ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης. Βetblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

101. ΠΙΟΥΝΙΚΥΕΡΕΒΑΝ -ΦΟΛΓΚΟΡΕ

Πρωταθλήτριες στις χώρες τους οι δύο ομάδες ανοίγουν την αυλαία του 1ου προκριματικού γύρου για τοΤσάμπιονςΛιγκ.Με ιδιαίτερη άνεση κατέκτησε το πρωτάθλημα Αρμενίας ηΠιούνικΥέρεβανκαθώς άφησε πίσω της την δεύτερηΟύλισες11 βαθμούς. Με αρκετή δυσκολία πήρε τον τίτλο ηΦολγκόρε, η ομάδα του Σαν Μαρίνο χρειάστηκε να περάσει το εμπόδιο της ΛαΦιορίταστην παράταση στο πλαίσιο του 4ου γύρου των πλέι-οφ και τελικώς να κερδίσει τηνΓιουβένεςστον τελικό 3-1. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάτι το οποίο φαίνεται και από τις αποδόσεις. Αν η αγορά των σκόρερ ήταν ανοιχτή τότε η επιλογή τουΣέζαρΡομέρονα πετύχει παραπάνω από 1 τέρμα θα είχε ενδιαφέρον, ο Αμερικάνος επιθετικός των γηπεδούχων έβγαλε μάτια στο πρωτάθλημα καθώς πέτυχε 21 τέρματα σε 25 συμμετοχές και αποτελεί το μεγάλο όπλο τωνΑρμένιων.

102. ΜΠΑΛΖΑΝΓΙΟΥΘΣ– ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ

Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αναμενόμενο οι χαμηλές αποδόσεις του διπλού, βρίσκουμε όμως κάποια αξία στον ασιατικό άσο καθώς περιμένουμε τους γηπεδούχους να τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 1,875 ο ασιατικός άσος 1,25 στην Βet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

103. ΝΙΕΝΤΕΡΚΟΡΝ -ΣΑΜΡΟΚΡΟΒΕΡΣ

Κλειστό παιχνίδι αναμένεται να έχουμε από τις δύο ομάδες. Σαφέστατα οι φιλοξενούμενοι έχουν ποιοτικότερορόστερκαι θέλουν διακαώς να συνεχίσουν στην διοργάνωση από την οποία λείπουν εδώ και τρία χρόνια. «Γκρεμίζεται» το διπλό που βρίσκουμε στον Stoiximan στο 1,75, σημείο που αποτελεί και επιλογή των Young Guns . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

104. ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ –ΜΙΑΛΜΠΙ

Εξάποντοπαραμονής η αναμέτρηση μεταξύ της Μπρομαποϊκάρνα και τηςΜιάλμπι, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν επιτακτικά για βαθμούς ώστε να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σημάδια ανάκαμψης δείχνει η Μπρομαποϊκάρνα που έχει πετύχει δυο νίκες στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της και έχει μαζέψει τους 8 από τους 9 βαθμούς της στα τελευταία επτά παιχνίδια της. ΗΜιάλμπισυνεχίζει να απογοητεύει, μετράει πλέον τέσσερις συνεχόμενες ήττες, ενώ μακριά από το γήπεδό της έχει ηττηθεί και στα πέντε πιο πρόσφατα. Θα εμπιστευτούμε τη γηπεδούχο, δηλαδή την ομάδα που δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, στο 2,025 βρίσκουμε τον ασιατικό άσο -0,25 στην Bet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

105. ΛΙΝΚΟΛΝΓΙΒ- ΣΑΝΤΑΚΟΛΟΜΑ

Από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του Γιβλαρτάρ η Λίνκολν αφού έχει κατακτήσει τα τελευταία 13 πρωταθλήματα, φέτος μάλιστα πήρε τον τίτλο με ιδιαίτερη άνεση έχοντας απολογισμό 19-1-1. 10 νέοι παίκτες ήρθαν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού αλλά και την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Πρωταθλήτρια Ανδόρας η ΣάνταΚόλομα, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κάνουν και το νταμπλ αλλά στον τελικό κυπέλλου ηττήθηκαν από τη ΣεντΤζούλια. Πέρυσι ήταν η πρώτη φορά που κατάφερε να προκριθεί στην 2η φάση των προκριματικων του ΤσάμπιονςΛιγκ.Όλα μπορούν να συμβούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα απέχουμε.

106. ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΕΡΣ -ΛΕΒΑΝΤΙΑΤΑΛΙΝ

Δεύτερη φορά στην ιστορία της συμμετέχει σταπροκριματικάτουΤσάμπιονςλιγκη ομάδα της Βορείου Ιρλανδίας. Οι γηπεδούχοι κατέκτησα πέρυσι το 5ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους με αποτέλεσμα να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο. Πρωταθλήτρια Εσθονίας η Ταλίν που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στα προκριματικά τουΤσάμπιονςΛιγκ, πέρυσι γνώρισε εύκολα τον αποκλεισμό στον 2ο γύρο από τη Σπάρτα Πράγας. Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι που έχουν ήδη παιχνίδια στα πόδια τους. Προβάδισμα στο διπλό.

107. ΣΟΥΗΔΙΑ U21 - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21

Ξανασμίγουν Πορτογαλία U21 και Σουηδία U21 αυτή τη φορά στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος όπου τα λάθη δεν συγχωρούνται. Αμφότερες απέκλεισαν εύκολα στον ημιτελικό Γερμανία U21 (5-0) και Δανία U21 (4-1) πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Δύσκολο ματς για προγνωστικά, λογικό και επόμενο να δίνεται φαβορί η Πορτογαλία όταν έκανε πλάκα στην Γερμανία, το 1,75 όμως δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα, μεγαλύτερη αξία κρύβει το1Χτου Stoiximan στο 2,08.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

108. ΡΕΝΟΒΑ-ΝΤΑΤΣΙΑΤΣΙΣΙΝΑΟΥ

Ίσως η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της ημέρας με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αρκετά κοντά σε ποιότητα. Στην 4η θέση του πρωταθλήματος των Σκοπίων τερμάτισε ηΡένοβακαι πήρε το εισιτήριο για τοΓιουρόπαΛιγκκαθώς η Ραμποτνίσκι (που τερμάτισε 2η) κέρδισε και το Κύπελλο. Μόλις μια φορά έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, αξίζει να σημειωθεί πως από το 2008 αγωνίζεται ανελλιπώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με εξαίρεση την περσινή χρονιά. Πάντως, μόλις μία φορά μπόρεσε να περάσει κάποιον προκριματικό γύρο. Τα θαλάσσωσε ηΝάτσιακαθώς πέταξε βαθμούς την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Μολδαβίας με αποτέλεσμα να χάσει το πρωτάθλημα, μάλιστα έχασε και το κύπελλο αφού ηττήθηκε από τηνΣέριφ3-2 στην παράταση. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Ευρώπη ήταν πριν δύο χρόνια όταν και είχε αποκλειστεί από την Τσερνομόρετς για τονΓιουρόπαΛιγκ, Πάσο.

109. ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ-ΑΤΛ.ΓΚΟΪΑΝΙΕΝΣΕ

Ακάθεκτη συνεχίζει ηΠαϊσαντού, 6-1-0 ο απολογισμός της τον τελευταίο μήνα έχοντας 4/5 νίκες στοΜπέλεμ(4-0-1) με αποτέλεσμα να φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Απεναντίας, ηΑτλ.Γκοϊανιένσε μετράει μόλις δύο νίκες σε εννέα αγωνιστικές (2-2-5) και εκτός έδρας ψάχνει ακόμα τον πρώτο της βαθμό (0-0-4). Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, τα ακριβή σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 δίνουν μέση απόδοση 2,01 στον Stoiximan.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

297. ΗΠΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Πρώτος ημιτελικός για το παγκόσμιο κύπελλο γυναικών με την αναμέτρηση μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας, δύο ομάδες η οποίες ξεχώρισαν από την αρχή καιδιεκδικούνμε αξιώσεις μια θέση στον μεγάλο τελικό. Έστω και με σημαντικές απουσίες η Αμερικάνες κατάφεραν να καταβάλουν την αντίσταση της Κίνας με 1-0 και ναπεράσουνστις 4 καλύτερες ομάδες. Τα πέναλτι χρειάστηκαν τα «Πάντσερς» για να επικρατήσουν της μαχητικής Γαλλίαςπου παραλίγο να κάνει την έκπληξη. Καλές επιθετικά οι δύο ομάδες που θα αγωνιστούν χωρίς προβήματα,αρκετές τύχες έχει η ισοπαλία.

Πάμε στοίχημα LIVE

298. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Παραγουάη στο φετινόΚόπαΑμέρικα, απέκλεισε τη Βραζιλία στα πέναλτι ενώ και στον όμιλο απέναντι στην Αργεντινή πήγε από την κόλαση στον παράδεισο χάρη στην εμφάνιση της και τα δύο γκολ που σημείωσε στο τελευταίο 30λεπτο. Η Αργεντινή αναμένεται να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να δείξει μεγαλύτερη επιθετική διάθεση, αν νικήσει στην κανονική διάρκεια λογικά θα γίνει οριακά. Με αυτό το σκεπτικό καλή σκέψη δείχνει το ανάπτυγμα των σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στην ισοπαλία (1-1/0-0), 1,84 μέση απόδοση δίνει αυτή η συνδυαστική επιλογή στον Stoiximan. Περιμένουμε με ενδιαφέρον και ανυπομονησία και το όριο καρτών που θα δοθεί αφού άρχοντας του αγώνα θα είναι ο αγαπημένος μαςΣάντροΡίτσι.Τον μελετήσαμε (από προηγούμενα στατιστικά) και ενόψει του πρώτου ματς που ανέλαβε να διαιτητεύσει στη διοργάνωση, μας επιβεβαίωσε και στην πράξη την ευκολία με την οποία βγάζει κάρτες και στα δύο ματς (6 κίτρινες στο Αργεντινή-Ουρουγουάη, 8 κίτρινες και 2 κόκκινες στο Χιλή-Ουρουγουάη), σε αμφότερα επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά το over. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

13. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ -ΣΕΑΡΑ

Δεν σηκώνει κεφάλι ηΣεάραπου βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις μία νίκη έπειτα από εννέα αγώνες (1-2-6). Αναιμική η εκτός έδρας συμπεριφορά της, μόνο ήττες (0-0-5) και με μόλις ένα γκολ ενεργητικό. Η Λουβερντένσε ποντάρει στην έδρα της αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει ούτε αυτή τα αναμενόμενα. Δύσκολα θα ξεφύγει από το under έτσι πως παρατάσσονται και παίζουν οι δύο ομάδες, στο 1,90 προσφέρει το under 2,25 η Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ