ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (28/4). Πηγή: Betblog.gr.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

100. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Νοκ-άουτ ημιτελικός για το αυστριακό κύπελλο, δύσκολα θα λαθέψει η Σάλτσμπουργκ.

101. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ - ΜΙΑΛΜΠΙ

Μικρός μοιάζει η άσος στο 2,00, η Μιάλμπι έχει 3/3 GG ως τώρα.

102. ΜΑΡΙΤΖΜΠΟΥΡΓΚ Γ. - ΑΓΙΑΞ ΚΕΪΠ ΤΑΟΥΝ

Δύο αδιάφορες ομάδες αναμετρώνται στο Μάριτζμπουργκ. Ισοδύναμες και αμφότερες επιθετικά είναι καλές ομάδες, αν και στα στατιστικά αυτό δεν είναι φανερό. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γίνει ανοικτό ματς, το goal/goal σε τιμές αουτσάιντερ (2,10) μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

103. ΠΡΕΤΟΡΙΑ - ΜΟΡΟΚΑ ΣΟΥΟΛΟΟΥΖ

Η Πρετόρια δεν έχει ουσιαστικό στόχο στα εναπομείναντα ματς, σε αντίθεση με τη Μορόκα που βρίσκεται στην τελευταία θέση και κάθε αγωνιστική θα παίζει για τη ζωή της. Αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση (0-2-4 η γηπεδούχος, 1-1-7 η ουραγός Μορόκα), το σετ δίνει μεν φαβορί την Πρετόρια (2,00), αλλά το να πάρει αποτέλεσμα η Μορόκα (το Χ2 στο 1,72) είναι πιο πιθανό. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την Μορόκα σε υποψιασμένες τιμές. No bet.

104. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ημιτελικός κυπέλλου στην Τουρκία, διπλοί αγώνες, σε ισχύ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σπάνια μπλέκουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια, αυτή η φορά δεν θα είναι εξαίρεση.

Πάμε στοίχημα LIVE

105. ΣΙΟΝ - ΖΥΡΙΧΗ

Καλή παρά την ήττα στην Τουν (2-1) η Σιόν (5-4-5 εντός), βελτιωμένη σαφώς η εικόνα της τα 2015, το άκρως αντίθετο η Ζυρίχη (7-3-5 εκτός), από 0-3-5 έρχεται στο πρωτάθλημα, σκοράροντας σε αυτό το διάστημα μόλις τέσσερις φορές. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το κίνητρο της Ευρώπης, που κινδυνεύει να γλιστρήσει από τα χέρια τους, σε καμία περίπτωση πάντως δεν αξίζουν της εμπιστοσύνης μας.

106. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΧΕΤΑΦΕ

Εμφανές το προφανές.

Πάμε στοίχημα LIVE

107. ΚΟΡΤΡΑΪΚ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ

Από ήττα έρχονται αμφότερες, θα προσπαθήσουν να γλύψουν τις πληγές τους. Δεν βλέπουμε αξία σε κάποιο σημείο, η ισοπαλία δεν εξυπηρετεί ιδιαίτερα καμία από τις δύο αφού βρίσκονται στο -2 από την 4 θέση.

108. ΑΖΑΞΙΟ - ΟΡΛΕΑΝ

Εξάποντο για την αποφυγή της 18 θέσης, μια νίκη στα τελευταία 11 η Αζαξιό (5-5-6 εντός), από 0-1-7 έρχεται η Ορλεάν (3-5-8 εκτός), χωρίς γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα. Τριπλή, όποια σκοράρει πρώτη θα το πάρει.

109. ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ - ΝΑΝΣΙ

Φαβορί η Νανσί (5-5-6 εκτός) που κυνηγάει την άνοδο, 5-4-7 το εντός έδρας ρεκόρ της Βαλενσιέν, η οποία ακόμα δεν έχει ξεκολλήσει από χαμηλά, κανένας λόγος να μπλέξουμε πριν το live.

110. ΓΚΑΖΕΛΕΚ - ΤΟΥΡ

Στο +6 από την τέταρτη θέση η Γκαζελέκ που εντυπωσιάζει ειδικά εντός έδρας (11-3-0 από τον Σεπτέμβριο και μετά) και αντέχει στην κούρσα της ανόδου, ανεβασμένη όμως είναι και η Τουρ (3-1-0 στα τέσσερα τελευταία) που έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και σκόραρε και στα δέκα τελευταία της ματς (8/10 goal-goal). Πρώτη επιλογή το αμφίσκορο στο 1,95 του Stoiximan , με αυτά τα δεδομένα δεν είναι απίθανος ούτε ο συνδυασμός 1 & GG (3,90 στην ίδια εταιρεία), εξάλλου παίζει η καλύτερη εντός έδρας ομάδα (12-3-2) κόντρα σε μία από τις χειρότερες εκτός (3-2-11). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

111. ΚΡΕΤΕΪΓ - ΜΠΡΕΣΤ

Ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά η Κρετέιγ (6-7-3 εντός), αυτή που καίγεται εδώ είναι η Μπρεστ (3-8-5 εκτός) που δίνει μάχη για την άνοδο. Ούτε σε καλύτερη κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι (0-4-1 πριν τα πρόσφατο τυχερό 1-0 επί της Βαλενσιέν), ούτε σκοράρουν με ευκολία, προς αποφυγή το διπλό-φαβορί.

112. ΝΙΟΡ - ΣΑΤΟΡΟΥ

Στη μέση της βαθμολογίας η Νιόρ (6-7-3 εντός), η Σατορού μετά από έξι ήττες επέστρεψε στα τρίποντα με το 2-1 επί της Οσέρ, θα προσπαθήσει να βάλει φωτιά στη μάχη της παραμονής με μια ακόμα νίκη, αν και με ρεκόρ εκτός 1-4-11 και 8-30 γκολ δεν θα είναι εύκολο.

113. ΝΤΙΖΟΝ - ΑΡΛ

Σαν να το έχει παρατήσει η Αρλ (1-5-10 εκτός), κακή στο εντός έδρας 0-0 απέναντι στην Κλερμόν, πέρασε ουραγός μετά τη νίκη της Σατορού. Η Ντιζόν (9-4-3 εντός) επέστρεψε στις νίκες με το 0-1 στην Ορλεάνη, στο -3 από την πρώτη τριάδα αυτή τη στιγμή και η νίκη για αυτή είναι μονόδρομος.

114. ΟΣΕΡ - ΛΑΒΑΛ

Ομάδες στη μέση της βαθμολογίας, χωρίς στόχο ουσιαστικά και ερχόμενες από ήττες, προχωράμε παρακάτω.

115. ΤΡΟΥΑ - ΑΝΖΕ

Ήττα με 2-0 στη Νανσί γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η πρωτοπόρος Τρουά (11-4-1 εντός), αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο θετικό σερί της (5-1-0), όμως σίγουρα οι φίλοι της δεν τα βάφουν μαύρα αφού η άνοδος δεν χάνεται από το +13 πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Με νίκη επί της Ανζέ (6-4-7 εκτός) εξασφαλίζεται και μαθηματικά, οι φιλοξενούμενοι πάντως είναι σκληροτράχηλοι και βαθμολογικά ενδιαφερόμενοι. Ο βαθμός εικάζουμε θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

116. ΧΑΒΡΗ - ΝΙΜ

Στη μέση του βαθμολογικού πίνακα αμφότερες, πιο ορεξάτη η δυνατή στην έδρα της (8-6-2 ρεκόρ) Χάβρη, έρχεται από 2-1-0 δείχνοντας να ψάχνει το καλύτερο δυνατό φίνις, η Νιμ (5-2-9 εκτός) είναι σαφώς απογοητευμένη (τέσσερις σερί ήττες) από την εξέλιξη που πήρε η φετινή χρονιά, περιμένει απλά την απόφαση της έφεσης για τον υποβιβασμό. Άσος.

117. ΜΠΑΓΕΡΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Νοκ-άουτ ημιτελικός για το κύπελλο Γερμανίας, με τις αποδόσεις να ταιριάζουν στην κραταιά Μπάγερν αλλά όχι και στη Ντόρτμουντ, που πέρα από ανεβασμένη ζορίζει πάντα τα τελευταία χρόνια τους Βαυαρούς. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχασε το Σούπερ Καπ από εκείνη του Κλοπ και στο πρωτάθλημα έκανε δύο –οριακές έως άδικες- νίκες στο γκολ, πιθανότατα ενισχύεται με την επιστροφή του Ρόμπεν αλλά οι τιμές στην κόντρα είναι προκλητικές. Πάσο ή Χ2.

118. ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΑ - ΒΑΡΕΖΕ

Εποχιακές τιμές για τον άσο της Βίρτους Εντέλα (7-7-5 εντός), που καίγεται για τη νίκη κόντρα στην πεσμένη Βαρέζε (1-6-11 εκτός). Εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε η λογική να πρυτανεύσει.

119. ΚΑΡΠΙ - ΜΠΑΡΙ

Περίεργο καράβι η Μπάρι (4-5-9 εκτός), από πουθενά δεν πιάνεται φέτος, η βαθμός στην έδρα της πρωτοπόρου Κάρπι δεν θα τη χαλάσει (12-4-2 εντός), η γηπεδούχοι θέλουν ένα πόντο για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την άνοδο τους στη Σέριε Α’.

Πάμε στοίχημα LIVE

120. ΚΡΟΤΟΝΕ - ΑΒΕΛΙΝΟ

Under, όποια σκοράρει πρώτη λογικά θα το πάρει.

121. ΛΑΤΙΝΑ - ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Οριακά εκτός θέσεων μπαράζ η Λατίνα (7-5-6 εντός) που δείχνει να είναι σε μέτρια κατάσταση, δεν θα έπρεπε να δίνεται τόσο φαβορί απέναντι σε μια Περούτζια που παλεύει για την παραμονή της στις θέσεις των πλέι-οφ (+2) πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού τους τελευταίους 2,5 μήνες (7-4-1). Οι "γκριφόνι" δείχνουν να έχουν αποβάλλει το εκτός έδρας κόμπλεξ που είχαν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και το +0,25 (1,90/ Bet365) φαντάζει μια λογική επιλογή.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

122. ΛΙΒΟΡΝΟ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Εκτός πλέι-οφ αυτή την ώρα η Λιβόρνο (10-4-4 εντός με 34-17 γκολ), ανεβασμένη τελευταία αλλά κλασσικά ομάδα έδρας η Μόντενα (3-6-9 εκτός), ποντάρεται ο άσος αλλά δεν είμαστε και τρομερά ζεστοί, οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια νίκη στα επτά πιο πρόσφατα.

123. ΜΠΡΕΣΙΑ - ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ

Έπεσε ουσιαστικά η Μπρέσια (5-7-6 εντός) με το 0-0 κόντρα στην Τσιταντέλα, 2 η Βιτσέντζα (7-5-6 εκτός) με το 3/3 στα τελευταία, σε μοιρασμένο σετ κοιτάμε προς τα δεξιά.

124. ΠΕΣΚΑΡΑ - ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ

Κομβικής σημασίας η αναμέτρηση για την Πεσκάρα που αν θέλει να βρεθεί στα πλέι-οφ θα πρέπει να κερδίσει αυτό και τη Βαρέζε καθώς τα υπόλοιπα όλα θα είναι πολύ δύσκολα ματς, ιδανικός αντίπαλος η Προ Βερτσέλι που μπορεί να ψάχνει βαθμούς όμως εκτός έδρας είναι εξαιρετικά αδύναμη (2-3-13) ενώ τώρα θα στερηθεί και των υπηρεσιών δύο παικτών που αθροιστικά έχουν σημειώσει τα μισά της γκολ (20/40), στο 1,775 το -0,5 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

125. ΤΕΡΝΑΝΑ - ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ

Στο +2 από τα μπαράζ η Τερνάνα που χρειάζεται βαθμούς για να καθαρίσει με την παραμονή και στα εντός μπορεί να μην πηγαίνει καλά (5-5-8) όμως ένα γκολ το έχει απέναντι στην άμυνα της Φροζινόνε που κράτησε μόνο σε 3/18 εκτός του μηδέν παθητικό. Οι φιλοξενούμενοι που είναι στο -1 από την απευθείας άνοδο έχουν κλειδώσει τα πλέι-οφ οπότε θα επιδιώξουν τη νίκη και σπάνια μένουν χωρίς γκολ καθώς έχουν την τρίτη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Από 1-1 δείχνει να ξεκινάει το ματς, στο 1,83 προσφέρει το GG ο Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

126. ΤΡΑΠΑΝΙ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Ντεφορμέ (3/15 νίκες εσχάτως), με 2/18 διπλά φέτος (2-11-5 εκτός), χωρίς ιδιαίτερο στόχο βαθμολογικά και με σημαντικότατες απουσίες ταξίδεψε στη Σικελία η Λαντσιάνο, καίγεται για βαθμούς (+1 από τα μπαράζ) η Τράπανι που στην έδρα της είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη δύναμη (9-8-1, τρίτη καλύτερη εντός επίθεση). Στο 1,70 o DNB άσος αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ( Stoiximan/ YoungGuns). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

127. ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ - ΣΠΕΤΣΙΑ

Νο Bet.

128. ΧΑΛ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προσεκτικά αναμένεται να μπoυν οι δύο ομάδες, η Χαλ θα περιμένει την Λίβερπουλ στο μισό γήπεδο ,προσπαθώντας παράλληλα να χτυπήσει στους ανοιχτούς χώρους με τον N’Ντόι , η Λίβερπουλ με τη σειρά της δυσκολεύεται πολύ στο γκολ φέτος, έχοντας σημειώσει μόλις 7 σε 17 εκτός έδρας πρώτα ημίχρονα. Το πρώτο γκολ μετά το 28’ στο 2,12 του Stoiximan κρύβει αξία. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

129. ΡΟΔΕΡΑΜ - ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Τελικός παραμονής για την Ρόδεραμ, μετά το -3 που έφαγε καλείται να κερδίσει ώστε να κλειδώσει την παραμονή και να μη χρειάζεται να βγάλει τα ραδιοφωνάκια τελευταία αγωνιστική στο Λιντς. Σίγουρα το 1-2-5 που τρέχει στα τελευταία 8 ματς δεν είναι ότι καλύτερο ωστόσο απέναντί της θα βρει μία ακόμη χειρότερη ομάδα που παραπαίει μετά το Γουέμπλεϊ έχοντας 0-3-5 με 4 ματς χωρίς καν να σκοράρει. Στο 2,00 ο άσος στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

130. ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ - ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Η Κόλτσεστερ καίγεται για βαθμούς και όπως έχει αποδειχτεί στα τελευταία ματς όταν αυτό συμβαίνει τα παιχνίδια γίνονται ροντέο. Η Σουίντον μπορεί να μην έχει κίνητρο περιμένοντας τα playoff διαθέτει όμως μια σαφώς ποιοτικότερη ομάδα που θα βρει χώρους για να κάνει ζημιές. Με 6/7 over της Κόλτσεστερ και το ζεστό ταμείο του Σαββάτου με τρία late goal δεν έχουμε παρά να επενδύσουμε στον συνδυασμό ενός ακόμη GG και over στο 2,05 του Stoiximan .Διαβάστε περισσότερα εδώ .

131. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΙΝΤΕΡ

Από εντός έδρας νίκες κόντρα σε Μίλαν και Ρόμα, αντίστοιχα, έρχονται οι δύο ομάδες, η Ουντινέζε είναι σταθερή τον τελευταίο στα goal-goal (6/8 πιο πρόσφατα και τέσσερα σερί εντός έδρας), η Ίντερ αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την Ευρώπη και οφείλει να το παλέψει. Το αμφίσκορο στο 1,80 της Bet365δεν δείχνει άσχημο. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

132. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΕΤΣ

Καλή και στο Μπορντό η Μετς (1-5-11 εκτός), πήρε ισοπαλία με 1-1 συνεχίζοντας για τέταρτο αήττητη (2-2-0), δύσκολο πάντως να καλυφθεί το -8 από τη σωτηρία, ειδικά με το πρόγραμμα-Γολγοθά που έχει (Παρί, Μαρσέιγ, Λοριάν, Μονακό, Λιλ). Η Παρί (12-4-0 εντός) έρχεται από εντυπωσιακό 6-1 επί της Λιλ, δεν έχει περιθώριο να σκεφτεί ο,τιδήποτε άλλο πέραν της νίκης.

133. ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Η φόρμα σε όλα τα ντέρμπι παίζει δευτερεύοντα ρόλο και το ντέρμπι της Βασκωνίας δεν είναι εξαίρεση. Η Μπιλμπάο δεν σκοράρει εύκολα εντός έδρας, αλλά έχει στόχο το Γιουρόπα Λιγκ και την έβδομη θέση. Η Σοσιεδάδ δεν χάνει εύκολα εκτός έδρας και συνεχίζει να παλεύει για τη μαθηματική σωτηρία. Μοιραία το under 2,5 στο 1,825 της Bet365 είναι μία αξιόλογη επιλογή για αυτό το ματς. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

134. ΛΕΒΑΝΤΕ - ΚΟΡΔΟΒΑ

Τυχερή νίκη πέτυχε η Λεβάντε στη Μαδρίτη με τη Χετάφε, απομακρύνθηκε και άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού (+4) και με νίκη επί της ουραγού και σχεδόν υποβιβασμένης Κόρδοβα (15 ματς χωρίς νίκη, 0-3-12) θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της. Δεν αναμένεται να κερδίσει εύκολα και για αυτό θα ρισκάρουμε στην επικράτηση της με 1 γκολ διαφορά (3,55/ Stoiximan ) και στον συνδυασμό 1 & under 3,5που πληρώνει επίσης καλύτερα (2,45/ Stoiximan ) από ότι ο ξερός άσος (1,95). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

Πάμε στοίχημα LIVE

135. ΧΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΑΖ - ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ ΑΣ.

Σε καλό φεγγάρι η Χενεράλ Ντίαζ στα τρία τελευταία (1-2-0), μπαίνουν σκέψεις για κόντρα.

136. ΟΥΝ. ΣΟΥΚΡΕ - ΤΙΓΚΡΕΣ

Πρώτος αγώνας για τους “16” του Κόπα Λιμπερταδόρες, καλή τύχη στις δύο ομάδες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ