ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (26/5). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

101. ΚΑΣΙΒΑ - ΣΟΥΓΟΝ

Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των “16” του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Το 2-3 της Κασίβα στο πρώτο παιχνίδι δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους Ιάπωνες, λόγω και του μεγάλου σκορ στο πρώτο παιχνίδι το over παίρνει τη μερίδα του λέοντος στα πονταρίσματα.

102. ΓΚΟΥΟΑΝ ΠΕΚΙΝΟΥ - ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ

1-1 το πρώτο ματς, υγιεινό περίπατο κάνει φέτος στην K-League η Γιεονμπούκ (10-1-1 ρεκόρ, 11 βαθμούς διαφορά από τη 2η), προς τα δεξιά κινείται η αγορά.

103. ΛΑΚΒΙΓΙΑ - ΑΛ ΣΑΝΤ

Καταρ-ιανός εμφύλιος, σε καλύτερη κατάσταση δείχνει η Λεκβίγια, που πήρε το πρωτάθλημα αλλά και προβάδισμα πρόκρισης στο ζευγάρι με το 1-2 στην έδρα της Αλ Σαντ στο πρώτο ματς. Περιμένουμε να δούμε τους γηπεδούχους στην επόμενη φάση.

107. ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ - ΠΕΣΚΑΡΑ

Πλέι-οφ ανόδου στη Σέριε Α, μονός αγώνας, με παράταση αν χρειαστεί, σε περίπτωση που μετά από 120 λεπτά οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες προκρίνεται εκείνη που τερμάτισε ψηλότερα στη βαθμολογία, δηλαδή στην περίπτωση μας η Περούτζια. 11-9-1 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, 8-5-8 της Πεσκάρα εκτός, με μακράν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (39-32 γκολ). Περιμένουμε το ματς να πάει “ιταλικά”, χωρίς πολλά γκολ και με αρκετή σκοπιμότητα, οι γηπεδούχοι έχουν να ηττηθούν 13 ματς κα δεδομένου ότι το Χ εκείνους ευνοεί περισσότερο θα το πάνε προς τα εκεί.

Πάμε στοίχημα LIVE

108. ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ - ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Η Άαλμποργκ είναι δυνατή εντός έδρας, αλλά πλέον δεν έχει κίνητρο και κυνηγάει ελάχιστα πράγματα. Η Έσμπιεργκ με μία νίκη εξασφαλίζει την παραμονή, ενώ ακόμα και η ισοπαλία της κάνει διότι θα πάει στους πέντε βαθμούς απόσταση από τη Βέστσαελαντ με δύο ματς να απομένουν. Το ερώτημα είναι αν θα προσέξει επιτέλους την άμυνά της ή θα παίξει αφελώς για άλλη μία φορά. Το ασιατικό διπλό +0,25 στο 1,775 της Bet365 είναι επιλογή μας, το στηρίζει και η αγορά. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

109. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ - ΜΠΡΑΝ

Διπλό-φαβορί που υποχωρεί αρκετά, από τρία σερί Χ έρχεται η Μπραν (3-5-1 ρεκόρ), 2-3-4 μετράει η νεοφώτιστη Λεβάνγκερ (1-2-1 εντός), το λες και μικρό το 1,60+ του διπλού…

110. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ - ΣΙΡΙΟΥΣ

Από 5-1-1 έρχεται η Ντέγκερφορς, δυνατή στην έδρα της τα τελευταία χρόνια (2-1-1 φέτος), περισσότερες οι περγαμηνές της Σίριους αλλά φέτος έχει ξεκινήσει με 4-1-0 εντός και 0-3-1 εκτός. Διπλό σε τιμές φαβορί δεν θα πάρουμε.

112. ΑΛ ΧΙΛΑΛ - ΠΕΡΣΕΠΟΛΙΣ

Το πρώτο ημίωρο θα είναι κρίσιμο για την εξέλιξη του αγώνα. Η Αλ Χιλάλ έχει την έδρα και την ποιότητα, αλλά παράλληλα πίεση και απουσίες κόντρα σε μία αντίπαλο που μετά την αλλαγή προπονητή έγινε πιο σφιχτή αμυντικά. Η Περσέπολις έκανε κακό πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι κακή ομάδα και μόνο οι απουσίες μπορεί να επηρεάσουν την αρκετά καλή εικόνα που έχει τον τελευταίο ενάμιση μήνα εντός κι εκτός συνόρων . Επιλογή μας είναι το ασιατικό διπλό +1 στο 1,875 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

113. ΣΠΕΤΣΙΑ - ΑΒΕΛΙΝΟ

Εντελώς διαφορετικά παιχνίδια αυτά τωνπλέιοφ σεσχέσημε αυτά της κανονικής διάρκειας. Τον πρώτο λόγο έχουν οιγηπεδούχοιπου αντιμετωπίζουν μια Αβελίνοπου εκτός έδρας δεν έπεισε καθόλου φέτος ενώ η θέση πουτερμάτισεκρίθηκε από ανικανότητα σχετικά καλύτερων ομάδων να κερδίσουν τις τελευταίεςαγωνιστικές. Προβάδισμα στην γηπεδούχοΣπέτσια,σημείοτο οποίο βρίσκουμε στο 2,10. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

114. ΑΚΡΑΝΕΣ - ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ

Βαριά ήττα στη Χαφναρφιόρντουρ για την Ακράνες (4-1), 1-1-2 το ρεκόρ της, πρώτο τρίποντο για τη Μπρέινταμπλικ μετά από τρεις ισοπαλίες το 1-0 επί της Βαλούρ, καθαρό φαβορί το διπλό αλλά δεν γεμίζει το μάτι.

115. ΛΕΙΚΝΙΡ ΡΕΪΚ. - ΒΙΚΙΝΓΚΟΥΡ ΡΕΙΚ.

1-3-0 το ρεκόρ της Βίκινγκουρ (4/4 GG), οι ισοπαλίες σερί στα τελευταία, από δύο σερί Χ με γκολ έρχεται η Λέικνιρ (1-1-2), αρκετά πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

Πάμε στοίχημα LIVE

116. ΣΤΙΑΡΝΑΝ - ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ

Οι ομάδες που πέρσι διεκδίκησαν το πρωτάθλημα, αήττητη η Στιάρναν (2-2-0), 3-0-1 το ρεκόρ της Χαφναρφιόρντουρ. Ισορροπημένο δείχνει και αυτό εδώ, δεν θα πάρουμε πλευρά.

117. ΣΕΑΡΑ - ΚΛΑΜΠ ΝΤΕ ΡΕΓΚΑΤΑΣ

1-0-2 το ρεκόρ και των δύο ομάδων στο ξεκίνημα, ποιοτικότερη η Σεαρά, με δυνατή έδρα παραδοσιακά, στο μοναδικό παιχνίδι της εκεί καθάρισε με 2-0 την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Επτά γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της δέχθηκε η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, ο άσος υποχωρεί ραγδαίως.

118. ΟΥΡΑΚΑΝ - ΙΝΤΕΠ. ΡΙΒΑΝΤΑΒΙΑ

Νο Bet.

119. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΕΜΕΛΕΚ

Ρεβάνς του 1-0 στο Εκουαδόρ για τα προημιτελικά του Λιμπερταδόρες όπου η Έμελεκ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμα που πήρε στον πρώτο αγώνα. Σίγουρα πιο ποιοτική ομάδα η Τίγκρες και με δυνατή έδρα στη διοργάνωση (8-6-0), μόνο η πορεία στο Λιμπερταδόρες της έμεινε αφού στο πρωτάθλημα απέτυχε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και αποκλείστηκε από τη Σάντος Λαγκούνα στο πρώτο κιόλας νοκ άουτ. Όπως σε όλες τις ρεβάνς που κρίνουν πρόκριση έχει λογική το ενδεχόμενο να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28’, στο 2,10 βρίσκουμε την συγκεκριμένη επιλογή στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ