ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (1/6). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

2524. ΙΣΠΑΝΙΑ - Ν. ΚΟΡΕΑ

Με φόρα από τις επιβλητικές εμφανίσεις των προκριματικών συνέχισε και στα φιλικά της η Ισπανία, η πιο πρόσφατη επιτυχία ήταν η νίκη της επί της Βοσνίας (3-1), παρά τις πολλές δοκιμές παικτών από τον Ντελ Μπόσκε. Η καλύτερη ομάδα του δεύτερου γύρου της προκριματικής φάσης της Ασίας για το Μουντιάλ αναδείχθηκε η Νότια Κορέα, καθώς ήταν η μοναδική που δεν είχε καμία απώλεια βαθμών στις οκτώ αναμετρήσεις της. Ένα επίπεδο πάνω οι πρωταθλητές Ευρώπης, δεν θα αντέξουν για πολύ οι Ασιάτες, στο 2,22 προσφέρεται στον Stoiximan ο συνδυασμός άσσου καιover2,5. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2528. ΡΩΣΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι διεξάγεται επί αυστριακού εδάφους, με τις Ρωσία και Τσεχία να προετοιμάζονται πυρετωδώς για τοEURO2016. Οι Ρώσοι με τον Λέονιντ Σλούτσκι στον πάγκο έδειξαν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό, κάτι που δεν κατάφεραν με τον Φάμπιο Καπέλο και πηγαίνουν με αυξημένη αυτοπεποίθηση στα γήπεδα της Γαλλίας. Από την άλλη, Οι Τσέχοι έδειξαν πως διαθέτουν ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο στα προκριματικά και σίγουρα θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Παρότι οι δύο ομάδες είναι διαφορετικού στυλ, με την ομάδα του Σλούτσκι να κοιτάζει περισσότερο την άμυνα και αυτή του Βρμπα την επίθεση, θεωρούμε πως δεν τους χωρίζουν πολλά από άποψη δυναμικότητας και με δεδομένο πως το ματς γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο, η ισοπαλία μας μοιάζει αρκετά πιθανή (3,10/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2531. ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Μετά την αποτυχία πρόκρισης στα γήπεδα της Γαλλίας, η Νορβηγία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της και κυρίως την επιθετική της δυστοκία, αφού δε σκόραρε στα 2/3 φιλικά που έδωσε το τελευταίο δίμηνο. Από την άλλη, η Ισλανδία μπορεί να μην έπεισε στα δικά της φιλικά, αλλά ουσιαστικά τώρα ξεκινάει την προετοιμασία της για τοEURO, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά, γράφοντας ιστορία, με την ψυχολογία στην ομάδα των Λάγκερμπακ και Χάλγκριμσον να βρίσκεται στα ύψη. Τουλάχιστον ένα κλικ ανώτερη φαίνεται η Ισλανδία, κινείται και σε ρυθμούς ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, κάτι που της δίνει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο για το φιλικό του Όσλο. Αδικούνται από τις αποδόσεις οι φιλοξενούμενοι, το +0,25 ασιατικό διπλό αποτελεί επιλογή στο 1,775 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2534. ΠΕΣΚΑΡΑ – ΝΟΒΑΡΑ

Με το ένα πόδι στον τελικό των πλέι-οφ της Serie B βρίσκεται η Πεσκάρα, επικράτησε με 0-2 στην έδρα της Νοβάρα και πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια της μιας και έχει τερματίσει ψηλότερα και στην κανονική διάρκεια (της κάνει ήττα μέχρι και δύο γκολ διαφορά). Ένα θαύμα ψάχνει πια η Νοβάρα για να περάσει στον τελικό, το οποίο μεταφράζεται σε νίκη με τρία γκολ διαφορά. Δικαιούταν σίγουρα ένα γκολ στο πρώτο ματς, όμως προδόθηκε από τις κόντρα επιθέσεις των παικτών της Πεσκάρα. Θα πάρουν ρίσκα οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Μπαρόνι και σίγουρα έχουν τις δυνατότητες να πετύχουν ένα γκολ, ωστόσο όπως είδαμε στο πρώτο ματς δύσκολα θα μπορέσουν να κρατήσουν και το μηδέν πίσω αν ανοιχτούν υπερβολικά. Αξίζει το 1,925 του over 2,5 στην Bet365, δεν είναι απίθανο να ανοίξει ο ρυθμός. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2535. OΛΙΜΠΟ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΧΟΥΧΟΥΙ

Φάση των «64» στο κύπελλο Αργεντινής, σε ουδέτερο γήπεδο το ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας στο ενενηντάλεπτο ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Κακό Τρανσισιόν έκανε η Ολίμπο, τερμάτισε στον πάτο του ομίλου της με συνολικό απολογισμό 3-4-9, έχει επίσης χρόνια να κάνει μια καλή πορεία στο κύπελλο. Η Χιμνάσια Χουχούι έχει χάσει εδώ και μερικές αγωνιστικές το τρένο της ανόδου από τη δεύτερη κατηγορία, στην ουσία περιμένει απλά να πέσει η αυλαία της σεζόν, ούτε στο κύπελλο έχει να επιδείξει κάποια ιδιαίτερη διάκριση τα τελευταία χρόνια. Καμία από τις δυο δεν θα έχει την εμπιστοσύνη μας εδώ, το ματς θα είναι για την Ολίμπο πιο δύσκολο σε σχέση με αυτό που υποδηλώνει το 1,80 του άσου.

2536. ΒΕΛΓΙΟ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Στα προκριματικά τουEURO, το Βέλγιο απέδειξε πως διαθέτει εξαιρετική φουρνιά, πιθανότατα την καλύτερη της ιστορίας του και καλείται να πράξει τα δέοντα στα γήπεδα της Γαλλίας. Από την άλλη, η Φινλανδία απογοήτευσε για ακόμα μία φορά, άλλαξε προπονητή, πήρε τον Χανς Μπάκε για να δει άσπρη μέρα, αλλά φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένει να χιονίσει για κάτι τέτοιο, αφού στα τέσσερα φιλικά που έκατσε στον πάγκο ο άλλοτε τεχνικό του Παναθηναϊκού, οι Σκανδιναβοί ούτε καν σκόραραν (0-0-4, με 0-11 γκολ). Δε βλέπουμε πως θα βρουν το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα κόντρα στους φουριόζους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι βρίσκονται και στο τελικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Σε απόδοση 1,97 προσφέρεται τοcomboάσου καιNGστον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2537. ΠΟΛΩΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Εντυπωσιακή στα προκριματικά η Πολωνία, με μεγάλο όπλο την επίθεση και τον Λεβαντόφσκι, σκόραρε κατά ριπάς, χάνοντας μόνο από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία. Απογοητευμένη η Ολλανδία από την κάκιστη πορεία της, έμεινε εκτόςEUROγια πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το επιθετικογενές της στυλ, το οποίο λατρεύτηκε από γενιές και γενιές. Φύσει επιθετικές οι δύο ομάδες, αναμένεται ανοικτό παιχνίδι στο φιλικό του Γκνατανσκ, με τοover2,25 (1,80/Bet365) να ευνοείται και από τα στατιστικά. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2538. ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΤΛ.ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ

Η Ιντερνασιονάλ (3-1-0) έκανε την τρίτη της σερί νίκη, δεύτερη συνεχόμενη με το ίδιο σκορ (1-0) αφού μετά τη νίκη επί των Σάο Πάολο και Σπορτ Ρεσίφε κέρδισε και τη Σάντος. Στο 84’ πέτυχε το γκολ της νίκης και πήρε δίκαια το τρίποντο που άξιζε, αφού ήταν αρκετά καλή. Η Ατλέτικο Παραναένσε (1-1-2) έκανε την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα, με 2-1 επί της Φιγκεϊρένσε. Άξιζε τη νίκη και την πήρε, παρότι στο τέλος κινδύνευσε να δεχτεί την ισοφάριση. Ο άσος του 1,60 δεν έχει αξία, αν και πιστεύουμε ότι η Ιντερνασιονάλ θα πάρει μία ακόμη οριακή νίκη.

2541. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ

Η Φιλαδέλφεια (4-2-0 εντός) πήρε ισοπαλία με το Κολοράντο με 1-1 εκτός έδρας, αποτέλεσμα που βασίστηκε περισσότερο στην τύχη της και όχι στην ικανότητα της. Βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 87’, αν και θα έπρεπε να είναι από πιο νωρίς πίσω στο σκορ. Στο 92’ κατάφερε να κλέψει τον πολύτιμο βαθμό. Το Κολόμπους (0-3-3 εκτός) κέρδισε με 4-3 το Σολτ Λέικ με τον Καμαρά να πετυχαίνει χατ τρικ και να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Στο τέλος χαλάρωσε χαρακτηριστικά και δέχτηκε τη μείωση του σκορ. Ο άσος κοντά στο 2,00 είναι απλά δίκαιος λόγω της τύχης που έχει η γηπεδούχος.

2542. ΝΤΕΦΕΝΣΑ ΧΟΥΣΤΙΣΙΑ – ΤΑΓΙΕΡΕΣ

Φάση των «64» στο κύπελλο Αργεντινής, σε ουδέτερο γήπεδο το ματς, σε περίπτωση ισοπαλίας στο ενενηντάλεπτο ακολουθούν απευθείας πέναλτι. Καλό Τρανσισιόν έκανε η Ντεφένσα, κατέλαβε τελικά την τέταρτη θέση του ομίλου της, ολοκλήρωσε μάλιστα τις υποχρεώσεις της με αήττητο σερί πέντε αγώνων, κρατώντας 4/5 λευκά παθητικά (2-3-0, 4/5 NG & under 2,5). Η Ταγιέρες Κόρδοβα βρίσκεται πια μια ανάσα από την εξασφάλιση της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, βρίσκεται στο +8 από τους διώκτες της και με μόλις τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην τα καταφέρει. Εξακολουθεί να είναι αήττητη στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας (13-5-0), ενώ δεν δέχεται γκολ εδώ και έξι αγωνιστικές (5-1-0, 5/6 under 2,5, 6/6 NG). Δύσκολο για εκτίμηση ματς, ελαφρύ φαβορί στα μάτια μας η Ντεφένσα, κυρίως επειδή η τυπικά φιλοξενούμενη έχει και άλλες σκοτούρες στο κεφάλι της, σε κάθε περίπτωση θα προτιμήσουμε να μην μπλέξουμε εδώ.

----. ΚΟΡΤΟΥΛΟΥΑ - ΣΑΝΤΑ ΦΕ

Προημιτελικός των πλέι-οφ του Απερτούρα. Διπλοί αγώνες, δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Δεν χρειάστηκε να περιμένει το φινάλε της κανονικής περιόδου για να εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι-οφ η Κορτουλούα, πάντως το 1-1 απέναντι στην Ενβιγκάδο δεν της επέτρεψε να πάει ψηλότερα από την όγδοη θέση. Η Σάντα Φε ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο με τρεις συνεχόμενες νίκες, που την έφεραν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, απέκτησε έτσι πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Χωρίς άγχος θα αγωνιστούν οι γηπεδούχοι, η συμμετοχή τους στα πλέι-οφ αποτελεί ούτως ή άλλως επιτυχία, στοχεύουν στον τίτλο οι φιλοξενούμενοι, πάντως δεν θα έχουν εύκολο έργο εδώ, ειδικά από τη στιγμή που θα έχουν και δυο σημαντικές απουσίες λόγω διεθνών καθηκόντων. Το ματς μας φαίνεται πολύ απρόβλεπτο, γι αυτό και θα το αποφύγουμε.

2548. OΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ – ΣΙΑΤΛ

Το Ουάσινγκτον (3-1-3 εντός) έκανε το πρώτο του διπλό στο πρωτάθλημα με 0-1 επί του Κάνσας, βέβαια για να το πετύχει αυτό στάθηκε αρκετά τυχερό και δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω από τον πόντο. Το Σιάτλ (0-1-4 εκτός) έχασε με 1-2 από το Νιου Ίνγκλαντ και φάνηκε ότι θα επηρεαστεί ιδιαίτερα από την απουσία του κομβικού τους σταρ Ντέμπσι. Δεν περιμένουμε να μπορέσει να πάρει κάτι στην έδρα της Ουάσινγκτον, ο άσος στο 2,00+ έχει νόημα.

2549. ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΣΑΝΤΟΣ

Τοπικό ντέρμπι του Σάο Πάολο με μεγάλη αντιπαλότητα είναι το Κορίνθιανς-Σάντος που βρίσκει σε ελαφρώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση τους γηπεδούχους. Η «τιμάο» λοιπόν έρχεται από το πρώτο της διπλό φέτος (0-2 Σπορτ Ρεσίφε) και τη δεύτερη διαδοχική της επιτυχία. Απεναντίας η Σάντος στηρίζεται παραδοσιακά περισσότερο στην έδρα της, αν υπολογίσουμε και τα περσινά παιχνίδια της τότε μετράει 11 εξόδους χωρίς διπλό (0-4-7). Ασφαλής πρόταση μοιάζει το γνωστό ανάπτυγμα των σκορ (1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1) που δίνει μέση απόδοση 1,93 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2550. ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ

Η Κοριτίμπα (1-1-2) έχασε με 0-2 από την Γκρέμιο, δεν έπαιξε καθόλου καλά και δίκαια έχασε καθαρά και εύκολα. Συνεχίζει να παίζει άσχημα και δεν έχει βελτιωθεί καθόλου, κάτι που αντιλαμβάνεται και ο προπονητής της, που πιστεύει ότι αν συνεχίζει να δουλεύει η ομάδα του θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα. Η Σαπεκοένσε (1-3-0) έφερε ακόμα μία ισοπαλία μετά το 2-2 με την Φλαμένγκο, αυτή τη φορά με 1-1 με τη Σάντα Κρουζ. Ήταν αρκετά καλή, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο. Το ματς γίνεται σε ουδέτερο, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο +0,25 της Σαπεκοένσε.

2551. ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ - ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Η μεν Σάντα Κρουζ μπορεί να είναι νεοφώτιστη αλλά έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά με 2/2 νίκες στο Ρεσίφε, αμφότερες με 4-1 σκορ, και γενικά παίζει με αυτοπεποίθηση ούσα αρκετά παραγωγική μέχρι στιγμής (καλύτερη επίθεση με 11 γκολ). Η δε Σπορτ Ρεσίφε απογοητεύει ως τώρα καθώς αγνοεί τη νίκη με μόλις ένα βαθμό απολογισμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές (0-1-3) και χωρίς να σκοράρει καν στα 3/4 παιχνίδια της. Δικαιολογημένα προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί η Σάντα Κρουζ που αποπνέει μεγαλύτερη υγεία σαν ομάδα. Στο 2,10 παίζεται ο άσος, μεγαλύτερη αξία όμως βρίσκουμε στον συνδυασμό 1 &over1,5 στο 2,75 του Stoiximan αφού αν νικήσει περιμένουμε να το κάνει με μεγαλύτερο σκορ του 1-0. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

2553. ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Η Γουατεμάλα προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Μουντιάλ (το Σεπτέμβρη οι επίσημες υποχρεώσεις της), στο τελευταίο της φιλικό το Σάββατο γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 1-7 από την Αρμενία. Το ματς αυτό αποτελεί πρόβα τζενεράλε για τη Βενεζουέλα, αφού είναι το τελευταίο που θα δώσει πριν από το Κόπα Αμέρικα, 0-2-1 ο απολογισμός της στα τρία φιλικά της την προηγούμενη εβδομάδα. Μεγαλύτερη η σημασία του αγώνα για τη Βενεζουέλα, θέλει να ανεβάσει την ψυχολογία της εν’ όψει των επίσημων παιχνιδιών, είναι σωστά το φαβορί για τη νίκη απέναντι στη Γουατεμάλα που προβλημάτισε.

2554. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Η Ατλέτικο Μινέιρο (1-2-1) μετά το 0-3 από την Γκρέμιο έμεινε στο 1-1 με τη Βιτόρια εκτός έδρας, σε ματς που έπαιζε με πολλές απουσίες, κάτι που συνεχίζει να έχει και θα την ταλαιπωρήσουν για καιρό ακόμα. Χρειάζεται αρκετή βελτίωση για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Η Φλουμινέσε (2-1-1) κέρδισε με 1-0 την Μποταφόγκο, ήταν οριακά καλύτερη και δικαίως κέρδισε. Σημαντική νίκη όπως επισήμανε και ο κόουτς της για την ψυχολογία της. Δίκαιο το Χ2, αξίζει κάποιο μικρό ποντάρισμα.

2555. ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ - ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Νωθρά έχουν ξεκινήσει τη σεζόν στο πρωτάθλημα Μποταφόγκο και Κρουζέιρο. Η «φογκάο» ταλανίζεται και από αρκετές απουσίες και προσπαθεί σιγά-σιγά να βρει τον αγωνιστικό της ρυθμό ενώ η Κρουζέιρο αγνοεί ακόμα τη νίκη (0-2-2) με τον Πάουλο Μπέντο να αμφισβητείται με το καλημέρα. Δεν νοείται να προσφέρεται σε αποδόσεις καθαρού φαβορί η Κρουζέιρο, υπάρχει αξία στο 1Χ με απόδοση 1,75 στον Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

2556. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Η Φιγκεϊρένσε είναι ακόμα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-1), στο τελευταίο της ματς έχασε με 1-2 από την Παραναένσε εκτός έδρας μετά από δύο σερί ματς που έληξαν με το ίδιο σκορ (2-2). Ο τεχνικός της τόνισε ότι άξιζε τον βαθμό και όχι την –οριακή- ήττα. Η Σάο Πάολο (2-1-1) κέρδισε με 1-0 την Παλμέιρας. Έπαιξε αρκετά καλά και το σκορ την αδικεί, της άξιζε πιο ευρύ αποτέλεσμα. Δείχνει ότι βρίσκει ρυθμό. Έχει όμως κάποιες σοβαρές απουσίες λόγω Κόπα Αμέρικα που περιμένουμε να την επηρεάσουν, γι’ αυτό δεν θα τη σστηρίξουμε.

----. ΡΙΟΝΕΓΡΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ

Προημιτελικός των πλέι-οφ του Απερτούρα. Διπλοί αγώνες, δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ. Τοπικό ντέρμπι χωρίς αντιπαλότητα. Η Ριονέγρο συμπλήρωσε πέντε ήττες σε επτά ματς πρωταθλήματος (1-1-5) με το 1-3 από την Ντεπορτίβο Καλί στο φινάλε της κανονικής περιόδου, παρόλα αυτά δεν απειλήθηκε η παρουσία της στα πλέι-οφ. Η Ατλέτικο Νασιονάλ με το 2-0 επί της Πάστο κατέλαβε τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στοχεύει φυσικά στον τίτλο, έχει όμως αρκετές απουσίες διεθνών. Δύσκολο για εκτίμηση ματς, η ποιοτικότερη Ατλέτικο Νασιονάλ θα αγωνιστεί με απουσίες που είναι πολύ πιθανό να την επηρεάσουν, η Ριονέγρο είναι ντεφορμέ, καλύτερη επιλογή είναι το πάσο εδώ.

2558. ΜΕΞΙΚΟ – ΧΙΛΗ

Φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ. Το δεύτερο και τελευταίο του φιλικό πριν από το Κόπα Αμέρικα δίνει το Μεξικό, στο προηγούμενο επικράτησε με 1-0 της Παραγουάης, συμπλήρωσε έτσι 7/7 νίκες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια χωρίς να δεχθεί ούτε ένα τέρμα. Δεύτερο φιλικό και για τη Χιλή, ήττα-σοκ στο πρώτο από τη Τζαμάικα με 1-2, δεν αποτελούν δικαιολογία οι πολλές αλλαγές που έγιναν στην ενδεκάδα, προβλημάτισε και πάλι με την ανασταλτική της λειτουργία. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ακριβώς στη μέση τα σετ, με τη φόρα που έχει πάρει το Μεξικό του δίνουμε ένα κλικ παραπάνω για να φτάσει στη νίκη, όχι πάντως ότι έχουμε την παραμικρή διάθεση για να βάλουμε τα χρήματα μας σε ένα ματς στο οποίο το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία για τις δυο ομάδες.

2560. ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ - ΣΑΝ ΧOΣΕ

Το Πόρτλαντ (4-1-2 εντός) πήρε τον πόντο με το Σικάγο με 1-1, δεν άξιζε ούτε τον ένα βαθμό αφού δεν έπαιξε καθόλου καλά. Η άμυνα του είναι αρκετά μέτρια, ενώ στην επίθεση δείχνει σημάδια βελτίωσης. Έχει αρκετές σοβαρές απουσίες στο Κόπα Αμέρικα και περιμένουμε να επηρεαστεί. Το Σαν Χοσέ (0-3-3 εκτός) έμεινε στο 0-0 με το Ντάλας σε ένα κάκιστο ματς με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι απουσίες αποτελούν δικαιολογία βέβαια. Δύσκολο ματς, δεν βλέπουμε καμία αξία στο σετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ