ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τρίτης (16/6). Πηγή: Betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα πιο σημαντικά παιχνίδια του κουπονιού του Τρίτης

103. ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ– ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ

Από εντός έδρας ήττες με 3-1 προέρχονται αμφότερες. Το Μπαγκλαντές έχασε από τοΚιργιστάνκαι το Τατζικιστάν από την Ιορδανία. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι αλλά σε χαμηλές αποδόσεις, κοιτάμε μόνο τα γκολ.

105. ΚΑΜΠΟΤΖΗ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Από εντός έδρας βαριές ήττες προέρχονται οι δύο ομάδες στη πρεμιέρα του 5ου ομίλου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου. Η Καμπότζη ηττήθηκε με 4-0 από την Σιγκαπούρη και το Αφγανιστάν 6-0 από τη Συρία. Δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, αν επιλέγαμε κάτι θα ήταν το1Χκαθώς οι ομάδες δεν απέχουν και πολύ ποιοτικά.

106. ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΑΪΠΕΙ – ΤΑΪΛΑΝΔΗ

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τον 6ο όμιλο η ΚινέζικηΤαΐπέικαθώς επικράτησε εκτός έδρας του Μπρουνέι 2-0. Πρώτο παιχνίδι για την Ταϊλάνδη που περιμένουμε να μην στραβοπατήσει. Χαμηλές οι αποδόσεις του διπλού, μόνη διέξοδος τα γκολ.

107. ΛΑΟΣ – ΛΙΒΑΝΟΣ

Με εντός έδρας ισοπαλία ξεκίνησε της υποχρεώσεις του στον 7ο όμιλο το ΛΑΟΣ αφού έμεινε στο 2-2 με τοΜιανμάρ. Από ήττα προέρχεται ο Λίβανος που έχασε στην έδρα τους 1-0 από το Κουβέιτ. Αγιασμένοι οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν, έτσι ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

110. ΧΟΝΓΚΚΟΝΓΚ–ΜΑΛΒΙΔΕΣ

Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι που προέρχονται από άνετη επικράτηση επί του Μπουτάν με 7-0. Αναμενόμενη εντός έδρας ήττα με 1-0 από το Κατάρ γνώρισαν οιΜαλβίδες. Άσος.

111. ΜΑΛΑΙΣΙΑ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Από εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με το Ανατολικό Τιμόρ προέρχεται η Μαλαισία που θα μπορούσε να είχε πάρει την νίκη αν δεν δεχόταν το γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Πικρή ήττα με 3-2 γνώρισε η Παλαιστίνη στην έδρα τηςΣαουδικήςΑραβίας, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του αγώνα, παρόλα αυτά κατάφεραν να δεχθούν γκολ στην αμέσως επόμενη φάση. Μπορούν οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

112. ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ – ΑΓΚΟΛΑ

Από εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα με την Γκάμπια για τα προκριματικά του κυπέλλου Εθνών Αφρικής προέρχεται η Ν. Αφρική που στα 6 τελευταία της παιχνίδια μετράει 6 under. Με 4-0 επικράτησε ηΑνγκόλαεντός έδρας της Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία για τον ίδιο θεσμό ενώ παράλληλα μετράει 9 no goal στα 10 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

113. ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ – ΙΡΑΝ

Με εκτός έδρας ήττα 1-0 από το Γκουάμ ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Τουρκμενιστάν. Με το δεξί μπήκε το Ιράν που έφυγε από την έδρα του Ουζμπεκιστάν με νίκη 1-0. 7/10 no goal μετράνε στα τελευταία τους παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι.

114. ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ– ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Από μεγάλη εκτός έδρας νίκη προέρχεται τοΚιργιστάνπου επικράτησε του Μπαγκλαντές με 3-1 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Πρώτο παιχνίδι για την Αυστραλία που αποτελεί και το φαβορί του ομίλου.Εύκολα η δύσκολα θα κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι.

115. ΛΕΤΟΝΙΑU21 - ΜΑΛΤΑ U21

Πρώτο παιχνίδι για τους μικρούς τηςΛετονίαςπου έχουν και τον πρώτο λόγο για την νίκη. Από θετικό αποτέλεσμα προέρχεται η Μάλτα που απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην έδρα τηςΜοδαβίας. 4/5 goal-goal μετράνε οι γηπεδούχοι στα τελευταία τους παιχνίδια, 4/5 over 2,5 οι φιλοξενούμενοι. Κοιτάμε μόνο προς τα γκολ.

116. ΓΙΑΡΟ–ΙΛΒ

Αρκετά αμφίρροπη η συγκεκριμένη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να εμφανίζουν μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς. Δεν πείθουν μακριά από την έδρα τους οι φιλοξενούμενοι, μονόδρομος η νίκη για τηνΓιάρο. Στο 2,00 (ΒΕΤ365) να κατακτήσουν την νίκη οι γηπεδούχοι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

117. ΧΕΛΣΙΝΓΚΦΟΡΣΙΦΚ–ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ

Στο γήπεδο της στηρίζεται μέχρι στιγμής η νεοφώτιστη Χέλσινγκφορς (2-3-0), σπάνια συμμετέχει σε ανιαρά ματς, κάτι που αποτυπώνεται και από τα στατιστικά της (7/12GGεκ των οποίων 4/5 εντός έδρας). ΗΡοβανιέμιβρίσκεται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας (2η θέση) αφού έχει χτυπήσει φουλ φόρμα μετρώντας 8/9 νίκες το τελευταίο διάστημα (8-0-1). Καλή σκέψη αποτελεί τοαμφίσκορο, στο 1,85 βρίσκουμε τοGGστον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

118. ΑΝΔΟΡΡΑU21 - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ U21

Με δύο ήττες ξεκίνησε της υποχρεώσεις της για τον 2ο όμιλο η Ανδόρα που λογικά θα τερματίσει και τελευταία. Οι γηπεδούχοι έχουν να πετύχουν γκολ από το 2013, μετρώντας μάλιστα 5/8 over 2,5, κάτι το οποίο δείχνει πως η άμυνα της είναι για γέλια. Πρώτο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους που αγνοούν την νίκη 11 παιχνίδια, έχοντας απολογισμό 0-2-9. Δεν περιμένουμε να γίνει κάποια έκπληξη, παρόλα αυτά οι τιμές του διπλού για μια ομάδα που έχει να κερδίσει παραπάνω από έναν χρόνο είναι αστείες.

119. ΕΣΘΟΝΙΑ U21 - ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ U21

Καμία τύχη οι φιλοξενούμενοι.

120. ΥΕΜΕΝΗ – ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ

Από εντός έδρας ήττα 1-0 από την Β. Κορέα προέρχονται οι γηπεδούχοι που από τα τελευταία 12 παιχνίδια που έδωσαν, ανεξαρτήτως διοργάνωσης τα 11 έληξαν under. Από σπουδαία νίκη επί του Μπαχρέιν με 2-1 προέρχονται οι Φιλιππίνες που στα τελευταία τους παιχνίδια μετράνε 12/14 over. Προβάδισμα νίκης για τους τυπικά φιλοξενούμενους (το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κατάρ) καθώς οι παικτες της Υεμένης ταξίδευαν για 13 συνεχόμενες ώρες, κάτι το οποίο σίγουρα θα φέρει επιπτώσεις στην απόδοση τους. Στο 2,05 (BET365) το ασιατικό διπλό των Φιλιππίνων, σημείο που αποτελέι επιλογή των Young Guns.

121. ΡΟΥΜΑΝΙΑ U21 - ΑΡΜΕΝΙΑ U21

Πρώτο παιχνίδι για τις δύο ομάδες μe τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη.

122. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Ελβετία, ωστόσο αν μία ομάδα θέλει πολύ τη νίκη, αυτή είναι η Ιταλία, που μάχεται για την είσοδο στις πρώτες εννέα θέσεις των ευρωπαϊκών ομάδων στην παγκόσμια κατάταξη της ΦΙΦΑ, ώστε να έχει –θεωρητικά- ευνοϊκότερη κλήρωση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Αρκετές οι απουσίες για τον Κόντε, εκτός αποστολής άφησε τονΚριστιάνοΡονάλντο οΦερνάντοΣάντοςγια να ξεκουραστεί. Η παράδοση (9-1-0 υπέρ της Ιταλίας) και το κίνητρο μας ωθούν στη νίκη της «ΣκουάντραΑτζούρα» σε απόδοση 2,30 στον Stoiximan.Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε στοίχημα LIVE

123. ΠΟΛΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Βαρύ το κλίμα στους κόλπους της Εθνικής μας μετά τη νέα εξευτελιστική ήττα από ταΝησιαΦερόεπου οριστικοποίησαν τον πρόωρο αποκλεισμό από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας που θα διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι. Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει έλλειψη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας και είναι ικανή να χάσει από οποιαδήποτε ομάδα. Η Πολωνία παρά τις απουσίες 4-5 βασικών παικτών μπορεί να επαληθεύσει τον άσο που προσφέρεται στο 1,80 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

124. ΓΡΕΝΑΔΑ -ΠΟΥΕΡΤΟΡΙΚΟ

Νο bet

126. ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ –ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Σκληρό καρύδι η Τζαμάικα που πολλοί την είχαν ξεγραμμένοι αλλά με την εμφάνιση της κόντρα στην Ουρουγουάη έδειξε πως όποιος την υποτιμήσει θα το πληρώσει. Η Παραγουάη κατάφερε να μην χάσει από την Αργεντινή με γκολ στο 90’ και πλέον με νίκη σε αυτό το ματς βάζει γερές βάσεις για πρόκριση στα προημιτελικά, στο 1,83 ο άσος που αποτελεί και επιλογή των Young Guns . Καλή σκέψη και ο συνδυασμός του με το under 3,5 που δίνει 2,30 στην ίδια εταιρία. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

127. ΕΛΒΕΤΙΑ – ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Με ισοπαλία ή νίκη προκρίνεται η Ελβετία που ποιοτικά είναι λίγο καλύτερη από την αντίπαλο της, δεν θα δυσαρεστηθεί από τον βαθμό η ομάδα του Καμερούν καθώς θα περάσει σαν καλύτερη 3η (εκτος αν η Ισπανία ή η Νότια Κορέα, που παιζουν μεταξυ τους, καλύψουν τη διαφορα έξι τερματων που την χωριζουν απο το Καμερουν).Αν οι Ελβετίδες ήθελαν μόνο νίκη θα πηγαίναμε με τον άσο, από τη στιγμή όμως που ίσως και οι δύο συμβιβάζονται με την ισοπαλία θα απέχουμε.

128. ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΙΑΠΩΝΙΑ

Έχει αποκλειστεί ο Ισημερινός, η Ιαπωνία θέλει την νίκη για την σίγουρη πρωτιά του ομίλου, διπλό.

129. ΝΑΟΥΤΙΚΟ–ΠΑΪΣΑΝΤΟΥ

Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δύο ομάδες, ποιοτικότερορόστερηΝαούτικοπου μέσα στην έδρα της όπως έχει αποδείξει μέχρι στιγμής δεν αστειεύεται. Πολύ δύσκολα να αντέξει ηΠαϊσαντούσε τέτοιους ρυθμούς. Στο 1,725 ο ασιατικός άσος -0,25 στην ΒΕΤ365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

130. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Περιθώρια για άλλο στραβοπάτημα δεν υπάρχουν στην Αργεντινή αν θέλει να κατακτήσει την 1η θέση του ομίλου για να έχει θεωρητικά πιο βατό αντίπαλο μέχρι τον τελικό. Η Ουρουγουάη ήταν ανάλατη και νωχελική κόντρα στην θεωρητικά πιο βατή ομάδα του ομίλου, Τζαμάικα και απέναντι στην Αργεντινή την περιμένουμε να παίξει πολύ πιο παθιασμένα και με αμυντική κυρίως τακτική. Ματς με μπόλικο ξύλο και αρκετά νεύρα περιμένουμε, ευνοεί σε πονταρίσματα για over καρτών ή αποβολή και ο Βραζιλιάνος διαιτητήςΡίτσιπου είναικαρτάκιας(16 κόκκινες και 7,4 κίτρινες κάρτεςμ.ο.στα 17 τελευταία ματς). Πιθανό και το under στο 1,95 της Bet365, επιλογή Young Guns, αφού η Αργεντινή επιβάλλεται να παίξει πιο μυαλωμένα για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως πάλι. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

131. ΚΑΝΑΔΑΣ –ΔΟΜΙΝΙΚΑ

Δεν χάνουν οι γηπεδούχοι.

132. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ

Με ισοπαλία η νίκη προκρίνεται η Αυστραλία την επόμενη φάση, μόνο για την νίκη θα παίξουν οι τυπικά φιλοξενούμενες που ποιοτικά υπερέχουν των αντιπάλων τους. Διπλό

133. ΝΙΓΗΡΙΑ – ΗΠΑ

Με νίκη η Νιγηρία ίσως καταφέρει να πάρει την πρόκριση σαν 3η καλύτερη. Την πρώτη θέση θέλει να σιγουρέψει η Αμερική. Θα απέχουμε αν και τον πρώτο λόγο έχουν οι τυπικά φιλοξενούμενες.

134. ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ –ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ

Λουβερντένσε καιΚρισιούμαδεν βρίσκονται και στη καλύτερη δυνατή κατάσταση, κερδίζουν με το ζόρι και πολύ δύσκολα κρατάνε τις εστίες τους ανέπαφες. Από την άλλη πλευρά στην επίθεση δεν τα πάνε και άσχημα. Ζόρικο παιχνίδια για πρόβλεψη, θα πάμε με τα γκολ. Στο 1,90 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην ΒΕΤ365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

135. ΕΛΣΑΛΒΑΔΟΡ - ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙΝΕΒΙΣ

Μόνο με το όνομα δεν παίρνουν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι.

136. ΣΙΑΤΛ- ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Μόνο η κούραση μπορεί να σταματήσει το τρένο που ακούει στο όνομαΣιάτλΣάουντερς, παρόλα αυτά η ομάδα του Γερμανού τεχνικούΣμίντδιαθέτει τορόστερκαι την ποιότητα για να πάρει την πρόκριση. Ξεκούραστο και σε καλή κατάσταση το Πόρτλαντ που όμως μακριά από την έδρα του συνήθως «χάνεται». Προβάδισμα στους γηπεδούχους που αποδεικνύουν κάθε χρόνο πως ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί στόχο, ένα παραπάνω να τα δώσουν όλα απόψε ελέω αντιπάλου. Στο 1,75 ο ασιατικός άσος -0,25 (BET365), σημείο που αποτελεί επιλογή των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

137. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ

Το θέαμα έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν οι Εθνικές ομάδες της Βραζιλίας U20 και της Σενεγάλης U20 απέχουν ένα 90λεπτο από την παρουσία τους στον τελικό του μουντιάλ U20. Υπέρβαση φαίνεται για τη Σενεγάλη η παρουσία της στα ημιτελικά, μεγάλο φαβορί για τον τίτλο η Βραζιλία που σε αυτές τις ηλικίες το ταλέντο ξεχειλίζει ενώ διαθέτει και αρκετούς παίκτες που αγωνίζονται ως βασικοί στο πρωτάθλημα της χώρας. Θα δώσουμε προβάδισμα στο under 2,25 (1,825) στην Bet365 αφού περιμένουμε ματς τακτικής και από τις δύο πλευρές. Διαβάστε περισσότερα εδώ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ