ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Tρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Tρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(9/6). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης(9/6).

100. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ

Σχεδόν απίθανο να φτάσουν οι γηπεδούχοι τις δύο πρώτες θέσεις του 6ου ομίλου που οδηγούν στην τελική φάση του Euro 16 καθώς Ρουμανία και Β. Ιρλανδία έχουν ήδη ξεφύγει. ΟιΣκανδιναβοίβρίσκονται στην 4η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς διαφορά από την 3η Ουγγαρία την οποία και θέλουν να προφτάσουν. Σε ανάλογη μοίραβρίσκονταικαι οι φιλοξενούμενοι πουδύσκολαθαπρολάβουνακόμα και την 3η θέση του 5ου ομίλου.Καλότεστ αποτελεί η συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση για τις δύο ομάδες, θα απέχουμε.

101. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Από το 2013 έχουν να κερδίσουν αγώνα οι γηπεδούχοι, όταν καιείχανεπικρατήσειεντόςέδρας της Β. Ιρλανδίας με 3-2 στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου. Από ήττα σε ήττα πηγαίνουν και οι φιλοξενούμενοι πουαγνοούντην νίκη εδώ και ένα χρόνο. Αδιάφορες αμφότερες στους ομίλους τους (προκριματικάγια το Euro), ίσως σε αυτό το φιλικό βρουν ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες, ένα κλικ δεξιά.

394. ΓΑΛΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ

Μια από τις ελάχιστες αναμέτρησης της πρώτης αγωνιστικής του παγκοσμίου κυπέλλου Γυναικών που δεν έχει καθαρό φαβορί. Δεν έχουμε ακόμα εικόνα από τις δύο ομάδες με τα πολλά γκολ όμως να αποτελούν μια επιλογή.

Πάμε στοίχημα LIVE

102. ΓΙΟΝΣΕΠΙΝΓΚ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ

Αήττητοι οι γηπεδούχοι στα τελευταία 6 παιχνίδια τους με απολογισμό 4-2-0, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και αν συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς δύσκολα θα χάσουν την άνοδο. Εντός έδρας οι «πράσινοι» μετράνε 6-1-0 διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση με 15 γκολ ενεργητικό ενώ τα 5 από 6 έληξαν γκολ-γκολ. Σε άσχημη κατάσταση η Άνγκελχολμς που δύσκολα θαδιεκδικήσεικάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Εκτός έδραςμετράει1-3-1 με τα 3 από τις 5 να λήγουναμφίσκορα. Δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε 1,30 άσο στην 2η κατηγορία της Σουηδίας,καλύτερανα πάμε με τοαμφίσκορομιας που οι δύο ομάδες φαίνεται να το έχουν.

103. ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΛΑΪΚΗΔΗΜ.ΚΟΝΓΚΟ

Δύο από τα τρίατελευταίαφιλικά που έδωσε το Καμερούν είχαν πάνω από τέσσερα τέρματα κάτι που δείχνει πως δεν παίζει με σκοπιμότητες όταν πρόκειται για παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο.Αμφίσκοραέληξαν και τατελευταίαφιλικά παιχνίδια του έδωσε τοΚονγκό.Δεν παίζεται σημείο σε τέτοιου είδους φιλικό παιχνίδι, κοιτάμεμόνοτα γκολ.

104. ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ

Φαβορί οι τυπικά γηπεδούχοι μιας και ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί στοΛίντζτης Αυστρίας. Διατηρούνβάσιμεςελπίδες για πρόκριση στην τελική φάση τουΕυρωπαϊκούαφού βρίσκονται στην 3η θέση του 3ου ομίλου απέχοντας τρεις βαθμούς από την δεύτερη Ισπανία. Χωρίς στόχους η Γεωργία που είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει ακόμα και την 3η θέση.Αλλαγέςστο αρχικό σχήμα τωνγηπεδούχωνπρόκειταιναπραγματοποιήσειοΦομένκο, θα απέχουμε.

105. ΜΠΟΛΟΝΙΑ –ΠΕΣΚΑΡΑ

Από τη στιγμή που και με ισοπαλία η Μπολόνια προβιβάζεται στηνSerieA δεν περιμένουμε να επιτεθεί από την αρχή αλλά να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα έχοντας ως πρώτο μέλημα της το μηδέν παθητικό. Έχοντας και την στήριξη των οπαδών της (πιθανό sold out στο «ΝταλΆρα») είναι φυσιολογικά το φαβορί, ηΠεσκάραόμως υπό τις οδηγίες τουΜάσιμοΌντοδείχνει ικανή για την υπέρβαση. Δίνουμε προβάδισμα στα σκορ 1-0/2-0/2-1/1-1 που βγάζουν 1,83 μέση απόδοση στονStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

106. ΣΕΝΤΠΑΤΡΙΚΣ–ΜΠΟΕΜΙΑΝ

Δυσκολεύεται το τελευταίο διάστημα μπροστά στον κόσμο της η ΣεντΠάτρικς, την ώρα που ηΜποέμιανέχει τον τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει μακριά από το γήπεδοτης, διαθέτονταςτο δεύτερο καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ της κατηγορίας, ενώ προέρχεται από τη νίκη στο κάστρο της πρωταθλήτριαςΝτάνταλκ. Δεν υπάρχει λόγος να είναι φαβορί οι γηπεδούχοι, με τις τιμές της κόντρας τους να προκαλούν και το +0,75 ασιατικό διπλό να αποτελεί επιλογή σε απόδοση 1,925 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

395. ΙΣΠΑΝΙΑ - ΚΟΣΤΑΡΙΚΑ

Θα μιλάμε για έκπληξη μέγα τόνων αν η Ισπανία δεν καταφέρει να πάρει την νίκη μιας και υπερτερεί πολύ σε ποιότητας των τυπικά φιλοξενούμενων.

396. ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΜΕΞΙΚΟ

Μόνο γκολ κοιτάμε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται αρκετά κοντά σε δυναμική. 4/4 over μετράνε οι δύο ομάδες στατελευταίατους παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Πάμε στοίχημα LIVE

107. ΠΑΡΑΝΑ– ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ

Δεν είναι παιχνίδια για καθαρό σημείο καθώς η άσχημη αγωνιστική κατάσταση τηςΠαρανάδεν βοηθάει. Σκοράρει σχετικά άνετα η Λουβερντένσε μακριά από την έδρα της, κάτι το οποίο ελπίζουμε να επιβεβαιώσει και πάλι. Στο 2,00 το γκολ-γκολ στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

397. ΒΡΑΖΙΛΙΑ - Ν. ΚΟΡΕΑ

Φαβορί οι Βραζιλιάνες οι οποίες όμως βρίσκουν απέναντι τους μια Ν.Κορεάπου εμφανίστηκεαρκετάμαχητική σταπρόσφαταπαιχνίδια της για τα προκριματικά.

108. ΟΕΣΤΕ–ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ

Δύσκολα θα καταφέρει να αποσπάσει αποτέλεσμα ηΟέστεπου θα παίξει κλειστά μήπως και κλέψει τον βαθμό. Μεγάλη έμφαση δίνουν στη άμυνα οι φιλοξενούμενοι που παράλληλα έχουν τον τρόπο να κερδίζουν. Δεν έχουν αξία οι αποδόσεις του διπλού, αναμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με το under 2,5 να προσφέρεται στη απόδοση του 1,75 (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
109. ΓΚΑΝΑ – ΜΑΛΙ

Πιο μεστές εμφανίσεις για την Γκάνα, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον όμιλο, δίκαιος ο φαβοριτισμός της. Έχει πολύ περισσότερες εμπειρίες στην διοργάνωση, σε σχέση με το Μάλι. Μπορούν να καθαρίσουν την πρόκριση από την κανονική διάρκεια, οι «μαύροι δορυφόροι». Στο 1,85 η νίκη τους στον Stoiximan.

110. ΣΕΡΒΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Με απολογισμό 2-0-1 κατάφερε η Σερβία και κατέκτησε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου παρουσιάζοντας γενικότερα ένα αρκετά σοβαρό πρόσωπο. Οι τυπικά γηπεδούχοι δέχθηκαν μονάχα ένα γκολ στη φάση των ομίλων διατηρώντας έτσι την καλύτερη άμυνα, μπροστά δεν τα πήγαν και άσχημα αφού είχαν 4 γκολ ενεργητικό. Αξίζει νασημειωθείπως και τατρίαπαιχνίδια που έδωσε έληξαν no goal. Σαν 4ηκαλύτερηπέρασε στην επόμενη φάση η Ουγγαρίααφού τερμάτισε3η στον 5ο όμιλο με μόλις μια νίκη. Δύσκολα να μην τα καταφέρουν οι ανώτεροι ποιοτικά Σέρβοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ