ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Ακτινογραφία κουπονιού Τετάρτης

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης (11/5). Πηγή: betblog.gr

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Τετάρτης.

--- ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΛΑΜΙΑ

Δίνουμε σαφές προβάδισμα στη Λαμία που στα τελευταία δύο έχει σοβαρευτεί αρκετά και έχει κάνει ισάριθμες νίκες. Η Παναχαϊκή επηρεάζευται και από την κούραση και δεν πιστεύουμε ότι θα καταφέρει κάτι ιδιαίτερο στις επόμενες αγωνιστικές. Το διπλό ακόμα δεν έχει ανοίξει σε καμία εταιρεία.

1796. ΟΥΦΑ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με όλα τα μέτωπα να είναι ανοιχτά και το φινάλε προμηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η Ούφα (4-4-5 εντός) βρίσκεται στη γραμμή που οδηγεί στα μπαράζ του υποβιβασμού με μόλις ένα βαθμό από τη αυτόματη σωτηρία και τέσσερις από τον απευθείας υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Στον αγώνα με την Κρίλια βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 6’ μετά από λάθος στην άμυνα της και έμεινε για τρίτο ματς δίχως νίκη και δείχνει προβληματική κατάσταση λίγο πριν το φινάλε. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (6-3-4 εντός) βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τις τρεις σερί νίκες της και απέχει πλέον δύο πόντους από την Ροστόφ. Αν συνεχίσει με τις ίδιες εμφανίσεις θα καταφέρει να στεφθεί πρωταθλήτρια. Την Τερέκ την κέρδισε με μόλις 1-0 την πιο πρόσφατη αγωνιστική ενώ κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές φάσεις. Περιμένουμε να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι, βέβαια το διπλό του 1,36 αποτελεί αστείο, περιμένουμε να δυσκολευτεί η ΤΣΣΚΑ και το +1,25 της Ούφα δεν περνά απαρατήρητο, αν το line βρισκόταν στο +1,5 θα το σκεφτόμασταν αρκετά σοβαρά.

2181. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εντυπωσίασε ο Πανιώνιος στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση της βαθμολογίας, παίζοντας πολύ όμορφο κα στρωτό ποδόσφαιρο. Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να πάρουν και την πολυπόθητη άδεια για έξοδο στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα πλέον να στοχεύουν στο κάτι παραπάνω στη διαδικασία των πλέι-οφ. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που έπρεπε, είχε μόνο κάποιες αναλαμπές φέτος, αλλά αυτές ήταν αρκετές ώστε να ξεκινήσει με πλεονέκτημα στο μίνι-πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ στο ξεκίνημα της διαδικασίας στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» δεν κέρδισαν καμία ομάδα της πρώτης πεντάδας στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ, ενώ οι «κυανέρυθροι» ήταν αήττητοι μπροστά στο κοινό τους κόντρα στους υπόλοιπους τρεις των πλέι-οφ. Αδικούνται κάπως από το σετ αποδόσεων οι γηπεδούχοι, το 1Χ στον Stoiximanαποτελεί επιλογή , πάντα με ρίσκο, αφού δεν έχουμε δείγματα των δύο ομάδων από τις 17 Απριλίου, όταν και ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1821. ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ – ΑΝΖΙ ΜΑΧΑΤΣΚΑΛΑ

Η Ρούμπιν Καζάν (5-3-5 εντός) πολύ δύσκολα να μπλέξει στη μάχη του υποβιβασμού, ουσιαστικά μόνο αν εκείνη αυτοκτονήσει και οι ομάδες που έχει από κάτω της κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Οι δύο ισοπαλίες με τις Ούφα και Κρασνοντάρ με το ίδιο σκορ (1-1) της δίνουν μεγαλύτερη ασφάλεια και θέλει να κλειδώσει την παραμονή απέναντι στην ουραγό και πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, Ανζί (3-2-8 εκτός), η οποία θέλει νίκη ώστε να συνεχίσει να ελπίζει, αλλά η εικόνα της είναι σταθερά μέτρια έως κακή. Ο άσος του 2,20 έχει αξία και είναι στις σκέψεις μας, βέβαια η ισοπαλία δεν θα στεναχωρήσει τους γηπεδούχους.

1816. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΒΙΜΠΟΡΓΚ

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος για το πρωτάθλημα της Δανίας με αρκετές θέσεις να μην έχουν κριθεί. Η Σοντερίσκε (8-1-4 εντός) παίζει εξαιρετικά και έχει κάνει τέσσερις σερί νίκες με καλές εμφανίσεις, τελευταία αυτή κόντρα στην Έσμπιεργκ και συνεχίζει να μένει στην μάχη για τον τίτλο, αφού οι επτά βαθμοί διαφοράς μπορούν να καλυφθούν. Λείπει ο βασικός επιθετικός και πρώτος της σκόρερ Αμπσάλονσεν (27 συμ./11γκολ), σημαντική απουσία που καλείται να την καλύψει. Η Βίμποργκ (5-2-7 εκτός) έχασε με 0-2 από την Άαλμποργκ και οι ελπίδες της για τετράδα ουσιαστικά τέλειωσαν αφού χρειάζεται θαύμα. Ανώτερη η γηπεδούχος που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πιστεύουμε ότι μπορεί να κερδίσει τη μέτρια Βίμποργκ στην έδρα της ακόμα και χωρίς τον πρώτο της σκορερ.

1829. ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ – ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Τσεχίας με το μοναδικό ενδιαφέρον να βρίσκεται στην παραμονή. Η Σλοβάκο (8-2-4 εντός) είναι αδιάφορη κάτι που φάνηκε με τη Σλάβια που διασύρθηκε με 1-5, παίζει άσχημα στα τελευταία ματς και φαίνεται πως κάνει αγγαρεία. Η Σίγκμα Όλομουτς (1-3-10 εκτός) βρίσκεται στη θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό με δύο πόντους διαφορά από την Πρίμπραμ και τέσσερις από τη Ζιχλάβα. Δεν παίζει καλά στα τελευταία και δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε πριν την έναρξη. Αγώνας που θα μας απασχολήσει στο live, αφού η φιλοξενούμενη πρέπει να κερδίσει.

1830. TΕΠΛΙΤΣΕ – ΝΤΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΑΣ

Η Τέπλιτσε (4-6-4 εντός) μαθηματικά δεν έχει σωθεί αλλά με έναν βαθμό στο τελευταίο της ματς με την Σίγκμα που παλεύει για τον ίδιο στόχο θα το έχει καταφέρει, βέβαια αν δεν κερδίσει η Όλομουτς αυτή την αγωνιστική θα σωθεί απευθείας. Δεν πιστεύουμε ότι θα μπλέξει. Πλήρως αδιάφορη η Ντούκλα (1-8-5 εκτός) παίζει μέτρια σταθερά, ειδικά εκτός έδρας που χάνεται. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στην έδρα.

1823. ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ

Η Πλζεν (13-1-0 εντός) είναι ήδη πρωταθλήτρια και φέτος, κάτι που άξιζε με την παρουσία της όλη τη σεζόν. Έχασε από τη Μλάντα με 0-2 και ίσως πειραματιστεί και στις επόμενες αγωνιστικές όπως με την Μπόλεσλαβ. Η Γιάμπλονετς (3-4-7 εκτός) περιμένει τον τελικό κυπέλλου, γι’ αυτό παραμένει καλή στο πρωτάθλημα και παλεύει τα ματς της, ενώ βαθμολογικά είναι αδιάφορη. Δεν ξέρουμε αν οι προπονητές θα κάνουν αλλαγές στο συγκεκριμένο ματς, πάμε στο επόμενο.

1828. ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Η Πρίμπραμ (3-3-8 εντός) με τις δύο σερί ισοπαλίες δεν κατάφερε να ξεφύγει από την Σίγκμα και οι δύο βαθμοί διαφοράς που έχει δεν της εξασφαλίζουν την παραμονή. Την περιμένει δύσκολο ματς με την Σλάβια Πράγας (5-4-5 εκτός) που χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς για να κρατήσει την πέμπτη θέση που ίσως την οδηγήσει στην Ευρώπη, καθώς εξαρτάται από τον τελικό κυπέλλου και αν η Γιάμπλονετς θα τον κερδίσει ή όχι. Ματς για live, αφού μπορεί να επηρεαστεί από τα υπόλοιπα παιχνίδια.

1825. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ

Η Σλόβαν Λίμπερετς είναι αδιάφορη αφού έχει εξασφαλίσει την τέταρτη θέση εδώ και λίγες αγωνιστικές. Έχασε από τη Σπάρτα με 0-3 και σταμάτησε ένα μεγάλο ρεκόρ νικών που είχε. Η Ζλιν θέλει έναν πόντο για να σωθεί και μαθηματικά, αλλά και να μην τον πάρει δύσκολα να μπλέξει. Το Χ για τους λάτρεις δεν είναι κακή επιλογή, αλλά δεν θα το ποντάρουμε, αφού λογικά δεν θα το χρειαστεί καν η Ζλιν.

1826. ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ – ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Η Μποέμιανς περιμένει να τελειώσει το πρωτάθλημα, αφού πλέον και μαθηματικά σώθηκε με τη νίκη με 2-1 επί της ουραγού και υποβιβασμένη Μπάνικ. Η Μλάντα Μπόλεσλαβ ουσιαστικά δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση και πλέον ασχολείται με τον τελικό. Κέρδισε με 2-0 την Πλζεν στο τελευταίο της ματς και η ψυχολογία της ανέβηκε. Δεν ξέρουμε πόσο απασχολεί τις ομάδες ο συγκεκριμένος αγώνας.

1824. ΖΙΧΛΑΒΑ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ

Ευκαιρία για να σωθεί και μαθηματικά έχει η Ζιχλάβα (4-6-4 εντός) αφού οι τέσσερις βαθμοί που απέχει από τη Σίγκμα Όλομουτς δεν της δίνουν ασφάλεια, ειδικά αν δεν κερδίσει και πάρει το τρίποντο η Σίγκμα. Η Μπάνικ είναι θεωρητικά εύκολος αντίπαλος αν είναι σοβαρή η γηπεδούχος. Ο άσος βέβαια είναι πολύ χαμηλά.

1827. ΜΠΡΝΟ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Η Μπρνο (10-2-2 εντός) θέλει να κερδίσει για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πέμπτη θέση που ίσως δώσει θέση στην Ευρώπη, βέβαια οι πέντε βαθμοί είναι μεγάλη διαφορά για να καλυφθεί μέσα σε δύο ματς. Η Σπάρτα Πράγας (6-4-4 εκτός) κέρδισε με 5-1 τη Σλοβάκο, παρότι ο τίτλος χάθηκε, βέβαια θέλει να κρατήσει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δύσκολα να μην το πετύχει, αφού πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην το καταφέρει. Δύσκολο ματς, αφού και οι δύο θέλουν βαθμούς.

1838. ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΚΡΙΛΙΑ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με όλα τα μέτωπα να είναι ανοιχτά και το φινάλε προμηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Η Κρασνοντάρ (7-4-2 εντός) έχει έξι ματς δίχως ήττα (5-1-0) και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με σχετική ασφάλεια για την Ευρώπη και ελπίδες για την πρώτη δυάδα και ακόμα και τον τίτλο (πολύ δύσκολος στόχος αντικειμενικά). Στο πιο πρόσφατο ματς της έμεινε στο 1-1 με τη Ρούμπιν ήταν αρκετά καλή και της άξιζε η νίκη, αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες και έμεινε με τον βαθμό. Η Κρίλια (6-2-6 εκτός) είναι αδιάφορη στο τέλος του πρωταθλήματος, όμως αυτό δεν την έχει εμποδίσει να παίζει σχετικά καλά και να έχει έξι ματς δίχως ήττα (4-2-0) και δύο συνεχόμενες νίκες. Ο άσος του 1,35 δεν έχει κανένα νόημα, προχωράμε παρακάτω.

1839. ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ – ΚΟΥΜΠΑΝ

Η Λοκομοτίβ Μόσχας (6-4-3 εντός) βρίσκεται στην πέμπτη θέση που λόγω ότι το κύπελλο το κατέκτησε η Ζενίτ βγάζει στην Ευρώπη. Έχει απόσταση δύο βαθμών από την έκτη θέση και δεν νιώθει καθόλου ασφάλεια. Έχει δύο συνεχόμενες ήττες και θέλει να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις κόντρα στην αδύναμη Κουμπάν (0-6-7 εκτός). Έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και δεν δείχνει ότι μπορεί να καλύψει τους τέσσερις βαθμούς που έχει διαφορά από τα μπαράζ, έστω αν μαθηματικά γίνεται. Το 1,45 του άσου δεν έχει αξία, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο, ίσως ματς που μας απασχολήσει στο live.

1840. Μ.ΣΑΡΑΝΣΚ – ΖΕΝΙΤ

Η Μορντόβια Σάρανσκ (3-5-6 εντός) βρίσκεται στα μπαράζ που οδηγούν στον υποβιβασμό με ένα βαθμό από τη σωτηρία και τέσσερις από τον απευθείας υποβιβασμό. Έχει δύο σερί νίκες και τέσσερα ματς χωρίς ήττα (2-2-0). Ελπίζει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και με τη δυνατή Ζενίτ (6-4-3 εκτός) που βρίσκεται στην τρίτη θέση σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή και μόλις δύο από τη δεύτερη θέση. Κέρδισε εύκολα τις δύο ουραγούς και θέλει να συνεχίσει με την ανεβασμένη Μορντόβια. Το διπλό του 1,35 δεν έχει καμία αξία.

1844. ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΜΠΡΑΝ

Δεν τα κατάφερε απέναντι στη Στρόμσγκοντσετ η Λίλεστρομ, γνώρισε την ήττα με 1-3, αυτή ήταν η πρώτη της αποτυχία μετά από πέντε αγωνιστικές (3-2-0, 3/5 over 2,5, 3/5 GG). Ακόμα μια εντός έδρας νίκη με όπλο την άμυνα πανηγύρισε η Μπραν, επικρατώντας με 1-0 της Σταρτ, αν και νεοφώτιστη έχει μπει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα (5-2-2 συνολικά), δείχνει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπλέξει σε περιπέτειες. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση μεταξύ δυο ομάδων που δεν τις χωρίζουν πολλά, σωστά τα σετ στα μάτια μας, δεν θα μπλέξουμε.

1847. XΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΟΝΤ

Σκορ, ανατροπές και θέαμα βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια της Χάουγκεσουντ. Στα πέντε πιο πρόσφατα επιβεβαίωσε τόσο τοGGόσο και τοover3,5 αφού ο μέσος όρος τερμάτων που σημειώθηκαν σε αυτά ήταν 5,2 γκολ. Μπροστά στο κοινό της παίζει με ενθουσιασμό και ως εκ τούτου μετράει μόνοover(4/4) αφού στα 3/4 πέτυχε μόνο η ίδια 3 γκολ. Η Οντ Γκρένλαντ παίζει πιο μυαλωμένα και συγκροτημένα αλλά δεν αποκλείεται να παρασυρθεί από το αγωνιστικό στιλ της αντιπάλου της. Καλή περίπτωση τοover,στο 1,825 το βρίσκουμε στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1846. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι η Μπόντο, συμπλήρωσε έξι κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα με το 1-2 από την Οντ, στις πιο πρόσφατες πέντε μάλιστα δέχθηκε από τουλάχιστον δυο τέρματα. Η Βαλερένγκα έρχεται από το άνετο 3-0 επί της Σάρπσμποργκ, δείχνει σιγά-σιγά να παίρνει τα πάνω της, αν και μακριά από το σπίτι της η εικόνα της είναι κάκιστη, με τον απολογισμό της να ανέρχεται σε 0-0-4 για την ώρα. Δεν θα χάνει για πάντα εκτός έδρας η Βαλερένγκα, αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξουμε θα της δίναμε ένα κλικ παραπάνω για τη νίκη σε σχέση με την παντελώς ντεφορμέ Μπόντο, αλλά τα ισορροπημένα σετ που κυκλοφορούν δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια ενασχόλησης. No Bet.

1845. ΜΟΛΝΤΕ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ

Σοκ για τη Μόλντε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χάουγκεσουντ, παρόλο που βρέθηκε να προηγείται με 3-0 στο 76’, τελικά ισοφαρίστηκε σε 3-3 βγάζοντας για ακόμα μια φορά στην επιφάνεια αμυντικά προβλήματα, καταλυτικό ρόλο έπαιξα βέβαια η αποβολή του τερματοφύλακα της, στη φάση όπου με πέναλτι διαμορφώθηκε το 2-3. Η Στρόμσγκοντσετ έρχεται από το άνετο 3-1επί της Λίλεστρομ, αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (4-1-0), μακριά από το σπίτι της πάντως δεν είναι και τόσο αποτελεσματική (1-1-2 εκτός). Δεν είναι ακόμα έτοιμη η Μόλντε για να υποστηρίξει αποδόσεις του 1,75 απέναντι σε ανταγωνιστικές αντιπάλους, θα σκεφτόμασταν την κόντρα αν η Στρόμσγκοντσετ έπειθε λιγάκι περισσότερο στις εξόδους της, η προτιμότερη επιλογή εδώ είναι η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα, στο 1,95 το GG & over 2,5 στον Stoiximan.

1858. ΓΚΑΪΣ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ

Με το 2-2 στην έδρα της Ντάλκουρντ, η ΓΚΑΪΣ έμεινε για πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη (0-3-2), τουλάχιστον στην έδρα της διατηρείται αήττητη (1-2-0), χωρίς βέβαια να έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της. Η Ατβίνταμπεργκ βρίσκει το δρόμο της, συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες με το 2-0 απέναντι στην Τρέλεμποργκ και πλησίασε σε απόσταση βολής από την τριάδα. Δεν βρίσκουμε λόγο να είναι φαβορί του 2,10 η ΓΚΑΪΣ, η Ατβίνταμπεργκ έχει χτυπήσει φόρμα και είναι μια ομάδα που βάσει ρόστερ μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο, υπάρχει αξία στο 1,75 του Χ2 στην Bet365.

1857. ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ.

Από την πρεμιέρα αγνοεί πλέον τη νίκη η Ασιρίσκα, έχει μάλιστα συμπληρώσει πέντε κολλητές ήττες βρίσκοντας δίχτυα μόλις δυο φορές στο διάστημα αυτό, αναμενόμενη η πτώση της στον πάτο της βαθμολογίας. Η ΑΦΚ οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος μετά το 3-2 επί της Άνγκελχολμς, αποτελεί σίγουρα την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος για την ώρα. Μόνο για κόντρα είναι οι γηπεδούχοι και από τη στιγμή που η νίκη της ΑΦΚ προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ υπάρχει χώρος για να πάμε με το ασιατικό διπλό 0:0 στο 2,00 της Bet365.

1856. ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ – ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ

Από δυο σερί ήττες και συνολικά τρεις στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έρχεται η Άνγκελχολμς (1-0-3), ξεφουσκώνει μετά το πολύ καλό της ξεκίνημα. Η Ντάλκουρντ έμεινε στο 2-2 κατά την υποδοχή της ΓΚΑΪΣ, συμπαθητική η ως τώρα πορεία της νεοφώτιστης (2-2-2 συνολικά). Εντυπωσιακά τα σετ, φαβορί του 2,00 οι φιλοξενούμενοι, προκαλούν για κόντρα οι τιμές, ωστόσο η πορεία της Άνγκελχολμς είναι πτωτική εσχάτως, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι διαθέτει και ένα από τα πιο αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Καλύτερα να μείνουμε μακριά από την αναμέτρηση αυτή.

1861. ΣΙΡΙΟΥΣ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ

Τρεις σερί ισοπαλίες και τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-3-1) συμπλήρωσε η Σίριους, αν και θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την άνοδο τα βρίσκει σκούρα στο ξεκίνημα της χρονιάς. Η Σιριάνσκα πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα με το 1-0 επί της Λιουνγκσκίλε, στο 1-3-2 πια ο συνολικός της απολογισμός στο πρωτάθλημα. Προς αποφυγή το 1,55 του άσου, δεν πείθει η Σιριάνσκα για να ψάξουμε την κόντρα, καθαρό πάσο εδώ.

1860. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΒΑΡΝΑΜΟ

Την έκπληξη της αγωνιστικής πραγματοποίησε η Ντέγκερφορς, πήγε χωρίς νίκη (0-2-3) στην έδρα της πρωτοπόρου Χάλμσταντ και κατάφερε να φύγει με ένα σπουδαίο διπλό (1-0), αποτέλεσμα που μπορεί να αποτελέσει turning point στην μέτρια πορεία που διαγράφει ως τώρα στο πρωτάθλημα. Η Βέρναμο κράτησε για τέταρτη σερί αγωνιστική απαραβίαστη την εστία της απέναντι στην Ασιρίσκα (1-0) και έφτασε τον απολογισμό της στο 3-1-0 στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της, διαθέτει όπως είναι λογικό την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με μόλις δυο τέρματα παθητικό. Παντού μπορεί να πάει το ματς, η Βέρναμο δείχνει να βολεύεται όταν δεν έχει την υποχρέωση να κάνει παιχνίδι, στο στρατόπεδο της Ντέγκερφορς η ψυχολογία βρίσκεται πλέον στα ύψη, επίφοβη μοιάζει η όποια πρόβλεψη εδώ.

1862. ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΕΡΓΚΡΙΤΕ

Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμες εξόδους γνώρισε η Τρέλεμποργκ στην έδρα της Εργκρίτε, μεγάλο τo πρόβλημα που έχει στο σκοράρισμα, έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μόλις μια φορά από την αρχή της σεζόν, πάντως στο γήπεδό της έχει κρατήσει 3/3 λευκά παθητικά (1-2-0 εντός, 3/3 under 1,5). Η Εργκρίτε πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση, στο 3-2-1 ο συνολικός της απολογισμός στο πρωτάθλημα, με τις τρεις νίκες της να έρχονται στα πιο πρόσφατα τέσσερα παιχνίδια της (3-1-0), αν και νεοφώτιστη δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Γύρισαν τούμπα τα σετ, καθαρό φαβορί του 2,10 οι φιλοξενούμενοι, στα επίπεδα αυτά δεν υπάρχει αξία, τα λίγα τέρματα είναι πολύ πιθανά αν αναλογιστούμε τις επιδόσεις των γηπεδούχων, στο 1,90 το under 2,25 στην Bet365.

1859. ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΦΡΕΪ

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Σιριάνσκα η Λιουνγκσκίλε και γνώρισε την ήττα με 0-1, με αρκετά σκαμπανεβάσματα η ως τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα, δεν μπορεί να ξεφύγει από τα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας. Η Φρέι συμμετείχε σε ακόμα ένα φεστιβάλ γκολ υποδεχόμενη τη Σίριους (2-2), συμπλήρωσε έτσι πέντε σερί GG & over 2,5 στο πρωτάθλημα (1-3-1, 5/5 GG & over 2,5). Με πολλές απουσίες συνεχίζει η Λιουνγκσκίλε, δεν αξίζουν οι τιμές φαβορί στον άσο, προτιμότερη δείχνει η ενασχόληση με τα πολλά τέρματα, στο 1,90 το GG, στο 1,80 το over 2,25 στην Bet365.

1952. ΡΑΟΥΦΟΣ – ΣΑΝΤΝΕΣ

Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμες εξόδους γνώρισε η Ράουφος από τη Λέβανγκερ, στο γήπεδό της πάντως βγάζει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, εκεί μετράει 2-1-0, με τα δυο πιο πρόσφατα από αυτά μάλιστα να είναι ισάριθμες νίκες. Πάνω που έδειχνε να παίρνει τα πάνω της, η Σάντνες γνώρισε δυο κολλητές ήττες από Χοντ (0-2 εκτός) και Ασάνε (0-2 εντός) που την προσγείωσαν στην πραγματικότητα, ψάχνει ακόμα το παρθενικό της τρίποντο μακριά από το σπίτι της (0-2-1 εκτός). Υπερβολικός μας φαίνεται ο φαβοριτισμός της Σάντνες, ομάδα έδρας η Ράουφος, θεωρούμε ότι αδικείται από τις τιμές, στο 1Χ του 1,70 στην Bet365 βρίσκεται η αξία.

--- ΠΑΟΚ-ΑΕΚ


Μία μετριότατη σεζόν καλείται να σώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο φινάλε του πρωταθλήματος εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ και πλέον κυνηγάει την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη διαδικασία, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο αρχίζει το μίνι-πρωτάθλημα χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά, καθώς είναι η μόνη ομάδα των πλέι-οφ που έχει δώσει δύο επίσημα παιχνίδια μετά το φινάλε του πρωταθλήματος και το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την άδεια Τούμπα, μας ωθεί στο Χ2, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1,72 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

1874. ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος για το πρωτάθλημα της Ελβετίας και αν εξαιρέσουμε τις πρώτες δύο θέσεις οι άλλες ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Σε σταθερά ανοδική τροχιά βρίσκεται η Λουκέρνη. Ηττήθηκε μόλις μία φορά στις τελευταίες εννέα αγωνιστικές (5-3-1), με αποτέλεσμα να παραμένει στο -3 από την τέταρτη Σιόν και στο -5 από την τρίτη Γκρασχόπερς. Η τελευταία δεν πείθει κανέναν με τις εμφανίσεις και κάποτε αυτό θα το πληρώσει. Κακή το τελευταίο διάστημα η εκτός έδρας παρουσία των «ακρίδων», στη Λουκέρνη δε θα έχουν εύκολο έργο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο γερά από ποτέ στο κόλπο της Ευρώπης σε περίπτωση νίκης. Σε απόδοση 1,80 προσφέρει τον -0,25 ασιατικό άσο ηBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1873. ΒΑΝΤΟΥΖ – ΣΙΟΝ

Η Βαντούζ (2-10-4 εντός) απέχει μόλις έναν πόντο από τον υποβιβασμό και βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση, ειδικά μετά την ήττα με 1-2 από την Λουκέρνη που ήρθε οριακά. Παίζει καλά για τις δυνατότητες της και έχει ελπίδες σωτηρίας. Η Σιόν (3-4-8 εκτός) είναι στην τέταρτη θέση και θα κοιτάξει να την κρατήσει για να βρίσκεται στην Ευρώπη και του χρόνου. Έπαιξε πολύ καλά με την Γιούνγκ Μπόις και κέρδισε με 2-1. Είναι εμφανώς ανώτερη από τη Βαντούζ και δεν πιστεύουμε ότι θα ηττηθεί, όμως οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσεγμένες.

1876. ΑΑΡΧΟΥΣ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ

Η Άαρχους (4-5-4 εντός) μετά από τρεις ισοπαλίες πήρε την ισοπαλία με 1-1 με την Μίντιλαντ και ουσιαστικά εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της, αν και δεν υπήρχε αμφιβολία γι’ αυτό. Ουσιαστικά πλέον είναι αδιάφορη. Η Έσμπιεργκ (1-7-6 εκτός) βρίσκεται στην ίδια θέση, παίζει μέτρια και είναι αδιάφορη. Πάμε στο επόμενο.

1877. ΧΟΜΠΡΟ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ

Η Χόμπρο (1-4-8 εντός) είναι ουραγός και υποβιβασμένη, πλέον παίζει με τους αναπληρωματικούς μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Η Μίντιλαντ (4-4-5 εκτός) παραμένει στην τέταρτη θέση με απόσταση τεσσάρων πόντων από την πέμπτη Μπρόντμπι και μέτριες εμφανίσεις στα τελευταία. Έχει την ευκαιρία για μία εύκολη νίκη, βέβαια οι τιμές είναι αρκετά χαμηλά.

1887. ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των πλέι-οφ στην Πολωνία, στο γκρουπ των πρωτοπόρων ο τίτλος και η τρίτη θέση να είναι ανοιχτά. Η Ζαγκλέμπιε (2-0-1 εντός) είναι μία από τις τρεις ομάδες που διεκδικούν την τρίτη θέση και θέλει να εκμεταλλευτεί την λευκή πετσέτα που έχει πετάξει η Λεχ (0-0-3 εκτός) μετά το κύπελλο, έχει πέντε ματς δίχως νίκη (0-2-3) και παρουσιάζει κάκιστη εικόνα αποσύνθεσης. Παίζει καλά η γηπεδούχος και πρέπει να εκεταλλευτεί την έδρα της και την εικόνα της αντιπάλου της ώστε να φτάσει κοντά στην τρίτη θέση. O άσος στο 1,88 του Stoiximan είναι δίκαιος και αποτελεί επιλογή του K. Plestis.

1888. ΛΕΧΙΑ ΓΚΝΤΑΝΣΚ – ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ

Η Λέχια Γκντανσκ (2-0-0 εντός) με τη νίκη της με 2-1 επί της Ρουχ κρατάει κάποιες ελπίδες για την τριάδα αν και χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων και δική της υπέρβαση, αφού το σημερινό ματς με τη Λέγκια (0-1-1 εκτός) που κέρδισε με 4-0 την Πιάστ και ανέβηκε στην κορυφή, ο τίτλος πλέον εξαρτάται αποκλειστικά από εκείνη. Το διπλό βέβαια στο 2,00 δεν έχει αξία.

1889. ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΖΕΤΣΙΝ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Η Πογκόν (1-1-1 εντός) είναι ουσιαστικά αδιάφορη αφού δεν έχει πρακτικές ελπίδες για την τρίτη θέση και στα τελευταία της δύο ματς έπαιξε άσχημα με ισάριθμες ήττες και πλέον απλά περιμένει τις διακοπές. Η Κρακόβια (1-1-1 εκτός) κρατάει το ευρωπαϊκό εισιτήριο που δίνει η τρίτη θέση στα χέρια της και αν κάνει το δύο στα δύο θα την κατακτήσει. Την βοηθάει ότι η Πογκόν είναι αδιάφορη και απογοητευμένη, όμως δεν θα στηρίξουμε τη φιλοξενούμενη σε αποδόσεις φαβορί.

1891. ΡΟΥΧ ΧΟΡΖΟΦ – ΠΙΑΣΤ ΓΚΛΙΒΙΤΣΕ

Η Ρουζ Χορζόφ (0-1-1 εντός) είναι στην τελευταία θέση των πλέι-οφ και είναι πλήρως αδιάφορη. Έχει τρεις σερί νίκες με κακές εμφανίσεις και περιμένει τη λήξη της σεζόν. Η Πιάστ (0-1-1 εκτός) έχασε με το βαρύ 0-4 από τη Λέγκια και έπεσε στη δεύτερη θέση και η μάχη για τον τίτλο δυσκόλεψε αρκετά. Χρειάζεται πλέον συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ματς για live και μόνο, αφού το 1,85 του διπλού δεν έχει αξία.

1880. ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος στην Αυστρία και υπάρχουν αρκετά ανοιχτά μέτωπα. Τις μαθηματικές ελπίδες της για παραμονή στα μεγάλα σαλόνια θα προσπαθήσει να εξαντλήσει η Γκρόντιγκ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, είναι να κερδίσει τη Σάλτσμπουργκ, ελπίζοντας παράλληλα σε ήττα της Μάτερσμπουργκ στο Γκρατς από τη Στουρμ, με την επόμενη αγωνιστική να τη βρίσκει να φιλοξενείται στο Μάτερσμπουργκ. Η Ρεντ Μπουλ κατέκτησε και μαθηματικά το τρίτο της συνεχόμενο πρωτάθλημα, είναι εντελώς αδιάφορη βαθμολογικά πλέον, σκέφτεται μόνο τον τελικό κυπέλλου της ερχόμενης εβδομάδας και θα παίξει χωρίς τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας, Σοριάνο. Τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό με τις άριστες σχέσεις των δύο ομάδων, μας κάνουν να καλοβλέπουμε τον άσο σε απόδοση 5,00 στηνBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1883. ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Η Στουρμ Γκρατς (7-8-2 εντός) θα παλέψει για την τρίτη θέση αν και ίσως και η τέταρτη ομάδα βγει στην Ευρώπη αν η Σάλτσμπουργκ βρεθεί κυπελλούχος στον τελικό με την Αντμίρα. Δύο σερί ισοπαλίες στα τελευταία ματς και την έχουν φέρει σε πιο δύσκολη θέση, βέβαια το ματς με την Μάτερσμπουργκ (4-4-9 εκτός) είναι ευκαιρία για να ανακάμψει. Αφού η αντίπαλος της είναι αδύναμη και παίζει σταθερά μέτρια. Δεν έχει καταφέρει να σωθεί και θέλει έναν πόντο στα τελευταία δύο (το τελευταία με την ουραγό Γκρόντινγκ). Ο άσος στο 1,33 δεν έχει αξία.

1882. ΡΙΝΤ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ

Η Ριντ (10-2-5 εντός) είναι αδιάφορη και παίζει δίχως άγχος, κάτι που αποδίδει βαθμούς αφού παίρνει νίκες και παίζει καλά. Η Αούστρια Βιέννης (8-3-6 εκτός) χρειάζεται μόλις έναν πόντο για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση και πολύ δύσκολα να μην το καταφέρει. Δεν εντυπωσιάζει στα τελευταία ματς, αλλά πιστεύουμε ότι τουλάχιστον τον πόντο θα τον πάρει.

1881. ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΛΤΑΧ

Η Ραπίντ Βιέννης (12-1-4 εντός) μετά την ήττα-σοκ από την ουραγό Γκρόντινγκ επέστρεψε στις νίκες με τη Μάτερσμπουργκ με 0-2 εκτός έδρας. Παραμένει στη δεύτερη θέση και εκεί θα τερματίσει. Η Άλταχ (4-2-11 εκτός) πολύ δύσκολα θα μπλέξει στον κίνδυνο του υποβιβασμού, αν πάρει ένα βαθμό στα επόμενα δύο ματς θα σωθεί σίγουρα, αλλά και με δύο ήττες μπορεί να σωθεί. Ματς με μικρό ενδιαφέρον, θα μείνουμε αμέτοχοι.

1879. ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΤΡΕΝΚΒΑΛΝΤΕΡ ΑΝΤ.

Η Βακ Πέλετς (9-5-3 εντός) έχει λίγες ελπίδες για την Ευρώπη, μόνο αν η ίδια τερματίσει στην τέταρτη θέση, που τώρα απέχει τέσσερις πόντους και να μην πάρει το κύπελλο η Αντμίρα. Πρακτικά έχει λίγες ελπίδες και πραγματικά ακόμα και η ίδια δεν φαίνεται να το πιστεύει ιδιαίτερα. Η Αντμίρα (6-5-6 εκτός) θέλει να τερματίσει στην τέταρτη θέση, οριακά την χάνει αυτή τη στιγμή, ώστε να εξασφαλίσει μία θέση στην Ευρώπη ανεξάρτητα αν κατακτήσει το κύπελλο. Δύσκολο ματς, ίσως μας απασχολήσει στο live.

1892. ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ – ΣΕΛΤΙΚ

Η τέταρτη θέση είναι ο μοναδικός στόχος της Σεντ Τζόνστον τόσο για λόγους γοήτρου όσο και για υψηλότερο χρηματικό έπαθλο, αφού δεν προλαβαίνει να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη, η Σέλτικ στέφθηκε πρωταθλήτρια την προηγούμενη εβδομάδα με τη νίκη επί της Αμπερντίν και θα παρουσιαστεί εντελώς αδιάφορη στο Περθ. Ανοικτά παίζουν πάντα οι «άγιοι», έχουν τα περισσότερα αμφίσκορα της κατηγορίας (23/36), ενώ δεν πάνε πίσω και οι «καθολικοί» (22/36), οι οποίοι έχουν χαλαρώσει πολύ την άμυνά τους στα πλέι-οφ. Σε απόδοση 1,75 προσφέρεται τοGGστον Stoiximan και ευνοείται πολύ τόσο από τα στατιστικά, όσο και από την εικόνα των δύο ομάδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1884. ΜΠΟΡΝΤΟ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Πολύ ενθαρρυντική η εμφάνιση της Μπορντό το Σάββατο με τη Λοριάν (3-0) με τον Ραμέ να συνεχίζει τις δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Μια από ίδια και για την Παρί που δεν πρόκειται να κατεβάσει ρυθμούς μέχρι να επιτευχθεί το τρεμπλ με την κατάκτηση του κυπέλλου απέναντι στη Μαρσέιγ. Χωρίς σκοπιμότητα αμφότερες, οι «Γιρονδίνοι» θέλουν να κλείσουν θετικά τη σεζόν μπροστά στον κόσμο τους ενώ η Παρί όσες αλλαγές και αν κάνει ο Μπλαν δεν παύει να είναι το φαβορί για τη νίκη. Θα στραφούμε στη λύση των γκολ και πιο συγκεκριμένα στον συνδυασμόGG&over2,5 στο 2,05 του Stoiximan . Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1885. ΖΥΡΙΧΗ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος για το πρωτάθλημα της Ελβετίας και αν εξαιρέσουμε τις πρώτες δύο θέσεις οι άλλες ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Η Ζυρίχη (3-7-6 εντός) απέχει μόνο δύο βαθμούς από τον υποβιβασμό και δεν μπορεί να νιώθει καθόλου άνετη, ειδικά όταν φιλοξενεί την ουραγό Λουγκάνο (2-3-11 εκτός). Αμφότερες βρίσκονται σε κακή κατάσταση και δεν βγάζουμε καμία άκρη με τον συγκεκριμένο αγώνα.

1895. ΝΤΑΝΤΙ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ

Προτελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ της Σκωτίας.Αδιάφορες και οι δύο ομάδες, αφού η Νταντί δεν πάει για τίποτα και η Κιλμάρνοκ σκέφτεται και προετοιμάζεται μόνο για τα μπαράζ. Δεν θα μπλέξουμε.

1896. ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ

Aκόμα ένα αδιάφορο ματς στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν πραγματοποιήσει σχετικά καλή σεζόν. Βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση η Ρος Κάουντι, αλλά δεν πρόκειται να ποντάρουμε τίποτα.

1897. ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Τρίτο ματς ανάμεσα σε δύο αδιάφορες ομάδες, αμφότερες στα τελευταία τους παιχνίδια έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η γηπεδούχος δυσκολεύεται να φτιάξει παιχνίδι δημιουργίας, κάτι που λογικά περιμένουμε να βολέψει την Ινβερνές. Πάμε στο επόμενο.

2057. ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΕΪΡ

Τελικός πλέι-οφ ανόδου από τη Λιγκ 1 προς την Τσάμπιονσιπ, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Διπλοί είναι οι τελικοί. Η Στανράερ πέρασε στην παράταση την Λίβινγκστον σε δύο ματς ροντέο αμφότερα. Η Έιρ με δύο εύκολες νίκες πέρασε την Πίτερχεντ και βρέθηκε στον τελικό. Της δίνουμε ένα μικρό ποντάρισμα αφού φαίνεται πως είναι ελαφρώς ανώτερη. Δεν θα ποντάρουμε όμως σε μοιρασμένο ματς στον πρώτο τελικό.

1893. ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Ένα θαύμα ψάχνει πια η Νόριτς για να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά και τη νέα ήττα της, χρειάζεται έξι βαθμούς στα δύο τελευταία της παιχνίδια αλλά και απώλεια βαθμών της Σάντερλαντ στα ισάριθμα δικά της. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό ο υποβιβασμός για τα «καναρίνια» να οριστικοποιηθεί άμεσα, αν την ίδια ώρα η Σάντερλαντ κερδίσει την Έβερτον. Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Άλεξ Νιλ, ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορεί καν να σκοράρει εδώ και ένα μήνα (τέσσερις σερί ήττες με μηδέν ενεργητικό). Αδιάφορη βαθμολογικά η Γουότφορντ, έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή της στην κατηγορία, όμως αν της δοθεί η ευκαιρία δεν θα πει όχι σε μια νίκη που θα τη φέρει στο μέσο της βαθμολογίας. Αστεία τα 1,83 στον άσο, θα πάμε με το σενάριο που λέει πως την ίδια ώρα η Σάντερλαντ θα κερδίζει την Έβερτον και η Νόριτς θα απογοητευθεί πλήρως. Τεράστια αξία στο 4,75 του διπλού (Bet365), βρίσκεται στο πινακάκι των Young Guns. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1894. ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Σάντερλαντ μετά τις παθιασμένες εμφανίσεις της το τελευταίο δίμηνο, έτσι με δύο πόντους στα δύο επόμενα ματς παραμένει στην Πρέμιερ. Ακόμα πιο απλό το σενάριο να κερδίσει την αδιάφορη Έβερτον και να μην περιμένει καν την τελευταία αγωνιστική. Αδιάφορα βαθμολογικά τα «ζαχαρωτά», δεν θα αδιαφορήσουν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η έλλειψη κινήτρου ίσως παίξει το ρόλο της. Κερδίζει και ξεμπερδεύει η Σάντερλαντ, αναμενόμενα χαμηλά ο άσος κίνητρου (1,75/ Stoiximan), δίκαιες θα ήταν οι τιμές διπλασιασμού (ίσως φτάσουν εκεί στο live). Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1898. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΣΕΛΣΙ

Σε καλό μομέντουμ η Λίβερπουλ και με φουλ ψυχολογία έπειτα από την πρόκριση στο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, θέλει ακόμη μία νίκη να μείνει κοντά στην επτάδα ή ακόμα και να μπει εντός αυτής. Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο εδώ και πάρα πολύ καιρό η Τσέλσι, διασκεδάζει τα παιχνίδια της παίζοντας επιθετικά, προσφέροντας γκολ και θέαμα. Δεν έχει λόγo να παίξει κλειστά στο «Άνφιλντ», γνωστή η ευκολία που σκοράρει η Λίβερπουλ αλλά και η αδυναμία στην αμυντική της γραμμή, αποδεκτό το 1,91 για το συνδυαστικό GG & over 2,5 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1899. ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ – ΟΡΙΕΝΤΕ ΠΕΤΡΟΛΕΡΟ

Η Πετρολέρο θέλει βαθμούς αφού είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Οριέντε είναι αδιάφορη σε αυτές τις αγωνιστικές. Δεν είναι σε καλή κατάσταση η γηπεδούχος για να την εμπιστευτούμε, ενώ η Οριέντε μπορεί να είναι αδιάφορη αλλά παίζει καλά.

2680. ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΟΥ – ΣΕΡΟ ΠΟΡΤΕΝΙΟ

Εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Παραγουάης. Η Ρούμπιο είναι σε κάκιστη κατάσταση τελευταία και αδιάφορη. Δεν υπάρχει ιδιαίτερο κίνητρο και στη Σέρο, όμως αυτό δεν θα την εμποδίσει από το να κερδίσει, αφού είναι και αρκετά ανώτερη. Δεν έχει αξία το διπλό.

1913. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Η Φιλαδέλφεια (3-1-0 εντός) δεν μπόρεσε να ντουμπλάρει τις νίκες της μετά το 2-0 επί της NYC και έμεινε στο 1-1 με το Σαν Χοσέ παίζοντας καλά. Στην προηγούμενη αγωνιστική δεν είχε υποχρεώσεις και ίσως αυτό την έχει αποσυντονίσει. Οι Γκάλαξι του Λος Άντζελες (1-2-1 εκτός) συμπλήρωσαν 300 νίκες στο MLS με το 4-2 επί της Νιου Ίνγκλαντ. Παίζει σταθερά καλά και βρίσκεται ψηλά από την αρχή. Η αποχή των γηπεδούχων μας προβληματίζει, αλλά δεν θα ποντάρουμε κάτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

---. ΣΑΝΤΙΑΓΟ Γ. – Ο ΧΙΓΚΙΝΣ

Πρώτος τελικός της Λιγκίγιας του Κλαουσούρα, υπάρχει επαναληπτικός, δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ. Ο νικητής περνάει στο Σουνταμερικάνα. Οι Γουόντερερς του Σικάγο είναι ντεφορμέ και αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και οικονομικά και αγωνιστικά. Η Ο Χίγκινς αυτοκτόνησε χάνοντας το πρωτάθλημα και θέλει να χρυσώσει το χάπι και να ηρεμήσει τον κόσμο της με την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Το +0,25 για την Ο Χίγκινς έχει λίγη αξία.

1919. ΡΕΑΛ ΠΟΤΟΣΙ – ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΟΡΟΥΡΟ

Η Ρεάλ Ποτόσι χρειάζεται βαθμούς για την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ η Σαν Χόσε που είναι καλύτερη ομάδα χρειάζεται πόντους για την έξοδο στο Σουνταμερικάνα. Το υψόμετρο της Ρεάλ δεν θα επηρεάσει τη Σαν Χοσέ που το έχει συνηθίσει, αφού και εκείνη αγωνίζεται σε υψόμετρο. Επίσης οι απουσίες της γηπεδούχου είναι σημαντικές. Το Χ2 φαίνεται δίκαιο.

1918. ΜΠΛΟΥΜΙΝΓΚ Σ.ΚΡ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ

Από τα κλάσικο της χώρας που αναμένεται απ’ όλους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το χαμηλό υψόμετρο δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους, αφού η Μπολιβάρ έχει συνηθίσει στο υψηλό υψόμετρο της έδρας της. Δεν θα μπέξουμε στο συγκεκριμένο ντέρμπι.

2060. ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ

Αρκετά εύκολα πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες η Σάο Πάολο κόντρα στην Τολούκα. Η «τρικολόρ» είχε παρατήσει νωρίτερα το πολιτειακό πρωτάθλημα Παουλίστα, με στόχο να τα δώσει όλα για να φτάσει όσο γίνεται ψηλότερα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής, όπου έχει ρεκόρ 8-0-1 στα εννέα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της για το συγκεκριμένο θεσμό. Τεταμένο το κλίμα στη «γκάλο», αφού χάθηκε ο ένας στόχος, η κατάκτηση του Μινεϊράο, με τον τεχνικό της ομάδας Αγκίρε να αποδοκιμάζεται έντονα από τους οπαδούς και ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα στο Σάο Πάολο θα το φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Εντυπωσιακοί στην έδρα τους οι γηπεδούχοι, τους δίνουμε το προβάδισμα για τον πρώτο προημιτελικό στο βραζιλιάνικο εμφύλιο, με τον -0,25 ασιατικό άσο να αποτελεί επιλογή στο 1,80 τηςBet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ .

1923. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΑΝΣΑΣ ΣΙΤΙ

Το Κολοράντο (5-0-0 εντός) βρίσκεται στην κορυφή της Δύσης, παίζει αρκετά καλά, ειδικά στην έδρα της που είναι τρομερή. Κέρδισε με 1-0 το Σόλτ Λέικ με καλή εμφάνιση. Το Κάνσας (2-1-3 εκτός) έχασε με 0-2 από το Χιούστον και παρέμεινε έξι ματς δίχως νίκη (0-2-4) παίζοντας άσχημα. Ο άσος του 1,90 είναι δίκαιος και είναι στις σκέψεις μας.

1924. ΝΤΑΛΑΣ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ

Το Ντάλας (3-2-0 εντός) έχασε για τρίτο συνεχόμενο ματς, για όσα δηλαδή δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει. Στο πιο πρόσφατο έχασε με 0-1 από το Τορόντο. Είναι ντεφορμέ και αυτό είναι φανερό, φαίνεται ότι οι απουσίες που έχει την έχουν επηρεάσει ιδιαίτερα. Το Πόρτλάντ (0-2-3 εκτός) έχασε από το Βανκούβερ με 1-2 και σταμάτησε το σχετικά καλό σερί που είχε με αξιόλογες εμφανίσεις. Ο άσος είναι δίκαιος στο 1,90, αλλά θα τον θέλαμε λίγο ψηλότερα για να τον ποντάρουμε.

---. ΤΙΓΚΡΕΣ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ

Η Λιγκίγια είναι ουσιαστικά τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος του Μεξικού. Διπλά ματς σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ, αν υπάρχει συνολική ισοπαλία περνάει η ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία. Μεγάλο ντέρμπι, περιμένουμε δύο πολύ καλά παιχνίδια ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες τη χώρας. Η Τίγκρες (4-3-1 εντός) έχει κατακτήσει το Απερτούρα, ενώ η Μοντερέι (5-1-2 εκτός) η καλύτερη ομάδα του Κλαουσούρα μέχρι τώρα. Περιμένουμε καλά ματς που θα κριθούν στο όριο. Δεν βρίσκουμε πουθενά αξία.

---. ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Η Σάντος Λαγκούνα (5-1-2 εντός) είναι οριακά ανώτερη από την Πατσούκα (2-4-3 εκτός) όταν παίζει στο γήπεδο της με το οριακό και καλό αμυντικά ποδόσφαιρο που παίζει. Δεν πιστεύουμε ότι θα χάσει, η ισοπαλία θα αφήσει ικανοποιημένη και τη φιλοξενούμενη. Επίσης δεν περιμένουμε το ματς να έχει πολλά γκολ.

1925. ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΓΟΥΑΪΤΚΑΠΣ – ΣΙΚΑΓΟ

Το Βανκούβερ (3-2-1 εντός) κέρδισε με 2-1 το Πόρτλαντ και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ματς χωρίς τρίποντο. Έπαιξε πολύ καλά μετά από καιρό και έπεισε για πρώτη φορά φέτος η Καναδέζικη ομάδα. Το Σικάγο (0-2-0 εκτός) έφερε ακόμα μία ισοπαλία, αυτή τη φορά με την Ουάσιγκτον με 1-1. Παίζει σε κάθε ματς πρώτα για την άμυνά της και μετά για να σκοράρει. Ο άσος του 1,70 δεν έχει αξία, αλλά είναι δίκαιος.

1926. ΣΑΝ ΧOΣΕ – ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Το Σαν Χοσέ (4-1-0 εντός) έχασε με 0-2 από το Σιάτλ και δεν έπαιξε για δεύτερο σερί ματς καθόλου καλά και δίκαια έχασε. Στο προηγούμενο ματς με τη Φιλαδέλφεια είχε μείνει στο 1-1 με τη βοήθεια της τύχης, αφού δεν άξιζε τον βαθμό. Το Χιούστον (0-0-4 εκτός) κέρδισε το Κάνσας με 2-0 και έπαιξε καλά, κάτι που δεν το έχει ξανακάνει μέχρι ώρα. Εκτός έδρας είναι κάκιστη και έχει μόνο ήττες, κάτι που θέλει να το αλλάξει κόντρα στο σχετικά ντεφορμέ Σαν Χοσέ. Δίκαιο πάντως το σετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ