ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(23/6). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(23/6).

100 ΚΑΣΙΒΑ - ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Απογοητεύει η Κασίβα το τελευταίο διάστημα, προερχόμενη από επτά συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη, ενώ είναι η μοναδική ομάδα χωρίς επιτυχία στην έδρα της. Αήττητο σερί έξι αγώνων τρέχει η περσινή πρωταθλήτρια Γκάμπα Οσάκα, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το εξ αναβολής παιχνίδι και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας. Καλή περίπτωση το -0,25 ασιατικό διπλό της Γκάμπα Οσάκα σε απόδοση 1,975 στηνBet365, που αποτελεί και επιλογή των YoungGuns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

101. ΦΡΕΪ – ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

Την 3η συνεχόμενη νίκη θα προσπαθήσει να πάρει ηΦρέιπου βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετρώντας 3 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια της (3-2-0). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας νίκη 3-1 επί τηςΜιάλμπικαι εντός έχουν απολογισμό 3-2-1 (3-1 γκολ), 6/6 under 2,5 και no goal ενώ παράλληλα διαθέτουν την καλύτερη άμυνα. Με μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα η Μπρομαποϊκάρνα είναι με διαφορά η μια από τις δύο χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. 1-1-3 είναι ο απολογισμός των φιλοξενουμένων στα τελευταία τους 5 παιχνίδια που προέρχονται από εντός έδρας ήττα 1-0 από την Σιριάνσκα. Μέσα στο σπίτι της η Μπρόμαποϊκάρνα έχει ρεκόρ 1-3-3 (4-7 γκολ) έχοντας την χειρότερη επίθεση και μετράει 6/7 under 2,5 και 4/7 no goal. Προβάδισμα στην έδρα.

102. ΔΑΝΙΑ U21 - ΣΕΡΒΙΑ U21

Παρά την ήττα από τη Γερμανίαη ΣερβίαU21 είναι στο κόλπο της πρόκρισης, απαραίτητη προϋπόθεση να χάσει η ΤσεχίαU21 και να επικρατήσει της Δανίαςπου επίσης ψάχνει τη νίκη για να προκριθεί σίγουρα στα ημιτελικά. Δεν υπάρχει ισοπαλία, αμφότερες θα παίξουν για τη νίκη, το να σημειωθεί γκολ μετά το 72.59’ (1,83/Bet365) ίσως αποδειχτεί καλή επιλογή αφού αν το σκορ του αγώνα είναι ρευστό ή ακόμα καλύτερα ισόπαλο κάποια από τις δύο σίγουρα θα κυνηγήσει το γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

103. ΤΣΕΧΙΑ U21 - ΓΕΡΜΑΝΙΑ U21

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων τουEUROU21 που διεξάγεται στην Τσεχία. Η διοργανώτρια κινδυνεύει να μείνει εκτός με ήττα ή ακόμα και ισοπαλία αν στο άλλο ματς δεν χάσει η ΔανίαU21. Με νίκη θα προσπεράσει τη ΓερμανίαU21 που είναι μέχρι στιγμής αήττητη και πρώτη στον όμιλο, έτσι στη μεταξύ τους αναμέτρηση κρίνεται η πρωτιά και από τη στιγμή που αμφότερες σκοράρουν εύκολα περιμένουμε να επαληθευτεί τοoverπου πληρώνει 1,72 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

104. ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Σε επιστήμη έχει μετατρέψει τις νίκες με μισό μηδέν η Αμέρικα Μινέιρο, στα 4/5 πιο πρόσφατα επικράτησε με αυτό το σκορ κρατώντας παράλληλα το μηδέν παθητικό. Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που δεν ισχύει για την αντίπαλο της Κρισιούμα που παρουσιάζεται αρκετά ασταθής (3-0-5). Ελαφρύ προβάδισμα δίνουμε στο ασιατικό διπλό 0:0 στο 2,10 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

105 ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ

Πολύ φορμαρισμένη η Παϊσαντού (6-1-0) που εντός έδρας ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο, αήττητη στα τέσσερα τελευταία και η Βιτόρια Μπαΐα (3-1-0) που είναι στο -4 από την κορυφή. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες μετά από οκτώ αγωνιστικές, πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση, στατιστικά βγαίνει το σύνολο τερμάτων 2-3 γκολ που έχει επιβεβαιώσει η Βιτόρια 6/8 φορές φέτος ενώ το έχει εμφανίσει και η Παϊσαντού στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της. Όσον αφορά το σημείο του αγώνα καλές τύχες έχει η ισοπαλία που πληρώνει καλά (3,30) στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

305. ΙΑΠΩΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Γ)

Με το απόλυτο 3/3 προκρίθηκε στην επόμενη φάση η Ιαπωνία. ΟΙ τυπικά γηπεδούχες τερμάτισαν στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου διατηρώντας την καλύτερη άμυνα με μόλις 1 γκολ παθητικό, στα 3 επιβεβαιώθηκε το under 2,5 και στα 2 το no goal. Σαν καλύτερη 3η πέρασε από τον 1ο όμιλο η Ολλανδία έχοντας απολογισμό 1-1-1 (2-2 γκολ), όλα έληξαν under 2,5 και τα 2 no goal. Σανρόστερη Ιαπωνία είναι ένα κλικ πάνω, με τις αποδόσεις όμως να αδικούν αρκετά τις Ολλανδέζες που και αυτές έχουν μια αξιόλογη ομάδα, πάσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ