ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (7/7). Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

102. ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΡΩΣΙΑ

Πρεμιέρα στον 2οόμιλο…φωτιά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19 καθώς Ισπανία και Γερμανία συμπληρώνουν μια αρκετά αμφίρροπη τετράδα. Θετικό για την Ολλανδία το ότι βρίσκει στην πρεμιέρα απέναντι της την θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου έχοντας την ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί στην διοργάνωση. Οι «οράνιε» πέτυχαν μια αρκετά εύκολη πρόκριση από την δεύτερη φάση των ομίλων των προκριματικών καθώς τερμάτισαν πρώτοι και αήττητοι (2-1-0) έχοντας μάλιστα δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Το μεγάλο αουτσάιντερ του ομίλου είναι η Ρωσία καθώς υστερεί αρκετά σε ποιότητα καιρόστερτων υπόλοιπων τριών ομάδων, αυτό όμως δεν θα την εμποδίσει να παλέψει και να διεκδικήσει τη πρόκριση. Η ομάδα τουΝτιμίτριΚομούκαπέρασε εύκολα από τους ομίλους έχοντας κάνει το απόλυτο με 3 νίκες και τέρματα 10-1 σε έναν αρκετά βατό όμιλο για τα δεδομένα της. Ελαφρύ προβάδισμα για τους τυπικά γηπεδούχους.

103. ΛΕΒΑΝΤΙΑΤΑΛΙΝ – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ

Ρεβάνς του 0-0 τηςΙρλάνδίαγια την 1η προκριματική φάση τουΤσάμπιονς Λιγκ αποτελεί την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί ηΛεβάντιαστο παιχνίδι της Ιρλανδίας καθώς παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, παρόλα αυτά στάθηκε αρκετά τυχερή παίρνοντας τελικά την πολύτιμη ισοπαλία, μεσοβδόμαδα η ομάδα του Τάλιν για το πρωτάθλημα επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 3-1 της ΤρανςΝάρβα.Άτυχοι και άστοχοι οι Κρουσέιντερς καθώς θα μπορούσαν να έχουν πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα και να ταξιδέψουν με άλλο αέρα στην Εσθονία. Θα κυνηγήσουν και οι δύο ομάδες το γκολ και ευελπιστούμε πως οι φιλοξενούμενοι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν. Στην απόδοση του 1,70 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον Stoiximan.

105. ΝΙΟΥ ΣΕΝΤΣ -ΤΟΡΣΑΒΝΒ36

Σαφέστατο προβάδισμα έχει αποκτήσει η Νιου Σεντς καθώς πριν από μια βδομάδα επικράτησε τηςΤορσαβνΒ36 2-1. Η ομάδα της Ουαλίας βρέθηκε να χάνει με το καλημέρα, όμως αντέδρασε άμεσα και με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα πραγματοποίησε την ανατροπή, αποτέλεσμα το οποίο εκτός απροόπτου έβαλε ταφόπλακα στα όποια όνειρα για πρόκρισηείχεη ομάδα των ΝήσωνΦερόε.Αρκετά αισιόδοξος για την νίκη εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής των γηπεδούχωνΚρεγκΧάρισονο οποίο από τώρα σκέφτεται την επόμενη αντίπαλο που θα είναι ηΒιντεοτον. Δύσκολα να χάσουν τη πρόκριση οι Ουαλοί.

Πάμε στοίχημα LIVE

106. ΣΑΝΤΑΚΟΛΟΜΑ- ΛΙΝΚΟΛΝΓΙΒ

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας στο Γιβραλτάρ ΣάνταΚολόμακαι ΛίνκολνΓιβέμειναν στο 0-0. Αρκετά καλύτεροι οι γηπεδούχοι οι οποίοι είχαν την κατοχή και έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα. Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας εμφανίστκλε σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα ο αμυντικός καικάπτεντων «Ρεντς»Τσιπολίνα, ο οποίος τόνισε πως πλέον χρειάζεται να πετύχουν γκολ στην Ανδόρα και να πάρουν την πρόκριση. Από την άλλη πλευρά η ΣάνταΚολόμαείχε έναν αρκετά παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και με μοναδικό εκφραστή τονυψηλόσωμοεπιθετικόΙβάνΠάρα προσπάθησε να απειλήσει από στημένες φάσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα. Με βάση της εικόνας των δύο ομάδων σε καμία περίπτωση ο άσος δεν είναι για 1,44, κόντρα η πάσο.

107. ΦΟΛΓΚΟΡΕ -ΠΙΟΥΝΙΚΥΕΡΕΒΑΝ

Δύσκολα τα πράγματα για την την ομάδα του Σαν Μαρίνο καθώς ηττήθηκε από τηνΠιούνικστο πρώτο παιχνίδι με 2-1. Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα της Αρμένιας θα μπορούσε να έχει πετύχει παραπάνω γκολ, βρέθηκε να προηγείται με 2-0, από ένα κόρνερ και μια ολιγωρία της άμυνα όμως δέχθηκε το γκολ της μείωσης που παρόλα αυτά δύσκολα θα παίξει κάποιο ρόλο μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Δύσκολα να μην πάρει δεύτερη νίκη και παράλληλα την πρόκριση ηΥερεβαν.

108. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Δύο εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου αγωνίζονται απόψε και ρίχνουν την αυλαία της 1η αγωνιστικής των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19. Εύκολα πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης για τα τελικά οι δύο ομάδες, η Γερμανία με ρεκόρ 2-1-0 (10-3 γκολ) πήρε με σχετική άνεση την πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Ακόμα πιο εύκολα κατέκτησε την πρώτη θέση του 1ου ομίλου η Ισπανία έχοντας την πιο παραγωγική επίθεση με 13 γκολ σε 3 παιχνίδια όντας παράλληλα αήττητη με απολογισμό 3-0-0 (13-1). Δύσκολο παιχνίδια για πρόβλεψη αφού οι δύο ομάδεςβρίσκονταιπολύ κοντά σερόστερ, με το μαχαίρι στο λαιμό θα πηγαίναμε με τους Ίβηρες στην απόδοση του 2,30 στην Bet365.

109. ΓΚΑΛΓΟΥΕΪ –ΝΤΑΝΤΑΛΚ

Δεν παίζεται από κανέναν αντίπαλο ηΝτάνταλκ, αήττητη εκτός έδρας έχοντας σκοράρει σε όλα. Πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα οι γηπεδούχοι, μετράνε 7/9GGεντός, σε παιχνίδια παρόμοιας δυσκολίας σκοράρουν με συνέπεια. Αρκετά υψηλό το 2,00 τουGG(Bet365), αποτέλεσε επιλογή των Young Guns, στο 1,83 αυτή την στιγμή. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

110. ΣΑΜΡΟΚΡΟΒΕΡΣ– ΝΙΕΝΤΕΡΚΟΡΝ

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη στο Λουξεμβούργο για τα προκριματικά τουΓιουρόπαΛιγκ.Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες για κάποιο γκολ από τις δύο ομάδες όμως η δυστοκία των επιθετικών και η καλή εμφάνιση των δύο τερματοφυλάκων κράτησαν το παιχνίδι στο 0. Επηρεασμένοι από τη ζέστη οι ποδοσφαιριστές τηςΣάμροκσύμφωνα με τον τεχνικόΦένλονδεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα αναμενόμενα και να πάρουν τη νίκη. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις όμως, ίσως μας απασχολήσει στο live.

111. ΑΤΛ.ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ - Α ΜΠΕ ΣΕΝΑΤΑΛ

Σε άσχημη κατάσταση οι δύο ομάδες που αγνοούν την νίκη εδώ και αρκετές αγωνιστικές.Αχίλλειοςπτέρνα τηςΑτλέτικοτα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς σε πέντε παιχνίδια δεν έχει πάρει ούτε βαθμό, παρόλα αυτά μέσα στο σπίτι της εμφανίζεται αρκετά ανταγωνιστική. Η ομάδα τουΖορζίνιοπρόσφατα έχασε δίκαια στην έδρα της φορμαρισμένηςΠαϊσαντού2-0, έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία της 8 (1-2-5) παιχνίδια και εντός έδρας διατηρεί ρεκόρ 2-2-1 (4-2 γκολ), όλα έληξαν under 2,5 και no goal. Πολύ καλά τα πηγαίνει μακριά από την έδρα της ηΝατάλμε ρεκόρ 3-0-1 (4-2 γκολ), 4/4 under 2,5 και no goal, βεβαία δεν κερδίζει στα τελευταία 4 (0-2-2) , πρόσφατα αναδείχθηκε δίκαια ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τηΜακάε.Ένα κλικ αριστερά μιας και ηΑτλέτικοαποτελεί τον ορισμό της ομάδα έδρας.

112. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ–ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ

Αρκετάαμφίρροπηαναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες αφού και οι δύο είναι με τις μέρες τους. Από εκτός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα κόντρα στηνΠαρανάπροέρχεται ηΚρισιούμαπου συμπλήρωσε 3 παιχνίδια χωρίς ήττα (1-2-0). Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 1-1-2 (3-7 γκολ), 2 από αυτά έληξαν under 2,5 και 3 no goal. Δύο συνεχόμενες ήττες χάλασαν τον νικηφόρο σερί 3 συνεχόμενων νικών τηςΜπραγκαντίνο. Πρόσφατα ηττήθηκε εντός έδρας 2-1 από την ΣάνταΚρουζ, μακριά από την έδρα της μετράει 1-1-3 (7-12 γκολ), 3/5 over 2,5 και 3 goal-goal. Δύσκολο παιχνίδια για πρόβλεψη, ίσως έχουμε όμως γκολ εκατέρωθεν, στην απόδοση του 2,00 το goal-goal στην Bet365.

113. ΜΑΚΑΕ- ΑΜΕΡΙΚΑΜΙΝΕΪΡΟ

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι παρέμεινε αήττητη ηΜακάεαφού πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα τηςΝατάλ, άδικο αποτέλεσμα αν αναλογιστεί κανείς ότι δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 3-1-1 (12-9 γκολ), 3 από τα 5 έληξαν over 2,5 και goal-goal, μάλιστα σε κανένα από αυτά δεν δέχθηκε κάτω από 2 γκολ. Χτίζει σερί η ΑμέρικαΜινέιροη οποία έχει αρχίσει και φορτσάρει. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την τρίτη τους νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια αφού επικράτησαν 3-1 εντός έδρας τηςΜότζιΜίριμ.Μακριά από την έδρα τους μετράνε 1-1-2 (4-5 γκολ), 2/4 goal-goal και over 2,5. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι που για ακόμα μια χρονιά όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν για την άνοδο. Καλές τύχες έχουν και τα γκολ, στο 1,90 το over 2,25 στην Βet365, σημέιο που αποτελεί και επιλογή των Young Guns.

115. ΜΠΑΪΑ–ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Από βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-1 από την μισητήΒιτόριαΜπαΐαπροέρχεται ηΜπαΐαπου παρά τις δύο τελευταίες νίκες που πέτυχε στην έδρα της δεν απέδωσε καλά. Οι γηπεδούχοι ταλαιπωρούνται από αρκετές απουσίες κάτι το οποίο τους έχει επηρεάσει, εντός έδρας έχουν το απόλυτο με 4/4 νίκες, 3/4 under 2,5 και no goal. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας είναι ηΠαϊσαντούπου την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας και τηςΑτλέτικοΓκοϊανένσε 2-0 διευρύνοντας το αήττητο σερί της σε 8 (7-1-0) παιχνίδια. Μακριά από την έδρα της μετράει 3 σερί παιχνίδια αήττητη (2-1-0) με απολογισμό 2-1-1 (4-2 γκολ). Βάση των απουσιών που αντιμετωπίζει ηΜπαΐααλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ηΠαϊσαντούμόνο προς τα δεξιά μπορούμε να κοιτάξουμε μιας και οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές.

Πάμε στοίχημα LIVE

116. ΜΠΟΑ -ΒΙΤΟΡΙΑΜΠΑΪΑ

Μόλις μια νίκη έχει στα τελευταία της 5 παιχνίδια (1-3-1) ηΜπόα που παλεύει να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι πρόσφατα κατάφεραν και «έκλεψαν» τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Σι Αρ Μπε με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, εντός έδρας έχουν μόλις μια νίκη με απολογισμό 1-0-3 (4-4 γκολ), 2 από τα 4 έληξαν under 2,5 και 3 no goal. Με ανεβασμένη ψυχολογία ταξίδεψε στο ΜίναςΓκεράιςηΒιτόριακαθώςπρόσφαταεπικράτησε εντός έδρας 4-1 τηςΜπαΐαστο μεγάλο ντέρμπι μίσους. Μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε 1-1-2 (3-5 γκολ), 3/4 under 2,5 και 2 no goal. Προβάδισμα στου φιλοξενούμενους που είναι αναγκασμένοι να μαζέψουν βαθμούς και μακριά από την έδρα τους αν θέλουν να παραμείνουν ψηλά και να διεκδικήσουν την άνοδο. Στο 1,83 τοDNB(ισοπαλία όχι στοίχημα) τηςΒιτόριαστην Bet365.

118. ΣΑΜΠΑΪΟΚΟΡΡΕΑ- ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Φοβικά παίζει εκτός έδρας η Λουβερντένσε που μετράει 4/5 under 1,5 και 7/10 NG συνολικά. Έρχεται από μεγάλη νίκη (3-0) επί τηςΣεαράόπου την ευνόησαν οι συγκυρίες και στην αρχή ήταν τυχερή σε κάποιες φάσεις. Από την άλλη περιμένουμε τηΣαμπάιονα μαζευτεί κάπως στην άμυνα μετά την συντριβή που υπέστη από τηΜποταφόγκο(5-0). Άλλωστε δεν σκοράρει επί τρία συναπτά ματς, λογική επιλογή φαίνεται το NG στο 1,73 (Stoiximan). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

119. ΠΑΝΑΜΑΣ – ΑΪΤΗ

Πρεμιέρα του Gold Cup με το παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες να ανοίγει την αυλαία του θεσμού αλλά και του 1ου ομίλου. Φιναλίστ του 2013 ο Παναμάς που ηττήθηκε από τις ΗΠΑ με 1-0, ανάλογη πορεία με εκείνη θέλουν να διαγράψουν και φέτος οι τυπικά γηπεδούχοι μιας και διαθέτουν όλα τα εχέγγυα για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Λίγα πράγματα για τηνΑϊτήκαι το φτωχό τηςρόστερ η οποία έχει δώσει μονάχα ένα παιχνίδι εδώ και 8 μήνες στο οποίο μάλιστα ηττήθηκε 4-0 από το Εκουαδόρ. Σε χαμηλές τιμές ο άσος, ίσως στο live έχουμε την ευκαιρία να τον αγοράσουμε σεκαλύτερεςαποδόσεις.

120. ΣΑΝΤΑΚΡΟΥΖ- ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

Πέντε παιχνίδια αήττητη (2-3-0) η ΣάνταΚρουζπου πρόσφατα επικράτησε εκτός έδρας τηςΜπραγκαντίνομε 2-1, δίκαιο αποτέλεσμα με το γκολ των γηπεδούχων να επιτυγχάνεται στις καθυστέρησες του αγώνα. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν απολογισμό 2-1-1 (5-2 γκολ), 3/4 under 2,5 και no goal. Τρία παιχνίδια αήττητη η Σι Αρ Μπε,πρόσφαταπαραχώρησε την εντός έδρας ισοπαλία στηνΜπόαμε 1-1. Μακριά από το σπίτι της μετράει 1-1-2 (3-6 γκολ), 3/4 under 2,5 και 2 no goal, μάλιστα κατάφερε να σκοράρει στα 3 από τα 4. Αρκετά πιθανό το goal-goal στην απόδοση του 2,00 στην Βet365 μιας και οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με ευκολία μακριά από το σπίτι τους.

122. ΗΠΑ – ΟΝΔΟΥΡΑ

Το 2ο παιχνίδι του 1ου ομίλου αποτελεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ονδούρα. Πέντε κατακτήσεις μετράνε οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης οι οποίοι και προκρίθηκαν αυτόματα στον θεσμό, μόλις μια λιγότερη από το Μεξικό. Η ομάδα του Κλίνσμανκατεβαίνει πλήρης και δίκαια αποτελεί και το πρώτο φαβορί για κατάκτηση. Στα πρόσφατα 3 φιλικά που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πέτυχε ισάριθμες νίκες, σε όλες επιβεβαιώθηκε το over 2,5. Με το ζόρι πέρασε στην τελική φάση του θεσμού η Ονδούρα αφού επικράτησε της ΓαλλικήςΓκοϊάναμε συνολικό σκορ 4-3 στα πλέι-οφ. Οι φιλοξενούμενοι στα 4 πιο πρόσφατα φιλικά που έδωσαν επικράτησαν μόνο τοΕλΣαλβαδόρ με 2-0 έχοντας απολογισμό 1-2-1, όαση για την ομάδα τουΠίντοαποτελεί ο μέσοςΝαχάρο οποίοςείναιιδιαίτερα γνωστός στους Αμερικάνος για την θητεία του στην Ουάσιγκτον. Νίκη για τις ΗΠΑ που λογικά θα καλύψουν και κάποιο χάντικαπ της τάξης των 2 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ