα ο οποίος ίσως πραγματοποιήσει και ντεμπούτο. Προβάδισμα στους γηπεδούχους.

117. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ

Αγώνας ο οποίος ρίχνει την αυλαία της 16η αγωνιστικής της 2ης κατηγορίας Σουηδίας. Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες που διαθέτουν δύο από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας και λογικά θα διεκδικήσουν την άνοδο μέχρι τέλους. Από 3 σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι που εντός έδρας είναι αρκετά αξιόπιστοι έχοντας απολογισμό 5-1-1 (13-7 γκολ), 4 από τα 7 έληξαν under 2,5 και 5 no goal. Την απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 0-1 γνώρισε η η Γιόνσεπιγκ από την Ντέγκερφορς διακόπτοντας έτσι ένα σερί 8 αήττητων αγώνων (6-2-0). Μακριά από το σπίτι τους οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται αρκετά αξιόλογοι καθώς μετράνε 4-1-1 (8-6 γκολ) διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα, 4 από τα 6 έληξαν under 2,5.Προβάδισμα στα λίγα γκολ μιας και οι δύο ομάδες αρέσκονται στο κλειστό ποδόσφαιρο, στο 1,95 το under 2,5 στην Βet365.

119. ΒΑΡΝΤΑΡ – ΑΠΟΕΛ

Περιμένουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από την Βαρντάρ η οποία σίγουρα θα παίξει πιο επιθετικά στην έδρα της, κάτι το οποίο θα ωφελήσει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θα βρουν περισσότερους χώρους. Έτοιμοι και αποφασισμένοι δείχνουν οι Κύπριοι οι οποίοι διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση. Στην απόδοση 2,18 βρίσκουμε το διπλό στον Stoiximan που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα! Διαβάστε περισσότερα εδώ .

120. ΛΙΝΚΟΛΝ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Πλασματικό το 1-0 του πρώτου αγώνα για την Μίντιλαντ αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Οι Δανοί προέρχονται από εντός έδρας νίκη 2-0 επί της Βίμποργκ στη πρεμιέρα του εγχώριου πρωταθλήματος. Ρόλο κομπάρσου είχε η Λίνκολν στο πρώτο παιχνίδι, κάτι το οποίο αναμένεται να επαναληφθεί και στο 2ο παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, χαμηλές οι αποδόσεις του διπλού, πολύ καλές τύχες έχει η νίκη των φιλοξενουμένων με 0 γκολ παθητικό καθώς αναμένεται να παρουσιαστούν αρκετά πιο σοβαροί σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.Οριακά στο 1,75 το win to nil της Μίντιλαντ στον Stoiximan , σημείο που αποτελεί επιλογή των Young Guns .

121. ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΜΑΛΜΕ

Αναγκαστικά θα παίξει στη ρεβάνς πιο επιθετικά η Ζαλγκίρις που πάλεψε πολύ και είχε μπόλικη δόση τύχης για να πάρει το 0-0 στη Σουηδία. Βούτυρο στο ψωμί της Μάλμε αν βρει περισσότερους ελεύθερους χώρους και όχι μία πολυπληθής άμυνα μπροστά της, έστω και αργά μπορεί να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι και ναεπαληθεύσει το διπλό στο 2,02 ( Stoiximan ).Διαβάστε περισσότερα εδώ .

122. ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ – ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ

Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση πρόκριση έχει τελειώσει μετά και το 4-1 του πρώτου αγώνα υπέρ της Σκεντερμπέου που με μια επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε το πρώτο βήμα και ήδη σκέφτεται τον επόμενο αντίπαλο της. Κατώτεροι των περιστάσεων οι Κρουσίεντερς, λογικό αν αναλογισθεί κάνεις το φτωχό ρόστερ το οποίο διαθέτουν. Δεν αξίζει ενασχόλησης η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

127. ΜΑΚΑΕ – ΠΑΡΑΝΑ

Εγγύηση στα ματς με πολλά γκολ και εκατέρωθεν η Μακάε, η ήττα με 3-1 από την Μότζι Μιρίμ ήταν το έβδομο διαδοχικό αμφίσκορο (10/13 GG συνολικά). Ικανή να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά και η Παρανά που έρχεται από νίκη ψυχολογίας με την Α Μπε Σε (1-4) όπου συν τις άλλοις ξεμπούκωσε επιθετικά.Καλή περίπτωση δείχνει το GG στο 1,83 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

129. ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣ. - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Σαφές προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Ρίβερ μετά και το 2-0 του πρώτου αγώνα. Οι Αργεντίνοι όντας αποτελεσματικοί και πολύ σοβαροί πραγματοποίησαν το πρώτο βήμα και βρίσκονται πολύ κοντά στον τελικό της διοργάνωσης. Για το πρωτάθλημα η Ρίβερ προέρχεται από εμφατική νίκη 1-5 στην έδρα της Ατλέτικο Ραφαέλα με τον Καβενάγκι να σκοράρει 4 φορές! Η Γκουαρανί με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα έχασε εντός έδρας 0-2 από την Ολίμπια Ασουσνσιόν, αποτέλεσμα το οποίο και δείχνει πως το μυαλό των ποδοσφαιριστών της είναι στον αποψινό ημιτελικό. Περιμένουμε συντηρητικό παιχνίδι από την Ρίβερ κάτι το οποίο δεν βολεύει την Γκουαρανί που αρέσκεται να παίζει με αντεπιθέσεις στον συγκεκριμένο θεσμό.Στο 1,80 το no goal στην Bet365.

132. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Παιχνίδι στο πλαίσιο του Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ το οποίο και θα διεξαχθεί στην Νέα Υόρκη. Δεύτερο παιχνίδι για την Παρί στον συγκριμένο θεσμό, πρόσφατα επικράτησε με ανατροπή της Μπενφίκα 3-2. Πρώτο επίσημο φιλικό για την Φιορέντινα. Αν διαλέγαμε κάτι θα ήταν τα γκολ.

134. ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Πρεμιέρα με νίκη για την Μάντσεστερ η οποία επικράτησε 1-0 της Κλαμπ Αμέρικα με τον Μπάστιαν Σβαινστάιγκερ να πραγματοποιεί ντεμπούτο. Βαριά ήττα 5-1 από το Λος Άντζελες γνώρισε η Σαν Χοσέ. Αδύναμοι οι τυπικά φιλοξενούμενοι ακόμα και σε φιλικό τους δίνουμε ελάχιστες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα.

135. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Ίσως το παιχνίδι το οποίο αξίζει να παρακολουθήσουμε παρά την βίαιη ώρα (06:00) την οποία και διεξάγεται. Τζέραρντ και Σουάρεζ θα βρεθούν αντιμέτωποι, Μέσι και Νέιμαρ θα απουσιάσουν. 3-1 επικράτησε της Γιουβέντους η Μπάρτσα στο πρώτο παιχνίδι για τον συγκεκριμένο θεσμό, από το επιβλητικό 5-2 επί της Σαν Χοσέ προέρχεται το Λος Άντζελες. Περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ