ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τρίτης (14/07). Πηγή:Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

101. ΒΕΝΤΣΠΙΛΣ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Αμφίρροπη η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ της Βέντσπιλς και της Ελσίνκι για το δεύτερο προκριματικό γύρο τουΤσάμπιονςΛιγκ.Αμφότερες έχουν αγωνιστικό ρυθμό μιας και τα πρωταθλήματά τους είναι σε εξέλιξη, με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να αποτελούν πάντα πρόκληση, παρόλο που οι πιθανότητες διάκρισης είναι περιορισμένες για τις ομάδες που ξεκινούν από τόσο πρώιμα στάδια της διοργάνωσης. Η Βέντσπιλς μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα εντός των συνόρων, ωστόσο δεν μπορεί ανπαραβλεφθείτο γεγονός ότι παραμένει αήττητη, ενώ η Ελσίνκι δεν δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και επιπλέον όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδό της χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς, ο ασιατικός άσος +0,5 (1Χ) στο 1,75 της Bet365 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

103. ΑΠΟΕΛ–ΒΑΡΝΤΑΡ

Δεν υπάρχει αμφιβολία για την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο ΑΠΟΕΛμε νέο τεχνικό θα προσπαθήσει να αγωνιστεί για ακόμα μια χρονιά στους ομίλους κάτι το οποίο φυσικά δεν φαντάζει καθόλου εύκολο. Σύμφωνα με τον νέο προπονητή της ομάδαςΠασιένσατέτοιου είδους παιχνίδια είναι εύκολα και πρέπει να κερδηθούν. Αρκετές μεταγραφές έγιναν και ερωτηματικό αποτελεί το πώς θα παρουσιαστούν οι γηπεδούχοι στο πρώτο επίσημο τους παιχνίδι. Αρκετά δυνατή στο πρωτάθλημα των Σκοπίων ηΒαρντάρη οποία έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα και είναι μια ανερχόμενη δύναμη καθώς πέφτει... χρήμα, παρόλα αυτά είναι πολύ νωρίς για να τα βάλει με ομάδες δυναμικήςΑΠΟΕΛ. Στο live ίσως μας δοθεί η δυνατότητα να αγοράσουμε τον άσο σε αρκετά καλύτερες τιμές.

104. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ– ΛΙΝΚΟΛΝ

Ακέφαλη ηΜίντιλαντκαθώς μετά και την πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος ο αρχιτέκτονας της ομάδας Ρίντεχολομ παραιτήθηκε. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο την περασμένη χρονιά και κατά την μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκαν σημαντικά καθώς στόχος είναι η συμμετοχή στους ομίλους. Τα έχει σαρώσει όλα η Λίνκολν στο πρωτάθλημα του Γιβλαρτάρ καθώς μετράει 12 συνεχόμενα πρωταθλήματα και 20 συνολικά! Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την ΣάνταΚολόμαμε συνολικό σκορ 2-1. Δύσκολο έως ακατόρθωτο να μην πάρει αποτέλεσμα η κατά πολύ καλύτερη ομάδαΜίντιλαντ.

Πάμε στοίχημα LIVE

105. ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ –ΜΙΛΣΑΜΙ

Αρκετά ενισχυμένη μεταγραφικά η Λουντογκόρετς η οποία απέκτησε συνολικά 6 ποδοσφαιριστές! Η πρωταθλητές Βουλγαρίας συμμετέχουν ανελλιπώς στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πέρυσι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και τους ομίλους, κάτιπουαποτελεί τον φετινό στόχο. Πρωταθλήτρια Μολδαβίας μετά από 6 χρόνια απουσίας από την μεγάλη κατηγορία ηΜιλσάμιη οποία συμμετέχει για 1η φορά στην Ιστορία της στα προκριματικά τουΤσάμπιονς Λιγκ.Αήττητη στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει την έκπληξη. Πολύ χαμηλός ο άσος, θα απέχουμε.

106. ΜΟΛΝΤΕ-ΠΙΟΥΝΙΚΥΕΡΕΒΑΝ

Η περσινή πρωταθλήτρια Νορβηγίας δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τις φετινές της υποχρεώσεις για το εγχώριο πρωτάθλημα και πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μπει στην διεκδίκηση του τίτλου για 4η συνεχόμενη σεζόν, παρόλα αυτά ηΠιούνικείναι ομάδα στα μέτρα της και μπορεί να της επιβληθεί σχετικά εύκολα. Οι φιλοξενούμενοι στην προηγούμενη φάση απέκλεισαν τηνΦολγκόρεμε ισάριθμες νίκες (2-1), όαση τωνΑρμένωνο επιθετικόςΡομέροο οποίος σε 25 αγώνες έχει πετύχει 21 τέρματα. Ίσως οι γηπεδούχοι καλύψουν κάποιο χάντικαπ της τάξης των 2 γκολ μιας και η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη.

107. ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ

Αρκετά δυνατή στην έδρα της η πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκερντεμπέου η οποία εδώ και χρόνια έχει πάρει τα πρωτεία στο εγχώριο πρωτάθλημα.Σολντ - άουτ πραγματοποιήθηκε μέσα σε λίγες ώρες από τους οπαδούς των γηπεδούχων οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν μια αρκετά εκρηκτική ατμόσφαιρα. Μεγάλη πρόκριση πήρε η Κρουσέιντερς η οποία κατάφερε και απέκλεισε δίκαια τηνΛεβάντιαΤαλίνστη προηγούμενη φάση με συνολικό σκορ 1-1 και ισάριθμες ισοπαλίες. Μοναδικό πρόβλημα για τους φιλοξενούμενος θα είναι η ζέστη καθώς δεν έχουν μάθει να αγωνίζονται σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες. Την κατηφόρα έχει πάρει ο άσος ο οποίος όμως μπορεί να μας απασχολήσει στο live.

108. ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝΣ -ΜΑΚΑΜΠΙΤΕΛΑΒΙΒ

Πρωταθλητές Μάλτας μετά από 6 χρόνια οι Χιμπέρνιανς οι οποίοι τα τελευταία χρόνια διαπρέπουν στο εγχώριο πρωτάθλημα. Φέτος κατέκτησαν το τίτλο με μεγάλη ευκολία αφού σε 33 αγώνες γνώρισαν μονάχα μια φορά την ήττα. Τορόστερτους απαρτίζεται κυρίως απόΒραζιλιάνους(6 συνολικά) οι οποίοι κάνουν και τη διαφορά. Πολυνίκης στο Ισραήλ ηΜακάμπιη οποία κατέκτησε για 3η συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα και 21η συνολικά αποτελώντας την πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας Νέος προπονητής για τους φιλοξενούμενος οΣλάβιτσαΓιοκάνοβιτς ο οποίος πέρυσι οδήγησε την Γούότφορντ στην άνοδο. Δύσκολα θα καταφέρουν οι γηπεδούχοι να αποσπάσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα όμως εμείς θα απέχουμε μέχρι το live.

111. ΜΑΡΙΜΠΟΡ–ΑΣΤΑΝΑ

Πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τους Σλοβένους οι οποίοι αποτελούν την πλέον παραδοσιακή δύναμη της χώρας. Πέρυσι οι γηπεδούχοι κατάφεραν και έφτασαν στους ομίλους διαγράφοντας μια αξιοπρεπέστατη πορεία με 3 ισοπαλίες και 3 ήττες (Τσέλσι,Σάλκε, Σπόρτινγκ). Πρωταθλήτρια Καζακστάν ηΑστάναη οποία βρίσκεται σε πλήρης αγωνιστικούς ρυθμούς μιας και το εγχώριο πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, πρόσφατα μάλιστααναδείχθηκεισόπαλη 1-1 με τηνΤόμπολ.Καλύτερη πορεία στην Ευρώπη μπορεί να θεωρηθεί η περσινή αφού έφτασε μια ανάσα από τους ομίλους. Ποιητικότερη και σαφώς πιο έμπειρη ομάδα οι γηπεδούχοι μπορούν να κάνουν το πρώτο βήμα. Στην απόδοση του 1,72 ο άσος στην Βet365, σημείο το οποίο αποτελεί επιλογή των Young Guns .

112. ΤΡΕΝΤΣΙΝ–ΣΤΕΑΟΥΑ

Νεανικό σύνολο με άκρατο ενθουσιασμό οι Σλοβάκοι τηςΤρέντσιν, ανερχόμενη δύναμη στο ποδόσφαιρο της χώρας τους, διψάνε για ευρωπαϊκές διακρίσεις. Σίγουρα πολύ πιο έμπειρη από τέτοια παιχνίδια ηΣτεάουα, όμως προβλημάτισε στα επίσημα παιχνίδια της προ ολίγων ημερών, αρκετοί οιαποχωρήσαντες, δημιουργήθηκε πρόβλημα στην αγωνιστική χημεία. Δεν θα είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα στη Σλοβακία, ισχυρότατη έδρα ηΤρέντσινστο περασμένο πρωτάθλημα, μπορεί τη μίνι έκπληξη. Πάμε με τον ασιατικό άσο 0:0 των γηπεδούχων, τιμάται 2,125 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

113. ΠΑΡΤΙΖΑΝ-ΝΤΙΛΑΓΚΟΡΙ

Πρωταθλήτρια με το ζόρι ηΠαρτιζανη οποία λίγο έλειψε να κατακτήσει και το κύπελλο το οποίο έχασε από την Τσουκαρίτσκι. Αποχώρισαν 2 σημαντικοί παίκτες όμως ήρθαν άλλοι 4 (μέσα σε αυτούς ο βετεράνος επιθετικός Μποσίνοφ). Έτοιμοι εμφανίστηκαν στα φιλικά οι γηπεδούχοι που επιθυμούν διακαώς τη συμμετοχή τους στους ομίλους κάτι το οποίο θα τους αποφέρει μεγάλη οικονομική ανάσα. Πρωταθλήτρια μετά από 4 χρόνια παρουσίας στην πρώτη κατηγορία ηΝτίλα Γκόριη οποία θα συμμετάσχει για πρωτη φορά στην ιστορία της στα προκριματικά τουΤσάμπιονςΛιγκ.Στα μεταγραφικά ενισχύθηκε με τον ερχομό 7 νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι όμως αποτελούν ερωτηματικό. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, οι χαμηλές αποδόσεις του άσου όμως θα μας κάνουν να απέχουμε.

114. ΣΑΡΑΓΙΕΒΟ-ΛΕΧΠΟΖΝΑΝ

Μετά από 7 χρόνια ηΣαράγιεβοκατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος με τον ιδιοκτήτη της ομάδας να έχει θέσει μοναδικό στόχο της φετινής χρονιάς τους ομίλους της διοργάνωσης. Τελευταία φορά που έπαιξε στα προκριματικά ήταν το 2007 όταν και αποκλείστηκε στον 3ο γύρο από τηνΝτιναμόΚιέβου. Στα μεταγραφικά ενισχύθηκε αρκετά καθώς αποκτήθηκαν 7 παίκτες και αποχώρησαν μόλις 2. Μετά και από 4 χρόνια απουσίας από τα προκριματικά ηΛεχεπέστρεψε καθώς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πολωνίας. Πρόσφατα επικράτησε τηςΛέγκιαΒασροσβίας με 3-1 για το σούπερ - καπ.Αποκτήθηκαν 4 παίκτες οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά την μεσαία και επιθετική γραμμή της ομάδας. Μπορεί οι γηπεδούχοι να υστερούν σε ποιότητα της αντιπάλου τους όμως μπορούν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, Στην απόδοση του 3,40 η ισοπαλία στην Bet365.

115. ΤΖΑΜΑΪΚΑ-ΕΛΣΑΛΒΑΔΟΡ

Δίκαιη νίκη με 1-0 έστω και στις καθυστερήσεις επί του Καναδά κατέκτησε η Τζαμάικα η οποία ακόμα και με ήττα μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση ως δεύτερη ή μια από τις δύο καλύτερες τρίτες. Για την νίκη που θα της δώσει την σίγουρη πρόκριση θα παίξει τοΕλΣαλβαδόρ το οποίο κατάφερε και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από την ΚόσταΡίκα.Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπορεί να πάρουν και το μαγικό εισιτήριο ακόμα και με ισοπαλία σαν μια από τις 2 τρίτες καλύτερες. Ίσως η μοιρασιά στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφήσει τις δύο ομάδες ικανοποιημένες. Στη απόδοση του 3,00 το Χ στην Bet365.

Πάμε στοίχημα LIVE

116. Α ΜΠΕ ΣΕΝΑΤΑΛ–ΠΑΡΑΝΑ

Από άδικη ήττα 2-1 στην έδρα της ΑμέρικαΜινέιροπροέρχεται ηΝατάλη οποία κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με 1-0, σπαταλώντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσει τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε την ισοφάριση νωρίς με αποτέλεσμα να υποστεί ψυχολογικό σοκ και τελικώς να χάσει 2-1. Εντός έδρας δεν έχει κερδίσει ακόμα, έχει απολογισμό 0-4-2 (6-9 γκολ), 5 από τα 6 έληξαν under 2,5. Ούτε με τον ερχομό του τεχνικούΦερνάντο Ντινίζκατάφερε να πάρει κάτι θετικό ηΠαρανάκαθώς ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 από τηνΒιτόριαΜπαΐαμε αποτέλεσμα η γκρίνια των οπαδών και της διοίκηση να είναι έντονη. Μακριά από την έδρα της δεν έχει κερδίσει ακόμα καθώς μετράει 0-1-4 (3-9 γκολ) διαθέτοντας παράλληλα μια από τις χειρότερες επιθέσεις, 3 από τα 5 έληξαν under 2,5. Προβάδισμα στην έδρα καθώς η Παράνα μακριά από το σπίτι της είναι ανύπαρκτη. Στο 1,90 ο άσος στην Bet365.

117. ΜΟΤΖΙΜΙΡΙΜ–ΜΑΚΑΕ

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θα αναζητήσουνΜότζιΜιρίμκαιΜακαέ, που εμφανίζουν πολλά προβλήματα στην άμυνα, ενώ θα απουσιάσει και ένας βασικός στόπερ για κάθε ομάδα.Αμφίσκοραήταν τα 5/6 τελευταία παιχνίδια των γηπεδούχων, όπως και τα έξι πιο πρόσφατα των φιλοξενούμενων. Άκρως ελκυστική επιλογή τοGGσε απόδοση 1,90 στην Bet365, το οποίο τιμήθηκε και από τους Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

118. ΡΙΒΕΡΠΛΕΪΤ-ΓΚΟΥΑΡΑΝΙΑΣ.

Μουδιασμένα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της ηΡίβερμετά και την διακοπή, όμως η ομάδα τουΓκαγιάρδοείναι υποψιασμένη και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να την πατήσει και να υποτιμήσει την αντίπαλο της. Σε καλή κατάσταση ηΓκουαρανίη οποία παρά την καλή της πορεία υστερεί αρκετά σε ποιότητα τηςΡίβερ.Προσεκτικά και χωρίς άγχος οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν ένα αποτέλεσμα ασφαλείας. Στην απόδοση του 1,825 ο ασιατικός άσος -1,25 στην Bet365. To παιχνίδι προσφέρεται στον Stoiximan με 0 % γκανιότα.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

121. ΚΑΝΑΔΑΣ - ΚΟΣΤΑΡΙΚΑ

Μόνο νίκη θέλει ο Καναδάς αφού στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην Τζαμάικα ηττήθηκε με ένα γκολ στις καθυστερήσεις. Η ΚόσταΡίκαθα μπορούσε να καθαρίσει την πρόκριση αν κέρδιζε τοΕλΣαλβαδόρ όμως πλήρωσε την χωρίς λόγο οπισθοχώρηση μετά και το 1-0 με αποτέλεσμα να δεχθεί τη ισοφάριση. Σε περίπτωση νίκης προκρίνεται στην επόµενη φάση χωρίς να την νοιάζει το άλλο αποτέλεσμα. Με ισοπαλία περνάει στην επόμενη φάση αν δεν κερδίσει τοΕλΣαλβαδόρ, φυσικά ελπίζει να είναι µία εκ των δύο καλύτερων τρίτων. Σημαντικό ρόλο θα παίξει στο συγκεκριμένο παιχνίδι το αποτέλεσμα του άλλου ζευγαριού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ