ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τρίτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (31/3). betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης.

103. ΑΥΣΤΡΙΑ U19 - ΙΤΑΛΙΑ U19

Ο πλέον μπερδεμένος όμιλος της Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U19, της οποίας διάγουμε την τελευταία αγωνιστική, η Αυστρία για να προκριθεί θέλει μόνο νίκη και μη νίκη της Σκωτίας στο άλλο παιχνίδι, η Ιταλία μόνο νίκη αλλά περνάει και με τη Σκωτία στο Χ, θα εξαρτηθεί από τα γκολ μετά. Μεγάλο late goal αν στο τέλος είναι ισόπαλο.

104. ΣΚΩΤΙΑ U19 - ΚΡΟΑΤΙΑ U19

Με νίκη προκρίνεται η Σκωτία, με Χ ή ήττα εξαρτάται από το άλλο ματς, η Κροάτες έχουν ελάχιστες ελπίδες, μόνο με νίκη με διαφορά και παράλληλα να μείνει Χ το άλλο παιχνίδι.

105. Ν. ΚΟΡΕΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Ενδεικτικές της διαφοράς ποιότητας των δύο ομάδων οι αποδόσεις, οι “Kiwis” όμως δεν περιμένουμε να πέσουν χωρίς μάχη.

106. ΚΙΝΑ - ΤΥΝΗΣΙΑ

Απογοήτευσαν αμφότερες στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια τους, 2-2 με την αδύναμη Αϊτή η φιλόδοξη Κίνα, 2-0 από την Ιαπωνία με κάτω τα χέρια η Τυνησία. Πάσο.

Πάμε στοίχημα LIVE

107. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ U19 – ΒΕΛΓΙΟ U19

Αδιάφορο βαθμολογικά, αμφότερες αποκλεισμένες.

108. ΣΟΥΗΔΙΑ U19 - ΡΩΣΙΑ U19

Ήδη η Ρωσία έχει προκριθεί.

109. ΕΣΘΟΝΙΑ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Δεν σκοράρει ούτε με αίτηση η Εσθονία, οι Ισλανδοί έχουν ανέβει επίπεδο, χτυπώντας ανοιχτά την πρόκριση στα τελικά του EURO (και μάλιστα σε πολύ δύσκολο όμιλο). Χαρακτηριστικό το πρόσφατο 0-3 των “Βίκινγκς” στο Καζακστάν, στο 1,90 το διπλό προκαλεί, φυσικά μιλάμε για φιλικό αγώνα οπότε και το ποντάρισμα πρέπει να είναι συντηρητικό.

110. ΕΛΒΕΤΙΑ - ΗΠΑ

Ομάδα για γκολ οι ΗΠΑ, όχι και τόσο η Ελβετία, που διατηρεί τον σφιχτό χαρακτήρα της, θα περιμένουμε το Live.

111. ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ U19 - ΔΑΝΙΑ U19

Αδιάφορο βαθμολογικά.

112. ΓΑΛΛΙΑ U19 - ΑΓΓΛΙΑ U19

Τελικός πρόκρισης στον 7 όμιλο της Elite Round, όποιος κερδίζει προκρίνεται στους “8”, στους Γάλλους κάνει και η ισοπαλία.

113. ΕΛΒΕΤΙΑ U19 - ΟΛΛΑΝΔΙΑ U19

Αδιάφορη η ουραγός του ομίλου Ελβετία, οι Ολλανδοί θέλουν νίκη για να προκριθούν, αν κερδίσουν και οι Νορβηγοί τους Σέρβους θα περάσει η ομάδα που θα κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.

114. ΝΟΡΒΗΓΙΑ U19 - ΣΕΡΒΙΑ U19

Νίκη και μη νίκη της Ολλανδίας θέλουν οι Σέρβοι, οι Νορβηγοί ό,τι και οι Ολλανδοί. Μπορεί ο όμιλος να μπλέξει πολύ, ταμάμ για Live Bets.

115. ΡΩΣΙΑ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Φιλική αναμέτρηση, 2-0/3-0/4-0 τα πιθανότερα τελικά σκορ.

116. ΣΟΥΗΔΙΑ - ΙΡΑΝ

Από νίκη επί της Χιλής με 2-0 έρχεται το Ιράν, στέλνοντας το μήνυμα ότι όποιος το υποτιμήσει θα το πληρώσει.

117. ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΛΕΤΟΝΙΑ

Έκανε τη έκπληξη στην Τσεχία η Λετονία, παίρνοντας το βαθμό σκοράροντας μάλιστα (1-1), οι Ουκρανοί κοίταξαν στα μάτια την Ισπανία, χάνοντας στο όριο (1-0). Η λογική λέει κάποιο σκορ του τύπου 2-0/3-0/4-0.

118. ΟΥΑΛΙΑ U21 - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ U21

Νο Bet.

Πάμε στοίχημα LIVE

119. ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΤΟΥΡΚΙΑ

Απογοήτευσε στο 3-0 από τη Σλοβακία το Λουξεμβούργο, η Τουρκία έχει μεγαλύτερες σκοτούρες από αυτό το φιλικό…

120. ΑΥΣΤΡΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ

Εξαιρετική στα προκριματικά του EURO η Αυστρία (4-1-0), οι Βόσνιοι μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία κέρδισαν με 0-3 την Ανδόρα, δείχνοντας ξανά διάθεση. Έχουν λογική τα γκολ.

121. ΓΚΑΝΑ - ΜΑΛΙ

Στο Παρίσι το ματς, μόνο τα γκολ αν κυνηγήσουμε στο Live.

122. ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΤΣΕΧΙΑ

No Βet.

123. ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες καθώς βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση και αναζητούν το μπαμ που θα τις ξαναφέρει στο κυνήγι των playoffs. Η Μπράντφορντ είναι μία ομάδα έδρας σε αντίθεση με την Τσέστερφιλντ που μπλοκάρει επιθετικά σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια της και έτσι κι αλλιώς δεν προέρχεται από μεστά παιχνίδια. Θα πάμε με το -0,25 του άσου στο καλοπληρωμένο 2,025 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

124. ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ - ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ

Κερδίζει ή πέφτει η Ντάρτφορντ (3-7-9 εντός), κερδίζει ή μένει εκτός πλέι-οφ η Γκέιτσχεντ (7-7-5 εκτός). Πιο πιθανό το δεύτερο σενάριο, εμείς θα περιμένουμε πάντως το Late goal, ειδικά αν στο τέλος το ματς βρίσκεται στο Χ.

125. ΡΕΞΑΜ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ

Ζήτημα ψυχολογίας το πως θα αντιδράσει από τον απίθανο χαμένο τελικό του Γουέμπλεϊ η Ρέξαμ. Έτσι κι αλλιώς είναι εντελώς αδιάφορη στο πρωτάθλημα, την ίδια ώρα η Ντόβερ μετράει 4/5 νίκες και εκτός έδρας προέρχεται από 7/10 over. Δε λέμε όχι στην έκπληξη του διπλού στο 2,80, πιο ρεαλιστική επιλογή το GG του 1,80 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

126. ΙΤΑΛΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ

Ξένος μέσα στο πρώην σπίτι του θα νοιώθει ο Κόντε στο Τορίνο αφού οι σχέσεις του με τη Γιουβέντους είναι και παραμένουν κάκιστες, κάτι που επιβεβαίωσαν οι δηλώσεις και από τις δύο πλευρές με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του Μαρκίζιο. Έχει πολλούς λόγους για να θέλει τη νίκη και να δώσει απαντήσεις στους επικριτές του ενώ προέρχεται και από ισοπαλία στη Βουλγαρία που έριξε την «σκουάντρα ατζούρα» στη 2θέση του ομίλου. Πολύ πιο ήρεμο το κλίμα στο εσωτερικό της Αγγλίς που διέλυσε το Σάββατο τη Λιθουανία (4-0) αλλά θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές με κάποιους από τους βασικούς να μην ταξιδεύουν καν στην Ιταλία. Θα δώσουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους με τον άσο να πληρώνει 2,45 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

127. ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ

Οι δύο Εθνικές ομάδες ξανασυναντιούνται εννέα μήνες μετά από το εφιαλτικό 1-5 για τους Ισπανούς στο μουντιάλ που τους οδήγησε στον πρόωρο αποκλεισμό. Η Ολλανδία βέβαια δεν έχει τον μαέστρο Φαν Χαάλ αλλά τον πιο συντηρητικό Χίντινκ με τον οποίο δεν μπορούμε να πούμε πως θυμίζει την ομάδα που εντυπωσίασε τα πλήθη στα γήπεδα της Βραζιλίας. Μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία δίνεται στους «φούριας ρόχας» να εκδικηθούν για την ήττα που τους ταρακούνησε σε όλα τα επίπεδα, αρκετά πιθανά τα σκοράκια 0-1/0-2/1-2/1-1 που βγάζουν μέση απόδοση 2,19 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

128. ΙΣΡΑΗΛ - ΒΕΛΓΙΟ

Όλες τις αδυναμίες του φανέρωσε το Ισραήλ στο 0-3 από την Ουαλία, αντίθετα το Βέλγιο ξέσπασε στο 5-0 με την Κύπρο κι έδειξε να συνέρχεται άμεσα. Με νέα νίκη η ομάδα του Βίλμοτς πιάνει κορυφή, μόνο προς τα δεξιά οδηγεί η εικόνα των δύο ομάδων, το διπλό πληρώνει 1,70 στον Stoiximan και αναμένεται να υποχωρήσει ελαφρώς, δεν περνάει απαρατήρητο ούτε το over 2,25 στο 1,925 της Bet365, 4/4 έχουν οι γηπεδούχοι, 2/4 οι φιλοξενούμενοι. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

129. ΦΟΛΚΕΡΚ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ

Ασύγκριτα καλύτερη ομάδα η Φόλκερκ, θέλει τη νίκη ώστε να διατηρηθεί στο κυνήγι της 4άδας κόντρα σε μία ομάδα που έχει δεχτεί 18 τέρματα στις τελευταίες 3 εξόδους της. Στήριγμα ο άσος του 1,36, λογικά βγαίνουν και τα χάντικαπ του -1,25 κόντρα στην τραγική άμυνα της Κάουντενμπιθ. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

130. ΕΛΓΚΙΝ - ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ

Σε καλό φεγγάρι αμφότερες, θα πιέσουν για να προλάβουν τα πλέι-οφ, 6-2-6 το εντός έδρας ρεκόρ της Έλγκιν, 5-1-8 μετράει στις εξόδους της η Μπέργουικ, καθαρή τριπλή είναι.

131. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ

Ριζικές αλλαγές προανήγγειλε ο Σάντος, καθώς το προηγούμενο ματς της Πορτογαλίας ήταν μόλις δύο μέρες πριν και το παιχνίδι με το Πράσινο Ακρωτήρι (θα διεξαχθεί στο Εστορίλ) είναι ευκαιρία για δοκιμές. Στη βασική ενδεκάδα των γηπεδούχων δεν θα βρίσκεται κανείς από τους παίκτες που έπαιξαν την Κυριακή, αλλά μόνο παίκτες που αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα (πολλοί και από την U21) και είναι όλοι άπειροι (μόλις τρεις από αυτούς έχουν προηγούμενη εμπειρία από την Εθνική ομάδα). Αξίζουν κάποια units στο Χ2, που από το 3,45 ( Young Guns ) έχει πέσει στο 3,35 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

132. ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Στις ΗΠΑ (Νιου Τζέρσεϊ) το παιχνίδι, χαρά, γιορτή, χαμούλης, ο κόσμος περιμένει τον Μέσι να αγωνιστεί. Δεν μοιάζει πάντως για ματς που θα δούμε επιθετικό ποδόσφαιρο.

Πάμε στοίχημα LIVE

133. ΠΕΡΟΥ - ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Στη Φλόριντα διεξάγεται το ματς, με τις δύο ομάδες να προετοιμάζονται για το Κόπα Αμέρικα, όπου βρίσκονται και στον ίδιο όμιλο. Με νέο τεχνικό το Περού και χωρίς τα βαριά «χαρτιά», φουλ του over η Βενεζουέλα, που μετά τα προκριματικά έφερε οκτώ σερί σε φιλικά, ενώ μετράει και 11/12 τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης! Αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι μιλάμε για φιλικό παιχνίδι, το over στο 2,25 της Bet365 δείχνει πολύ καλή επιλογή, πιο συντηρητικά υπάρχει και το over 2 στο 1,70 της ίδιας εταιρείας. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

134. ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΑΝΤΑ ΦΕ - ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ ΤΟΛΙΜΑ

Νο Bet.

135. ΜΕΞΙΚΟ - ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ

Σε Αμερικάνικο έδαφος το φιλικό (Κάνσας), ο Ερέρα συνηθίζει όταν το Μεξικό δίνει δύο «κολλητά» φιλικά να παρατάσσει διαφορετικές ενδεκάδες (στο προηγούμενο έπαιξαν βασικοί), ενώ ήδη πέντε βασικοί για διάφορους λόγους επέστρεψαν στην Ευρώπη (Οτσόα, Λαγιούν, Γουαρδάδο, Ερέρα, Κορόνα). Δεύτερο ματς με νέο προπονητή η Παραγουάη, στο 1,87 το Χ2 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

136. ΠΑΝΑΜΑΣ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Καλύτερη ομάδα η Κόστα Ρίκα, αλλά θα κατέβει με απουσίες, αρκετά πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ