ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (15/6). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

1327. ΤΟΚΥΟ – ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Το Τόκυο (3-1-3 εντός) έπαιξε ακόμα ένα παιχνίδι της στο όριο και έμεινε στο 0-0 με την Γιούμπιλο Ιβάτα, έφτασε τα τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα (2-2-0) και όλα είναι 0-1 γκολ. Για τον πρώτο γύρο δεν έχει ιδιαίτερους στόχους βέβαια, αφού είναι χαμηλά. Η Χιροσίμα (3-2-2 εκτός) επίσης δεν έχει ελπίδες για την πρώτη φάση παρότι έκανε καλή παρουσία. Έμεινε στο 1-1 με την Κόμπε στο τελευταίο της ματς και δεν κατάφερε να ντουμπλάρει τις νίκες της μετά το 0-4 στη Φουκουόκα. Δίκαιο το σετ, πάμε στο επόμενο παιχνίδι.

1326. ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΟΥΡΑΒΑ

Η Γκάμπα Οσάκα (2-1-4 εντός) δεν έχει ελπίδες για κάτι στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με την Ουράβα (6-0-2 εκτός) που μπορεί να βγει στην πρώτη θέση. Όμως για να το πετύχει θα πρέπει να κάνει ακόμα μία εκτός έδρας νίκη, κόντρα στη μέτρια Γκάμπα. Η ήττα για την Ουράβα από την Κασίμα με 0-2 την έφερε πίσω σε συνδυασμό με τα δύο σερί 0-0 που είχε. Ματς που αν στο τέλος είναι ισόπαλο θα έχει λογική να ψάξουμε κάποιο late goal.

1328. ΓΕΟΝΑΜ – ΟΥΛΣΑΝ

Η Γεονάμ (0-2-4 εντός) έχει έξι σερί ματς δίχως ήττα (0-3-3), στα τελευταία δύο ματς έμεινε στην ισοπαλία με τη Σεούλ και την Ποχάνγκ. Η Ουλσάν (4-1-1 εκτός) έχει τρεις σερί νίκες με ιδιαίτερα καλές εμφανίσεις και τέσσερα σερί ματς δίχως ήττα. Η Ουλσάν είναι ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα και πιστεύουμε θα καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Το DNB είναι το δίκαιο line.

1329. ΓΙΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΣΟΥΓΟΝ

Η Γιεονμπούκ παραμένει ανώτερη από κάθε αντίπαλο και πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα που ακόμα είναι αήττητη (7-6-0). Στην έδρα της με 5-1-0 είναι φοβερά δυνατή. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έμεινε στο Χ και προβληματίζει. Η Σουγόν (1-4-1 εκτός) έρχεται από δύο σερί 2-2, η τελευταία της νίκη είναι στο ντέρμπι με τη Σουόν Σίτι. Η γηπεδούχος είναι φυσικά ανώτερη και το 1,90 είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο.

1330. ΣΑΝΓΚΓΙΟΥ ΣΑΝΓΚΜΟΥ - ΓΙΕΓΙΟΥ ΓΙΟΥΝ.

Η Σανγκγιού (3-2-1 εντός) έχει τρεις σερί ήττες, τελευταία αυτή με 1-0 από την Ουλσάν εκτός έδρας. Συνήθως τα παιχνίδια της τα κάνει ροντέο και προσπαθεί μέσα από την επίθεση να βρει καλά αποτελέσματα. Η Γιεγιού (3-0-3 εκτός) είναι επίσης ομάδα που σκοράρει αρκετά γκολ και δέχεται επίσης. Πέντε σερί over έχει και πιστεύουμε ότι με αντίπαλο η Σανγκγιού θα τα κάνει έξι. Το over 2,5 στο 1,65 είναι δίκαιο, στην αρχή του ματς στο live μπορεί να βρεθεί ευκαιρία.

1331. ΙΝΤΣΕΟΝ ΓΙΟΥΝ. - ΣΟΥΟΝ ΣΙΤΙ

Η Ιντσεόν (0-2-4 εντός) παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, έχει δύο σερί ματς χωρίς ήττα, στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση της έφερε 2-2 με τη Σουγόν, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, ένα από κάθε ομάδα. Η Σουόν Σίτι (1-2-3 εκτός) έχει δύο σερί καθαρές ήττες, χωρίς να σκοράρει, πριν από αυτές είχε κάνει ένα διάλειμμα από τις ήττες με το 0-1 επί της Ποχάνγκ. Αμφότερες είναι άκρως προβληματικές, δίνουμε ένα μικρό προβάδισμα στην έδρα.

1333. ΣΕΟΥΛ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ

Η Σεούλ (3-1-2 εντός) παραμένει στη δεύτερη θέση της βαθμολογία με μόλις έναν πόντο ανάσα από την κορυφή. Το 0-3 επί της Σουόν ήταν αρκετά εύκολο και της ανέβασε κι άλλο την ψυχολογία για τη συνέχεια και το κυνήγι της Γιέονμπουκ. Η Γκουανγκζού (2-1-3 εκτός) έχασε με 3-2 από τη Γιεγιού σε ένα ματς ροντέο, πριν από αυτήν την ήττα είχε τέσσερα ματς χωρίς να χάσει (3-1-0). Ο άσος του 1,50 δεν έχει ιδιαίτερη αξία.

1332. ΠΟΧΑΝΓΚ – ΣΕΟΝΓΚΝΑΜ

Η Ποχάνγκ (1-3-2 εντός) έχει δύο σερί ισοπαλίες και τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη. Παίζει σταθερά μέτρια και παλεύει για να βρεθεί στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Η Σεονγκνάμ (3-2-1 εκτός) έμεινε στο 2-2 με τη Γιεονμπούκ, στα τελευταία ματς είναι αρκετά μέτρια και προβληματίζει τους ανθρώπους της. Δίκαιο δείχνει το σετ, δεν θα μας απασχολήσει το ματς.

1338. ΤΣΟΝΓΚΙΝΓΚ ΛΙΦΑΝ - ΧΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΓΚΡΙΝ.

Η Τσονγκίνγκ Λιφάν (1-3-3 εντός) κέρδισε στην πρεμιέρα την πρωτοπόρο Εβεργκράντε και έπειτα δεν έχει κάνει νίκη έχοντας έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Παίζει σταθερά άσχημα και σπάνια μέτρια, δεν της αξίζει καλύτερη θέση με τη μέχρι τώρα παρουσία της. Η Χανγκζού (0-1-4 εκτός) δεν είναι σε ιδιαίτερα καλύτερη θέση από την αντίπαλο της αφού είναι ισόβαθμες και η ίδια παρουσιάζει προβληματική εικόνα. Σχετικά δίκαιο το σετ, δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη.

1339. ΧΕΜΠΕΪ ΖΧΟΝΓΚΖΙ - ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΕΝΧΟΥΑ

Η Χεμπέι (3-2-0 εντός) μετά την ήττα της από την πρωτοπόρο Εβεργκράντε έχει τέσσερις σερί νίκες με καλές εμφανίσεις, δίκαια βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Κέρδισε με 2-1 τη Σαντόνγκ Λουνένγκ στο τελευταίο της ματς. Η Σανγκάη Σενχούα (1-3-2 εκτός) τρέχει ένα σερί πέντε αήττητων αγώνων (2-3-0) και συνολικά παρουσιάζει καλό πρόσωπο μέχρι τώρα στη σεζόν με κάποιες καλές εμφανίσεις. Ο άσος του 1,70-1,80 είναι απλά δίκαιος στα μάτια μας, αν ξεπερνούσε το 2,00 θα ήταν άξιος αναφοράς, πλέον μόνο μετά την έναρξη μπορεί να ασχοληθεί κάποιος.

1334. ΓΙΑΝΓΚΣΟΥ Σ. - ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΡΦ

Η Γιανγκσού (4-2-0 εντός) μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα κέρδισε μέσα στην έδρα της Σανγκάη ΣΙΠΓ με 1-2 με καλή εμφάνιση και έδειξε ότι επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες που την έχουν ψηλά. Η Κουανγκτσόου Ρ&Φ (3-0-4 εκτός) κέρδισε την κατώτερη της Χανγκζού με 0-1 και επέστρεψε στις νίκες, έστω στις οριακές χωρίς τρομερή εμφάνιση, μετά από τρεις ήττες. Ο άσος του 1,60 είναι διαβασμένος, αν βρισκόταν λίγο πιο ψηλά ίσως αποτελούσε και επιλογή μας.

1340. ΧΕΝΑΝ ΤΖΙΑΝΙΕ – ΓΙΑΝΜΠΙΑΝ

Η Χενάν (3-2-1 εντός) παίζει όλα της τα ματς στο όριο, κάτι φανερό από τις πολλές της ισοπαλίες. Είναι αήττητη στα τελευταία τέσσερα (1-3-0). Παραμένει ψηλά αφού εκμεταλλεύεται την έδρα της και δείχνει ότι αν συνεχίσει έτσι θα σωθεί πολύ εύκολα και θα κάνει μία καλή σεζόν. Η Γιανμπιάν χάνεται εκτός έδρας (0-2-5 εκτός) και αυτό είναι το βασικό της πρόβλημα. Σε μέτρια κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια, ειδικά εκτός έδρας. Ο άσος είναι αρκετά χαμηλά στο 1,55.

1336. ΣΑΝΓΚΑΗ ΣΙΠΓ - ΤΣΑΝΓΚΤΣΟΥΝ ΓΙΑΤΑΪ

Η Σανγκάη ΣΙΠΓ (4-1-1 εντός) μετά από μία αρκετή καλή εμφάνιση με την πρωτοπόρο Εβεργκράντε και τον βαθμό που πήρε με το 1-1 έχασε εντός έδρας από τη Γιανγκσού με 1-2. Έμεινε πίσω στο σκορ αλλά στην επανάληψη ισοφάρισε, για πολύ λίγο όμως αφού με πέναλτι δέχθηκε το δεύτερο γκολ. Η Γιατάι (1-1-5 εκτός) μετά από δύο σερί νίκες και τρία συνολικά ματς δίχως ήττα έχασε με 1-0 από την Γκουοάν χωρίς να καταφέρει να παίξει καλά. Ο άσος στο 1,30 είναι φυσικά πολύ μικρός.

512. ΡΩΣΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Εκμεταλλευόμενη κυρίως το αιώνιο κόμπλεξ των Άγγλων σε μεγάλες διοργανώσεις, η Ρωσία τσίμπησε τον πόντο της ισοπαλίας στην πρώτη αγωνιστική του Β’ ομίλου. Μέτρια πάντως η εμφάνισή της, δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο. Άδικη ήττα με 2-1 από την Ουαλία γνώρισε στο παρθενικό της ματς σε τελικά EURO η Σλοβακία, είχε φάσεις, ήταν αρκετά επιθετική, όμως της έλειψε το εύκολο γκολ. Όπως και να ‘χει φαντάζει υπερβολικό το 1,85 του ασιατικού διπλού +0,25 (Bet365) για τους τυπικά φιλοξενούμενους Σλοβάκους, θεωρούμε πως το σετ θα έπρεπε να ήταν πιο μοιρασμένο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1352. ΠΑΛΟΚΕΡΧΟ ΒΑΝΤΑΑ – ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ

Νοκ-άουτ αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του κυπέλλου Φινλανδίας. Στο 1-1 έμεινε η Βάνταα κατά την υποδοχή της Κουόπιο την Κυριακή, έχει ανεβάσει στροφές τον τελευταίο καιρό (2-2-1 στα πιο πρόσφατα πέντε, 4/5 over 2,5, 5/5 GG), παρά το γεγονός ότι το ρόστερ της έχει αποψιλωθεί και οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο κόουτς Κούτσι είναι πια οριακές. Η Σεϊναγιόεν έπειτα από πέντε ματς χωρίς ήττα (4-1-0), έχασε με 0-1 από τη Μάριεχαμν, έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, γι αυτό και αναμένεται να ρίξει βάρος στο κύπελλο. Αξιόμαχη η Βάνταα, παλεύει όλα της τα ματς, με το υπάρχον ρόστερ πάντως μας φαίνεται δύσκολο να ανταποκριθεί ικανοποιητικά σε τρίτο παιχνίδι μέσα σε επτά μέρες, η Σεϊναγιόεν μπορεί να μη βγάζει μάτια φέτος, αλλά δεν είναι κακή ομάδα και θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη-πρόκριση, στο 1,70 το ασιατικό διπλό 0:0 στην Bet365.

1353. ΤΖΑΖ – ΛΑΧΤΙ

Ουραγός στη δεύτερη κατηγορία η Τζαζ, μετράει μόλις 0-2-6 ως τώρα (7/8 over 2,5, 8/8 GG) και το μυαλό της βρίσκεται πρωτίστως στην ανάκαμψη στο πρωτάθλημα, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Λάχτι έβγαλε για ακόμα μια φορά στην επιφάνεια τις εκτός έδρας αδυναμίες της, χάνοντας με 1-2 από την Κέμι, μακριά από το σπίτι της στο πρωτάθλημα έφτασε πια να μετράει 0-2-4, βρίσκοντας δίχτυα μόλις δυο φορές (4/6 under 2,5, 4/6 NG). Μεγάλη ευκαιρία έχει μπροστά της η Λάχτι προκειμένου να βρεθεί στα ημιτελικά, απέναντι σε μια ομάδα που δέχεται πανεύκολα γκολ, ωστόσο τα 1,60 του διπλού δεν αποτελούν καμία τρομερή ευκαιρία, ειδικά για μια ομάδα που έχει βγάλει κόμπλεξ στις ως τώρα εξόδους της.

1351. ΚΟΥΟΠΙΟ – ΕΛΣΙΝΚΙ

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Κουόπιο με το 1-1 στην έδρα της Βάνταα, στα τελευταία οχτώ ματς πρωταθλήματος μετράει μόλις μια ήττα (4-3-1), μεταξύ των παιχνιδιών αυτών ήταν και το 0-0 απέναντι στην τωρινή της αντίπαλο, πριν από 20 μέρες. Η Ελσίνκι για πρώτη φορά φέτος τρέχει σερί τριών αγώνων χωρίς τρίποντο (0-2-1) έπειτα και από το 1-1 που παραχώρησε στη Ροβανιέμι, μακριά από το σπίτι της μάλιστα πραγματοποιεί μετριότατες εμφανίσεις (2-3-2 εκτός). Προς αποφυγή η εν λόγω αναμέτρηση, δεν πείθει ως φαβορί η Ελσίνκι εκτός έδρας και η Κουόπιο έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να της βάλει δύσκολα.

1354. ΧΑΚΑ – ΧΟΝΚΑ

Στην Ικόνεν (δεύτερη κατηγορία) αγωνίζεται η Χάκα, καταλαμβάνει την τρίτη θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 3-4-3, προέρχεται από 5/5 αμφίσκορα (4/5 ήταν και over 2,5), ενώ μετράει στο ενεργητικό της ήδη δυο προκρίσεις απέναντι σε ομάδες της πρώτης κατηγορίας (Ίλβες και Ροβανιέμι) . Στην Κακόνεν (τρίτη κατηγορία) συναντάμε τη Χόνκα, έρχεται από έξι κολλητά τρίποντα (23-0 τα τέρματα της στο διάστημα αυτό!) και βρίσκεται φυσικά στην κορυφή του ομίλου της, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που θέλουν να συνεχίσουν στο θεσμό, η Χόνκα έχει ρόστερ που άνετα στέκεται στην Ικόνεν, γι αυτό και τα σφιχτά σετ που κυκλοφορούν κρίνονται ως σωστά.

513. ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ

Όσο περισσότερο μπορούσε ζόρισε την οικοδέσποινα Γαλλία στο εναρκτήριο παιχνίδι του ΕURO 2016 η Ρουμανία, όμως λύγισε από την ποιότητα του Παγιέ ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών (ήττα με 2-1). Πάρα πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα του Άνχελ Ιορντανέσκου, ήταν άριστη τακτικά και με πολλά τρεξίματα από όποιον ποδοσφαιριστή χρησιμοποιήθηκε, στοιχεία που υπερκαλύπτουν την τις αδυναμίες της. Στο άλλο ματς του ομίλου η Ελβετία μπήκε με το δεξί, πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Αλβανία με σκορ 1-0, όμως παραλίγο να πληρώσει το γεγονός πως δεν καθάρισε το ματς όταν έπρεπε. Ευάλωτη στο κέντρο άμυνας, σε πιο απαιτητικά παιχνίδια θα εμφανίσει σίγουρα περισσότερα προβλήματα. Αρκετά ψηλά βρίσκουμε τον ασιατικό άσο +0,25 (1,875/Bet365) των τυπικά γηπεδούχων Ρουμάνων, πιο μοιρασμένο θα έπρεπε να είναι το σετ αποδόσεων, δεν έχουν πολλές διαφορές οι δύο ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1365. ΒΕΣΤΜΑΝΑΕΪΑΡ – ΜΠΡΕΪΝΤΑΜΠΛΙΚ

Η Βεστμαναέιαρ πήρε σπουδαία πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου, περνώντας με 2-0 από την έδρα της Στιάρναν, παράλληλα συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς να δεχτεί ούτε ένα γκολ (4/4 NG & under 2,5). Στους «8» του κυπέλλου θα βρεθεί και η Μπρέινταμπλικ, αν και δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Ακράνες (2-1 στην παράταση), στο πρωτάθλημα έρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Χαφναρφιόρντουρ. Καλή εκκίνηση πραγματοποιούν αμφότερες, πιο σφιχτά περιμέναμε τα σετ και όχι με φαβορί του 2,25 τους φιλοξενούμενους, ρίχνουμε ματιές προς τον +0,25 ασιατικό άσο.

1137. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ

Τελικός των πλέι-οφ ανόδου, διπλά ματς (το Σάββατο η ρεβάνς), μετράει το εκτός έδρας γκολ. Ένα βήμα πριν την επιστροφή της στην Πριμέρα βρίσκεται η Οσασούνα, νίκησε δυο φορές στους ημιτελικούς την Ταραγόνα (3-1 εντός, 3-2 εκτός) και μπορεί πλέον να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία, παρόλο που τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας βρισκόταν εκτός πλέι-οφ (ένα γκολ της…. Χιρόνα απέναντι στην Πονφεραντίνα την έβαλε στη διεκδίκηση της ανόδου!). Δυσκολοκατάβλητη στο γήπεδό της (9-9-3 εντός στην κανονική διάρκεια), είχε πάντως θέμα στο γκολ, αφού μόλις στα 8/21 ματς μπροστά στο κοινό της σκόραρε πάνω από μια φορά, ενώ η μια από τις τρεις ήττες που γνώρισε ως γηπεδούχος ήταν από τη Χιρόνα με 0-1 στις αρχές του Νοέμβρη. Η Χιρόνα βρίσκεται στον τελικό αφήνοντας εκτός συνέχειας την Κόρδοβα, έστειλε τον μεταξύ τους επαναληπτικό στην παράταση, ισοφαρίζοντας την ήττα με 1-2 με δική της νίκη με το ίδιο σκορ και στο έξτρα μισάωρο βρήκε ακόμα ένα τέρμα για το τελικό υπέρ της 3-1. Εξαιρετική η πορεία της στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, ηττήθηκε μόλις δυο φορές στα πιο πρόσφατα 15 παιχνίδια της (8-5-2), ενώ έχασε μόλις στις 6/21 εξόδους της στην κανονική διάρκεια (8-7-6 εκτός). Δεν γίνονται εύκολα προγνωστικά σε τέτοιας φύσης αναμετρήσεις, η γνώμη μας πάντως είναι ότι η Χιρόνα είναι πληρέστερη ομάδα και βρίσκεται ένα κλικ πιο κοντά στην άνοδο στη Πριμέρα, προς το Χ2 είμαστε εδώ, αλλά με τις αποδόσεις που κυκλοφορούν δεν υπάρχει ιδιαίτερο περιθώριο ενασχόλησης.

514. ΓΑΛΛΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Δεν έπεισε κανέναν με την εικόνα της στην πρεμιέρα η Γαλλία, ωστόσο ο Παγιέ την έσωσε από τη γκέλα με τη Ρουμανία, χαρίζοντάς τη νίκη στους «τρικολόρ» με 2-1 στο 89’. Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ είχε τη δικαιολογία του άγχους και της πίεσης για το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο πλέον καλείται να δείξει πως δικαίως χρίστηκε εξ’ αρχής φαβορί για την κατάκτηση τουEURO. Η Αλβανία δεν έκανε καλό ποδαρικό στην παρθενική της παρουσία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, χάνοντας με 1-0 από την Ελβετία και οφείλει να παλέψει όσο μπορεί το ματς με τους «τρικολόρ», ώστε να ελπίζει σε πρόκριση στο φινάλε του ομίλου. Σε αργό τέμπο θα πάει το παιχνίδι ο Ντε Μπιάζι, με τον συνδυασμό άσου καιunder3,5 να μοιάζει ελκυστική επιλογή στο 1,83 τουStoiximan. Με φόρα μπήκε ο Ζιρούστη διοργάνωση και δείχνει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, έχοντας βρει δίχτυα 8 φορές στα 6 τελευταία ματς που ξεκίνησε βασικός με την εθνική. Στο 2,15 προσφέρει ο Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά ο επιθετικός της Άρσεναλ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1366. ΦΙΟΛΝΙΡ - ΚΡ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Με τη νίκη με 2-1 επί της Βικινγκούρ, η Φιόλνιρ σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της κατάταξης, στο γήπεδο της κλέβει για την ώρα τις εντυπώσεις, μετρώντας 3/3 νίκες και σκοράροντας σε όλες από τουλάχιστον δυο φορές. Η ΚΡ Ρέικιαβικ πραγματοποιεί μετριότατη εκκίνηση στο πρωτάθλημα, στο 2-3-2 ο συνολικός της απολογισμός, δεν έχει ακόμα νίκη μακριά από το σπίτι της (0-1-2 εκτός). Μεγαλύτερο όνομα η ΚΡ Ρέικιαβικ, ως τώρα πάντως δεν έχει βρει τα πατήματά της, η αξία βρίσκεται στα αριστερά του σετ και στον ασιατικό άσο +0,5 (1Χ) στο 1,725 της Bet365.

1367. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ - ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ στις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος (3-1-3), δε διαφέρουν ιδιαίτερα σημαντικά και προέρχονται αμφότερες από μεγάλες νίκες. Σε κάπως καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η Ατλέτικο Παραναένσε, αλλά το προβάδισμά της αυτό εξισορροπείται από το γεγονός πως παίζει στην έδρα της Πόντε Πρέτα. Παρόλα αυτά, θ εωρούμε λάθος το 1,83 του Χ2 στηνBet365και για αυτό στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1368. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ - ΒΙΤΟΡΙΑ MΠΑΪΑ

Από αναπάντεχη και «σκληρή» εντός έδρας ήττα προέρχεται η Σάο Πάολο (1-2 Ατλ. Παραναένσε). Ασταθέστατοι παρουσιάζονται μέχρι στιγμής οι «τρικολόρ παουλίστας», σε αντίθεση με τη Βιτόρια Μπαΐα που δείχνει πολύ σκληροτράχηλη. Η ομάδα από το Σαλβαδόρ βρήκε δίχτυα στα 6/7 παιχνίδια της και έχει την ικανότητα, με τους Κιέζα και Νταγκομπέρτο, να βρει ένα γκολ και στο «Μορουμπί». Αξίζει σε αποδόσεις αουτσάιντερ (2,12) τοGGστον Stoiximan, προκλητικό και το ασιατικό διπλό +1,25 (1,825) στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1369. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΓΚΡΕΜΙΟ

Πρώτη ήττα έπειτα από έξι αγωνιστικές για της Σαπεκοένσε (2-4-0), καθώς έχασε με 1-2 από την Πόντε Πρέτα, πραγματοποίησε μάλιστα κακή εμφάνιση και δεν άξιζε να πάρει κάτι από το ματς, παρόλο που το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επετεύχθη στο 90’. Η Γκρέμιο έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Φλουμινένσε και διατηρήθηκε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, αφού μετράει συνολικά 4-2-1, αποδίδοντας αρκετά καλά μέχρι στιγμής, έχει πάντως αρκετά παράπονα από το διαιτητή που την άφησε αδίκως με 10 παίχτες για 55+ λεπτά στον τελευταίο της αγώνα. Καλύτερη ομάδα η Γκρέμιο, αλλά η Σαπεκοένσε διαθέτει σκληρή έδρα και δεν κοντράρεται εύκολα όταν αγωνίζεται ως γηπεδούχος, τα απολύτως ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν είναι ενδεικτικά της δυσκολίας του παιχνιδιού. Μένουμε μακριά.

1380. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Τρεις σερί ήττες χωρίς καν να σκοράρει (3/3 NG & under 2,5) συμπλήρωσε η Σάντα Κρουζ με το 0-2 στο γήπεδό της από τη Σάντος, δείχνει έτσι να μπαίνει σε φάση ντεφορμαρίσματος, αν και η εικόνα της δεν είναι και τόσο άσχημη. Η Φιγκεϊρένσε επέστρεψε στις νίκες με το εντός έδρας 1-0 επί της Φλαμένγκο, μακριά από το σπίτι της πάντως δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα (0-1-2 εκτός). Πολύ δύσκολο για εκτίμηση ματς, δεν εμπιστευόμαστε καμία από τις δυο στην παρούσα φάση, γι αυτό και δεν θα μπλέξουμε.

1379. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Μποταφόγκο, μένοντας στο 1-1 με τη Βιτόρια, αλλά ήταν σαφώς βελτιωμένη και κόντρα στην Αμέρικα Μινέιρο καλείται να φτάσει στο τρίποντο. Οι νεοφώτιστοι με νέο προπονητή έχασαν εύκολα στο Πόρτο Αλέγκρε και θεωρούμε πως θα συνεχίσουν την κάκιστη εκτός έδρας πορεία τους. Οριακά αποδεκτός κρίνεται ο άσος στο 1,80 τουStoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1381. ΣΑΝΤΟΣ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τη Σάντος χωρίς μάλιστα να δεχτεί να γκολ, επικράτησε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν εκτός έδρας (0-2 επί της Σάντα Κρουζ). Πέμπτη πια στη βαθμολογία του Μπραζιλέιρο, ανεβαίνει σιγά-σιγά μετά το μέτριο ξεκίνημα της. Από ήττα στην έδρα της Κοριτίμπα έρχεται η Σπορτ Ρεσίφε, μπορεί επιθετικά να ήταν καλή, όμως αμυντικά δέχτηκε τρία γκολ και δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από το ματς. Παρέμεινε έτσι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με μόλις πέντε πόντους έπειτα από επτά ματς (1-2-4). Έχει ηττηθεί σε 3/4 εξόδους της. Προβάδισμα νίκης φυσικά έχει η -δυνατή στην έδρα της- Σάντος, χωρίς πάντως να αξίζουν σε καμία περίπτωση αποδόσεις γύρω από το 1,50. Καλύτερο το 2,08 στο συνδυασμό άσου & under 3,5, οι γηπεδούχοι έχουν δυναμώσει αμυντικά, ενώ μόνο μία φορά στα επτά συνολικά παιχνίδια τους σκόραραν πάνω από δύο γκολ. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

-----. ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Τελικός των πλέι-οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα, διπλά ματς (την Κυριακή η ρεβάνς), δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Έκανε την έκπληξη η Τζούνιορ, απέκλεισε την πανίσχυρη, αλλά με απουσίες, Ατλέτικο Νασιονάλ με δυο ισοπαλίες (1-1 εντός, 0-0 εκτός, 4-2 στα πέναλτι) και βρίσκεται πια δυο βήματα μακριά από τον τίτλο. Στα πέναλτι είχε αποκλείσει και την Μιγιονάριος στα προημιτελικά, όπως και να έχει στο γήπεδό της διατηρείται αήττητη φέτος (7-5-0). Τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε και η Μεντεγίν για να βρεθεί στον τελικό, η Κορτουλούα της έβαλε δύσκολα, ισοφαρίζοντας την ήττα με 1-2 στο γήπεδό της, με νίκη με το ίδιο σκορ στη ρεβάνς, στα πέναλτι η Μεντεγίν αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη επικρατώντας με 8-7. Ήταν ως τώρα η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος (τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια), ενώ έχασε μόνο 2/13 πιο πρόσφατα παιχνίδια της (9-2-2). Τραυματίας ο δεύτερος σκόρερ Καϊσέδο (18 συμ./6 γκολ) για τους φιλοξενούμενους, πολύ αμφίρροπη προμηνύεται η σειρά των τελικών, θα δώσουμε το προβάδισμα για τη νίκη στη Τζούνιορ εδώ, μιας και είναι πανίσχυρη στην έδρα της, σε λογικά πλαίσια κινούνται τα σετ.

1385. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Άβατο το «Κόουτο Περέιρα» για την Παλμέιρας, αφού αγνοεί τη νίκη στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της εκεί (0-3-5). Η «βερντάο» έρχεται από νίκη ψυχολογίας στο κλάσικο με την Κορίνθιανς, συμπληρώνοντας έτσι τρεις συνεχόμενες επιτυχίες. Στην αντίπερα όχθη, η Κοριτίμπα είναι και φέτος άκρως ανταγωνιστική μπροστά στον κόσμο της στο «Κόουτο Περέιρα», ενώ εσχάτως «λύθηκε» και στην επίθεση (3 σερίoverόπου πέτυχε 7 γκολ). Καλή περίπτωση θεωρούμε τοover 2,25στο 1,975 της Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1386. ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ

«Πετάει» η Κρουζέιρο, η οποία αφήνει πίσω της το μέτριο ξεκίνημα και ελπίζει πως το διπλό στο «κλάσικο» επί της Ατλέτικο Μινέιρο, θα αποτελέσει την απαρχή της ανάκαμψης στο Μπραζιλεϊράο. Με την αύρα από την τεράστια νίκη, η «Κρου» καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο της -ερχόμενης από δύο διαδοχικές ήττες- Φλαμένγκο, η διοίκηση της οποίας εντείνει τις προσπάθειές της για την εύρεση προπονητή. Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε την ψυχολογία των γηπεδούχων και να στηρίξουμε τον -0,25 ασιατικό άσο στο 2,025 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ