ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

2940. ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Πρώτο παιχνίδι για τα πλέι-οφ ανόδου. Η Οσασούνα βασίστηκε εν πολλοίς στην έδρα και την άμυνά της για να εισέλθει στην πρώτη εξάδα, κάτι που πέτυχε με την εκπνοή του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η Ταραγόνα έχασε στο νήμα την απευθείας άνοδο και καλείται να αποδείξει πως άξιζε το εισιτήριο για τη Λα Λίγκα, μέσω της διαδικασίας των πλέι-οφ. Αμυντικογενείς οι δύο ομάδες, η τακτική αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο ματς, με τοunder2 να αποτελεί επιλογή στο 1,975 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

666. ΟΥΝ. ΣΠ. ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1919 – ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ

Με το ένα πόδι στη Σέριε Β της επόμενης σεζόν είναι η Σαλερνιτάνα. Παρότι ξεκίνησε με υψηλές προσδοκίες τη χρονιά, κατάφερε απλά να σώσει τα προσχήματα στο τέλος, αφού το 1-4 επί της Λαντσιάνο στο πρώτο παιχνίδι, τη φέρνει αγκαλιά με την παραμονή. Η Βίρτους κέρδισε τη δικαστική μάχη και κατάφερε να δώσει το παρών στα πλέι-άουτ, αλλά οι ελπίδες της πλέον είναι ελάχιστες. Αν θέλει να τις διατηρήσει ζωντανές, καλείται να παίξει ανοιχτά από το ξεκίνημα και να ψάξει τουλάχιστον ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα δώσει ρυθμό στο ματς και θα βοηθήσει ώστε να επιβεβαιωθεί τοover2,5 στο 1,875 τηςBet365.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

696. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ

Με ήττα συνδυάστηκε η μέτρια εμφάνιση της Πορτογαλίας στην Αγγλία, στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι λίγο πριν το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού. Η λευκή ισοπαλία της Εσθονίας κόντρα στη Λετονία, την οδήγησε στην τελευταία θέση του κυπέλλου Βαλτικής και ετοιμάζεται να κλείσει τη σεζόν με τον αγώνα του «Ντα Λουζ». Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θέλει να ικανοποιήσει τους οπαδούς της στην τελευταία αναμέτρηση πριν την τελική φάση τουEURO. Πολλά επίπεδα πάνω οι Ίβηρες, δύσκολα θα τους κοντράρει η Εσθονία, ο συνδυασμός άσσου καιover2,5 προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

560. ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΑΪΤΗ

ο 0-0 με το Εκουαδόρ και κυρίως η έλλειψη δημιουργικότητας από τη μέση και μπροστά, έφεραν τις έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο της Βραζιλίας προς τον Ντούνγκα και τους παίκτες. Η «Σελεσάο» είναι πλέον αναγκασμένη όχι απλά να κερδίσει την Αϊτή, αλλά να ξεσπάσει και πάνω της, με την ομάδα του Πατρίς Νοβέ να αποδεικνύει και στην πρεμιέρα πως στερείται ποιότητας, με το 1-0 από το Περού να είναι αρκετά κολακευτικό. Αν κάτι πήγε καλά στην πρεμιέρα για την πέντε φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια, αυτό ήταν η άμυνα, η οποία δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στην πολύ δύναμη Αϊτή. Σε απόδοση 1,70 πρόλαβαν τον συνδυασμό άσου και NG οι Young Guns στον Stoiximan , πριν η απόδοσή του πέσει στο 1,62. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

698. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Ημιτελικοί για τα πλέι-οφ της Απερτούρα, διπλά ματς χωρίς να ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ.HΤζούνιορ (6-4-0 εντός) παρότι είχε ισχυρό προβάδισμα απέναντι στη Μιγιονάριος με το 2-0 του πρώτου ματς ηττήθηκε στον επαναληπτικό με 2-4 και χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να πάρει την πρόκριση. Έπαιξε καλά συνολικά στα δύο ματς των προημιτελικών και δίκαια προκρίθηκε. Η Ατλέτικο Νασιονάλ (4-3-3 εκτός) επίσης χρειάστηκε τα πέναλτι για να προκριθεί αφού και τα δύο ματς της με τη Ριονέγκρο έληξαν ισόπαλα με 1-1. Οι απουσίες συνεχίζει να έχει την επηρέασαν φανερά και πιστεύουμε ότι θα συνεχίζουν να την επηρεάζουν. Ο άσος στο 2,30 και το -0,25 έχουν αξία για τη Τζούνιορ.

561. ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΠΕΡΟΥ

Το Εκουαδόρ διαθέτει -ίσως- την καλύτερη φουρνιά της ιστορίας του και φέτος μοιάζει ικανό για μεγάλα πράγματα. Το απέδειξε και στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα κόντρα στη Βραζιλία, όπου θα μπορούσε ακόμα και να κερδίσει, αν δεν υπήρχε ένα λάθος σφύριγμα. Αντίθετα, το Περού δεν έπεισε, παρά το 1-0 επί της Αϊτής, εμφανίστηκε αφελέστατο επιθετικά και κατέστησε σαφές πως του λείπει η ποιότητα του παρελθόντος. Άπειρο το ρόστερ των «Ίνκας», έχει όλα τα φόντα ο Ισημερινός να φτάσει στη νίκη και να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά το 1997! Ποντάρεται συνεχώς η νίκη του Ισημερινού, ακόμα και στο 1,85 τηςBet365, ο -0,5 ασιατικός άσος έχει αξία.Διαβάστε περισσότερα εδώ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ